Van de site van Jaspers:
quote:
Gosset bij Bridges - 12/09/2011 - Restaurants
Als Robert-Jan Woltering, GM van Hotel the Grand me een mailtje stuurt of ik hun Gosset champagnemenu in Bridges kom proeven met Kraan hoef ik niet lang na te denken, natuurlijk! Wat ik dan nog niet weet is dat ik op die dag griep heb. Een combinatie van heel graag willen en niet op tijd afbellen brengt me afgelopen donderdag om 19.30 in het altijd gezellig drukke Grand, waar de taxi’s met gasten af en aan rijden. Het aperitief begint met een glaasje Gosset, de rode draad door de avond, terwijl Ivan de amuses van coquille, paling en radijs klaar maakt.
Ivan…..? Ja, Ivan, de bijna-winnaar van Topchef de jonge professionals, die in Carcassonne de hoofdprijs aan zijn neus voorbij zag gaan is een paar weken geleden door chef Aurélièn Poirot gevraagd zijn laatste schooljaar in Bridges te komen werken. Cool hè? We duiken voor het eten nog even de keuken in want daar staat de winnares van Topchef, Monique, ondertussen al 2 maanden te genieten van haar hoofdprijs, een baan als chef de partie. Het gaat haar goed, zo goed dat ze heeft besloten haar opleiding af te maken, geweldig!
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:je bent zelf een Pino 2.0!