Ja waarom zou je eten als je sterft van de honger.quote:
quote:Op zaterdag 10 september 2011 13:36 schreef Mylene het volgende:
Casinobrood met kokosbrood en een yogidrink uit zo'n plasic fles.
Mijn oma dacht altijd dat ze mij hiermee verwende.
Nou, sausje... maiszetmeelquote:Op zondag 11 september 2011 19:57 schreef lipper het volgende:
Wat zijn die maïzenapapjes dan, was dat een sausje over de groenten ofzo?
mijn moeder heeft ons zelfs nog levertraancapsules gevoerdquote:Op zondag 11 september 2011 16:58 schreef Cat22 het volgende:
[..]
![]()
Mijn oma-eten trauma bestond er meer uit dat we de groooooote stapel pannenkoeken die ze elke week voor ons maakte nooit opkregen.![]()
Mijn jeugdtrauma: in de winter elke ochtend zelfgemaakt vlierbessensap moeten drinken.Goed voor de weerstand maar zo ontzettend goor.
En dan had ik nog geluk: ik hoefde maar een halve beker en mocht de rest aanlengen met melk, mijn astmatische broertje moest een hele beker drinken.
Het grootste trauma was om achteraf te horen dat ik, blakend van gezondheid, het volgens mijn ouders eigenlijk niet nodig had maar dat vertelden ze me niet zodat ik solidair mee bleef drinken.![]()
Capsules??quote:Op zondag 11 september 2011 20:05 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
mijn moeder heeft ons zelfs nog levertraancapsules gevoerdhoezo oldskool!
Ja die capsules kreeg ik ook van mijn opa als ik daar logeerde. Die waren niet zo heel walgelijk.quote:Op zondag 11 september 2011 20:10 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Capsules??
Vloeibaar in een lepel met een vreselijke chemische sinaasappelsmaak en walgelijk gezoet.
quote:Op zaterdag 10 september 2011 12:38 schreef The_stranger het volgende:
Chicken tonight, wat een gore meuk.. brrr
Nou neequote:Op zaterdag 10 september 2011 23:28 schreef Pietverdriet het volgende:
Gewoon gruwelijk lekker koken, eten ze alles.
Oh ja en ditquote:
in sommige combinaties vind ik het nog wel lekker, met capucijners bijvoorbeeld kan het prima.. Nasi daarentegen...quote:Op zondag 11 september 2011 21:58 schreef _Loki het volgende:
Serieus. Het duurt uren voor het gaar is en is dan nog hard.
Yup, maar ik vind het gewoon lekker qua smaak en textuur bij capcijners met spek. Stevige pot, met stevige rijst. ik houd ervan.quote:Op zondag 11 september 2011 22:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Bonen, Capucijners en andere peulvruchten zijn prima voedingsvezel leveranciers
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |