Mmmmm.... die Peper & Porter vond ik zwaar tegenvallen; vlak van smaak en die peper in de afdronk vond ik storen. Een tegenvaller....quote:Op woensdag 1 februari 2012 20:50 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ik ben benieuwd. 2 lijkt me erg lekker.
[..]
Welke had jij dan? Dat zeg je er niet bij
De Milk Stout van ze is fantastisch.
Haha, typefout. Kan je nagaan. Maar inmiddels al weer ruim 3 uur uit bed en anderhalf uur aan het werk.quote:Op vrijdag 3 februari 2012 23:41 schreef bas-beest het volgende:
[..]
10 trappisten? En dan morgen werken? Succes...
Of bedoel je Trappistes Rochefort 10?
ZES?!? Ik zou na 3 al staan wankelen.quote:Op zaterdag 4 februari 2012 00:30 schreef T-Force het volgende:
6x een Rochefort 10 en ik weet volgens mij al niet meer waar ik mee bezig ben. Die komt verdomd hard aan.
Ja, die is goed D:quote:Op zaterdag 4 februari 2012 09:26 schreef gadeweerd het volgende:
[..]
Mmmmm.... die Peper & Porter vond ik zwaar tegenvallen; vlak van smaak en die peper in de afdronk vond ik storen. Een tegenvaller....
De Anderson Valley Hop Ottin'IPA 7% daarentegen was erg lekker!
Die's inderdaad erg lekker, de Barney Flats Oatmeal Stout van ze, vind ik ook erg goed te drinken.quote:Op zaterdag 4 februari 2012 09:26 schreef gadeweerd het volgende:
De Anderson Valley Hop Ottin'IPA 7% daarentegen was erg lekker!
Die Barney Flats Oatmeal Stout was wel oke, vond hem toch beetje te zoetig. Had hem in The Beer Temple in Amsterdam gedronken Alleen had hiervoor twee zware bieren (Raging Bitch & Yeti Oak Aged Espresso Stout) gedronken, waardoor ik de Oatmeal Stout neit helemaal goed kon beoordelen.quote:Op zaterdag 4 februari 2012 13:53 schreef bas-beest het volgende:
[..]
Die's inderdaad erg lekker, de Barney Flats Oatmeal Stout van ze, vind ik ook erg goed te drinken.
Daar zou het imo zeker aan kunnen liggen. Heb zelf ook wel een biercombinaties geprobeerd waarbij ik het tweede/derde biertje maar zo-zo vond en een week later toen ik met diezelfde begon, was 'ie wel lekker (en uiteraard kunnen smaken ook verschillen ).quote:Op zaterdag 4 februari 2012 17:32 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
Die Barney Flats Oatmeal Stout was wel oke, vond hem toch beetje te zoetig. Had hem in The Beer Temple in Amsterdam gedronken Alleen had hiervoor twee zware bieren (Raging Bitch & Yeti Oak Aged Espresso Stout) gedronken, waardoor ik de Oatmeal Stout neit helemaal goed kon beoordelen.
Die is ook hartstikke mooi Meermaals de oorzaak geweest dat ik iets warriger dan verwacht uit het café kwam.quote:Op zaterdag 4 februari 2012 00:01 schreef hemarookworst het volgende:
De Schneider Aventinus is wel een verraderlijk biertje: halve liter fles, 8,2% alcohol en drinkt net zo makkelijk weg als een gewone Weissbier.
Ik vond hem ietwat waterig van smaak. Had hem voller van smaak verwacht als ik kijk naar kleur, geur en alcohol percentage.quote:Op zaterdag 4 februari 2012 18:56 schreef Inkomen het volgende:
[..]
Die is ook hartstikke mooi Meermaals de oorzaak geweest dat ik iets warriger dan verwacht uit het café kwam.
Probeer dan de Aventinus Weizen Eisbock... genoeg smaak (en alcohol )quote:Op zaterdag 4 februari 2012 19:31 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
Ik vond hem ietwat waterig van smaak. Had hem voller van smaak verwacht als ik kijk naar kleur, geur en alcohol percentage.
Nu een Gouden Carolus Classic, wat een feest om dat te drinken! Een echte klassieker voor mij
Wat vond je daar van?quote:
Ik vond de palmnut best goed te doen. Niet dat ik het biertje zal onthouden , maar drinkbaar is het wel.quote:Op zondag 5 februari 2012 00:33 schreef bas-beest het volgende:
[..]
Wat vond je daar van?
Heb die zelf ook op en op dezelfde avond een Mongozo Banana.
Ik vond ze allebei erg lekker waarbij vooral die Banana in positieve zin eruit sprong.
Dat van mij kan ook komen omdat ik ze genuttigd heb tijdens een maaltijd in een Eritrees restaurant (als in goed pittig eten ).quote:Op zondag 5 februari 2012 00:36 schreef borisz het volgende:
[..]
Ik vond de palmnut best goed te doen. Niet dat ik het biertje zal onthouden , maar drinkbaar is het wel.
dus, dan toch eindelijk, met een smoked baltic porter er naast voor de schaalquote:
Het is inderdaad een flink bordquote:Op zondag 5 februari 2012 20:46 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
dus, dan toch eindelijk, met een smoked baltic porter er naast voor de schaal
[ afbeelding ]
Hehe perfect voor de beeldvorming. Is inderdaad grootquote:Op zondag 5 februari 2012 20:46 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
dus, dan toch eindelijk, met een smoked baltic porter er naast voor de schaal
[ afbeelding ]
Ik zag de Chocolate Oak Aged staan voor 15 euro. Dat werd met toch een beetje te gortig.quote:Op zondag 5 februari 2012 21:44 schreef DeZwabber het volgende:
Wilde net die Chocolate Yeti inschenken, wordt er voor m'n neus een kop thee neergezet, even wachten dan maar
Ja, die heb ik hier nu dus staan, was vrij nieuwsgierig dus tjaquote:Op zondag 5 februari 2012 21:48 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ik zag de Chocolate Oak Aged staan voor 15 euro. Dat werd met toch een beetje te gortig.
Ik ben ook vrij nieuwsgierig hoorquote:Op zondag 5 februari 2012 21:56 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Ja, die heb ik hier nu dus staan, was vrij nieuwsgierig dus tja
Ben ik ook wel nieuwsgierig naar! Heb net in het kader van het koude weer samen met een maat een Yeti en een Emelisse Espresso Stout in het café gehad. Die bieren drinken en daarna weer naar buiten de vrieskou in: .quote:Op zondag 5 februari 2012 21:44 schreef DeZwabber het volgende:
Wilde net die Chocolate Yeti inschenken, wordt er voor m'n neus een kop thee neergezet, even wachten dan maar
Cool, da's bijna net zo gek als het knoflookbier dat ik ooit op heb.quote:
quote:Op maandag 6 februari 2012 00:39 schreef bas-beest het volgende:
[..]
Cool, da's bijna net zo gek als het knoflookbier dat ik ooit op heb.
Veel slechter dan dat kan het toch niet worden. Doe mij dan maar 'gewoon' de Chipotle Ale van Rogue of Millevertus' Saxy Chili.quote:
quote:
pfff lekker geslapen zeker?quote:Op maandag 6 februari 2012 21:12 schreef Fogel het volgende:
Afgelopen zaterdag een Trappist-tasting gedaan. Alle 7 Trappistbrouwerijen waren gerepresenteerd:
[ afbeelding ]
Álles geproefd, beetje teveel van het goede, maar vrijwel zonder uitzondering allemaal zeer goed te drinken (Orval hou ik niet zo van).
Ja dat had je beter kunnen brekenquote:Op maandag 6 februari 2012 21:12 schreef Fogel het volgende:
Afgelopen zaterdag een Trappist-tasting gedaan. Alle 7 Trappistbrouwerijen waren gerepresenteerd:
[ afbeelding ]
Álles geproefd, beetje teveel van het goede, maar vrijwel zonder uitzondering allemaal zeer goed te drinken (Orval hou ik niet zo van).
Die biertjes zijn echt niet lekker ofzo. Alleen duur.quote:Op zondag 5 februari 2012 21:44 schreef motorbloempje het volgende:
Nijmeegse brouwerij De Hemel heeft weer een nieuwe, een 7,5% genaamd Rafael.
Helaas moet ik nog 3 weken wachten tot ik 't kan proberen, maar de biertjes van de Hemel kennende komt dat wel goed!
Als je weet hoeveel moeite we hebben gedaan om dat bij elkaar te krijgen... we zijn ontraditioneel begonnen, niet met alcohol en smaakproefiel, maar naar brouwvolume. Uiteraard met de Westvleteren gestartquote:Op maandag 6 februari 2012 21:32 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ja dat had je beter kunnen breken
Is het dan niet juist nog meer de moeite waard om het te verdelen over 2 avonden ofzo?quote:Op maandag 6 februari 2012 21:44 schreef Fogel het volgende:
[..]
Als je weet hoeveel moeite we hebben gedaan om dat bij elkaar te krijgen...
Persoonlijk vind ik dat wat zonde en zou ik zeker op alcoholvolume sorteren. Maargoed, iedere gek z'n gebrekquote:we zijn ontraditioneel begonnen, niet met alcohol en smaakproefiel, maar naar brouwvolume. Uiteraard met de Westvleteren gestart
Alleen die westvleteren is lastig toch? De rest is gewoon bij een melgers oid te koop toch?quote:Op maandag 6 februari 2012 21:44 schreef Fogel het volgende:
[..]
Als je weet hoeveel moeite we hebben gedaan om dat bij elkaar te krijgen...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |