abonnement Unibet Coolblue
  Moderator vrijdag 18 november 2011 @ 20:09:52 #1
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_104525719
4.gif Speciale Sinterklaas versie!4.gif



Inleiding/Spelregels
We bevinden ons in een dorp waarin een maffiagroep actief is en dorpelingen vermoordt. Deze maffialeden wonen echter ook gewoon in het dorp; het kan dus iedereen van je medespelers zijn. De dorpelingen moeten erachter zien te komen wie er tot de maffia behoren, door hints op te lossen en elke dag iemand (hopelijk een maffialid) te lynchen. Intussen vermoordt de maffia rustig door. Het is de bedoeling om alle maffialeden te vermoorden voordat ze er in grotere getale zijn dan de dorpsmensen.

In principe zijn er dus 2 soorten rollen:
- of je bent maffia
- of je bent dorpsbewoner (eventueel met een speciale rol, zie hieronder)

Eerst zal iedereen een rol toegewezen krijgen via PM. Het is verboden om printscreens van je rol te versturen aan medespelers (indien dit wel gebeurt, aub melden bij de spelleiders). Na de rollenverdeling zal er een burgemeester door het dorp gekozen worden via een democratische verkiezing. Iedereen die wil mag zich hiervoor verkiesbaar stellen. De burgemeester zal een aantal bodyguards (speciale rol) krijgen, die zullen voorkomen dat de burgemeester s nachts sterft aan de hand van de maffia. De burgemeester kan wel gelyncht worden door het dorp. De burgemeester heeft bij de dorpslynch een stem die extra zwaar telt en kan tevens eenmalig een dubbele dorpslynch instellen! Het is dus belangrijk om een betrouwbare burgemeester te kiezen.

De burgemeester mag dus in één dag naar zijn keuze een dubbele lynch instellen. Dit houdt in dat er die dag twee mensen gelyncht worden door het dorp. Iedereen mag dan op twee mensen stemmen, en de twee mensen met de meeste stemmen worden gelyncht. Dit moet binnen 12 uur na de nachtpost worden aangekondigd worden door de burgemeester.

Wanneer de maffia in de nacht dorpsbewoners heeft vermoord, zal er een verhaal komen waarin aanwijzingen verstopt zitten over de maffialeden. De dorpsleden moeten deze hints ontrafelen, om er zo de maffialeden te vinden en te lynchen. De hints worden gehaald uit de ava's, fotoboeken en profielen van de maffialeden. Ook worden er hints uit de posthistory gehaald; hierbij wordt echter alleen gekeken naar het topic en niet naar wat de desbetreffende speler daar precies gepost heeft, en wordt slechts gekeken naar de eerste pagina van de posthistory.

's Nachts kunnen de maffialeden en mensen met speciale rollen de Spelleiders een PM sturen met hun actie voor die nacht. Let er hierbij goed op de tijd: tijdens de nacht dienen alle speciale rollen hun PM voor 22.00 uur doorgestuurd hebben, zodat de overgang kan plaatsvinden. Daarop volgt de overgang weer naar de dag. De eerste dag verkiest men de burgemeester, de uitslag van de verkiezing zal bekend zijn zodra iedereen gestemt heeft(max. 24 uur), waarna meteen de nacht ingaat. (waarin de speciale rollen hun PM's kunnen sturen naar de spelleider.) De uitslag van de nacht dan zo snel mogelijk bekend worden, waarna de dag weer zal ingaan en de dorpsbewoners aan de slag moeten om de hints op te lossen! Und so weiter!

De hints zitten verstopt in het verhaal van de nacht (het verhaal over de dorpslynch bevat dus geen hints), en verwijzen naar de maffialeden die aan het moorden zijn geweest. Aanwijzingen kunnen overal uit genomen worden; postcount, signature, avatar, etc. Deze teksten/plaatjes/whatever mag je dus ook niet veranderen zolang het spel duurt.

Tijdens de dag zal er iemand gelyncht worden door het dorp, n.a.v. de kills van 's nachts. Hierbij mag iedereen stemmen, in het topic! Om er achter te komen hoe je precies moet stemmen, lees dan even verder bij stemregels.

Als de maffia de overhand krijgt (het dorp heeft niet genoeg stemkracht meer om maffia te lynchen waardoor de maffia gewoon de stad kan uitmoorden), verliest de stad. Het dorp wint als alle maffia dood is

Stemregels:

1. Je moet duidelijk aangeven voor wie je stemt. Bijvoorbeeld: ##Ik stem voor Piet.; Zorg ook dat je het lijstje met stemmen even kopieert en je eigen stem toevoegt. Wanneer je alleen zegt te stemmen maar het lijstje niet overneemt en aanvult, telt je stem niet mee.
2. Je mag niet stemmen a lá "Ik stem nu voor Piet, maar als het helpt om Jan te redden stem ik op Henk". Je kunt wel je stem veranderen door gewoon dit te posten:;##unvote Jan, ##vote Piet;
3. Je mag niet op jezelf of iemand stemmen die dood is.
4. In het geval van twee man met evenveel stemmen zal degene die als eerste dit stemaantal heeft bereikt gelyncht worden.
5. Je MOET stemmen voor 19.00 uur. Doe je dit 2 x niet, dan volgt een automatische lynch. Burgemeestersverkiezing telt ook mee.
6. Je mag je stem niet terugtrekken, wijzigen mag zo lang de lynch nog niet geweest is.

Algemene gameregels:
1. Zodra je dood bent mag je niets zeggen dat het spel kan beïnvloeden. Je mag gerust posten, maar let op wat je zegt.
2. Probeer aub de posts gerelateerd te houden aan het spel.
3. Zorg dat je betrokken blijft bij het spel; dit hoeft niet door 24/7 je aanwezigheid te melden in het topic, maar zorg wel dat je stemt. Vooral als je een speciale rol hebt, is je aanwezigheid eigenlijk elke dag even nodig.
4. Ruzies zijn uit den boze, die vecht je maar via PM uit.
5. Tijdens het spel verander je niks aan je fobo/ava/sig/ etc. Gebeurt dit wel, dan volgt automatisch uitschakeling!

Deadlines

De dag eindigt om 19.00. Dan worden de uitslagen van de stemmingen bekend gemaakt. Vanaf dat moment hebben de mensen met een speciale rol de gelegenheid om een PM te sturen naar de Spelleider.


De nacht eindigt om 22.00. Na 22.00 worden de activiteiten van de speciale rollen bekend gemaakt met bijbehorende hints. Vanaf dat moment is het tijd om de hints op te lossen en te stemmen voor de dagelijkse dorpslynch.

Alle nachtvaardigheden moeten voor 21:30 binnen zijn. Voor de maffialeden geldt: een PM met daarin de personen die vermoord worden, alsmede door welke maffialeden zij vermoord worden.

Rollen:
Zoals al eerder benoemd, er zijn dus verschillende rollen in het spel. Aan het begin krijgt iedereen een PM met daarin zijn/haar rol. Lees hieronder wat je rol inhoudt, mocht je daarna nog vragen hebben over je rol stel ze dan in PM naar de spelleiders:

Het grote FOK! Zwarte Pieten Spel #2

De tijd van het jaar begint er weer aan te komen!
Maar Sinterklaas heeft een probleem, er is een hoop onrust onder de zwarte pieten!
Onderweg naar Nederland heeft een klein gedeelte van de Pieten er de pest in dat ze zich in de rotkou uit moeten sloven voor die verwende Nederlandse kindertjes! Het liefste zouden ze al het speelgoed zelf houden!

Daarom zijn er een paar pieten aan het samenspannen om de controle over de pakjesboot over te nemen en terug naar het warme Spanje te varen, om daar de complete inhoud van de pakjesboot te verpatsen en lekker te gaan rentenieren!

De eerste stap van deze complotpieten was om de hoofdpiet in zijn slaap te verassen! Deze hebben ze vervolgens zonder enige sporen overboord weten te gooien.

De hele boot is in rep en roer, niemand weet wie er verantwoordelijk voor is, en niemand weet wie ze wel of niet kunnen vertrouwen, behalve de pieten die in het complot zitten!

Sinterklaas is zo van de situatie geschrokken, dat hij undercover is gegaan als piet en een groepje van zijn trouwste pieten om zich heen heeft verzameld die hem ten alle tijden beschermen, net zolang tot de laatste complotpiet overboord is gegooid.

Elke nacht zullen de complotpieten proberen om de andere pieten overboord te gooien tot ze de controle over de pakjesboot hebben overgenomen, helaas voor hen laten ze hierbij wel sporen achter.
Deze sporen kunnen de andere pieten gebruiken om de complotpieten te ontmaskeren, en elke dag krijgen ze de kans om één piet van de loopplank af te laten lopen richting zijn of haars zeemansgraf.

De eerste dag bij het ochtendgloren ontdekt de bemanning dat de hoofdpiet spoorloos is. De hoofdpiet is overboord gegooid, lang leve de hoofdpiet! Iedereen kan zich verkiesbaar stellen voor de positie van hoofdpiet, behalve de rollen waarin het vermeld wordt dat je het niet kan.
De hoofdpiet kan niet overboord worden gegooid zolang hij waakpieten heeft, heeft twee stemmen tijdens de lynches en kan eenmalig een dubbele gang naar de loopplank uitroepen!

Rollen

Normale Piet - Je bent een blije en gelukkige zwarte piet, opgeschrikt door het complot! Jouw doel is om het complot te ontmaskeren, zodat je veilig met Sinterklaas naar Nederland kunt gaan. Dit doe je door de hints van de nachtelijke acties op te lossen en vervolgens te stemmen op de persoon waarvan jij denkt dat het een complotpiet is. Je wint als alle complotpieten van het schip af zijn.

Complotpiet - Jouw doel is om de controle over de pakjesboot over te nemen! Je zult te weten krijgen wie je medesamenspanners zijn. Samen zullen jullie elke nacht een paar pieten van boord kunnen gooien, waarbij het aantal pieten gelijk is aan het aantal complotpieten gedeeld door twee (naar boven afgerond).

Sinterklaas- Vermomd als piet neem je het heft in eigen hand! Je kunt elke avond, behalve de eerste avond, iemand naar eigen keus van boord gooien. Let op! Er zal wel een aanwijzing over jou aanwezig zijn bij de nachtactie zodra je iemand van boord af gooit. Je wint als alle complotpieten van de pakjesboot af zijn en je veilig naar Nederland kan varen.

Trouwe piet - Jij blijft loyaal aan Sinterklaas en bent door hem in vertrouwen genomen, samen met Sinterklaas zul je het schip schoonvegen. Zolang jullie er zijn zal Sinterklaas 's nachts onschendbaar zijn. Samen zullen jullie elke dag mij een aantal verdachten kunnen sturen, waarbij het aantal verdachten gelijk is aan het aantal complotpieten gedeeld door twee (naar boven afgerond). Je wint als alle complotpieten van boord gegooid zijn.

Waakpiet - Je bewaakt de Hoofdpiet. Alleen de Hoofpiet kent je identiteit. Zo lang je leeft kan de Hoofdpiet niet 's nachts van boord worden gegooid. Als bodyguard kun je jezelf niet beschikbaar stellen om verkozen te worden als Hoofdpiet. Je wint als alle complotpieten van boord zijn.

Wegwijspiet - Je bent een samenspanner en je kunt elke nacht een piet naar eigen keuze dwingen om naar se stuurhut toe te gaan. Hier zul je hem of haar de hele nacht vertellen waar ie naar toe moet waardoor hij of zij niet de kans krijgt om zijn of haar speciale rol uit te voeren (PM naar spelleider vóór 20.30). Een speler mag maar één keer gedwongen worden om de stuurtaak op zich te nemen.

Wijze piet - Elke dag/nachtcyclus mag je me één van de volgende vragen stellen: of een bepaalde aanwijzing naar een bepaald persoon leidt, of hoeveel complotpieten er op een bepaald persoon gestemd hebben. Je wint als alle complotpieten dood zijn.

Stafpiet - Als stafpiet geniet je veel respect onder de pieten. Bij elke gang naar de loopplank mag je een tweede stem naar de spelleider PM-en. Dit mag ook op een andere persoon zijn dan waarop je in het topic gestemd hebt. De stafpiet wint als alle complotpieten van boord zijn.

Suprisepiet - Je vindt het belachelijk dat je van boord gegooid bent en je wil graag wraak nemen. Dit doe jij doordat je de kans hebt om iemand terug te pakken. Gelijk na je dood stuur je de spelleider een PM met jouw verdachte, je mag niet meer spelinhoudelijk meepraten.

Meelooppiet - Je hebt sympathie voor de complotpieten, al hoor je zelf niet tot deze bende. Jij weet wie de complotpieten zijn, maar zij weten niet wie jij bent. Je helpt de complotpieten door niet op ze te stemmen bij de dagstemming. Als je het 3 dagen volhoudt, wordt je toegelaten tot het complot!

Muziekpiet - Als muzikale piet zul je elke nacht iemand tot bloedens toe vervelen met je gezang. Dit zal hem of haar, indien er slechts één complotpiet hem/haar van boord wil gooien, beschermen. Indien de complotpieten twee man stuurt, zullen jullie allebei van boord worden gegooid. Je wint als alle complotpieten van boord af zijn.

Het kutkind - Als echt kutkind werd je vorig jaar in de zak gestopt en mee naar Spanje genomen, en heb je een jaar lang lopen broeden op je masterplan om wraak te nemen. Vermomd als Piet ben je als verstekeling aan boord gekomen en wil je alle cadeautjes voor jezelf! De enige manier om dit voor elkaar te krijgen is om elke nacht een Piet van boord te zetten tot je als enigste overblijft. Je wint als je laatste overblijft en de controle over het schip kan nemen!

Deelnemers:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Naatje Profiel | History | Fotoboek
3. AchJa Profiel I History I Fotoboek
4. CaLex Profiel I History I Fotoboek
5. TheVulture Profiel I History I Fotoboek
6. liesje1979 Profiel I History I Fotoboek
7. AlbinoBambi Profiel I History I Fotoboek
8. honkeytonk Profiel I History I Fotoboek
9. charmed_angel Profiel I History I Fotoboek
10. gomi Profiel I History I Fotoboek
11. EllaN Profiel I History I Fotoboek
12. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
13. de_boswachter Profiel | History | Fotoboek
14. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
15. Antebella Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Sheepcidus Profiel | History | Fotoboek
18. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
19. Theatermama Profiel History Fotoboek
20. Cablegunmaster Profiel History Fotoboek
21. Knetterkrankjorum Profiel History Fotoboek
22. Samthegreat5 Profiel History Fotoboek
23. -Amber- ProfielHistory Fotoboek

--INSCHRIJVEN!--

HUUUUUUUUH, WAT IS DEZE?! Hier heb je een leuke oude ronde om te bekijken:
Het grote Fok! Mafia spel #42. Hallo

Deze OP is hier te vinden

[ Bericht 12% gewijzigd door timmmmm op 01-12-2011 23:19:14 ]
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_104525774
Ik wist niet eens dat er weer werd gespeeld :o
  Moderator vrijdag 18 november 2011 @ 20:14:04 #3
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_104525929
Deelnemers:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Naatje Profiel | History | Fotoboek
3. AchJa Profiel I History I Fotoboek
4. CaLex Profiel I History I Fotoboek
5. TheVulture Profiel I History I Fotoboek
6. liesje1979 Profiel I History I Fotoboek
7. AlbinoBambi Profiel I History I Fotoboek
8. honkeytonk Profiel I History I Fotoboek
9. charmed_angel Profiel I History I Fotoboek
10. gomi Profiel I History I Fotoboek
11. EllaN Profiel I History I Fotoboek
12. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
13. de_boswachter Profiel | History | Fotoboek
14. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
15. Antebella Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Sheepcidus Profiel | History | Fotoboek
18.

;)
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  vrijdag 18 november 2011 @ 20:15:12 #4
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_104525972
quote:
9s.gif Op donderdag 17 november 2011 01:16 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Agh, bij jou is toch alles niet goed en wel,
zo kennen we je immers van dit spel.
Moord en brand roepen vanaf de zijlijn,
maar ondertussen spuisels brouwen van azijn...
Hoeveel spellen heb jij al geleid?
Ik al een boel, allemaal vol vlijt.
Klagen over mij kan je blijkbaar goed,
maar dat is geen garantie over hoe jij het doet.
Gelukkig voor jou, kan ik toch niet,
omdat ik komende week van disneyland geniet.
Derhalve gun ik je met liefde het SLschap,
dus doe maar snel een dansje van blijdschap.
Want anders had ik gezegd fuck you,
het SLschap is van mij, pokdalige koe
Laffe huichelaar
  vrijdag 18 november 2011 @ 20:18:30 #5
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_104526126
Deze is matiger, ik weet het, ik weet het
maar ik moet me houden aan mn gedichtenbudget
Laffe huichelaar
  Moderator vrijdag 18 november 2011 @ 20:22:02 #6
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_104526301
Gaan we deze OP weer doen met andere/toegevoegde rollen?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
[b]Het grote FOK! Zwarte Pieten Spel #1
[/b]
De tijd van het jaar begint er weer aan te komen!
Maar Sinterklaas heeft een probleem, er is een hoop onrust onder de zwarte pieten! 
Onderweg naar Nederland heeft een klein gedeelte van de Pieten er de pest in dat ze zich in de rotkou uit moeten sloven voor die verwende Nederlandse kindertjes! Het liefste zouden ze al het speelgoed zelf houden!

Daarom zijn er een paar pieten aan het samenspannen om de controle over de pakjesboot over te nemen en terug naar het warme Spanje te varen, om daar de complete inhoud van de pakjesboot te verpatsen en lekker te gaan rentenieren!

De eerste stap van deze complotpieten was om de hoofdpiet in zijn slaap te verassen! Deze hebben ze vervolgens zonder enige sporen overboord weten te gooien. 

De hele boot is in rep en roer, niemand weet wie er verantwoordelijk voor is, en niemand weet wie ze wel of niet kunnen vertrouwen, behalve de pieten die in het complot zitten!

Sinterklaas is zo van de situatie geschrokken, dat hij undercover is gegaan als piet en een groepje van zijn trouwste pieten om zich heen heeft verzameld die hem ten alle tijden beschermen, net zolang tot de laatste complotpiet overboord is gegooid.

Elke nacht zullen de complotpieten proberen om de andere pieten overboord te gooien tot ze de controle over de pakjesboot hebben overgenomen, helaas voor hen laten ze hierbij wel sporen achter.
Deze sporen kunnen de andere pieten gebruiken om de complotpieten te ontmaskeren, en elke dag krijgen ze de kans om één piet van de loopplank af te laten lopen richting zijn of haars zeemansgraf.

De eerste dag bij het ochtendgloren ontdekt de bemanning dat de hoofdpiet spoorloos is. De hoofdpiet is overboord gegooid, lang leve de hoofdpiet! Iedereen kan zich verkiesbaar stellen voor de positie van hoofdpiet, behalve de rollen waarin het vermeld wordt dat je het niet kan.
De hoofdpiet kan niet overboord worden gegooid zolang hij waakpieten heeft, heeft twee stemmen tijdens de lynches en kan eenmalig een dubbele gang naar de loopplank uitroepen!

[u]Rollen[/u]

[b]Normale Piet[/b] - Je bent een blije en gelukkige zwarte piet, opgeschrikt door het complot! Jouw doel is om het complot te ontmaskeren, zodat je veilig met Sinterklaas naar Nederland kunt gaan. Dit doe je door de hints van de nachtelijke acties op te lossen en vervolgens te stemmen op de persoon waarvan jij denkt dat het een complotpiet is. Je wint als alle complotpieten van het schip af zijn.

[b]Complotpiet[/b] - Jouw doel is om de controle over de pakjesboot over te nemen! Je zult te weten krijgen wie je medesamenspanners zijn. Samen zullen jullie elke nacht een paar pieten van boord kunnen gooien, waarbij het aantal pieten gelijk is aan het aantal complotpieten gedeeld door twee (naar boven afgerond).

[b]Wegwijspiet[/b] - Je bent een samenspanner en je kunt elke nacht een piet naar eigen keuze dwingen om naar se stuurhut toe te gaan. Hier zul je hem of haar de hele nacht vertellen waar ie naar toe moet waardoor hij of zij niet de kans krijgt om zijn of haar speciale rol uit te voeren (PM naar spelleider vóór 20.30). Een speler mag maar één keer gedwongen worden om de stuurtaak op zich te nemen.

[b]Wijze piet[/b] - Elke dag/nachtcyclus mag je me één van de volgende vragen stellen: of een bepaalde aanwijzing naar een bepaald persoon leidt, of hoeveel complotpieten er op een bepaald persoon gestemd hebben. Je wint als alle complotpieten dood zijn.

[b]Sinterklaas[/b]- Je bent vermomd als piet neemt samen met je trouwe pieten het recht in eigen hand. Je kunt elke avond, behalve de eerste avond, iemand naar eigen keus van boord gooien. Let op! Er zal wel een aanwijzing over jou aanwezig zijn bij de nachtactie zodra je iemand van boord af gooit. Je wint als alle complotpieten van de pakjesboot af zijn en je veilig naar Nederland kan varen.

[b]Trouwe piet[/b] - Jij blijft loyaal aan Sinterklaas en bent door hem in vertrouwen genomen, samen met Sinterklaas zul je het schip schoonvegen. Zolang jullie er zijn zal Sinterklaas 's nachts onschendbaar zijn. Samen zullen jullie elke dag mij een aantal verdachten kunnen sturen, waarbij het aantal verdachten gelijk is aan het aantal complotpieten gedeeld door twee (naar boven afgerond). Je wint als alle complotpieten van boord gegooid zijn.

[b]Stafpiet[/b] - Als stafpiet geniet je veel respect onder de pieten. Bij elke gang naar de loopplank mag je een tweede stem naar de spelleider PM-en. Dit mag ook op een andere persoon zijn dan waarop je in het topic gestemd hebt. De stafpiet wint als alle complotpieten van boord zijn.

[b]Waakpiet[/b] - Je bewaakt de Hoofdpiet. Alleen de Hoofpiet kent je identiteit. Zo lang je leeft kan de Hoofdpiet niet 's nachts van boord worden gegooid. Als bodyguard kun je jezelf niet beschikbaar stellen om verkozen te worden als Hoofdpiet. Je wint als alle complotpieten van boord zijn.

[b]Suprisepiet[/b] - Je vindt het belachelijk dat je van boord gegooid bent en je wil graag wraak nemen. Dit doe jij doordat je de kans hebt om iemand terug te pakken. Gelijk na je dood stuur je de spelleider een PM met jouw verdachte, je mag niet meer spelinhoudelijk meepraten.

[b]Meelooppiet[/b] - Je hebt sympathie voor de complotpieten, al hoor je zelf niet tot deze bende. Jij weet wie de complotpieten zijn, maar zij weten niet wie jij bent. Je helpt de complotpieten door niet op ze te stemmen bij de dagstemming. Als je het 3 dagen volhoudt, wordt je toegelaten tot het complot!

[b]Muziekpiet[/b] - Als muzikale piet zul je elke nacht iemand tot bloedens toe vervelen met je gezang. Dit zal hem of haar, indien er slechts één complotpiet hem/haar van boord wil gooien, beschermen. Indien de complotpieten twee man stuurt, zullen jullie allebei van boord worden gegooid. Je wint als alle complotpieten van boord af zijn.

[b]Testpiet[/b] - De gekke testpiet kiest net zoals de muziekpiet elke nacht iemand uit om lastig te vallen. Bij de Testpiet is er alleen één probleem: hij heeft 50% kans om diegene te vermoorden met zijn experimentele speelgoed. Voor de rest geldt hetzelfde als de muziekpiet.

[b]Het kutkind[/b] - Als echt kutkind werd je vorig jaar in de zak gestopt en mee naar Spanje genomen, en heb je een jaar lang lopen broeden op je masterplan om wraak te nemen. Vermomd als Piet ben je als verstekeling aan boord gekomen en wil je alle cadeautjes voor jezelf! De enige manier om dit voor elkaar te krijgen is om elke nacht een Piet van boord te zetten tot je als enigste overblijft. Je wint als je laatste overblijft en de controle over het schip kan nemen!
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  vrijdag 18 november 2011 @ 20:41:50 #7
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_104527204
De horrorsint als seriemoordenaar
Laffe huichelaar
  vrijdag 18 november 2011 @ 21:52:45 #8
168777 Rave_NL
Obey the Dance Commander!
pi_104531302
Daar heb je het kutkind al voor.
Cobra4: "Twijfelen aan de kennis van Rave. :')
EllaN: Rave IS een parel. Mijn parel. Onze parel O+. Voor altijd.
Amphibisch getraind voor het zinkende [DEF]-schip
pi_104535907
Deelnemers:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Naatje Profiel | History | Fotoboek
3. AchJa Profiel I History I Fotoboek
4. CaLex Profiel I History I Fotoboek
5. TheVulture Profiel I History I Fotoboek
6. liesje1979 Profiel I History I Fotoboek
7. AlbinoBambi Profiel I History I Fotoboek
8. honkeytonk Profiel I History I Fotoboek
9. charmed_angel Profiel I History I Fotoboek
10. gomi Profiel I History I Fotoboek
11. EllaN Profiel I History I Fotoboek
12. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
13. de_boswachter Profiel | History | Fotoboek
14. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
15. Antebella Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Sheepcidus Profiel | History | Fotoboek
18. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek

Hoezee hoezee!
PS doet weer mee!
Live from Chicago
Well behaved women rarely make history
Op dinsdag 29 oktober 2013 16:10 schreef _Ophelia_ het volgende:
PS de AKQSC-cliffhangerkoningin en ongekroond kampioene al dan niet verwacht goede aflopen. ;)
pi_104536211
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 november 2011 21:52 schreef Rave_NL het volgende:
Daar heb je het kutkind al voor.
hoi Rave :*!
pi_104628771
Wanneer beginnen we? :9
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  maandag 21 november 2011 @ 15:15:42 #12
168777 Rave_NL
Obey the Dance Commander!
pi_104630768
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 november 2011 23:30 schreef EllaN het volgende:

[..]

hoi Rave :*!
Ik ben hier!
Cobra4: "Twijfelen aan de kennis van Rave. :')
EllaN: Rave IS een parel. Mijn parel. Onze parel O+. Voor altijd.
Amphibisch getraind voor het zinkende [DEF]-schip
  Moderator maandag 21 november 2011 @ 15:27:42 #13
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_104631269
Hmm, gezien omstandigheden zeg ik ook af als SL,
maar deelnemer blijf ik wel.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_104634878
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2011 14:25 schreef TheVulture het volgende:
Wanneer beginnen we? :9
31-11 ? Met wat mazzel zijn we dan precies op 5-12 klaar ;)


Tombola piet-
Tijdens nachtelijk bezoek heeft deze piet 50% kans
Ontspingt hij wel of hij ontspringt niet de dans
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
  maandag 21 november 2011 @ 17:07:53 #15
168777 Rave_NL
Obey the Dance Commander!
pi_104635891
Spoor meer lui aan dan, kom doe je best..
voor minder dan 30 kom'k niet uit m'n nest...
Cobra4: "Twijfelen aan de kennis van Rave. :')
EllaN: Rave IS een parel. Mijn parel. Onze parel O+. Voor altijd.
Amphibisch getraind voor het zinkende [DEF]-schip
  dinsdag 22 november 2011 @ 11:20:25 #16
132170 TheaterMaMa
levenskunstenaar
pi_104668560
na veel getwijfel, gepieker en getob
over of ik me aan zou melden
draai ik nu om die knop
want ook al twijfel ik zelden
deze keer zeg ik geen nee
heb wel zin in spanning en sensatie
ik doe gezellig ook weer mee
in het spel van Sinterklaasie :D

Deelnemers:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Naatje Profiel | History | Fotoboek
3. AchJa Profiel I History I Fotoboek
4. CaLex Profiel I History I Fotoboek
5. TheVulture Profiel I History I Fotoboek
6. liesje1979 Profiel I History I Fotoboek
7. AlbinoBambi Profiel I History I Fotoboek
8. honkeytonk Profiel I History I Fotoboek
9. charmed_angel Profiel I History I Fotoboek
10. gomi Profiel I History I Fotoboek
11. EllaN Profiel I History I Fotoboek
12. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
13. de_boswachter Profiel | History | Fotoboek
14. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
15. Antebella Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Sheepcidus Profiel | History | Fotoboek
18. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
19. Theatermama Profiel History Fotoboek
Niet naar wat men is wordt men beoordeeld, maar naar wat men schijnt
pi_104687415
Elke die doe dag,
Weet ik dat ik mezelf verlagen mag.
Tot het ongespuis van de maffianen,
Laat het dorp helemaal geen tranen.
Om hier bij te horen,
zing ik het uit in alle koren!
Maffiaan maffiosa maffier!
Weg ermee allemaal! en nu weer terug aan het bier. :7

Deelnemers:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Naatje Profiel | History | Fotoboek
3. AchJa Profiel I History I Fotoboek
4. CaLex Profiel I History I Fotoboek
5. TheVulture Profiel I History I Fotoboek
6. liesje1979 Profiel I History I Fotoboek
7. AlbinoBambi Profiel I History I Fotoboek
8. honkeytonk Profiel I History I Fotoboek
9. charmed_angel Profiel I History I Fotoboek
10. gomi Profiel I History I Fotoboek
11. EllaN Profiel I History I Fotoboek
12. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
13. de_boswachter Profiel | History | Fotoboek
14. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
15. Antebella Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Sheepcidus Profiel | History | Fotoboek
18. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
19. Theatermama Profiel History Fotoboek
20. Cablegunmaster Profiel History Fotoboek
21. Knetterkrankjorum Profiel History Fotoboek

[ Bericht 1% gewijzigd door cablegunmaster op 22-11-2011 20:51:44 ]
Redacted
  dinsdag 22 november 2011 @ 20:03:28 #18
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_104688498
Na veel denken, wikken en wegen,
heb ik mezelf toch tot een besluit kunnen bewegen.
Mezelf met linkjes in de lijst plaatsen lukt me niet,
dit tot mijn grote verdriet.
Wie o wie zou zo vriendelijk willen zijn,
mij erin te plaatsen zonder pijn.
Met grote dankbaarheid
zal ik ook nu weer volop meedoen met de strijd.
maffia wees op u hoede,
ik kan veel met zwarte piet zijn roede >:)
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  donderdag 24 november 2011 @ 21:41:45 #19
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_104780004
Beter begint dit snel
Laffe huichelaar
pi_104781702
Ander lopen jullie maar naar de pomp... uhm hell.
U MAD?
  Moderator zaterdag 26 november 2011 @ 03:59:41 #21
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_104834623
quote:
0s.gif Op donderdag 24 november 2011 21:41 schreef timmmmm het volgende:
Beter begint dit snel
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 27 november 2011 @ 23:51:14 #22
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_104906423
quote:
14s.gif Op zaterdag 26 november 2011 03:59 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Ja, jij bent SL, zorg ervoor
Laffe huichelaar
  One tough cookie zondag 27 november 2011 @ 23:54:36 #23
169210 liesje1979
pi_104906564
quote:
0s.gif Op zondag 27 november 2011 23:51 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Ja, jij bent SL, zorg ervoor
quote:
3s.gif Op maandag 21 november 2011 15:27 schreef naatje_1 het volgende:
Hmm, gezien omstandigheden zeg ik ook af als SL,
maar deelnemer blijf ik wel.
  zondag 27 november 2011 @ 23:57:19 #24
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_104906662
quote:
11s.gif Op zondag 27 november 2011 23:54 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

[..]

haha gefopt!

*schaamt zich in een hoekje
Laffe huichelaar
  Redactie Frontpage dinsdag 29 november 2011 @ 09:55:51 #25
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_104958023
*kuch*
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')