Die wetgeving is er al.quote:Op maandag 30 januari 2012 14:37 schreef smaako het volgende:
Het doel is om alleen 40.000 stemmen binnen te halen, zodat er een veel strengere wetgeving komt voor hygiëne in restaurants(direct een boete bij een overtreding).
Kun je even antwoord geven op mijn post? Over doelen en HACCP en zulks?quote:Op maandag 30 januari 2012 14:37 schreef smaako het volgende:
Thanks voor je reactie Fruityloop!
Nee het gaat niet om een vergelijk site ofzo.
Het doel is om alleen 40.000 stemmen binnen te halen, zodat er een veel strengere wetgeving komt voor hygiëne in restaurants(direct een boete bij een overtreding).
Nu is het blijkbaar normaal om een vieze keuken te hebben als restaurant eigenaar.
No offence, maar dit druist tegen alle publieke sentimenten in. De trend is waar mogelijk minder regelgeving en handhaving, niet meer regels en controles..quote:Op maandag 30 januari 2012 14:37 schreef smaako het volgende:
Thanks voor je reactie Fruityloop!
Nee het gaat niet om een vergelijk site ofzo.
Het doel is om alleen 40.000 stemmen binnen te halen, zodat er een veel strengere wetgeving komt voor hygiëne in restaurants(direct een boete bij een overtreding).
Nu is het blijkbaar normaal om een vieze keuken te hebben als restaurant eigenaar.
De Voedsel en waren autoriteit gaat over het opleggen van boetes op dit moment is het gebruikelijk dat er eerst een waarschuwing gegeven wordt, en controles vinden bijna nooit plaats.quote:Op maandag 30 januari 2012 14:38 schreef spijkerbroek het volgende:
[..]
Die wetgeving is er al.
Maar euhm.. ga jij die even uitvoeren? Of wil je agenten die met moord- en verkrachtingszaken bezig zijn, de restaurants in sturen?
sinds wanneer zijn die nodig bij het verzamelen van handtekeningen?quote:Hierbij dus mijn oproep voor vrijwilligers die de volgende functies willen vervullen(max een paar uur werk);
-Voorzitter/Woordvoerders(pers)
-Tekstschrijvers
-Sponserzoekers(hosting en mogelijke extra middelen)
Dus.. waar wil je het geld vandaan halen?quote:Op maandag 30 januari 2012 14:41 schreef smaako het volgende:
De Voedsel en waren autoriteit gaat over het opleggen van boetes op dit moment is het gebruikelijk dat er eerst een waarschuwing gegeven wordt, en controles vinden bijna nooit plaats.
Bijna nooit? Welke cijfers heb je daar van dan?quote:Op maandag 30 januari 2012 14:41 schreef smaako het volgende:
[..]
De Voedsel en waren autoriteit gaat over het opleggen van boetes op dit moment is het gebruikelijk dat er eerst een waarschuwing gegeven wordt, en controles vinden bijna nooit plaats.
dan komt er nog niet automatisch strengere wetgeving, alleen een debatquote:Op maandag 30 januari 2012 14:37 schreef smaako het volgende:
Thanks voor je reactie Fruityloop!
Nee het gaat niet om een vergelijk site ofzo.
Het doel is om alleen 40.000 stemmen binnen te halen, zodat er een veel strengere wetgeving komt voor hygiëne in restaurants(direct een boete bij een overtreding).
Nu is het blijkbaar normaal om een vieze keuken te hebben als restaurant eigenaar.
quote:
quote:Op maandag 30 januari 2012 14:41 schreef HostiMeister het volgende:
Voedsel hoef niet perse in een steriele operatiekamer gemaakt te worden. Je gaat er niet dood van
quote:Op maandag 30 januari 2012 14:45 schreef BasEnAad het volgende:
Nee, er is al genoeg smetvrees en er zijn al genoeg regels, die voor de horeca nu al nauwelijks fatsoenlijk na te leven zijn.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |