FOK!forum / Misdaad / Het Grote Fok! Maffia Spel #30 Volgende ronde, with happy thoughts.
Roger_Epialeszaterdag 27 augustus 2011 @ 00:03
ogxw1y.jpg
Inleiding/Spelregels
We bevinden ons in een dorp waarin een maffiagroep actief is en dorpelingen vermoordt. Deze maffialeden wonen echter ook gewoon in het dorp; het kan dus iedereen van je medespelers zijn. De dorpelingen moeten erachter zien te komen wie er tot de maffia behoren, door hints op te lossen en elke dag iemand (hopelijk een maffialid) te lynchen. Intussen vermoordt de maffia rustig door. Het is de bedoeling om alle maffialeden te vermoorden voordat ze er in grotere getale zijn dan de dorpsmensen.

In principe zijn er dus 2 soorten rollen:
- of je bent maffia
- of je bent dorpsbewoner (eventueel met een speciale rol, zie hieronder)

Eerst zal iedereen een rol toegewezen krijgen via PM. Het is verboden om printscreens van je rol te versturen aan medespelers (indien dit wel gebeurt, aub melden bij de spelleiders). Na de rollenverdeling zal er een burgemeester door het dorp gekozen worden via een democratische verkiezing. Iedereen die wil mag zich hiervoor verkiesbaar stellen. De burgemeester zal een aantal bodyguards (speciale rol) krijgen, die zullen voorkomen dat de burgemeester s nachts sterft aan de hand van de maffia. De burgemeester kan wel gelyncht worden door het dorp. De burgemeester heeft bij de dorpslynch een stem die extra zwaar telt en kan tevens eenmalig een dubbele dorpslynch instellen! Het is dus belangrijk om een betrouwbare burgemeester te kiezen.

De burgemeester mag dus in één dag naar zijn keuze een dubbele lynch instellen. Dit houdt in dat er die dag twee mensen gelyncht worden door het dorp. Iedereen mag dan op twee mensen stemmen, en de twee mensen met de meeste stemmen worden gelyncht. Dit moet binnen 12 uur na de nachtpost worden aangekondigd worden door de burgemeester.

Wanneer de maffia in de nacht dorpsbewoners heeft vermoord, zal er een verhaal komen waarin aanwijzingen verstopt zitten over de maffialeden. De dorpsleden moeten deze hints ontrafelen, om er zo de maffialeden te vinden en te lynchen. De hints worden gehaald uit de ava's, fotoboeken en profielen van de maffialeden. Ook worden er hints uit de posthistory gehaald; hierbij wordt echter alleen gekeken naar het topic en niet naar wat de desbetreffende speler daar precies gepost heeft, en wordt slechts gekeken naar de eerste pagina van de posthistory.

's Nachts kunnen de maffialeden en mensen met speciale rollen de Spelleiders een PM sturen met hun actie voor die nacht. Let er hierbij goed op de tijd: tijdens de nacht dienen alle speciale rollen hun PM voor 22.00 uur doorgestuurd hebben, zodat de overgang kan plaatsvinden. Daarop volgt de overgang weer naar de dag. De eerste dag verkiest men de burgemeester, de uitslag van de verkiezing zal bekend zijn zodra iedereen gestemt heeft(max. 24 uur), waarna meteen de nacht ingaat. (waarin de speciale rollen hun PM's kunnen sturen naar de spelleider.) De uitslag van de nacht dan zo snel mogelijk bekend worden, waarna de dag weer zal ingaan en de dorpsbewoners aan de slag moeten om de hints op te lossen! Und so weiter!

De hints zitten verstopt in het verhaal van de nacht (het verhaal over de dorpslynch bevat dus geen hints), en verwijzen naar de maffialeden die aan het moorden zijn geweest. Aanwijzingen kunnen overal uit genomen worden; postcount, signature, avatar, etc. Deze teksten/plaatjes/whatever mag je dus ook niet veranderen zolang het spel duurt.

Tijdens de dag zal er iemand gelyncht worden door het dorp, n.a.v. de kills van 's nachts. Hierbij mag iedereen stemmen, in het topic! Om er achter te komen hoe je precies moet stemmen, lees dan even verder bij stemregels.

Als de maffia de overhand krijgt (het dorp heeft niet genoeg stemkracht meer om maffia te lynchen waardoor de maffia gewoon de stad kan uitmoorden), verliest de stad. Het dorp wint als alle maffia dood is

Stemregels:

1. Je moet duidelijk aangeven voor wie je stemt. Bijvoorbeeld: ##Ik stem voor Piet.; Zorg ook dat je het lijstje met stemmen even kopieert en je eigen stem toevoegt. Wanneer je alleen zegt te stemmen maar het lijstje niet overneemt en aanvult, telt je stem niet mee.
2. Je mag niet stemmen a lá "Ik stem nu voor Piet, maar als het helpt om Jan te redden stem ik op Henk". Je kunt wel je stem veranderen door gewoon dit te posten:;##unvote Jan, ##vote Piet;
3. Je mag niet op jezelf of iemand stemmen die dood is.
4. In het geval van twee man met evenveel stemmen zal degene die als eerste dit stemaantal heeft bereikt gelyncht worden.
5. Je MOET stemmen voor 19.00 uur. Doe je dit 2 x niet, dan volgt een automatische lynch. Burgemeestersverkiezing telt ook mee.
6. Je mag je stem niet terugtrekken, wijzigen mag zo lang de lynch nog niet geweest is.

Algemene gameregels:
1. Zodra je dood bent mag je niets zeggen dat het spel kan beïnvloeden. Je mag gerust posten, maar let op wat je zegt.
2. Probeer aub de posts gerelateerd te houden aan het spel.
3. Zorg dat je betrokken blijft bij het spel; dit hoeft niet door 24/7 je aanwezigheid te melden in het topic, maar zorg wel dat je stemt. Vooral als je een speciale rol hebt, is je aanwezigheid eigenlijk elke dag even nodig.
4. Ruzies zijn uit den boze, die vecht je maar via PM uit.
5. Tijdens het spel verander je niks aan je fobo/ava/sig/ etc. Gebeurt dit wel, dan volgt automatisch uitschakeling!

Deadlines
2mn0jo1.png
De dag eindigt om 19.00. Dan worden de uitslagen van de stemmingen bekend gemaakt. Vanaf dat moment hebben de mensen met een speciale rol de gelegenheid om een PM te sturen naar de Spelleider.

21mb1xj.png
De nacht eindigt om 22.00. Na 22.00 worden de activiteiten van de speciale rollen bekend gemaakt met bijbehorende hints. Vanaf dat moment is het tijd om de hints op te lossen en te stemmen voor de dagelijkse dorpslynch.

Alle nachtvaardigheden moeten voor 22:00 binnen zijn. Voor de maffialeden geldt: een PM met daarin de personen die vermoord worden, alsmede door welke maffialeden zij vermoord worden.

Rollen:
Zoals al eerder benoemd, er zijn dus verschillende rollen in het spel. Aan het begin krijgt iedereen een PM met daarin zijn/haar rol. Lees hieronder wat je rol inhoudt, mocht je daarna nog vragen hebben over je rol stel ze dan in PM naar de spelleiders:
SPOILER
Dorpsbewoner - Je bent een blije en gelukkige dorpsbewoner, opgeschrikt door de onverwachte moorden! Jouw doel is om de maffia te ontmaskeren, zodat ze het dorp niet kunnen uitmoorden. Dit doe je door de hints uit de nachtkills op te lossen en vervolgens te stemmen op de persoon waarvan jij denkt dat het een maffialid is. Je wint als alle maffia dood is gegaan.

Maffia - Jouw doel is om de stad uit te moorden! Je zult te weten krijgen wie je medemaffialeden zijn. Samen zullen jullie elke dag ons een aantal kills kunnen sturen, waarbij het aantal kills gelijk is aan het aantal maffia gedeeld door twee (naar boven afgerond).

Dorpsoudste - Als dorpsoudste geniet je veel respect in het dorp. Bij elke lynch mag je een tweede stem naar de spelleiders PM-en. Dit mag ook op een andere persoon zijn dan waarop je in het topic gestemd hebt. De dorpsoudste wint als alle maffia dood zijn.

Bodyguard - Je bewaakt de burgemeester. Alleen de burgemeester kent je identiteit. Zo lang je leeft kan de burgemeester niet 's nachts vermoord worden. Als bodyguard kun je jezelf niet beschikbaar stellen om verkozen te worden als burgemeester. Je wint als alle maffia dood zijn.

Rechercheur - Elke dag/nachtcyclus mag je me één van de volgende vragen stellen: of een bepaalde aanwijzing naar een bepaald persoon leidt, of hoeveel maffia er op een bepaald persoon gestemd hebben. Je wint als alle maffia dood is.

Nachtwaker- Je neemt het recht in eigen hand. Je kunt elke avond, behalve de eerste avond, iemand naar eigen keus vermoorden. Let op! Er zal wel een aanwijzing over jou aanwezig zijn bij de nachtkills zodra je iemand vermoordt. Je wint als alle maffia dood is.

Velddoctor - Je hebt de mogelijkheid elke avond één iemand te beschermen. Dit zal hem of haar,
indien er slechts één maffialid hem/haar als kill heeft opgegeven, beschermen. Indien de maffia twee man stuurt, zullen jullie allebei sterven. Je wint als alle maffia dood is.

Spion - Je hebt sympathie voor de maffia, al hoor je zelf niet tot deze bende. Jij weet wie de maffialeden zijn, maar zij weten niet wie jij bent. Je helpt de maffia door niet op ze te stemmen bij de dorpslynch. Als je het 3 dagen volhoudt, wordt je toegelaten tot de maffia!

Busdriver - De Busdriver kiest elke nacht twee mensen die met elkaar van plek verwisselen. Deze twee mensen wisselen alleen deze nacht.
Als Persoon A door de maffia wordt doodgeschoten, is het Persoon B die dood gaat.
Voor bescherming/nachtwakerattack/ed geldt hetzelfde. Op deze manier kan de maffia zichzelf ook per ongeluk afmaken, en dat is grappig. De busdriver mag niet 2 keer dezelfde spelers switchen.

Voodooheks De voodooheks kiest elke nacht 1 persoon en 1 woord, dit woord wordt van te voren gecheckt door SL. Wanneer de uitgekozen speler dit woord de volgende dag zegt, zal deze speler sterven. Staat aan de kant van de maffia, maar telt niet mee in het aantal kills. De voodoo heks mag elke speler maar 1x uitkiezen. De regels voor de woorden zullen per PM duidelijk gemaakt worden.

Tweeling Twee spelers worden aan het begin van het spel aan elkaar gekoppeld. Wanneer de één sterft, zal de ander ook sterven. Dit is een bijrol, en kan dus tegelijkertijd met een andere rol gespeeld worden.

Het onschuldige meisje Het onschuldige meisje moet elke nacht bij een medespeler 'op bezoek' gaan. Komt er echter diezelfde nacht bezoek met wapens, zal ze meesterven. Ze mag maar niet vaker dan één keer bij dezelfde persoon logeren.

Zombie Je vindt het belachelijk dat je vermoord bent en je wil graag wraak nemen. Dit doe jij doordat je de kans hebt om na je dood nog iemand te vermoorden. Gelijk na je dood stuur je de spelleider een PM met jouw kill, je mag niet meer spelinhoudelijk meepraten.

Orakel Het orakel kiest elke nacht één persoon. Wanneer het orakel sterft zal de SL de rol van het gekozen persoon onthullen.

Deelnemers:

---> Inschrijving is nog open. <---

Huidige deelnemerslijst:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
3. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
4. Etc Profiel | History | Fotoboek
5. Naatje Profiel | History | Fotoboek
6. Faye Profiel | History | Fotoboek
7. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
8. Bartjebart Profiel | Fotoboek | History
9. Liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. HonkeytonkProfiel | History | Fotoboek
12. tdrone Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Theatermama Profiel | History | Fotoboek
15. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
16. Soempie Profiel | History | Fotoboek
17. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
18. 08gnoT. Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek

---> Inschrijving is nog open. <---

Als je dus kills doorgeeft via PM, aan BEIDE spelleiders PM'en..Gebeurt dit niet, dan geldt jouw rol die dag/nacht niet!

Spelleiders deze ronde: ? en ?

Belangrijke posts:

---#####---

HUUUUUUUUH, WAT IS DEZE?! Hier heb je een leuke oude ronde om te bekijken:
Het grote Fok! Mafia spel #42. Hallo

Deze OP is hier te vinden
naatje_1zaterdag 27 augustus 2011 @ 00:07
MOORD, BRAND, DOODSLAG! riep de maffia
MOORD, BRAND, DOODSLAG! riep het dorp
Roger_Epialeszaterdag 27 augustus 2011 @ 00:09
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 augustus 2011 00:07 schreef naatje_1 het volgende:
MOORD, BRAND, DOODSLAG! riep de maffia
MOORD, BRAND, DOODSLAG! riep het dorp
Yeah, that's the kind of happy thought i was talking about. :D

Het was idd een mooie ronde, ookal was ik meteen dood. :')
Tha_Erikzaterdag 27 augustus 2011 @ 09:17
Er mag hier maar één dramaqueen ben en die rol heb ik al tijdenlang geclaimd ja :(.
TheVulturezaterdag 27 augustus 2011 @ 09:41
Ik wil me bij deze graag kandidaat stellen voor BM... ik zoek altijd actief hints, ben te vertrouwen en jullie kunnen op me bouwen
Soempiezaterdag 27 augustus 2011 @ 09:43
_O-

Ik vond je vorige keer een prima BM. ^O^
Tha_Erikzaterdag 27 augustus 2011 @ 09:45
Ik wil Liesje als BM. Kan me niet schelen of ze maffia is of niet :7. Grote kans dat áls ze maffia is, dat ze nog voor het dorp is _O-.
TheVulturezaterdag 27 augustus 2011 @ 09:45
quote:
3s.gif Op zaterdag 27 augustus 2011 09:45 schreef Tha_Erik het volgende:
Ik wil Liesje als BM. Kan me niet schelen of ze maffia is of niet :7. Grote kans dat áls ze maffia is, dat ze nog voor het dorp is _O-.
:D
naatje_1zaterdag 27 augustus 2011 @ 11:20
Misschien dat ik wel voor BM ga, maar ik vertrouw mezelf niet eens :')
TheVulturezaterdag 27 augustus 2011 @ 11:34
Ik stem voor Lynda O+

om het een beetje goed te maken
TheaterMaMazaterdag 27 augustus 2011 @ 11:37
quote:
3s.gif Op zaterdag 27 augustus 2011 09:17 schreef Tha_Erik het volgende:
Er mag hier maar één dramaqueen ben en die rol heb ik al tijdenlang geclaimd ja :(.
PARDON!!!
ik dacht het niet!
Bartjebartzaterdag 27 augustus 2011 @ 11:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2011 09:41 schreef TheVulture het volgende:
Ik wil me bij deze graag kandidaat stellen voor BM... ik zoek altijd actief hints, ben te vertrouwen en jullie kunnen op me bouwen
:')
TheVulturezaterdag 27 augustus 2011 @ 11:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2011 11:44 schreef Bartjebart het volgende:

[..]

:')
De kans dat ik nu wederom maffia zal zijn is klein hoor :7
Bartjebartzaterdag 27 augustus 2011 @ 11:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2011 11:45 schreef TheVulture het volgende:

[..]

De kans dat ik nu wederom maffia zal zijn is klein hoor :7
Die kans is statistisch gezien telkens even groot... Sterker nog, ik heb vaker maffia geweest dan dat ik dorp was
lyndazaterdag 27 augustus 2011 @ 12:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2011 11:34 schreef TheVulture het volgende:
Ik stem voor Lynda O+

om het een beetje goed te maken
O+ :P
TheVulturezaterdag 27 augustus 2011 @ 13:22
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2011 12:30 schreef lynda het volgende:

[..]

O+ :P
moet je je wel inschrijven :7
lyndazaterdag 27 augustus 2011 @ 16:20
Ben niet thuis :7
Puntenslijpselzaterdag 27 augustus 2011 @ 16:44
kids ik denk dat het niet reëel is dat CaLeXje en ik gaan SL'en... omdat hij het hele weekend weg is en we dus nietsch kunnen voorbereiden
lyndazaterdag 27 augustus 2011 @ 17:57
-O- jammer
Puntenslijpselzaterdag 27 augustus 2011 @ 18:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2011 17:57 schreef lynda het volgende:
-O- jammer
denk je dat we goede SL's zouden zijn?
lyndazaterdag 27 augustus 2011 @ 18:43
Calex en jij? :Y
Puntenslijpselzaterdag 27 augustus 2011 @ 19:01
ja ik eigenlijk ook wel. Hm... Nou C. is gone, dus dan ga ik jullie input hard nodig hebben dit weekend, om te beslissen welke rollen e.d.
Soempiezaterdag 27 augustus 2011 @ 19:10
Is er al direct zoveel voorbereiding nodig? Als we maandag de rollen verdelen en de BM verkiezing doen en dinsdag beginnen, zou het dan niet kunnen?
Puntenslijpselzaterdag 27 augustus 2011 @ 19:14
jawel, maar we moeten beslissen welke rollen :Y
Soempiezaterdag 27 augustus 2011 @ 19:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2011 19:14 schreef Puntenslijpsel het volgende:
jawel, maar we moeten beslissen welke rollen :Y
:Y Moeten de deelnemers maar goed meedenken.

Denk dat jullie goed zijn als SL's samen. :)
lyndazaterdag 27 augustus 2011 @ 19:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2011 19:01 schreef Puntenslijpsel het volgende:
ja ik eigenlijk ook wel. Hm... Nou C. is gone, dus dan ga ik jullie input hard nodig hebben dit weekend, om te beslissen welke rollen e.d.
Daar willen vast wel meerdere mensen aan meedenken :Y
Puntenslijpselzaterdag 27 augustus 2011 @ 20:35
tof :)
StijnDazaterdag 27 augustus 2011 @ 20:46
* StijnDa doet mee!

Huidige deelnemerslijst:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
3. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
4. Etc Profiel | History | Fotoboek
5. Naatje Profiel | History | Fotoboek
6. Faye Profiel | History | Fotoboek
7. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
8. Bartjebart Profiel | Fotoboek | History
9. Liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. HonkeytonkProfiel | History | Fotoboek
12. tdrone Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Theatermama Profiel | History | Fotoboek
15. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
16. Soempie Profiel | History | Fotoboek
17. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
18. 08gnoT. Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
20. StijnDa Profiel | History | Fotoboek
lyndazaterdag 27 augustus 2011 @ 21:24
Huidige deelnemerslijst:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
3. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
4. Etc Profiel | History | Fotoboek
5. Naatje Profiel | History | Fotoboek
6. Faye Profiel | History | Fotoboek
7. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
8. Bartjebart Profiel | Fotoboek | History
9. Liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. HonkeytonkProfiel | History | Fotoboek
12. tdrone Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Theatermama Profiel | History | Fotoboek
15. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
16. Soempie Profiel | History | Fotoboek
17. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
18. 08gnoT. Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
20. StijnDa Profiel | History | Fotoboek
21. Lynda Profiel | History | Fotoboek
timmmmmzaterdag 27 augustus 2011 @ 22:43
Niet zo heel veel mensen joh, gewoon de "standaard"rollen, dokter, NW, rechercheur, zombie, busdriver? Misschien dat gekke orakel een herkansing geven, maar als je niet veel tijd hebt om het voor te bereiden, verder geen gekke rollen doen denk ik. Mijn laptop is stuk, ik hoop hem morgen of overmorgen weer gemaakt te hebben, maar ik ben dus in ieder geval niet actief aanwezig komende dag(en)

Ik hou trouwens wel van cupido, die mag er wel terug in O+

Ik zou wel even met zijn allen een lijstje opstellen wat er met de nachtpost eerst gaan.

Ik zou zeggen, eerst dokter, dan NW, dan maffia, en de busdriver wisselt aan het eind alles om.
Als je dat nu van te voren goed afspreekt, is het helemaal zo ingewikkeld niet als het lijkt, die nachtpost
Harajuku.zaterdag 27 augustus 2011 @ 22:50
Ik schreef bij de nachtpost gewoon altijd dat iemand een mafia of slecht persoon wilde omleggen o.i.d., dan weet je dat het NW is. Ik zie niet in waarom men moet weten wat de bus driver uitspookt.
timmmmmzaterdag 27 augustus 2011 @ 22:55
quote:
10s.gif Op zaterdag 27 augustus 2011 22:50 schreef Harajuku. het volgende:
Ik schreef bij de nachtpost gewoon altijd dat iemand een mafia of slecht persoon wilde omleggen o.i.d., dan weet je dat het NW is. Ik zie niet in waarom men moet weten wat de bus driver uitspookt.
Dat hoeft men ook niet te weten wmb.
StijnDazaterdag 27 augustus 2011 @ 23:00
Het spelletje moet niet te chaotisch worden natuurlijk maar mi. is het wel leuk om af en toe een nieuwe rol uit te proberen, houdt de variatie er een beetje in :)
MaJozondag 28 augustus 2011 @ 00:44
Ik wil ook weer meedoen! *O* Kan iemand voor mij profiel linken enzo? Snap niet hoe dat moet :')
Roger_Epialeszondag 28 augustus 2011 @ 00:48
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2011 00:44 schreef MaJo het volgende:
Ik wil ook weer meedoen! *O* Kan iemand voor mij profiel linken enzo? Snap niet hoe dat moet :')
Huidige deelnemerslijst:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
3. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
4. Etc Profiel | History | Fotoboek
5. Naatje Profiel | History | Fotoboek
6. Faye Profiel | History | Fotoboek
7. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
8. Bartjebart Profiel | Fotoboek | History
9. Liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. HonkeytonkProfiel | History | Fotoboek
12. tdrone Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Theatermama Profiel | History | Fotoboek
15. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
16. Soempie Profiel | History | Fotoboek
17. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
18. 08gnoT. Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
20. StijnDa Profiel | History | Fotoboek
21. Lynda Profiel | History | Fotoboek
22. MaJo Profiel | History | Fotoboek
MaJozondag 28 augustus 2011 @ 00:52
Bedankt :*
cablegunmasterzondag 28 augustus 2011 @ 01:05
:)

Huidige deelnemerslijst:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
3. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
4. Etc Profiel | History | Fotoboek
5. Naatje Profiel | History | Fotoboek
6. Faye Profiel | History | Fotoboek
7. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
8. Bartjebart Profiel | Fotoboek | History
9. Liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. HonkeytonkProfiel | History | Fotoboek
12. tdrone Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Theatermama Profiel | History | Fotoboek
15. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
16. Soempie Profiel | History | Fotoboek
17. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
18. 08gnoT. Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
20. StijnDa Profiel | History | Fotoboek
21. Lynda Profiel | History | Fotoboek
22. MaJo Profiel | History | Fotoboek
23. Cablegunmaster Profiel | History | Fotoboek
timmmmmzondag 28 augustus 2011 @ 08:23
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2011 00:44 schreef MaJo het volgende:
Ik wil ook weer meedoen! *O* Kan iemand voor mij profiel linken enzo? Snap niet hoe dat moet :')
Ik heb je gemist, vorige ronde
MaJozondag 28 augustus 2011 @ 10:05
quote:
17s.gif Op zondag 28 augustus 2011 08:23 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Ik heb je gemist, vorige ronde
Ik was op Lowlands dus ik kon niet :) Maar ik ben er weer bij *O*
TheaterMaMazondag 28 augustus 2011 @ 13:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2011 22:43 schreef timmmmm het volgende:
Misschien dat gekke orakel een herkansing geven, maar als je niet veel tijd hebt om het voor te bereiden, verder geen gekke rollen doen denk ik.
Dat lijkt mij ook wel een leuke rol
TheVulturezondag 28 augustus 2011 @ 19:38
Wanneer gaan we los?
Maarten-Pieterzondag 28 augustus 2011 @ 19:58
quote:
6s.gif Op zondag 28 augustus 2011 19:38 schreef TheVulture het volgende:
Wanneer gaan we los?
Ik denk dat we minstens 25 deelnemers willen :P
honkeytonkzondag 28 augustus 2011 @ 20:00
quote:
2s.gif Op zondag 28 augustus 2011 19:58 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Ik denk dat we minstens 25 deelnemers willen :P
Ik schrijf nog wel een paar kloontjes in *O*
08gnoT.zondag 28 augustus 2011 @ 20:22
De Heilige Boerenkool - De bron van alle kleine kindertjes. Als je sterft, komt één van je reeds overleden medespelers weer tot leven.
lyndazondag 28 augustus 2011 @ 20:37
quote:
2s.gif Op zondag 28 augustus 2011 19:58 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Ik denk dat we minstens 25 deelnemers willen :P
jij bent spontaan spelleider?
Maarten-Pieterzondag 28 augustus 2011 @ 20:48
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2011 20:37 schreef lynda het volgende:

[..]

jij bent spontaan spelleider?
"We" = iedereen die meedoet ;)
timmmmmzondag 28 augustus 2011 @ 20:57
hou mij erbuiten graag. op zich ben ik best in staat voor mezelf te spreken
cablegunmasterzondag 28 augustus 2011 @ 21:56
Gewoon geduld hebben :9
Maarten-Pieterzondag 28 augustus 2011 @ 22:09
quote:
14s.gif Op zondag 28 augustus 2011 20:57 schreef timmmmm het volgende:
hou mij erbuiten graag. op zich ben ik best in staat voor mezelf te spreken
Ik spreek ook volledig voor mezelf ;)
Tha_Erikzondag 28 augustus 2011 @ 22:42
Het maakt mij niet zo veel uit met hoeveel spelers we beginnen te spelen. Of het er nu 18 of 25 zijn.
TheVulturemaandag 29 augustus 2011 @ 15:29
Dus :)
PatriQue89maandag 29 augustus 2011 @ 15:37
Maar, we beginnen vandaag?
Puntenslijpselmaandag 29 augustus 2011 @ 15:38
uhm laten we even kijken of CaLeX verschijnt
naatje_1maandag 29 augustus 2011 @ 15:45
quote:
2s.gif Op zondag 28 augustus 2011 22:09 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Ik spreek ook volledig voor mezelf ;)
Koninklijk meervoud?
gewoonfayemaandag 29 augustus 2011 @ 16:32
Wanneer beginnen we, ik heb tijd te veel :')
Roger_Epialesmaandag 29 augustus 2011 @ 17:27
quote:
3s.gif Op zondag 28 augustus 2011 22:42 schreef Tha_Erik het volgende:
Het maakt mij niet zo veel uit met hoeveel spelers we beginnen te spelen. Of het er nu 18 of 25 zijn.
Agree. en we zitten nu op 23, geloof ik. Lijkt me een redelijk aantal. :)
Puntenslijpselmaandag 29 augustus 2011 @ 17:30
Mij ook. Ik mot alleen mijn mede SL hier...
Roger_Epialesmaandag 29 augustus 2011 @ 17:37
:o Issie er niet?
Puntenslijpselmaandag 29 augustus 2011 @ 17:43
Ik geloof het niet nee :N
Roger_Epialesmaandag 29 augustus 2011 @ 17:45
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2011 17:43 schreef Puntenslijpsel het volgende:
Ik geloof het niet nee :N
:N
Het is toch wat, waar moet het heen met deze wereld? :o
Puntenslijpselmaandag 29 augustus 2011 @ 17:49
Ik heb hem gedm'ed. En ik was van het weekend een beetje afwezig (lees: aan de boemel)
Roger_Epialesmaandag 29 augustus 2011 @ 17:52
Och, ik ben in het weekend ook niet de meest aanwezige persoon (zelfs niet als ik er wel ben) :')
Nu is het maandag, net uit mijn werk, maar nog steeds niet helemaal waar ik zou moeten zijn. :')
Etceteramaandag 29 augustus 2011 @ 18:31
's Weekends is het altijd rustig geloof ik :P
Maarten-Pietermaandag 29 augustus 2011 @ 18:38
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2011 15:45 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Koninklijk meervoud?
Er staat "ik denk" voor. Anders had ik wel gezegd: "We vinden..." ;)
timmmmmmaandag 29 augustus 2011 @ 18:50
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2011 17:30 schreef Puntenslijpsel het volgende:
Mij ook. Ik mot alleen mijn mede SL hier...
Anders vanavond met een andere sl beginnen?

Mijnlaptop blijft stuk, ik lees en stem dus wel mee komende ronde, maar ik kan niet actief meezoeken
timmmmmmaandag 29 augustus 2011 @ 18:51
Anders dan calex dan eej, ps met een newb die wil? Er was toch vraag naar?
EllaNmaandag 29 augustus 2011 @ 18:52
Ik doe toch wel mee :D.

Ben alleen mobiel, als iemand mij zou willen toevoegen aan de lijst?
Maarten-Pietermaandag 29 augustus 2011 @ 19:28
Huidige deelnemerslijst:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
3. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
4. Etc Profiel | History | Fotoboek
5. Naatje Profiel | History | Fotoboek
6. Faye Profiel | History | Fotoboek
7. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
8. Bartjebart Profiel | Fotoboek | History
9. Liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. HonkeytonkProfiel | History | Fotoboek
12. tdrone Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Theatermama Profiel | History | Fotoboek
15. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
16. Soempie Profiel | History | Fotoboek
17. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
18. 08gnoT. Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
20. StijnDa Profiel | History | Fotoboek
21. Lynda Profiel | History | Fotoboek
22. MaJo Profiel | History | Fotoboek
23. Cablegunmaster Profiel | History | Fotoboek
24. EllaN Profiel | History | Fotoboek
Maarten-Pietermaandag 29 augustus 2011 @ 19:29
Nu ik allerlei dingen over het SL-zijn lees, overweeg ik toch maar om niet te gaan SL'en. Misschien later :P
CaLeXmaandag 29 augustus 2011 @ 21:56
CLX heeft een beetje een druk schema deze week ivm verjaardagen en verzette wedstrijden door het slechte weer :@
Puntenslijpselmaandag 29 augustus 2011 @ 22:26
lijkt er op dat jullie een nieuw koppel moeten zoeken -O- ik kan het niet alleen en heb niet de tijd om het een newb aan te leren
CaLeXmaandag 29 augustus 2011 @ 22:31
ik ben een weggooiert, ik weet het :'(
Puntenslijpselmaandag 29 augustus 2011 @ 22:33
en dat nadat je me gekilled hebt ook nog. lul :')

;)
CaLeXmaandag 29 augustus 2011 @ 22:48
Dat deed ik uiteraard wel met liefde :Y
TheaterMaMadinsdag 30 augustus 2011 @ 11:47
:{
gewoonfayedinsdag 30 augustus 2011 @ 15:04
Ik wil wel SL'en.. ben vanavond toevallig niet beschikbaar want werk, maar voor de rest wel
marsandinsdag 30 augustus 2011 @ 17:24
Hoi,

Kan ik ook nog meedoen?

Ik heb t nog nooit gespeeld, maar t lijkt me wel een leuk spel.
TheVulturedinsdag 30 augustus 2011 @ 17:37
Ja hoor dat kan!
marsandinsdag 30 augustus 2011 @ 17:39
Huidige deelnemerslijst:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
3. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
4. Etc Profiel | History | Fotoboek
5. Naatje Profiel | History | Fotoboek
6. Faye Profiel | History | Fotoboek
7. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
8. Bartjebart Profiel | Fotoboek | History
9. Liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. HonkeytonkProfiel | History | Fotoboek
12. tdrone Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Theatermama Profiel | History | Fotoboek
15. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
16. Soempie Profiel | History | Fotoboek
17. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
18. 08gnoT. Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
20. StijnDa Profiel | History | Fotoboek
21. Lynda Profiel | History | Fotoboek
22. MaJo Profiel | History | Fotoboek
23. Cablegunmaster Profiel | History | Fotoboek
24. EllaN Profiel | History | Fotoboek
25. Marsan
marsandinsdag 30 augustus 2011 @ 17:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2011 17:37 schreef TheVulture het volgende:
Ja hoor dat kan!
Dank.

Ik heb mijn naam nu aan de lijst toegevoegd. Maar ik weet niet hoe ik die linkjes moet aanmaken.
Roger_Epialesdinsdag 30 augustus 2011 @ 17:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2011 17:40 schreef marsan het volgende:
Dank.

Ik heb mijn naam nu aan de lijst toegevoegd. Maar ik weet niet hoe ik die linkjes moet aanmaken.
Huidige deelnemerslijst:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
3. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
4. Etc Profiel | History | Fotoboek
5. Naatje Profiel | History | Fotoboek
6. Faye Profiel | History | Fotoboek
7. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
8. Bartjebart Profiel | Fotoboek | History
9. Liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. HonkeytonkProfiel | History | Fotoboek
12. tdrone Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Theatermama Profiel | History | Fotoboek
15. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
16. Soempie Profiel | History | Fotoboek
17. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
18. 08gnoT. Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
20. StijnDa Profiel | History | Fotoboek
21. Lynda Profiel | History | Fotoboek
22. MaJo Profiel | History | Fotoboek
23. Cablegunmaster Profiel | History | Fotoboek
24. EllaN Profiel | History | Fotoboek
25. Marsan Profiel | History | Fotoboek

Bij deze ;)
marsandinsdag 30 augustus 2011 @ 17:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2011 17:47 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Huidige deelnemerslijst:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
3. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
4. Etc Profiel | History | Fotoboek
5. Naatje Profiel | History | Fotoboek
6. Faye Profiel | History | Fotoboek
7. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
8. Bartjebart Profiel | Fotoboek | History
9. Liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. HonkeytonkProfiel | History | Fotoboek
12. tdrone Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Theatermama Profiel | History | Fotoboek
15. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
16. Soempie Profiel | History | Fotoboek
17. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
18. 08gnoT. Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
20. StijnDa Profiel | History | Fotoboek
21. Lynda Profiel | History | Fotoboek
22. MaJo Profiel | History | Fotoboek
23. Cablegunmaster Profiel | History | Fotoboek
24. EllaN Profiel | History | Fotoboek
25. Marsan Profiel | History | Fotoboek

Bij deze ;)
Ik dank u.
lyndadinsdag 30 augustus 2011 @ 21:33
Wat een stilte
Puntenslijpseldinsdag 30 augustus 2011 @ 21:37
Hebben CaLeX en ik nou perongeluk het spel gelynched?
lyndadinsdag 30 augustus 2011 @ 21:37
:Y O-)
IJsdraakjedinsdag 30 augustus 2011 @ 21:38
;(
Puntenslijpseldinsdag 30 augustus 2011 @ 21:39
Nou goed wat doen we nu? Waar is de velddoctor?
IJsdraakjedinsdag 30 augustus 2011 @ 21:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2011 21:39 schreef Puntenslijpsel het volgende:
Nou goed wat doen we nu? Waar is de velddoctor?
Dood. Vermoord in de eerste nacht. ;(
Puntenslijpseldinsdag 30 augustus 2011 @ 21:52
kan die vanuit het dodenrijk het spel redden?
IJsdraakjedinsdag 30 augustus 2011 @ 21:54
Zombievelddoctor?
TheVulturedinsdag 30 augustus 2011 @ 21:56
PS en Faye dan als SL?
Maarten-Pieterdinsdag 30 augustus 2011 @ 22:51
Goed idee :)
CaLeXdinsdag 30 augustus 2011 @ 22:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2011 21:37 schreef Puntenslijpsel het volgende:
Hebben CaLeX en ik nou perongeluk het spel gelynched?
ik ging voor 5 kills in a row :X
MaJowoensdag 31 augustus 2011 @ 11:27
Het schiet niet echt op hè? :')
lyndawoensdag 31 augustus 2011 @ 11:30
nee ;(
AchJawoensdag 31 augustus 2011 @ 11:47
Als jullie hem naar zondag kunnen tillen doe ik ook eens mee.
Soempiewoensdag 31 augustus 2011 @ 11:56
Huidige deelnemerslijst:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
3. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
4. Etc Profiel | History | Fotoboek
5. Naatje Profiel | History | Fotoboek
6. Faye Profiel | History | Fotoboek
7. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
8. Bartjebart Profiel | Fotoboek | History
9. Liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. HonkeytonkProfiel | History | Fotoboek
12. tdrone Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Theatermama Profiel | History | Fotoboek
15. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
16. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
17. 08gnoT. Profiel | History | Fotoboek
18. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
19. StijnDa Profiel | History | Fotoboek
20. Lynda Profiel | History | Fotoboek
21. MaJo Profiel | History | Fotoboek
22. Cablegunmaster Profiel | History | Fotoboek
23. EllaN Profiel | History | Fotoboek
24. Marsan Profiel | History | Fotoboek

Sorry mensen, komende dagen heb ik steeds minder tijd ('s avonds werken, sociale 'verplichtingen', etc.), dus ik heb me bij deze weer uitgeschreven.
Etceterawoensdag 31 augustus 2011 @ 11:58
Soemp, noes ;( Vond het zo tof dat je meedeed :D
PatriQue89woensdag 31 augustus 2011 @ 13:24
Duurt lang ;(
08gnoT.woensdag 31 augustus 2011 @ 13:55
Is dit het nieuwe maffiaspel? Wachten tot ze van ouderdom het loodje leggen?
PatriQue89woensdag 31 augustus 2011 @ 14:02
quote:
10s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 13:55 schreef 08gnoT. het volgende:
Is dit het nieuwe maffiaspel? Wachten tot ze van ouderdom het loodje leggen?
we kunnen er wel russische roulette van maken!
Tha_Erikwoensdag 31 augustus 2011 @ 14:09
quote:
10s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 13:55 schreef 08gnoT. het volgende:
Is dit het nieuwe maffiaspel? Wachten tot ze van ouderdom het loodje leggen?
Zijn we straks allemaal Granny :D.
gewoonfayewoensdag 31 augustus 2011 @ 14:26
Ik wil wel sl'en met iemand, maar ik weet niet watt ik moet doen he
Puntenslijpselwoensdag 31 augustus 2011 @ 15:48
okee gewoonfaye, laten wij het dan maar samen doen. Goed luisteren, dat wel :+
PatriQue89woensdag 31 augustus 2011 @ 15:50
Hoelaat sluit inschrijving? *O*
liesje1979woensdag 31 augustus 2011 @ 15:54
Tof PS en Faye! *O*
CaLeXwoensdag 31 augustus 2011 @ 16:04
PS, ik heb je een idee voor een rolaanpassing doorgestuurd waar ik al een tijdje mee liep *O*
gewoonfayewoensdag 31 augustus 2011 @ 16:08
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 15:48 schreef Puntenslijpsel het volgende:
okee gewoonfaye, laten wij het dan maar samen doen. Goed luisteren, dat wel :+
Okeeeee :D Wanneer beginnen we en wat kan ik tot die tijd doen?
Puntenslijpselwoensdag 31 augustus 2011 @ 16:14
quote:
17s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 16:08 schreef gewoonfaye het volgende:

[..]

Okeeeee :D Wanneer beginnen we en wat kan ik tot die tijd doen?
Laten we de inschrijving sluiten om 19:00? En laten wij een manier vinden om makkelijk te praten :Y
lyndawoensdag 31 augustus 2011 @ 16:29
PS *O*
Puntenslijpselwoensdag 31 augustus 2011 @ 16:32
jaja eerst maar eens zien hoe het loopt :+
gewoonfayewoensdag 31 augustus 2011 @ 17:39
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 16:14 schreef Puntenslijpsel het volgende:

[..]

Laten we de inschrijving sluiten om 19:00? En laten wij een manier vinden om makkelijk te praten :Y
Msn? Ik kwam er net alleen wel achter dat ik straks uit eten moet, maar ik neem mijn telefoon wel lekker no life mee. Smartphone ftw
Maarten-Pieterwoensdag 31 augustus 2011 @ 17:40
Wanneer beginnen we? *O*
Roger_Epialeswoensdag 31 augustus 2011 @ 17:40
quote:
17s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 15:54 schreef liesje1979 het volgende:
Tof PS en Faye! *O*
:Y *O*
Puntenslijpselwoensdag 31 augustus 2011 @ 17:43
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 17:39 schreef gewoonfaye het volgende:

[..]

Msn? Ik kwam er net alleen wel achter dat ik straks uit eten moet, maar ik neem mijn telefoon wel lekker no life mee. Smartphone ftw
eu ben niet zo'n msn fan, maar goed, voor dit moet het kunnen
gewoonfayewoensdag 31 augustus 2011 @ 17:55
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 17:43 schreef Puntenslijpsel het volgende:

[..]

eu ben niet zo'n msn fan, maar goed, voor dit moet het kunnen
Briljante msn, ik moet nu dus alleen gaan, maar ik kan wel gewoon op msn, dus.

:')
Puntenslijpselwoensdag 31 augustus 2011 @ 17:57
quote:
17s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 17:55 schreef gewoonfaye het volgende:

[..]

Briljante msn, ik moet nu dus alleen gaan, maar ik kan wel gewoon op msn, dus.

:')
Het is nu messenger weer op mijn computer aan het installeren ;)
Puntenslijpselwoensdag 31 augustus 2011 @ 17:57
Laten we dan misschien de inschrijving nog even open laten als je weg bent?
Puntenslijpselwoensdag 31 augustus 2011 @ 17:58
Want we hebben nog helemaal geen rollen besproken enzo :+
gewoonfayewoensdag 31 augustus 2011 @ 17:58
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 17:57 schreef Puntenslijpsel het volgende:

[..]

Het is nu messenger weer op mijn computer aan het installeren ;)
Oh oke, als het niet lukt, kunnen we dm'en, dat werkt ook wel. Ben je er vanavond laat ook nog? Dan ben ik weer op de laptop voor dingetjes die niet mobiel kunnen. Planning, wat een bitch.
gewoonfayewoensdag 31 augustus 2011 @ 17:59
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 17:57 schreef Puntenslijpsel het volgende:
Laten we dan misschien de inschrijving nog even open laten als je weg bent?
Is goed, doen we dat. Ik ben rond 22.00 weer thuis, denk ik zeker wel
Puntenslijpselwoensdag 31 augustus 2011 @ 18:06
quote:
17s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 17:58 schreef gewoonfaye het volgende:

[..]

Oh oke, als het niet lukt, kunnen we dm'en, dat werkt ook wel. Ben je er vanavond laat ook nog? Dan ben ik weer op de laptop voor dingetjes die niet mobiel kunnen. Planning, wat een bitch.
okee. Ik zit op mijn werk, ik loop zeven uur achter op jullie... Dat zijn ook de uren dat ik er vnml zal zijn. Ik ben weg tussen (voor jullie) 19:00 en 21:00 (ongeveer), werk tot bij jullie 23:00
gewoonfayewoensdag 31 augustus 2011 @ 18:08
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 18:06 schreef Puntenslijpsel het volgende:

[..]

okee. Ik zit op mijn werk, ik loop zeven uur achter op jullie... Dat zijn ook de uren dat ik er vnml zal zijn. Ik ben weg tussen (voor jullie) 19:00 en 21:00 (ongeveer), werk tot bij jullie 23:00
Jij woont niet hier?
Puntenslijpselwoensdag 31 augustus 2011 @ 18:09
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 18:08 schreef gewoonfaye het volgende:

[..]

Jij woont niet hier?
jawel, ik woon hier :+ Maar dat is niet precies waar jij woont :+
gewoonfayewoensdag 31 augustus 2011 @ 18:17
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 18:09 schreef Puntenslijpsel het volgende:

[..]

jawel, ik woon hier :+ Maar dat is niet precies waar jij woont :+
Maar niet in nederland
Puntenslijpselwoensdag 31 augustus 2011 @ 18:22
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 18:17 schreef gewoonfaye het volgende:

[..]

Maar niet in nederland
:N Zie sig
Puntenslijpselwoensdag 31 augustus 2011 @ 18:23
Ik heb MSN trouwens
StijnDawoensdag 31 augustus 2011 @ 19:01
Blij dat we nog niet begonnen zijn, vanaf nu ben ik er echt :7
tdronewoensdag 31 augustus 2011 @ 20:50
ik ben ook benieuwd!
PatriQue89woensdag 31 augustus 2011 @ 20:51
ik niet
tdronewoensdag 31 augustus 2011 @ 20:53
quote:
10s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 20:51 schreef PatriQue89 het volgende:
ik niet
jij bent mijn eerste verdachte!
naatje_1woensdag 31 augustus 2011 @ 21:20
Ik verdenk Faye.
gewoonfayewoensdag 31 augustus 2011 @ 21:31
quote:
14s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 21:20 schreef naatje_1 het volgende:
Ik verdenk Faye.
Ik maak je obvious maffia muwahahahahaha
StijnDawoensdag 31 augustus 2011 @ 21:34
Is er al een startdatum?
Roger_Epialeswoensdag 31 augustus 2011 @ 21:40
Ik verdenk mezelf. :')

SPOILER
ben nu 3 keer achter elkaar dorpeling geweest, hoe lang kan dat nog goed gaan? :P
CaLeXwoensdag 31 augustus 2011 @ 22:12
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 18:23 schreef Puntenslijpsel het volgende:
Ik heb MSN trouwens
kinky, ik voeg je toe :X
Puntenslijpselwoensdag 31 augustus 2011 @ 22:16
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 22:12 schreef CaLeX het volgende:

[..]

kinky, ik voeg je toe :X
je weet heul mijn e-mail niet
MaJowoensdag 31 augustus 2011 @ 23:07
Als het zo lang duurt heb ik geen zin meer :@ :')
lyndawoensdag 31 augustus 2011 @ 23:36
Zin maken *)
CaLeXwoensdag 31 augustus 2011 @ 23:39
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 22:16 schreef Puntenslijpsel het volgende:

[..]

je weet heul mijn e-mail niet
ik gok wel, ben heel goed in hints zoeken :Y
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 10:44
Zeg, schiet (hihi) het al een beetje op?
gewoonfayedonderdag 1 september 2011 @ 12:37
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 22:16 schreef Puntenslijpsel het volgende:

[..]

je weet heul mijn e-mail niet
PS, ben je er vanmiddag?
heloefdonderdag 1 september 2011 @ 14:30
Huidige deelnemerslijst:
1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
3. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
4. Etc Profiel | History | Fotoboek
5. Naatje Profiel | History | Fotoboek
6. Faye Profiel | History | Fotoboek
7. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
8. Bartjebart Profiel | Fotoboek | History
9. Liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. HonkeytonkProfiel | History | Fotoboek
12. tdrone Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Theatermama Profiel | History | Fotoboek
15. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
16. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
17. 08gnoT. Profiel | History | Fotoboek
18. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
19. StijnDa Profiel | History | Fotoboek
20. Lynda Profiel | History | Fotoboek
21. MaJo Profiel | History | Fotoboek
22. Cablegunmaster Profiel | History | Fotoboek
23. EllaN Profiel | History | Fotoboek
24. Marsan Profiel | History | Fotoboek
25. heloef Profiel | History | Fotoboek
Puntenslijpseldonderdag 1 september 2011 @ 16:18
ik ben er nu :O ish. Half. Slapend. Kater. Maar kan best.

Laten we de inschijving sluiten en hopelijk ron 19:00 alles klaar?
StijnDadonderdag 1 september 2011 @ 16:19
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 16:18 schreef Puntenslijpsel het volgende:
ik ben er nu :O ish. Half. Slapend. Kater. Maar kan best.

Laten we de inschijving sluiten en hopelijk ron 19:00 alles klaar?
:Y)
Maarten-Pieterdonderdag 1 september 2011 @ 16:19
En dan gelijk de rollen? En voor morgen 19.00 BM verkiezing? Best!
gewoonfayedonderdag 1 september 2011 @ 17:50
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 16:18 schreef Puntenslijpsel het volgende:
ik ben er nu :O ish. Half. Slapend. Kater. Maar kan best.

Laten we de inschijving sluiten en hopelijk ron 19:00 alles klaar?
Top
Puntenslijpseldonderdag 1 september 2011 @ 18:00
Dan moeten we wel opschieten meisje :')
gewoonfayedonderdag 1 september 2011 @ 18:07
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 18:00 schreef Puntenslijpsel het volgende:
Dan moeten we wel opschieten meisje :')
Msn loopt te kutten :') Ben ermee bezig. Geef je me een minuutje en zie ik je zo op msn?
Puntenslijpseldonderdag 1 september 2011 @ 18:10
ok...


Weet iemand nog wat de rolverdeel website was die beter was dan koffiemanager?
gewoonfayedonderdag 1 september 2011 @ 18:11
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 18:10 schreef Puntenslijpsel het volgende:
ok...


Weet iemand nog wat de rolverdeel website was die beter was dan koffiemanager?
Ja, ik ben er, ik zie jou niet online? ;(
Puntenslijpseldonderdag 1 september 2011 @ 18:13
quote:
17s.gif Op donderdag 1 september 2011 18:11 schreef gewoonfaye het volgende:

[..]

Ja, ik ben er, ik zie jou niet online? ;(
Ik heb nog geen verzoek gehad mop
lyndadonderdag 1 september 2011 @ 18:14
randompicker.com
Puntenslijpseldonderdag 1 september 2011 @ 18:16
merci :*
tdronedonderdag 1 september 2011 @ 18:26
wanneer beginnen we nu :@ ?
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 18:41
Wat één chaos, maar over 1 kwartier is alles dus klaar? :7
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 18:43
Even kijken, als zo inderdaad om 19h alles klaar is en de BM verkiezingen komen, dan zijn de eerste moorden morgen na 19h als de BM gekozen is en alle speciale rollen hebben besloten wat ze gaan doen?
Puntenslijpseldonderdag 1 september 2011 @ 18:54
we redden het niet voor 19:00 :') maar wel vaanvond. morgen om 19:00 uitslag BM en dan 22:00 gaan we mensen doodmaken
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 19:00
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 18:54 schreef Puntenslijpsel het volgende:
we redden het niet voor 19:00 :') maar wel vaanvond. morgen om 19:00 uitslag BM en dan 22:00 gaan we mensen doodmaken
Okido. Vrijdag ben ik nl naar een feest toe, maar gelukkig hoef ik dan geen hints te zoeken. :P
Puntenslijpseldonderdag 1 september 2011 @ 20:30
wij zijn er klaar voor
PatriQue89donderdag 1 september 2011 @ 20:31
Wij ook
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 20:31
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 20:30 schreef Puntenslijpsel het volgende:
wij zijn er klaar voor
kom maar op dan.
tdronedonderdag 1 september 2011 @ 20:33
quote:
7s.gif Op donderdag 1 september 2011 20:31 schreef PatriQue89 het volgende:
Wij ook
gewoonfayedonderdag 1 september 2011 @ 20:33
ogxw1y.jpg
Inleiding/Spelregels
We bevinden ons in een dorp waarin een maffiagroep actief is en dorpelingen vermoordt. Deze maffialeden wonen echter ook gewoon in het dorp; het kan dus iedereen van je medespelers zijn. De dorpelingen moeten erachter zien te komen wie er tot de maffia behoren, door hints op te lossen en elke dag iemand (hopelijk een maffialid) te lynchen. Intussen vermoordt de maffia rustig door. Het is de bedoeling om alle maffialeden te vermoorden voordat ze er in grotere getale zijn dan de dorpsmensen.

In principe zijn er dus 2 soorten rollen:
- of je bent maffia
- of je bent dorpsbewoner (eventueel met een speciale rol, zie hieronder)

Eerst zal iedereen een rol toegewezen krijgen via PM. Het is verboden om printscreens van je rol te versturen aan medespelers (indien dit wel gebeurt, aub melden bij de spelleiders). Na de rollenverdeling zal er een burgemeester door het dorp gekozen worden via een democratische verkiezing. Iedereen die wil mag zich hiervoor verkiesbaar stellen. De burgemeester zal een aantal bodyguards (speciale rol) krijgen, die zullen voorkomen dat de burgemeester s nachts sterft aan de hand van de maffia. De burgemeester kan wel gelyncht worden door het dorp. De burgemeester heeft bij de dorpslynch een stem die extra zwaar telt en kan tevens eenmalig een dubbele dorpslynch instellen! Het is dus belangrijk om een betrouwbare burgemeester te kiezen.

De burgemeester mag dus in één dag naar zijn keuze een dubbele lynch instellen. Dit houdt in dat er die dag twee mensen gelyncht worden door het dorp. Iedereen mag dan op twee mensen stemmen, en de twee mensen met de meeste stemmen worden gelyncht. Dit moet binnen 12 uur na de nachtpost worden aangekondigd worden door de burgemeester.

Wanneer de maffia in de nacht dorpsbewoners heeft vermoord, zal er een verhaal komen waarin aanwijzingen verstopt zitten over de maffialeden. De dorpsleden moeten deze hints ontrafelen, om er zo de maffialeden te vinden en te lynchen. De hints worden gehaald uit de ava's, fotoboeken en profielen van de maffialeden. Ook worden er hints uit de posthistory gehaald; hierbij wordt echter alleen gekeken naar het topic en niet naar wat de desbetreffende speler daar precies gepost heeft, en wordt slechts gekeken naar de eerste pagina van de posthistory.

's Nachts kunnen de maffialeden en mensen met speciale rollen de Spelleiders een PM sturen met hun actie voor die nacht. Let er hierbij goed op de tijd: tijdens de nacht dienen alle speciale rollen hun PM voor 22.00 uur doorgestuurd hebben, zodat de overgang kan plaatsvinden. Daarop volgt de overgang weer naar de dag. De eerste dag verkiest men de burgemeester, de uitslag van de verkiezing zal bekend zijn zodra iedereen gestemt heeft(max. 24 uur), waarna meteen de nacht ingaat. (waarin de speciale rollen hun PM's kunnen sturen naar de spelleider.) De uitslag van de nacht dan zo snel mogelijk bekend worden, waarna de dag weer zal ingaan en de dorpsbewoners aan de slag moeten om de hints op te lossen! Und so weiter!

De hints zitten verstopt in het verhaal van de nacht (het verhaal over de dorpslynch bevat dus geen hints), en verwijzen naar de maffialeden die aan het moorden zijn geweest. Aanwijzingen kunnen overal uit genomen worden; postcount, signature, avatar, etc. Deze teksten/plaatjes/whatever mag je dus ook niet veranderen zolang het spel duurt.

Tijdens de dag zal er iemand gelyncht worden door het dorp, n.a.v. de kills van 's nachts. Hierbij mag iedereen stemmen, in het topic! Om er achter te komen hoe je precies moet stemmen, lees dan even verder bij stemregels.

Als de maffia de overhand krijgt (het dorp heeft niet genoeg stemkracht meer om maffia te lynchen waardoor de maffia gewoon de stad kan uitmoorden), verliest de stad. Het dorp wint als alle maffia dood is

Stemregels:

1. Je moet duidelijk aangeven voor wie je stemt. Bijvoorbeeld: ##Ik stem voor Piet.; Zorg ook dat je het lijstje met stemmen even kopieert en je eigen stem toevoegt. Wanneer je alleen zegt te stemmen maar het lijstje niet overneemt en aanvult, telt je stem niet mee.
2. Je mag niet stemmen a lá "Ik stem nu voor Piet, maar als het helpt om Jan te redden stem ik op Henk". Je kunt wel je stem veranderen door gewoon dit te posten:;##unvote Jan, ##vote Piet;
3. Je mag niet op jezelf of iemand stemmen die dood is.
4. In het geval van twee man met evenveel stemmen zal degene die als eerste dit stemaantal heeft bereikt gelyncht worden.
5. Je MOET stemmen voor 19.00 uur. Doe je dit 2 x niet, dan volgt een automatische lynch. Burgemeestersverkiezing telt ook mee.
6. Je mag je stem niet terugtrekken, wijzigen mag zo lang de lynch nog niet geweest is.

Algemene gameregels:
1. Zodra je dood bent mag je niets zeggen dat het spel kan beïnvloeden. Je mag gerust posten, maar let op wat je zegt.
2. Probeer aub de posts gerelateerd te houden aan het spel.
3. Zorg dat je betrokken blijft bij het spel; dit hoeft niet door 24/7 je aanwezigheid te melden in het topic, maar zorg wel dat je stemt. Vooral als je een speciale rol hebt, is je aanwezigheid eigenlijk elke dag even nodig.
4. Ruzies zijn uit den boze, die vecht je maar via PM uit.
5. Tijdens het spel verander je niks aan je fobo/ava/sig/ etc. Gebeurt dit wel, dan volgt automatisch uitschakeling!

Deadlines
2mn0jo1.png
De dag eindigt om 19.00. Dan worden de uitslagen van de stemmingen bekend gemaakt. Vanaf dat moment hebben de mensen met een speciale rol de gelegenheid om een PM te sturen naar de Spelleider.

21mb1xj.png
De nacht eindigt om 22.00. Na 22.00 worden de activiteiten van de speciale rollen bekend gemaakt met bijbehorende hints. Vanaf dat moment is het tijd om de hints op te lossen en te stemmen voor de dagelijkse dorpslynch.

Alle nachtvaardigheden moeten voor 22:00 binnen zijn. Voor de maffialeden geldt: een PM met daarin de personen die vermoord worden, alsmede door welke maffialeden zij vermoord worden.

Rollen:
Zoals al eerder benoemd, er zijn dus verschillende rollen in het spel. Aan het begin krijgt iedereen een PM met daarin zijn/haar rol. Lees hieronder wat je rol inhoudt, mocht je daarna nog vragen hebben over je rol stel ze dan in PM naar de spelleiders:
SPOILER
Dorpsbewoner - Je bent een blije en gelukkige dorpsbewoner, opgeschrikt door de onverwachte moorden! Jouw doel is om de maffia te ontmaskeren, zodat ze het dorp niet kunnen uitmoorden. Dit doe je door de hints uit de nachtkills op te lossen en vervolgens te stemmen op de persoon waarvan jij denkt dat het een maffialid is. Je wint als alle maffia dood is gegaan.

Maffia - Jouw doel is om de stad uit te moorden! Je zult te weten krijgen wie je medemaffialeden zijn. Samen zullen jullie elke dag ons een aantal kills kunnen sturen, waarbij het aantal kills gelijk is aan het aantal maffia gedeeld door twee (naar boven afgerond).

Dorpsoudste - Als dorpsoudste geniet je veel respect in het dorp. Bij elke lynch mag je een tweede stem naar de spelleiders PM-en. Dit mag ook op een andere persoon zijn dan waarop je in het topic gestemd hebt. De dorpsoudste wint als alle maffia dood zijn.

Bodyguard - Je bewaakt de burgemeester. Alleen de burgemeester kent je identiteit. Zo lang je leeft kan de burgemeester niet 's nachts vermoord worden. Als bodyguard kun je jezelf niet beschikbaar stellen om verkozen te worden als burgemeester. Je wint als alle maffia dood zijn.

Rechercheur - Elke dag/nachtcyclus mag je me één van de volgende vragen stellen: of een bepaalde aanwijzing naar een bepaald persoon leidt, of hoeveel maffia er op een bepaald persoon gestemd hebben. Je wint als alle maffia dood is.

Nachtwaker- Je neemt het recht in eigen hand. Je kunt elke avond, behalve de eerste avond, iemand naar eigen keus vermoorden. Let op! Er zal wel een aanwijzing over jou aanwezig zijn bij de nachtkills zodra je iemand vermoordt. Je wint als alle maffia dood is.

Velddoctor - Je hebt de mogelijkheid elke avond één iemand te beschermen. Dit zal hem of haar,
indien er slechts één maffialid hem/haar als kill heeft opgegeven, beschermen. Indien de maffia twee man stuurt, zullen jullie allebei sterven. Je wint als alle maffia dood is.

Cupido - In deze donkere dagen volg angst en haat breng jij een lichtpuntje aan de hemel. Jij kiest twee medespelers en deze zullen onmiddelijk smoorverliefd op elkaar worden. Als één van deze twee tortelduifjes doodgaat echter, dan zal de ander het nut van het leven niet meer inzien en onmiddelijk zelfmoord plegen.

Spion - Je hebt sympathie voor de maffia, al hoor je zelf niet tot deze bende. Jij weet wie de maffialeden zijn, maar zij weten niet wie jij bent. Je helpt de maffia door niet op ze te stemmen bij de dorpslynch. Als je het 3 dagen volhoudt, wordt je toegelaten tot de maffia!

Busdriver - De Busdriver kiest elke nacht twee mensen die met elkaar van plek verwisselen. Deze twee mensen wisselen alleen deze nacht.
Als Persoon A door de maffia wordt doodgeschoten, is het Persoon B die dood gaat.
Voor bescherming/nachtwakerattack/ed geldt hetzelfde. Op deze manier kan de maffia zichzelf ook per ongeluk afmaken, en dat is grappig. De busdriver mag niet 2 keer dezelfde spelers switchen.

Voodooheks De voodooheks kiest elke nacht 1 persoon en 1 woord, dit woord wordt van te voren gecheckt door SL. Wanneer de uitgekozen speler dit woord de volgende dag zegt, zal deze speler sterven. Staat aan de kant van de maffia, maar telt niet mee in het aantal kills. De voodoo heks mag elke speler maar 1x uitkiezen. De regels voor de woorden zullen per PM duidelijk gemaakt worden.

Zombie Je vindt het belachelijk dat je vermoord bent en je wil graag wraak nemen. Dit doe jij doordat je de kans hebt om na je dood nog iemand te vermoorden. Gelijk na je dood stuur je de spelleider een PM met jouw kill, je mag niet meer spelinhoudelijk meepraten.

Orakel Het orakel kiest elke nacht één persoon. Wanneer het orakel sterft zal de SL de rol van het gekozen persoon onthullen.

Deelnemers:

1. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
3. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
4. Etc Profiel | History | Fotoboek
5. Naatje Profiel | History | Fotoboek
6. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
7. Bartjebart Profiel | Fotoboek | History
8. Liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
9. TheVulture Profiel | History | Fotoboek
10. HonkeytonkProfiel | History | Fotoboek
11. tdrone Profiel | History | Fotoboek
12. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
13. Theatermama Profiel | History | Fotoboek
14. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
15. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
16. 08gnoT. Profiel | History | Fotoboek
17. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
18. StijnDa Profiel | History | Fotoboek
19. Lynda Profiel | History | Fotoboek
20. MaJo Profiel | History | Fotoboek
21. Cablegunmaster Profiel | History | Fotoboek
22. EllaN Profiel | History | Fotoboek
23. Marsan Profiel | History | Fotoboek
24. heloef Profiel | History | Fotoboek

Als je dus kills doorgeeft via PM, aan BEIDE spelleiders PM'en..Gebeurt dit niet, dan geldt jouw rol die dag/nacht niet!

Spelleiders deze ronde: Puntenslijpsel en gewoonfaye

Belangrijke posts:

HUUUUUUUUH, WAT IS DEZE?! Hier heb je een leuke oude ronde om te bekijken:
Het grote Fok! Mafia spel #42. Hallo

Deze OP is hier te vinden

[ Bericht 1% gewijzigd door gewoonfaye op 01-09-2011 20:46:13 ]
Maarten-Pieterdonderdag 1 september 2011 @ 20:34
SL's zijn geen mod, dus SL's moeten topic openen :P
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 20:34
quote:
2s.gif Op donderdag 1 september 2011 20:34 schreef Maarten-Pieter het volgende:
SL's zijn geen mod, dus SL's moeten topic openen :P
Dat klopt.
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 20:35
verkeerde PI
lyndadonderdag 1 september 2011 @ 20:36
*O*
tdronedonderdag 1 september 2011 @ 20:36
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 20:36 schreef lynda het volgende:
*O*
*G*
Maarten-Pieterdonderdag 1 september 2011 @ 20:37
*O* *G*

:7

:')
tdronedonderdag 1 september 2011 @ 20:40
quote:
mmm hoe ga ik deze verbeteren?
lyndadonderdag 1 september 2011 @ 20:44
Jaaaaaaa verkiesbaar *O*
Lynda voor BM

Lynda (0)
tdronedonderdag 1 september 2011 @ 20:45
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 20:44 schreef lynda het volgende:
Jaaaaaaa verkiesbaar *O*
Lynda voor BM

Lynda (0)
speechen! speechen! :D
lyndadonderdag 1 september 2011 @ 20:46
Omdat ik de vorige ronde niet mocht en wil en hints zoek :D
TheVulturedonderdag 1 september 2011 @ 20:47
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 20:46 schreef lynda het volgende:
Omdat ik de vorige ronde niet mocht en wil en hints zoek :D
You better be trustworthy!

# Vote Lynda

Lynda (1) TV
Etceteradonderdag 1 september 2011 @ 20:48
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 20:47 schreef TheVulture het volgende:

[..]

You better be trustworthy!

# Vote Lynda

Lynda (1) TV
En dat zeg jij :D _O-
TheVulturedonderdag 1 september 2011 @ 20:51
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 20:48 schreef Etcetera het volgende:

[..]

En dat zeg jij :D _O-
:P

Ik probeer het vertrouwen te herstellen :)
Bartjebartdonderdag 1 september 2011 @ 20:53
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 20:51 schreef TheVulture het volgende:

[..]

:P

Ik probeer het vertrouwen te herstellen :)
Succes :O
Puntenslijpseldonderdag 1 september 2011 @ 20:53
Als iemand nog géén PM heeft, neem dat contcat met ons op...
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 20:55
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 20:53 schreef Puntenslijpsel het volgende:
Als iemand nog géén PM heeft, neem dat contcat met ons op...
'neem dan contact'
TheVulturedonderdag 1 september 2011 @ 20:55
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 20:53 schreef Puntenslijpsel het volgende:
Als iemand nog géén PM heeft, neem dat contcat met ons op...
Je hebt een PM :7
tombolafandonderdag 1 september 2011 @ 20:59
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, we zijn begonnen! *O*
Ik stel me weer verkiesbaar, omdat het kan O+
gewoonfayedonderdag 1 september 2011 @ 21:00
ik denk de hele tijd, hints zoeken, hints zoeken, stemmen, stemmen, maar dat kan niet, want ik ben spelleider :')
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 21:01
Lynda (1) TV
Tombolafan (0)
Tha_Erikdonderdag 1 september 2011 @ 21:17
Lynda (2) TV, Tha_Erik
Tombolafan (0)

Want lynda doet altijd goed haar best enzo :Y.
lyndadonderdag 1 september 2011 @ 21:18
O+
lyndadonderdag 1 september 2011 @ 21:19
Nou waar blijft iedereen.. :D
IJsdraakjedonderdag 1 september 2011 @ 21:24
#vote lynda

Lynda (3) TV, Tha_Erik, IJs
Tombolafan (0)

Ooit moet dat toch goed gaan? ;(
Bartjebartdonderdag 1 september 2011 @ 21:26
quote:
17s.gif Op donderdag 1 september 2011 21:24 schreef IJsdraakje het volgende:
Ooit moet dat toch goed gaan? ;(
Weet je dat zeker? :{
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 21:27
We zijn nog niet eens begonnen of het schaapgedrag begint al :')
heloefdonderdag 1 september 2011 @ 21:27
#vote lynda

Lynda (4) TV, Tha_Erik, IJs, heloef
Tombolafan (0)
Tha_Erikdonderdag 1 september 2011 @ 21:31
Ach, schaapgedrag, Lynda lijkt me een goede herder.
Etceteradonderdag 1 september 2011 @ 21:32
Ik wil eerst eens zien welke potentiele herders er nog bij komen :+
TheVulturedonderdag 1 september 2011 @ 21:50
Gewoon mijn voorbeeld volgen... dat ging de vorige ronde ook goed mensen!
liesje1979donderdag 1 september 2011 @ 21:51
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 21:32 schreef Etcetera het volgende:
Ik wil eerst eens zien welke potentiele herders er nog bij komen :+
tombolafandonderdag 1 september 2011 @ 21:52
quote:
3s.gif Op donderdag 1 september 2011 21:17 schreef Tha_Erik het volgende:
Lynda (2) TV, Tha_Erik
Tombolafan (0)

Want lynda doet altijd goed haar best enzo :Y.
En bedankt :')
liesje1979donderdag 1 september 2011 @ 21:56
We zijn nog niet eens echt begonnen maar ik vind Erik nu alweer verdacht _O-
tdronedonderdag 1 september 2011 @ 22:00
quote:
10s.gif Op donderdag 1 september 2011 21:56 schreef liesje1979 het volgende:
We zijn nog niet eens echt begonnen maar ik vind Erik nu alweer verdacht _O-
oh gelukkig, dan was ik niet de enige
tombolafandonderdag 1 september 2011 @ 22:00
quote:
10s.gif Op donderdag 1 september 2011 21:56 schreef liesje1979 het volgende:
We zijn nog niet eens echt begonnen maar ik vind Erik nu alweer verdacht _O-
Ik ook _O-
Echt, METEEN, wtf _O-
Tha_Erikdonderdag 1 september 2011 @ 22:04
Jezus christ ik heb nauwelijk nog iets gezegd uberhaupt :{.
Tha_Erikdonderdag 1 september 2011 @ 22:05
Helpt het als ik me verkiesbaar stel als BM :')?
tombolafandonderdag 1 september 2011 @ 22:05
quote:
3s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:04 schreef Tha_Erik het volgende:
Jezus christ ik heb nauwelijk nog iets gezegd uberhaupt :{.
Kun je naaaaaaagaaaaaaaaaan _O-
quote:
10s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:05 schreef Tha_Erik het volgende:
Helpt het als ik me verkiesbaar stel als BM :')?
Nu niet meer :7
heloefdonderdag 1 september 2011 @ 22:07
Herdenk de Homo, kan ik vast aan John de Mol verkopen.
EllaNdonderdag 1 september 2011 @ 22:08
Ik wacht nog even af :D.
MaJodonderdag 1 september 2011 @ 22:09
Ha ik heb een PM *O*

Moet er wel weer even inkomen :D
TheVulturedonderdag 1 september 2011 @ 22:10
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:09 schreef MaJo het volgende:
Ha ik heb een PM *O*

Moet er wel weer even inkomen :D
Gewoon iedere dag 3 mensen vermoorden
Tha_Erikdonderdag 1 september 2011 @ 22:11
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:10 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Gewoon iedere dag 3 mensen vermoorden
In 'r eentje? Of ga je meehelpen?
MaJodonderdag 1 september 2011 @ 22:11
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:10 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Gewoon iedere dag 3 mensen vermoorden
Komt helemaal goed, heb in het begin ook een paar keer meegespeeld :)
tdronedonderdag 1 september 2011 @ 22:11
quote:
3s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:11 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

In 'r eentje? Of ga je moet ik meehelpen?
even verbeterd :)
Tha_Erikdonderdag 1 september 2011 @ 22:12
Ik stop wel met posten, want het maakt niet uit wát ik zeg, blijkbaar is het alles meteen toch verdacht :W.
TheVulturedonderdag 1 september 2011 @ 22:14
quote:
10s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:12 schreef Tha_Erik het volgende:
Ik stop wel met posten, want het maakt niet uit wát ik zeg, blijkbaar is het alles meteen toch verdacht :W.
Ik hou wel van je Erik O+
MaJodonderdag 1 september 2011 @ 22:14
quote:
10s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:12 schreef Tha_Erik het volgende:
Ik stop wel met posten, want het maakt niet uit wát ik zeg, blijkbaar is het alles meteen toch verdacht :W.
Ik vind jou nog niet verdacht want ik heb de laatste paar keer niet meegedaan O+ En hoezo zou je verdacht moeten zijn dan?
tdronedonderdag 1 september 2011 @ 22:14
quote:
10s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:12 schreef Tha_Erik het volgende:
Ik stop wel met posten, want het maakt niet uit wát ik zeg, blijkbaar is het alles meteen toch verdacht :W.
_O- arme Erik kan het niet goed doen

dadelijk is hij dorp en durft hij niet te posten
TheVulturedonderdag 1 september 2011 @ 22:15
quote:
3s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:11 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

In 'r eentje? Of ga je meehelpen?
Ik kan niks dit keer :'(
tombolafandonderdag 1 september 2011 @ 22:15
quote:
10s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:12 schreef Tha_Erik het volgende:
Ik stop wel met posten, want het maakt niet uit wát ik zeg, blijkbaar is het alles meteen toch verdacht :W.
Aw, is er ook een calimero-rol? O+
heloefdonderdag 1 september 2011 @ 22:15
quote:
10s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:12 schreef Tha_Erik het volgende:
Ik stop wel met posten, want het maakt niet uit wát ik zeg, blijkbaar is het alles meteen toch verdacht :W.
Het wordt hem te heet onder de voetjes.
Tha_Erikdonderdag 1 september 2011 @ 22:16
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:15 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Aw, is er ook een calimero-rol? O+
Die heb ik *O*.
tombolafandonderdag 1 september 2011 @ 22:18
quote:
3s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:16 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Die heb ik *O*.
Ik merk het _O-
honkeytonkdonderdag 1 september 2011 @ 22:18
Eindelijk is het begonnen *O*
MaJodonderdag 1 september 2011 @ 22:19
Maar als ik het goed begrijp is Tha_Erik dus vaak maffia? Dan is de kans toch juist groter dat hij dat nu juist niet is of denk ik te makkelijk? :D
TheVulturedonderdag 1 september 2011 @ 22:19
quote:
14s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:18 schreef honkeytonk het volgende:
Eindelijk is het begonnen *O*
PM je me even je rol aub.... het is anders lastig om met je te spelen
Tha_Erikdonderdag 1 september 2011 @ 22:19
De kans is elke ronde precies even groot dat ik maffia ben. behalve vorige ronde want toen was ik spelleider :').
liesje1979donderdag 1 september 2011 @ 22:19
Sorry Erik. :*
Maarten-Pieterdonderdag 1 september 2011 @ 22:19
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:19 schreef MaJo het volgende:
Maar als ik het goed begrijp is Tha_Erik dus vaak maffia? Dan is de kans toch juist groter dat hij dat nu juist niet is of denk ik te makkelijk? :D
We hebben een verdachte! Ik stem voor de lynch op MaJo!

MaJo (1) Maarten-Pieter
honkeytonkdonderdag 1 september 2011 @ 22:20
quote:
12s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:19 schreef TheVulture het volgende:

[..]

PM je me even je rol aub.... het is anders lastig om met je te spelen
_O-
liesje1979donderdag 1 september 2011 @ 22:21
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:19 schreef MaJo het volgende:
Maar als ik het goed begrijp is Tha_Erik dus vaak maffia? Dan is de kans toch juist groter dat hij dat nu juist niet is of denk ik te makkelijk? :D
Natuurlijk is er kans dat hij dorp is, maar dat hij zo vroeg al stemt bij de BM vind ik gewoon verdacht! :D
Tha_Erikdonderdag 1 september 2011 @ 22:21
quote:
2s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:19 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

We hebben een verdachte! Ik stem voor de lynch op MaJo!

MaJo (1) Maarten-Pieter
Misschien handig om nog even geen lynch te posten (ook niet voor de grap) ivm met verwarring tussen lijstjes enzo :')?
TheVulturedonderdag 1 september 2011 @ 22:21
quote:
3s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:19 schreef Tha_Erik het volgende:
De kans is elke ronde precies even groot dat ik maffia ben. behalve vorige ronde want toen was ik spelleider :').
Toch grappig dat weer iedereen op jou duikt Erik :D
Tha_Erikdonderdag 1 september 2011 @ 22:21
quote:
10s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:21 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Natuurlijk is er kans dat hij dorp is, maar dat hij zo vroeg al stemt bij de BM vind ik gewoon verdacht! :D
Ik heb weinig geduld en geen idee hoe laat ik morgen naar mijn ouders ga en of ik tussen de reis en het avondeten nog online ga komen. Bovendien, juist maffia stemt later omdat die tijd nodig heeft om te overleggen.
TheVulturedonderdag 1 september 2011 @ 22:22
quote:
10s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:21 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Natuurlijk is er kans dat hij dorp is, maar dat hij zo vroeg al stemt bij de BM vind ik gewoon verdacht! :D
Ik had al aangekondigd op Lynda te stemmen.... dus ik ga er blanco in :D
Tha_Erikdonderdag 1 september 2011 @ 22:22
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:21 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Toch grappig dat weer iedereen op jou duikt Erik :D
Ik noem het aantrekkingskracht :').
MaJodonderdag 1 september 2011 @ 22:22
quote:
2s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:19 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

We hebben een verdachte! Ik stem voor de lynch op MaJo!

MaJo (1) Maarten-Pieter
He hoezo dat nou? :D Gewoon een kwestie van logisch nadenken :')
liesje1979donderdag 1 september 2011 @ 22:22
quote:
3s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:21 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Ik heb weinig geduld en geen idee hoe laat ik morgen naar mijn ouders ga en of ik tussen de reis en het avondeten nog online ga komen. Bovendien, juist maffia stemt later omdat die tijd nodig heeft om te overleggen.
Ik had op je stem gehoopt enzo. :')
MaJodonderdag 1 september 2011 @ 22:23
Wel tof dat de beschuldigingen al beginnen terwijl niemand nog enig idee heeft _O- :')
Tha_Erikdonderdag 1 september 2011 @ 22:24
quote:
9s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:22 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Ik had op je stem gehoopt enzo. :')
Die heb je de vorige (voor onze SL-ronde _O-) al gehad.
liesje1979donderdag 1 september 2011 @ 22:26
quote:
6s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:24 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Die heb je de vorige (voor onze SL-ronde _O-) al gehad.
Ja en toen werd TV het en die was maffia. :')
Puntenslijpseldonderdag 1 september 2011 @ 22:27
Ik vergat hoe leuk dit vanaf deze kant is :+
TheVulturedonderdag 1 september 2011 @ 22:28
quote:
10s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:26 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Ja en toen werd TV het en die was maffia. :')
Nee dat was toen jullie SL waren hoor :D
liesje1979donderdag 1 september 2011 @ 22:31
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:28 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Nee dat was toen jullie SL waren hoor :D
Ja! Wie was dan de maffia burgemeester van de ronde daarvoor?
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 22:32
TV die vorige ronde ook al meteen op lynda stemde, omdat ze SL-maatjes zijn... en nu weer dus.
TheVulturedonderdag 1 september 2011 @ 22:33
quote:
7s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:32 schreef naatje_1 het volgende:
TV die vorige ronde ook al meteen op lynda stemde, omdat ze SL-maatjes zijn... en nu weer dus.
Ja en nu zijn we allebei maffia :Y
TheVulturedonderdag 1 september 2011 @ 22:33
quote:
14s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:31 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Ja! Wie was dan de maffia burgemeester van de ronde daarvoor?
Tombo
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 22:35
quote:
6s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:33 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ja en nu zijn we allebei maffia :Y
Ik vertrouw je in ieder geval niet weer :') Überhaupt zal ik niet zo snel meer iemand in vertrouwen nemen, wat heb ik gefaald zeg, vorige ronde :')
IJsdraakjedonderdag 1 september 2011 @ 22:36
Ik stem gewoon altijd op lynda, want lynda is liev. O+
TheVulturedonderdag 1 september 2011 @ 22:36
Elke ronde is anders he :D
Tha_Erikdonderdag 1 september 2011 @ 22:37
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:36 schreef TheVulture het volgende:
Elke ronde is anders he :D
Waarom ben ik dan elke ronde maffia volgens iedereen _O-?
Roger_Epialesdonderdag 1 september 2011 @ 22:37
Ah, we zijn begonnen :P

Ik zal me toch maar weer verkiesbaar stellen, ook al ben ik de vorige keer dat ik dat deed meteen vermoord. :')

Maar, mijn beste mede-dorpelingen, ondanks het risico ben ik bereid om de gevaarlijke taak van Burgemeester op mij te nemen.

Samen met jullie wil ik de bezem door de stad halen en ik zal niet rusten tot dat alle maffialeden zijn gevonden, gepakt en met pek en veren het dorp uit zijn gekegeld. (of gewoon gelyncht :') )

Steun mij in deze gezamenlijke strijd tegen de duistere onderwereldfiguren!

Lynda (4) TV, Tha_Erik, IJs, heloef
Tombolafan (0)
Roger_Epiales (0)
MaJodonderdag 1 september 2011 @ 22:37
Nou kandidaatburgemeesters, vertel mij eens waarom ik op jullie moet stemmen? :s)
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 22:37
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:36 schreef TheVulture het volgende:
Elke ronde is anders he :D
Ja, maar jij kan zo verdomd goed spelen dat je te vertrouwen bent, dat ik je niet meer vertrouw. Vorige ronde zou ik dit misschien nog gewoon voor waar hebben genomen, maar nu...
TheVulturedonderdag 1 september 2011 @ 22:38
quote:
14s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:37 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Ja, maar jij kan zo verdomd goed spelen dat je te vertrouwen bent, dat ik je niet meer vertrouw. Vorige ronde zou ik dit misschien nog gewoon voor waar hebben genomen, maar nu...
Dank je voor het compliment :D
Maarten-Pieterdonderdag 1 september 2011 @ 22:38
Lynda (4) TV, Tha_Erik, IJs, heloef
Tombolafan (0)
Roger_Epiales (1) Maarten-Pieter

Roger *O*
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 22:40
quote:
2s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:38 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Lynda (4) TV, Tha_Erik, IJs, heloef
Tombolafan (0)
Roger_Epiales (1) Maarten-Pieter

Roger *O*
Jullie stemmen ook verdomde vaak op elkaar...
liesje1979donderdag 1 september 2011 @ 22:41
Ik wil ook iemand die ik blind vertrouw.
TheVulturedonderdag 1 september 2011 @ 22:41
quote:
9s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:41 schreef liesje1979 het volgende:
Ik wil ook iemand die ik blind vertrouw.
Hoi :7
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 22:42
quote:
9s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:41 schreef liesje1979 het volgende:
Ik wil ook iemand die ik blind vertrouw.
Hai.
Roger_Epialesdonderdag 1 september 2011 @ 22:42
quote:
2s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:38 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Lynda (4) TV, Tha_Erik, IJs, heloef
Tombolafan (0)
Roger_Epiales (1) Maarten-Pieter

Roger *O*
MP!
Dank voor je stem, neem een Roger-vlaggetje. w/
:P

quote:
2s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:40 schreef naatje_1 het volgende:
Jullie stemmen ook verdomde vaak op elkaar...
Mede-ESF-ers, he. :+
Maarten-Pieterdonderdag 1 september 2011 @ 22:43
quote:
2s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:40 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Jullie stemmen ook verdomde vaak op elkaar...
Of we maffia zijn of niet ;)
StijnDadonderdag 1 september 2011 @ 22:43
quote:
9s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:41 schreef liesje1979 het volgende:
Ik wil ook iemand die ik blind vertrouw.
Liesjeee
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 22:43
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:42 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

MP!
Dank voor je stem, neem een Roger-vlaggetje. w/
:P

[..]

Mede-ESF-ers, he. :+
Je moet niet op elkaar posten, omdat je uit hetzelfde topic komt heh :D Des te meer kan iemand dat gebruiken om jouw vertrouwen te winnen...
StijnDadonderdag 1 september 2011 @ 22:43
Tevens goedenavond.
IJsdraakjedonderdag 1 september 2011 @ 22:44
quote:
2s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:43 schreef StijnDa het volgende:
Tevens goedenavond.
Ook hoi. :W
liesje1979donderdag 1 september 2011 @ 22:44
quote:
2s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:43 schreef StijnDa het volgende:
Tevens goedenavond.
Hoi!
Maarten-Pieterdonderdag 1 september 2011 @ 22:44
quote:
14s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:43 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Je moet niet op elkaar posten, omdat je uit hetzelfde topic komt heh :D Des te meer kan iemand dat gebruiken om jouw vertrouwen te winnen...
Boeiend, er gaan belangen boven het maffiaspel :{w
Maarten-Pieterdonderdag 1 september 2011 @ 22:45
quote:
2s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:43 schreef StijnDa het volgende:
Tevens goedenavond.
Heia! :W
MaJodonderdag 1 september 2011 @ 22:46
Ik weet nog van oude spellen dat je mensen die je kent uit andere topics automatisch ook meer vertrouwd :D Nu doen er maar weinig mensen mee die ik ken dus dat scheelt ;)
Roger_Epialesdonderdag 1 september 2011 @ 22:46
quote:
14s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:43 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Je moet niet op elkaar posten, omdat je uit hetzelfde topic komt heh :D Des te meer kan iemand dat gebruiken om jouw vertrouwen te winnen...
Maar ik ben ook echt, echt heel betrouwbaar. :7
liesje1979donderdag 1 september 2011 @ 22:47
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:46 schreef MaJo het volgende:
Ik weet nog van oude spellen dat je mensen die je kent uit andere topics automatisch ook meer vertrouwd :D Nu doen er maar weinig mensen mee die ik ken dus dat scheelt ;)
Maar dat vind ik juist wel prettig, ook al is het misschien onterecht enzo. Het idee dat er iemand te vertrouwen is bij dit spel.
StijnDadonderdag 1 september 2011 @ 22:49
Zijn er al mensen verdacht?

Zijn er al burgemeester campagnes?
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 22:49
Ik twijfel weer ernstig :') BM worden, ja of de neen...
MaJodonderdag 1 september 2011 @ 22:49
quote:
14s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:47 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Maar dat vind ik juist wel prettig, ook al is het misschien onterecht enzo. Het idee dat er iemand te vertrouwen is bij dit spel.
Dat is ook wel weer waar. Ik zie nu zoveel onbekende namen en dat is ook wel weer lastig :Y
Roger_Epialesdonderdag 1 september 2011 @ 22:50
quote:
14s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:47 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Maar dat vind ik juist wel prettig, ook al is het misschien onterecht enzo. Het idee dat er iemand te vertrouwen is bij dit spel.
Dat heb ik ook en beetje, ook al weet ik dat het niet terecht is.
Eerste ronde vertrouwde ik Erik, toen vermoordde hij mij :') , maar het vertrouwen is toch niet helemaal weg.
StijnDadonderdag 1 september 2011 @ 22:50
quote:
14s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:49 schreef naatje_1 het volgende:
Ik twijfel weer ernstig :') BM worden, ja of de neen...
Moet je wel een goede reclamecampagne hebben :Y)
Je neemt het op tegen lynda he :7
cablegunmasterdonderdag 1 september 2011 @ 22:51
Ik stel mezelf beschikbaar als BM :) Ik ben knap heb tijd en luister naar het volk :9
Om een of andere reden is lynda te vaak Dorp geweest en verdenk ik haar hierom dat ze een maffialid is. Ze heeft teveel gladde praatjes om geloofwaardig over te komen.
Stem op Cable en we ruïneren al de maffia uit het dorp O+
Vuur en Hooi staken!
liesje1979donderdag 1 september 2011 @ 22:51
Lynda (4) TV, Tha_Erik, IJs, heloef
Tombolafan (0)
Roger_Epiales (1) Maarten-Pieter
liesje1979 (0)

Ik herinner me van vorige ronde dat het ook wel fijn is om je beschikbaar te stellen, ook al word je het niet.

Stem op mij, ik ben dorp!
Etceteradonderdag 1 september 2011 @ 22:51
Sinds de vorige ronde met Soempie als Maffia en TV als Maffia-BM vertrouw ik niemand meer }:|
MaJodonderdag 1 september 2011 @ 22:51
Ik vind dat ik als speler van het eerste uur ook wel me verkiesbaar kan stellen als burgemeester, maar ik ben bang dat al deze nieuwe spelers toch niet op me stemmen :@
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 22:52
'wordt je', liesje, alstublieft... 'word je' moet het zijn.
MaJodonderdag 1 september 2011 @ 22:52
Ik heb wel grote tetten, wellicht helpt dat? :')
StijnDadonderdag 1 september 2011 @ 22:52
* StijnDa stemt op Liesje :Y)
Lynda (4) TV, Tha_Erik, IJs, heloef
Tombolafan (0)
Roger_Epiales (1) Maarten-Pieter
liesje1979 (1) Stijn
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 22:53
quote:
2s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:52 schreef StijnDa het volgende:
* StijnDa stemt op Lynda :Y)
Lynda (4) TV, Tha_Erik, IJs, heloef
Tombolafan (0)
Roger_Epiales (1) Maarten-Pieter
liesje1979 (1) Stijn
en dan je stem bij liesje plaatsen
StijnDadonderdag 1 september 2011 @ 22:53
quote:
10s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:53 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

en dan je stem bij liesje plaatsen
Ninja edit :(
liesje1979donderdag 1 september 2011 @ 22:53
quote:
9s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:52 schreef naatje_1 het volgende:
'wordt je', liesje, alstublieft... 'word je' moet het zijn.
Check.
StijnDadonderdag 1 september 2011 @ 22:53
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:52 schreef MaJo het volgende:
Ik heb wel grote tetten, wellicht helpt dat? :')
Pics en ik stem op jou ^O^
Roger_Epialesdonderdag 1 september 2011 @ 22:54
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:52 schreef MaJo het volgende:
Ik heb wel grote tetten, wellicht helpt dat? :')
Oh jee, de vorige keer dat een kandidaat dat riep volgde er een ware stormloop. :P

Maar mij haal je er niet mee over. Ik val niet voor grote tetten. :{w
liesje1979donderdag 1 september 2011 @ 22:54
quote:
2s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:52 schreef StijnDa het volgende:
* StijnDa stemt op Liesje :Y)
Lynda (4) TV, Tha_Erik, IJs, heloef
Tombolafan (0)
Roger_Epiales (1) Maarten-Pieter
liesje1979 (1) Stijn
Thanks.
MaJodonderdag 1 september 2011 @ 22:54
quote:
2s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:53 schreef StijnDa het volgende:

[..]

Pics en ik stem op jou ^O^
Het idee is toch een stuk spannender? ;)
cablegunmasterdonderdag 1 september 2011 @ 22:54
quote:
10s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:51 schreef liesje1979 het volgende:
Lynda (4) TV, Tha_Erik, IJs, heloef
Tombolafan (0)
Roger_Epiales (1) Maarten-Pieter
liesje1979 (0)

Ik herinner me van vorige ronde dat het ook wel fijn is om je beschikbaar te stellen, ook al word je het niet.

Stem op mij, ik ben dorp!
Ik stem op Majo! omdat ze nieuw is :). Ik vind als mogelijk toekomstige burgemeester dat iedereen een kans verdient totdat er bewijs tegen ze is gevonden :) .

Lynda (4) TV, Tha_Erik, IJs, heloef
Tombolafan (0)
Roger_Epiales (1) Maarten-Pieter
liesje1979 (1) Stijn
Majo (1) Cablegunmaster
Cable(0)
MaJodonderdag 1 september 2011 @ 22:54
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:54 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Oh jee, de vorige keer dat een kandidaat dat riep volgde er een ware stormloop. :P

Maar mij haal je er niet mee over. Ik val niet voor grote tetten. :{w
Hara zeker? _O-
Bartjebartdonderdag 1 september 2011 @ 22:54
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:52 schreef MaJo het volgende:
Ik heb wel grote tetten, wellicht helpt dat? :')
:{
gewoonfayedonderdag 1 september 2011 @ 22:54
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:46 schreef MaJo het volgende:
Ik weet nog van oude spellen dat je mensen die je kent uit andere topics automatisch ook meer vertrouwd :D Nu doen er maar weinig mensen mee die ik ken dus dat scheelt ;)
Ik vond het nogal moeilijk om objectief naar mijn eigen vriend te kijken, daarom ben ik nu SL. Ik zie alllllles
MaJodonderdag 1 september 2011 @ 22:55
quote:
17s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:54 schreef cablegunmaster het volgende:

[..]

Ik stem op Majo! omdat ze nieuw is :). Ik vind als mogelijk toekomstige burgemeester dat iedereen een kans verdient totdat er bewijs tegen ze is gevonden :) .

Lynda (4) TV, Tha_Erik, IJs, heloef
Tombolafan (0)
Roger_Epiales (1) Maarten-Pieter
liesje1979 (1) Stijn
Majo (1) Cablegunmaster
Cable(0)
Ah dat is lief O+ :*
Tha_Erikdonderdag 1 september 2011 @ 22:55
quote:
1s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:54 schreef gewoonfaye het volgende:

[..]

Ik vond het nogal moeilijk om objectief naar mijn eigen vriend te kijken, daarom ben ik nu SL. Ik zie alllllles
Alles :@?
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 22:56
quote:
3s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:55 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Alles :@?
Nee, jouw wens om homo-erotisch doodgeschreven te worden ziet ze niet.
Etceteradonderdag 1 september 2011 @ 22:56
quote:
1s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:54 schreef gewoonfaye het volgende:

[..]

Ik vond het nogal moeilijk om objectief naar mijn eigen vriend te kijken, daarom ben ik nu SL. Ik zie alllllles
:D Wie is je vriend :P

/offtopic :')
MaJodonderdag 1 september 2011 @ 22:57
Overigens ben ik niet helemaal nieuw he, alleen een tijdje niet meegespeeld ;) Maar wel weer vers bloed :)
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 22:57
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:56 schreef Etcetera het volgende:

[..]

:D Wie is je vriend :P

/offtopic :')
:W
cablegunmasterdonderdag 1 september 2011 @ 22:57
quote:
3s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:55 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Alles :@?
Stem je op mij :)? omdat ik zo lief en schattig ben :)?
Tha_Erikdonderdag 1 september 2011 @ 22:58
quote:
17s.gif Op donderdag 1 september 2011 22:57 schreef cablegunmaster het volgende:

[..]

Stem je op mij :)? omdat ik zo lief en schattig ben :)?
Nee, want je hebt nog nooit meegespeeld. Eerst maar eens afwachten hoe je speelt.
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 22:58
Ik vind de redenatie van cable wel sterk:

##vote Majo

Lynda (4) TV, Tha_Erik, IJs, heloef
Tombolafan (0)
Roger_Epiales (1) Maarten-Pieter
liesje1979 (1) Stijn
Majo (2) Cablegunmaster, naatje_1
Cable(0)
MaJodonderdag 1 september 2011 @ 22:59
:o Jee *O*
naatje_1donderdag 1 september 2011 @ 22:59
Dit is overigens een voorlopige vote, en de volgende post moet een SL vullen.

-kut- :') In dat geval moet een SL de nieuwe openen :') -