Echt hequote:Op vrijdag 6 januari 2012 19:22 schreef Madame_Paon het volgende:
Layschips: sour cream & herbs.
Nog even van genieten totdat ze daar ook 25% minder zout in stoppen.
Potje zout kost tegenwoordig nog steeds niet echt heel veel...quote:Op zaterdag 7 januari 2012 01:13 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Echt heIk wil de eckte chips terug, niet die laffe troep van tegenwoordig!
Dat ziet er niet echt uit alsof ik dat zou gaan etenquote:Op zaterdag 7 januari 2012 02:52 schreef HAL9000S het volgende:
Vandaag 3.2 kg buikspek gehaald bij de biologische slager, ik ga morgen porchetta maken
[ afbeelding ]
En ze blijven ook maar doorgaan, terwijl het wel duidelijk is dat veel mensen het smerig vinden: het verkoopt veel minder.quote:Op zaterdag 7 januari 2012 01:13 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Echt heIk wil de eckte chips terug, niet die laffe troep van tegenwoordig!
Zelf zout over de chips doen.quote:Op zaterdag 7 januari 2012 02:47 schreef theKiD het volgende:
[..]
Potje zout kost tegenwoordig nog steeds niet echt heel veel...
Zelf zout eroverheen doen, werkt alleen maar als je chips nog warm is, ergo als je hem zelf gemaakt/ gebakken hebtquote:Op zaterdag 7 januari 2012 02:57 schreef Madame_Paon het volgende:
[..]
En ze blijven ook maar doorgaan, terwijl het wel duidelijk is dat veel mensen het smerig vinden: het verkoopt veel minder.
Eikels bij Pepsi Co.
[..]
Zelf zout over de chips doen.![]()
Dat heb ik al geprobeerd en dat geeft absoluut niet hetzelfde effect.
Goed gevulde snert met vleeskrabbetjes, rookworst en spekquote:Op zaterdag 7 januari 2012 03:01 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Ik zit me nu al te verheugen op het avondeten dat ik over 15 uur voorgezet krijg: SNERT!![]()
![]()
Qua vlees ben ik net een halve moslim.. Ik vreet geen varkensvleesquote:Op zaterdag 7 januari 2012 02:57 schreef HAL9000S het volgende:
Tsss.... pussy. Het is iig porchetta, meesterlijk imo.
http://en.wikipedia.org/wiki/Porchetta
Het kan natuurlijk dat je niet into heerlijk geslowroasted buikspek bent, gevuld met verse kruiden maar that's your loss.
Buikspek is geweldig maar deze foto ziet er niet zo lekker uitquote:Op zaterdag 7 januari 2012 02:52 schreef HAL9000S het volgende:
Vandaag 3.2 kg buikspek gehaald bij de biologische slager, ik ga morgen porchetta maken
[ afbeelding ]
Rookworst en verse worst, en dikke witte bammen met spek =quote:Op zaterdag 7 januari 2012 03:31 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Goed gevulde snert met vleeskrabbetjes, rookworst en spek
Niet? Ik zou er nu meteen m'n tanden in zetten, bohquote:Op zaterdag 7 januari 2012 03:35 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Buikspek is geweldig maar deze foto ziet er niet zo lekker uit.
quote:Op zaterdag 7 januari 2012 04:05 schreef RobinOok het volgende:
Niks mis met buikspek, maar dat op die foto is volgens mij echt geen buikspek.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |