Nee niks voorkoken idd, dat vind ik ook helemaal niks. Haha pulled pork is dus echt lang wachten..quote:Op donderdag 4 juli 2013 13:14 schreef The_stranger het volgende:
[..]
Ribs zijn altijd lekkerDe een houdt van droge ribs (Memphis style, alleen een rub vooraf), de ander van natte ribs (Kansas City style, dus rub en op het laatst (veel) saus) en de derde doet het weer op zijn manier....
Zo lang je ze maar niet voorkookt![]()
Pulled pork is zo mogelijk nog simpeler, erop leggen, heel wat geduld hebben (kan wel tot een uur of 16 duren bij grote stukken) en eventueel soms besproeien (al is het niet geheel of dat echt wat toevoegt)...
Ook de pulled pork kun je halverwege inpakken in folie, dat verkort de tijd aanzienlijk. Dat noemt men (in de VS) een Texas crutch.quote:Op donderdag 4 juli 2013 13:22 schreef mytec het volgende:
[..]
Nee niks voorkoken idd, dat vind ik ook helemaal niks. Haha pulled pork is dus echt lang wachten..
Post NL is een ramp. Wel eens gehad dat ik in de hal wat aan het klussen was, er een kaartje van Post in de bus viel "Wij vonden u niet thuis"quote:Op maandag 8 juli 2013 09:40 schreef Catch22- het volgende:
Nou, de bestelling bij Beef en Steak loopt uit op een grote fail.
Zaterdag ging ik barbequen
Eerst waren ze donderdag vergeten eea te versturen. Dat hebben ze toen vrijdag gedaan.
Zaterdag kwam PostNL en de bezorger gaf aan dat we niet thuis waren (terwijl mijn vriendin op zeker thuis was)... Nog gebeld en hem gepoogd te zoeken, maar kon hem niet meer vinden.
Dus geen vlees bij de BBQ en hopelijk komt het vandaag.
Ja het zijn echt onwijze mongolen. Helaas hebben ze geen concurrentie.quote:Op maandag 8 juli 2013 09:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Post NL is een ramp. Wel eens gehad dat ik in de hal wat aan het klussen was, er een kaartje van Post in de bus viel "Wij vonden u niet thuis"
Trok dus de deur open en vroeg de postbode waarom hij dit deed en ik dat pakje wilde. Hij had het geeneens bij zich.
Ja. Als zij echter niet waren vergeten het pakketje te versturen, was het op vrijdag op mijn werk bezorgd en dan komt het altijd wel goedquote:Op maandag 8 juli 2013 09:52 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, dat briefje in de bus dat je niet thuis was zogenaamd gebeurt schijnbaar best vaak.. Je ziet ook dat pakketbezorging steeds meer toegespitst wordt op afhaalpunten.
Heb het gementioned, ziet dus niemand (alleen de mensen die hun én mij volgen) zonder dat ze zoeken of mijn profiel bekijken.quote:Op maandag 8 juli 2013 09:59 schreef MaximusTG het volgende:
Oja, publiek klagen, dat werkt altijd extra goed :![]()
Meeste internetshops zijn veel te lief voor hun pakketdienst.quote:Op maandag 8 juli 2013 10:00 schreef Catch22- het volgende:
[..]
Heb het gementioned, ziet dus niemand (alleen de mensen die hun én mij volgen) zonder dat ze zoeken of mijn profiel bekijken.
Niet zoals sommigen doen, een punt ervoor zetten zodat iedereen het ziet. Wat ik overigens wel heb gedaan met mijn kwade tweets naar PostNL toe, die zie ik namelijk als schuldige, Beef en steak kan er in deze niet heel veel aan doen (behalve mijn pakket niet vergeten, maar daar hebben ze netjes hun verontschuldigingen voor aangeboden aan de telefoon).
Die verontschuldigingen kwamen overigens 1 minuut na een tweet dat ik het apart vond dat mijn pakket 's ochtends (vrijdag) nog op "Wordt voorbereid door zender" stond.
Sja, wat wil je dan doen? Vriend van me werkt bij een webshop, maar je kan weinig aan de kwaliteit van de levering doen, tenzij je een koerier gaat gebruiken en dan wordt t al gauw heel duur.quote:Op maandag 8 juli 2013 10:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Meeste internetshops zijn veel te lief voor hun pakketdienst.
Accountmanager van de pakketdienst het vuur aan de schenen leggen, duidelijk maken dat DHL of DPD, of wie dan ook een zeer goede aanbieding hebben gedaan.quote:Op maandag 8 juli 2013 10:07 schreef Catch22- het volgende:
[..]
Sja, wat wil je dan doen? Vriend van me werkt bij een webshop, maar je kan weinig aan de kwaliteit van de levering doen, tenzij je een koerier gaat gebruiken en dan wordt t al gauw heel duur.
dat mogen zij dan gaan doen. Het is inmiddels binnen, gelukkig.quote:Op maandag 8 juli 2013 11:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Accountmanager van de pakketdienst het vuur aan de schenen leggen, duidelijk maken dat DHL of DPD, of wie dan ook een zeer goede aanbieding hebben gedaan.
Correct, dat is aan de Webshop.quote:Op maandag 8 juli 2013 11:39 schreef Catch22- het volgende:
[..]
dat mogen zij dan gaan doen. Het is inmiddels binnen, gelukkig.
Ik bestel daar best veel vlees,quote:Op maandag 8 juli 2013 15:27 schreef Philotes het volgende:
Ik hier al 2 keer besteld!
http://www.beefensteak.nl/nl/
Super vlees!
1980 beldequote:Op donderdag 11 juli 2013 14:42 schreef Soohr het volgende:
[..]
Ik bestel daar best veel vlees,
Maar ga bijna altijd langs om de bestelling op te halen.
Vertrouw de PTT niks met snel bezorgen
das 200km voor mij, das me iets te gek.quote:Op donderdag 11 juli 2013 14:42 schreef Soohr het volgende:
[..]
Ik bestel daar best veel vlees,
Maar ga bijna altijd langs om de bestelling op te halen.
Vertrouw de PTT niks met snel bezorgen
Supervers?quote:Op donderdag 4 juli 2013 13:02 schreef Snowballed het volgende:
De plaatselijke boer die eigen vlees verkoopt, kan je meestal op bestelling je vlees "op elke maat" krijgen..
Supervers en meestal topkwaliteit (hier kan ik in de stal uitkiezen wie mijn slachtoffer word)
dag of 4 toch minimaal? Zelfde geldt overigens voor eieren.quote:
Tuurlijk moet het rijpen, maar ik bedoel meer dat je korte lijnen hebt, en het hoeft geen duizenden KM ronde de wereld de reizen....quote:
Heb hier steaks liggen die drie maanden gerijpt hebben, daar vreet je niet alleen je vingers maar je hele handen bij opquote:Op vrijdag 12 juli 2013 09:42 schreef Catch22- het volgende:
[..]
dag of 4 toch minimaal? Zelfde geldt overigens voor eieren.
ja dat staat ook nog op mijn todo-lijst. Maar dat staat nog zoveel. Eerst maar even een BBQ-thermometer kopen voor de ribsquote:Op vrijdag 12 juli 2013 13:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heb hier steaks liggen die drie maanden gerijpt hebben, daar vreet je niet alleen je vingers maar je hele handen bij op
Hoezo moeten eieren rijpen? Een vers gelegd eitje wat nog warm is, smaakt prima hoor. Alleen wat lastig pellen.quote:Op vrijdag 12 juli 2013 09:42 schreef Catch22- het volgende:
[..]
dag of 4 toch minimaal? Zelfde geldt overigens voor eieren.
Veel mensen vinden eieren die echt vers zijn niet lekker. Eieren van direct onder de kip vind ik lekker, maar veel van de pensiongasten van mijn schoonouders vonden dat niet.quote:Op zaterdag 13 juli 2013 18:44 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Hoezo moeten eieren rijpen? Een vers gelegd eitje wat nog warm is, smaakt prima hoor. Alleen wat lastig pellen.
Ok, op die manierquote:Op zaterdag 13 juli 2013 18:49 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Veel mensen vinden eieren die echt vers zijn niet lekker. Eieren van direct onder de kip vind ik lekker, maar veel van de pensiongasten van mijn schoonouders vonden dat niet.
Eiwit van eieren net onder de kip vandaan slaat ook veel mooier stijf en veel luchtiger stijfquote:Op zaterdag 13 juli 2013 18:51 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Ok, op die manierNooit van gehoord eerlijk gezegd.
Dat wist ik dan weer wel. Maar dat zie je ook direct wanneer je een ei breekt. Het eiwit is dan veel helderder en lobbigerquote:Op zaterdag 13 juli 2013 18:56 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Eiwit van eieren net onder de kip vandaan slaat ook veel mooier stijf en veel luchtiger stijf
Thermometer voor de bbq temp of voor de vlees temp? Die laatste moet je bij de ikea kopen, thermometer fantast a een kleine 7 euro. Heb je echter niet nodig voor ribs.quote:Op vrijdag 12 juli 2013 13:36 schreef Catch22- het volgende:
[..]
ja dat staat ook nog op mijn todo-lijst. Maar dat staat nog zoveel. Eerst maar even een BBQ-thermometer kopen voor de ribs
die fantast heb ik al. Ben voornemens wat meer grote stukken vlees te slowroasten, dus dan is een bbq thermo wel handig. Zal eens naar die macerick kijkenquote:Op zaterdag 13 juli 2013 20:49 schreef The_stranger het volgende:
[..]
Thermometer voor de bbq temp of voor de vlees temp? Die laatste moet je bij de ikea kopen, thermometer fantast a een kleine 7 euro. Heb je echter niet nodig voor ribs.
Deze thermometers gaan kapot boven de 130 graden, dus tenzij je je bbq altijd onder die grens houdt, kun je beter een suikerthermometer oid kopen, die gaan tot lekker hoog.
Of je koopt de maverick et72, een draadloze met twee probes, een voor vlees en de ander voor de bbq. Ideaal als je bbq't in de regen of kou..
Ja voor grotere stukken die lang gaan is het wel handig. Er zijn trouwens zat verschillende thermometers, zoal eentje die je kan uitlezen op een smartphone, weber heeft er zelf een aantal, zolang ze maar tot een graad of 250 kunnen, dan heb je al veel scenario's waar je die probe kan gebruiken (of nog hoger natuurlijk).quote:Op zondag 14 juli 2013 11:15 schreef Catch22- het volgende:
[..]
die fantast heb ik al. Ben voornemens wat meer grote stukken vlees te slowroasten, dus dan is een bbq thermo wel handig. Zal eens naar die macerick kijken
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |