abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  woensdag 14 september 2011 @ 18:58:35 #1
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_101947014
Link naar alle vorige delen in de reeks: Topicreeks: Gezond Slank

De Slankreeks

De Slank-topics zijn bedoeld voor wie wel wat kilootjes kwijt wil raken, maar geen overgewicht heeft, en voor wie probeert een goed gewicht te behouden, kortom, voor wie bezig is met goed eten en goed leven.

Algemeen uitgangspunt om af te vallen / goed gewicht te houden
• Eet genoeg! Meestal is dat méér dan je denkt: veel mensen die willen afvallen eten te weinig om te kunnen afvallen. Wie te weinig eet geeft z'n lichaam onvoldoende energie om vet af te breken, en daarnaast krijgt het lichaam signalen dat het heel verstandig is om elke overblijvende calorie ergens op te slaan. Op je buik, kont of heupen.
• Eet meer broccoli! Toevallig is broccoli héél gezond. Zegt loveli, dus het zal zo zijn. Iets algemener: eet meer groente. Veel meer groente.
• Sport! Goed voor je lijf, voor de stofwisseling, voor vetverbranding en voor spieropbouw. Niet iedereen kan of wil sporten, sommige mensen wérken echt (huuh), anderen hebben een kwetsbaar lichaam, maar hoe meer je inspanning toevoegt aan je dagelijkse bezigheden, hoe beter dat is voor je lijf. Niet overdrijven natuurlijk.
• Wees duurzaam! Je kunt een laag gewicht bereiken met een extreme aanpak. Dan is het echter heel moeilijk vast te houden. Probeer een aanpak te kiezen die je kan en wil blijven volhouden. In het algemeen is het beter om maximaal een halve kilo per week af te vallen.
• Kijk niet uitsluitend naar calorieën en hecht niet teveel waarde aan een weegschaal. Een eenzijdig menu kan je voorzien van de juiste hoeveelheid calorieën, maar voorziet niet in alle stoffen die je nodig hebt. Een veelzijdig menu bestaat niet zozeer uit de ene dag italiaans en de volgende sushi en de derde hollandse pot, maar uit een verzameling van groente (veel), brood etc (volkoren), vlees (mager) en vet (van de juiste soort). De weegschaal vertelt je hoe zwaar je bent, maar als je een kilo vet verwerkt tot 2 kilo spieren ben je zwaarder.. maar slanker.

Meedoen!
Doen! Welkom! Vertel, wat wil je, wat is je plan, wat doe je? De meeste van ons posten regelmatig een eetlijstje, met daarop:
• O Ontbijt
• T Tussendoortje
• L Lunch
• D Diner
• S Sport
Soms volgt daarop ongevraagd commentaar, niet altijd, schroom niet expliciet om commentaar te vragen, dan krijg je een hoop op- en aanmerkingen (of complimenten natuurlijk, kan ook).

Details (BMI is een handvat om overgewicht vast te stellen. De slankreeks is bedoeld voor mensen zonder overgewicht, met overgewicht (BMI > 27) ben je van harte welkom in het zustertopic Dieetclub.
BMR is een statistische berekening van de hoeveel calorieën die je lichaam nodig heeft om bedlegerig te zijn zonder je organen te beschadigen.

Slowchat In deze reeks wordt veel geslowchat, mocht jouw vraag niet meteen beantwoord worden/ondersneeuwen, stel hem dan gerust nog een keer!

PM-lijst PM-lijst is hier te vinden.
Bijwerken staat vrij!

Lurktooltje: Lurkers beware! http://www.fok.nl/gm/volgteltool.php
Niet meer actief op Fok!
  woensdag 14 september 2011 @ 18:58:53 #2
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_101947032
Heb ik alles goed gedaan? Tijdje geleden :').
Niet meer actief op Fok!
pi_101947482
Misschien heb ik 'm gemist Coco: Maar je kan bij je T ook nootjes nemen, amandelen zijn nom, walnoten ook :Y

Phaid: Ik zou zelf de huisarts ff bellen en er tussen gaan zitten :+

lijstje tot nu toe:

O: smoothie+noojtes
T: kip,rijst en sperziebonen
L: 2 tosti's met ham en kaas, salade en ketchup om in te dippen. Gevolg was dat ik the mother of all sugerdips had tijdens een demo bij een klant. Viel verdorie bijna in slaap daar :X
Wantz to sleep :Z :z :Z :z :Z Oh noes, must stays awake :o B-) -O- :z repeat 300x
T: zoete aardappel, kip en stukjes paprika
T: nootjes
D: ? moeten nog uit eten
Be ready when opportunity comes...Luck is the time when preparation and opportunity meet
pi_101947977
Examencommissies zijn sloom.
[b]Op dinsdag 27 januari 2009 21:01 schreef MariaEtcetera het volgende:[/b]
We zijn gewoon een topic vol dysfunctional awesomeness! And proud of it!
pi_101949020
Ohai! Terug in NL wachtende op de trein...
pi_101949156
Oh en pasta maak ik altijd Anders :9 soms ragu, soms bolognese, soms carbpnara, soms bolognese, soms met stoofvlees (dat doen ze in italie ook we'll, in regio veneto), met champignonsuas, met pompoen, met walnoten en gorgonzola...
pi_101949384
Oh, ik maak pasta ook wel eens met creme fraiche, zalm, knoflook en ui (en evt. Japanse wokgroenten) of met zalm, dillesaus, komkommer en tomaat. Of idd carbonara, of met courgette, aubergine, ui, paprika en spekjes. Of een pastasalade met veldsla, garnalen, sweet chilisaus, radijsjes en tomaat.

Mijn tante had ooit een goddelijke pasta gemaakt met banaan en champignons, maar ze heeft het recept niet meer. ;(
[b]Op dinsdag 27 januari 2009 21:01 schreef MariaEtcetera het volgende:[/b]
We zijn gewoon een topic vol dysfunctional awesomeness! And proud of it!
pi_101949396
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 17:29 schreef Muis006 het volgende:

[..]

Nou, zonder gemeen te willen doen: als ik tot 1 uur alleen maar shakes dronk zou mijn maag ook heel blij zijn met iets substantieels.
Nou die shake maak ik tot ene halve liter pudding ;) dus ehhh das wel heftig vullend, voor mij dan


Kwa pasta begint ik hier met een kilo of anderhalf tomaten (ontveld), wat uien en knoflook die ik laat koken tot ze pap zijn. Vervolgens gaan daar kruiden bij (oregano, verse basilicum, marjolein etc) en laat ik het inkoken. Dit is mijn basis.
Dan rul ik voor 4 personen tartaar of mager gehakt, breng dit op smaak met kruiden naar keuze, voeg paprika, champignons, courgette, prei en wortel toe en laat dit garen tot het beetgaar is.
Dan kook ik pasta en serveer ik de pasta en saus met kaas.
soms moet je iets achter laten om verder te komen, soms moet je heel veel achter je laten om een ander mens te worden
pi_101950120
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 19:47 schreef Perruche het volgende:
Oh en pasta maak ik altijd Anders :9 soms ragu, soms bolognese, soms carbpnara, soms bolognese, soms met stoofvlees (dat doen ze in italie ook we'll, in regio veneto), met champignonsuas, met pompoen, met walnoten en gorgonzola...
oh ja, en ik varieer ook graag inderdaad met pasta. Vandaag hadden we met citroen, peper en parmezaanse kaas. Of had ik dat al verteld?

Met pesto (het liefst zelfgemaakt) en courgette is ook lekker. Of inderdaad carbonara, of met wat tomatensaus en tonijn en rode ui...zoveel mogelijkheden! Ik hou niet zo van bolognese...
pi_101950227
Pasta O+ gewoon met olijfolie, knoflook, basilicum en rode peper :9

en dan wat gegrilde groenten (broccoli, paprika) en schimmel (kastanjechampignons) erbij :9 met een klein beetje parmesan of pecorino :9
Ja doei.
pi_101950265
quote:
2s.gif Op woensdag 14 september 2011 19:53 schreef Muks het volgende:

[..]

Nou die shake maak ik tot ene halve liter pudding ;) dus ehhh das wel heftig vullend, voor mij dan


Kwa pasta begint ik hier met een kilo of anderhalf tomaten (ontveld), wat uien en knoflook die ik laat koken tot ze pap zijn. Vervolgens gaan daar kruiden bij (oregano, verse basilicum, marjolein etc) en laat ik het inkoken. Dit is mijn basis.
Dan rul ik voor 4 personen tartaar of mager gehakt, breng dit op smaak met kruiden naar keuze, voeg paprika, champignons, courgette, prei en wortel toe en laat dit garen tot het beetgaar is.
Dan kook ik pasta en serveer ik de pasta en saus met kaas.
Hier bijna hetzelfde, alleen begin ik met een drupje olijfolie waarin ik de knoflook en ui even aanzet. Dan doe ik de tomaten er ontveld in stukjes door en meteen al wat kruiden en een paar blaadjes laurier die ik er later weer uithaal. Soms doe ik er nog een scheut rode wijn bij, maar met die basis kan je eigenlijk eindeloos varieren.
Overigens betreft dit dus alleen de tomatensaus, met pasta eet ik ook wel andere sausjes/combi's.
pi_101950520
O ik doe het natuurlijk ook regelmatig anders hoor, maar mijn voorbeeld was van hoe ik pasta bolognese maak. Doe ook wel carbonara, vier-kazen, pecorino, pikant...
pi_101950558
Oh, of met zalmsnippers, spinazie en gorgonzola. :9
pi_101950780
Kantoordaglijst
• 5 km hardlopen
• muesli & yoghurt
• 4 roggebrood pindakaas
• 4 boterhammen vleesbeleg
• 1 boterham dik chocopasta
• 8 ons rauwe groente & fruit
• 1 port
• avondeten: kekers, linzen, ui, paprika, wortel, lamsworstjes
• toe: moskovisch gebak met jam + advocaat
ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
  woensdag 14 september 2011 @ 20:23:44 #15
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_101950841
Pasta met rode pesto en gran padano is de lekkerste pasta ever _O_.
Niet meer actief op Fok!
pi_101950875
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 20:17 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
Oh, of met zalmsnippers, spinazie en gorgonzola. :9
Met gorgonzola vind ik het ook zo geweldig :9
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_101950901
Straks op vakantie als we gaan wandelen blijven we voornamelijk in leven dankzij pinda's.
's ochtends brinta + melkpoeder + heet water & gedroogde vijg
overdag gekookte eitje, banaan, pinda's, gedroogde vijg
's avonds handje couscous, blikje tonijn, paprika & gedroogde vijg

'k Heb er nou al zin an :D!
ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
pi_101950910
sigme, wat zijn kekers en waar haal ik lamsworstjes?

(en nu heb ik zin in port)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_101950912
Heb ook ergens een heel simpel recept voor pasta carbonara studentenstijl, zal m eens even opsnorren. Ipv met spek met gerookte kalkoenfilet en lightroom.
soms moet je iets achter laten om verder te komen, soms moet je heel veel achter je laten om een ander mens te worden
pi_101950937
Kekers heb ik dus nog nooit van gehoord :@ Linzen doen me denken aan The young ones... :D
Like anything else in life, anal fisting can be made high class by going at it with your pinkie out.
pi_101950969
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 20:26 schreef V1z0R het volgende:
Kekers heb ik dus nog nooit van gehoord :@ Linzen doen me denken aan The young ones... :D
Dat klinkt wel erg gezond voor The Young Ones :D
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_101951014
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 20:26 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Dat klinkt wel erg gezond voor The Young Ones :D
Ze aten alleen maar linzen :') toch?
Like anything else in life, anal fisting can be made high class by going at it with your pinkie out.
pi_101951090
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 20:27 schreef V1z0R het volgende:

Ze aten alleen maar linzen :') toch?
lol! Wist ik niet meer 8-)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_101951317
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 20:25 schreef Isabeau het volgende:
sigme, wat zijn kekers en waar haal ik lamsworstjes?

(en nu heb ik zin in port)
SPOILER: niet voor D&D geschikt
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lamsworstjes kan je onder de naam "merguez" halen bij de Turk/NoordAfrikaan/betere slager.
Ik maak ze zelf, dat is ook niet erg ingewikkeld maar er is een vleesmolen met worsttuut bij nodig, lamsgehakt (of je vleesmolen moet ook goed malen, maar dat doet de mijne niet) en alweer een goede slager om darm te kopen.

Biologische slagers hebben vaak lamsworstjes, in Assen zit er een.
ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
pi_101951321
Kekers zijn
SPOILER: DaD, niet klikken!!!
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat sigme ook al zegt dus :D .
Venus in pocketformaat
Š loveli
pi_101951546
DaD is wat anders aan het doen :Y :P
Wat zal ze dan een hekel hebben aan Lady Gaga trouwens :D
Like anything else in life, anal fisting can be made high class by going at it with your pinkie out.
  woensdag 14 september 2011 @ 20:47:18 #27
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_101951980
Vandaag heb ik een onwijs lekkere pasta gemaakt. Tagliatelle met prei, tomaat, ui, gerookte zalm en kruidenkaas.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  woensdag 14 september 2011 @ 20:47:54 #28
148689 Muis006
Unrustle thy jimmies, wench!
pi_101952025
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 20:47 schreef Tinkepink het volgende:
Vandaag heb ik een onwijs lekkere pasta gemaakt. Tagliatelle met prei, tomaat, ui, gerookte zalm en kruidenkaas.
Ohh lekker!
Op zaterdag 4 juni 2016 21:46 schreef KaBuf het volgende:
Ik word graag nog #viezerdik voor jou.
pi_101952404
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 20:37 schreef V1z0R het volgende:
DaD is wat anders aan het doen :Y :P
Wat zal ze dan een hekel hebben aan Lady Gaga trouwens :D
SPOILER: niet voor DaD
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Arme Kermit. ;(
[b]Op dinsdag 27 januari 2009 21:01 schreef MariaEtcetera het volgende:[/b]
We zijn gewoon een topic vol dysfunctional awesomeness! And proud of it!
  woensdag 14 september 2011 @ 21:00:06 #30
231895 MariaEtcetera
President Vanellope
pi_101952724
Boh, net hele kleine vliegjes in mijn zak brood gevonden! Gewoon volkorenbrood van gisteren, kan ik dus wegmikken :o Hoe kan dat nou? -O-
"Dijenkletserextravaganza!" - V1z
pi_101952824
Van die hele kleine vliegjes zijn gewoon kloetjes dichte materie die zich groeperen als er gistdampen vrijkomen. Boven een glas port kan je ze ook uit het niets zien verschijnen :Y.
ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
pi_101952851
quote:
14s.gif Op woensdag 14 september 2011 20:24 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Met gorgonzola vind ik het ook zo geweldig :9
Met gorgonzola, peer en walnoot :9
Ja doei.
  woensdag 14 september 2011 @ 21:10:05 #33
231895 MariaEtcetera
President Vanellope
pi_101953357
quote:
2s.gif Op woensdag 14 september 2011 21:01 schreef sigme het volgende:
Van die hele kleine vliegjes zijn gewoon kloetjes dichte materie die zich groeperen als er gistdampen vrijkomen. Boven een glas port kan je ze ook uit het niets zien verschijnen :Y.
Oh ik dacht dat ze misschien via kleine gaatjes in het plastic naar binnen waren gekropen of uit eitjes kwamen ofzo! :X

Maar het kan dus geen kwaad? Ik heb het al weggemikt, maar voor de volgende keer :') :+
"Dijenkletserextravaganza!" - V1z
pi_101953490
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 21:10 schreef MariaEtcetera het volgende:

[..]

Oh ik dacht dat ze misschien via kleine gaatjes in het plastic naar binnen waren gekropen of uit eitjes kwamen ofzo! :X

Maar het kan dus geen kwaad? Ik heb het al weggemikt, maar voor de volgende keer :') :+
Oh oeps sorry, het was een garpje.
Het zijn van die ienieminifruitachtige vliegjes, geen illusies. Ik zou het brood aan de varkens gevoerd hebben.
ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
pi_101953512
pasta recepte gevonden, wel voor 1 persoon dus ff aanpassen :

50-75 gr verse pasta naar keuze, beetgaar
kookroomlight (3-4 eetlepels)
knoflook (veeel)
100 gram gerookte kalkoenreepjes
150-200 champignons
pittige kaas
wat stengels bosui

Recept is simpel : pasta beetgaar koken, afgieten en even omspoelen met water, van de rest een saus maken (, gerooktekalkoenreepjes en bosui en champignons kort bakken, kookroom en kaas en basilicum erbij) pasta en kaas erdoor en smullen maar !
soms moet je iets achter laten om verder te komen, soms moet je heel veel achter je laten om een ander mens te worden
  woensdag 14 september 2011 @ 21:16:17 #36
231895 MariaEtcetera
President Vanellope
pi_101953704
quote:
11s.gif Op woensdag 14 september 2011 21:12 schreef sigme het volgende:

[..]

Oh oeps sorry, het was een garpje.
Het zijn van die ienieminifruitachtige vliegjes, geen illusies. Ik zou het brood aan de varkens gevoerd hebben.
Mwehe ik dacht al, 'wauw da's maf!' :')

Bijna een heel brood verdeurie }:|
"Dijenkletserextravaganza!" - V1z
pi_101953770
Hmm, ik heb ook zin in port. Binnenkort weer eens een fles kopen. En dan met een stuk kaas erbij, uiteraard ;).

Laatst had ik zin in een klein snackje, dus had ik zo'n voorgesneden plak komijnenkaas genomen (en niet eens het hele pak daarna opgegeten, alleen dat plakje!). Nam ik daarna een slok droge witte wijn.... en ik was in de hemel. O+
pi_101954707
quote:
7s.gif Op woensdag 14 september 2011 20:33 schreef sigme het volgende:

SPOILER: niet voor D&D geschikt
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lamsworstjes kan je onder de naam "merguez" halen bij de Turk/NoordAfrikaan/betere slager.
Ik maak ze zelf, dat is ook niet erg ingewikkeld maar er is een vleesmolen met worsttuut bij nodig, lamsgehakt (of je vleesmolen moet ook goed malen, maar dat doet de mijne niet) en alweer een goede slager om darm te kopen.

Biologische slagers hebben vaak lamsworstjes, in Assen zit er een.
Dank ^O^ Misschien eens in Assen langsfietsen dan, want hier hebben we geen biologische slagers.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_101955546
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 19:53 schreef Ewelina het volgende:
Oh, ik maak pasta ook wel eens met creme fraiche, zalm, knoflook en ui (en evt. Japanse wokgroenten) of met zalm, dillesaus, komkommer en tomaat. Of idd carbonara, of met courgette, aubergine, ui, paprika en spekjes. Of een pastasalade met veldsla, garnalen, sweet chilisaus, radijsjes en tomaat.

Mijn tante had ooit een goddelijke pasta gemaakt met banaan en champignons, maar ze heeft het recept niet meer. ;(
Dat klinkt volkomen briljant! Heb je er.al op gegoogled? Fair chance dat het ergens te vinden is. :Y

Ik heb ooit een bananen curry op en die was ook zo ontzettend briljant! O+ Baalde er wel van dat we de volgende dag weer weg gingen uit dat plaatsje, anders hadden we kookcursus kunnen nemen bij.dat omatje. O+
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
pi_101956234
:W

Lijstjesdump:
O: koffie verkeerd + smoothie
L: 4x roggebrood met vqr
T: 2x roggebrood met appelstroop
T: thee + gekookt ei
S: pilates
T: halve liter alpro soya bosvruchten en een banaan :@ (vreetkick)
L: volkoren pasta met bolognesesaus ( met ui, wortel, bleekselderij, blik gepelde tomaten, quorngehakt)
pi_101956339
Roggebrood :)

Lijstje def

O: havermout met banaan en honing
T: koffie verkeerd en appel, handje rozijnen
L: 2 roggebroodjes met geitenkaas en tomaat/komkommer/tonijn/pitjes salade
T: Nakd bar appel
S: 6,5 km hardlopen
D: zelfgemaakte pizza met speltbodem, courgette, tomaat, paprika, geitenkaas en pijnboompitjes
T: koffie verkeerd en 4 dropjes
Be someone that makes you happy
pi_101956376
quote:
2s.gif Op woensdag 14 september 2011 21:12 schreef Muks het volgende:
pasta recepte gevonden, wel voor 1 persoon dus ff aanpassen :

50-75 gr verse pasta naar keuze, beetgaar
kookroomlight (3-4 eetlepels)
knoflook (veeel)
100 gram gerookte kalkoenreepjes
150-200 champignons
pittige kaas
wat stengels bosui

Recept is simpel : pasta beetgaar koken, afgieten en even omspoelen met water, van de rest een saus maken (, gerooktekalkoenreepjes en bosui en champignons kort bakken, kookroom en kaas en basilicum erbij) pasta en kaas erdoor en smullen maar !
daar is natuurlijk niets carbonara aan, of bedoelde je dat ook niet?
pi_101956386
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 22:00 schreef mille-feuille het volgende:
:W

Lijstjesdump:
O: koffie verkeerd + smoothie
L: 4x roggebrood met vqr
T: 2x roggebrood met appelstroop
T: thee + gekookt ei
S: pilates
T: halve liter alpro soya bosvruchten en een banaan :@ (vreetkick)
L: volkoren pasta met bolognesesaus ( met ui, wortel, bleekselderij, blik gepelde tomaten, quorngehakt)
Gezondste vreetkick ever ;)
Be someone that makes you happy
pi_101956412
quote:
Ik zou er dan eerder patak tandoori.pasta doorheen gooien. Maar het klinkt zo raar, dat het vast lekker is. :P
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
pi_101956448
quote:
1s.gif Op woensdag 14 september 2011 22:03 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:

[..]

Ik zou er dan eerder patak tandoori.pasta doorheen gooien. Maar het klinkt zo raar, dat het vast lekker is. :P
waarom staat er hier en daar een punt teveel in jouw zinnen?
pi_101956597
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 22:04 schreef Jagärtrut het volgende:

[..]

waarom staat er hier en daar een punt teveel in jouw zinnen?
Omdat ik op mijn mobiel typ en dan soms een punt typ ipv een spatie.
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
pi_101956615
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 22:03 schreef Jagärtrut het volgende:

daar is natuurlijk niets carbonara aan, of bedoelde je dat ook niet?
Veel mensen noemen het Carbonara als het wit is.

Mijn eerste vriendje noemde zijn pastacreatie met creme fraiche en blokjes ham een pasta carbonara. Nu weet ik dat dat het niet echt was 8-)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_101956673
quote:
1s.gif Op woensdag 14 september 2011 22:06 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:

[..]

Omdat ik op mijn mobiel typ en dan soms een punt typ ipv een spatie.
ah, okay. Ik dacht al, wil ze hier nou een punt mee maken?

:+ :@
pi_101956727
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 22:06 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Veel mensen noemen het Carbonara als het wit is.

Mijn eerste vriendje noemde zijn pastacreatie met creme fraiche en blokjes ham een pasta carbonara. Nu weet ik dat dat het niet echt was 8-)
en het is zo lekker, een echte carbonara met veel parmezaanse kaas en wat pancetta. Hoeft er voor mij geen room doorheen, eieren, pasta, parmezaanse kaas en pancetta... :9
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')