Piles | donderdag 8 september 2011 @ 20:51 |
Ambachtelijk consumentenprogramma. Simpele vragen, hilarische antwoorden, wonderlijke televisie. De verslaggevers van de Keuringsdienst vragen zich af wat fabrikanten ze wijs willen maken. Op doodgewone vragen krijgen ze de meest bizarre antwoorden. http://sites.rvu.nl/page/856 | |
alors | donderdag 8 september 2011 @ 20:51 |
TT | |
borisz | donderdag 8 september 2011 @ 20:52 |
Knoflook | |
Bosbeetle | donderdag 8 september 2011 @ 20:52 |
hehe de franse die er zo mooi uitzag is niet lekker | |
alors | donderdag 8 september 2011 @ 20:52 |
Hij disst zijn eigen knoflook | |
fespo | donderdag 8 september 2011 @ 20:52 |
haha ik lach me stuk om die fransman | |
Piles | donderdag 8 september 2011 @ 20:52 |
Bosbeetle | donderdag 8 september 2011 @ 20:52 |
haha | |
Paul-89 | donderdag 8 september 2011 @ 20:52 |
Apostrof | donderdag 8 september 2011 @ 20:52 |
DE NEDERLANDER WINT | |
henkde_j | donderdag 8 september 2011 @ 20:53 |
Spanje is dus ook gewoon goed | |
fespo | donderdag 8 september 2011 @ 20:53 |
BAI BAI KEURINGSDIENST VAN WAARDE. | |
henkde_j | donderdag 8 september 2011 @ 20:53 |
Bye bye Keulingsdienst van Waalde | |
Bosbeetle | donderdag 8 september 2011 @ 20:53 |
Wel grappig dat die franse er dus zo slecht uitkomt en die chinees die 3 jaar oud is nog niet eens zo slecht is. | |
alors | donderdag 8 september 2011 @ 20:53 |
hoe tof | |
Specularium | donderdag 8 september 2011 @ 20:54 |
Wanneer eigenlijk niet? | |
Piles | donderdag 8 september 2011 @ 20:54 |
Maar conclusie mag wel zijn dat vers een stuk lekkerder is dan welke gedroogde dan ook? En je moet dan dingetje uit het teentje halen | |
Staal | donderdag 8 september 2011 @ 20:54 |
Ik weet wat ik volgend seizoen in mijn tuin ga zetten. | |
Bosbeetle | donderdag 8 september 2011 @ 20:54 |
Het is niet dat de nederlandse wint maar de verse die wint | |
henkde_j | donderdag 8 september 2011 @ 20:55 |
Maar wat is beter voor het milieu? Gedroogd, of vers... | |
Apostrof | donderdag 8 september 2011 @ 20:55 |
Even offtopic hoor maar die reclame . Zonder hoesje niet in je poesje . | |
Staal | donderdag 8 september 2011 @ 20:55 |
Die verse Nederlander dus. | |
henkde_j | donderdag 8 september 2011 @ 20:56 |
Alleen bij een goed ruikende teen? paaa dumm tsss | |
Bosbeetle | donderdag 8 september 2011 @ 20:56 |
Die chinezen die buiten slapen ... dat kost minder stroom/brandstof | |
ddx | donderdag 8 september 2011 @ 20:56 |
Maar China stond dus op 3, wat stond er dan op 5 ? Haal zelf ook meestal gewoon verse knoflook, alleen heb je dan idd soms nadeel dat ze al lang liggen zoals je in uitzending al zag, dus baby's krijgen | |
Paul-89 | donderdag 8 september 2011 @ 20:56 |
Erg goed begin van het nieuwe seizoen. | |
Apostrof | donderdag 8 september 2011 @ 20:57 |
Vers. En zeker lokaal. Geen vrieskou voor verlengen van de slaap en weinig brandstof voor vervoer. | |
Bosbeetle | donderdag 8 september 2011 @ 20:57 |
Waar haal je die verse knoflook dan heb het nog nooit ergens zien liggen | |
Piles | donderdag 8 september 2011 @ 20:58 |
Jammer dat ze niet vertelden hoe en hoe lang je die verse kan bewaren. | |
ddx | donderdag 8 september 2011 @ 20:58 |
Tja 'vers' ligt bij de turk en bij de vomar. Alleen vers is dus niet echt vers helaas... | |
Bosbeetle | donderdag 8 september 2011 @ 20:59 |
Ik vond dat verhaal trouwens van die chinezen die buiten slapen om hun knoflook te beschermen erg ongeloofwaardig... die slapen daar gewoon omdat ze ze niks beters kunnen bieden. | |
Apostrof | donderdag 8 september 2011 @ 20:59 |
Bij de echte groenteman. Maar dat is ook niet overal. | |
Staal | donderdag 8 september 2011 @ 21:00 |
Iemand hier knofs in zijn tuin? Heb afgelopen zomer een kruidentuin gemaakt. Maar moet me wat knoflook betreft even inlezen maar ik ga het wel neerzetten. Leuk! | |
Bosbeetle | donderdag 8 september 2011 @ 21:00 |
Ik wou al zeggen bij onze gewone groenteman liggen ook van die netjes. Of hooguit zo'n franse bos | |
henkde_j | donderdag 8 september 2011 @ 21:00 |
Makro | |
Godtje | donderdag 8 september 2011 @ 21:00 |
Knoflook bewaren | |
ddx | donderdag 8 september 2011 @ 21:00 |
Makro is ook goede ja, hebben ook lekker veel keus met andere spullen [ Bericht 0% gewijzigd door ddx op 08-09-2011 22:20:32 ] | |
L-E | donderdag 8 september 2011 @ 21:59 |
Ik ken een boer waar het te halen is Bij de groentenman ofzo nog nooit gezien. | |
FkTwkGs2012 | donderdag 8 september 2011 @ 23:37 |
Geniale uitzending weer. Nu wil ik verse knoflook! | |
Zipportal | vrijdag 9 september 2011 @ 13:25 |
Vond het stuk bij de Fransman in de keuken erg matig gefilmd. Hoever wil je een camera inzoomen.... | |
thettes | vrijdag 9 september 2011 @ 13:49 |
Werd even gestoord tijdens de uitzending... Wat haalt die fransman er nu uit om stinkadem te voorkomen? | |
#ANONIEM | vrijdag 9 september 2011 @ 14:17 |
Juist leuk, niet te perfect allemaal. | |
Pietverdriet | vrijdag 9 september 2011 @ 18:06 |
De knof die als vers verkocht wordt heeft altijd van die kleine tenen en veel afval. | |
Mylene | vrijdag 9 september 2011 @ 18:10 |
Het is de Fransman die ook jurylid is in Masterchef. | |
FkTwkGs2012 | vrijdag 9 september 2011 @ 18:10 |
Op de markt gekeken maar geen vers kunnen vinden | |
Pietverdriet | vrijdag 9 september 2011 @ 18:11 |
Nee, overal hebben ze chinese. | |
Selestha | vrijdag 9 september 2011 @ 18:20 |
De groentenman hier verkoopt wel roze verse knoflook Maar die kost dan ook wel bijna 2 euro per bol | |
FkTwkGs2012 | vrijdag 9 september 2011 @ 18:31 |
leuk om eens te proberen [ Bericht 1% gewijzigd door FkTwkGs2012 op 09-09-2011 18:39:13 ] | |
Piles | vrijdag 9 september 2011 @ 18:33 |
Bij de boerderijwinkel hier in de buurt (Zierikzee) hebben ze het af en toe schijnt | |
FANNvanhetlaatsteuur | vrijdag 9 september 2011 @ 21:19 |
misschien heb je hier iets aan staal, ik had dat programma ook opstaan en ik wil het ook maar die heb ik ook nog nergens gezien wel ''natte knoflook'' van C1000 die gebruik ik altijd is wel beter als die vieze droge bolletjes http://www.plantaardig.co(...)noflook_moestuin.htm | |
thettes | vrijdag 9 september 2011 @ 21:41 |
Bij mijn super heb je 3x chinees en 1 keer argentijnse knoflook. | |
FANNvanhetlaatsteuur | vrijdag 9 september 2011 @ 21:50 |
welke supermarkt dan? | |
thettes | vrijdag 9 september 2011 @ 21:51 |
Een middelgrote Dekamarkt. Maar soms hebben ze een hele ui/knoflook stelling waar veel meer op staat hoor. | |
FANNvanhetlaatsteuur | vrijdag 9 september 2011 @ 21:51 |
ow... chinees die moet je dus NIET hebben | |
Pietverdriet | vrijdag 9 september 2011 @ 21:52 |
Koop ook wel een de gerookte franse knoflook, erg lekker. | |
FANNvanhetlaatsteuur | vrijdag 9 september 2011 @ 21:53 |
ja WAAR dan ???? zo heb ik toch niks aan die informatie van jou | |
Pietverdriet | vrijdag 9 september 2011 @ 21:56 |
Hanos Sorry, vond dat ik teveel liet vallen dat ik daar geweldige zaken krijg. | |
FANNvanhetlaatsteuur | vrijdag 9 september 2011 @ 21:58 |
ow... da's een groothandel dan moet je zo'n pasje hebben maar dat kan ik denk ik wel regelen connecties enzo.... | |
Pietverdriet | zondag 11 september 2011 @ 19:42 |
Ik heb de aflevering live gemist maar net bij Uitzending gemist zitten kijken. Erg leuk, maar vraag me af waarom ze wel naar china gaan, maar niet naar frankrijk of spanje. Goed, de test was grappig, maar niet echt een echte test natuurlijk. | |
Paul-89 | zondag 11 september 2011 @ 19:49 |
Ik denk omdat wij die Chinese het meest gebruiken. | |
Pietverdriet | zondag 11 september 2011 @ 19:51 |
Ja, dat zou heel goed kunnen, en het waren natuurlijk weer prachtige beelden, zochten ook de meest mooie chineese vrouwen uit voor de close-up shots | |
Paul-89 | zondag 11 september 2011 @ 19:54 |
Ik vond het ook wel humoristisch toen die complete markt achter Marijn aan begon te lopen. | |
Pietverdriet | zondag 11 september 2011 @ 19:56 |
Prachtige scene idd | |
FkTwkGs2012 | zondag 11 september 2011 @ 19:58 |
| |
Piger | dinsdag 13 september 2011 @ 13:02 |
Zojuist gezien. Vond de laatste scene juist geweldig "bye keuringsdienst van waarde". | |
Isabeau | dinsdag 13 september 2011 @ 13:05 |
Maar eh, welke knoflook moet je nu hebben? | |
Godtje | dinsdag 13 september 2011 @ 13:05 |
Hollandse verse | |
Isabeau | dinsdag 13 september 2011 @ 13:06 |
Die hebben mijn supermarkten niet. Ik heb net gekeken. Allemaal Chinese | |
Godtje | dinsdag 13 september 2011 @ 13:07 |
Dat was niet de vraag die je net stelde. Ik ga niet over het assortiment van je supermarkt. Misschien moet je ze een brief schrijven of heel modern een mail. | |
Paul-89 | donderdag 15 september 2011 @ 13:39 |
| |
alors | donderdag 15 september 2011 @ 13:41 |
Oh lijkt me interessant | |
Paul-89 | donderdag 15 september 2011 @ 13:43 |
Gek genoeg heb ik daar een paar dagen terug nog over nagedacht toen het op een fles stond. | |
Pietverdriet | donderdag 15 september 2011 @ 13:48 |
Zijde is gewoon een natuurlijk polymeer, en wordt pas vast als het aan de lucht komt, net als spinrag. | |
#ANONIEM | donderdag 15 september 2011 @ 18:29 |
Die woordspelingen elke keer | |
alors | donderdag 15 september 2011 @ 20:27 |
Na de ster | |
ddx | donderdag 15 september 2011 @ 20:32 |
Zo lekkere kapper, ik heb kennis van mijn vak en jij niet ! | |
Piles | donderdag 15 september 2011 @ 20:33 |
Idd | |
alors | donderdag 15 september 2011 @ 20:35 |
Fascinerend | |
Piles | donderdag 15 september 2011 @ 20:35 |
Alleen de hersenen blijven over Wat een bijzondere dieren zijn er toch | |
SwiffMeister | donderdag 15 september 2011 @ 20:37 |
In tegenstelling tot wat bij sommige mensen gebeurt tijdens hun leven. Sommigen verliezen hun hersenen en leven de rest van hun leven met het overige door | |
alors | donderdag 15 september 2011 @ 20:38 |
| |
alors | donderdag 15 september 2011 @ 20:40 |
dik orgie daar | |
Bosbeetle | donderdag 15 september 2011 @ 20:46 |
shampoo fabrikanten kunnen er dus ook gewoon opzetten met 'aminozuren' of 'met korte peptides' daarvoor hoeft er helemaal geen zijde in te zitten want je bewerkt de zijde zo dat er weinig van de zijde overblijft. Het is gewoon een beetje eiwit. | |
Bosbeetle | donderdag 15 september 2011 @ 20:47 |
oh dat zeggen ze nu | |
Bosbeetle | donderdag 15 september 2011 @ 20:48 |
Ik vind de shampoo industrie sowieso de grootste kwakzalvers van de moderne tijd... beetje zeep en parfum meer is het niet | |
#ANONIEM | donderdag 15 september 2011 @ 20:48 |
Een Chinees die een grapje maakt | |
fespo | donderdag 15 september 2011 @ 20:49 |
zo die schrokken | |
alors | donderdag 15 september 2011 @ 20:49 |
lol | |
fespo | donderdag 15 september 2011 @ 20:49 |
shampoo met hamburger | |
PirE | donderdag 15 september 2011 @ 20:51 |
Die chinees is tof | |
Bosbeetle | donderdag 15 september 2011 @ 20:53 |
Nou ja ik heb ook wel eens anti-aging peptides gezien dat is hetzelfde en ik heb zelfs wel eens co-enzym gezien, dat is gewoon zout... | |
SwiffMeister | donderdag 15 september 2011 @ 20:55 |
En ter afsluiting spuiten we een halve bus haarlak langs het haar in de lucht. Lekkere verspilling... | |
Godtje | donderdag 15 september 2011 @ 20:58 |
Zo breng je haarlak aan. | |
Bosbeetle | donderdag 15 september 2011 @ 21:01 |
Trouwens dat meisje maakt wel een verbazingwekkend raar iets van het woord school het klonk als scroeghl ofzo. | |
SwiffMeister | donderdag 15 september 2011 @ 21:01 |
Oh dat wist ik niet! Het kwam een beetje vreemd op mij over, een beetje alsof je de tap open zet, 10 seconden laat stromen, om vervolgens je glas er onder te houden, het flink te laten overstromen, dan het gevulde glas op de bar zetten, eerst afrekenen met de klant en daarna de tap pas dicht te doen. | |
Zelva | donderdag 15 september 2011 @ 21:27 |
Amen. | |
Zelva | donderdag 15 september 2011 @ 21:28 |
| |
golfer | vrijdag 16 september 2011 @ 02:11 |
Leuke Chinees wel. Met gevoel voor humor en marketing. | |
Karrel_Laaglawaai | vrijdag 16 september 2011 @ 08:34 |
Ik had de hele tijd het idee dat die chinees stond te liegen dat het gedrukt stond. Dat ze in die fabriek eigenlijk nucleaire wapens maakte ofzo. | |
Walter81 | vrijdag 16 september 2011 @ 09:39 |
Toen ze met dat plakkerige klonterige eiwit in hun handen stonden, met de helft op de grond, kreeg ik even heel andere associaties. (inderdaad... behanglijm..) | |
Specularium | vrijdag 16 september 2011 @ 10:45 |
| |
Apostrof | donderdag 22 september 2011 @ 20:04 |
Geen keuringsdienst vandaag ? | |
Paul-89 | donderdag 22 september 2011 @ 20:09 |
Nee, een of andere flut quiz met Matthijs van Nieuwkerk en wat Nederlandse B-acteurs als Tygo Gernandt moet weer eens op tv. | |
Walter81 | vrijdag 23 september 2011 @ 09:39 |
Ik zat al helemaal klaar. Schaaltje chips naast me, dekentje op schoot... toen maar naar Bonje met de buren gekeken Met een of ander kampfiguur die ruzie met d'r benedenbuurvrouw had, maar het eindigde in een ruzie met haar buurvrouw...tevens haar eigen zus Met andere woorden: Ik wil KVW! | |
Pietverdriet | vrijdag 23 september 2011 @ 09:40 |
Snap niet dat men met een van de beste programmas op tv zo stiefmoederlijk omgaat | |
FkTwkGs2012 | vrijdag 23 september 2011 @ 09:44 |
| |
Zipportal | donderdag 29 september 2011 @ 09:48 |
Volgende week pas een nieuwe aflevering. | |
Paul-89 | donderdag 29 september 2011 @ 10:18 |
Ik dacht dat het nieuwe seizoen gestart was ? Nu alweer 2 weken 'pauze' ? | |
#ANONIEM | donderdag 29 september 2011 @ 18:55 |
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 29-09-2011 18:55:53 ] | |
Apostrof | donderdag 29 september 2011 @ 20:09 |
60 jaar tv!? Keuringsdienst van waarde staat geen eens in de canon. | |
Knuck-les | donderdag 29 september 2011 @ 21:53 |
Wat een bazenprogramma is dit toch . Voor mij het meest vermakelijke programma wat momenteel op TV te zien is. | |
Pietverdriet | donderdag 29 september 2011 @ 21:57 |
Als het van de Vara of de Vpro was geweest dan had het er in gestaan. | |
ErkendFokker | vrijdag 30 september 2011 @ 10:21 |
Ik kijk nu naar de wilde keuken, ook best vermakelijk. | |
Zipportal | vrijdag 30 september 2011 @ 10:59 |
De aflevering "scherp" is ook een leuke. | |
golfer | donderdag 6 oktober 2011 @ 16:15 |
Vanavond weer! Elke erwt is gedopt, maar alleen de doperwt mag het doppen dragen in zijn naam. Maar waarom zijn er toch zoveel soorten van? Koop je de erwt in pot of blik, dan zijn ze fijn, zeer fijn of extra fijn. Geheim van de erwt Vers is hij grof of groot en in het vriesvak verliest de doperwt weer zijn eretitel. Daar noemt men hem weer gewoon tuinerwt of groene erwt. Zoveel soorten, dat het je groen voor de ogen wordt. Want welke is nu wat en waarom betaal je voor de één veel meer dan voor de ander? De Keuringsdienst van Waarde duikt de polder in en gaat op zoek naar het geheim van de doodsimpele doperwt die ingewikkeld is gaan doen. Extra fijn, van de Keuringsdienst. | |
Paul-89 | donderdag 6 oktober 2011 @ 16:16 |
Eindelijk weer kvw, zin in. | |
FkTwkGs2012 | donderdag 6 oktober 2011 @ 16:18 |
ja ik ook. alleen klinkt het onderwerp een beetje saai. | |
Paul-89 | donderdag 6 oktober 2011 @ 16:47 |
Dat heb ik ook geregeld, maar uiteindelijk vind ik het vrijwel iedere keer toch weer een geslaagde aflevering. | |
Bosbeetle | donderdag 6 oktober 2011 @ 16:51 |
Ik vond die zijde aflevering vrij matig. En de knoflook was ook niet heel erg schokkend. Ik vind het leuker als ze erachter komen dat iets echt niet klopt. | |
Paul-89 | donderdag 6 oktober 2011 @ 16:54 |
Tja je kunt natuurlijk niet verwachten dat ze iedere keer een schokkende ontdekking doen, ze willen de kijker graag aan het denken zetten en ze gewoon goed informeren, wat de producenten vaak nalaten. | |
Bosbeetle | donderdag 6 oktober 2011 @ 17:09 |
Nouja bij die shampoo doen ze gewoon dom, er staat duidelijk op gedehydrateerde zijde en dan doen als er gedehydrateerde zijde in blijkt te zitten... | |
thettes | donderdag 6 oktober 2011 @ 17:13 |
Het gaat er natuurlijk om dat het dan praktisch gezien helemaal geen zijde meer is, maar gewoon gehusselde aminozuren. | |
Bosbeetle | donderdag 6 oktober 2011 @ 17:16 |
Gedehydrateerde zijde dus, er is trouwens weinig gehusseld aan die aminozuren Valt me uberhaubt vaak op dat mensen op tv zien dat er iets ergens inzit en dan gaan ze shocking lopen doen, en dan kijk je op het potje en dan staat het er gewoon op, met andere woorden als iemand het zegt is het erg als iemand het op het potje schrijft is het niet belangrijk. | |
thettes | donderdag 6 oktober 2011 @ 18:08 |
Ik dacht dat als je iets dehydrateert dat je dan gewoon eigenlijk eiwitten sloopt, ofwel eigenlijk is het het oorspronkelijke product niet meer.. geen zijde dus? Dat het er op staat betekent nog niet dat mensen weten wat het nu eigenlijk inhoudt, dehydrateren. En sowieso zijn mensen vaak onnodig bang voor als ze eenmaal iets op TV zien, denk maar aan hoe men het velletje van mandarijnen in blik afhaalt... met een chemisch bad. Daar is denk ik niks mis mee, maar het klinkt eng dus zal het wel ongezond zijn. | |
missU | donderdag 6 oktober 2011 @ 20:39 |
en dan is het, dan zijn jullie stil | |
Pietverdriet | donderdag 6 oktober 2011 @ 20:42 |
Chemie is eng want scheikunde is moeilijk | |
Bosbeetle | donderdag 6 oktober 2011 @ 20:44 |
dat dus | |
MilaNL | donderdag 6 oktober 2011 @ 20:45 |
Oei! Er zitten extra fijne doperwten bij de zeer fijne doperwten. | |
Knuck-les | donderdag 6 oktober 2011 @ 20:46 |
Redelijk saaie aflevering tot nu toe. | |
Felagund | donderdag 6 oktober 2011 @ 20:46 |
Je kan mensen ook vast bang maken met E948. | |
ß | donderdag 6 oktober 2011 @ 20:47 |
Dieetbeperkingen : Geen. E948 kan gebruikt worden door alle religies, veganisten en vegetariërs. | |
PirE | donderdag 6 oktober 2011 @ 20:48 |
doperwten uit eigen tuin | |
#ANONIEM | donderdag 6 oktober 2011 @ 20:48 |
Pfieuw gelukkig maar. | |
#ANONIEM | donderdag 6 oktober 2011 @ 20:52 |
Fijne aflevering. | |
Jester65 | donderdag 6 oktober 2011 @ 20:54 |
Ik vond hem ook wel leuk, weer wat (nutteloze) informatie vergaard. | |
Paul-89 | donderdag 6 oktober 2011 @ 20:54 |
Goede aflevering, maar wel een beetje verwarrend als je heel eventjes niet oplet. | |
ddx | donderdag 6 oktober 2011 @ 20:56 |
Nooit geweten dat er zoveel verschillende namen voor waren, eet altijd gewoon doperwtjes. | |
Bosbeetle | donderdag 6 oktober 2011 @ 20:57 |
Doperwtjes is (samen met knoflook) trouwens wel één van de weinige dingen die ik nog nooit vers heb gegeten. Misschien mijn moeder eens vragen of ze ook knoflook en doperwt wil gaan verbouwen. | |
Pietverdriet | donderdag 6 oktober 2011 @ 22:12 |
Net als dihydroximonoxide... | |
FkTwkGs2012 | donderdag 6 oktober 2011 @ 22:21 |
nou. je hebt dus een fabrikant die denkt dat het ons wat boeit of een doperwt 7 of 8 mm is, en daarom allemaal vage fijn uitvoeringen heeft. Erg boeiend. Gelukkig zat de chicka ertussen dat maakte het nog een beetje kijk waardig. Volgende keer beter hopelijk. | |
Zipportal | donderdag 6 oktober 2011 @ 22:23 |
Twee homo's op een bankje in de Hortus. Abel | |
djdg | vrijdag 7 oktober 2011 @ 13:21 |
Hier nog een 'fan'. | |
Pietverdriet | vrijdag 7 oktober 2011 @ 13:45 |
Grappige is dat ze in de UK weer grote erwten willen, knikkergroot en fluoriserend gifgroen is daar de maatstaf.. | |
lyolyrc | vrijdag 7 oktober 2011 @ 15:43 |
Hydroxy = OH, niet H. Je bedoelt vast het supergevaarlijke dihydromonoxide, ofwel diwaterstofmonoxide. | |
Pietverdriet | vrijdag 7 oktober 2011 @ 18:46 |
Jep, industrieel koelmiddel, Als het inademt ga je waarschijnlijk binnen een paar minuten dood,veroorzaakt verschrikkelijke verbrandingen in gasvorm. | |
ddx | donderdag 13 oktober 2011 @ 01:07 |
En seizoen is alweer afgelopen, de herhalingen beginnen weer | |
golfer | donderdag 13 oktober 2011 @ 01:24 |
Nee hoor. | |
Paul-89 | donderdag 13 oktober 2011 @ 01:25 |
Hoe kom je daarbij ? | |
Zelva | donderdag 13 oktober 2011 @ 02:21 |
Ik denk omdat de aflevering 'gevulde olijf' prominent op de site in beeld staat. | |
ß | donderdag 13 oktober 2011 @ 10:18 |
Ik zag gisteren ook de promo van gevulde olijven. | |
Paul-89 | donderdag 13 oktober 2011 @ 11:00 |
| |
Felagund | donderdag 13 oktober 2011 @ 11:02 |
Conclusie: magere spek is geen spek? | |
Paul-89 | donderdag 13 oktober 2011 @ 11:04 |
Ik zie nu pas onderaan 20 Oktober staan. | |
alors | donderdag 13 oktober 2011 @ 20:21 |
Nu dus een herhaling ? | |
Felagund | donderdag 13 oktober 2011 @ 20:22 |
Ja, over de gevulde olijf. | |
Specularium | donderdag 13 oktober 2011 @ 20:22 |
Jammer. | |
golfer | donderdag 13 oktober 2011 @ 20:24 |
| |
Pietverdriet | donderdag 13 oktober 2011 @ 20:31 |
Windjammer | |
Zipportal | donderdag 13 oktober 2011 @ 20:38 |
herhaling. | |
chufi | donderdag 13 oktober 2011 @ 20:40 |
Ja maar als e de aflevering nog niet gezien hebt is het wel weer interressant | |
Felagund | donderdag 13 oktober 2011 @ 20:40 |
Maar even de tweede aflevering over wijn kijken. Nog niet gezien. | |
Caland | donderdag 13 oktober 2011 @ 20:51 |
Oh. Er zijn dus nog meer fans van dit programma. Deel 10 zelfs | |
Pietverdriet | donderdag 13 oktober 2011 @ 20:51 |
Beste programma bij de PO. | |
fespo | donderdag 13 oktober 2011 @ 20:52 |
nederland met hun cheap koop gedraag. daardoor zitten wij nu aan die pasta | |
feeling_sinister | donderdag 13 oktober 2011 @ 20:55 |
Er is vast via een andere weg aan te komen. | |
Caland | donderdag 13 oktober 2011 @ 20:58 |
Ik koop (knoflook)olijven altijd bij zo'n Turks winkeltje. Zoveel lekkerder dan in de supermarkt | |
Paul-89 | donderdag 13 oktober 2011 @ 21:02 |
| |
Felagund | donderdag 13 oktober 2011 @ 21:10 |
Komt het derde deel over de wijn nog dit seizoen? | |
Paul-89 | donderdag 13 oktober 2011 @ 22:55 |
| |
chufi | vrijdag 14 oktober 2011 @ 01:06 |
Waar gaat wijn 3 over? | |
Pietverdriet | vrijdag 14 oktober 2011 @ 08:30 |
Wijn 1 en 2 niet gezien? Dat er zaken als wijn verkocht worden die gemaakt zijn uit geconcentreerde most en gedemineraliseert water. Tijdens het uitzoeken kwam men er achter dat dit niet te bewijzen viel. Ik heb ze toen getipt dat je dmv van een isotopenonderzoek dit wel kan bewijzen, en in aflevering 2 deed men dit onderzoek. Het leverde eerst niets op maar vlak voor het uitzenden kwam men er achter dat de onderzoeks resultaten verkeerde intrepretatie hadden gekregen. Het gaat er om dat in de wijnwereld gerommeld wordt, ook is het waarschijnlijk zo dat met een mislukte oogst opleukt met gecncentreerde most toe te voegen waardoor een zuidafrikaanse wijnboer zijn wijn met italiaanse most tot weer een succesnummer maakt. Dit is trouwens wettelijk niet toegestaan Most is druivensap by the way | |
fruityloop | vrijdag 14 oktober 2011 @ 08:34 |
An sich mag het prima, zolang je het eindproduct maar geen wijn noemt. (ondanks dat het dat uiteraard wel is). AH verkoopt "alte weintradition" in rood en wit, en daar komt nergens het woord "wijn" voor op het etiket, grote kans dat dat spul hiermee gemaakt is. Voor die prijs kan het ook haast niet anders. | |
Pietverdriet | vrijdag 14 oktober 2011 @ 08:36 |
Dat zeg ik toch?
| |
Walter81 | vrijdag 14 oktober 2011 @ 10:06 |
Beetje kip-ei verhaal altijd in Nederland. Net als bij die olijven: De fabrikant levert grote aantallen potjes olijven met eetbaar plastic, zet er tijdelijk een blikje met olijf met paprika naast, en zegt dan 'dit wordt niet verkocht'. Nee gek he. Als ze nou alleen het échte materiaal (paprika) zouden verkopen, heeft men geen keus, en leert men ook wat wel goede smaak heeft. | |
Pietverdriet | vrijdag 14 oktober 2011 @ 10:16 |
Fabrikant A doet echte producten, fabrikant B de nep goedkoper. Klanten kopen de nep? Dan heeft B omzet en bestaansrecht. Zolang veel Nederlanders hun smaakpapillen in hun portemonee hebben krijg je dat. | |
Erasmo | vrijdag 14 oktober 2011 @ 16:08 |
Helaas wel, ik ben bv. nog nooit een potje pesto in de supermarkt tegengekomen zonder cashewnoten. Ben benieuwd naar de aflevering over spek. Spek | |
Erasmo | vrijdag 14 oktober 2011 @ 21:19 |
Geen KVW maar ik denk dat de gemiddelde KVW-kijker dit wel kan waarderen, aankomende zondag zendt HollandDoc de docu Smakelijk Eten uit. | |
zoem | vrijdag 14 oktober 2011 @ 21:21 |
Een uitstapje naar De Rekenkamer past ook wel in het rijtje. Het gaat dan misschien niet over voedsel, maar het heeft wel dezelfde stijl. | |
fotostarter | zaterdag 15 oktober 2011 @ 11:50 |
Is de Wilde Keuken ook niet van PO? Zo ja, dan samen met KVW de beste programma's | |
Pietverdriet | zaterdag 15 oktober 2011 @ 11:54 |
Klopt. Wilde Keuken, klootwijk aan zee.. Met vriend Niels Daan | |
FkTwkGs2012 | zaterdag 15 oktober 2011 @ 11:55 |
Niels Daan Wouter Klootwijk | |
Pietverdriet | zaterdag 15 oktober 2011 @ 11:56 |
Ben nog nooit een potjes pesto tegengekomen die te eten was. | |
fotostarter | zaterdag 15 oktober 2011 @ 12:05 |
Zoiets koop je ook niet uit een potje. Is eenvoudig in 2 tellen zelf te maken. | |
Pietverdriet | zaterdag 15 oktober 2011 @ 12:09 |
Tja, tomatensoep maak je ook heel makkelijk en veel lekkerder zelf, maar ik wed dat veel Nederlanders het alleen uit blik kennen. | |
fotostarter | zaterdag 15 oktober 2011 @ 12:28 |
Gelukkig hier niet. Zelf maken is goedkoper, lekkerder, gezonder. Maar ja, mensen zijn tegenwoordig te druk, zegt men Ik gun het ze wel hoor, zo'n lekkere hap zoute rode emulsie. En het liefst soep uit zak, want dat is NOG beter | |
Pietverdriet | zaterdag 15 oktober 2011 @ 12:29 |
Ja want die komt niet uit blik... | |
Paul-89 | donderdag 20 oktober 2011 @ 11:49 |
Poging 2 :
| |
Erasmo | donderdag 20 oktober 2011 @ 11:53 |
Ben benieuwd | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 11:57 |
Ja leuk onderwerp doe mij trouwens maar lekker vette spek liefst met een zwoerd | |
golfer | donderdag 20 oktober 2011 @ 13:50 |
Persbericht over deze uitzending:
| |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 13:55 |
Aha, dus mager gehakt mag tot 20% vet bevatten. Ik snap trouwens het probleem niet, waarom zou je spek willen eten als je vet wilt vermijden, dat is zoiets als suiker willen eten zonder dat het zoet is. | |
FkTwkGs2012 | donderdag 20 oktober 2011 @ 13:58 |
ik zag de uitzending vanochtend nog niet op uitzendinggemist helaas. | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 13:58 |
Hij is vanavond | |
Felagund | donderdag 20 oktober 2011 @ 13:58 |
Hij wordt toch pas vanavond uitgezonden? | |
Godtje | donderdag 20 oktober 2011 @ 14:01 |
Het probleem is dat er mager op staat. Niet dat spek vet is. Mager spek bestaat volgens de fabrikant dan moet je ook aan de eisen voldoen voor mager. | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 14:03 |
Dat snap ik zeker wel, maar de absurde vraag van de consument mager spek te willen, is bespottelijk | |
FkTwkGs2012 | donderdag 20 oktober 2011 @ 14:07 |
de fabrikanten sturen hier zelf op aan met al hun reclame onzin op verpakkingen. van mij mag het gewoon weer terug naar vroeger, of hoe denemarken het heeft geregeld. Gewoon, merkje, halfvolle melk. Geen gezeur over calcium, toegevoegde marginale hoeveelheden omega 3 vetzuren en onzin uitspraken die schreeuwend op de verpakking staan. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. | |
Godtje | donderdag 20 oktober 2011 @ 14:08 |
Dat ben ik met je eens. | |
FkTwkGs2012 | donderdag 20 oktober 2011 @ 14:09 |
Ik niet. Er wordt altijd gezegd dat 'de consument dat nou eenmaal wilt'. Ik zeg, onzin. Het zijn de grote consumentenvoedingsbedrijven die marketeers in dienst hebben en denken dat mensen dat willen. Op korte termijn verkoop je misschien wat meer daardoor, op lange termijn heeft iedereen onzin spreuken op zijn product en begrijpt de consument eigenlijk helemaal niet meer waar het om gaat. | |
Godtje | donderdag 20 oktober 2011 @ 14:13 |
Fijn voor je. | |
Felagund | donderdag 20 oktober 2011 @ 14:13 |
Het gaat er niet over wie het nu wil (consument of producent) dat er mager spek bestaat, maar dat het idee van mager spek belachelijk is omdat spek nu eenmaal vet is. Volgens mij zeg je zelf hiermee eens te zijn. | |
MaximusTG | donderdag 20 oktober 2011 @ 14:26 |
Als ik beetje google dan is het vetpercentage van gewone spekreepjes iets van 30%. En de meeste magere spekreepjes zouden dus tegen de 20% aan moeten zitten. Dat blijkt dus niet zo te zijn, en is dus in feite misleiding. De term mager is op zichzelf alleen al misleidend, omdat je als consument denkt dat mager betekent dat er een flink verschil zit tussen het gewone en het magere product, terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Terwijl er voor light producten wel een regeling is met een procentueel verschil tussen het light en het gewone product. Misschien is het beter om het vetpercentage wat groter op de verpakking te zetten.. | |
technofreak86 | donderdag 20 oktober 2011 @ 14:34 |
Van mager spek zou ik verwachten dat je na bijv. het uitbakken ervan iets meer vlees overhoudt dan bij vet spek. Dat het alsnog vrij veel vet bevat lijkt me ook logisch, het is immers spek. Moet de aflevering nog kijken maar als ik de cijfers hier zo zie lijkt mijn verwachting in de praktijk ook wel te kloppen. Weinig verassend dus. | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 14:36 |
http://www.keuringsdienst.nl/page/60947/nl | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 15:46 |
mager spek koop je toch sowieso niet als het in de winkel ligt daar lach je om... | |
Erasmo | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:24 |
5 minute warning! | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:24 |
Oeh Dank! Dank! Dank! Dank! Dank! Dank! Dank! Dank! Dank! Dank! | |
FkTwkGs2012 | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:25 |
is het live te zien ergens via internet? | |
Erasmo | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:26 |
Nope vanavond wel op uitzending gemist. | |
FkTwkGs2012 | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:28 |
dan wordt dat um | |
Felagund | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:30 |
http://livestreams.omroep.nl/npo/ned3 Je kan deze proberen. | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:31 |
Begint Nu! | |
shifto | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:31 |
FkTwkGs2012 | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:32 |
het lijkt wat te doen. ff afwachten. Bedankt alvast | |
FkTwkGs2012 | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:32 |
u bent geweldig | |
Walter81 | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:33 |
En we zitten weer klaar. Wie was dat meisje in t begin? | |
#ANONIEM | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:33 |
Wat maurice met een korte coupe | |
Palomar | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:36 |
een fokker | |
FkTwkGs2012 | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:36 |
die livestream is niet heel erg stabiel lijkt het | |
Tourniquet | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:37 |
Sarah, zat ook bij de "kinderen van de keuringsdienst" | |
Caland | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:37 |
shifto | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:37 |
| |
StephanL | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:38 |
Onder de douche | |
#ANONIEM | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:38 |
enorme zak heeft dat beest. | |
Walter81 | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:38 |
Ik wil ook douchen met Marijn | |
StephanL | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:38 |
Die ballen ja | |
Specularium | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:39 |
Ze heeft de stem van een 6-jarige. | |
vuvuzela | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:40 |
+ de beugel | |
SQ | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:40 |
Ja, wat staat er op de verpakking? Shiiit, dat is echt een goeie servicedesk . | |
Paul-89 | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:40 |
Zo die zit vast. | |
chufi | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:40 |
fokvarken ... | |
golfer | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:40 |
En dat voor een vrouwtjesvarken. | |
#ANONIEM | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:41 |
Dan was het gewoon een dikke kut. | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:41 |
Vrouwtje? | |
Tourniquet | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:41 |
Eruit geluld door een 14-jarige. | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:42 |
Jamer dat ze niet laten zien hoe ze die bepaling doen, in melk is het makkelijk, oplossen in zwavelzuur en dan drijft het vet bovenop en dat kun je gewoon aflezen. Ik denk dat het bij spek ongeveer hetzelfde zou moeten gaan. | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:43 |
Dat was duidelijk een beer. | |
bleiblei | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:43 |
Dit is wel een fijne bevestiging dat 5 jaar HBO zo slecht niet is. Moet er niet aan denken om dat werk mijn leven lang te doen . | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:44 |
Waarom niet? Meestal rouleer je gewoon de plekjes in zo'n fabriek als je een beetje je best doet kun je overal ingezet worden totdat je wat meer leidinggevende baantjes kunt doen. Ik heb als vakantiebaantje op een éénmanslab van een melkfabriek gewerkt best interessant werk | |
Specularium | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:44 |
. | |
bleiblei | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:45 |
Ziet er nogal geestdodend uit, in zo een slachthuis werken. | |
vuvuzela | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:45 |
Als je een beetje afwisseling met werkzaamheden hebt is het toch zo erg nog niet? | |
SQ | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:46 |
spekpalen | |
vuvuzela | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:46 |
megaworsten | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:46 |
dat idd. | |
#ANONIEM | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:46 |
Bacon and eggs | |
Paul-89 | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:48 |
Die heeft het naar zijn zin. | |
MilaNL | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:48 |
Is Marijn vegetariër? | |
#ANONIEM | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:49 |
ransaap. | |
Specularium | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:49 |
Ze lijkt me wel een verschillig type. | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:49 |
Volgens mij wel | |
PirE | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:49 |
Arnold is te vet . | |
golfer | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:49 |
Superschone omgeving met een vlieg die rond vloog bij dat echo-apparaat. | |
Paul-89 | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:49 |
Ja Maar ze is dol op vlees.
| |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:50 |
Een 48uurs varkensvrije vlieg die gedouched heeft (het viel me ook op dat ze haar pakjes spek mee naar binnen nam dat zou ook niet mogen, tenzij ze gedesinfecteerd zijn.) | |
Specularium | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:50 |
Bij spek hoort vet. | |
MilaNL | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:51 |
Oei. Dat moet een moeilijke uitzending zijn voor haar. | |
chufi | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:52 |
Met meeste vet bak je er wel uit | |
Specularium | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:53 |
Niet als je het niet bakt. | |
Piles | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:54 |
19.6% het laagste percentage | |
vuvuzela | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:54 |
Maar dit zal ook wel per bakje verschillen, natuurproduct enzo zeiden ze toch | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:55 |
bijna de helft meer vet de helft van wat? | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:55 |
Dat zeiden ze inderdaad. | |
StephanL | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:55 |
van de max toegestane 20% om het mager te mogen noemen. | |
vuvuzela | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:55 |
de helft van 20 | |
Caland | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:56 |
Niet echt schokkend allemaal. | |
chufi | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:56 |
hahaha who the spek ... | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:56 |
Wat die slager ook zei je moet je product toch ook uitkiezen als je een stuk vlees koopt dan kijk je toch ook of het doorregen is of niet, zo selecteer je ook je speklappen. | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:56 |
Magere uitzending | |
vuvuzela | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:57 |
niet spektaculair | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:57 |
Precies, als ik spek uitzoek om mee te koken neem ik altijd het vetste stuk | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 20:58 |
Ik hou ook wel van een vet stuk spek (maar dat zal wel niet meer van deze tijd zijn dat je vraagt om een lekkere doorregen runderlap, tegenwoordig moeten alle pakjes op elkaar lijken) | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 21:00 |
Vetspek, koudgerookt, daar kan ik dunne plakken van snijden en zo eten, Heerlijk | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 21:01 |
Ik krijg altijd honger van jou posts | |
Erasmo | donderdag 20 oktober 2011 @ 21:01 |
Vette woordgrap Voor de rest wel slecht dat er gewoon weer keihard gelogen wordt op de verpakkingen. | |
golfer | donderdag 20 oktober 2011 @ 21:02 |
Babi Pangang van het buikspek van speenvarken of Deense fleskesteg. [ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 20-10-2011 21:28:42 (typo) ] | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 21:24 |
Fleskesteg, of wel, een Krustenbraten in Duitsland, of Crackling in de UK, Roti de Porc in Frankrijk, Waarom kennen we dat niet in Nederland, een gebraden ham met krotante zwoerd.. | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 21:26 |
Omdat de gemiddelde nederlander bang wordt van een zwoerd. | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 21:28 |
Dat is een Pekelzonde | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 21:31 |
Wedden dat jij van deze post nog meer honger krijgt | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 21:32 |
| |
chufi | donderdag 20 oktober 2011 @ 21:40 |
Erasmo | donderdag 20 oktober 2011 @ 22:16 |
Ben benieuwd of dit nog gevolgen gaat hebben voor de verpakkingen. | |
FkTwkGs2012 | donderdag 20 oktober 2011 @ 22:29 |
vast niet. | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 22:30 |
Als zoals ze op het einde zeiden al die reepjes bij ongeveer dezelfde fabrikant vandaan komen, dan gok ik dat in de komende jaren het woordje mager wel gaat verdwijnen Ik heb trouwens even gekeken wat er bij onze super opstaat (zit gewoon een merkloze sticker op van de slager van de boni) en dat is 'spekblokjes'. Niets magers oid. | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 22:34 |
Trouwens, spekblokjes, waarom blokjes kopen en niet En dan zelf snijden? | |
FkTwkGs2012 | donderdag 20 oktober 2011 @ 22:35 |
vette vingers, luie mensen? | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 22:36 |
Domme mensen | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 22:36 |
Ja dat zou beter zijn maar ik ga uit financiele overweging wel naar de super en niet naar de slager, de dichtsbijzijnde slager is een hele goede biologische slager maar daarom wel heel erg duur.... en als je werkloos bent zoals ik is het niet te betalen. | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 22:38 |
Juist als je niet veel geld te besteden hebt kan je beter zelf snijden dan gesneden pakjes kopen. | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 22:40 |
Dan moet ik op zoek naar een goedkope slager vooralsnog is het goedkoper als mijn supermarktslager de blokjes snijd. | |
FkTwkGs2012 | donderdag 20 oktober 2011 @ 22:41 |
markt. | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 22:46 |
Goede tip wel | |
Pietverdriet | donderdag 20 oktober 2011 @ 22:48 |
Kijk eens of je supermarkt dit heeft Gelderlander Buikspek Erg goed product voor de prijs | |
Walter81 | donderdag 20 oktober 2011 @ 23:20 |
Even een gedeelte crosspost. De rest is te vinden op Marijn Frank (meisje van de Keuringsdienst van Waarde) | |
Caland | donderdag 20 oktober 2011 @ 23:21 |
Zoveel was er nou ook weer niet te zien. | |
Bosbeetle | donderdag 20 oktober 2011 @ 23:23 |
Daar zit ook weinig vet aan Goeie ham wel | |
Walter81 | donderdag 20 oktober 2011 @ 23:23 |
Meer dan dit kan ik er ook niet van maken. We moeten het hier maar mee doen en blijven dromen over meer. | |
golfer | donderdag 20 oktober 2011 @ 23:24 |
Ik schat haar toch wel op ongeveer 20 % vetpercentage. | |
golfer | donderdag 20 oktober 2011 @ 23:27 |
Kijken of de VWA nog maatregelen gaat nemen n.a.v. deze uitzending? | |
golfer | donderdag 20 oktober 2011 @ 23:27 |
vol |