ik hou volquote:Op woensdag 25 januari 2012 15:55 schreef Audreyoot het volgende:
[..]
hmm in een ander recept las ik een tijd van 55-65 minuten dus ik zou nog even geduld hebben!
Ze schijnen tegen het einde van de bereidingstijd best snel om te kunnen slaan naar verbrand dus ik zou ze even in de gaten houdenquote:
ik loop steeds als een opgewonden vijfjarige door dat ruitje te kijkenquote:Op woensdag 25 januari 2012 15:56 schreef Audreyoot het volgende:
[..]
Ze schijnen tegen het einde van de bereidingstijd best snel om te kunnen slaan naar verbrand dus ik zou ze even in de gaten houden
Ik kwam dit tegen bij de reacties:quote:Op woensdag 25 januari 2012 15:57 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
ik loop steeds als een opgewonden vijfjarige door dat ruitje te kijkendus dat komt wel goed haha
Maar anderen zeggen dat je er om de paar minuutjes tegen einde baktijd er 1 uit moet halen, even laten afkoelen en dan proeven om te voorkomen dat ze verbranden.quote:One thing that might help other readers: The first time I tried this recipe (a couple months ago), my chickpeas turned out chewy, like several of you have mentioned. I think it was because I didn’t allow them to dry completely before mixing them into the spice/oil mix, because when I made them today, I made sure to dry them VERY WELL and they came out crisper. Hope this helps!
hmm ik heb ze afgespoeld, laten uitlekken en droog gedept met een theedoek. Maar mocht deze batch mislukken heb ik nog genoeg peas voor nog een paar portiesquote:Op woensdag 25 januari 2012 16:02 schreef Audreyoot het volgende:
[..]
Ik kwam dit tegen bij de reacties:
[..]
Maar anderen zeggen dat je er om de paar minuutjes tegen einde baktijd er 1 uit moet halen, even laten afkoelen en dan proeven om te voorkomen dat ze verbranden.
Ja, de volgende batch anders een paar uur aan de lucht laten drogen en ze bv morgen maken?quote:Op woensdag 25 januari 2012 16:04 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
hmm ik heb ze afgespoeld, laten uitlekken en droog gedept met een theedoek. Maar mocht deze batch mislukken heb ik nog genoeg peas voor nog een paar porties
En anders gewoon de blender erin voor spicy hummus!quote:Op woensdag 25 januari 2012 16:04 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
hmm ik heb ze afgespoeld, laten uitlekken en droog gedept met een theedoek. Maar mocht deze batch mislukken heb ik nog genoeg peas voor nog een paar porties
ik ga weer even proevenquote:Op woensdag 25 januari 2012 16:05 schreef Audreyoot het volgende:
[..]
Ja, de volgende batch anders een paar uur aan de lucht laten drogen en ze bv morgen maken?
Hoe gaat het met je batch, nog steeds chewy?
haha jij zit vol goeie ideeen!quote:Op woensdag 25 januari 2012 16:05 schreef minilot het volgende:
[..]
En anders gewoon de blender erin voor spicy hummus!![]()
Schud je de kikererwten in de oven wel even elke tien minuten om?
Oh dat zou kunnen, als die overschaal van glas is komt de hitte er minder goed bij dan op bakpapier of een bakblik *denk ik*quote:Op woensdag 25 januari 2012 16:06 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
haha jij zit vol goeie ideeen!
ja heb ze een paar keer omgeschept. het kan miss ook nog uitmaken dat ik ze in een ovenschaaltje heb gedaan ipv op bakpapier?
Oh goed om te wetenquote:Op woensdag 25 januari 2012 16:50 schreef littledrummergirl het volgende:
geluktze hebben er wel ongeveer anderhalf uur in gezeten, maar de temperatuur van mijn oven schommelt ook wel een beetje altijd, dus daar kan t door komen
Op een gegeven moment gingen ze als een gek slinken en een soort van schuimen
en toen werden ze ineens in no time hard. Nu zit batch twee er in
ik vind het wel zen om te doen haha
ja, is leuk spulquote:Op woensdag 25 januari 2012 16:56 schreef Audreyoot het volgende:
[..]
Oh goed om te wetenIk ga ze vanavond maken, heb dr zin in!
Smaken ze lekker btw?
Cool, ben benieuwdquote:Op woensdag 25 januari 2012 16:58 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
ja, is leuk spulik had over deze pikant paprikapoeder, knoflook, peper en zout gemikt
das sowieso wel een ok combinatie
de batch die er nu in zit is met chili, knoflook peper en zout
Ja dat lijkt me een goed planquote:Op woensdag 25 januari 2012 17:11 schreef minilot het volgende:
Goed, nu ga ik ze vanavond ook maken - door jullie! Ik werp ze denk ik over een salade met geroosterde paprika's. Of in een soepje, als een knapperige topping!![]()
TS, topictitel even omzetten naar "Gezonde ontbijt/lunch/tussendoor-keuzes #2"?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |