SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Oude Helden & Antihelden :SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Vorige deeltjes:![]()
Topicreeks: Topchef
Kranenborg wil vlokken!
De kandidaten:
http://www.rtl.nl/huistuinkeuken/topchef/kandidaten/
Uitzending terugkijken :
http://www.rtl.nl/xl/#/a/201243/
Paul-89
O lekker!quote:Op vrijdag 21 oktober 2011 19:43 schreef Mederiacvm het volgende:
Zo, mooi op tijd terug voordat ze verder gaan: juist een broodje in de oven gezet: over 20/25 minuten heerlijk vers brood
jummie....rode wijn met kaasjes en hammetjes hierquote:Op vrijdag 21 oktober 2011 19:43 schreef Mederiacvm het volgende:
Zo, mooi op tijd terug voordat ze verder gaan: juist een broodje in de oven gezet: over 20/25 minuten heerlijk vers brood
Jammer dat er dan maar twee stukjes filet uit worden gesnedenquote:
Ook niet vervelend inderdaadquote:Op vrijdag 21 oktober 2011 19:46 schreef Cinderella_Man het volgende:
[..]
jummie....rode wijn met kaasjes en hammetjes hier
Nee hoor... Bij de Toppers heb je NOG groterequote:Op vrijdag 21 oktober 2011 19:46 schreef Dekatria het volgende:
Alleen bij concerten van Justin Bieber heb je grotere bakvissen.
Dat vind ik meestal zondequote:Op vrijdag 21 oktober 2011 19:47 schreef Mederiacvm het volgende:
[..]
Jammer dat er dan maar twee stukjes filet uit worden gesneden
Dat zijn walvissen.quote:Op vrijdag 21 oktober 2011 19:47 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Nee hoor... Bij de Toppers heb je NOG grotere
Vandaar dat de saus nog gemonteerd moet wordenquote:Op vrijdag 21 oktober 2011 19:52 schreef Mederiacvm het volgende:
Gemiste ballen: toch weer naar Ikea voor de zweedse gehaktballetjes (MET saus)
Met VEEL saus!! nomnomnomnomnomquote:Op vrijdag 21 oktober 2011 19:52 schreef Mederiacvm het volgende:
Gemiste ballen: toch weer naar Ikea voor de zweedse gehaktballetjes (MET saus)
Zou ie familie zijn van Henk uit Wie Is De Chef?quote:
Waar is het feestjuh!quote:Op vrijdag 21 oktober 2011 19:57 schreef Cinderella_Man het volgende:
G*d kol*re....heb zo'n drukke dag achter de rug, dat ik na twee wijntjes al helemaal op m'n kop sta
Lekker vineus aan het ZUIPEN?quote:Op vrijdag 21 oktober 2011 19:57 schreef Cinderella_Man het volgende:
G*d kol*re....heb zo'n drukke dag achter de rug, dat ik na twee wijntjes al helemaal op m'n kop sta
Ze hopen op een goede herfststorm, zodat ze die provincie gewoon kunnen skippenquote:Op vrijdag 21 oktober 2011 22:43 schreef zoem het volgende:
Volgende week Drenthe![]()
Ik wacht al weken op Zeeland. Waarschijnlijk bewaren ze het beste voor het laatst
Ze noemen het "Een Kranenborgje" doen.quote:Op zaterdag 22 oktober 2011 14:41 schreef Magnificat het volgende:
Het wordt een ware hype "een vossius doen"
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dat was in mei voor de her-opening van Bij Jef gemaakt.quote:
Rico.quote:
Hij heeft zijn eigen kook-ondernemingquote:Op zaterdag 22 oktober 2011 18:28 schreef Erasmo het volgende:
Bij een bordje verhuurdWat zou die gaan doen en waar?
quote:Op maandag 24 oktober 2011 17:51 schreef Paul-89 het volgende:
Kandidaten van deze week :
http://www.rtl.nl/huistuinkeuken/topchef/kandidaten/
Met wat Drents genotquote:Op maandag 24 oktober 2011 19:07 schreef Inkomen het volgende:
Uiteraard een ingrediënt met "heide" in de naam, het blijft tenslotte Drenthe
Heidelikeur
Ditquote:Op maandag 24 oktober 2011 19:08 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Ik moet het helaas missen vanavond
Morgen ben ik er weer bij
Stoet is gewoon brood, dat woord gebruiken wel meer regio's.quote:Op maandag 24 oktober 2011 19:09 schreef Inkomen het volgende:
Drents genot is niet iets wat een belletje doet rinkelen bij mij. Net als roggestoet trouwens - naar mijn weten sloeg "stoet" altijd op tarwe-/ speltbrood.
Klopt, maar zoals ik heb altijd "brood" gebruikt horen worden voor roggebrood en "stoet" voor ander brood. Het zal wel iets obscuur regionaals zijn.quote:Op maandag 24 oktober 2011 19:16 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Stoet is gewoon brood, dat woord gebruiken wel meer regio's.
Roggebrood met kaas of spekquote:Op maandag 24 oktober 2011 19:18 schreef Inkomen het volgende:
[..]
Klopt, maar zoals ik heb altijd "brood" gebruikt horen worden voor roggebrood en "stoet" voor ander brood. Het zal wel iets obscuur regionaals zijn.
Roggebrood.
Die worden gepushed door man en kinderen.. "Je kookt erg lekker, waarom doe je niet mee met een wedstrijd?"quote:Op maandag 24 oktober 2011 19:12 schreef Caland het volgende:
Waarom zijn de vrouwen die meedoen altijd van die huismoeder types die falen
quote:Op maandag 24 oktober 2011 19:27 schreef SiGNe het volgende:
Juul is weer aan het vreten alsof ie al minstens 1 uren niet gegeten heeft.
Net als al die andere talentenshows dusquote:Op maandag 24 oktober 2011 19:23 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Die worden gepushed door man en kinderen.. "Je kookt erg lekker, waarom doe je niet mee met een wedstrijd?"
Probleem is dat famillie meestal niet met kritiek durft te komen.
Rookplankjequote:
Ja, bij MC engeland kwamen ook supermooie gerechten voorbij, ook van amateurs.quote:Op maandag 24 oktober 2011 21:02 schreef Bosbeetle het volgende:
Ik zag tijdens deze aflevering wat gerechten bij masterchef australia en dat was echt wel andere koek
Het is een groter land dus heb je er waarschijnlijk meer goede koks rondlopen, het is natuurlijk allemaal een kwestie van de selectie. Ik denk dat ze bij topchef ook selecteren op 'doet het vast goed op tv' de klara's en mervi'squote:Op maandag 24 oktober 2011 22:49 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Rookplankje
[..]
Ja, bij MC engeland kwamen ook supermooie gerechten voorbij, ook van amateurs.
Waarom dat nivo daar zo hoog is snap ik niet helemaal, de meeste Engelsen kunnen amper koken (vooral de jongeren niet)
Ligt aan de prioriteiten die ze bij de selectie stellen denk ik ja. En waarschijnlijk is het programma in Engeland wat meer gemanipuleerd om het beter te laten lijken. Tv is vaak nep.quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 11:16 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Het is een groter land dus heb je er waarschijnlijk meer goede koks rondlopen, het is natuurlijk allemaal een kwestie van de selectie. Ik denk dat ze bij topchef ook selecteren op 'doet het vast goed op tv' de klara's en mervi's
Nu je het zegt de cameravoering en belichting was ook een stuk beter bij MC australia.quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 11:20 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Ligt aan de prioriteiten die ze bij de selectie stellen denk ik ja. En waarschijnlijk is het programma in Engeland wat meer gemanipuleerd om het beter te laten lijken. Tv is vaak nep.
Dat heb ik dan weer niet gezien ik zag gewoon 3 erg mooie gerechten..quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 11:25 schreef Paul-89 het volgende:
Masterchef Australië staan ze vrijwel iedere aflevering te huilen, is met net iets te.
Kookniveau is daar ook best hoog, al heb ik niet zoveel met al die gerechten uit voor mij allemaal vreemd elanden. Maar wat mij opvalt is dat als er net na een opdracht iemand wat wordt gevraagd over de opdracht o.i.d. er iedere keer een compleet emotioneel verhaal uitkomt over hoeveel ze niet geleerd hebben en dat ze het leven nu echt anders zien, en dat ze hun familie missen en allemaal zo'n gedoe. Gaat me net iets te ver.quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 11:26 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Dat heb ik dan weer niet gezien ik zag gewoon 3 erg mooie gerechten..
Volgens mij wel, het restaurant waar die Adrie gewerkt heeft, heeft vorig jaar een ster gekregen. Misschien dat ze daarom daar niet heengaan?quote:Op maandag 24 oktober 2011 21:01 schreef golfer het volgende:
Ik zag in de leader al dat ze vrijdag bij Moshik Roth van 't Brouwerskolkje (hier vlakbij) gaan koken.
Blijkbaar dus ook in Drenthe geen sterrenrestaurants te vinden?
Er is in heel Drenthe maar 1 michelinsterrestaurant: De Vlindertuin in Zuidlaren.quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 11:44 schreef Crocmaz het volgende:
Volgens mij wel, het restaurant waar die Adrie gewerkt heeft, heeft vorig jaar een ster gekregen. Misschien dat ze daarom daar niet heengaan?
De Groene Lantaarn in Zuidwolde dan?quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 16:32 schreef golfer het volgende:
[..]
Er is in heel Drenthe maar 1 michelinsterrestaurant: De Vlindertuin in Zuidlaren.
Je hebt helemaal gelijk.quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 16:50 schreef Crocmaz het volgende:
De Groene Lantaarn in Zuidwolde dan?
http://www.dinnersite.nl/toprestaurants/michelin?mc=header
quote:
Nhoiquote:
Te vroegquote:
Que? Exact op het moment bij mij hoorquote:
quote:
Ow ja, jij loopt voorquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:02 schreef Sideshowbobbie het volgende:
[..]
Que? Exact op het moment bij mij hoor
45 minquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:07 schreef Cateye2011 het volgende:
hoe lang hebben ze ook alweer, een half uur?
Sherlockquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:07 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Kranenborg met zijn wijsheden. Het grootste punt is dat ie gaar moet zijn. No shit!
Ik weet niet of we een nieuw topic redden, vandaagquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:15 schreef Cateye2011 het volgende:
geinige TT: met kandidaten die peterselie in de oren hebben
ik ben ook bang van nietquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:16 schreef Sideshowbobbie het volgende:
[..]
Ik weet niet of we een nieuw topic redden, vandaag
He bahquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:16 schreef Burner82 het volgende:
Zag ik dat nou goed? homo-sex in de ohoh cherso-trailer?
Lijkt me wel humor. En dan eens kijken of die stoere sukkels net zo hard beginnen te janken als toen 2 jongens bij GTST zoendenquote:
Et zijn de homo's, jajaquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:16 schreef Burner82 het volgende:
Zag ik dat nou goed? homo-sex in de ohoh cherso-trailer?
Ik hoor een nieuw ADO-clublied aankomenquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:20 schreef Dekatria het volgende:
[..]
Et zijn de homo's, jaja
Et zijn de homo's, jaja
Et zijn de homo's, jaja
deeeeeeeeeeee homo's uit Den Haag
Haha, wie was dat ook alweer?quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:23 schreef Dekatria het volgende:
Serveren op de plank, waar ken ik dat nou van?
Iemand met een fritataquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:24 schreef Sideshowbobbie het volgende:
[..]
Haha, wie was dat ook alweer?
Ik kan het mij niet helemaal voor de geest halenquote:
Ik weet het ook niet zo goed meer hoorquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:26 schreef Sideshowbobbie het volgende:
[..]
Ik kan het mij niet helemaal voor de geest halen. Zodra je het zegt zal het wel een ''oh jaaaah'' momentje zijn
quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:27 schreef Dekatria het volgende:
[..]
Ik weet het ook niet zo goed meer hoor
Klein stukje maarquote:
zou leuk zijnquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:32 schreef Burner82 het volgende:
Volgens mij redden we wel het volgende topic vandaag hoor
Sowieso. En als ze evenveel reclame voor ons zouden maken als die kotsapp, zouden we die award zeker winnenquote:
quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:34 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Sowieso. En als ze evenveel reclame voor ons zouden maken als die kotsapp, zouden we die award zeker winnen
faalhaasquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:35 schreef tweesterrentent het volgende:
Mijn god een kok die nooit een ceasar salad heeft gemaakt
Is alleen voor iPadquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:35 schreef Albertoooo het volgende:
[..]
Ik ken die hele app niet vinden in mijn App Store
Alsof elke kok dat gemaakt moet hebbenquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:35 schreef tweesterrentent het volgende:
Mijn god een kok die nooit een ceasar salad heeft gemaakt
Mazzelaar, dus jij bent binnenkort de trotse bezitter van een ipad 2?quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:37 schreef Albertoooo het volgende:
[..]
Dan ken ik vanaf volgende week meedoen
het geestigste vind ik die reclame vooraf nog, dat allebei die chefs met zo'n ding in de handen staat. Je ziet gewoon dat ze eigenlijk niet weten wat ze ermee moetenquote:
Dat is hetzelfde als een snackbarhouder die nog nooit een frikandel heeft gebakkenquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:37 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Alsof elke kok dat gemaakt moet hebben
vooral helemaal op het laatst, Juul kijkt heel sipjes in de camera en beweegt z'n vinger, hahahaha!quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:38 schreef timmmmm het volgende:
[..]
het geestigste vind ik die reclame vooraf nog, dat allebei die chefs met zo'n ding in de handen staat. Je ziet gewoon dat ze eigenlijk niet weten wat ze ermee moeten
Ja, volgende week salaris, en dan meteen bestellenquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:37 schreef Cateye2011 het volgende:
[..]
Mazzelaar, dus jij bent binnenkort de trotse bezitter van een ipad 2?
ben jaloers.....quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:39 schreef Albertoooo het volgende:
[..]
Ja, volgende week salaris, en dan meteen bestellen
Juul z'n kop is echt geweldig in die reclame iddquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:39 schreef Cateye2011 het volgende:
[..]
vooral helemaal op het laatst, Juul kijkt heel sipjes in de camera en beweegt z'n vinger, hahahaha!
Waarheidquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:39 schreef Cateye2011 het volgende:
[..]
vooral helemaal op het laatst, Juul kijkt heel sipjes in de camera en beweegt z'n vinger, hahahaha!
saaiquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:51 schreef Burner82 het volgende:
biwwas ff ramptoeristen buiten (A) ging een alarm af, al 5 minuten... maar is slechts een autoalarm
Das beterquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:52 schreef Cateye2011 het volgende:
[..]
saaiwij hadden hier laatst een woonbootbrand met ontploffing.
Hoeveel hits?quote:
zo hee, heftig!quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:54 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Das beter
half jaar geleden hier op het veldje voor de flat een trauma-heli. Was wel cool om te zien hoe die land en opstijgt
Ja, maar kwam helaas voor niks... persoon overleden ter plekke. Naja, officieel onderweg naar het ziekenhuis...quote:
quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:55 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Dat had hij even op zijn iPad opgezocht
oei....quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:55 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ja, maar kwam helaas voor niks... persoon overleden ter plekke. Naja, officieel onderweg naar het ziekenhuis...
Igoogledquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 19:55 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Dat had hij even op zijn iPad opgezocht
Stond zelfs in de krantquote:
Dat was Sytze die dat afgelopen week deed geloof ik. Voor gifjes moet je bij Paul89 zijnquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 22:27 schreef timmmmm het volgende:
Jullie zijn de fanatiekelingen hè, vorige week of twee weken geleden, was er zo'n kandidaat die het niet meer zag zitten en die deed van BOEM tegen zijn hoofd en aan de andere kant splash. Hebben jullie daar een gifje van?
Julius waait met alle winden mee. Als hij eerst zegt dat iets erg lekker is en Kraan vervolgens fronsend zegt dat het wel meeviel, vindt Juul het opeens ook niet meer zo goed.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 01:13 schreef SiGNe het volgende:
Tim bedoel je, die maakte ook tartaar van z'n tonijn, zonde van zo'n mooie vis.
Als je van de chefs tonijn krijgt dan weet je eigenlijk al vantevoren zeker dat het (grotendeels) rauw geserveerd moet worden, anders hadden ze wel een blikje tonijn gegeven.
In de voorstukjes voor morgen zei Juul dat ie geen rauwe tonijn eet, snap ik niet helemaal want tonijnsashimi is vrij gangbaar en verse vis kan prima rauw, evt. met een lichte dressing erover.
quote:Op woensdag 26 oktober 2011 09:31 schreef utrecht1970 het volgende:
Heb de kandidaten eens bekeken en denk dat de volgende kandidaten de meeste kans hebben om ver te komen:
Groningen: Tim en Sijtze (allebei goede koks)
Friesland: Dieuwke (looks)
Zuid Holland Albert (weliswaar amateur maar wel een goede).
Van de rest verwacht ik niet zoveel. Middelmatig niveau.
Deze week zullen Ronald en Tim wel doorgaan vermoed ik.
Daarna nog Zeeland en Utrecht
Sytze slaat toch wel weer dicht als er een beetje druk bij komt, of zijn hoofd ontploft natuurlijk.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 09:31 schreef utrecht1970 het volgende:
Heb de kandidaten eens bekeken en denk dat de volgende kandidaten de meeste kans hebben om ver te komen:
Groningen: Tim en Sijtze (allebei goede koks)
Friesland: Dieuwke (looks)
Zuid Holland Albert (weliswaar amateur maar wel een goede).
Van de rest verwacht ik niet zoveel. Middelmatig niveau.
Deze week zullen Ronald en Tim wel doorgaan vermoed ik.
Daarna nog Zeeland en Utrecht
http://www.rtl.nl/%28/hui(...)sz2011_wk6_aagje.xml Hier was Kranenborg ook helemaal verliefd op vorig seizoen, dat is zijn smaak nou eenmaalquote:Op woensdag 26 oktober 2011 09:52 schreef Sideshowbobbie het volgende:
[..]![]()
Ik begrijp niet dat de chefs vallen voor een 25-jarige met een uiterlijk uit de jaren tachtig![]()
En Zeeland als provincie dan gewoon maar uitsluiten?quote:Op woensdag 26 oktober 2011 12:45 schreef BasEnAad het volgende:
Ik vind het eigenlijk te lang duren. Nou mogen ze wel eens met die finales beginnen, 't wordt een beetje langdradig zo.
Ja af laten zinken. Trouwens Brabant en Limburg ook.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 12:46 schreef Littlerabbit het volgende:
En Zeeland als provincie dan gewoon maar uitsluiten?
Nee hoor, tis een algemene opmerking over de opzet van het programmaquote:Op woensdag 26 oktober 2011 12:46 schreef Littlerabbit het volgende:
[..]
En Zeeland als provincie dan gewoon maar uitsluiten?
Ben ik op zich wel met je eens hoor. Het is nu wekenlang meer van hetzelfde. Het overgrote deel van de kandidaten faalt keer op keer en dus zijn er niet echt figuren die er ontzettend bovenuit springen, oke een Sytze dan, maar dat is niet veel te noemen. Ook is er een gebrek aan prettig gestoorden als een Rico. En het gemis van frau Priscilla is schrijnend te noemen.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 12:54 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Nee hoor, tis een algemene opmerking over de opzet van het programma
Inderdaad. Ik vind het echt een trut, maar ze zorgt wel voor irritatie en spanning, maakt het leuker om te kijken.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 13:07 schreef Sideshowbobbie het volgende:
[..]
En het gemis van frau Priscilla is schrijnend te noemen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |