VK: en ja, ik weet dat je zelf kip kunt roken en een rookoventje staat ook nog steeds op de wensenlijst. Daarbij is de kip van de supermarkt vaak niet eens (echt) gerookt en zit er vooral 'rookaroma' bij, dus zou het sowieso eigenlijk liever zelf roken. Bedacht me alleen dat ik 't hier helemaal nog niet gezien hebquote:Op woensdag 11 april 2012 12:17 schreef Tooto7moe het volgende:
lekker!
Minilot: op die link heeft hij een wekenlijkse receptencolumn en plaats zeer lekkere dingen! Die niet in zijn boeken staan.
Motorbloempje: welk land dan?
En anders zijn er toch huistuinkeuken-maniertjes om kip te roken? Even zoeken of ik dat nog kan terugvinden.
Je hebt me op een idee gebracht! Ik heb blue stilton in huis (alleen dat vlees wordt iets anders, da ga ik hier niet vinden). Het ziet er prachtig & lekker uit, Robin.quote:Op woensdag 11 april 2012 21:37 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Stamppot andijvie met blue stilton en kangoeroe pepersteaks
Ik had er zoooo'n trek in en het was uiteindelijk ook zooooo lekker. Wat is koken toch een goeie hobby.
Ennnn waar kocht je die kangoeroe en omschrijf de smaak van het vlees eens!quote:Op woensdag 11 april 2012 21:37 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Stamppot andijvie met blue stilton en kangoeroe pepersteaks
Ik had er zoooo'n trek in en het was uiteindelijk ook zooooo lekker. Wat is koken toch een goeie hobby.
http://www.metronieuws.nl(...)rZldj!WvpgA1iPow5Ys/ ?quote:Op donderdag 12 april 2012 17:41 schreef minilot het volgende:
[..]
Ennnn waar kocht je die kangoeroe en omschrijf de smaak van het vlees eens!
Ik kocht het bij de Makro. En 't is niet dat het nou zo bijzonder smaakt hoor, het smaakt gewoon als biefstuk. Misschien ietsiepietsie andere textuur (glaziger), iets wildachtiger, maar ik kocht het gewoon omdat de prijs me wel aanstond. ;-)quote:Op donderdag 12 april 2012 17:41 schreef minilot het volgende:
[..]
Ennnn waar kocht je die kangoeroe en omschrijf de smaak van het vlees eens!
dat is wel een goed idee voor mij om een keertje te maken ziet er erg smakelijk uitquote:Op donderdag 12 april 2012 09:44 schreef DarkElf het volgende:
Gisteren een tomaten (zelf gedroogd)-basilicumbrood gebakken en dat smaakte goed!
[ afbeelding ]
als je het nog eens maakt wil je er dan een topic van maken met foto's van de stappen een een receptquote:Op zaterdag 14 april 2012 18:24 schreef Landysh het volgende:
[ afbeelding ]
Lahmacun ('Turkse Pizza')
thanks! *zet op lijst*quote:Op zaterdag 14 april 2012 18:44 schreef Landysh het volgende:
Volgens mij heb ik al eens een recept inclusief foto's ergens in een lahmacun topic gepost.
Hier is het (de foto's zijn wel van minder goede kwaliteit).
Lahmacun
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |