abonnement Unibet Coolblue
pi_110175952
lekker!
Minilot: op die link heeft hij een wekenlijkse receptencolumn en plaats zeer lekkere dingen! Die niet in zijn boeken staan.

Motorbloempje: welk land dan?
En anders zijn er toch huistuinkeuken-maniertjes om kip te roken? Even zoeken of ik dat nog kan terugvinden.
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
pi_110176001
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2012 12:17 schreef Tooto7moe het volgende:
lekker!
Minilot: op die link heeft hij een wekenlijkse receptencolumn en plaats zeer lekkere dingen! Die niet in zijn boeken staan.

Motorbloempje: welk land dan?
En anders zijn er toch huistuinkeuken-maniertjes om kip te roken? Even zoeken of ik dat nog kan terugvinden.
VK: en ja, ik weet dat je zelf kip kunt roken en een rookoventje staat ook nog steeds op de wensenlijst. Daarbij is de kip van de supermarkt vaak niet eens (echt) gerookt en zit er vooral 'rookaroma' bij, dus zou het sowieso eigenlijk liever zelf roken. Bedacht me alleen dat ik 't hier helemaal nog niet gezien heb :)

Oh, en ontopic:


Snee roggebrood met een zachtgekookt eitje, gerookte spekblokjes, likje mayo, half sjalotje en peterselie :9
Ja doei.
pi_110176213
Ik was al aan het zoeken.. maar bedoelde roken met behulp van een (wok)pan incl. deksel of anders zoals kaotickitchen het doet: http://www.kayotic.nl/blog/tag/smoked-chicken

wat betreft die lasagne: Wow, wist niet eens dat er soja chorizoworst bestond. Die wil ik wel eens proberen.
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
  woensdag 11 april 2012 @ 21:37:59 #179
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110204200

Stamppot andijvie met blue stilton en kangoeroe pepersteaks

Ik had er zoooo'n trek in en het was uiteindelijk ook zooooo lekker. Wat is koken toch een goeie hobby.

[ Bericht 0% gewijzigd door RobinOok op 11-04-2012 22:32:56 ]
pi_110204675
Jemig wat ziet dat er heerlijk uit _O_
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_110219085
Gisteren een tomaten (zelf gedroogd)-basilicumbrood gebakken en dat smaakte goed!

♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_110219550
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2012 21:37 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Stamppot andijvie met blue stilton en kangoeroe pepersteaks

Ik had er zoooo'n trek in en het was uiteindelijk ook zooooo lekker. Wat is koken toch een goeie hobby.
Je hebt me op een idee gebracht! Ik heb blue stilton in huis :9 (alleen dat vlees wordt iets anders, da ga ik hier niet vinden). Het ziet er prachtig & lekker uit, Robin.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_110238997
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2012 21:37 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Stamppot andijvie met blue stilton en kangoeroe pepersteaks

Ik had er zoooo'n trek in en het was uiteindelijk ook zooooo lekker. Wat is koken toch een goeie hobby.
Ennnn waar kocht je die kangoeroe en omschrijf de smaak van het vlees eens! :)
Let me see you stripped down to the bone
  † In Memoriam † donderdag 12 april 2012 @ 18:41:28 #184
91830 MaximusTG
pi_110240891
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 17:41 schreef minilot het volgende:

[..]

Ennnn waar kocht je die kangoeroe en omschrijf de smaak van het vlees eens! :)
http://www.metronieuws.nl(...)rZldj!WvpgA1iPow5Ys/ ?
:+
pi_110241532


risotto primavera met geitenkaas, parmazaan en pecorino en een beetje baby schaap
op de foto lijken het wat grootte stukken maar het was vooral een heel klein bord :)
  donderdag 12 april 2012 @ 21:15:04 #186
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110249737
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 17:41 schreef minilot het volgende:

[..]

Ennnn waar kocht je die kangoeroe en omschrijf de smaak van het vlees eens! :)
Ik kocht het bij de Makro. En 't is niet dat het nou zo bijzonder smaakt hoor, het smaakt gewoon als biefstuk. Misschien ietsiepietsie andere textuur (glaziger), iets wildachtiger, maar ik kocht het gewoon omdat de prijs me wel aanstond. ;-)
En omdat ik geloof in afwisseling en er met vlees al weinig valt af te wisselen, koe, varken, kip, met af en toe hert, kalkoen, parelhoen,kwartel of zo. En nu dus kangoeroe. Maar ik zou daar nooit speciaal naar op zoek gaan. Met koei was het net zo lekker geweest. :Y
  donderdag 12 april 2012 @ 21:15:39 #187
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110249773
En nou heb ik zin in babyschaap!!! :9~
pi_110272119
Risotto& die stampot
heerlijk!
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
pi_110286056
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 09:44 schreef DarkElf het volgende:
Gisteren een tomaten (zelf gedroogd)-basilicumbrood gebakken en dat smaakte goed!

[ afbeelding ]
dat is wel een goed idee voor mij om een keertje te maken ziet er erg smakelijk uit
pi_110320578


Lahmacun ('Turkse Pizza')
pi_110320891
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 april 2012 18:24 schreef Landysh het volgende:
[ afbeelding ]

Lahmacun ('Turkse Pizza')
als je het nog eens maakt wil je er dan een topic van maken met foto's van de stappen een een recept :@
pi_110321074
Volgens mij heb ik al eens een recept inclusief foto's ergens in een lahmacun topic gepost.

Hier is het (de foto's zijn wel van minder goede kwaliteit).

Lahmacun
pi_110321261
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 april 2012 18:44 schreef Landysh het volgende:
Volgens mij heb ik al eens een recept inclusief foto's ergens in een lahmacun topic gepost.

Hier is het (de foto's zijn wel van minder goede kwaliteit).

Lahmacun
^O^ thanks! *zet op lijst*
Ja doei.
pi_110350832
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 april 2012 18:50 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

^O^ thanks! *zet op lijst*
pi_110450164

De paksoitaart van zaterdag en


De kip (van Marrit) en de aubergine parmigiana (van Jamie Oliver) die we net gegeten hebben O+

Paksoitaart: http://www.smulweb.nl/recepten/1127915/Paksoitaart

Kip gevuld met random kruiden die me lekker leken, even voorgebakken in olijfolie en boter met knoflook en wat ui en paprika bij in de schaal gegooid voor het de oven in ging.

Aubergine parmigiana: http://www.jamieoliver.co(...)parmigiana-aubergine
Errug lekker, heb door het broodkruim nog wat parmezan en oregano gedaan voordat ik het over de schotel gooide en dan nog wat plukken mozarella.
  woensdag 18 april 2012 @ 22:47:44 #197
371861 Fragrances
Fragrances in the Kitchen
pi_110511855
Lekker zeg allemaal!

Ik heb onlangs spiraalbroodjes met gehakt gemaakt..



..en pizza margherita



Vielen beiden in de smaak!
pi_110515078
Veel tomaat fragrances maar het ziet er beide geweldig uit!

Van MarMar ook trouwens! Hele kip O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_110535074
^Inderdaad. En die spiraalbroodjes lijken wel een beetje op Balkan Pita. :P
  donderdag 19 april 2012 @ 17:28:46 #200
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_110539780
Maar dat is geen Italiaanse dunnebodempizza, of wel? Is het een soort broodpizza?
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')