Koreaanse peerquote:Op maandag 19 september 2011 23:24 schreef celc1us het volgende:
[..]
Klopt helemaal!
@ robinook
Bulgogi met peer? Dat hadden ze in een Koreaans restaurant ook niet...
Zonder peer was het al mals genoegquote:Op dinsdag 20 september 2011 00:15 schreef RobinOok het volgende:
Ech wel!
Dat zit in de marinade, helpt het mals te maken.
Het ziet er alsnog héérlijk uit hoor!quote:Op dinsdag 20 september 2011 23:50 schreef minilot het volgende:
Ondertussen, hier thuis..
Geen mooie foto, wél lekker: puttanesca-quicheje, met tonijn, kappertjes, ansjovis, knoflook, chilipeper, zongedroogde tomaten en asiago(-kaas).
Opgemaakt als avondeten zag het er beter uit, maar toen had ik geen camera bij de hand. Bij het inpakken van de lunches voor morgen dacht ik: oh ja! -klik-
[ afbeelding ]
quote:Op dinsdag 20 september 2011 23:50 schreef minilot het volgende:
Ondertussen, hier thuis..
Geen mooie foto, wél lekker: puttanesca-quicheje, met tonijn, kappertjes, ansjovis, knoflook, chilipeper, zongedroogde tomaten en asiago(-kaas). En zelfgemaakt roomboterig korstdeeg, uiteraard.
Opgemaakt als avondeten zag het er beter uit, maar toen had ik geen camera bij de hand. Bij het inpakken van de lunches voor morgen dacht ik: oh ja! -klik-
[ afbeelding ]
Ik weet iig 1 goede kaasboer vlakbij Nijmegen: http://www.diervoort.nl/quote:Op woensdag 21 september 2011 22:33 schreef Ilse86 het volgende:
Wordt dus hoog tijd dat ik een keer bij andere kaasboeren op bezoek ga Maar bedankt voor je antwoord. Ik woon een ongeveer kwartiertje ten westen van Nijmegen. Vast nog wel wat meer plekken in de buurt waar ik kan vragen dus
Ziet er lekker uit, en Wijchen is wel dichtbij ja. Dank je voor de tipquote:Op donderdag 22 september 2011 08:42 schreef morgane het volgende:
[..]
Ik weet iig 1 goede kaasboer vlakbij Nijmegen: http://www.diervoort.nl/
ik vind de foto voor jou een beetje tegenvallen. die saus zo kan echt niet!quote:Op maandag 26 september 2011 17:34 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Lamb Sandwich
Broodje met overgebleven lam van de geroosterde lamsschouder met ras-el-hanout.
Beetje rucola en tomaat erbij en sausje van griekse yoghurt, mayo, citroensap, koriander, lente-ui, beetje gemalen komijn, snufje cayennepeper en peper/zout.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |