quote:
Jep.quote:Op dinsdag 31 januari 2012 23:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Mona Boordevol? Dies lekker
quiche voor beginners:quote:Op woensdag 1 februari 2012 14:04 schreef Bienelientjee het volgende:
Plannen zijn veranderd, dus ook het eten. Vanavond zelf gekruide shoarma, morgen pizza, vrijdag....geen idee. Wil misschien een quiche gaan proberen, maar dan moet ik nog even een geschikt recept voor een beginneling vinden!
Zometeen koffie zetten...
quote:Op woensdag 1 februari 2012 17:49 schreef Bienelientjee het volgende:
Er waren vandaag geen normale rode pepers meer in de lokale supermarkt. Zag één soort rood pepertje liggen en ik dacht: "dan nemen we die toch als extra smaakmakertje door de shoarma......."
![]()
Dat hebben we geweten....................Godnondju!
De heldoener: een Madame Jeannette pepertje![]()
Wat ben ik toch nog een leek in de keuken!
Ach, zodoende leert men, nietwaar?!
(hoopt vanavond niet op een run naar de wc......)
madame jeanette in de supermarkt?quote:Op woensdag 1 februari 2012 17:49 schreef Bienelientjee het volgende:
Er waren vandaag geen normale rode pepers meer in de lokale supermarkt. Zag één soort rood pepertje liggen en ik dacht: "dan nemen we die toch als extra smaakmakertje door de shoarma......."
![]()
Dat hebben we geweten....................Godnondju!
De heldoener: een Madame Jeannette pepertje![]()
Wat ben ik toch nog een leek in de keuken!
Ach, zodoende leert men, nietwaar?!
(hoopt vanavond niet op een run naar de wc......)
Dat doe ik nog net niet, maar idd, kan niet pittig genoeg zijnquote:Op woensdag 1 februari 2012 19:08 schreef uniekhoorn het volgende:
Rode peper, eet er zo 1 van op, kan mij niet pittig genoeg.
Zoute zachte grioten hier....ook al zo erg.quote:Op donderdag 2 februari 2012 00:55 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik snoep me helemaal suf aan de tumtum. Nooit geweten dat die krengetjes zo verslavend zijn!
Ja, die madame jeanettes zijn flink pittig ja! Tussen gewone pepers zit trouwens ook vaak flink wat verschil, ik test het altijd even met een klein stukje (eten of tegen mijn lip).quote:Op woensdag 1 februari 2012 17:49 schreef Bienelientjee het volgende:
Er waren vandaag geen normale rode pepers meer in de lokale supermarkt. Zag één soort rood pepertje liggen en ik dacht: "dan nemen we die toch als extra smaakmakertje door de shoarma......."
![]()
Dat hebben we geweten....................Godnondju!
De heldoener: een Madame Jeannette pepertje![]()
Wat ben ik toch nog een leek in de keuken!
Ach, zodoende leert men, nietwaar?!
(hoopt vanavond niet op een run naar de wc......)
Lekker besneden zwijntje en wat paling?quote:Op donderdag 2 februari 2012 01:39 schreef cinnamon_M het volgende:
OT: vanavond in Antwerpen met een groep gegeten in een kosjer restaurant. Na een bijeenkomst bij EP over religie.
quote:Op donderdag 2 februari 2012 01:45 schreef golfer het volgende:
[..]
Lekker besneden zwijntje en wat paling?
Ken nog een verhaal van iemand die soep ging trekken met een heel madam jeanet pepertje erin, om er later uit te halen. Iemand anders vond het erg raar dat dat ding heel was, dus dacht aardig te zijn door dat ding even fijn te stampen in die soep. Want ja, dat hoort niet, hele groenten erin.quote:Op woensdag 1 februari 2012 17:49 schreef Bienelientjee het volgende:
Er waren vandaag geen normale rode pepers meer in de lokale supermarkt. Zag één soort rood pepertje liggen en ik dacht: "dan nemen we die toch als extra smaakmakertje door de shoarma......."
![]()
Dat hebben we geweten....................Godnondju!
De heldoener: een Madame Jeannette pepertje![]()
Wat ben ik toch nog een leek in de keuken!
Ach, zodoende leert men, nietwaar?!
(hoopt vanavond niet op een run naar de wc......)
Jummmm! Ik wil morgen brownies bakkenquote:Op donderdag 2 februari 2012 13:21 schreef Dragonberry het volgende:
homemade brownies met pecannoten en karamel met een kopje rooibos thee
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |