Nou... ik heb hem per ongelukg uitgevonden. xD
Men neme:
3 eiwitten (eigeel kun je weggooien)
Glucose siroop (te bestellen bij de beter taartbenodigdheden winkels)
Poedersuiker
Azijn
Zout
Bak heet water en kom die erop past.
Maak je kom SUPER schoon. Liefst een RVS kom. Ook heel droog!
Doe je eiwitten in de kom en begin te mixen op hoge snelheid tot het iets wittig wordt. Voeg een paar druppels azijn toe (om te voorkomen dat je het overklopt) en een snufje zout (versnellen van het klop proces). Als het wat lobbig wordt plaats je de kom over heet water en klop je verder door tot je bijna pieken hebt.
(Dat was in eerste instantie de bedoeling en toen dacht ik "Ik wil de structuur anders" dus ben ik verder gegaan.

Voeg glucose siroop toe tot het dikker wordt, wat steviger. Je hebt... Denk ik 3 opscheplepels nodig. Ik bak vaak op gevoel...
En dan voeg je langzaam poedersuiker toe, tot het kleverig en dik wordt en proeft als de negerzoenen vulling! Werkt ook goed om je taart mee te bekleden! Maar als je veel oneffen heden hebt niet, blijft erg zacht namelijk!