abonnement Unibet Coolblue
pi_115242905
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 augustus 2012 15:36 schreef Strega het volgende:
Trovey, heel veel sterkte. Weet helaas hoe het voelt, drie honden in nog geen jaar is hier ook wat teveel geweest. :* En we missen Kundun vreselijk.

Zusjevan, jij ook heel veel sterkte. :*
Zelf ben ik altijd bij het dier gebleven. Ik heb het nooit als naar beschouwd, maar als het laatste stukje wat ik voor ze kon doen. Vandaag nu 2 weken geleden is mijn Kundun in mijn armen gestorven. Ook wij hebben nog een foto gemaakt. Een plukje van zijn haar heb ik in het medaillon van mijn oma.
Bedankt :* , drie is inderdaad te veel ook al weet je met dieren op leeftijd dat het kan gebeuren.
Ik ben ook altijd bij mijn dieren geweest als het einde nabij was (via de dierenarts of zonder hulp gewoon thuis op schoot) op eentje na maar dat was een poes die doodsbang was voor mensen (en dan echt als een wild dier dus ook wegrennen als ze een mens in zicht kreeg) dus haar heb ik 's avonds gewoon in een open bench achtergelaten bij de andere katten (waar ze dus heel goed mee kon opschieten) zodat ze in haar eigen tempo 's nachts kon sterven, het zou juist voor haar een nachtmerrie zijn geweest om op schoot te moeten ligggen tijdens het stervensproces. Het sterven hier thuis van dieren is altijd heel rustig verlopen, gewoon op mijn borstkas/schoot gelegd zodat ze mijn hartslag konden horen en zo zijn ze weggezakt het oneindige in. Bij de dieren die ingeslapen zijn heb ik eigenlijk maar één nare ervaring gehad namelijk een poes die begon te gillen toen ze de prik had gehad, was voor mij erg naar maar volgens de dierenarts had ze dat zelf totaal niet meer in de gaten. :{ De rest is in mijn armen rustig ingeslapen terwijl ik ze toesprak en aaide, voor mij een geruststelling dat ze zonder stress het tijdelijke voor het eeuwige hebben mogen verwisselen. Voor mezelf is het ook goed om zo afscheid te nemen, tot het laatste moment erbij zijn zodat je dieren ook weten dat het uiteindelijk allemaal goed zal komen. Zo is het bij Noelle uiteindelijk op 2 augustus ook gegaan, altijd angstige kat geweest maar in haar laatste uur vertrouwde ze volkomen op mij en was ze de rust zelve.
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')