abonnement Unibet Coolblue
pi_100756691
Ik wil van de week zelf spareribs gaan maken en ben hiervoor op zoek naar vlees.
Wie weet waar ik (tegen redelijke prijs) grote stukken rauwe spareribs kan kopen?
Veel discussies gaan al over voorgekookte/te bestellen/kant-en-klare spareribs, maar over rauwe spareribs kon ik nog niks vinden.
Iemand hier ervaring mee?

pi_100756730
Bij de slager?
Fuck with a Hooker, get rucked.
pi_100756742
Haal het zelf altijd bij de makro/sligro/hanos
pi_100756759
Groothandel als je er een pasje van kan ritselen, en anders even bij een slager binnenlopen.
Op woensdag 9 juni 2010 @ 09:07 schreef lezzer: Verder legt fruityloop uitstekend uit hoe het in het echte leven gaat.
pi_100756773
De slager?

Of zeg ik nou heel gekke dingen?
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
pi_100756785
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2011 13:24 schreef Snuitebolletje het volgende:
Haal het zelf altijd bij de makro/sligro/hanos
Mij mag je er voor wakker maken.
pi_100756794
En niet goedkoop, wel enorm lekker: http://www.beefensteak.nl/nl/ :).
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
  maandag 15 augustus 2011 @ 13:26:13 #8
353212 Mathiaaas
Eetbaar & Knuffelbaar
pi_100756803
de slager.
En ook nog een Belg.
pi_100756830
Lidl.
  maandag 15 augustus 2011 @ 13:29:47 #10
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_100756930
Makro, de blauwe (dus niet de witte) doos.
pi_100756979
In de supermarkt. In de AH en de C1000 kan ik ze nooit vinden, maar alle andere supermarkten, bij mij inde buurt, verkopen ze gewoon.
  † In Memoriam † maandag 15 augustus 2011 @ 13:34:58 #12
91830 MaximusTG
pi_100757086
Gewoon ff bellen met een slager idd. Let wel op dat er vaak nog zo'n vlies onder zit. Die moet je eraf halen. Let wel op dat je het goede stuk krijgt, vaak zie je dat ze in de US babyback ribs gebruiken, maar dat krijg je niet altijd als je bij een slager om spareribs vraagt. Zijn ook wel websites waar je online vlees kan bestellen.
Heb ze wel eens bij de Jumbo gehaald, maar daar hebben ze ze ook niet altijd. En 1 keer, waren ze gewoon bedorven :(.
  maandag 15 augustus 2011 @ 13:36:09 #13
126005 Tumble
Ik val en sta weer op
pi_100757123
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 13:29 schreef Redcoon het volgende:
Makro, de blauwe (dus niet de witte) doos.
Volledig mee eens afgelopen weekeind nog een paar van deze ribbetjes staan maken 4 uur op de bbq low and slow smikkel ende smul
Life never gets darker then midnight
pi_100757222
Thx voor alle snelle reacties

quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 13:29 schreef Redcoon het volgende:
Makro, de blauwe (dus niet de witte) doos.
Laat ik nou net zo'n pasje hebben. Hoeveel kilo zit er in zo'n doos?

quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 13:25 schreef Jarno het volgende:
En niet goedkoop, wel enorm lekker: http://www.beefensteak.nl/nl/ :).
Ziet er zeker mooi uit, maar om het laten bezorgen moet je aardig wat bestellen

quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 13:23 schreef LamstraalASD het volgende:
Bij de slager?
Op een of andere manier ben je bij de slager toch weer veel te veel geld kwijt voor dit soort vlees
quote:
[quote]0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 13:26 schreef geertbukken het volgende:
Lidl.
Bij mijn Lidl hebben ze alleen kleine, voorgegaarde stukken spareribs
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 13:31 schreef trachitol het volgende:
In de supermarkt. In de AH en de C1000 kan ik ze nooit vinden, maar alle andere supermarkten, bij mij inde buurt, verkopen ze gewoon.
Ik heb in een supermarkt nog nooit echt grote stukken zien liggen. Dat vind ik altijd wel een pre voor spareribs namelijk
pi_100757284
Eerst langs de supermarkt en de slager gaan, was geen optie? :')
Who motivates the motivator?
pi_100757466
Ik gebruik(te) er altijd varkenskeabbetjes voor :)
wie een kuil graaft voor een ander....is nooit werkloos. Inmiddels 69+
pi_100757583
Deze week nog per meter bij de Lidl zien liggen. Weet helaas de prijs niet meer.
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:01:01 #18
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_100760414
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 13:45 schreef Gravedigger het volgende:
Ik gebruik(te) er altijd varkenskeabbetjes voor :)
Joh!
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:12:07 #19
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_100760953
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2011 13:24 schreef Snuitebolletje het volgende:
Haal het zelf altijd bij de makro/sligro/hanos
Ik zie ze bij de Hanos en de Sligro nooit, hebben ze alleen halffabrikaat, geen dozen zoals TS bedoeld.
Ik haal ze bij een bevriende horecaslager.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:12:37 #20
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_100760985
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 13:45 schreef Gravedigger het volgende:
Ik gebruik(te) er altijd varkenskeabbetjes voor :)
Vind ik niet geschikt ervoor,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:12:48 #21
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_100760990
Op de markt?
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:26:59 #22
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_100761570
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 13:45 schreef Gravedigger het volgende:
Ik gebruik(te) er altijd varkenskeabbetjes voor :)
Die horen in de soep! Zit niet genoeg vlees aan. :P
pi_128504168
Leek mij beter om dit topic omhoog te schoppen dan een nieuwe te maken. Maar mijn vraag is waar kan je het beste buik spareribs krijgen? Makro/ slager? Ik wil de spareribs gaan roken, buik leek mij beter omdat hier meer vlees aan zit, maar is dit ook beter?
pi_128504549
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juli 2013 16:49 schreef mytec het volgende:
Leek mij beter om dit topic omhoog te schoppen dan een nieuwe te maken. Maar mijn vraag is waar kan je het beste buik spareribs krijgen? Makro/ slager? Ik wil de spareribs gaan roken, buik leek mij beter omdat hier meer vlees aan zit, maar is dit ook beter?
Ik zweer bij de eerder genoemde beefensteak.nl..

En babybacks (rug) zijn ook prima om te roken hoor, komen met de juiste rub en mobsaus (en veel geduld) prima ribben van...
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
  dinsdag 2 juli 2013 @ 17:18:07 #25
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_128505064
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juli 2013 17:00 schreef The_stranger het volgende:

[..]

Ik zweer bij de eerder genoemde beefensteak.nl..

En babybacks (rug) zijn ook prima om te roken hoor, komen met de juiste rub en mobsaus (en veel geduld) prima ribben van...
potver zeg. Even op die site gekeken en het water liep me in de mond. Ga zaterdag BBQ'en voor familie en zocht nog een mooi stuk vlees voor erbij (~23 man).
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  dinsdag 2 juli 2013 @ 17:22:04 #26
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128505209
quote:
11s.gif Op dinsdag 2 juli 2013 17:18 schreef Catch22- het volgende:

[..]

potver zeg. Even op die site gekeken en het water liep me in de mond. Ga zaterdag BBQ'en voor familie en zocht nog een mooi stuk vlees voor erbij (~23 man).
Heb vanmiddag een 12 weken gerijpte grainfed ribeye gekocht van 4,3 kilo. Snij ik toch een slordige 13 steaks uit.
Prachtig gemarmerd amerikaans vlees. Aanbieding voor 35 euro/kilo
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 2 juli 2013 @ 17:23:02 #27
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_128505252
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 juli 2013 17:22 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Heb vanmiddag een 12 weken gerijpte grainfed ribeye gekocht van 4,3 kilo. Snij ik toch een slordige 13 steaks uit.
Prachtig gemarmerd amerikaans vlees. Aanbieding voor 35 euro/kilo
url? :)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  dinsdag 2 juli 2013 @ 17:24:07 #28
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128505292
quote:
11s.gif Op dinsdag 2 juli 2013 17:23 schreef Catch22- het volgende:

[..]

url? :)
www.hanos.nl
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 2 juli 2013 @ 17:24:33 #29
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_128505308
quote:
oja, dat is ook nog een optie. Hmmm...
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  dinsdag 2 juli 2013 @ 17:35:50 #30
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128505720
quote:
11s.gif Op dinsdag 2 juli 2013 17:24 schreef Catch22- het volgende:

[..]

oja, dat is ook nog een optie. Hmmm...
Zou voor een grote familie en vrienden bbq trouwens deze ribeye niet gebruiken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128506328
quote:
Moet je wel binnen mogen en ik, zonder bedrijf, kom dat niet...
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
  dinsdag 2 juli 2013 @ 17:57:34 #32
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_128506404
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 juli 2013 17:35 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zou voor een grote familie en vrienden bbq trouwens deze ribeye niet gebruiken.
gaat wat ver idd.

Zat aan deze te denken http://www.beefensteak.nl(...)d=6226061&quantity=1
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_128506509
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juli 2013 17:00 schreef The_stranger het volgende:

[..]

Ik zweer bij de eerder genoemde beefensteak.nl..

En babybacks (rug) zijn ook prima om te roken hoor, komen met de juiste rub en mobsaus (en veel geduld) prima ribben van...
Beefensteak is ook een favoriet van mijzelf helaas heb ik ze morgen al nodig, wou ze dus graag morgenvroeg gaan halen..
pi_128507084
:D Gaaf ik kan op 50 meter van mijn woning ophalen als ik bij beef en steak bestel :)
[quote][img]http://i.fokzine.net/templates/forum2009/i/p/1s.gif[/img] Op zondag 16 januari 2011 18:23 schreef Witchfynder het volgende:[..]
Soort mix tussen Hawkwind, Immortal en een Nespresso reclame.[/quote]
  dinsdag 2 juli 2013 @ 19:09:35 #35
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_128508509
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 juli 2013 17:22 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Heb vanmiddag een 12 weken gerijpte grainfed ribeye gekocht van 4,3 kilo. Snij ik toch een slordige 13 steaks uit.
Prachtig gemarmerd amerikaans vlees. Aanbieding voor 35 euro/kilo
Hoe dik snij jij je ribeyes, twee vingers dik ongeveer? Want dan is dat een erg net kostenplaatje.
  dinsdag 2 juli 2013 @ 19:22:06 #36
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128509010
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juli 2013 19:09 schreef Redcoon het volgende:

[..]

Hoe dik snij jij je ribeyes, twee vingers dik ongeveer? Want dan is dat een erg net kostenplaatje.
Een 350 gram ongeveer.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 2 juli 2013 @ 19:45:09 #37
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_128509847
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 juli 2013 19:22 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Een 350 gram ongeveer.
Erg mooi, binnenkort maar een van mijn vrienden met een kvk-nummer benaderen ;P
pi_128522498
waarschijnlijk maar even naar de makro morgen dan. blauwe doos, aangezien de witte doos nogal een verassingspakket is als je op het internet zoekt.
pi_128574459
Ribbetjes in de blauwe doos van de makro gekocht , na 3 uur roken en 2 uur in zilverfolie waren ze echt goddelijk.

pi_128574985
man , krijg al honger van dit topic ...
pi_128575686
quote:
0s.gif Op donderdag 4 juli 2013 11:50 schreef mytec het volgende:
Ribbetjes in de blauwe doos van de makro gekocht , na 3 uur roken en 2 uur in zilverfolie waren ze echt goddelijk.

[ afbeelding ]
Na de zilverfolie nog even op de BBQ of meteen op het bord?
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
pi_128576364
quote:
0s.gif Op donderdag 4 juli 2013 12:27 schreef The_stranger het volgende:

[..]

Na de zilverfolie nog even op de BBQ of meteen op het bord?
Ik heb ze eerst 3 uur gerookt in de roker. (temperatuur 100 graden en na het opgooien van hickory hout wat lager 80 ofzo, dan weer laten oplopen tot 100). Na 1 uur roken elk half uur het vlees in gesmeerd met eigen gemaakte saus. En dan de laatste twee uur in zilverfolie op de roker. (rook trekt er niet meer in maar de hitte is er wel.)

We zijn begonnen met eten na 3+1 uur, toen waren ze al lekker maar nog niet heel mals. De volgende portie was 1 uur later en dat viel zo van het bot af.
pi_128576423
quote:
0s.gif Op donderdag 4 juli 2013 12:51 schreef mytec het volgende:

[..]

Ik heb ze eerst 3 uur gerookt in de roker. (temperatuur 100 graden en na het opgooien van hickory hout wat lager 80 ofzo, dan weer laten oplopen tot 100). Na 1 uur roken elk half uur het vlees in gesmeerd met eigen gemaakte saus. En dan de laatste twee uur in zilverfolie op de roker. (rook trekt er niet meer in maar de hitte is er wel.)

We zijn begonnen met eten na 3+1 uur, toen waren ze al lekker maar nog niet heel mals. De volgende portie was 1 uur later en dat viel zo van het bot af.
:9~ :9~ :9~

kan ik jou ook inhuren voor feesten en partijen en een lekkere weekend spare rib eet festijn ?
pi_128576530
quote:
0s.gif Op donderdag 4 juli 2013 12:51 schreef mytec het volgende:

[..]

Ik heb ze eerst 3 uur gerookt in de roker. (temperatuur 100 graden en na het opgooien van hickory hout wat lager 80 ofzo, dan weer laten oplopen tot 100). Na 1 uur roken elk half uur het vlees in gesmeerd met eigen gemaakte saus. En dan de laatste twee uur in zilverfolie op de roker. (rook trekt er niet meer in maar de hitte is er wel.)

We zijn begonnen met eten na 3+1 uur, toen waren ze al lekker maar nog niet heel mals. De volgende portie was 1 uur later en dat viel zo van het bot af.
Ik doe ze meestal 2-3 uur "naakt" op max 110 graden, dan 1-2 uur in folie met wat appelsap en dan nog 0,5-1 uur weer naakt waarvan de tweede helft ingesmeerd met zelfgemaakte BBQ saus. (tijden zijn afhankelijk van grootte (buik/rug))

Dat laatste (half) uurtje maakt ze net weer iets steviger zodat ze nog wat bite hebben, maar wel lekker mals. Ook heb je dan minder kans op verbranden van je saus als daar veel suiker/honing in zit.
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
pi_128576552
quote:
2s.gif Op donderdag 4 juli 2013 12:53 schreef kovenant het volgende:

[..]

:9~ :9~ :9~

kan ik jou ook inhuren voor feesten en partijen en een lekkere weekend spare rib eet festijn ?
Haha zo moeilijk is het niet! Dit was mijn eerste keer met spareribs gewoon goed opletten en proeven ;-)
pi_128576629
quote:
0s.gif Op donderdag 4 juli 2013 12:57 schreef The_stranger het volgende:

[..]

Ik doe ze meestal 2-3 uur "naakt" op max 110 graden, dan 1-2 uur in folie met wat appelsap en dan nog 0,5-1 uur weer naakt waarvan de tweede helft ingesmeerd met zelfgemaakte BBQ saus. (tijden zijn afhankelijk van grootte (buik/rug))

Dat laatste (half) uurtje maakt ze net weer iets steviger zodat ze nog wat bite hebben, maar wel lekker mals. Ook heb je dan minder kans op verbranden van je saus als daar veel suiker/honing in zit.
Ja het wachten was hier een probleem haha ;-) na 2-3 uur krijg je toch wel erg honger als je naar de spareribs kijkt. Ik had extreem scherpe saus, madam jeanette+ketchup+mosterd+ beetje suiker en appelsap. Maar ik merkte dus dat na 3+1 de ribben heel scherp waren en naar 3+2 veel minder. (minder was in dit geval wat beter).
  donderdag 4 juli 2013 @ 13:02:11 #47
379300 Snowballed
Dans omdat het kan
pi_128576678
De plaatselijke boer die eigen vlees verkoopt, kan je meestal op bestelling je vlees "op elke maat" krijgen..
Supervers en meestal topkwaliteit (hier kan ik in de stal uitkiezen wie mijn slachtoffer word)
One good thing about music:
When it hits, you feel no pain,
So hit me with music.. Bob Marley
pi_128576734
quote:
0s.gif Op donderdag 4 juli 2013 13:00 schreef mytec het volgende:

[..]

Ja het wachten was hier een probleem haha ;-) na 2-3 uur krijg je toch wel erg honger als je naar de spareribs kijkt. Ik had extreem scherpe saus, madam jeanette+ketchup+mosterd+ beetje suiker en appelsap. Maar ik merkte dus dat na 3+1 de ribben heel scherp waren en naar 3+2 veel minder. (minder was in dit geval wat beter).
Ik ben meer van de sticky zoete ribs: (foto is wat donkerder dan dat ze waren)

Van te voren een goede (zoete) rub en dus op het laatst de saus.

Ben nu wat vaker bezig met pulled pork:



Waar je met de restjes weer dit kan maken:

You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
pi_128576908
Ja mijn ribben waren dus niet zo sticky meer maar wel echt lekker. pulled pork lijkt me ook nog lekker om een keer te maken.
pi_128577101
quote:
0s.gif Op donderdag 4 juli 2013 13:08 schreef mytec het volgende:
Ja mijn ribben waren dus niet zo sticky meer maar wel echt lekker. pulled pork lijkt me ook nog lekker om een keer te maken.
Ribs zijn altijd lekker :D De een houdt van droge ribs (Memphis style, alleen een rub vooraf), de ander van natte ribs (Kansas City style, dus rub en op het laatst (veel) saus) en de derde doet het weer op zijn manier....

Zo lang je ze maar niet voorkookt :'(

Pulled pork is zo mogelijk nog simpeler, erop leggen, heel wat geduld hebben (kan wel tot een uur of 16 duren bij grote stukken) en eventueel soms besproeien (al is het niet geheel of dat echt wat toevoegt)...
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
pi_128577421
quote:
0s.gif Op donderdag 4 juli 2013 13:14 schreef The_stranger het volgende:

[..]

Ribs zijn altijd lekker :D De een houdt van droge ribs (Memphis style, alleen een rub vooraf), de ander van natte ribs (Kansas City style, dus rub en op het laatst (veel) saus) en de derde doet het weer op zijn manier....

Zo lang je ze maar niet voorkookt :'(

Pulled pork is zo mogelijk nog simpeler, erop leggen, heel wat geduld hebben (kan wel tot een uur of 16 duren bij grote stukken) en eventueel soms besproeien (al is het niet geheel of dat echt wat toevoegt)...
Nee niks voorkoken idd, dat vind ik ook helemaal niks. Haha pulled pork is dus echt lang wachten..
pi_128577554
quote:
0s.gif Op donderdag 4 juli 2013 13:22 schreef mytec het volgende:

[..]

Nee niks voorkoken idd, dat vind ik ook helemaal niks. Haha pulled pork is dus echt lang wachten..
Ook de pulled pork kun je halverwege inpakken in folie, dat verkort de tijd aanzienlijk. Dat noemt men (in de VS) een Texas crutch.
Wat bij de ribbetjes werkt, werkt ook voor een varkensschouder. Bij 65/66 graden in de folie, er bij 95 weer uit.
Of het qua smaak echt helpt, weet ik niet, maar qua tijd zeker wel.

http://www.huffingtonpost(...)how-to_b_590681.html
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
  maandag 8 juli 2013 @ 09:40:51 #53
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_128712066
Nou, de bestelling bij Beef en Steak loopt uit op een grote fail.

Zaterdag ging ik barbequen

Eerst waren ze donderdag vergeten eea te versturen. Dat hebben ze toen vrijdag gedaan.

Zaterdag kwam PostNL en de bezorger gaf aan dat we niet thuis waren (terwijl mijn vriendin op zeker thuis was)... Nog gebeld en hem gepoogd te zoeken, maar kon hem niet meer vinden.

Dus geen vlees bij de BBQ en hopelijk komt het vandaag.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  maandag 8 juli 2013 @ 09:44:40 #54
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128712146
quote:
11s.gif Op maandag 8 juli 2013 09:40 schreef Catch22- het volgende:
Nou, de bestelling bij Beef en Steak loopt uit op een grote fail.

Zaterdag ging ik barbequen

Eerst waren ze donderdag vergeten eea te versturen. Dat hebben ze toen vrijdag gedaan.

Zaterdag kwam PostNL en de bezorger gaf aan dat we niet thuis waren (terwijl mijn vriendin op zeker thuis was)... Nog gebeld en hem gepoogd te zoeken, maar kon hem niet meer vinden.

Dus geen vlees bij de BBQ en hopelijk komt het vandaag.
Post NL is een ramp. Wel eens gehad dat ik in de hal wat aan het klussen was, er een kaartje van Post in de bus viel "Wij vonden u niet thuis"
Trok dus de deur open en vroeg de postbode waarom hij dit deed en ik dat pakje wilde. Hij had het geeneens bij zich.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 8 juli 2013 @ 09:48:59 #55
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_128712242
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2013 09:44 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Post NL is een ramp. Wel eens gehad dat ik in de hal wat aan het klussen was, er een kaartje van Post in de bus viel "Wij vonden u niet thuis"
Trok dus de deur open en vroeg de postbode waarom hij dit deed en ik dat pakje wilde. Hij had het geeneens bij zich.
Ja het zijn echt onwijze mongolen. Helaas hebben ze geen concurrentie.

Als ik iets met DHL laat bezorgen en je bent er niet; dan moet ik van Groningen naar Drachten om het pakket op te halen. Dan is het "voordeel" van online bestellen (zowel tijdsgewijs als financieel) compleet verdwenen.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  † In Memoriam † maandag 8 juli 2013 @ 09:52:37 #56
91830 MaximusTG
pi_128712310
Ja, dat briefje in de bus dat je niet thuis was zogenaamd gebeurt schijnbaar best vaak.. Je ziet ook dat pakketbezorging steeds meer toegespitst wordt op afhaalpunten.
  maandag 8 juli 2013 @ 09:54:46 #57
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_128712349
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2013 09:52 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, dat briefje in de bus dat je niet thuis was zogenaamd gebeurt schijnbaar best vaak.. Je ziet ook dat pakketbezorging steeds meer toegespitst wordt op afhaalpunten.
Ja. Als zij echter niet waren vergeten het pakketje te versturen, was het op vrijdag op mijn werk bezorgd en dan komt het altijd wel goed :)

Volgende keer maar weer gewoon naar de slager.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  maandag 8 juli 2013 @ 09:56:22 #58
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128712396
Zou ook vooral bij Beef & Steak melden dat de pakketdienst niet aanbelde maar slechts een briefje in de bus gooide en je gewoon thuis was.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 8 juli 2013 @ 09:58:34 #59
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_128712446
Heb het even naar ze getweet.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  † In Memoriam † maandag 8 juli 2013 @ 09:59:20 #60
91830 MaximusTG
pi_128712460
Oja, publiek klagen, dat werkt altijd extra goed : :D })
  maandag 8 juli 2013 @ 10:00:20 #61
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_128712484
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2013 09:59 schreef MaximusTG het volgende:
Oja, publiek klagen, dat werkt altijd extra goed : :D })
Heb het gementioned, ziet dus niemand (alleen de mensen die hun én mij volgen) zonder dat ze zoeken of mijn profiel bekijken.

Niet zoals sommigen doen, een punt ervoor zetten zodat iedereen het ziet. Wat ik overigens wel heb gedaan met mijn kwade tweets naar PostNL toe, die zie ik namelijk als schuldige, Beef en steak kan er in deze niet heel veel aan doen (behalve mijn pakket niet vergeten, maar daar hebben ze netjes hun verontschuldigingen voor aangeboden aan de telefoon).

Die verontschuldigingen kwamen overigens 1 minuut na een tweet dat ik het apart vond dat mijn pakket 's ochtends (vrijdag) nog op "Wordt voorbereid door zender" stond.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  maandag 8 juli 2013 @ 10:04:24 #62
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128712565
quote:
11s.gif Op maandag 8 juli 2013 10:00 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Heb het gementioned, ziet dus niemand (alleen de mensen die hun én mij volgen) zonder dat ze zoeken of mijn profiel bekijken.

Niet zoals sommigen doen, een punt ervoor zetten zodat iedereen het ziet. Wat ik overigens wel heb gedaan met mijn kwade tweets naar PostNL toe, die zie ik namelijk als schuldige, Beef en steak kan er in deze niet heel veel aan doen (behalve mijn pakket niet vergeten, maar daar hebben ze netjes hun verontschuldigingen voor aangeboden aan de telefoon).

Die verontschuldigingen kwamen overigens 1 minuut na een tweet dat ik het apart vond dat mijn pakket 's ochtends (vrijdag) nog op "Wordt voorbereid door zender" stond.
Meeste internetshops zijn veel te lief voor hun pakketdienst.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 8 juli 2013 @ 10:07:22 #63
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_128712630
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2013 10:04 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Meeste internetshops zijn veel te lief voor hun pakketdienst.
Sja, wat wil je dan doen? Vriend van me werkt bij een webshop, maar je kan weinig aan de kwaliteit van de levering doen, tenzij je een koerier gaat gebruiken en dan wordt t al gauw heel duur.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  maandag 8 juli 2013 @ 11:18:12 #64
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128714434
quote:
11s.gif Op maandag 8 juli 2013 10:07 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Sja, wat wil je dan doen? Vriend van me werkt bij een webshop, maar je kan weinig aan de kwaliteit van de levering doen, tenzij je een koerier gaat gebruiken en dan wordt t al gauw heel duur.
Accountmanager van de pakketdienst het vuur aan de schenen leggen, duidelijk maken dat DHL of DPD, of wie dan ook een zeer goede aanbieding hebben gedaan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 8 juli 2013 @ 11:39:14 #65
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_128715136
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2013 11:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Accountmanager van de pakketdienst het vuur aan de schenen leggen, duidelijk maken dat DHL of DPD, of wie dan ook een zeer goede aanbieding hebben gedaan.
dat mogen zij dan gaan doen. Het is inmiddels binnen, gelukkig.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  maandag 8 juli 2013 @ 14:52:48 #66
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128721519
quote:
11s.gif Op maandag 8 juli 2013 11:39 schreef Catch22- het volgende:

[..]

dat mogen zij dan gaan doen. Het is inmiddels binnen, gelukkig.
Correct, dat is aan de Webshop.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 8 juli 2013 @ 15:27:09 #67
404882 Philotes
Nil nequit amor.
pi_128722614
Ik hier al 2 keer besteld!

http://www.beefensteak.nl/nl/

Super vlees!
Affection, sexuality and friendship.
pi_128835318
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2013 15:27 schreef Philotes het volgende:
Ik hier al 2 keer besteld!

http://www.beefensteak.nl/nl/

Super vlees!
Ik bestel daar best veel vlees,
Maar ga bijna altijd langs om de bestelling op te halen.
Vertrouw de PTT niks met snel bezorgen
  donderdag 11 juli 2013 @ 21:16:34 #69
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128848540
quote:
1s.gif Op donderdag 11 juli 2013 14:42 schreef Soohr het volgende:

[..]

Ik bestel daar best veel vlees,
Maar ga bijna altijd langs om de bestelling op te halen.
Vertrouw de PTT niks met snel bezorgen
1980 belde
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 11 juli 2013 @ 21:21:54 #70
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_128848768
quote:
1s.gif Op donderdag 11 juli 2013 14:42 schreef Soohr het volgende:

[..]

Ik bestel daar best veel vlees,
Maar ga bijna altijd langs om de bestelling op te halen.
Vertrouw de PTT niks met snel bezorgen
das 200km voor mij, das me iets te gek.

Als ik aan t begin vd week bestel en t op mijn werk laat bezorgen komt t wel goed denk ik. Dan kunnen ze niet met smoesjes komen.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  donderdag 11 juli 2013 @ 22:05:58 #71
224960 highender
Travellin' Light
pi_128862222
quote:
14s.gif Op donderdag 4 juli 2013 13:02 schreef Snowballed het volgende:
De plaatselijke boer die eigen vlees verkoopt, kan je meestal op bestelling je vlees "op elke maat" krijgen..
Supervers en meestal topkwaliteit (hier kan ik in de stal uitkiezen wie mijn slachtoffer word)
Supervers? :N Vlees moet rijpen!
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
  vrijdag 12 juli 2013 @ 09:42:35 #73
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_128862269
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2013 09:40 schreef Sicstus het volgende:

[..]

Supervers? :N Vlees moet rijpen!
dag of 4 toch minimaal? Zelfde geldt overigens voor eieren.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  vrijdag 12 juli 2013 @ 13:04:13 #74
379300 Snowballed
Dans omdat het kan
pi_128867991
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2013 09:40 schreef Sicstus het volgende:

[..]

Supervers? :N Vlees moet rijpen!
Tuurlijk moet het rijpen, maar ik bedoel meer dat je korte lijnen hebt, en het hoeft geen duizenden KM ronde de wereld de reizen....
One good thing about music:
When it hits, you feel no pain,
So hit me with music.. Bob Marley
  vrijdag 12 juli 2013 @ 13:32:01 #75
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128868972
quote:
11s.gif Op vrijdag 12 juli 2013 09:42 schreef Catch22- het volgende:

[..]

dag of 4 toch minimaal? Zelfde geldt overigens voor eieren.
Heb hier steaks liggen die drie maanden gerijpt hebben, daar vreet je niet alleen je vingers maar je hele handen bij op
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 12 juli 2013 @ 13:36:56 #76
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_128869151
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2013 13:32 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Heb hier steaks liggen die drie maanden gerijpt hebben, daar vreet je niet alleen je vingers maar je hele handen bij op
ja dat staat ook nog op mijn todo-lijst. Maar dat staat nog zoveel. Eerst maar even een BBQ-thermometer kopen voor de ribs :)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_128869182
de slager in Nunspeet heeft de best!! ik weet alleen niet hoe die slager heet!
pi_128873537
ze liggen hier gewoon bij de bakker tussen de tijgerbroden en de knip wit in
pi_128911581
quote:
11s.gif Op vrijdag 12 juli 2013 09:42 schreef Catch22- het volgende:

[..]

dag of 4 toch minimaal? Zelfde geldt overigens voor eieren.
Hoezo moeten eieren rijpen? Een vers gelegd eitje wat nog warm is, smaakt prima hoor. Alleen wat lastig pellen.
  zaterdag 13 juli 2013 @ 18:49:49 #80
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128911707
quote:
4s.gif Op zaterdag 13 juli 2013 18:44 schreef fotostarter het volgende:

[..]

Hoezo moeten eieren rijpen? Een vers gelegd eitje wat nog warm is, smaakt prima hoor. Alleen wat lastig pellen.
Veel mensen vinden eieren die echt vers zijn niet lekker. Eieren van direct onder de kip vind ik lekker, maar veel van de pensiongasten van mijn schoonouders vonden dat niet.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128911762
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 juli 2013 18:49 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Veel mensen vinden eieren die echt vers zijn niet lekker. Eieren van direct onder de kip vind ik lekker, maar veel van de pensiongasten van mijn schoonouders vonden dat niet.
Ok, op die manier :) Nooit van gehoord eerlijk gezegd.
  zaterdag 13 juli 2013 @ 18:56:58 #82
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128911881
quote:
4s.gif Op zaterdag 13 juli 2013 18:51 schreef fotostarter het volgende:

[..]

Ok, op die manier :) Nooit van gehoord eerlijk gezegd.
Eiwit van eieren net onder de kip vandaan slaat ook veel mooier stijf en veel luchtiger stijf
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128912111
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 juli 2013 18:56 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Eiwit van eieren net onder de kip vandaan slaat ook veel mooier stijf en veel luchtiger stijf
Dat wist ik dan weer wel. Maar dat zie je ook direct wanneer je een ei breekt. Het eiwit is dan veel helderder en lobbiger :)
pi_128915124
quote:
11s.gif Op vrijdag 12 juli 2013 13:36 schreef Catch22- het volgende:

[..]

ja dat staat ook nog op mijn todo-lijst. Maar dat staat nog zoveel. Eerst maar even een BBQ-thermometer kopen voor de ribs :)
Thermometer voor de bbq temp of voor de vlees temp? Die laatste moet je bij de ikea kopen, thermometer fantast a een kleine 7 euro. Heb je echter niet nodig voor ribs.
Deze thermometers gaan kapot boven de 130 graden, dus tenzij je je bbq altijd onder die grens houdt, kun je beter een suikerthermometer oid kopen, die gaan tot lekker hoog.
Of je koopt de maverick et72, een draadloze met twee probes, een voor vlees en de ander voor de bbq. Ideaal als je bbq't in de regen of kou..
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
pi_128928454
Ik haal ze altijd in Staphorst bij slager Buitenhuis.
Niet de goedkoopste maar wel extreem veel vlees erop.
Even via de 3-2-1 methode op de smoker en heerlijk smullen.
Lekker inrubben met spice apple rub.
Only the dead have seen the end of the war - Plato
  zondag 14 juli 2013 @ 11:15:44 #86
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_128928631
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2013 20:49 schreef The_stranger het volgende:

[..]

Thermometer voor de bbq temp of voor de vlees temp? Die laatste moet je bij de ikea kopen, thermometer fantast a een kleine 7 euro. Heb je echter niet nodig voor ribs.
Deze thermometers gaan kapot boven de 130 graden, dus tenzij je je bbq altijd onder die grens houdt, kun je beter een suikerthermometer oid kopen, die gaan tot lekker hoog.
Of je koopt de maverick et72, een draadloze met twee probes, een voor vlees en de ander voor de bbq. Ideaal als je bbq't in de regen of kou..
die fantast heb ik al. Ben voornemens wat meer grote stukken vlees te slowroasten, dus dan is een bbq thermo wel handig. Zal eens naar die macerick kijken
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_128929102
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2013 11:15 schreef Catch22- het volgende:

[..]

die fantast heb ik al. Ben voornemens wat meer grote stukken vlees te slowroasten, dus dan is een bbq thermo wel handig. Zal eens naar die macerick kijken
Ja voor grotere stukken die lang gaan is het wel handig. Er zijn trouwens zat verschillende thermometers, zoal eentje die je kan uitlezen op een smartphone, weber heeft er zelf een aantal, zolang ze maar tot een graad of 250 kunnen, dan heb je al veel scenario's waar je die probe kan gebruiken (of nog hoger natuurlijk).
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')