Ah ja hutspot, dat vind ik nog steeds niet lekkerquote:Op woensdag 21 september 2011 17:25 schreef mascara-klodder het volgende:
Hutspot. Vroeger altijd met lever erbij, zo goor.
Ik eet hutspot pas sinds een paar jaar weer: zonder lever maar gewoon met een gehaktbal
ligt er ook maar net aan hoe je het maakt. je hoeft het niet helemaal fijn te stampen.quote:Op woensdag 21 september 2011 18:07 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ah ja hutspot, dat vind ik nog steeds niet lekkerZo'n weeig-zoete baby hap vind ik het.. bah
Alles koken, spekkies bakken, in de blender ermee en heerlijk smullenquote:Op woensdag 21 september 2011 19:14 schreef loecje het volgende:
[..]
ligt er ook maar net aan hoe je het maakt. je hoeft het niet helemaal fijn te stampen.
dat is toch geen stamppotquote:Op woensdag 21 september 2011 19:17 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Alles koken, spekkies bakken, in de blender ermee en heerlijk smullen
Grof of fijn gestampt veranderd niets aan de smaak van wortel-aardappelquote:Op woensdag 21 september 2011 19:14 schreef loecje het volgende:
[..]
ligt er ook maar net aan hoe je het maakt. je hoeft het niet helemaal fijn te stampen.
vind ik ook niet smerig hoor. genoeg mensen die in een snackbar een patatje, huzarenslaatje en een frikandel bestellen.quote:Op woensdag 21 september 2011 15:18 schreef MaximusTG het volgende:
@Freddeh, ah, vandaar, nee, dat komt je neus wel uit op een gegeven moment.
@Staal, nou, het zou niet mijn eerste keus zijn nee, maar als ik moest kiezen tussen de dingen in dit topic dan lijkt een kwak huzarensalade met een frikandel me niet meteen heel smerig..
Ik doelde met ''babyhapje'' op de smaak, niet de textuur. Ik vind wortel-aardappel een van de zoetste en braafste combinaties die er bestaan.quote:Op woensdag 21 september 2011 20:09 schreef loecje het volgende:
dat niet nee, maar dan is het geen babyhapje meer
1. Zoon kokhalst van tofuquote:Op dinsdag 20 september 2011 16:49 schreef DeZoektocht het volgende:
Haha moeders die kinderen voor de gek houden![]()
Olvarit fan?quote:Op woensdag 21 september 2011 19:17 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Alles koken, spekkies bakken, in de blender ermee en heerlijk smullen
Oh getver, dat maakte mijn huisgenote vroeger ook klaar, zo'n blik Suzi Wan. In een nieuwe (niet eerst afgewassen pan). Brr, wat een lucht kwam daar vanaf.quote:Op woensdag 21 september 2011 22:16 schreef cora4034 het volgende:
Mij staat iets bij van , nasi uit een blik, brrrr.
Daarna heeft mijn moeder wel een cursus indonesisch koken gevolgd, waarschijnlijk op aandrang van man en kinderen, haha.
Ik las die post en kon maar niet op de naam komen. Suzi Wan inderdaad uit blik. Dat moest ik ook eten. Oh wat goor, het smaakte gewoon zuur.quote:Op donderdag 22 september 2011 17:50 schreef Doedezemaar het volgende:
[..]
Oh getver, dat maakte mijn huisgenote vroeger ook klaar, zo'n blik Suzi Wan. In een nieuwe (niet eerst afgewassen pan). Brr, wat een lucht kwam daar vanaf.
In de blender?quote:Op woensdag 21 september 2011 19:17 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Alles koken, spekkies bakken, in de blender ermee en heerlijk smullen
dat is een aparte combinatiequote:Op donderdag 22 september 2011 19:15 schreef RobinOok het volgende:
Ik hou ook niet van hutspot. Zoete hap. Maar met pittige rendang is het nou juist wel weer lekker. Dat brengt het een beetje in balans.
Ik wist zelf ook de naam niet meer maar inderdaad, Suzi Wan. Groen etiket.quote:Op donderdag 22 september 2011 18:10 schreef Staal het volgende:
[..]
Ik las die post en kon maar niet op de naam komen. Suzi Wan inderdaad uit blik. Dat moest ik ook eten. Oh wat goor, het smaakte gewoon zuur..
Die behoren nog steeds tot m'n 'guilty pleasures'quote:Op vrijdag 23 september 2011 03:14 schreef cinnamon_M het volgende:
Oh, en dit is toch wel de grootste denk ik: die toetjes in hoge plastic bakjes, je had twee smaken: 'vanille' en 'chocolade'. Met een enorm neppe 'slagroom' erop. Mijn oma dacht dat we die lekker vonden, dus op een gegeven moment hadden we een hele koelkast vol.
Goedkoop vlees als in dumphandel, of als in de goedkope delen van varken, koe enzo?quote:Op vrijdag 23 september 2011 12:10 schreef hugsy33 het volgende:
Mijn vader kocht altijd het allergoedkoopste vlees wat uiteraard vaak niet te eten was en dus de helft werd weggegooit maar hij bleef het kopen omdat het zo goedkoop was
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |