FOK!forum / Misdaad / Het Grote Fok! Maffia Spel #48 Sinterklaas is weer in het land!
naatje_1vrijdag 18 november 2011 @ 20:09
4.gif Speciale Sinterklaas versie!4.gif


ogxw1y.jpg
Inleiding/Spelregels
We bevinden ons in een dorp waarin een maffiagroep actief is en dorpelingen vermoordt. Deze maffialeden wonen echter ook gewoon in het dorp; het kan dus iedereen van je medespelers zijn. De dorpelingen moeten erachter zien te komen wie er tot de maffia behoren, door hints op te lossen en elke dag iemand (hopelijk een maffialid) te lynchen. Intussen vermoordt de maffia rustig door. Het is de bedoeling om alle maffialeden te vermoorden voordat ze er in grotere getale zijn dan de dorpsmensen.

In principe zijn er dus 2 soorten rollen:
- of je bent maffia
- of je bent dorpsbewoner (eventueel met een speciale rol, zie hieronder)

Eerst zal iedereen een rol toegewezen krijgen via PM. Het is verboden om printscreens van je rol te versturen aan medespelers (indien dit wel gebeurt, aub melden bij de spelleiders). Na de rollenverdeling zal er een burgemeester door het dorp gekozen worden via een democratische verkiezing. Iedereen die wil mag zich hiervoor verkiesbaar stellen. De burgemeester zal een aantal bodyguards (speciale rol) krijgen, die zullen voorkomen dat de burgemeester s nachts sterft aan de hand van de maffia. De burgemeester kan wel gelyncht worden door het dorp. De burgemeester heeft bij de dorpslynch een stem die extra zwaar telt en kan tevens eenmalig een dubbele dorpslynch instellen! Het is dus belangrijk om een betrouwbare burgemeester te kiezen.

De burgemeester mag dus in één dag naar zijn keuze een dubbele lynch instellen. Dit houdt in dat er die dag twee mensen gelyncht worden door het dorp. Iedereen mag dan op twee mensen stemmen, en de twee mensen met de meeste stemmen worden gelyncht. Dit moet binnen 12 uur na de nachtpost worden aangekondigd worden door de burgemeester.

Wanneer de maffia in de nacht dorpsbewoners heeft vermoord, zal er een verhaal komen waarin aanwijzingen verstopt zitten over de maffialeden. De dorpsleden moeten deze hints ontrafelen, om er zo de maffialeden te vinden en te lynchen. De hints worden gehaald uit de ava's, fotoboeken en profielen van de maffialeden. Ook worden er hints uit de posthistory gehaald; hierbij wordt echter alleen gekeken naar het topic en niet naar wat de desbetreffende speler daar precies gepost heeft, en wordt slechts gekeken naar de eerste pagina van de posthistory.

's Nachts kunnen de maffialeden en mensen met speciale rollen de Spelleiders een PM sturen met hun actie voor die nacht. Let er hierbij goed op de tijd: tijdens de nacht dienen alle speciale rollen hun PM voor 22.00 uur doorgestuurd hebben, zodat de overgang kan plaatsvinden. Daarop volgt de overgang weer naar de dag. De eerste dag verkiest men de burgemeester, de uitslag van de verkiezing zal bekend zijn zodra iedereen gestemt heeft(max. 24 uur), waarna meteen de nacht ingaat. (waarin de speciale rollen hun PM's kunnen sturen naar de spelleider.) De uitslag van de nacht dan zo snel mogelijk bekend worden, waarna de dag weer zal ingaan en de dorpsbewoners aan de slag moeten om de hints op te lossen! Und so weiter!

De hints zitten verstopt in het verhaal van de nacht (het verhaal over de dorpslynch bevat dus geen hints), en verwijzen naar de maffialeden die aan het moorden zijn geweest. Aanwijzingen kunnen overal uit genomen worden; postcount, signature, avatar, etc. Deze teksten/plaatjes/whatever mag je dus ook niet veranderen zolang het spel duurt.

Tijdens de dag zal er iemand gelyncht worden door het dorp, n.a.v. de kills van 's nachts. Hierbij mag iedereen stemmen, in het topic! Om er achter te komen hoe je precies moet stemmen, lees dan even verder bij stemregels.

Als de maffia de overhand krijgt (het dorp heeft niet genoeg stemkracht meer om maffia te lynchen waardoor de maffia gewoon de stad kan uitmoorden), verliest de stad. Het dorp wint als alle maffia dood is

Stemregels:

1. Je moet duidelijk aangeven voor wie je stemt. Bijvoorbeeld: ##Ik stem voor Piet.; Zorg ook dat je het lijstje met stemmen even kopieert en je eigen stem toevoegt. Wanneer je alleen zegt te stemmen maar het lijstje niet overneemt en aanvult, telt je stem niet mee.
2. Je mag niet stemmen a lá "Ik stem nu voor Piet, maar als het helpt om Jan te redden stem ik op Henk". Je kunt wel je stem veranderen door gewoon dit te posten:;##unvote Jan, ##vote Piet;
3. Je mag niet op jezelf of iemand stemmen die dood is.
4. In het geval van twee man met evenveel stemmen zal degene die als eerste dit stemaantal heeft bereikt gelyncht worden.
5. Je MOET stemmen voor 19.00 uur. Doe je dit 2 x niet, dan volgt een automatische lynch. Burgemeestersverkiezing telt ook mee.
6. Je mag je stem niet terugtrekken, wijzigen mag zo lang de lynch nog niet geweest is.

Algemene gameregels:
1. Zodra je dood bent mag je niets zeggen dat het spel kan beïnvloeden. Je mag gerust posten, maar let op wat je zegt.
2. Probeer aub de posts gerelateerd te houden aan het spel.
3. Zorg dat je betrokken blijft bij het spel; dit hoeft niet door 24/7 je aanwezigheid te melden in het topic, maar zorg wel dat je stemt. Vooral als je een speciale rol hebt, is je aanwezigheid eigenlijk elke dag even nodig.
4. Ruzies zijn uit den boze, die vecht je maar via PM uit.
5. Tijdens het spel verander je niks aan je fobo/ava/sig/ etc. Gebeurt dit wel, dan volgt automatisch uitschakeling!

Deadlines
2mn0jo1.png
De dag eindigt om 19.00. Dan worden de uitslagen van de stemmingen bekend gemaakt. Vanaf dat moment hebben de mensen met een speciale rol de gelegenheid om een PM te sturen naar de Spelleider.

21mb1xj.png
De nacht eindigt om 22.00. Na 22.00 worden de activiteiten van de speciale rollen bekend gemaakt met bijbehorende hints. Vanaf dat moment is het tijd om de hints op te lossen en te stemmen voor de dagelijkse dorpslynch.

Alle nachtvaardigheden moeten voor 21:30 binnen zijn. Voor de maffialeden geldt: een PM met daarin de personen die vermoord worden, alsmede door welke maffialeden zij vermoord worden.

Rollen:
Zoals al eerder benoemd, er zijn dus verschillende rollen in het spel. Aan het begin krijgt iedereen een PM met daarin zijn/haar rol. Lees hieronder wat je rol inhoudt, mocht je daarna nog vragen hebben over je rol stel ze dan in PM naar de spelleiders:

Het grote FOK! Zwarte Pieten Spel #2

De tijd van het jaar begint er weer aan te komen!
Maar Sinterklaas heeft een probleem, er is een hoop onrust onder de zwarte pieten!
Onderweg naar Nederland heeft een klein gedeelte van de Pieten er de pest in dat ze zich in de rotkou uit moeten sloven voor die verwende Nederlandse kindertjes! Het liefste zouden ze al het speelgoed zelf houden!

Daarom zijn er een paar pieten aan het samenspannen om de controle over de pakjesboot over te nemen en terug naar het warme Spanje te varen, om daar de complete inhoud van de pakjesboot te verpatsen en lekker te gaan rentenieren!

De eerste stap van deze complotpieten was om de hoofdpiet in zijn slaap te verassen! Deze hebben ze vervolgens zonder enige sporen overboord weten te gooien.

De hele boot is in rep en roer, niemand weet wie er verantwoordelijk voor is, en niemand weet wie ze wel of niet kunnen vertrouwen, behalve de pieten die in het complot zitten!

Sinterklaas is zo van de situatie geschrokken, dat hij undercover is gegaan als piet en een groepje van zijn trouwste pieten om zich heen heeft verzameld die hem ten alle tijden beschermen, net zolang tot de laatste complotpiet overboord is gegooid.

Elke nacht zullen de complotpieten proberen om de andere pieten overboord te gooien tot ze de controle over de pakjesboot hebben overgenomen, helaas voor hen laten ze hierbij wel sporen achter.
Deze sporen kunnen de andere pieten gebruiken om de complotpieten te ontmaskeren, en elke dag krijgen ze de kans om één piet van de loopplank af te laten lopen richting zijn of haars zeemansgraf.

De eerste dag bij het ochtendgloren ontdekt de bemanning dat de hoofdpiet spoorloos is. De hoofdpiet is overboord gegooid, lang leve de hoofdpiet! Iedereen kan zich verkiesbaar stellen voor de positie van hoofdpiet, behalve de rollen waarin het vermeld wordt dat je het niet kan.
De hoofdpiet kan niet overboord worden gegooid zolang hij waakpieten heeft, heeft twee stemmen tijdens de lynches en kan eenmalig een dubbele gang naar de loopplank uitroepen!

Rollen

Normale Piet - Je bent een blije en gelukkige zwarte piet, opgeschrikt door het complot! Jouw doel is om het complot te ontmaskeren, zodat je veilig met Sinterklaas naar Nederland kunt gaan. Dit doe je door de hints van de nachtelijke acties op te lossen en vervolgens te stemmen op de persoon waarvan jij denkt dat het een complotpiet is. Je wint als alle complotpieten van het schip af zijn.

Complotpiet - Jouw doel is om de controle over de pakjesboot over te nemen! Je zult te weten krijgen wie je medesamenspanners zijn. Samen zullen jullie elke nacht een paar pieten van boord kunnen gooien, waarbij het aantal pieten gelijk is aan het aantal complotpieten gedeeld door twee (naar boven afgerond).

Sinterklaas- Vermomd als piet neem je het heft in eigen hand! Je kunt elke avond, behalve de eerste avond, iemand naar eigen keus van boord gooien. Let op! Er zal wel een aanwijzing over jou aanwezig zijn bij de nachtactie zodra je iemand van boord af gooit. Je wint als alle complotpieten van de pakjesboot af zijn en je veilig naar Nederland kan varen.

Trouwe piet - Jij blijft loyaal aan Sinterklaas en bent door hem in vertrouwen genomen, samen met Sinterklaas zul je het schip schoonvegen. Zolang jullie er zijn zal Sinterklaas 's nachts onschendbaar zijn. Samen zullen jullie elke dag mij een aantal verdachten kunnen sturen, waarbij het aantal verdachten gelijk is aan het aantal complotpieten gedeeld door twee (naar boven afgerond). Je wint als alle complotpieten van boord gegooid zijn.

Waakpiet - Je bewaakt de Hoofdpiet. Alleen de Hoofpiet kent je identiteit. Zo lang je leeft kan de Hoofdpiet niet 's nachts van boord worden gegooid. Als bodyguard kun je jezelf niet beschikbaar stellen om verkozen te worden als Hoofdpiet. Je wint als alle complotpieten van boord zijn.

Wegwijspiet - Je bent een samenspanner en je kunt elke nacht een piet naar eigen keuze dwingen om naar se stuurhut toe te gaan. Hier zul je hem of haar de hele nacht vertellen waar ie naar toe moet waardoor hij of zij niet de kans krijgt om zijn of haar speciale rol uit te voeren (PM naar spelleider vóór 20.30). Een speler mag maar één keer gedwongen worden om de stuurtaak op zich te nemen.

Wijze piet - Elke dag/nachtcyclus mag je me één van de volgende vragen stellen: of een bepaalde aanwijzing naar een bepaald persoon leidt, of hoeveel complotpieten er op een bepaald persoon gestemd hebben. Je wint als alle complotpieten dood zijn.

Stafpiet - Als stafpiet geniet je veel respect onder de pieten. Bij elke gang naar de loopplank mag je een tweede stem naar de spelleider PM-en. Dit mag ook op een andere persoon zijn dan waarop je in het topic gestemd hebt. De stafpiet wint als alle complotpieten van boord zijn.

Suprisepiet - Je vindt het belachelijk dat je van boord gegooid bent en je wil graag wraak nemen. Dit doe jij doordat je de kans hebt om iemand terug te pakken. Gelijk na je dood stuur je de spelleider een PM met jouw verdachte, je mag niet meer spelinhoudelijk meepraten.

Meelooppiet - Je hebt sympathie voor de complotpieten, al hoor je zelf niet tot deze bende. Jij weet wie de complotpieten zijn, maar zij weten niet wie jij bent. Je helpt de complotpieten door niet op ze te stemmen bij de dagstemming. Als je het 3 dagen volhoudt, wordt je toegelaten tot het complot!

Muziekpiet - Als muzikale piet zul je elke nacht iemand tot bloedens toe vervelen met je gezang. Dit zal hem of haar, indien er slechts één complotpiet hem/haar van boord wil gooien, beschermen. Indien de complotpieten twee man stuurt, zullen jullie allebei van boord worden gegooid. Je wint als alle complotpieten van boord af zijn.

Het kutkind - Als echt kutkind werd je vorig jaar in de zak gestopt en mee naar Spanje genomen, en heb je een jaar lang lopen broeden op je masterplan om wraak te nemen. Vermomd als Piet ben je als verstekeling aan boord gekomen en wil je alle cadeautjes voor jezelf! De enige manier om dit voor elkaar te krijgen is om elke nacht een Piet van boord te zetten tot je als enigste overblijft. Je wint als je laatste overblijft en de controle over het schip kan nemen!

Deelnemers:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Naatje Profiel | History | Fotoboek
3. AchJa Profiel I History I Fotoboek
4. CaLex Profiel I History I Fotoboek
5. TheVulture Profiel I History I Fotoboek
6. liesje1979 Profiel I History I Fotoboek
7. AlbinoBambi Profiel I History I Fotoboek
8. honkeytonk Profiel I History I Fotoboek
9. charmed_angel Profiel I History I Fotoboek
10. gomi Profiel I History I Fotoboek
11. EllaN Profiel I History I Fotoboek
12. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
13. de_boswachter Profiel | History | Fotoboek
14. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
15. Antebella Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Sheepcidus Profiel | History | Fotoboek
18. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
19. Theatermama Profiel History Fotoboek
20. Cablegunmaster Profiel History Fotoboek
21. Knetterkrankjorum Profiel History Fotoboek
22. Samthegreat5 Profiel History Fotoboek
23. -Amber- ProfielHistory Fotoboek

--INSCHRIJVEN!--

HUUUUUUUUH, WAT IS DEZE?! Hier heb je een leuke oude ronde om te bekijken:
Het grote Fok! Mafia spel #42. Hallo

Deze OP is hier te vinden

[ Bericht 12% gewijzigd door timmmmm op 01-12-2011 23:19:14 ]
Bennyvrijdag 18 november 2011 @ 20:10
Ik wist niet eens dat er weer werd gespeeld :o
naatje_1vrijdag 18 november 2011 @ 20:14
Deelnemers:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Naatje Profiel | History | Fotoboek
3. AchJa Profiel I History I Fotoboek
4. CaLex Profiel I History I Fotoboek
5. TheVulture Profiel I History I Fotoboek
6. liesje1979 Profiel I History I Fotoboek
7. AlbinoBambi Profiel I History I Fotoboek
8. honkeytonk Profiel I History I Fotoboek
9. charmed_angel Profiel I History I Fotoboek
10. gomi Profiel I History I Fotoboek
11. EllaN Profiel I History I Fotoboek
12. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
13. de_boswachter Profiel | History | Fotoboek
14. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
15. Antebella Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Sheepcidus Profiel | History | Fotoboek
18.

;)
timmmmmvrijdag 18 november 2011 @ 20:15
quote:
9s.gif Op donderdag 17 november 2011 01:16 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Agh, bij jou is toch alles niet goed en wel,
zo kennen we je immers van dit spel.
Moord en brand roepen vanaf de zijlijn,
maar ondertussen spuisels brouwen van azijn...
Hoeveel spellen heb jij al geleid?
Ik al een boel, allemaal vol vlijt.
Klagen over mij kan je blijkbaar goed,
maar dat is geen garantie over hoe jij het doet.
Gelukkig voor jou, kan ik toch niet,
omdat ik komende week van disneyland geniet.
Derhalve gun ik je met liefde het SLschap,
dus doe maar snel een dansje van blijdschap.
Want anders had ik gezegd fuck you,
het SLschap is van mij, pokdalige koe
timmmmmvrijdag 18 november 2011 @ 20:18
Deze is matiger, ik weet het, ik weet het
maar ik moet me houden aan mn gedichtenbudget
naatje_1vrijdag 18 november 2011 @ 20:22
Gaan we deze OP weer doen met andere/toegevoegde rollen?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
[b]Het grote FOK! Zwarte Pieten Spel #1
[/b]
De tijd van het jaar begint er weer aan te komen!
Maar Sinterklaas heeft een probleem, er is een hoop onrust onder de zwarte pieten! 
Onderweg naar Nederland heeft een klein gedeelte van de Pieten er de pest in dat ze zich in de rotkou uit moeten sloven voor die verwende Nederlandse kindertjes! Het liefste zouden ze al het speelgoed zelf houden!

Daarom zijn er een paar pieten aan het samenspannen om de controle over de pakjesboot over te nemen en terug naar het warme Spanje te varen, om daar de complete inhoud van de pakjesboot te verpatsen en lekker te gaan rentenieren!

De eerste stap van deze complotpieten was om de hoofdpiet in zijn slaap te verassen! Deze hebben ze vervolgens zonder enige sporen overboord weten te gooien. 

De hele boot is in rep en roer, niemand weet wie er verantwoordelijk voor is, en niemand weet wie ze wel of niet kunnen vertrouwen, behalve de pieten die in het complot zitten!

Sinterklaas is zo van de situatie geschrokken, dat hij undercover is gegaan als piet en een groepje van zijn trouwste pieten om zich heen heeft verzameld die hem ten alle tijden beschermen, net zolang tot de laatste complotpiet overboord is gegooid.

Elke nacht zullen de complotpieten proberen om de andere pieten overboord te gooien tot ze de controle over de pakjesboot hebben overgenomen, helaas voor hen laten ze hierbij wel sporen achter.
Deze sporen kunnen de andere pieten gebruiken om de complotpieten te ontmaskeren, en elke dag krijgen ze de kans om één piet van de loopplank af te laten lopen richting zijn of haars zeemansgraf.

De eerste dag bij het ochtendgloren ontdekt de bemanning dat de hoofdpiet spoorloos is. De hoofdpiet is overboord gegooid, lang leve de hoofdpiet! Iedereen kan zich verkiesbaar stellen voor de positie van hoofdpiet, behalve de rollen waarin het vermeld wordt dat je het niet kan.
De hoofdpiet kan niet overboord worden gegooid zolang hij waakpieten heeft, heeft twee stemmen tijdens de lynches en kan eenmalig een dubbele gang naar de loopplank uitroepen!

[u]Rollen[/u]

[b]Normale Piet[/b] - Je bent een blije en gelukkige zwarte piet, opgeschrikt door het complot! Jouw doel is om het complot te ontmaskeren, zodat je veilig met Sinterklaas naar Nederland kunt gaan. Dit doe je door de hints van de nachtelijke acties op te lossen en vervolgens te stemmen op de persoon waarvan jij denkt dat het een complotpiet is. Je wint als alle complotpieten van het schip af zijn.

[b]Complotpiet[/b] - Jouw doel is om de controle over de pakjesboot over te nemen! Je zult te weten krijgen wie je medesamenspanners zijn. Samen zullen jullie elke nacht een paar pieten van boord kunnen gooien, waarbij het aantal pieten gelijk is aan het aantal complotpieten gedeeld door twee (naar boven afgerond).

[b]Wegwijspiet[/b] - Je bent een samenspanner en je kunt elke nacht een piet naar eigen keuze dwingen om naar se stuurhut toe te gaan. Hier zul je hem of haar de hele nacht vertellen waar ie naar toe moet waardoor hij of zij niet de kans krijgt om zijn of haar speciale rol uit te voeren (PM naar spelleider vóór 20.30). Een speler mag maar één keer gedwongen worden om de stuurtaak op zich te nemen.

[b]Wijze piet[/b] - Elke dag/nachtcyclus mag je me één van de volgende vragen stellen: of een bepaalde aanwijzing naar een bepaald persoon leidt, of hoeveel complotpieten er op een bepaald persoon gestemd hebben. Je wint als alle complotpieten dood zijn.

[b]Sinterklaas[/b]- Je bent vermomd als piet neemt samen met je trouwe pieten het recht in eigen hand. Je kunt elke avond, behalve de eerste avond, iemand naar eigen keus van boord gooien. Let op! Er zal wel een aanwijzing over jou aanwezig zijn bij de nachtactie zodra je iemand van boord af gooit. Je wint als alle complotpieten van de pakjesboot af zijn en je veilig naar Nederland kan varen.

[b]Trouwe piet[/b] - Jij blijft loyaal aan Sinterklaas en bent door hem in vertrouwen genomen, samen met Sinterklaas zul je het schip schoonvegen. Zolang jullie er zijn zal Sinterklaas 's nachts onschendbaar zijn. Samen zullen jullie elke dag mij een aantal verdachten kunnen sturen, waarbij het aantal verdachten gelijk is aan het aantal complotpieten gedeeld door twee (naar boven afgerond). Je wint als alle complotpieten van boord gegooid zijn.

[b]Stafpiet[/b] - Als stafpiet geniet je veel respect onder de pieten. Bij elke gang naar de loopplank mag je een tweede stem naar de spelleider PM-en. Dit mag ook op een andere persoon zijn dan waarop je in het topic gestemd hebt. De stafpiet wint als alle complotpieten van boord zijn.

[b]Waakpiet[/b] - Je bewaakt de Hoofdpiet. Alleen de Hoofpiet kent je identiteit. Zo lang je leeft kan de Hoofdpiet niet 's nachts van boord worden gegooid. Als bodyguard kun je jezelf niet beschikbaar stellen om verkozen te worden als Hoofdpiet. Je wint als alle complotpieten van boord zijn.

[b]Suprisepiet[/b] - Je vindt het belachelijk dat je van boord gegooid bent en je wil graag wraak nemen. Dit doe jij doordat je de kans hebt om iemand terug te pakken. Gelijk na je dood stuur je de spelleider een PM met jouw verdachte, je mag niet meer spelinhoudelijk meepraten.

[b]Meelooppiet[/b] - Je hebt sympathie voor de complotpieten, al hoor je zelf niet tot deze bende. Jij weet wie de complotpieten zijn, maar zij weten niet wie jij bent. Je helpt de complotpieten door niet op ze te stemmen bij de dagstemming. Als je het 3 dagen volhoudt, wordt je toegelaten tot het complot!

[b]Muziekpiet[/b] - Als muzikale piet zul je elke nacht iemand tot bloedens toe vervelen met je gezang. Dit zal hem of haar, indien er slechts één complotpiet hem/haar van boord wil gooien, beschermen. Indien de complotpieten twee man stuurt, zullen jullie allebei van boord worden gegooid. Je wint als alle complotpieten van boord af zijn.

[b]Testpiet[/b] - De gekke testpiet kiest net zoals de muziekpiet elke nacht iemand uit om lastig te vallen. Bij de Testpiet is er alleen één probleem: hij heeft 50% kans om diegene te vermoorden met zijn experimentele speelgoed. Voor de rest geldt hetzelfde als de muziekpiet.

[b]Het kutkind[/b] - Als echt kutkind werd je vorig jaar in de zak gestopt en mee naar Spanje genomen, en heb je een jaar lang lopen broeden op je masterplan om wraak te nemen. Vermomd als Piet ben je als verstekeling aan boord gekomen en wil je alle cadeautjes voor jezelf! De enige manier om dit voor elkaar te krijgen is om elke nacht een Piet van boord te zetten tot je als enigste overblijft. Je wint als je laatste overblijft en de controle over het schip kan nemen!
timmmmmvrijdag 18 november 2011 @ 20:41
De horrorsint als seriemoordenaar
Rave_NLvrijdag 18 november 2011 @ 21:52
Daar heb je het kutkind al voor.
Puntenslijpselvrijdag 18 november 2011 @ 23:24
Deelnemers:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Naatje Profiel | History | Fotoboek
3. AchJa Profiel I History I Fotoboek
4. CaLex Profiel I History I Fotoboek
5. TheVulture Profiel I History I Fotoboek
6. liesje1979 Profiel I History I Fotoboek
7. AlbinoBambi Profiel I History I Fotoboek
8. honkeytonk Profiel I History I Fotoboek
9. charmed_angel Profiel I History I Fotoboek
10. gomi Profiel I History I Fotoboek
11. EllaN Profiel I History I Fotoboek
12. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
13. de_boswachter Profiel | History | Fotoboek
14. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
15. Antebella Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Sheepcidus Profiel | History | Fotoboek
18. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek

Hoezee hoezee!
PS doet weer mee!
EllaNvrijdag 18 november 2011 @ 23:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 november 2011 21:52 schreef Rave_NL het volgende:
Daar heb je het kutkind al voor.
hoi Rave :*!
TheVulturemaandag 21 november 2011 @ 14:25
Wanneer beginnen we? :9
Rave_NLmaandag 21 november 2011 @ 15:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 november 2011 23:30 schreef EllaN het volgende:

[..]

hoi Rave :*!
Ik ben hier!
naatje_1maandag 21 november 2011 @ 15:27
Hmm, gezien omstandigheden zeg ik ook af als SL,
maar deelnemer blijf ik wel.
CaLeXmaandag 21 november 2011 @ 16:49
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2011 14:25 schreef TheVulture het volgende:
Wanneer beginnen we? :9
31-11 ? Met wat mazzel zijn we dan precies op 5-12 klaar ;)


Tombola piet-
Tijdens nachtelijk bezoek heeft deze piet 50% kans
Ontspingt hij wel of hij ontspringt niet de dans
Rave_NLmaandag 21 november 2011 @ 17:07
Spoor meer lui aan dan, kom doe je best..
voor minder dan 30 kom'k niet uit m'n nest...
TheaterMaMadinsdag 22 november 2011 @ 11:20
na veel getwijfel, gepieker en getob
over of ik me aan zou melden
draai ik nu om die knop
want ook al twijfel ik zelden
deze keer zeg ik geen nee
heb wel zin in spanning en sensatie
ik doe gezellig ook weer mee
in het spel van Sinterklaasie :D

Deelnemers:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Naatje Profiel | History | Fotoboek
3. AchJa Profiel I History I Fotoboek
4. CaLex Profiel I History I Fotoboek
5. TheVulture Profiel I History I Fotoboek
6. liesje1979 Profiel I History I Fotoboek
7. AlbinoBambi Profiel I History I Fotoboek
8. honkeytonk Profiel I History I Fotoboek
9. charmed_angel Profiel I History I Fotoboek
10. gomi Profiel I History I Fotoboek
11. EllaN Profiel I History I Fotoboek
12. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
13. de_boswachter Profiel | History | Fotoboek
14. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
15. Antebella Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Sheepcidus Profiel | History | Fotoboek
18. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
19. Theatermama Profiel History Fotoboek
cablegunmasterdinsdag 22 november 2011 @ 19:43
Elke die doe dag,
Weet ik dat ik mezelf verlagen mag.
Tot het ongespuis van de maffianen,
Laat het dorp helemaal geen tranen.
Om hier bij te horen,
zing ik het uit in alle koren!
Maffiaan maffiosa maffier!
Weg ermee allemaal! en nu weer terug aan het bier. :7

Deelnemers:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Naatje Profiel | History | Fotoboek
3. AchJa Profiel I History I Fotoboek
4. CaLex Profiel I History I Fotoboek
5. TheVulture Profiel I History I Fotoboek
6. liesje1979 Profiel I History I Fotoboek
7. AlbinoBambi Profiel I History I Fotoboek
8. honkeytonk Profiel I History I Fotoboek
9. charmed_angel Profiel I History I Fotoboek
10. gomi Profiel I History I Fotoboek
11. EllaN Profiel I History I Fotoboek
12. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
13. de_boswachter Profiel | History | Fotoboek
14. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
15. Antebella Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Sheepcidus Profiel | History | Fotoboek
18. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
19. Theatermama Profiel History Fotoboek
20. Cablegunmaster Profiel History Fotoboek
21. Knetterkrankjorum Profiel History Fotoboek

[ Bericht 1% gewijzigd door cablegunmaster op 22-11-2011 20:51:44 ]
Knetterkrankjorumdinsdag 22 november 2011 @ 20:03
Na veel denken, wikken en wegen,
heb ik mezelf toch tot een besluit kunnen bewegen.
Mezelf met linkjes in de lijst plaatsen lukt me niet,
dit tot mijn grote verdriet.
Wie o wie zou zo vriendelijk willen zijn,
mij erin te plaatsen zonder pijn.
Met grote dankbaarheid
zal ik ook nu weer volop meedoen met de strijd.
maffia wees op u hoede,
ik kan veel met zwarte piet zijn roede >:)
timmmmmdonderdag 24 november 2011 @ 21:41
Beter begint dit snel
de_boswachterdonderdag 24 november 2011 @ 22:02
Ander lopen jullie maar naar de pomp... uhm hell.
naatje_1zaterdag 26 november 2011 @ 03:59
quote:
0s.gif Op donderdag 24 november 2011 21:41 schreef timmmmm het volgende:
Beter begint dit snel
timmmmmzondag 27 november 2011 @ 23:51
quote:
14s.gif Op zaterdag 26 november 2011 03:59 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Ja, jij bent SL, zorg ervoor
liesje1979zondag 27 november 2011 @ 23:54
quote:
0s.gif Op zondag 27 november 2011 23:51 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Ja, jij bent SL, zorg ervoor
quote:
3s.gif Op maandag 21 november 2011 15:27 schreef naatje_1 het volgende:
Hmm, gezien omstandigheden zeg ik ook af als SL,
maar deelnemer blijf ik wel.
timmmmmzondag 27 november 2011 @ 23:57
quote:
11s.gif Op zondag 27 november 2011 23:54 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

[..]

haha gefopt!

*schaamt zich in een hoekje
Etceteradinsdag 29 november 2011 @ 09:55
*kuch*
tdronedinsdag 29 november 2011 @ 19:50
dadelijk is sinterklaas al weer weg :o
EllaNdinsdag 29 november 2011 @ 20:35
Zijn er uberhaupt SL's?
TheaterMaMawoensdag 30 november 2011 @ 19:56
ik heb er een hard hoofd in
tdronedonderdag 1 december 2011 @ 01:23
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2011 19:56 schreef TheaterMaMa het volgende:
ik heb er een hard hoofd in
de_boswachterdonderdag 1 december 2011 @ 07:31
Ik krijg hier een slappe van
Rave_NLdonderdag 1 december 2011 @ 07:51
21 man?

Zucht..

Nou als er niemand wilt helpen zal ik het maar in mijn eentje moeten doen.. ;(
naatje_1donderdag 1 december 2011 @ 17:46
quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2011 07:51 schreef Rave_NL het volgende:
21 man?

Zucht..

Nou als er niemand wilt helpen zal ik het maar in mijn eentje moeten doen.. ;(
Ik denk zo, dus beginnen met die hap.
Net als bowa word 'ie hier nl slap...
Rave_NLdonderdag 1 december 2011 @ 21:22
Ik ben van plan om van start te gaan!

Jullie krijgen als het goed is vanavond jullie rollen, morgen om 19:00 zal de Hoofdpietverkiezingsuitslag bekend worden gemaakt (Burgermeesterschap), en 's avonds zullen de eerste moorden bekend worden gemaakt!!!
-Amber-donderdag 1 december 2011 @ 21:26
Ik heb de stoute schoenen ook maar aangetrokken, krijg er toch niks in, en waag me in het diepe. En nee dat betekend niet dat ik de eerste avond al over boord wil

Deelnemers:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Naatje Profiel | History | Fotoboek
3. AchJa Profiel I History I Fotoboek
4. CaLex Profiel I History I Fotoboek
5. TheVulture Profiel I History I Fotoboek
6. liesje1979 Profiel I History I Fotoboek
7. AlbinoBambi Profiel I History I Fotoboek
8. honkeytonk Profiel I History I Fotoboek
9. charmed_angel Profiel I History I Fotoboek
10. gomi Profiel I History I Fotoboek
11. EllaN Profiel I History I Fotoboek
12. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
13. de_boswachter Profiel | History | Fotoboek
14. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
15. Antebella Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Sheepcidus Profiel | History | Fotoboek
18. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
19. Theatermama Profiel History Fotoboek
20. Cablegunmaster Profiel History Fotoboek
21. Knetterkrankjorum Profiel History Fotoboek
22. Samthegreat5 Profiel History Fotoboek
23. -Amber- ProfielHistory Fotoboek

[ Bericht 47% gewijzigd door -Amber- op 01-12-2011 22:54:49 ]
samthegreat5donderdag 1 december 2011 @ 21:29
Ik doe ook maar mee :).
Rave_NLdonderdag 1 december 2011 @ 21:35
Mooi, dan zijn we met 23.
Gaarne even jullie zelf toevoegen aan de lijst compleet met info, bitte.
samthegreat5donderdag 1 december 2011 @ 21:43
Deelnemers:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Naatje Profiel | History | Fotoboek
3. AchJa Profiel I History I Fotoboek
4. CaLex Profiel I History I Fotoboek
5. TheVulture Profiel I History I Fotoboek
6. liesje1979 Profiel I History I Fotoboek
7. AlbinoBambi Profiel I History I Fotoboek
8. honkeytonk Profiel I History I Fotoboek
9. charmed_angel Profiel I History I Fotoboek
10. gomi Profiel I History I Fotoboek
11. EllaN Profiel I History I Fotoboek
12. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
13. de_boswachter Profiel | History | Fotoboek
14. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
15. Antebella Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Sheepcidus Profiel | History | Fotoboek
18. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
19. Theatermama Profiel History Fotoboek
20. Cablegunmaster Profiel History Fotoboek
21. Knetterkrankjorum Profiel History Fotoboek
22. Samthegreat5 Profiel History Fotoboek
naatje_1donderdag 1 december 2011 @ 22:19
quote:
14s.gif Op donderdag 1 december 2011 21:22 schreef Rave_NL het volgende:
Ik ben van plan om van start te gaan!

Jullie krijgen als het goed is vanavond jullie rollen, morgen om 19:00 zal de Hoofdpietverkiezingsuitslag bekend worden gemaakt (Burgermeesterschap), en 's avonds zullen de eerste moorden bekend worden gemaakt!!!

*O*
Rave_NLdonderdag 1 december 2011 @ 22:55
Het grote FOK! Zwarte Pieten Spel #2

De tijd van het jaar begint er weer aan te komen!
Maar Sinterklaas heeft een probleem, er is een hoop onrust onder de zwarte pieten!
Onderweg naar Nederland heeft een klein gedeelte van de Pieten er de pest in dat ze zich in de rotkou uit moeten sloven voor die verwende Nederlandse kindertjes! Het liefste zouden ze al het speelgoed zelf houden!

Daarom zijn er een paar pieten aan het samenspannen om de controle over de pakjesboot over te nemen en terug naar het warme Spanje te varen, om daar de complete inhoud van de pakjesboot te verpatsen en lekker te gaan rentenieren!

De eerste stap van deze complotpieten was om de hoofdpiet in zijn slaap te verassen! Deze hebben ze vervolgens zonder enige sporen overboord weten te gooien.

De hele boot is in rep en roer, niemand weet wie er verantwoordelijk voor is, en niemand weet wie ze wel of niet kunnen vertrouwen, behalve de pieten die in het complot zitten!

Sinterklaas is zo van de situatie geschrokken, dat hij undercover is gegaan als piet en een groepje van zijn trouwste pieten om zich heen heeft verzameld die hem ten alle tijden beschermen, net zolang tot de laatste complotpiet overboord is gegooid.

Elke nacht zullen de complotpieten proberen om de andere pieten overboord te gooien tot ze de controle over de pakjesboot hebben overgenomen, helaas voor hen laten ze hierbij wel sporen achter.
Deze sporen kunnen de andere pieten gebruiken om de complotpieten te ontmaskeren, en elke dag krijgen ze de kans om één piet van de loopplank af te laten lopen richting zijn of haars zeemansgraf.

De eerste dag bij het ochtendgloren ontdekt de bemanning dat de hoofdpiet spoorloos is. De hoofdpiet is overboord gegooid, lang leve de hoofdpiet! Iedereen kan zich verkiesbaar stellen voor de positie van hoofdpiet, behalve de rollen waarin het vermeld wordt dat je het niet kan.
De hoofdpiet kan niet overboord worden gegooid zolang hij waakpieten heeft, heeft twee stemmen tijdens de lynches en kan eenmalig een dubbele gang naar de loopplank uitroepen!

Rollen

Normale Piet - Je bent een blije en gelukkige zwarte piet, opgeschrikt door het complot! Jouw doel is om het complot te ontmaskeren, zodat je veilig met Sinterklaas naar Nederland kunt gaan. Dit doe je door de hints van de nachtelijke acties op te lossen en vervolgens te stemmen op de persoon waarvan jij denkt dat het een complotpiet is. Je wint als alle complotpieten van het schip af zijn.

Complotpiet - Jouw doel is om de controle over de pakjesboot over te nemen! Je zult te weten krijgen wie je medesamenspanners zijn. Samen zullen jullie elke nacht een paar pieten van boord kunnen gooien, waarbij het aantal pieten gelijk is aan het aantal complotpieten gedeeld door twee (naar boven afgerond).

Sinterklaas- Vermomd als piet neem je het heft in eigen hand! Je kunt elke avond, behalve de eerste avond, iemand naar eigen keus van boord gooien. Let op! Er zal wel een aanwijzing over jou aanwezig zijn bij de nachtactie zodra je iemand van boord af gooit. Je wint als alle complotpieten van de pakjesboot af zijn en je veilig naar Nederland kan varen.

Trouwe piet - Jij blijft loyaal aan Sinterklaas en bent door hem in vertrouwen genomen, samen met Sinterklaas zul je het schip schoonvegen. Zolang jullie er zijn zal Sinterklaas 's nachts onschendbaar zijn. Samen zullen jullie elke dag mij een aantal verdachten kunnen sturen, waarbij het aantal verdachten gelijk is aan het aantal complotpieten gedeeld door twee (naar boven afgerond). Je wint als alle complotpieten van boord gegooid zijn.

Waakpiet - Je bewaakt de Hoofdpiet. Alleen de Hoofpiet kent je identiteit. Zo lang je leeft kan de Hoofdpiet niet 's nachts van boord worden gegooid. Als bodyguard kun je jezelf niet beschikbaar stellen om verkozen te worden als Hoofdpiet. Je wint als alle complotpieten van boord zijn.

Wegwijspiet - Je bent een samenspanner en je kunt elke nacht een piet naar eigen keuze dwingen om naar se stuurhut toe te gaan. Hier zul je hem of haar de hele nacht vertellen waar ie naar toe moet waardoor hij of zij niet de kans krijgt om zijn of haar speciale rol uit te voeren (PM naar spelleider vóór 20.30). Een speler mag maar één keer gedwongen worden om de stuurtaak op zich te nemen.

Wijze piet - Elke dag/nachtcyclus mag je me één van de volgende vragen stellen: of een bepaalde aanwijzing naar een bepaald persoon leidt, of hoeveel complotpieten er op een bepaald persoon gestemd hebben. Je wint als alle complotpieten dood zijn.

Stafpiet - Als stafpiet geniet je veel respect onder de pieten. Bij elke gang naar de loopplank mag je een tweede stem naar de spelleider PM-en. Dit mag ook op een andere persoon zijn dan waarop je in het topic gestemd hebt. De stafpiet wint als alle complotpieten van boord zijn.

Suprisepiet - Je vindt het belachelijk dat je van boord gegooid bent en je wil graag wraak nemen. Dit doe jij doordat je de kans hebt om iemand terug te pakken. Gelijk na je dood stuur je de spelleider een PM met jouw verdachte, je mag niet meer spelinhoudelijk meepraten.

Meelooppiet - Je hebt sympathie voor de complotpieten, al hoor je zelf niet tot deze bende. Jij weet wie de complotpieten zijn, maar zij weten niet wie jij bent. Je helpt de complotpieten door niet op ze te stemmen bij de dagstemming. Als je het 3 dagen volhoudt, wordt je toegelaten tot het complot!

Muziekpiet - Als muzikale piet zul je elke nacht iemand tot bloedens toe vervelen met je gezang. Dit zal hem of haar, indien er slechts één complotpiet hem/haar van boord wil gooien, beschermen. Indien de complotpieten twee man stuurt, zullen jullie allebei van boord worden gegooid. Je wint als alle complotpieten van boord af zijn.

Het kutkind - Als echt kutkind werd je vorig jaar in de zak gestopt en mee naar Spanje genomen, en heb je een jaar lang lopen broeden op je masterplan om wraak te nemen. Vermomd als Piet ben je als verstekeling aan boord gekomen en wil je alle cadeautjes voor jezelf! De enige manier om dit voor elkaar te krijgen is om elke nacht een Piet van boord te zetten tot je als enigste overblijft. Je wint als je laatste overblijft en de controle over het schip kan nemen!

Deelnemers:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Naatje Profiel | History | Fotoboek
3. AchJa Profiel I History I Fotoboek
4. CaLex Profiel I History I Fotoboek
5. TheVulture Profiel I History I Fotoboek
6. liesje1979 Profiel I History I Fotoboek
7. AlbinoBambi Profiel I History I Fotoboek
8. honkeytonk Profiel I History I Fotoboek
9. charmed_angel Profiel I History I Fotoboek
10. gomi Profiel I History I Fotoboek
11. EllaN Profiel I History I Fotoboek
12. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
13. de_boswachter Profiel | History | Fotoboek
14. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
15. Antebella Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Sheepcidus Profiel | History | Fotoboek
18. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
19. Theatermama Profiel History Fotoboek
20. Cablegunmaster Profiel History Fotoboek
21. Knetterkrankjorum Profiel History Fotoboek
22. Samthegreat5 Profiel History Fotoboek
23. -Amber- ProfielHistory Fotoboek

[ Bericht 30% gewijzigd door Rave_NL op 01-12-2011 23:16:41 ]
Rave_NLdonderdag 1 december 2011 @ 22:57
* Rave_NL VERANDERINGEN: ER WORDT NOG MAAR 1 MOORD GEPLEEGD DOOR DE SINT. ZIJN TROUWE PIETEN ZULLEN ALLEEN TOE KUNNEN KIJKEN. VERDER IS DE TESTPIET ERUIT. (gekke dokter)
timmmmmdonderdag 1 december 2011 @ 22:58
IK WIL HOOFDPIET ZIJN!

Zijn de rollen al verdeeld?
timmmmmdonderdag 1 december 2011 @ 22:59
quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2011 22:58 schreef timmmmm het volgende:
IK WIL HOOFDPIET ZIJN!

Zijn de rollen al verdeeld?
Ow, trouwens, toch niet, zaterdag en zondag de hele dag werken :')
Rave_NLdonderdag 1 december 2011 @ 23:01
Straks zit er een berichtje in je inbox schoen,
en met die rol zul je het moeten doen!
EllaNdonderdag 1 december 2011 @ 23:07
Spannend :D!
timmmmmdonderdag 1 december 2011 @ 23:07
quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2011 23:01 schreef Rave_NL het volgende:
Straks zit er een berichtje in je inbox schoen,
en met die rol zul je het moeten doen!

Als ik dood ben, kom ik je helpen SLen, met rijmen en dichten enzo. Deal?
de_boswachterdonderdag 1 december 2011 @ 23:12
Godsamme je moet ook nog nadenken met al die verschillende namen :')
timmmmmdonderdag 1 december 2011 @ 23:14
quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2011 23:12 schreef de_boswachter het volgende:
Godsamme je moet ook nog nadenken met al die verschillende namen :')
Janken dan!
Rave_NLdonderdag 1 december 2011 @ 23:15
quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2011 23:07 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Als ik dood ben, kom ik je helpen SLen, met rijmen en dichten enzo. Deal?
Deal!

SPOILER
* Rave_NL begint je meteen uit het verhaal te schrijven.. :D
Rave_NLdonderdag 1 december 2011 @ 23:16
quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2011 23:12 schreef de_boswachter het volgende:
Godsamme je moet ook nog nadenken met al die verschillende namen :')
Dit is niet het normale spel, lees mijn verhaal nog even door.. ;)
naatje_1donderdag 1 december 2011 @ 23:17
Ik heb mijn rol ontvangen,
zei hij in de wandelgangen.
Rave_NLdonderdag 1 december 2011 @ 23:17
Timmmm, kun je deze in de OP zetten ipv de bestaande?
Het Grote Fok! Maffia Spel #48 Sinterklaas is weer in het land!
naatje_1donderdag 1 december 2011 @ 23:17
Ik heb geen editrechten meer...
EllaNdonderdag 1 december 2011 @ 23:19
Laat het spel maar beginnen
en moge de beste pieten winnen
timmmmmdonderdag 1 december 2011 @ 23:20
quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2011 23:17 schreef Rave_NL het volgende:
Timmmm, kun je deze in de OP zetten ipv de bestaande?
Het Grote Fok! Maffia Spel #48 Sinterklaas is weer in het land!
quote:
14s.gif Op donderdag 1 december 2011 23:17 schreef naatje_1 het volgende:
Ik heb geen editrechten meer...
Precies de reden waarom timmmmm mijn naam is
naatje_1donderdag 1 december 2011 @ 23:22
quote:
14s.gif Op donderdag 1 december 2011 23:20 schreef timmmmm het volgende:

[..]

[..]

Precies de reden waarom timmmmm mijn naam is
En dat is omdat?
timmmmmdonderdag 1 december 2011 @ 23:23
quote:
9s.gif Op donderdag 1 december 2011 23:22 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

En dat is omdat?
ik de beste ben.
naatje_1donderdag 1 december 2011 @ 23:24
quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2011 23:23 schreef timmmmm het volgende:

[..]

ik de beste ben.
Just.
Rave_NLdonderdag 1 december 2011 @ 23:26
En dan wil ik het nu nog over de timings hebben,
Om hier en daar wat twijfel weg te ebben.
De dag duurt kort, het weer is guur.
Het dagdeel duurt dan ook tot 19.00 uur.
Tot die tijd mogen de opvarenden beslissen,
na intensief speurwerk en nog intensiever gissen,
welke piet ze zonder zeuren,
rüksichtslos van boord af pleuren.

Het echte werk gaat daarna van start,
waarna de nachtrollen vol met smart,
met hun 'gaves' kunnen beginnen,
om het spel voor zich te winnen.
voorbereiding is wel handig misschien,
want u heeft dan maar tot half 10,
om uw voorgenomen daden,
nobele of anders kwade,
aan mij kenbaar te maken,
zodat ik kan starten met mijn taken.

Dat doe ik dan ook vol pit en vuur,
met een resultaat om 22.00 uur.
Daarna begint het speculaas speculeren weer,
en herhaald zich dit verhaaltje nog een keer!

Allereerst dient men de nieuwe hoofdpiet te kiezen!
Iedereen kan zich verkiesbaar stellen, mét of zonder adviezen,
Nouja, of de beschrijving van je rol moet het verhinderen,
in dat geval moet ik je helaas in je verkiesbaarheid minderen.


Dus ik wens u allen veel plezier en succes met stemmen!
zodat vanaf morgen de eerste pieten zullen zwemmen!
Maar eerst de Hoofdpieten verkiezingsuitslag morgenavond om zeven!
Zodat dit tweede Zwartepietenspel begint te leven!!!


*O* *O* *O* *O* *O*
Knetterkrankjorumdonderdag 1 december 2011 @ 23:52
Langs deze weg wil ik graag melden,
Dat ik mij graag als hoofdpiet wil laten gelden.

Stem op mij, en ik zal zorgen.
Dat we in nederland aankomen,
het liefst al morgen.

De slechte pieten zullen verdwijnen,
Over boord, die zwarte zwijnen.

Stem op mij en ik help ons allen,
Om het plezier van de complotpieten te vergallen.

In Nederland zullen we aankomen,
Jaja echte daden, niet enkel dromen.

Complotpieten, ik zal jullie vinden, zeker en trouw,
Dit beloof plechtig, zowaar ik van het sinterklaasfeest hou.

Snel snoep ik nog mijn laatste letter,
Stem op mij, en ik werk me te pletter.

Met schuimige groet, Pietje Knetter.
liesje1979vrijdag 2 december 2011 @ 00:50
Ik zie een PM, en was helemaal verbaasd dat we begonnen waren opeens. Tof! *O*
naatje_1vrijdag 2 december 2011 @ 00:56
Lies doet ook weer mee
binnenkort is het dus wel en wee!
timmmmmvrijdag 2 december 2011 @ 08:57
quote:
10s.gif Op donderdag 1 december 2011 23:52 schreef Knetterkrankjorum het volgende:
Langs deze weg wil ik graag melden,
Dat ik mij graag als hoofdpiet wil laten gelden.

Stem op mij, en ik zal zorgen.
Dat we in nederland aankomen,
het liefst al morgen.

De slechte pieten zullen verdwijnen,
Over boord, die zwarte zwijnen.

Stem op mij en ik help ons allen,
Om het plezier van de complotpieten te vergallen.

In Nederland zullen we aankomen,
Jaja echte daden, niet enkel dromen.

Complotpieten, ik zal jullie vinden, zeker en trouw,
Dit beloof plechtig, zowaar ik van het sinterklaasfeest hou.

Snel snoep ik nog mijn laatste letter,
Stem op mij, en ik werk me te pletter.

Met schuimige groet, Pietje Knetter.

Nou, voorlopig heb ik weinig keus,
maar ik wil niet stemmen op een deus
Tha_Erikvrijdag 2 december 2011 @ 09:42
Te druk om mee te doen. Succes allemaal, ik lees af en toe wel mee :s).
TheVulturevrijdag 2 december 2011 @ 10:32
We zijn begonnen *O*
TheaterMaMavrijdag 2 december 2011 @ 10:42
ik heb keelonsteking en ben dus niet helemaal bij stem
maar ik zal mijn best doen hoe schor ik ook ben
met schorre stem mijn stem uit te brengen
zonder schaamte,schroom of rem
zo goed als ik maar ook ken
de complot pieten te verzengen
TheVulturevrijdag 2 december 2011 @ 10:44
De dood aan het schorum, ik stem op Knetterkrankjorum!

#Vote Knetter

KnetterKrankjorum (1) TV
timmmmmvrijdag 2 december 2011 @ 10:46
Zelfs als ik de hele dag moet arbeiden
kan ik nog steeds beter hoofdpieten dan die daar
(en ik ben ook zo ontzettend bescheiden)
Dus stem op mij, dan lijkt het misschien nog ergens naar
tdronevrijdag 2 december 2011 @ 11:30
mensen post eens mee
zonder posts sterft dit topic gedwee
timmmmmvrijdag 2 december 2011 @ 11:35
Ik ben bang dat het te lang duurde voor we aan de slag zijn gegaan
Nu zijn we door die weken van alle actieve deelnemers ontdaam
naatje_1vrijdag 2 december 2011 @ 11:45
Ik zal de diversiteit wat verscherpen
en mijn stem naar timmmmm toe werpen.
Hopen dat ik niet de verkeerde keus maak,
en mijn plicht om complotpieten te doden niet verzaak.

#vote timmmmm

KnetterKrankjorum (1) TV
timmmmm (1) naatje
timmmmmvrijdag 2 december 2011 @ 11:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2011 11:45 schreef naatje_1 het volgende:
Ik zal de diversiteit wat verscherpen
en mijn stem naar timmmmm toe werpen.
Hopen dat ik niet de verkeerde keus maak,
en mijn plicht om complotpieten te doden niet verzaak.

#vote timmmmm

KnetterKrankjorum (1) TV
timmmmm (1) naatje
Boks ouwe
je bent n lauwe
de_boswachtervrijdag 2 december 2011 @ 11:54
Stop eens met dat rijmen verdulleme.
timmmmmvrijdag 2 december 2011 @ 11:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2011 11:54 schreef de_boswachter het volgende:
Stop eens met dat rijmen verdulleme.
Jij bent em, met rijmlummelen.

SPOILER
Iets anders kon ik niet verzinnen
Etceteravrijdag 2 december 2011 @ 12:30
Ik onthoud me nog even van stemming :P
AlbinoBambivrijdag 2 december 2011 @ 13:01
quote:
De eerste stap van deze complotpieten was om de hoofdpiet in zijn slaap te verassen! Deze hebben ze vervolgens zonder enige sporen overboord weten te gooien.
;(
Zijn as over boord gegooid en verstrooid?
of was de schrijver van deze zin, zich niet bewust van de taalfout erin?
Rave_NLvrijdag 2 december 2011 @ 13:10
De hele persoon overboord zonder spoor,
En taalfouten maken voor de rijmerarijm mag hoor!
de_boswachtervrijdag 2 december 2011 @ 13:20
KnetterKrankjorum (1) TV
timmmmm (2) naatje,BoWa
IJsdraakjevrijdag 2 december 2011 @ 14:30
timmmmm vertrouw ik dat hoofdpietschap wel toe.
En anders krijgt hij gewoon keihard de roe! :(

##vote timmmmm

KnetterKrankjorum (1) TV
timmmmm (3) naatje,BoWa, IJsdraakje
Etceteravrijdag 2 december 2011 @ 14:32
timmmmm vertrouwen is altijd dubieus
maar er is nu ook weer niet zo heel veel keus
knetterkrankjorum is optie nummer 2
en eerlijk gezegd kan ik daar ook niet zo heel veel mee

:+
timmmmmvrijdag 2 december 2011 @ 14:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2011 14:32 schreef Etcetera het volgende:
timmmmm vertrouwen is altijd dubieus
maar er is nu ook weer niet zo heel veel keus
knetterkrankjorum is optie nummer 2
en eerlijk gezegd kan ik daar ook niet zo heel veel mee

:+
Mijn dushi, ik hou ook van jou,
en als ik het dan zo beschouw,
waarom word jij geen hoofdpiet?
beter dan die 2 stukken verdriet.
Je bent in ieder geval 100x beter dan die krankjorum,
En 100x is dan nog het minimum

Oke, dat laatste rijmde niet zo goed,
maar uit schaamte heb ik nu een sippe trek op mijnen toet

:')
EllaNvrijdag 2 december 2011 @ 15:26
KnetterKrankjorum (2) TV, EllaN
timmmmm (3) naatje,BoWa, IJsdraakje

KnetterKrankjorum ken ik nog niet
Daarom krijgt 'ie deze eerste en enige kans als hoofdpiet
-Amber-vrijdag 2 december 2011 @ 15:31
Ik kan niet rijmen of dichten

Vinger in me kont.
Rijmt niet maar dicht wel.

Stem voor KnetterKrankjorum als hoofdpiet
CaLeXvrijdag 2 december 2011 @ 16:27
Enigsins teleurgesteld,
zag ik het deelnemersveld.
2 aanmeldingen voor hoofdpiet,
en allebei gun ik het ze liever niet.
Hoofdpiet zijn is een bijzonder gegeven,
met voldoende stemmen blijf je net wat langer leven.

Op de deelnemerslijst werp ik een blik,
eureka, stemmen op Liesje, dat doe ik!

KnetterKrankjorum (3) TV, EllaN, Amber
timmmmm (3) naatje,BoWa, IJsdraakje
Liesje (1) CaLeX
samthegreat5vrijdag 2 december 2011 @ 16:32
Ik kijk in mijn mailbox | en zie mijn rol staan
Simpel rijmen kan ik opzich wel | kijk maar: banaan

Het zal me eraan roesten | ja aan mijn reet, deze zaak
Voor mijn part gaat de rol | van hoofdpiet naar Sjaak

Nee luitjes het kan me wat | mij gaat het niets aan
Ik heb mijn gedeelte me dunkt | nu wel gedaan..
Etceteravrijdag 2 december 2011 @ 16:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2011 14:39 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Mijn dushi, ik hou ook van jou,
en als ik het dan zo beschouw,
waarom word jij geen hoofdpiet?
beter dan die 2 stukken verdriet.
Je bent in ieder geval 100x beter dan die krankjorum,
En 100x is dan nog het minimum

Oke, dat laatste rijmde niet zo goed,
maar uit schaamte heb ik nu een sippe trek op mijnen toet

:')
Met zoveel vertrouwen,
wordt het verdacht
Maar ja, had je dan ook
wat anders verwacht...

Ik ben nog nooit hoofdpiet geweest
ik kan me ook niet voorstellen
dat ik door de corrupte pieten wordt gevreest
Rave_NLvrijdag 2 december 2011 @ 16:52
* Even nog even de stemregel, al ben je hier nieuw.. Stemmen zal je, anders krijg je een duw..
#ANONIEMvrijdag 2 december 2011 @ 16:54
Ik ga voor Liesje dit keer,
of is ze complotpiet/maffia weer?

Ik gok het erop,
met haar schattige kop!

Ik schrok dat het al begonnen was,
ik ben vrolijk, dus helemaal in mijn sas!

KnetterKrankjorum (3) TV, EllaN, Amber
timmmmm (3) naatje,BoWa, IJsdraakje
Liesje (2) CaLeX, charmed_angel
Etceteravrijdag 2 december 2011 @ 16:56
KnetterKrankjorum (3) TV, EllaN, Amber
timmmmm (4) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc.
Liesje (2) CaLeX, charmed_angel

Tegen beter weten in
stem ik weer op timmmmmm

:P
cablegunmastervrijdag 2 december 2011 @ 17:03
Al is het klokje alweer op 5 uur
ik ben bang dat een stem op timmmm zetten te duur!
Om deze reden tegen mijn eigen gedachte in
vond ik het te knetter om op knetter te stemmen not for the win.
Dus is mijn oog op liesje gevallen.
Hopelijk is het een stem die me goed gaat bevallen

##Stem op liesje

KnetterKrankjorum (3) TV, EllaN, Amber
timmmmm (4) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc.
Liesje (3) CaLeX, charmed_angel,Cable
AlbinoBambivrijdag 2 december 2011 @ 17:05
Dit hele topic lang alleen dichten,
Is iets wat me zal sturen naar de gestichten.
Maar nu kan ik het nog wel even aan,
Terwijl ik op Liesje stemmen zal gaan.

##Liesje
KnetterKrankjorum (3) TV, EllaN, Amber
timmmmm (4) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc.
Liesje (4) CaLeX, charmed_angel,Cable, AlbinoBambi
de_boswachtervrijdag 2 december 2011 @ 17:40
Kunnen we stoppen met dat dichten? Maakt het topic echt vervelend leesbaar.... en wat mij betreft minder leuk.
honkeytonkvrijdag 2 december 2011 @ 18:02
##Tim met de vele mm-en
KnetterKrankjorum (3) TV, EllaN, Amber
timmmmm (5) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc. Honkeytonk
Liesje (4) CaLeX, charmed_angel,Cable, AlbinoBambi
gomivrijdag 2 december 2011 @ 18:03
##Liesje
KnetterKrankjorum (3) TV, EllaN, Amber
timmmmm (5) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc.,Honkeytonk
Liesje (5) CaLeX, charmed_angel,Cable, AlbinoBambi,gomi
honkeytonkvrijdag 2 december 2011 @ 18:04
Goede lijst:
KnetterKrankjorum (3) TV, EllaN, Amber
timmmmm (5) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc. Honkeytonk
Liesje (5) CaLeX, charmed_angel,Cable, AlbinoBambi,gomi
Rave_NLvrijdag 2 december 2011 @ 18:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2011 17:40 schreef de_boswachter het volgende:
Kunnen we stoppen met dat dichten? Maakt het topic echt vervelend leesbaar.... en wat mij betreft minder leuk.
In principe zijn de nacht- en dagposten alleen in dichtvorm. Wat de rest doet moeten zij weten.
honkeytonkvrijdag 2 december 2011 @ 18:08
Het is hier dus niet veplicht
Om alles te schrijven in dicht :7
TheaterMaMavrijdag 2 december 2011 @ 18:30
##Liedje vote
KnetterKrankjorum (3) TV, EllaN, Amber
timmmmm (5) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc. Honkeytonk
Liesje (6) CaLeX, charmed_angel,Cable, AlbinoBambi,gomi, theatermama
liesje1979vrijdag 2 december 2011 @ 18:44
Wait wut?! Moet ik me niet eerst beschikbaar stellen? Omdat het zo'n drukke periode is was ik juist van plan dat niet te doen. :D Maar goed, ik lees het later vanavond wel en laat nu maar staan dan.

En euh, op wie ik stem, dat is echt een ineminemutte: Timmmmm dan maar, als hij maar lief doet deze ronde.

#vote timmmmm
KnetterKrankjorum (3) TV, EllaN, Amber
timmmmm (6) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc. Honkeytonk, liesje1979
Liesje (6) CaLeX, charmed_angel,Cable, AlbinoBambi,gomi, theatermama
TheaterMaMavrijdag 2 december 2011 @ 19:03
quote:
10s.gif Op vrijdag 2 december 2011 18:44 schreef liesje1979 het volgende:
Wait wut?! Moet ik me niet eerst beschikbaar stellen? Omdat het zo'n drukke periode is was ik juist van plan dat niet te doen. :D Maar goed, ik lees het later vanavond wel en laat nu maar staan dan.

En euh, op wie ik stem, dat is echt een ineminemutte: Timmmmm dan maar, als hij maar lief doet deze ronde.

#vote timmmmm
KnetterKrankjorum (3) TV, EllaN, Amber
timmmmm (6) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc. Honkeytonk, liesje1979
Liesje (6) CaLeX, charmed_angel,Cable, AlbinoBambi,gomi, theatermama
Hoofdpiet worden zonder te willen
Juist dat maakt het zo zonneklaar
Mijn onrust zo maar te stillen
Tegen jou geen enkel bezwaar
naatje_1vrijdag 2 december 2011 @ 19:29
Is de klus nu niet al geklaard? Of is de uitslag tot morgen bewaard?
AchJavrijdag 2 december 2011 @ 19:47
#vote Knetter

KnetterKrankjorum (4) TV, EllaN, Amber, AchJa
timmmmm (6) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc. Honkeytonk, liesje1979
Liesje (6) CaLeX, charmed_angel,Cable, AlbinoBambi,gomi, theatermama
Rave_NLvrijdag 2 december 2011 @ 19:47
Ik mis nog steeds een derde van de stemmen, mede omdat een hoop mensen nog niet op de hoogte waren dat we al begonnen zijn.. ;(
samthegreat5vrijdag 2 december 2011 @ 19:55
Ik wilde eerst niet stemmen, omdat ik niet kon kiezen
Maar mevrouw Rave was niet content en zei: ''stemmen zul je of anders pak je je biezen!''

Mevrouw Rave begon zelfs te dreigen, ze zei: ''als je niet stemt dan krijg je een duw!''
En ondergetekende speler vond dat nogal ruw

Dus nu ben ik gedwongen, ja stemmen zal ik moeten
Ik stem wel op Knetter, om de mensen hier niet aan pret te laten inboeten

#vote Knetter
Rave_NLvrijdag 2 december 2011 @ 19:59
volgende keer meteen de stand erbij:
#vote Knetter

KnetterKrankjorum (5) TV, EllaN, Amber, AchJa, Samthegreat
timmmmm (6) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc. Honkeytonk, liesje1979
Liesje (6) CaLeX, charmed_angel,Cable, AlbinoBambi,gomi, theatermama
timmmmmvrijdag 2 december 2011 @ 20:00
Beter stemmen jullie op mij,
Waarom staan de stemmers voor mij niet in de rij?
Hints oplossen kan ik als de beste
Dus laat me nou ns winnen, ten lange leste

:(
timmmmmvrijdag 2 december 2011 @ 20:02
Verder vote knetter. Ik vertrouw liesje niet
samthegreat5vrijdag 2 december 2011 @ 20:26
KnetterKrankjorum (6) TV, EllaN, Amber, AchJa, Samthegreat, Timmmmm
timmmmm (6) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc. Honkeytonk, liesje1979
Liesje (6) CaLeX, charmed_angel,Cable, AlbinoBambi,gomi, theatermama
#ANONIEMvrijdag 2 december 2011 @ 20:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2011 17:40 schreef de_boswachter het volgende:
Kunnen we stoppen met dat dichten? Maakt het topic echt vervelend leesbaar.... en wat mij betreft minder leuk.
dat is juist leuk bij de sinterklaas editie!
samthegreat5vrijdag 2 december 2011 @ 20:31
quote:
17s.gif Op vrijdag 2 december 2011 20:30 schreef charmed_angel het volgende:

[..]

dat is juist leuk bij de sinterklaas editie!
Die rijmpjes zijn inderdaad best wel afgezaagd :').
Maarja..
timmmmmvrijdag 2 december 2011 @ 20:38
O, en vals spel is hier begaan
Zich verkiesbaar stellen, dat heeft liesje niet gedaan.
timmmmmvrijdag 2 december 2011 @ 20:38
En dat is raar! Zonder rijm, speciaal voor bowa
Knetterkrankjorumvrijdag 2 december 2011 @ 21:39
Kan ik nog stemmen :o

op werk hebben ze fok geblockt sinds vandaag :') even fixen dat ik op mn mobiel kan fokken dus :P

als het nog kan dan stem ik op liesje

Vote # Liesje


KnetterKrankjorum (6) TV, EllaN, Amber, AchJa, Samthegreat, Timmmmm
timmmmm (6) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc. Honkeytonk, liesje1979
Liesje (7) CaLeX, charmed_angel,Cable, AlbinoBambi,gomi, theatermama,Liesje
Rave_NLvrijdag 2 december 2011 @ 21:43
Lui, de stemming wordt uitgesteld tot morgen 12.00 om de laatste schaapjes nog de kans te geven om zich te melden, alle nachtrollen voor vanavond worden morgenavond uitgevoerd.
Zo en nu de kroeg in.
samthegreat5vrijdag 2 december 2011 @ 21:50
Vote op Knetter verdomme-dikkemes :D.
timmmmmvrijdag 2 december 2011 @ 22:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2011 21:39 schreef Knetterkrankjorum het volgende:
Kan ik nog stemmen :o

op werk hebben ze fok geblockt sinds vandaag :') even fixen dat ik op mn mobiel kan fokken dus :P

als het nog kan dan stem ik op liesje

Vote # Liesje


KnetterKrankjorum (6) TV, EllaN, Amber, AchJa, Samthegreat, Timmmmm
timmmmm (6) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc. Honkeytonk, liesje1979
Liesje (7) CaLeX, charmed_angel,Cable, AlbinoBambi,gomi, theatermama,Liesje
Ik stem toch ook op jou, stuk kut.
Nu zit ik helemaal in de put.

Een graflul zijn in rijmvorm is helemaal niet leuk.
Knetterkrankjorumvrijdag 2 december 2011 @ 22:39
quote:
9s.gif Op vrijdag 2 december 2011 22:36 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Ik stem toch ook op jou, stuk kut.
Nu zit ik helemaal in de put.

Een graflul zijn in rijmvorm is helemaal niet leuk.
In diverse posten van jou hier en nu
zie je wat dingen, eerlijk en cru.
Dit kwetste mij toch wel een heel klein beetje,
Maar ik vind jou wel lief hoor, ondanks alles, dat weetje.
De volgende keer zal mijn stem voor jou zijn,
Eerlijk en serieus, zonder grappen zonder gein.
tdronevrijdag 2 december 2011 @ 22:50
Vote # timmmmm

KnetterKrankjorum (6) TV, EllaN, Amber, AchJa, Samthegreat, Timmmmm
timmmmm (7) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc. Honkeytonk, liesje1979, tdrone
Liesje (7) CaLeX, charmed_angel,Cable, AlbinoBambi,gomi, theatermama,Liesje

dat knetter zoveel stemmen krijgt dat is wel erg zot
misschien is zij ook deel van het pietencomplot?
Daarom stem ik timmmmm
ook al stemde hij op knetter dan blijft deze stem slim.
timmmmmvrijdag 2 december 2011 @ 22:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2011 22:39 schreef Knetterkrankjorum het volgende:

[..]

In diverse posten van jou hier en nu
zie je wat dingen, eerlijk en cru.
Dit kwetste mij toch wel een heel klein beetje,
Maar ik vind jou wel lief hoor, ondanks alles, dat weetje.
De volgende keer zal mijn stem voor jou zijn,
Eerlijk en serieus, zonder grappen zonder gein.
De volgende stem is voor de lynch,
Dus hou die maar lekker, viezelijke grinch
Knetterkrankjorumvrijdag 2 december 2011 @ 23:02
quote:
12s.gif Op vrijdag 2 december 2011 22:59 schreef timmmmm het volgende:

[..]

De volgende stem is voor de lynch,
Dus hou die maar lekker, viezelijke grinch
-O-
sip en verdrietig wordt ik van je woorden,
Gelukkig zal alles anders zijn bij het ochtendgloren.
Ik vergeef je hier en nu,
als het regent, leen ik je zelfs mijn paraplu.
timmmmmvrijdag 2 december 2011 @ 23:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2011 23:02 schreef Knetterkrankjorum het volgende:

[..]

-O-
sip en verdrietig wordt ik van je woorden,
Gelukkig zal alles anders zijn bij het ochtendgloren.
Ik vergeef je hier en nu,
als het regent, leen ik je zelfs mijn paraplu.
Als grammaticapiet word ik hier sip van.
tdronevrijdag 2 december 2011 @ 23:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2011 23:09 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Als grammaticapiet word ik hier sip van.
als rijmpiet word ik hier sip van
rijmen man!
timmmmmvrijdag 2 december 2011 @ 23:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2011 23:17 schreef tdrone het volgende:

[..]

als rijmpiet word ik hier sip van
rijmen man!
Ik moet ook mijn andere stemmers tevree houden, BoWa houdt niet van rijmen. Dus ze komen niet ALLEMAAL in rijm.
cablegunmasterzaterdag 3 december 2011 @ 00:01
Whaddafok!areyoutalkingabout? :D
Sheepciduszaterdag 3 december 2011 @ 00:37
Zijn we al weer gestart? Het topic gaat nog niet echt hard.

Moet nu nog ff op iemand stemmen, liefst iemand met dikke memmen. :Y
timmmm als hoofdpiet krijgt van mij een negatief adviesje, dus hup Liesje *O*

KnetterKrankjorum (6) TV, EllaN, Amber, AchJa, Samthegreat, Timmmmm
timmmmm (7) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc. Honkeytonk, liesje1979, tdrone
Liesje (8) CaLeX, charmed_angel,Cable, AlbinoBambi,gomi, theatermama, Knetter, Sheepcidus
liesje1979zaterdag 3 december 2011 @ 00:58
Spannend!
timmmmmzaterdag 3 december 2011 @ 07:55
Spannend mn reet, ik wil gewoon winnen. En nu ga ik tot laat werken, ik kom vannaacht hints oplossen als ik zin heb
AchJazaterdag 3 december 2011 @ 15:37
Antebella en Puntenslijpsel missen we nog.
samthegreat5zaterdag 3 december 2011 @ 16:46
Nou.. het loopt storm :').
Rave_NLzaterdag 3 december 2011 @ 16:53
Pech gehad, het gaat vanavond beginnen. :)
honkeytonkzaterdag 3 december 2011 @ 17:06
Om in de stemming te komen:
sint.gif
strafpietatwork.gif
zwpietsmile.gif
zw-piet.gif
zwpiet-coool.gif
zwpiet-bigsmile.gif
zwpiet-puh2.gif
zwpiet-pukey.gif
zwpiet-vork.gif
zwpiet-wink.gif
zwpiet-yummie.gif
zwpietsmile.gif

Pietensmileys :7
Rave_NLzaterdag 3 december 2011 @ 18:55
sinterklaasjournaal.jpg

Sinterklaasjournaal van Dag 1.
De hoofdpiet was spoorloos verdwenen,
maar er was reden tot huilen noch wenen.
Want daar voelden een paar pieten zich geroepen,
waarna de boot zich opsplitste in verschillende groepen.
Het ging gelijk op, men was het niet eens,
en toen kwam er een anders geluid op, ineens.

"Wij willen Liesje, snap dat dan toch!
Alleen zij kan ons redden van al dat bedrog!"
Gevleid als zij was stemde Liesje maar in,
al gebeurde dat met enige tegenzin.

Zij zal nu de verantwoordelijkheid op zich moeten nemen,
om veilig aan te komen, een nobel voornemen.
Maar of dat Holland of Spanje is, laten we dat niet vergeten,
is iets wat alleen de toekomst nog kan weten...


Liesje is de nieuw verkozen Hoofdpiet.
Zij geniet immuniteit voor nachtelijke acties zolang haar waakpieten nog aan boord zijn, al kan zij wel overdag door een stemming overboord worden gegooid.
Voor die stemming heeft zij dan wel een extra stem.
En kan zij een dubbele stemming uitroepen, om op 1 dag 2 pieten van boord te gooien.


* De nachtrollen kunnen nu nog hun actie bekend maken, voor zover dat nog niet gebeurd is. Het gaat los!
honkeytonkzaterdag 3 december 2011 @ 19:10
Gaan er vanavond al pietjes dood?
timmmmmzaterdag 3 december 2011 @ 19:11
Verdachte nummer 1 is voor mij al weer duidelijk.
Rave_NLzaterdag 3 december 2011 @ 19:24
quote:
14s.gif Op zaterdag 3 december 2011 19:10 schreef honkeytonk het volgende:
Gaan er vanavond al pietjes dood?
Positief.
honkeytonkzaterdag 3 december 2011 @ 19:26
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 december 2011 19:11 schreef timmmmm het volgende:
Verdachte nummer 1 is voor mij al weer duidelijk.
Ben ik het toevallig? _O-
quote:
14s.gif Op zaterdag 3 december 2011 19:24 schreef Rave_NL het volgende:

[..]

Positief.
Ik vind het niet zo positief :{
Rave_NLzaterdag 3 december 2011 @ 19:42
* Nog even een mededeling van huishoudelijke aard, bij het doorgeven van nachtrollen bitte de titel een beetje relevant maken, ipv re: Rol van het Grote Sinterklaasspel, nu zoek ik me een ongans om de kills te vinden.. :')
honkeytonkzaterdag 3 december 2011 @ 19:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 december 2011 19:42 schreef Rave_NL het volgende:
* Nog even een mededeling van huishoudelijke aard, bij het doorgeven van nachtrollen bitte de titel een beetje relevant maken, ipv re: Rol van het Grote Sinterklaasspel, nu zoek ik me een ongans om de kills te vinden.. :')
Het spijt mij ;(
SPOILER
Shit. Nu maak ik mijzelf verdacht :')
Rave_NLzaterdag 3 december 2011 @ 21:23
* JULLIE HEBBEN NOG 8 MINUTEN OM JULLIE NACHTACTIE NAAR MIJ TE PM-EN!
liesje1979zaterdag 3 december 2011 @ 21:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 december 2011 18:55 schreef Rave_NL het volgende:
[ afbeelding ]

Sinterklaasjournaal van Dag 1.
De hoofdpiet was spoorloos verdwenen,
maar er was reden tot huilen noch wenen.
Want daar voelden een paar pieten zich geroepen,
waarna de boot zich opsplitste in verschillende groepen.
Het ging gelijk op, men was het niet eens,
en toen kwam er een anders geluid op, ineens.

"Wij willen Liesje, snap dat dan toch!
Alleen zij kan ons redden van al dat bedrog!"
Gevleid als zij was stemde Liesje maar in,
al gebeurde dat met enige tegenzin.

Zij zal nu de verantwoordelijkheid op zich moeten nemen,
om veilig aan te komen, een nobel voornemen.
Maar of dat Holland of Spanje is, laten we dat niet vergeten,
is iets wat alleen de toekomst nog kan weten...


Liesje is de nieuw verkozen Hoofdpiet.
Zij geniet immuniteit voor nachtelijke acties zolang haar waakpieten nog aan boord zijn, al kan zij wel overdag door een stemming overboord worden gegooid.
Voor die stemming heeft zij dan wel een extra stem.
En kan zij een dubbele stemming uitroepen, om op 1 dag 2 pieten van boord te gooien.


* De nachtrollen kunnen nu nog hun actie bekend maken, voor zover dat nog niet gebeurd is. Het gaat los!
_O_ O+ Bedankt iedereen!
Rave_NLzaterdag 3 december 2011 @ 22:05
sint_sidejpg-20101161928.jpg

Nacht 1

Liesje begon de eerste nacht zeer ambitieus.
Want ze nam haar nieuwe taak zeer serieus.
Ze wou een gevoel van veiligheid creëren,
dus ging ze elk hutje langs om te controleren.

Bijna iedereen was nog op zijn hut,
en vonden Liesje een bemoeizuchtige kut,
edoch één hutje was leeg op een afscheidsbrief na;
“He lui, de mazzel, ik ben naar Amerika!

Ik ga lekker hoerensnoerentaxirijden in the city of sin,
want al dit gezeik hier dat vind ik te min!”
Liesjes traanklieren begonnen te zwellen,
ze hoeft Puntenslijpsel (Normale Piet) nooit meer te tellen..

Het gejank van Liesje klonk een andere piet als muziek in de oren,
en hij liep stilletjes langs de hut om haar niet te storen,
want hij wil zijn snode plannetje uit voeren
door een andere piet van boord te bonjouren,

Zo liep hij over het dek, al grinnikend over zn gedachten
toen een andere piet hem tegemoet liep, en naar hem lachte,
“Ja-ha-ha, goeiesavonds! Ik geef zo weer een show!
Kom en volg me! Het is gratis! Een cadeau!”

Onze Piet liep door en verborg zich snel in het donker,
”Nou dan kom je er wel uit, vuile kontenbonker!”
Onze piet bleef hem bespieden tot aan een deur,
en toen hij naar binnen liep kon Piet weer verder, nu zonder gezeur.

De Piet liep een hut in met een slapende Piet en daar kwam weer een lach,
“Jammer joh, nu ben ik eens aan slag!”
Hij kon het niet laten nog eenmaal door zijn haren te strijken,
Voor hij de zaal in een Chili Con Carne-festival liet lijken.

Na zo een uurtje inhakken deden al zijn spieren zeer,
maar het resultaat was er: De_Boswachter (Waakpiet) is niet meer

In een ander hutje werd er druk overlegd,
En werden er namen geroepen, wie er goed is en wie slecht,
Ze wisten niet we ze namen dus trokken ze een lot,
en wiens naam daar op stond moest dan maar kapot

Bij het zien van de naam klonk er een slik,
Want dit was toch zeker wel een goede pik?
Maar het systeem is vrijwel foutloos en ach dit
is niet de eerste keer dat we terechtkomen in de shit

Dus de Piet liep naar zijn hut toe en het beviel wat hij zag
een slapende piet, dus geen genade, geen ontzag
hij plakte wat explosief kneed onder zijn bed,
en op veilige afstand drukte hij op het knopje, dááág slet!

Maar verdomd, hij deed het niet dus dan maar plan B!
Hij nam zn multitool niet voor niets mee,
en met het botste mesje wat er op zat zette hij druk,
op het poezelige nekje van de Piet zonder geluk

“Wat een feest, wat een feest!” riep de Piet vol plezier
en sneed de keel door van het arme dier
Het warme bloed spoot in het rond
Sheepdicus (wegwijspiet) is dood, de arme klont..

Alle verwijzingen naar een man kunnen als vrouw gelezen worden, en vice versa.
liesje1979zaterdag 3 december 2011 @ 22:09
Wow! -O-
Wel de wegwijspiet iig. *O*

En complimenten aan Rave, heel leuk gedaan!
honkeytonkzaterdag 3 december 2011 @ 22:23
-O-
Rave_NLzaterdag 3 december 2011 @ 22:24
quote:
11s.gif Op zaterdag 3 december 2011 22:09 schreef liesje1979 het volgende:
Wow! -O-
Wel de wegwijspiet iig. *O*

En complimenten aan Rave, heel leuk gedaan!
Dank je. :)

quote:
14s.gif Op zaterdag 3 december 2011 22:23 schreef honkeytonk het volgende:
-O-
Gecondoleerd.
honkeytonkzaterdag 3 december 2011 @ 22:24
quote:
9s.gif Op zaterdag 3 december 2011 22:24 schreef Rave_NL het volgende:

[..]

Gecondoleerd.
Dank. Het zijn zware tijden...
liesje1979zaterdag 3 december 2011 @ 22:30
quote:
14s.gif Op zaterdag 3 december 2011 22:23 schreef honkeytonk het volgende:
-O-
Je bent niet dood toch?
honkeytonkzaterdag 3 december 2011 @ 22:30
quote:
11s.gif Op zaterdag 3 december 2011 22:30 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Je bent niet dood toch?
Nee, maar ik vind het nooit leuk als er Pietjes dood gaan.
cablegunmasterzaterdag 3 december 2011 @ 22:31
damn 3 doden gecondoleerd ik vind dit echt sneu mogen wij heel aankomen in nederland.
liesje1979zaterdag 3 december 2011 @ 22:31
quote:
14s.gif Op zaterdag 3 december 2011 22:30 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Nee, maar ik vind het nooit leuk als er Pietjes dood gaan.
Nee ik ook niet, maar de wegwijspiet is mooi meegenomen. Wel raar dat de maffia hem vermoord heeft. Straks eens kijken of ik hints kan vinden.
honkeytonkzaterdag 3 december 2011 @ 22:34
Als ik morgen tijd heb ook maar even hints zoeken... Hangt er vanaf of mijn scheikunde wil meewerken ;(
Sheepciduszaterdag 3 december 2011 @ 22:35
oh shit
liesje1979zaterdag 3 december 2011 @ 22:40
Ik denk dat kill 1 erop wijst dat PS niet meer mee kon doen en dat daar geen hints in zitten?
Rave_NLzaterdag 3 december 2011 @ 22:41
Klopt. PS zit in Las Vegas, en kon helaas niet mee doen, vandaar de modkill. :)
liesje1979zaterdag 3 december 2011 @ 22:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 december 2011 22:41 schreef Rave_NL het volgende:
Klopt. PS zit in Las Vegas, en kon helaas niet mee doen, vandaar de modkill. :)
Ok thanks. Dan hebben we dus 4 maffia want 2 kills, dat is minder dan ik dacht! *O*
timmmmmzaterdag 3 december 2011 @ 22:56
quote:
11s.gif Op zaterdag 3 december 2011 00:37 schreef Sheepcidus het volgende:
Zijn we al weer gestart? Het topic gaat nog niet echt hard.

Moet nu nog ff op iemand stemmen, liefst iemand met dikke memmen. :Y
timmmm als hoofdpiet krijgt van mij een negatief adviesje, dus hup Liesje *O*

KnetterKrankjorum (6) TV, EllaN, Amber, AchJa, Samthegreat, Timmmmm
timmmmm (7) naatje,BoWa, IJsdraakje, Etc. Honkeytonk, liesje1979, tdrone
Liesje (8) CaLeX, charmed_angel,Cable, AlbinoBambi,gomi, theatermama, Knetter, Sheepcidus
Liesje was al verdachte nummer 1 voor mij, omdat ik niet tegen mn verlies kan, en omdat ze door een van der maffiamaatjes ineens als BM aangewezen werd, en hierdoor helemaal
naatje_1zaterdag 3 december 2011 @ 23:13
Morgenochtend maar eens aan die hints werken.
Knetterkrankjorumzaterdag 3 december 2011 @ 23:15
hmmm vannacht/morgen even goed speuren.. nu even kijken wat voor mij opvalt als zijnde kan een hint zijn...

SPOILER
Het gejank van Liesje klonk een andere piet als muziek in de oren,
en hij liep stilletjes langs de hut om haar niet te storen,
want hij wil zijn snode plannetje uit voeren
door een andere piet van boord te bonjouren,

Zo liep hij over het dek, al grinnikend over zn gedachten
toen een andere piet hem tegemoet liep, en naar hem lachte,
“Ja-ha-ha, goeiesavonds! Ik geef zo weer een show!
Kom en volg me! Het is gratis! Een cadeau!”

Onze Piet liep door en verborg zich snel in het donker,
”Nou dan kom je er wel uit, vuile kontenbonker!”
Onze piet bleef hem bespieden tot aan een deur,
en toen hij naar binnen liep kon Piet weer verder, nu zonder gezeur.

De Piet liep een hut in met een slapende Piet en daar kwam weer een lach,
“Jammer joh, nu ben ik eens aan slag!”
Hij kon het niet laten nog eenmaal door zijn haren te strijken,
Voor hij de zaal in een Chili Con Carne-festival liet lijken.

Na zo een uurtje inhakken deden al zijn spieren zeer,
maar het resultaat was er: De_Boswachter (Waakpiet) is niet meer
kill 2- muziek, show... radio 49 ?
kontenbonker... homo of username
chili con carne- topics met eten zoeken, fobo's afspeuren op eten.
gezien muziek, show, kontenbonker.. ik denk naatje

SPOILER
quote:
In een ander hutje werd er druk overlegd,
En werden er namen geroepen, wie er goed is en wie slecht,
Ze wisten niet we ze namen dus trokken ze een lot,
en wiens naam daar op stond moest dan maar kapot

Bij het zien van de naam klonk er een slik,
Want dit was toch zeker wel een goede pik?
Maar het systeem is vrijwel foutloos en ach dit
is niet de eerste keer dat we terechtkomen in de shit

Dus de Piet liep naar zijn hut toe en het beviel wat hij zag
een slapende piet, dus geen genade, geen ontzag
hij plakte wat explosief kneed onder zijn bed,
en op veilige afstand drukte hij op het knopje, dááág slet!

Maar verdomd, hij deed het niet dus dan maar plan B!
Hij nam zn multitool niet voor niets mee,
en met het botste mesje wat er op zat zette hij druk,
op het poezelige nekje van de Piet zonder geluk

“Wat een feest, wat een feest!” riep de Piet vol plezier
en sneed de keel door van het arme dier
Het warme bloed spoot in het rond
Sheepdicus (wegwijspiet) is dood, de arme klont..

pik en slet.. at afspeuren en kijken naar fobo's
poezelig en dier- fobo's met poezen, at's met poes/dieren.

Ik zal straks ff speuren
timmmmmzaterdag 3 december 2011 @ 23:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 december 2011 23:15 schreef Knetterkrankjorum het volgende:
kontenbonker.. ik denk naatje

+1
liesje1979zaterdag 3 december 2011 @ 23:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 december 2011 22:56 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Liesje was al verdachte nummer 1 voor mij, omdat ik niet tegen mn verlies kan, en omdat ze door een van der maffiamaatjes ineens als BM aangewezen werd, en hierdoor helemaal
Kom maar op met die hints dan.

quote:
0s.gif Op zaterdag 3 december 2011 23:15 schreef Knetterkrankjorum het volgende:
hmmm vannacht/morgen even goed speuren.. nu even kijken wat voor mij opvalt als zijnde kan een hint zijn...

SPOILER
Het gejank van Liesje klonk een andere piet als muziek in de oren,
en hij liep stilletjes langs de hut om haar niet te storen,
want hij wil zijn snode plannetje uit voeren
door een andere piet van boord te bonjouren,

Zo liep hij over het dek, al grinnikend over zn gedachten
toen een andere piet hem tegemoet liep, en naar hem lachte,
“Ja-ha-ha, goeiesavonds! Ik geef zo weer een show!
Kom en volg me! Het is gratis! Een cadeau!”

Onze Piet liep door en verborg zich snel in het donker,
”Nou dan kom je er wel uit, vuile kontenbonker!”
Onze piet bleef hem bespieden tot aan een deur,
en toen hij naar binnen liep kon Piet weer verder, nu zonder gezeur.

De Piet liep een hut in met een slapende Piet en daar kwam weer een lach,
“Jammer joh, nu ben ik eens aan slag!”
Hij kon het niet laten nog eenmaal door zijn haren te strijken,
Voor hij de zaal in een Chili Con Carne-festival liet lijken.

Na zo een uurtje inhakken deden al zijn spieren zeer,
maar het resultaat was er: De_Boswachter (Waakpiet) is niet meer
kill 2- muziek, show... radio 49 ?
kontenbonker... homo of username
chili con carne- topics met eten zoeken, fobo's afspeuren op eten.
gezien muziek, show, kontenbonker.. ik denk naatje

SPOILER
[..]

pik en slet.. at afspeuren en kijken naar fobo's
poezelig en dier- fobo's met poezen, at's met poes/dieren.

Ik zal straks ff speuren
Oeh die hints naar Naatje die lijken wel sterk, vooral dat show en muziek.
timmmmmzaterdag 3 december 2011 @ 23:36
quote:
16s.gif Op zaterdag 3 december 2011 23:34 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Kom maar op met die hints dan.

Alleen honkeytonk zou ZO'N slechte maffia zijn dat hij de maffiaBM laat killen de eerste nacht, verder is er niemand mongolide genoeg voor.

Dus die ga ik niet vinden, denk ik zo. Ik stem ook (NOG) niet op je, ik vertrouw je alleen zover als dat ik juicyhil kan gooien.
-Amber-zaterdag 3 december 2011 @ 23:41
success
quote:
14s.gif Op zaterdag 3 december 2011 23:13 schreef naatje_1 het volgende:
Morgenochtend maar eens aan die hints werken.
Zolang je je maar niet uit je naatdje werkt ;)
tdronezaterdag 3 december 2011 @ 23:41
niet dood

nu even verhaaltjes lezen
Luttezaterdag 3 december 2011 @ 23:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 december 2011 23:36 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Alleen honkeytonk zou ZO'N slechte maffia zijn dat hij de maffiaBM laat killen de eerste nacht, verder is er niemand mongolide genoeg voor.

Dus die ga ik niet vinden, denk ik zo. Ik stem ook (NOG) niet op je, ik vertrouw je alleen zover als dat ik juicyhil kan gooien.
Veeg me op :') _O- _O_
timmmmmzaterdag 3 december 2011 @ 23:45
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 december 2011 23:42 schreef Lutte het volgende:

[..]

Veeg me op :') _O- _O_
Waarom doe jij niet mee, lutje? :'(
liesje1979zaterdag 3 december 2011 @ 23:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 december 2011 23:36 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Alleen honkeytonk zou ZO'N slechte maffia zijn dat hij de maffiaBM laat killen de eerste nacht, verder is er niemand mongolide genoeg voor.

Dus die ga ik niet vinden, denk ik zo. Ik stem ook (NOG) niet op je, ik vertrouw je alleen zover als dat ik juicyhil kan gooien.
Je zit me zo hard onterecht verdacht te maken maar ik moest keihard lachen om je post. _O-
Luttezaterdag 3 december 2011 @ 23:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 december 2011 23:45 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Waarom doe jij niet mee, lutje? :'(
Druk druk druk :P
timmmmmzaterdag 3 december 2011 @ 23:47
quote:
14s.gif Op zaterdag 3 december 2011 23:45 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Je zit me zo hard onterecht verdacht te maken maar ik moest keihard lachen om je post. _O-
We shall see..
timmmmmzaterdag 3 december 2011 @ 23:48
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 december 2011 23:47 schreef Lutte het volgende:

[..]

Druk druk druk :P
Ik vind het jammer.
tdronezaterdag 3 december 2011 @ 23:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 december 2011 23:48 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Ik vind het jammer.
nu ben ik het (voor een keer) met tim eens
honkeytonkzaterdag 3 december 2011 @ 23:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 december 2011 23:36 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Alleen honkeytonk zou ZO'N slechte maffia zijn dat hij de maffiaBM laat killen de eerste nacht, verder is er niemand mongolide genoeg voor.

Dus die ga ik niet vinden, denk ik zo. Ik stem ook (NOG) niet op je, ik vertrouw je alleen zover als dat ik juicyhil kan gooien.
Ik ook van jou hoor, lief tantoebipsje van mij O+
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 00:16
Wie hebben er nou niet gestemd voor BM?
de_boswachterzondag 4 december 2011 @ 00:18
*blub*

Jammer dat ik er al uit ben, al vond ik de dichten hier bloedirritant.
Hopelijk binnenkort weer normale versie :)
-Amber-zondag 4 december 2011 @ 00:24
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 00:18 schreef de_boswachter het volgende:
*blub*

Jammer dat ik er al uit ben, al vond ik de dichten hier bloedirritant.
Hopelijk binnenkort weer normale versie :)
Ik hoop niemand dichten verwacht
Anders zit ik hier de hele nacht
Heb het al moeilijk met het het spel
Wat ik zeg ziet men dan ook zonder dichten dan wel

Oh kon jij niet weer aan boord komen of had ik dat verkeerd begrepen. En waren dat complotpieten die je overboord hebben gesmeten? Of was dat Rave_NL
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 00:31
Weltrusten. Ik ben er morgen na het werk pas weer, een uur of 7. In mn etenspauze zal ik stemmen
EllaNzondag 4 december 2011 @ 00:39
Super gedaan Rave!

Ben nu te moe, maar morgen gaat mijn detective-hoedje op.
tdronezondag 4 december 2011 @ 02:58
Het gejank van Liesje klonk een andere piet als muziek in de oren,
en hij liep stilletjes langs de hut om haar niet te storen,
want hij wil zijn snode plannetje uit voeren
door een andere piet van boord te bonjouren,

Zo liep hij over het dek, al grinnikend over zn gedachten
toen een andere piet hem tegemoet liep, en naar hem lachte,
“Ja-ha-ha, goeiesavonds! Ik geef zo weer een show!
Kom en volg me! Het is gratis! Een cadeau!”

Onze Piet liep door en verborg zich snel in het donker,
”Nou dan kom je er wel uit, vuile kontenbonker!”
Onze piet bleef hem bespieden tot aan een deur,
en toen hij naar binnen liep kon Piet weer verder, nu zonder gezeur.

De Piet liep een hut in met een slapende Piet en daar kwam weer een lach,
“Jammer joh, nu ben ik eens aan slag!”
Hij kon het niet laten nog eenmaal door zijn haren te strijken,
Voor hij de zaal in een Chili Con Carne-festival liet lijken.

Na zo een uurtje inhakken deden al zijn spieren zeer,
maar het resultaat was er: De_Boswachter (Waakpiet) is niet meer

Knetter:
radio / show: radio 49 poster + spreekt liefde voor muziek uit in fobo
bespieden: signature (overal ogen)
verwijzingen naar lachen: veel gekke plaatjes in fobo (zwakke hint, ik weet het)


en kandidaten van de BM verkiezing zijn altijd verdacht.
TheVulturezondag 4 december 2011 @ 11:53
Bijgelezen... nu even kijken of ik verdachten kan vinden
samthegreat5zondag 4 december 2011 @ 11:55
En ik snap er weer geen kut van :').
TheVulturezondag 4 december 2011 @ 12:00
Het gejank van Liesje klonk een andere piet als muziek in de oren,
en hij liep stilletjes langs de hut om haar niet te storen,
want hij wil zijn snode plannetje uit voeren
door een andere piet van boord te bonjouren,

Zo liep hij over het dek, al grinnikend over zn gedachten
toen een andere piet hem tegemoet liep, en naar hem lachte,
“Ja-ha-ha, goeiesavonds! Ik geef zo weer een show!
Kom en volg me! Het is gratis! Een cadeau!”

Onze Piet liep door en verborg zich snel in het donker,
”Nou dan kom je er wel uit, vuile kontenbonker!”
Onze piet bleef hem bespieden tot aan een deur,
en toen hij naar binnen liep kon Piet weer verder, nu zonder gezeur.

De Piet liep een hut in met een slapende Piet en daar kwam weer een lach,
“Jammer joh, nu ben ik eens aan slag!”
Hij kon het niet laten nog eenmaal door zijn haren te strijken,
Voor hij de zaal in een Chili Con Carne-festival liet lijken.

Na zo een uurtje inhakken deden al zijn spieren zeer,
maar het resultaat was er: De_Boswachter (Waakpiet) is niet meer

EllaN:

Pakje in usericon

LIF Mooie haren topic #18
TheVulturezondag 4 december 2011 @ 12:01
Hints naar Naatje zijn trouwens ook sterk gevonden ^O^
tdronezondag 4 december 2011 @ 12:15
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 11:55 schreef samthegreat5 het volgende:
En ik snap er weer geen kut van :').
als je iets niet snapt moet je het gewoon vragen :)

de spelleider helpt je graag
Knetterkrankjorumzondag 4 december 2011 @ 12:16
Hints tot zover
Kill 2 De boswachter.


Naatje:
Show en muziek- fobo vol over zijn voorliefde voor muziek
Radio 49
Kontenbonker- Username naatje

Knetter:
radio / show: radio 49 poster + spreekt liefde voor muziek uit in fobo
bespieden: signature (overal ogen)
verwijzingen naar lachen: veel gekke plaatjes in fobo (zwakke hint, ik weet het)

Cablegunmaster-
Muziek en show- zie fobo, staat zelfs een tracklist van een show van hem
verwijzing naar lachen- Quote op zijn fobo
quote:
Begin de dag met cablegunmaster
Begin de dag met een lach
Want wie vrolijk kijkt in de morgen
Die lacht de hele dag
Ja, die lacht de hele dag
c_a - omdat radio49

EllaN:

Pakje in usericon

LIF Mooie haren topic #18

Kill 3 Sheepdicus

SPOILER
In een ander hutje werd er druk overlegd,
En werden er namen geroepen, wie er goed is en wie slecht,
Ze wisten niet we ze namen dus trokken ze een lot,
en wiens naam daar op stond moest dan maar kapot

Bij het zien van de naam klonk er een slik,
Want dit was toch zeker wel een goede pik?
Maar het systeem is vrijwel foutloos en ach dit
is niet de eerste keer dat we terechtkomen in de shit

Dus de Piet liep naar zijn hut toe en het beviel wat hij zag
een slapende piet, dus geen genade, geen ontzag
hij plakte wat explosief kneed onder zijn bed,
en op veilige afstand drukte hij op het knopje, dááág slet!

Maar verdomd, hij deed het niet dus dan maar plan B!
Hij nam zn multitool niet voor niets mee,
en met het botste mesje wat er op zat zette hij druk,
op het poezelige nekje van de Piet zonder geluk

“Wat een feest, wat een feest!” riep de Piet vol plezier
en sneed de keel door van het arme dier
Het warme bloed spoot in het rond
Sheepdicus (wegwijspiet) is dood, de arme klont..
Albinobambi-
Poezelig en dier- fobo met dieren waaronder een poes
botste mesje- at LIF- Goeden matigen bottenmoddols. Extragratis bottenreclame.

Cablegunmaster- poezelig en dier- fobo met dieren waaronder poes
Multitool- at's met bouwen erin
tdronezondag 4 december 2011 @ 12:26
ik twijfel tussen naatje en knetter
Rave_NLzondag 4 december 2011 @ 12:40
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 12:15 schreef tdrone het volgende:

[..]

als je iets niet snapt moet je het gewoon vragen :)

de spelleider helpt je graag
de SL heeft wel wat beters te doen.. :W

Haha nee, vertel!
liesje1979zondag 4 december 2011 @ 13:37
Ik weet niet of ik voor 7 uur thuis ben, dus

#vote Naatje.

naatje (1) liesje
Knetterkrankjorumzondag 4 december 2011 @ 13:40
Ik twijfel tussen cable en naatje grrrmbl
tdronezondag 4 december 2011 @ 13:51
#vote knetter

naatje (2) liesje
Knetterkrankjorum (1) tdrone

liesje je bent hoofdpiet he ;)
Knetterkrankjorumzondag 4 december 2011 @ 13:54
#vote naatje

naatje (3) liesje,knetter
Knetterkrankjorum (1) tdrone

ik ga toch maar op mn eerste gevoel af
TheaterMaMazondag 4 december 2011 @ 14:04
#vote knetterkrankjorum

naatje (3) liesje,knetter
Knetterkrankjorum (2) tdrone,theatermama
EllaNzondag 4 december 2011 @ 14:16
Hints tot zover
Kill 2 De boswachter.


Naatje:
Show en muziek- fobo vol over zijn voorliefde voor muziek
Radio 49
Kontenbonker- Username naatje

Knetter:
radio / show: radio 49 poster + spreekt liefde voor muziek uit in fobo
bespieden: signature (overal ogen)
verwijzingen naar lachen: veel gekke plaatjes in fobo (zwakke hint, ik weet het)

Cablegunmaster-
Muziek en show- zie fobo, staat zelfs een tracklist van een show van hem
verwijzing naar lachen- Quote op zijn fobo

[..]

c_a - omdat radio49

EllaN:

Pakje in usericon

LIF Mooie haren topic #18

Kill 3 Sheepdicus

SPOILER
In een ander hutje werd er druk overlegd,
En werden er namen geroepen, wie er goed is en wie slecht,
Ze wisten niet we ze namen dus trokken ze een lot,
en wiens naam daar op stond moest dan maar kapot

Bij het zien van de naam klonk er een slik,
Want dit was toch zeker wel een goede pik?
Maar het systeem is vrijwel foutloos en ach dit
is niet de eerste keer dat we terechtkomen in de shit

Dus de Piet liep naar zijn hut toe en het beviel wat hij zag
een slapende piet, dus geen genade, geen ontzag
hij plakte wat explosief kneed onder zijn bed,
en op veilige afstand drukte hij op het knopje, dááág slet!

Maar verdomd, hij deed het niet dus dan maar plan B!
Hij nam zn multitool niet voor niets mee,
en met het botste mesje wat er op zat zette hij druk,
op het poezelige nekje van de Piet zonder geluk

“Wat een feest, wat een feest!” riep de Piet vol plezier
en sneed de keel door van het arme dier
Het warme bloed spoot in het rond
Sheepdicus (wegwijspiet) is dood, de arme klont..
Albinobambi-
Poezelig en dier- fobo met dieren waaronder een poes
botste mesje- at LIF- Goeden matigen bottenmoddols. Extragratis bottenreclame.

Cablegunmaster- poezelig en dier- fobo met dieren waaronder poes
Multitool- at's met bouwen erin

Mijn vondst:

CaLeX

Poezelig & bloed --> [AKQ SC #1118] waar blijkt dat de poes rood is
Explosief --> [AKQ SC #1119] vaag filmpje met explosies
Slapende --> [AKQ SC #1124] All day, all night, what the bijslaap...

Persoonlijk vind ik deze allemaal sterker dan de hints uit kill 2.

#vote CaLeX:

naatje (3) liesje,knetter
Knetterkrankjorum (2) tdrone,theatermama
CaLeX (1) EllaN
tdronezondag 4 december 2011 @ 14:24
pfffoeeh nu begin ik alweer te twijfelen :(
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 14:36
Ik denk naatje, maar ik denk liesje, die stemt op naat, dus naat niet. Dus calex
samthegreat5zondag 4 december 2011 @ 14:56
I'm with EllaN. Die 3 hints van CaLeX zijn best wel sterk.
#vote CaLeX

naatje (3) liesje,knetter
Knetterkrankjorum (2) tdrone,theatermama
CaLeX (2) EllaN, samthegreat5
naatje_1zondag 4 december 2011 @ 15:08
Whut :')
naatje_1zondag 4 december 2011 @ 15:11
Enfin, ik stem nog even niets, want ik heb nog geen hints kunnen zoeken en ga nu een film kijken. Na de film kunnen jullie mijn medewerking verwachten.
TheVulturezondag 4 december 2011 @ 15:48
Die aanwijzingen richting Calex :o

Ik denk dat het wel eens bingo zou kunnen zijn

#Vote Calex

naatje (3) liesje,knetter
Knetterkrankjorum (2) tdrone,theatermama
CaLeX (3) EllaN, samthegreat5, TV
CaLeXzondag 4 december 2011 @ 15:50
Hints naar mij sterk :?

Het zijn 3 dezelfde die nog net niet boven elkaar staan, Als die naar mij sterk zijn dan is zou PS even verdacht zijn als ze nog leefde, aangezien die in dezelfde reeks post als mij.

Trouwens zijn we er al uit hoe een van de complot pieten dood is, of zitten we nu gewoon een kill op te lossen van de sint ofzo :{ en ook die heb ik niet gedaan
TheVulturezondag 4 december 2011 @ 15:53
quote:
99s.gif Op zondag 4 december 2011 15:50 schreef CaLeX het volgende:
Hints naar mij sterk :?

Het zijn 3 dezelfde die nog net niet boven elkaar staan, Als die naar mij sterk zijn dan is zou PS even verdacht zijn als ze nog leefde, aangezien die in dezelfde reeks post als mij.

Trouwens zijn we er al uit hoe een van de complot pieten dood is, of zitten we nu gewoon een kill op te lossen van de sint ofzo :{ en ook die heb ik niet gedaan
Welke complotpiet is er dood dan?
CaLeXzondag 4 december 2011 @ 15:57
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 15:53 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Welke complotpiet is er dood dan?
Sheepdicus (wegwijspiet)

Wegwijspiet - Je bent een samenspanner en je kunt elke nacht een piet naar eigen keuze dwingen om naar se stuurhut toe te gaan. Hier zul je hem of haar de hele nacht vertellen waar ie naar toe moet waardoor hij of zij niet de kans krijgt om zijn of haar speciale rol uit te voeren (PM naar spelleider vóór 20.30). Een speler mag maar één keer gedwongen worden om de stuurtaak op zich te nemen.

Ergo de maffiahoer, Blij dat je zo oplet TV ^O^
IJsdraakjezondag 4 december 2011 @ 17:01
#Vote naatje

naatje (4) liesje,knetter, IJsdraakje
Knetterkrankjorum (2) tdrone,theatermama
CaLeX (3) EllaN, samthegreat5, TV
samthegreat5zondag 4 december 2011 @ 17:06
Hoe kan het trouwens dat Naatje al 4 votes heeft terwijl er maar 3 namen achter haar naam staan.. ?
IJsdraakjezondag 4 december 2011 @ 17:10
Bm heeft dubbele stem. :)
naatje_1zondag 4 december 2011 @ 17:18
Zien jullie deze hint niet over het hoofd?:

Hij kon het niet laten nog eenmaal door zijn haren te strijken,
Voor hij de zaal in een Chili Con Carne-festival liet lijken.

Even kijken of dat op iemand van toepassing is.
CaLeXzondag 4 december 2011 @ 17:19
#Vote naatje

naatje (5) liesje,knetter, IJsdraakje, calex
Knetterkrankjorum (2) tdrone,theatermama
CaLeX (3) EllaN, samthegreat5, TV


voor zelfbehoud
honkeytonkzondag 4 december 2011 @ 17:22
##vote naatje

naatje (6) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, Honkeytonk
Knetterkrankjorum (2) tdrone,theatermama
CaLeX (3) EllaN, samthegreat5, TV
naatje_1zondag 4 december 2011 @ 17:22
Ik zie in de OP bij history heel vaak de active topics, dat is iets anders dan history!

http://forum.fok.nl/user/history/329736 versus http://forum.fok.nl/user/active/329736
naatje_1zondag 4 december 2011 @ 17:33
Damn, rave, nu begin ik zelf ook te geloven dat ik het ben.
samthegreat5zondag 4 december 2011 @ 17:35
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 17:10 schreef IJsdraakje het volgende:
Bm heeft dubbele stem. :)
Ah, roger. Bedankt :).
TheaterMaMazondag 4 december 2011 @ 17:43
ik volg de burgemeester hierin #unvote Knetterkrankjorum
#Vote Naatje

naatje (7) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, Honkeytonk, theatermama
Knetterkrankjorum (1) tdrone
CaLeX (3) EllaN, samthegreat5, TV
cablegunmasterzondag 4 december 2011 @ 17:52
Wow... na een lange dag druk bezig te zijn geweest kom je terug en vind je al deze aanwijzingen.
ik vind het lastig maar ik zal toch weer een stem moeten uitbrengen. als ik het allemaal zo heb bekeken vind ik CaLeX de grootste verdachte. Teveel aanwijzingen naar hem.

naatje (7) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, Honkeytonk, theatermama
Knetterkrankjorum (1) tdrone
CaLeX (4) EllaN, samthegreat5, TV ,Cable
naatje_1zondag 4 december 2011 @ 17:54
quote:
Het gejank van Liesje klonk een andere piet als muziek in de oren,
en hij liep stilletjes langs de hut om haar niet te storen,
want hij wil zijn snode plannetje uit voeren
door een andere piet van boord te bonjouren,

Zo liep hij over het dek, al grinnikend over zn gedachten
toen een andere piet hem tegemoet liep, en naar hem lachte,
“Ja-ha-ha, goeiesavonds! Ik geef zo weer een show!
Kom en volg me! Het is gratis! Een cadeau!”

Onze Piet liep door en verborg zich snel in het donker,
”Nou dan kom je er wel uit, vuile kontenbonker!”
Onze piet bleef hem bespieden tot aan een deur,
en toen hij naar binnen liep kon Piet weer verder, nu zonder gezeur.

De Piet liep een hut in met een slapende Piet en daar kwam weer een lach,
“Jammer joh, nu ben ik eens aan slag!”
Hij kon het niet laten nog eenmaal door zijn haren te strijken,
Voor hij de zaal in een Chili Con Carne-festival liet lijken.

Na zo een uurtje inhakken deden al zijn spieren zeer,
maar het resultaat was er: De_Boswachter (Waakpiet) is niet meer
muziek in de oren, --> Fotoboek van User ( http://i.fok.nl/userpics/173887/muziek%202.gif )
en naar hem lachte, --> cablegunmaster (Begin elke dag met een lach!)
Ik geef zo weer een show! --> Fotoboek van User ( DJ.Kabel - trekt je naar de radio toe, zijn stem bind je vast als kabels, zijn shows zijn excentriek net als hijzelf)


Derhalve is dit mijn eindconclusie:

##vote cable
naatje (7) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, Honkeytonk, theatermama
Knetterkrankjorum (1) tdrone
CaLeX (4) EllaN, samthegreat5, TV ,Cable
Cable (1) Naatje
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 17:58
Ik vote met naatje mee. Wie wil hem erin zetten.
naatje_1zondag 4 december 2011 @ 18:00
naatje (7) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, Honkeytonk, theatermama
Knetterkrankjorum (1) tdrone
CaLeX (4) EllaN, samthegreat5, TV ,Cable
Cable (2) Naatje, timmmmm

Zo? Of bedoel je dat je op mij stemt? :P
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 18:05
quote:
14s.gif Op zondag 4 december 2011 18:00 schreef naatje_1 het volgende:
naatje (7) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, Honkeytonk, theatermama
Knetterkrankjorum (1) tdrone
CaLeX (4) EllaN, samthegreat5, TV ,Cable
Cable (2) Naatje, timmmmm

Zo? Of bedoel je dat je op mij stemt? :P
Nee, zo. Ik vind de hints naar jou niet zo sterk. CaLeX verdenk ik wel, maar de hints die naar hem wijzen (die behoorlijk matig zijn), staan bij het stukje waarin een slechterik vermoord wordt :') Lijkt me niet dus.
Etceterazondag 4 december 2011 @ 18:08
:W Lekker film gekeken net, nu even teruglezen :)
Ouqzzondag 4 december 2011 @ 18:10
Ik snap niks van de OP.
Rave_NLzondag 4 december 2011 @ 18:13
quote:
1s.gif Op zondag 4 december 2011 18:10 schreef Ouqz het volgende:
Ik snap niks van de OP.
Timmmm heeft het goed verkloot ja... :')
Ouqzzondag 4 december 2011 @ 18:19
Nog een keer gelezen, en er zijn gewoon teveel rollen om rekening mee te houden.
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 18:20
quote:
1s.gif Op zondag 4 december 2011 18:13 schreef Rave_NL het volgende:

[..]

Timmmm heeft het goed verkloot ja... :')
Bluh. Volgens mij DMde ik je nog of het zo goed stond. Toen stuurde je niets terug. Nu wacht je maar tot het topic vol zit
Etceterazondag 4 december 2011 @ 18:20
Ik ben (ondanks Rave's uitleg :')) nog steeds een beetje in de war _O- hoeveel groepen hebben we nu :? 2 toch? De complotpieten tegen de normale pieten.
Etceterazondag 4 december 2011 @ 18:27
naatje (7) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, Honkeytonk, theatermama
Knetterkrankjorum (1) tdrone
CaLeX (4) EllaN, samthegreat5, TV ,Cable
Cable (3) Naatje, timmmmm, Etc.
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 18:27
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 18:20 schreef Etcetera het volgende:
Ik ben (ondanks Rave's uitleg :')) nog steeds een beetje in de war _O- hoeveel groepen hebben we nu :? 2 toch? De complotpieten tegen de normale pieten.
Volgens mij wel ja.
Rave_NLzondag 4 december 2011 @ 18:28
De Groepen van goed naar slecht:

Normale Pieten/Muziekpiet/Surprise Piet/Waakpiet


Kunnen niet moorden, weten niet wat de rest is.

Sinterklaas/trouwe pieten
Kunnen 1 persoon vermoorden, Sinterklaas onschendbaar zolang trouwe Pieten leven. Weten van elkaar wat ze zijn.

Complotpieten/wegwijspiet(/meelooppiet)
Hun aantal/2 naar boven afgerond is het aantal pieten dat zij kunnen vermoorden. Weten van elkaar wat ze zijn (muv de meelooppiet, pas na 3 dagen mits correct stemgedrag).

Het kutkind
Werkt alleen, kan 1 iemand vermoorden.
Etceterazondag 4 december 2011 @ 18:30
De Sinterklaas/trouwe pieten maakten me in de war geloof ik ^O^
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 18:30
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 18:28 schreef Rave_NL het volgende:
De Groepen van goed naar slecht:

Normale Pieten/Muziekpiet/Surprise Piet/Waakpiet


Kunnen niet moorden, weten niet wat de rest is.

Sinterklaas/trouwe pieten
Kunnen 1 persoon vermoorden, Sinterklaas onschendbaar zolang trouwe Pieten leven. Weten van elkaar wat ze zijn.

Complotpieten/wegwijspiet(/meelooppiet)
Hun aantal/2 naar boven afgerond is het aantal pieten dat zij kunnen vermoorden. Weten van elkaar wat ze zijn (muv de meelooppiet, pas na 3 dagen mits correct stemgedrag).

Het kutkind
Werkt alleen, kan 1 iemand vermoorden.
Dus twee groepen, plus de seriemoordenaar. Want de Sint is een combi van BM en nachtwaker. Hoort bij de gewone pieten
Rave_NLzondag 4 december 2011 @ 18:33
Had ze even apart gezet omdat zij het van elkaar weten en dus kunnen overleggen wie ze pakken.
AchJazondag 4 december 2011 @ 18:44
#Vote Naatje

naatje (8) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, Honkeytonk, theatermama, AchJa
Knetterkrankjorum (1) tdrone
CaLeX (4) EllaN, samthegreat5, TV ,Cable
Cable (3) Naatje, timmmmm, Etc.
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 18:46
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 18:44 schreef AchJa het volgende:
#Vote Naatje

naatje (8) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, Honkeytonk, theatermama, AchJa
Knetterkrankjorum (1) tdrone
CaLeX (4) EllaN, samthegreat5, TV ,Cable
Cable (3) Naatje, timmmmm, Etc.
Anders geef je ook even wat argumentatie.
honkeytonkzondag 4 december 2011 @ 18:52
Wat weinig stemmen, het moet toch voor 19:00 -O-
AlbinoBambizondag 4 december 2011 @ 18:59
Omdat ik geen idee heb, en geen tijd om naar hints te kijken, volg ik de groep maar. Mijn stem maakt toch geen verschil meer.

##Vote Naatje

naatje (9) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, Honkeytonk, theatermama, AchJa, AlbinoBambi
Knetterkrankjorum (1) tdrone
CaLeX (4) EllaN, samthegreat5, TV ,Cable
Cable (3) Naatje, timmmmm, Etc.
honkeytonkzondag 4 december 2011 @ 18:59
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 18:59 schreef AlbinoBambi het volgende:
##Vote Naatje

naatje (9) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, Honkeytonk, theatermama, AchJa, AlbinoBambi
Knetterkrankjorum (1) tdrone
CaLeX (4) EllaN, samthegreat5, TV ,Cable
Cable (3) Naatje, timmmmm, Etc.
Over last-minute stemmen gesproken _O-
AchJazondag 4 december 2011 @ 19:00
quote:
14s.gif Op zondag 4 december 2011 18:46 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Anders geef je ook even wat argumentatie.
Omdat ik alleen maar mobiel aan het hannesen ben geweest en weinig tijd had/ heb.
AlbinoBambizondag 4 december 2011 @ 19:00
quote:
14s.gif Op zondag 4 december 2011 18:59 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Over last-minute stemmen gesproken _O-
:7
Rave_NLzondag 4 december 2011 @ 19:06
naatje (10) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, Honkeytonk, theatermama, AchJa, AlbinoBambi, Wijze Piet
Knetterkrankjorum (1) tdrone
CaLeX (4) EllaN, samthegreat5, TV ,Cable
Cable (3) Naatje, timmmmm, Etc.
#ANONIEMzondag 4 december 2011 @ 19:07
quote:
14s.gif Op zondag 4 december 2011 18:52 schreef honkeytonk het volgende:
Wat weinig stemmen, het moet toch voor 19:00 -O-
Kut helemaal vergeten :@
#ANONIEMzondag 4 december 2011 @ 19:08
naatje (10) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, Honkeytonk, theatermama, AchJa, AlbinoBambi, Wijze Piet
Knetterkrankjorum (1) tdrone
CaLeX (5) EllaN, samthegreat5, TV ,Cable, charmed_angel
Cable (3) Naatje, timmmmm, Etc.
#ANONIEMzondag 4 december 2011 @ 19:08
Het is kut dat het in het weekend is begonnen, ik heb helemaal geen tijd gehad! Morgen overigens genoeg tijd!
Rave_NLzondag 4 december 2011 @ 19:11
Ik zie het voor deze keer door de vingers, CA.. ;)
honkeytonkzondag 4 december 2011 @ 19:42
Wanneer is de dagpost?
samthegreat5zondag 4 december 2011 @ 19:44
HANG THE BASTARD!!!

Oh, sorry.. ik leefde me te veel in :P.
honkeytonkzondag 4 december 2011 @ 20:03
Hij moet dood!
SPOILER
In het spelletje dan want anders is het een hele leuke user en ik mag hem graag;(
-Amber-zondag 4 december 2011 @ 20:14
Sorry dat ik te laat ben, maar zit hier in een andere tijdzone (-6 uur, is hier nu 14:14) en had vanmorgen het een en ander te doen.
Rave_NLzondag 4 december 2011 @ 20:35
sinterklaasjournaal.jpg

Sinterklaasjournaal van Dag 2

De schrik zat er na nacht 1 al goed in,
Er werd hard geschreeuwd "Stop deze waanzin!"
De gemoederen en emoties liepen hoog op,
deze woede kost zeker een kop!

Iedereen mengde zich in het praatje
"Het is Calex!!" "Nee kut, het is Naatje!"
Steeds meer mensen begonnen te wijzen naar Naat
"Ik was het niet! Het was Cable, die vuile apaat!"

Cable en Calex snoerden hem snel de mond,
en begonnen op hem in te trappen toen hij lag op de grond
"Sterf, sterf" jij vuile verrader
Maar Liesje hield het hoofd koel en trad nader

"Wij zijn beter dan dat! Dus met hem naar de plank!
Wij gooien hem van boord af, als stank voor dank"
Zo gezegd zo gedaan en net voor hij moest springen
weet hij nog net zijn mond vrij te wringen!

"Ik heb niets gedaan echt niet! Ik ben onschuldig!"
Maar Liesje werd nu echt ongeduldig.
Ze gaf hem een trap en in zijn val riep hij nog net:
"Wat jullie ook doen kijk maar niet onder je bed!"

Dit waren de laatste woorden van Naatje (surprisepiet)
Maar volgens mij krijgt dit verhaal nog een staartje.


[ Bericht 0% gewijzigd door Rave_NL op 04-12-2011 20:45:45 ]
honkeytonkzondag 4 december 2011 @ 20:41
Shit -O-
honkeytonkzondag 4 december 2011 @ 20:43
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 20:35 schreef Rave_NL het volgende:
[ afbeelding ]

Sinterklaasjournaal van Dag 2

De schrik zat er na nacht 1 al goed in,
Er werd hard geschreeuwd "Stop deze waanzin!"
De gemoederen en emoties liepen hoog op,
deze woede kost zeker een kop!

Iedereen mengde zich in het praatje
"Het is Calex!!" "Nee kut, het is Naatje!"
Steeds meer mensen begonnen te wijzen naar Naat
"Ik was het niet! Het was Cable, die vuile apaat!"

Cable en Calex snoerden hem snel de mond,
en begonnen op hem in te trappen toen hij lag op de grond
"Sterf, sterf" jij vuile verrader
Maar Liesje hield het hoofd koel en trede nader

"Wij zijn beter dan dat! Dus met hem naar de plank!
Wij gooien hem van boord af, als stank voor dank"
Zo gezegd zo gedaan en net voor hij moest springen
weet hij nog net zijn mond vrij te wringen!

"Ik heb niets gedaan echt niet! Ik ben onschuldig!"
Maar Liesje werd nu echt ongeduldig.
Ze gaf hem een trap en in zijn val riep hij nog net:
"Wat jullie ook doen kijk maar niet onder je bed!"

Dit waren de laatste woorden van Naatje (surprisepiet)
Maar volgens mij krijgt dit verhaal nog een staartje.

Prachtig gedicht trouwens _O_
SPOILER
quote:
Maar Liesje hield het hoofd koel en treedde nader
Sorry ;(
SPOILER
Eigenlijk is de verleden tijd van treden "trad" :@
Rave_NLzondag 4 december 2011 @ 20:46
Ssstt!!
honkeytonkzondag 4 december 2011 @ 20:54
quote:
10s.gif Op zondag 4 december 2011 20:46 schreef Rave_NL het volgende:
Ssstt!!
Het spijt mij :@
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 21:14
Nou, laten we hopen dat Naat in ieder geval een mobster mee het graf in neemt. Ik zou iemand uit dit rijtje doen naatje, jammer dat de eerste niet kan:

naatje (10) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, Honkeytonk, theatermama, AchJa, AlbinoBambi,
Rave_NLzondag 4 december 2011 @ 21:21
Blijf op Liesje vitten he.. _O-

HEADS UP, DE NACHTROLLEN MOETEN BINNEN 10 MINUTEN BINNEN ZIJN!
honkeytonkzondag 4 december 2011 @ 21:22
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 21:14 schreef timmmmm het volgende:
Nou, laten we hopen dat Naat in ieder geval een mobster mee het graf in neemt. Ik zou iemand uit dit rijtje doen naatje, jammer dat de eerste niet kan:

naatje (10) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, Honkeytonk, theatermama, AchJa, AlbinoBambi,
Ik zou iemand uit dit rijtje doen:
naatje (10) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, theatermama, AchJa, AlbinoBambi,
SPOILER
:')
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 21:24
quote:
14s.gif Op zondag 4 december 2011 21:22 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Ik zou iemand uit dit rijtje doen:
naatje (10) liesje,knetter, IJsdraakje, calex, theatermama, AchJa, AlbinoBambi,
SPOILER
:')
Liesje zou ik inderdaad wel doen, Knetter en ijsdraakje denk ik ook wel
IJsdraakjezondag 4 december 2011 @ 21:25
Waarom mij?
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 21:26
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 21:21 schreef Rave_NL het volgende:
Blijf op Liesje vitten he.. _O-

HEADS UP, DE NACHTROLLEN MOETEN BINNEN 10 MINUTEN BINNEN ZIJN!
Lijkt me logisch. Onder verdachte omstandigheden BM geworden, ze is vorige keer ook al mob én BM geweest, dus het vertrouwen is sowieso 0, en degene op wie zij het eerst stemde bleek dorp. Lijkt mij behoorlijk verdacht. Maar waarom bediscussieer ik dit met jou, hoor jij niet onpartijdig te zijn?
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 21:27
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 21:25 schreef IJsdraakje het volgende:
Waarom mij?
Ben je bekend met de term, ik zou der doen? Het was een grapje
IJsdraakjezondag 4 december 2011 @ 21:28
Oh lol. :')
honkeytonkzondag 4 december 2011 @ 21:30
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 21:28 schreef IJsdraakje het volgende:
Oh lol. :')
Ik keek ook even verbaasd op hoor, toen ik zag dat Timmmmmmm een grapje maakte :P
Rave_NLzondag 4 december 2011 @ 21:31
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 21:26 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Lijkt me logisch. Onder verdachte omstandigheden BM geworden, ze is vorige keer ook al mob én BM geweest, dus het vertrouwen is sowieso 0, en degene op wie zij het eerst stemde bleek dorp. Lijkt mij behoorlijk verdacht. Maar waarom bediscussieer ik dit met jou, hoor jij niet onpartijdig te zijn?
Ik vind het alleen geweldig dat je Liesje al zwart maakte nog vóór het potje begon _O-
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 21:33
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 21:31 schreef Rave_NL het volgende:

[..]

Ik vind het alleen geweldig dat je Liesje al zwart maakte nog vóór het potje begon _O-
Oh? daar weet ik niets van? Linkje naar die post?
honkeytonkzondag 4 december 2011 @ 21:37
Hoelaat komt de nachtpost? Ik wil namelijk slapen ;(
samthegreat5zondag 4 december 2011 @ 22:05
PEPERNOTUHH!!! :')
cablegunmasterzondag 4 december 2011 @ 22:05
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 22:05 schreef samthegreat5 het volgende:
PEPERNOTUHH!!! :')
Lekker O+
Rave_NLzondag 4 december 2011 @ 22:08
Bijna klaar. :)
liesje1979zondag 4 december 2011 @ 22:08
RIP Naatje, sorry! :*

En timmmmm, als jij BM was geworden, golden dan al je verdachtmakingen ook voor jezelf? :D
naatje_1zondag 4 december 2011 @ 22:10
Ik ben benieuwd.
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:11
quote:
11s.gif Op zondag 4 december 2011 22:08 schreef liesje1979 het volgende:
RIP Naatje, sorry! :*

En timmmmm, als jij BM was geworden, golden dan al je verdachtmakingen ook voor jezelf? :D
Als CaLeX mij ineens genomineerd had, ipv ik mezelf, wel ja, als door mij een dorp doodgemaakt was, wel ja. Ik kan het nog niet bewijzen, maar wacht maar.
liesje1979zondag 4 december 2011 @ 22:13
quote:
14s.gif Op zondag 4 december 2011 22:11 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Als CaLeX mij ineens genomineerd had, ipv ik mezelf, wel ja, als door mij een dorp doodgemaakt was, wel ja. Ik kan het nog niet bewijzen, maar wacht maar.
Ok, daar heb je een punt, alleen kan ik het natuurlijk niet helpen als iemand mij opeens nomineert. We zullen het inderdaad wel gaan zien. :D
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:14
quote:
14s.gif Op zondag 4 december 2011 22:13 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Ok, daar heb je een punt, alleen kan ik het natuurlijk niet helpen als iemand mij opeens nomineert. We zullen het inderdaad wel gaan zien. :D
jaja, blabla, jij kan er niets aan doen. Janken dan. Ging het zo vorige keer ook niet, toen je dubbel spel aan het spelen was.
liesje1979zondag 4 december 2011 @ 22:16
quote:
13s.gif Op zondag 4 december 2011 22:14 schreef timmmmm het volgende:

[..]

jaja, blabla, jij kan er niets aan doen. Janken dan. Ging het zo vorige keer ook niet, toen je dubbel spel aan het spelen was.
Als je bedoelt dat je vorige keer ook al zo lomp deed? Dan ja.
SPOILER
:*
naatje_1zondag 4 december 2011 @ 22:17
*insert popcornetende MJ*
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:18
quote:
10s.gif Op zondag 4 december 2011 22:16 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Als je bedoelt dat je vorige keer ook al zo lomp deed? Dan ja.
SPOILER
:*
Je bedoelt vorige keer dat ik iemand zo beschuldigde, op basis van gedrag? Volgens mij was dat toen sheepcidus ofzo, en bleek ie spion te zijn. Alleen omdat mijn toon je niet aanstaat, wil dat niet zeggen dat ik dit spel niet beter ken dan wie dan ook hier, lovely, dus kom daar niet mee aan.
liesje1979zondag 4 december 2011 @ 22:21
quote:
14s.gif Op zondag 4 december 2011 22:18 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Je bedoelt vorige keer dat ik iemand zo beschuldigde, op basis van gedrag? Volgens mij was dat toen sheepcidus ofzo, en bleek ie spion te zijn. Alleen omdat mijn toon je niet aanstaat, wil dat niet zeggen dat ik dit spel niet beter ken dan wie dan ook hier, lovely, dus kom daar niet mee aan.
Ik had het niet over één specifiek geval eigenlijk. :') En ik zeg ook nergens dat je het spel niet snapt he? Ik zelf stem alleen liever niet op gedrag maar op hints. Andere manier van spelen dan kennelijk. Jij maakt mij verdacht, ik verdedig mezelf. Moet kunnen denk ik. :+
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:23
quote:
10s.gif Op zondag 4 december 2011 22:21 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Ik had het niet over één specifiek geval eigenlijk. :') En ik zeg ook nergens dat je het spel niet snapt he? Ik zelf stem alleen liever niet op gedrag maar op hints. Andere manier van spelen dan kennelijk. Jij maakt mij verdacht, ik verdedig mezelf. Moet kunnen denk ik. :+
Ik stem soms op gedrag, soms op hints, maar heb altijd gelijk. Maar ik wacht tot er hints naar je komen, wees gerust, je kan nog even rustig slapen
naatje_1zondag 4 december 2011 @ 22:24
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 22:23 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Ik stem soms op gedrag, soms op hints, maar heb altijd gelijk. Maar ik wacht tot er hints naar je komen, wees gerust, je kan nog even rustig slapen
_O-
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:24
quote:
10s.gif Op zondag 4 december 2011 22:24 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

_O-
Ik was degene die NIET op jou stemde dacht ik
AlbinoBambizondag 4 december 2011 @ 22:24
quote:
10s.gif Op zondag 4 december 2011 22:24 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

_O-
+1
liesje1979zondag 4 december 2011 @ 22:25
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 22:23 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Ik stem soms op gedrag, soms op hints, maar heb altijd gelijk. Maar ik wacht tot er hints naar je komen, wees gerust, je kan nog even rustig slapen
Je maakt me iig aan het lachen.
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:26
quote:
14s.gif Op zondag 4 december 2011 22:25 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Je maakt me iig aan het lachen.
Maak me belachelijk, goed idee, dan vertrouwt men je vast meer :') Pannenkoek
liesje1979zondag 4 december 2011 @ 22:27
quote:
14s.gif Op zondag 4 december 2011 22:26 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Maak me belachelijk, goed idee, dan vertrouwt men je vast meer :') Pannenkoek
Ik gaf je juist een compliment. _O-
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:28
quote:
10s.gif Op zondag 4 december 2011 22:27 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Ik gaf je juist een compliment. _O-
bluh
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:28
Waar blijft trouwens die nachtpost.
naatje_1zondag 4 december 2011 @ 22:28
quote:
13s.gif Op zondag 4 december 2011 22:28 schreef timmmmm het volgende:
Waar blijft trouwens die nachtpost.
dit
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:29
Begrijp me niet verkeerd, ik heb met rave te doen, want we zijn heul niet actief (op mij na natuurlijk, ik ben altijd actief), maar je moet je wel aan de tijden houden
naatje_1zondag 4 december 2011 @ 22:32
Doch, hints in rijm stoppen binnen 30 minuten is niet bepaald makkelijk, dus ik begrijp de vertraging wel, maar ik popel om te zien wat er gebeurd is...
Rave_NLzondag 4 december 2011 @ 22:35
klaar, binnen 2 minuten is hij er :P

*tromgeroffel*
naatje_1zondag 4 december 2011 @ 22:36
Vol verwachting klopt ons hart (en meer wellicht)
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:36
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 22:35 schreef Rave_NL het volgende:
klaar, binnen 2 minuten is hij er :P

*tromgeroffel*
whoohoo
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:36
quote:
14s.gif Op zondag 4 december 2011 22:36 schreef naatje_1 het volgende:
Vol verwachting klopt ons hart (en meer wellicht)
Of wellicht niet meer :D
CaLeXzondag 4 december 2011 @ 22:37
quote:
14s.gif Op zondag 4 december 2011 22:11 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Als CaLeX mij ineens genomineerd had, ipv ik mezelf, wel ja, als door mij een dorp doodgemaakt was, wel ja. Ik kan het nog niet bewijzen, maar wacht maar.
Als je tetten, inhoud had gehad en niet zo vaak een asshole was, had ik misschien uit het niets op je gestemd. Nu baal ik ook wel omdat ik mezelf verdacht heb gemaakt uit het niets.

Had niet verwacht dat iedereen mee zou springen, wat me aan de ene kant angstig maakt dat Liesje een CP is. Maar aan de andere kant zou elke kwijlende jostie Liesje 100 keer verkiezen boven jou en Knetter.
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:40
quote:
99s.gif Op zondag 4 december 2011 22:37 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Als je tetten, inhoud had gehad en niet zo vaak een asshole was, had ik misschien uit het niets op je gestemd. Nu baal ik ook wel omdat ik mezelf verdacht heb gemaakt uit het niets.

Had niet verwacht dat iedereen mee zou springen, wat me aan de ene kant angstig maakt dat Liesje een CP is. Maar aan de andere kant zou elke kwijlende jostie Liesje 100 keer verkiezen boven jou en Knetter.
Honkeytonk leest hier gewoon mee he, dan kan je dat echt niet zo zeggen.
CaLeXzondag 4 december 2011 @ 22:41
quote:
8s.gif Op zondag 4 december 2011 22:40 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Honkeytonk leest hier gewoon mee he, dan kan je dat echt niet zo zeggen.
hihi
Rave_NLzondag 4 december 2011 @ 22:42
sint_sidejpg-20101161928.jpg

Nachtpost 2

De pieten gingen in mineur naar bed
De dood van Naatje was geen reden tot pret
Het zou zo alleen maar makkelijker worden om te gaan muiten
Reden genoeg voor 1 piet om te fluiten

Hij liep naar een hutje en sneakte naar binnen.
nu nog een geschikte dood voor die piet verzinnen
Maar waarempel het bed was leeg
“Verdomme waarom altijd als ik een moord pleeg?”

De Piet zag geen andere keuze dan te gaan zitten
en begon zachtjes wat raps uit te spitten
daarna steeds harder tot zijn stem er geen zin meer in had
Toen ging hij maar weer zitten, lekker lui op zn gat

Op dat precieze moment liep er een andere piet,
met nóg snodere plannen, geloof het of niet
een grote sterke Piet, hij vond zich ook Link
In de spreekwoordelijke kabel, ziet hij zichzelf als kink

Er brandde nog licht toen hij aankwam bij zijn doel
Dus besloot hij te kloppen, en vroeg toen zwoel
“Joehoe, tijger! Ik kom nog even een bakkie drinken “
Met maar 1 doel voor ogen, die piet te verminken

“Ik kom al, ik kom al” zei de Piet en deed de deur open
Maar het enige wat hij zag waren twee afgezaagde lopen
“Jammerdebammer, jij fan van Wolter Kroes!”
En veranderde met een hoop kabaal zijn hoofdje tot moes

“Haha gepwnd” en de Piet rende weg
Achja (Normale Piet) had simpelweg pech

Een andere Piet schrok wakker van de schoten
”He wat is dit nou Ik heb toch geen hutgenoten?”
Één piet drukte meteen een kussen op zijn kop
en de ander bereide zich mentaal voor op de job.

“Hoe wil je het doen?” ”Nou, wat komt je uit?”
“Ik snij hem in stukjes! En ik begin bij zijn fluit!”
Hij trok de pyjamabroek uit met wat gefriemel
en begon in te hakken op zn zwartepietenpiemel

Hij drukte zijn kop tegen die van de arme Piet
“En nu ga ik er voor zorgen dat je geniet!”
Hij draaide de piet om en ipv hem te killen
stak hij zijn banketstaaf tussen de Piet zijn billen

De piet met het kussen zag het en lachte,
wachtend op zijn beurt om de Piet te verkrachten
Want hij vond het allemaal maar wat eentonig
En haalde uit zijn broek dan maar zijn eigen König

Na zo een paar uur de piet in al zijn gaatjes te hebben gevuld
was het moment aangebroken waar die snode Piet zo van smult
Met zijn laatste krachten kon AlbinoBambi (trouwe Piet) zijn ogenleden sluiten
Nét voordat de piet zijn zwartepietensperma begon te spuiten

T-drone wist het zeker, dit wordt mijn nacht!
En ik zal degene zijn die het laatste lacht!
Hij liep naar een hutje toe en zonder probleem
Stak hij Antabella (Trouwe Piet) neer, niet eens extreem

Easy in, easy out en liep snel weer terug
keek zelfs nog spichtig af en toe achter zn rug
“Nee, niet gevolgd! Damn zeg wat ben ik goed!”
Maar eenmaal binnen werd hij hardhandig gegroet

“Het wachten op jou is niet voor niets geweest!”
En trok hem naar binnen en ging tekeer als een beest!
T-drone kreeg geen kans om in de verdediging te gaan
En niet veel later was het gedaan..

T-Drone (Complotpiet) had zijn 5 minutes of fame
Die zijn nu over, net als zijn game!
naatje_1zondag 4 december 2011 @ 22:43
Heuj, en waar heb je mijn kill heengemoffeld?

Verzonden: 4 december 2011 06u12...
Aan: Rave_NL
AchJazondag 4 december 2011 @ 22:44
-O-
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:44
Oef, in 1 klap alle trouwe pieten
Rave_NLzondag 4 december 2011 @ 22:44
Pff en nu ben ik er wel weer ff klaar mee. :P
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:44
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 22:44 schreef Rave_NL het volgende:
Pff en nu ben ik er wel weer ff klaar mee. :P
Beter post je ook naatjes kill nog even. Mag zonder hints of rijm, gwn posten.
Rave_NLzondag 4 december 2011 @ 22:45
Zombiekills gaan toch alleen tijdens dagposts?
Rave_NLzondag 4 december 2011 @ 22:46
Zou ik zo de lapo mogen om de OP in orde te maken?
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:46
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 22:45 schreef Rave_NL het volgende:
Zombiekills gaan toch alleen tijdens dagposts?
Ik zou het gewoon meteen doen, dat moet volgens mij ook zo. Zodra je de PM binnen hebt.
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:46
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 22:46 schreef Rave_NL het volgende:
Zou ik zo de lapo mogen om de OP in orde te maken?
Dat kan je ook zonder lapo
naatje_1zondag 4 december 2011 @ 22:46
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 22:46 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Dat kan je ook zonder lapo
timmmmmzondag 4 december 2011 @ 22:46
Als niemand maar op de nieuwe topic knop drukt, maar die sluit ik dan gewoon.