juist, dat zou ik ook zeggen. ding is ontploft in de oven, uit eten dan maar?quote:
Dat ding is 2 dagen oud...quote:Op maandag 12 december 2011 20:31 schreef Spouwerranger het volgende:
Dan was het waarschijnlijk geen ovenschotel of er zat al een barst in.
quote:Op maandag 12 december 2011 20:31 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
TS laat zelfs water aanbranden.
Dat is behoorlijk kut inderdaadquote:Op maandag 12 december 2011 20:31 schreef alexmeijer het volgende:
[..]
Dat ding is 2 dagen oud...
Hebben we speciaal gekocht om ovenschotel te maken
Je moet ook geen ovenschotel in een ovenschotel willen makenquote:Op maandag 12 december 2011 20:31 schreef alexmeijer het volgende:
[..]
Dat ding is 2 dagen oud...
Hebben we speciaal gekocht om ovenschotel te maken
Ja, wat is daarmee?quote:
netjes de gebruiks aanwijzing gevolgd uiteraardquote:Op maandag 12 december 2011 20:35 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Je moet ook geen ovenschotel in een ovenschotel willen maken![]()
Maar, dit is toch wel vrij basic hoor TS, heb je een pakje gebruikt of uit de losse pols? Als je een pakje hebt gebruikt heb je niet goed gelezen en anders heb je geen aanleg om te koken.
Oplossing: Bestellen.
[..]
Ja, wat is daarmee?
turkse ovenschotel met granaatappelsquote:Op maandag 12 december 2011 20:38 schreef HiddenResponse het volgende:
[..]
Kijk op een pak van honig voor het recept van ts.
Zo is het!quote:Op maandag 12 december 2011 20:39 schreef nattermann het volgende:
[..]
Je laat je plek toch niet zomaar inpikken?
Mijn vrouw kan anders niet koken, ik wel.quote:Op maandag 12 december 2011 20:38 schreef _Fleurtje_1 het volgende:
[..]
Er staat niet voor niets een '' achter.
Klopt, dan heb je het toch verkeerd gelezen, de oplossing is gewoon eten bestellen. Zal je vriendin vast ook wel waarderen.quote:Op maandag 12 december 2011 20:38 schreef alexmeijer het volgende:
[..]
netjes de gebruiks aanwijzing gevolgd uiteraard
maar dan nog moet zn ding niet ontploffen
niks, ik ga niet weg, ik ga ook niet uiteten of bestellen.quote:Op maandag 12 december 2011 20:39 schreef Sooph het volgende:
Haha, ik moest lachen om de TT
Maar kut voor je, wat heb je nu gegeten?
Nahh, er zijn zat makkelijkere dingen.quote:Op maandag 12 december 2011 20:40 schreef 2dope het volgende:
Ovenschotels, na een ei koken toch wel het makkelijkste wat er is
Ik geloof er niks van!quote:Op maandag 12 december 2011 20:40 schreef LompeHork het volgende:
Mijn vrouw kan anders niet koken, ik wel.
Kut voor je.quote:
Dit dus, was ook een optie geweest.quote:Op maandag 12 december 2011 20:41 schreef ForzaMilan het volgende:
[..]
Nahh, er zijn zat makkelijkere dingen.
Eitjes bakken, tosti bakken, macaroni maken, etc etc etc.
daar gaat het niet om.. als ik zn ding koop verwacht ik dat hij goed is.quote:Op maandag 12 december 2011 20:42 schreef Pharkus het volgende:
Ach je hebt het voor elkaar, je hoeft voorlopig niet meer in de keuken staan.
dude.. tis een fucking OVEN SCHAAL! staat op de fucking BON en verpakking..quote:
nope..quote:Op maandag 12 december 2011 20:45 schreef padlarf het volgende:
koude schaal in een warme oven geplaatst!
Gast, die koop je van steen, niet van glasquote:Op maandag 12 december 2011 20:46 schreef alexmeijer het volgende:
[..]
dude.. tis een fucking OVEN SCHAAL! staat op de fucking BON en verpakking..
Euhm.. waarom maken ze ze dan?quote:Op maandag 12 december 2011 20:46 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Gast, die koop je van steen, niet van glas
Voor mensen die dat soort dingen gebruiken als schalen om frituurbende in te smijten. En dit:quote:Op maandag 12 december 2011 20:47 schreef alexmeijer het volgende:
[..]
Euhm.. waarom maken ze ze dan?
quote:Op maandag 12 december 2011 20:47 schreef luckass het volgende:
[..]
Jij hebt dat ding echt niet tijdens het voorverwarmen in de oven gezet.
dan moeten ze het geen ovenschaal noemen..quote:Op maandag 12 december 2011 20:48 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Voor mensen die dat soort dingen gebruiken als schalen om frituurbende in te smijten. En dit:
[..]
Beetje zelf nadenken is natuurlijk veel te veel gevraagd in deze tijdquote:Op maandag 12 december 2011 20:48 schreef alexmeijer het volgende:
[..]
dan moeten ze het geen ovenschaal noemen..
http://www.blokker.nl/web(...)2319&productId=77837quote:Op maandag 12 december 2011 20:49 schreef padlarf het volgende:
[..]
Beetje zelf nadenken is natuurlijk veel te veel gevraagd in deze tijd
Dan had jij hem moeten meeverwarmen tijdens het opwarmen van je oven, maar dat heb je echt niet gedaan, een beetje dik glas gaat niet in een oven kapot als het geleidelijk wordt verwarmtquote:Op maandag 12 december 2011 20:48 schreef alexmeijer het volgende:
[..]
dan moeten ze het geen ovenschotel noemen..
Ah, die heb ik ook, meerdere malen lasagna in bereid ja. Prima ding.quote:Op maandag 12 december 2011 20:49 schreef alexmeijer het volgende:
[..]
http://www.blokker.nl/web(...)2319&productId=77837
quote:Op maandag 12 december 2011 20:51 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
Ik heb inderdaad ook gewoon een glazen ovenschaal hoor? Voor lasagne en meer dingen, toevallig net nog gebruikt:
[ afbeelding ]
Moederkoek met oude kaas, my favoritequote:Op maandag 12 december 2011 20:51 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
Ik heb inderdaad ook gewoon een glazen ovenschaal hoor? Voor lasagne en meer dingen, toevallig net nog gebruikt:
[ afbeelding ]
wtfquote:Op maandag 12 december 2011 20:51 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
Ik heb inderdaad ook gewoon een glazen ovenschaal hoor? Voor lasagne en meer dingen, toevallig net nog gebruikt:
[ afbeelding ]
Een andere optie is natuurlijk teruggaan naar Blokker met de scherven en de bon. Je kunt eventueel nog uit het midden beginnen met eten, dat zag er nog "goed" uit.quote:Op maandag 12 december 2011 20:52 schreef Pharkus het volgende:
Volgens gaat diezelfde hier al jaren koud de oven in. Wel een mooie explosie TS.
quote:Op maandag 12 december 2011 20:53 schreef ForzaMilan het volgende:
[ afbeelding ]
Witlof in ham en kaas gerold uit de oven.![]()
Haha ts kan niet koken en ik wel.
Doe jij dat ook met gemalen beschuit? echt een aanrader.quote:Op maandag 12 december 2011 20:54 schreef LompeHork het volgende:
Heerlijk, morgen ook maar weer eens maken!
Met glas zou ik toch geen risico nemen.quote:Op maandag 12 december 2011 20:54 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Een andere optie is natuurlijk teruggaan naar Blokker met de scherven en de bon. Je kunt eventueel nog uit het midden beginnen met eten, dat zag er nog "goed" uit.
[..]Heerlijk, morgen ook maar weer eens maken!
quote:Op maandag 12 december 2011 20:55 schreef ForzaMilan het volgende:
[..]
Doe jij dat ook met gemalen beschuit? echt een aanrader.
Dat is pas etenquote:Op maandag 12 december 2011 20:53 schreef ForzaMilan het volgende:
[ afbeelding ]
Witlof in ham en kaas gerold uit de oven.![]()
Haha ts kan niet koken en ik wel.
Zķķķ lekker is dat...quote:Op maandag 12 december 2011 20:53 schreef ForzaMilan het volgende:
[ afbeelding ]
Witlof in ham en kaas gerold uit de oven.![]()
Haha ts kan niet koken en ik wel.
Mwah, schuurt de maag. Lijkt mij niet dat het naar boven is geëxplodeerd als ik het zo zie.quote:Op maandag 12 december 2011 20:56 schreef Pharkus het volgende:
[..]
Met glas zou ik toch geen risico nemen.
TS kan nog wat van ons leren.quote:Op maandag 12 december 2011 20:56 schreef LompeHork het volgende:
[..]zeker weten! Voor het knapperige, ik houd van witlof en vooral op die manier, zo maak ik hem ook altijd.
Misschien iets voor TS?
Da's inderdaad een gewone pyrex schaal, moet ertegen kunnen. Ofwel je hebt pech gehad, of je hebt de schaal bevroren in een gloeiendhete oven gezet...quote:Op maandag 12 december 2011 20:46 schreef alexmeijer het volgende:
[..]
dude.. tis een fucking OVEN SCHAAL! staat op de fucking BON en verpakking..
Nee want dit soort spullen staan bij ons gewoon in de kast (kamer temparatuur).quote:Op maandag 12 december 2011 20:57 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Da's inderdaad een gewone pyrex schaal, moet ertegen kunnen. Ofwel je hebt pech gehad, of je hebt de schaal bevroren in een gloeiendhete oven gezet...
Ik gebruik zúlke schalen al jaren.
Ik zou de bezorgcateraar zijn ding laten doen.quote:Op maandag 12 december 2011 20:57 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Mwah, schuurt de maag. Lijkt mij niet dat het naar boven is geëxplodeerd als ik het zo zie.
andere dag.. vandaag geprobeert niks geworden dus maw niks te eten vandaag.quote:Op maandag 12 december 2011 20:58 schreef Pharkus het volgende:
[..]
Ik zou de bezorgcateraar zijn ding laten doen.
Tuurlijk, dat ding is uit zichzelf ontploftquote:Op maandag 12 december 2011 20:58 schreef alexmeijer het volgende:
[..]
Nee want dit soort spullen staan bij ons gewoon in de kast (kamer temparatuur).
met de scherven ?quote:Op maandag 12 december 2011 20:59 schreef 2dope het volgende:
Ik zou er mee terug naar de winkel gaan.
Sowieso.quote:Op maandag 12 december 2011 20:58 schreef Pharkus het volgende:
[..]
Ik zou de bezorgcateraar zijn ding laten doen.
Zonde, anders gewoon een broodje?quote:Op maandag 12 december 2011 20:59 schreef alexmeijer het volgende:
[..]
andere dag.. vandaag geprobeert niks geworden dus maw niks te eten vandaag.
morgen weer een dag.
EUhm ja.. aangezien ik op dat moment niet in de buurt was en heb m ook niet op de grond gegooit ofzoquote:Op maandag 12 december 2011 20:59 schreef padlarf het volgende:
[..]
Tuurlijk, dat ding is uit zichzelf ontploft
Onder de bakplaat ligt een bescherm laag waardoor je er alles op kan zetten (volgends de verpakking).quote:Op maandag 12 december 2011 21:00 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Sowieso.
[..]
Zonde, anders gewoon een broodje?
En mag ik vragen waarom je je ovenschaal op de bakplaat hebt gezet?
Meh, dan zou ik de fabrikant van de oven beschermlaag aanklagen, een bakplaat wordt namelijk wel ERG warm en ik vermoed dat, dat de oorzaak is van je explosiequote:Op maandag 12 december 2011 21:01 schreef alexmeijer het volgende:
[..]
Onder de bakplaat ligt een bescherm laag waardoor je er alles op kan zetten (volgends de verpakking).
Verder heb ik geen andere dingen om hem op te zetten..
Die komma tussen de dat'en haalt alle snelheid uit je zinquote:Op maandag 12 december 2011 21:02 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Meh, dan zou ik de fabrikant van de oven aanklagen, een bakplaat wordt namelijk wel ERG warm en ik vermoed dat, dat de oorzaak is van je explosie
Euhm.. mijn tante bakt enz met dat ding (al 15+ jaar) en nooit iets gebeurd...quote:Op maandag 12 december 2011 21:02 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Meh, dan zou ik de fabrikant van de oven aanklagen, een bakplaat wordt namelijk wel ERG warm en ik vermoed dat, dat de oorzaak is van je explosie
Grammaticaal is het correctquote:Op maandag 12 december 2011 21:03 schreef 2dope het volgende:
[..]
Die komma tussen de dat'en haalt alle snelheid uit je zin
Mwah, ik houd van koken en daarom kook ik zelf eigenlijk altijd. Maar een ovenschaal op een bakplaat zetten is echt geen goed idee, zelfs met een "beschermlaag". In een bakkerij doen ze er speciaal folie overheen zodat het brood niet aan de onderkant meebakt, ik denk trouwens dat je bij Blokker wel een kans maakt. Gewoon de scherven en het bonnetje inleveren en ook meteen een rooster voor in je oven kopen, dan kun je in het vervolg veilig een ovenschotel makenquote:Op maandag 12 december 2011 21:03 schreef alexmeijer het volgende:
[..]
Euhm.. mijn tante bakt enz met dat ding (al 15+ jaar) en nooit iets gebeurd...
Normaal koop ik dit soort dingen kant en klaar (koop alles kant en klaar).
Maar mijn vriendin wil dat we meer gaan koken ipv alles kant en klaar kopen.
Nou dit was het resultaat.. dus nooit meer van mijn leven.
Mja kan wel kijken voor rooster maar ik kook nooit meer van mn leven.quote:Op maandag 12 december 2011 21:06 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Grammaticaal is het correct
[..]
Mwah, ik houd van koken en daarom kook ik zelf eigenlijk altijd. Maar een ovenschaal op een bakplaat zetten is echt geen goed idee, zelfs met een "beschermlaag". In een bakkerij doen ze er speciaal folie overheen zodat het brood niet aan de onderkant meebakt, ik denk trouwens dat je bij Blokker wel een kans maakt. Gewoon de scherven en het bonnetje inleveren en ook meteen een rooster voor in je oven kopen, dan kun je in het vervolg veilig een ovenschotel maken
Ik denk dat het daar fout is gegaan, een ovenschaal zet je normaal altijd op een rooster.quote:Op maandag 12 december 2011 21:01 schreef alexmeijer het volgende:
[..]
Onder de bakplaat ligt een bescherm laag waardoor je er alles op kan zetten (volgends de verpakking).
Verder heb ik geen andere dingen om hem op te zetten..
Gewoon nog een keer proberen, maar dan iets eenvoudigers zoals pasta, gewoon in een pan zodat je kan blijven kijkenquote:Op maandag 12 december 2011 21:06 schreef alexmeijer het volgende:
[..]
Mja kan wel kijken voor rooster maar ik kook nooit meer van mn leven.
ik kan alles koken wat niet in de oven moet.. das t probleem niet zo..quote:Op maandag 12 december 2011 21:11 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Gewoon nog een keer proberen, maar dan iets eenvoudigers zoals pasta, gewoon in een pan zodat je kan blijven kijken
Je zet ze ook op de bakplaat?quote:Op maandag 12 december 2011 21:23 schreef Madame_Paon het volgende:
Die TT.![]()
Maar dan was het gewoon kutkwaliteit. Ik gebruik vaak genoeg glazen ovenschalen en ze zijn nog nooit ontploft.
Ik ben toch ook gewoon een vrouw van middelbare leeftijd met een kort, pittig kapsel.quote:Op maandag 12 december 2011 21:46 schreef Monopoly het volgende:
Je bent ook dom als je vrouwen niet laat koken.
Dat is correct!quote:Op maandag 12 december 2011 21:48 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Ik ben toch ook gewoon een vrouw van middelbare leeftijd met een kort, pittig kapsel.
Oh, ik zie die foto nu pas.quote:
Die dingen gaan hier inderdaad al vele jaren gewoon de oven in als die al voorverwarmd is.quote:Op maandag 12 december 2011 20:57 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Da's inderdaad een gewone pyrex schaal, moet ertegen kunnen. Ofwel je hebt pech gehad, of je hebt de schaal bevroren in een gloeiendhete oven gezet...
Ik gebruik zúlke schalen al jaren.
Met broccoli + kaaskorst en al.quote:Op maandag 12 december 2011 20:59 schreef 2dope het volgende:
Ik zou er mee terug naar de winkel gaan.
Nee, een glazen ovenschaal hoort inderdaad prima thuis op een bakplaat.quote:Op maandag 12 december 2011 22:56 schreef Wapperbaard het volgende:
[..]
Die dingen gaan hier inderdaad al vele jaren gewoon de oven in als die al voorverwarmd is.
Nooit problemen mee gehad.
Ik vermoed dus een productiefout of bijzonder lage kwaliteit.
Die lui die hier verkondigen dat glas niet in de oven hoort weten niet waar ze het over hebben.
quote:Op dinsdag 13 december 2011 01:00 schreef Yuri_Boyka het volgende:
[..]
Het is algemeen bekend dat mannen betere koks zijn dan vrouwen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |