LOLquote:Op vrijdag 13 april 2012 08:46 schreef Prins_Eerlijk het volgende:
[..]
Jij bedoelt nou dat zwarte kapje dat het pitje afdekt en altijd zo godverdomde moeilijk terug in positie te krijgen is wanneer je de boel hebt schoongemaakt
Goed ingewerkt, zo heb ik m'n vrouwen ook graag jaquote:Op vrijdag 13 april 2012 08:48 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
LOL
Nee, ik bedoel een goed ingewerkte koekenpan
Werken super deze pannenquote:Op woensdag 16 mei 2012 16:59 schreef Sorella het volgende:
Zien er wel mooi uit die pannen estolan, maar ik hou het bij mijn (vol) gietijzeren koekenpannen die ik altijd met een sopje afwas, naspoel met heet water, meteen afdroog en voorzie van een laagje olie.
P.s. eitjes bakken gaat goed erin
Neem gewoon een plaatstalen koekenpan, hoeft geen de Buyer te zijn, olie in de pan en aardappelschillen erbij en gaan bakken.quote:Op woensdag 16 mei 2012 14:54 schreef Strychnos het volgende:
Nog een vraagje voor de pannenkenners hier. Zijn de plaatstalen pannen van De Buyer eigenlijk aan te raden?
Zijn er nog zaken waar ik bij plaatstalen pannen rekening mee moet houden behalve; inwerken, schoonmaken en invetten etc?
Mede vanwege de prijs van deze pannen wil ik deze eigenlijk nemen!
Zou ik NIET doen, een wok met anti-aanbak laag.quote:Op donderdag 17 mei 2012 09:34 schreef Estolan het volgende:
[..]
Werken super deze pannenga nu voor de wok
Welke anti-aanbak laag???quote:Op vrijdag 18 mei 2012 23:12 schreef El-a-Menthol het volgende:
[..]
Zou ik NIET doen, een wok met anti-aanbak laag.
Een wok werkt op een gewoon fornuis ook niet echt als een wok, maar dat terzijde.
Er in bakken kan wel prima. Maar wokken doe je op hoge temperaturen, iets wat je niet moet gebruiken bij een anti-aanbak laag. Zoal Piet zegt plaatstaal of gietijzer en inbranden.
Wat is die zwarte laag in die wok dan?quote:
Titanium!quote:Op vrijdag 18 mei 2012 23:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat is die zwarte laag in die wok dan?
Heavy duty base manufactured from squeeze cast aluminium & improved ceramic titanium surface with non-stick coatingquote:
Wat ik al zei, andersquote:
Heb ik gezegd dat titanium zwart was dan?quote:Op vrijdag 18 mei 2012 23:34 schreef Spanky78 het volgende:
hehe, titanium is inderdaad niet zwart.
Maarehm, een anti-aanbalaag is echt geen drama. kan nog steeds een prima pan zijn natuurlijk.
Ik heb best goede tefal pannen gehad, alleen na een tijdje gaat die aanbaklaag naar god en heb je een slechte pan.
Tefal titan?quote:Op vrijdag 18 mei 2012 23:35 schreef Estolan het volgende:
[..]
Heb ik gezegd dat titanium zwart was dan?
En zeg het nogmaals
Deze coating is NIET zoals bij een Tefal pan
Er zijn inderdaad verschillende lagen mogelijk. Zo heb ik een pan met een speciale keramische/stenen laag, redelijk briljant, maar ook niet echt goedkoop. je kunt die pan gewoon met messen etc bewerken, geen punt... Het is dan wel weer heel ander keramiek/steen dan wat je in de zogenaamd milieuvriendelijke pannen ziet.. Ik snijd normaal ook niet in metalen pannen trouwens.quote:Op vrijdag 18 mei 2012 23:35 schreef Estolan het volgende:
[..]
Heb ik gezegd dat titanium zwart was dan?
En zeg het nogmaals
Deze coating is NIET zoals bij een Tefal pan
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |