FOK!forum / Misdaad / Het Grote Fok! Maffia Spel #11 Je kunt weer meedoen!
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 01:15
ogxw1y.jpg
Inleiding/Spelregels
We bevinden ons in een dorp waarin een maffiagroep actief is en dorpelingen vermoordt. Deze maffialeden wonen echter ook gewoon in het dorp; het kan dus iedereen van je medespelers zijn. De dorpelingen moeten erachter zien te komen wie er tot de maffia behoren, door hints op te lossen en elke dag iemand (hopelijk een maffialid) te lynchen. Intussen vermoordt de maffia rustig door. Het is de bedoeling om alle maffialeden te vermoorden voordat ze er in grotere getale zijn dan de dorpsmensen.

In principe zijn er dus 2 soorten rollen:
- of je bent maffia
- of je bent dorpsbewoner (eventueel met een speciale rol, zie hieronder)

Eerst zal iedereen een rol toegewezen krijgen via PM. Het is verboden om printscreens van je rol te versturen aan medespelers (indien dit wel gebeurt, aub melden bij de spelleiders). Na de rollenverdeling zal er een burgemeester door het dorp gekozen worden via een democratische verkiezing. Iedereen die wil mag zich hiervoor verkiesbaar stellen. De burgemeester zal een aantal bodyguards (speciale rol) krijgen, die zullen voorkomen dat de burgemeester s nachts sterft aan de hand van de maffia. De burgemeester kan wel gelyncht worden door het dorp. De burgemeester heeft bij de dorpslynch een stem die extra zwaar telt en kan tevens eenmalig een dubbele dorpslynch instellen! Het is dus belangrijk om een betrouwbare burgemeester te kiezen.

De burgemeester mag dus in één dag naar zijn keuze een dubbele lynch instellen. Dit houdt in dat er die dag twee mensen gelyncht worden door het dorp. Iedereen mag dan op twee mensen stemmen, en de twee mensen met de meeste stemmen worden gelyncht. Dit moet binnen 12 uur na de nachtpost worden aangekondigd worden door de burgemeester.

Wanneer de maffia in de nacht dorpsbewoners heeft vermoord, zal er een verhaal komen waarin aanwijzingen verstopt zitten over de maffialeden. De dorpsleden moeten deze hints ontrafelen, om er zo de maffialeden te vinden en te lynchen. De hints worden gehaald uit de ava's, fotoboeken en profielen van de maffialeden. Ook worden er hints uit de posthistory gehaald; hierbij wordt echter alleen gekeken naar het topic en niet naar wat de desbetreffende speler daar precies gepost heeft, en wordt slechts gekeken naar de eerste pagina van de posthistory.

's Nachts kunnen de maffialeden en mensen met speciale rollen de Spelleiders een PM sturen met hun actie voor die nacht. Let er hierbij goed op de tijd: tijdens de nacht dienen alle speciale rollen hun PM voor 22.00 uur doorgestuurd hebben, zodat de overgang kan plaatsvinden. Daarop volgt de overgang weer naar de dag. De eerste dag verkiest men de burgemeester, de uitslag van de verkiezing zal bekend zijn zodra iedereen gestemt heeft(max. 24 uur), waarna meteen de nacht ingaat. (waarin de speciale rollen hun PM's kunnen sturen naar de spelleider.) De uitslag van de nacht dan zo snel mogelijk bekend worden, waarna de dag weer zal ingaan en de dorpsbewoners aan de slag moeten om de hints op te lossen! Und so weiter!

De hints zitten verstopt in het verhaal van de nacht (het verhaal over de dorpslynch bevat dus geen hints), en verwijzen naar de maffialeden die aan het moorden zijn geweest. Aanwijzingen kunnen overal uit genomen worden; postcount, signature, avatar, etc. Deze teksten/plaatjes/whatever mag je dus ook niet veranderen zolang het spel duurt.

Tijdens de dag zal er iemand gelyncht worden door het dorp, n.a.v. de kills van 's nachts. Hierbij mag iedereen stemmen, in het topic! Om er achter te komen hoe je precies moet stemmen, lees dan even verder bij stemregels.

Als de maffia de overhand krijgt (het dorp heeft niet genoeg stemkracht meer om maffia te lynchen waardoor de maffia gewoon de stad kan uitmoorden), verliest de stad. Het dorp wint als alle maffia dood is

Stemregels:

1. Je moet duidelijk aangeven voor wie je stemt. Bijvoorbeeld: ##Ik stem voor Piet.; Zorg ook dat je het lijstje met stemmen even kopieert en je eigen stem toevoegt. Wanneer je alleen zegt te stemmen maar het lijstje niet overneemt en aanvult, telt je stem niet mee.
2. Je mag niet stemmen a lá "Ik stem nu voor Piet, maar als het helpt om Jan te redden stem ik op Henk". Je kunt wel je stem veranderen door gewoon dit te posten:;##unvote Jan, ##vote Piet;
3. Je mag niet op jezelf of iemand stemmen die dood is.
4. In het geval van twee man met evenveel stemmen zal degene die als eerste dit stemaantal heeft bereikt gelyncht worden.
5. Je MOET stemmen voor 19.00 uur. Doe je dit 2 x niet, dan volgt een automatische lynch. Burgemeestersverkiezing telt ook mee.
6. Je mag je stem niet terugtrekken, wijzigen mag zo lang de lynch nog niet geweest is.

Algemene gameregels:
1. Zodra je dood bent mag je niets zeggen dat het spel kan beïnvloeden. Je mag gerust posten, maar let op wat je zegt.
2. Probeer aub de posts gerelateerd te houden aan het spel.
3. Zorg dat je betrokken blijft bij het spel; dit hoeft niet door 24/7 je aanwezigheid te melden in het topic, maar zorg wel dat je stemt. Vooral als je een speciale rol hebt, is je aanwezigheid eigenlijk elke dag even nodig.
4. Ruzies zijn uit den boze, die vecht je maar via PM uit.
5. Tijdens het spel verander je niks aan je fobo/ava/sig/ etc. Gebeurt dit wel, dan volgt automatisch uitschakeling!

Deadlines
2mn0jo1.png
De dag eindigt om 19.00. Dan worden de uitslagen van de stemmingen bekend gemaakt. Vanaf dat moment hebben de mensen met een speciale rol de gelegenheid om een PM te sturen naar de Spelleider.

21mb1xj.png
De nacht eindigt om 22.00. Na 22.00 worden de activiteiten van de speciale rollen bekend gemaakt met bijbehorende hints. Vanaf dat moment is het tijd om de hints op te lossen en te stemmen voor de dagelijkse dorpslynch.

Alle nachtvaardigheden moeten voor 22:00 binnen zijn. Voor de maffialeden geldt: een PM met daarin de personen die vermoord worden, alsmede door welke maffialeden zij vermoord worden.

Rollen:
Zoals al eerder benoemd, er zijn dus verschillende rollen in het spel. Aan het begin krijgt iedereen een PM met daarin zijn/haar rol. Lees hieronder wat je rol inhoudt, mocht je daarna nog vragen hebben over je rol stel ze dan in PM naar de spelleiders:
SPOILER
Dorpsbewoner - Je bent een blije en gelukkige dorpsbewoner, opgeschrikt door de onverwachte moorden! Jouw doel is om de maffia te ontmaskeren, zodat ze het dorp niet kunnen uitmoorden. Dit doe je door de hints uit de nachtkills op te lossen en vervolgens te stemmen op de persoon waarvan jij denkt dat het een maffialid is. Je wint als alle maffia dood is gegaan.

Maffia - Jouw doel is om de stad uit te moorden! Je zult te weten krijgen wie je medemaffialeden zijn. Samen zullen jullie elke dag ons een aantal kills kunnen sturen, waarbij het aantal kills gelijk is aan het aantal maffia gedeeld door twee (naar boven afgerond).

Dorpsoudste - Als dorpsoudste geniet je veel respect in het dorp. Bij elke lynch mag je een tweede stem naar de spelleiders PM-en. Dit mag ook op een andere persoon zijn dan waarop je in het topic gestemd hebt. De dorpsoudste wint als alle maffia dood zijn.

Bodyguard - Je bewaakt de burgemeester. Alleen de burgemeester kent je identiteit. Zo lang je leeft kan de burgemeester niet 's nachts vermoord worden. Als bodyguard kun je jezelf niet beschikbaar stellen om verkozen te worden als burgemeester. Je wint als alle maffia dood zijn.

Rechercheur - Elke dag/nachtcyclus mag je me één van de volgende vragen stellen: of een bepaalde aanwijzing naar een bepaald persoon leidt, of hoeveel maffia er op een bepaald persoon gestemd hebben. Je wint als alle maffia dood is.

Nachtwaker- Je neemt het recht in eigen hand. Je kunt elke avond, behalve de eerste avond, iemand naar eigen keus vermoorden. Let op! Er zal wel een aanwijzing over jou aanwezig zijn bij de nachtkills zodra je iemand vermoordt. Je wint als alle maffia dood is.

Velddoctor - Je hebt de mogelijkheid elke avond één iemand te beschermen. Dit zal hem of haar,
indien er slechts één maffialid hem/haar als kill heeft opgegeven, beschermen. Indien de maffia twee man stuurt, zullen jullie allebei sterven. Je wint als alle maffia dood is.

Paranoïde Granny - Iedereen die Granny 's nachts bezoekt overleeft dit niet. Indien er 2 maffialeden langs gaan zal 1 van beide dit niet overleven.

Spion - Je hebt sympathie voor de maffia, al hoor je zelf niet tot deze bende. Jij weet wie de maffialeden zijn, maar zij weten niet wie jij bent. Je helpt de maffia door niet op ze te stemmen bij de dorpslynch. Als je het 3 dagen volhoudt, wordt je toegelaten tot de maffia!

Busdriver - De Busdriver kiest elke nacht twee mensen die met elkaar van plek verwisselen. Deze twee mensen wisselen alleen deze nacht.
Als Persoon A door de maffia wordt doodgeschoten, is het Persoon B die dood gaat.
Voor bescherming/nachtwakerattack/ed geldt hetzelfde. Op deze manier kan de maffia zichzelf ook per ongeluk afmaken, en dat is grappig. De busdriver mag niet 2 keer dezelfde spelers switchen
Deelnemers:
-


Als je dus kills doorgeeft via PM, aan BEIDE spelleiders PM'en..Gebeurt dit niet, dan geldt jouw rol die dag/nacht niet!

Spelleiders deze ronde: TheVulture en Lynda

Belangrijke posts:


HUUUUUUUUH, WAT IS DEZE?! Hier heb je een leuke oude ronde om te bekijken:
Het grote Fok! Mafia spel #42. Hallo

Deze OP is hier te vinden

[ Bericht 5% gewijzigd door lynda op 15-08-2011 20:34:09 ]
gomimaandag 15 augustus 2011 @ 01:16
11 slaan we over? ;)
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 01:17
1. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
4. Lutte Profiel | History | Fotoboek
5. Knetterkrankjorum Profiel | History | Fotoboek
6. gomi Profiel | History | Fotoboek
7. iBenny Profiel | History | Fotoboek
8. Wendytje Profiel | History | Fotoboek
9. DuTank Profiel | History | Fotoboek
10. liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
11. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
12. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
15. CaLeX Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
18. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 01:17
Volgens mij valt meer dan 90% van de deelnemers op mannen, dus wat dat betreft zit je altijd goed :P
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 01:17
Mijn forum, wat doe je :'(
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 01:19
Ik zal, om iedereen te pleasen, deze week wel in wat random topics posten zodat het niet allemaal reeksig is :6.
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 01:19
En mijn myat vind ik er veel gevarieerder uitzien dan mijn pohi :'). Waarom is dat?
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 01:26
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:19 schreef Tha_Erik het volgende:
En mijn myat vind ik er veel gevarieerder uitzien dan mijn pohi :'). Waarom is dat?
Omdat bij die reeksen maar één topic bovenaan komt te staan ;)
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 01:28
Kunnen er van Busdriver en Spion ook uitgebreide beschrijvingen komen?
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 01:29
Oh jezus Lynda, wat heb je met de OP gedaan :')
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 01:30
f5 eens tut
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 01:31
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:28 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Kunnen er van Busdriver en Spion ook uitgebreide beschrijvingen komen?
Spion - Je hebt sympathie voor de maffia, al hoor je zelf niet tot deze bende. Jij weet wie de maffialeden zijn, maar zij weten niet wie jij bent. Je helpt de maffia door niet op ze te stemmen bij de dorpslynch. Als je het 3 dagen volhoudt, wordt je toegelaten tot de maffia!

Busdriver - De Busdriver kiest elke nacht twee mensen die met elkaar van plek verwisselen. Deze twee mensen wisselen alleen deze nacht.
Als Persoon A door de mafia wordt doodgeschoten, is het Persoon B die dood gaat. Voor bescherming/nachtwakerattack/ed geldt hetzelfde. Op deze manier kan de mafia zichzelf ook per ongeluk afmaken, en dat is grappig.

Gekke Dokter - De gekke dokter kiest net zoals de normale dokter elke nacht iemand uit om te beschermen. Bij de gekke dokter is er alleen één probleem: hij heeft 50% kans om diegene te vermoorden ipv beschermen.
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 01:34
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:31 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Spion - Je hebt sympathie voor de maffia, al hoor je zelf niet tot deze bende. Jij weet wie de maffialeden zijn, maar zij weten niet wie jij bent. Je helpt de maffia door niet op ze te stemmen bij de dorpslynch. Als je het 3 dagen volhoudt, wordt je toegelaten tot de maffia!

Busdriver - De Busdriver kiest elke nacht twee mensen die met elkaar van plek verwisselen. Deze twee mensen wisselen alleen deze nacht.
Als Persoon A door de mafia wordt doodgeschoten, is het Persoon B die dood gaat. Voor bescherming/nachtwakerattack/ed geldt hetzelfde. Op deze manier kan de mafia zichzelf ook per ongeluk afmaken, en dat is grappig.

Gekke Dokter - De gekke dokter kiest net zoals de normale dokter elke nacht iemand uit om te beschermen. Bij de gekke dokter is er alleen één probleem: hij heeft 50% kans om diegene te vermoorden ipv beschermen.
Kan de gekke dokter ook in de OP? :P
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 01:34
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:34 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Kan de gekke dokter ook in de OP? :P
Het is nog niet zeker of die mee doet of niet, en als die wel meedoet weet je niet of je gek bent of niet btw.
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 01:35
Busdriver lijkt me trouwens een rol die spelbeslissend kan zijn! Lijkt me wel een leuke rol om te zijn! :P
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 01:36
Hebben we niet ca. 30 personen nodig om alle rollen door te kunnen laten gaan? :P
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 01:36
Bus driver is epic _O_ By far mijn favoriete rol
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 01:36
Van Puntenslijpsel heb ik nog niks gehoord, dus zij zou trouwens ook nog kunnen afzeggen. Maar misschien neemt zij het ter kennisgeving aan en speelt zij fanatiek mee :P
Breezerslet17maandag 15 augustus 2011 @ 01:36
Kan de gekke dokter wel de BM vermoorden? Of houden de BG die tegen? En de busdriver kan zo ook de BM laten doodgaan (perongeluk dan)?
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 01:37
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:36 schreef Breezerslet17 het volgende:
Kan de gekke dokter wel de BM vermoorden? Of houden de BG die tegen? En de busdriver kan zo ook de BM laten doorgaan (perongeluk dan)?
Nee, gekke kan dat net zo goed niet. Als iemand Pietje wil doden en de bus driver verwisselt Pietje met de BM, dan sterft de BM.
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 01:38
Busdriver deed vorig jaar toch nooit mee? Klink wel tof :D
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 01:40
Bus driver klinkt awesome :o! Die wil ik zijn :7. Wel een hele klus voor de SL's :'). Administratief enzo.
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 01:41
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:38 schreef 08gnoT. het volgende:
Busdriver deed vorig jaar toch nooit mee? Klink wel tof :D
Bus Driver heeft bijna altijd meegedaan sinds we hem vonden, die rol is zo leuk :D
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 01:41
De busdriver kan leuke dingen doen ja :')
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 01:42
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:41 schreef lynda het volgende:
De busdriver kan leuke dingen doen ja :')
Ooit gedood doordat een busdriver je verwisselde met iemand? :')
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 01:43
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:40 schreef Tha_Erik het volgende:
Bus driver klinkt awesome :o! Die wil ik zijn :7. Wel een hele klus voor de SL's :'). Administratief enzo.
Wij hadden het qua dorpsnachtrollen vrij rustig nu :') Bijna alles was in de eerste twee nachten al om zeep.
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 01:45
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:42 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Ooit gedood doordat een busdriver je verwisselde met iemand? :')
In 42 verwisselde iemand de BM waardoor het leek alsof de mafia zo stom was om de BM als kill in te sturen :')
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 01:46
Twee busdrivers! En als een busdriver verwisseld wordt met een ander iemand, mag dat andere iemand óók mensen verwisselen :)
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 01:46
Maar het is natuurlijk de bedoeling dat je een target van de mafia verwisselt met een mafialid.
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 01:46
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:45 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

In 42 verwisselde iemand de BM waardoor het leek alsof de mafia zo stom was om de BM als kill in te sturen :')
Maar de BD moet dus wel weten wie door de maffia vermoord wordt om iemand anders te doden?
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 01:47
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:46 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Twee busdrivers! En als een busdriver verwisseld wordt met een ander iemand, mag dat andere iemand óók mensen verwisselen :)
Wat?
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 01:47
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:46 schreef Harajuku. het volgende:
Maar het is natuurlijk de bedoeling dat je een target van de mafia verwisselt met een mafialid.
Maar niemand weet toch wie BD is? :P
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 01:48
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:47 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Wat?
Ja :Y

Héél verwarrend, maar best leuk denk ik :Y
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 01:48
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:46 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Maar de BD moet dus wel weten wie door de maffia vermoord wordt om iemand anders te doden?
Viel deze ronde ook wel in te schatten, maar het is wel vaker zo dat een wissel niets verandert aan de nacht, inderdaad.
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 01:48
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:47 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Maar niemand weet toch wie BD is? :P
Neen, de driver moet dat doen
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 01:49
De busdriver moet gewoon goed opletten, beetje inspelen op wat gaat de maffia doen of wat zou ze kunnen doen?
Aan einde van het spel of als de maffia denkt te gaan winnen kan dit voor leuke wendingen zorgen
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 01:49
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:49 schreef lynda het volgende:
De busdriver moet gewoon goed opletten, beetje inspelen op wat gaat de maffia doen of wat zou ze kunnen doen?
Aan einde van het spel of als de maffia denkt te gaan winnen kan dit voor leuke wendingen zorgen
Ja, de mafia vermoordt dan ineens mafia en hte dorp zo van LOLQUE
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 01:49
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:49 schreef lynda het volgende:
De busdriver moet gewoon goed opletten, beetje inspelen op wat gaat de maffia doen of wat zou ze kunnen doen?
Aan einde van het spel of als de maffia denkt te gaan winnen kan dit voor leuke wendingen zorgen
Hoe vaak wint de maffia gewoonlijk? :P
Breezerslet17maandag 15 augustus 2011 @ 01:50
Zouden ook de granny rol kunnen doen, die knalt iedereen neer die langskomt. En kan niet in de nacht dood gaan.
tdronemaandag 15 augustus 2011 @ 01:50
er staat in de OP wel overal info over spelleiders maar nergens wie dat zijn geloof ik
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 01:51
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:49 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Hoe vaak wint de maffia gewoonlijk? :P
Niet vaak
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 01:51
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:50 schreef Breezerslet17 het volgende:
Zouden ook de granny rol kunnen doen, die knalt iedereen neer die langskomt. En kan niet in de nacht dood gaan.
Als de mafia, dokter of NW langskomt maakt ze die dood? :')
Breezerslet17maandag 15 augustus 2011 @ 01:52
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:51 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Als de mafia, dokter of NW langskomt maakt ze die dood? :')
Ja :7 paranoide ;D
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 01:53
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:52 schreef Breezerslet17 het volgende:

[..]

Ja :7 paranoide ;D
Dan ben je de sterke rollen zo kwijt.
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 01:53
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:50 schreef tdrone het volgende:
er staat in de OP wel overal info over spelleiders maar nergens wie dat zijn geloof ik
TheVulture en ik :W
Ik zal het erbij zetten :Y
Breezerslet17maandag 15 augustus 2011 @ 01:54
quote:
9s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:53 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Dan ben je de sterke rollen zo kwijt.
Dan moeten er hints gezocht worden wie oma is :7
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 01:54
Of een waarzegger. Die een hint over de komende nacht kan krijgen ipv afgelopen nacht (rechercheur)

Of of of een zelfmoordterrorist (8>
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 01:55
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:43 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

Wij hadden het qua dorpsnachtrollen vrij rustig nu :') Bijna alles was in de eerste twee nachten al om zeep.
Graag gedaan :7.
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 01:56
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:52 schreef Breezerslet17 het volgende:

[..]

Ja :7 paranoide ;D
En de verdere nut van de rol? :P
Moet nog wat bij.. is het goed voor maffia of dorp of eenling en alleen overblijven het doel of of.. snappie?
tdronemaandag 15 augustus 2011 @ 01:58
wanneer begint het eigenlijk

sorry als dit domme vragen zijn :P
Breezerslet17maandag 15 augustus 2011 @ 01:58
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:56 schreef lynda het volgende:

[..]

En de verdere nut van de rol? :P
Moet nog wat bij.. is het goed voor maffia of dorp of eenling en alleen overblijven het doel of of.. snappie?
http://wiki.epicmafia.com:8081/index.php?title=Granny
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 02:00
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:58 schreef tdrone het volgende:
wanneer begint het eigenlijk

sorry als dit domme vragen zijn :P
Als er genoeg spelers zijn.. Liefst toch minimaal 25 a 30 spelers..
Zal het zijn een dag maximaal 2? Kan heel snel gaan opeens maar dat merk je dan ook wel aan de snelheid van de topics _O-
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 02:02
http://en.wikipedia.org/wiki/Mafia_(party_game)

Staan ook veel toffe variaties op. De helft heeft maar een vage uitleg, maar goed :P
tdronemaandag 15 augustus 2011 @ 02:06
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:02 schreef 08gnoT. het volgende:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mafia_(party_game)

Staan ook veel toffe variaties op. De helft heeft maar een vage uitleg, maar goed :P
voor sommige moet je wel ook andere rollen/ veel spelers hebben
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 02:07
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:06 schreef tdrone het volgende:

[..]

voor sommige moet je wel ook andere rollen/ veel spelers hebben
HEt originele spel wordt ook zonder hints gedaan eh
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 02:08
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:06 schreef tdrone het volgende:

[..]

voor sommige moet je wel ook andere rollen/ veel spelers hebben
Ja maar er zitten er ook tussen die prima in deze versie zouden kunnen. Met al die rollen zouden we alle leden van FOK nodig hebben :')
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 02:08
quote:
Hmm Also known as the paranoid gun owner!
Will shoot anyone who visits her during the night.
Cannot die during the night.
Can be converted, but will kill the converter (good for Yakuza, bad for Cultist).
When tracked, the report will show that the granny visited him/herself.
When tracked, anyone visiting the granny will also show as visiting him/herself

hij is opzich wel bruikbaar op een manier.. Geen naam er in zetten, gewoon een gebeurtenis van 2/3/4 zinnen met een hint oid.
mafia ging op pad naar iemand maar hij had niet voorzien dat niet zijn slachtoffer maar hij zou sterven. voordat de mafia iets kon doen werd zijn nek gebroken
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 02:09
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:06 schreef tdrone het volgende:

[..]

voor sommige moet je wel ook andere rollen/ veel spelers hebben
Rollen zijn er om aangepast te worden :P
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 02:09
The baker is on the side of the innocents. During the night, the baker gives one player a "loaf of bread", potentially revealing his identity. If the baker dies, the innocents have just three nights to dispose of the mafia, or the innocents starve, and the mafia win
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 02:21
Nog wat dingen uit Weerwolven van Wakkerdam, misschien een ideetje voor ons? Misschien zit(ten) er wel (een) leuke rol(len) bij! :)

- Iemand (burger) die opnieuw de burgemeester kan laten verkiezen (één of twee keer)
- Iemand die om de andere nacht rollen kan vragen, maar wel van minimaal drie spelers waarbij niet wordt verteld wie wat is
- Iemand die bij één persoon per nacht de slechte krachten laat mislukken
- Iemand die te weten komt wie de dorpsoudste is
- Iemand die een persoon uitkiest. Als die sterft neemt de persoon die rol over
- Iemand die niet door de maffia gedood kan worden, maar waarvan de hints in een willekeurige moord wel naar die persoon leiden. Twee keer inzetbaar.
- Iemand die (twee keer inzetbaar) alle nachtelijke activiteiten 50% kans van slagen geeft
- Iemand die (via de SL’ers) drie keer zijn stem stiekem kan veranderen
- Iemand (maffiarol) waardoor één keer de rol van de vermoorde geheim blijft
- Iemand die één keer iemand in een maffialid kan veranderen, daarna wordt diegene gewone maffia
- Iemand die éénmalig met de rol van een gelyncht iemand kan wisselen
- Iemand die óf iemand na die nacht levend kan houden, óf iemand laat sterven
- Iemand die in de tweede nacht een bepaald persoon kiest en dan dezelfde rol als diegene krijgt.
- Cupido (bijrol)
- Bijrol voor goede spelers: je weet wat de rol van elkaar is (voor twee personen)
- Bijrol: iemand waarvan bij de eerste moordpoging op diegene de moordenaar dood is en degene met deze rol die rol overneemt
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 02:23
Image:Alien.png Alien

Chooses one human at night
The chosen human is probed
Wins if all living humans are probed

_O-
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 02:25
Cupido heeft hier wel vaker meegedaan :Y
Breezerslet17maandag 15 augustus 2011 @ 02:26
Wat doet cupido? Die geeft elke nacht 2 namen door en die kunnen elkaar niks doen? Of helemaal niet doen?
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 02:28
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:26 schreef Breezerslet17 het volgende:
Wat doet cupido? Die geeft elke nacht 2 namen door en die kunnen elkaar niks doen? Of helemaal niet doen?
Neen, die kiest één keer twee mensen die verliefd worden en ervoor moeten zorgen dat ze in leven blijven. Als de één sterft, sterft de ander door liefdesverdriet.

Als dorper keihandig om aan een mafialid gelinkt te worden dus :')
Breezerslet17maandag 15 augustus 2011 @ 02:29
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:28 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Neen, die kiest één keer twee mensen die verliefd worden en ervoor moeten zorgen dat ze in leven blijven. Als de één sterft, sterft de ander door liefdesverdriet.

Als dorper keihandig om aan een mafialid gelinkt te worden dus :')
Maar weet de cupido dan ook na het kiezen wat de rollen zijn?
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 02:30
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:29 schreef Breezerslet17 het volgende:

[..]

Maar weet de cupido dan ook na het kiezen wat de rollen zijn?
Neen. De geliefden kennen elkanders rol, cupido kiest alleen twee mensen en verder kan hij of zij niets.
Breezerslet17maandag 15 augustus 2011 @ 02:32
Oh op die fiets :7
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 02:36
Cupido O+. Het doel van de geliefden is ook om samen over te blijven O+. Romantisch O+.
Breezerslet17maandag 15 augustus 2011 @ 02:37
Ik wil geliefde zijn met Erik O+
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 02:37
Zit hier nou nog wat leuks in om in te voeren?

- Iemand die niet door de maffia gedood kan worden, maar waarvan de hints in een willekeurige moord van die nacht wel naar die persoon leiden i.p.v. naar een maffialid. Twee keer inzetbaar.
- Iemand die (twee keer inzetbaar) alle nachtelijke activiteiten apart 50% kans van slagen geeft
- Heks
- Iemand die in de tweede nacht een bepaald persoon kiest en dan dezelfde rol als diegene krijgt (bijrollen niet meegerekend)
- Cupido (bijrol)
- Bijrol voor goede spelers: je weet wat de rol van elkaar is (voor twee personen)
- Iemand waarvan bij de eerste moordpoging op diegene de moordenaar dood is en degene met deze rol de rol van de moordenaar overneemt.

[ Bericht 1% gewijzigd door Maarten-Pieter op 15-08-2011 02:58:52 ]
Viromaandag 15 augustus 2011 @ 02:38
Ik laat volgende ronde schieten, doe daarna weer mee.
Breezerslet17maandag 15 augustus 2011 @ 02:38
Dat postte je net ook al :@
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 02:39
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:38 schreef Breezerslet17 het volgende:
Dat postte je net ook al :@
Ja, maar ik heb even de meest realistische overgehouden en alles even aan een keuring onderworpen en even aangepast.
Breezerslet17maandag 15 augustus 2011 @ 02:41
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:37 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Zit hier nou nog wat leuks in om in te voeren?
- Iemand waarvan bij de eerste moordpoging op diegene de moordenaar dood is en degene met deze rol de rol van de moordenaar overneemt. Bij lynchen is het loten. Het is een bijrol, maar na de eerste moordpoging krijgt degene met deze rol definitief de rol van de moordenaar.
Soort van Hannibal, maar ik zou dan er voor kiezen dat er niet iets gebeurt bij lynch, alleen een speciale dood. Dat dan Hannibal de rol overneemt en die andere doodgaat.
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 02:44
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:41 schreef Breezerslet17 het volgende:

[..]

Soort van Hannibal, maar ik zou dan er voor kiezen dat er niet iets gebeurt bij lynch, alleen een speciale dood. Dat dan Hannibal de rol overneemt en die andere doodgaat.
Trouwens, bij nader inzien kan het beter geen bijrol zijn. Maar van dat niet bij lynchen vind ik een goed idee :Y
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 02:45
Aan de andere kant kan diegene dan eigenlijk alleen maar een maffiarol overnemen. Dus misschien toch weer wel bij alle doden.
Breezerslet17maandag 15 augustus 2011 @ 02:47
nachtwaker
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 02:52
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:47 schreef Breezerslet17 het volgende:
nachtwaker
Maar dat is maar één moord en die wordt vaak ook al snel vermoord.
Breezerslet17maandag 15 augustus 2011 @ 02:55
Dan is het in principe een mafiarol die pas actief wordt na een poging tot kill. Zo schep je wel verwarring :+
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 02:58
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:55 schreef Breezerslet17 het volgende:
Dan is het in principe een mafiarol die pas actief wordt na een poging tot kill. Zo schep je wel verwarring :+
Dan laten we het zo.
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 03:08
Ik denk dat het laatste lijstje met ideeën, en vooral het laatste idee, wel eens mogelijk zou kunnen zijn om in te voeren. SL'ers, denk er eens over!
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 03:09
Slapen :W
DuTankmaandag 15 augustus 2011 @ 07:05
Jezus wat kunnen jullie lullen..
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 07:52
Alles valt of staat met het aantal deelnemers, anders kun je het aantal dorpsrollen niet uitbreiden!
naatje_1maandag 15 augustus 2011 @ 08:02
in het geval dat we na donderdag pas beginnen doe ik mee, in het geval we eerder beginnen zie ik af van deelname.
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 09:52
Hangt een beetje van de snelheid af waarmee mensen zich gaan aanmelden nu nog... minimaal 25 mensen is nog steeds het streven :Y
CaLeXmaandag 15 augustus 2011 @ 09:55
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:08 schreef lynda het volgende:

[..]

Calex stuurde wel altijd de meest rare PM's met manier van dood gaan wanneer hij maffia was :')
ik raar?? :@

quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:06 schreef StijnDa het volgende:
Werd Calex niet altijd homo-erotisch doodgeschreven?
Dat deed Ladi altijd.... Dit was mijn eerste niet homo kill in 3 jaar denk ik.
TheaterMaMamaandag 15 augustus 2011 @ 10:06
ben ik erg flauw als ik vraag waar en wanneer ik de hints van de vorige ronde kan vinden?
PatriQue89maandag 15 augustus 2011 @ 10:13
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 10:06 schreef TheaterMaMa het volgende:
ben ik erg flauw als ik vraag waar en wanneer ik de hints van de vorige ronde kan vinden?
vorige topic rond half 11
PatriQue89maandag 15 augustus 2011 @ 10:27
Het Grote Fok! Maffia Spel #10 Je kunt weer meedoen!
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 10:42
Puntenslijpsel heeft inmiddels confirmed :)
Crazy-Mmaandag 15 augustus 2011 @ 11:34
1. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
4. Lutte Profiel | History | Fotoboek
5. Knetterkrankjorum Profiel | History | Fotoboek
6. gomi Profiel | History | Fotoboek
7. iBenny Profiel | History | Fotoboek
8. Wendytje Profiel | History | Fotoboek
9. DuTank Profiel | History | Fotoboek
10. liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
11. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
12. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
15. CaLeX Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
18. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
19. Crazy-M Profiel | Geschiedenis | Fotoboek
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 15:05
Waar blijven al die inschrijvingen
Crazy-Mmaandag 15 augustus 2011 @ 15:12
Bijna allemaal dezelffde als vorig rondje
Breezerslet17maandag 15 augustus 2011 @ 15:21
Minder homo's :P
CaLeXmaandag 15 augustus 2011 @ 15:34
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:21 schreef Breezerslet17 het volgende:
Minder homo's :P
Misschien maak ik dan ook een kans om de eerste nacht te overleven O+
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 15:39
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:34 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Misschien maak ik dan ook een kans om de eerste nacht te overleven O+
het spijt me nog steeds keihard ;(. Ik vond het sowieso niet leuk om de eerste nacht mensen te killen ;(.
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 15:39
1. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
4. Lutte Profiel | History | Fotoboek
5. Knetterkrankjorum Profiel | History | Fotoboek
6. gomi Profiel | History | Fotoboek
7. iBenny Profiel | History | Fotoboek
8. Wendytje Profiel | History | Fotoboek
9. DuTank Profiel | History | Fotoboek
10. liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
11. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
12. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
15. CaLeX Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
18. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
19. Crazy-M Profiel | Geschiedenis | Fotoboek
20. 08gnoT Profiel | History | Fotoboek

Ik doe mee 8-)
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 15:40
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:39 schreef 08gnoT. het volgende:
1. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
4. Lutte Profiel | History | Fotoboek
5. Knetterkrankjorum Profiel | History | Fotoboek
6. gomi Profiel | History | Fotoboek
7. iBenny Profiel | History | Fotoboek
8. Wendytje Profiel | History | Fotoboek
9. DuTank Profiel | History | Fotoboek
10. liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
11. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
12. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
15. CaLeX Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
18. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
19. Crazy-M Profiel | Geschiedenis | Fotoboek
20. 08gnoT Profiel | History | Fotoboek

Ik doe mee 8-)
^O^
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 15:41
She's aalliiiveeeee
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 15:41
Nog 5 deelnemers voor het minimum. Als maximum 30 ofzo? Of gewoon na 25 nog een dag openhouden?
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 15:42
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:39 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

het spijt me nog steeds keihard ;(. Ik vond het sowieso niet leuk om de eerste nacht mensen te killen ;(.
Als de maffia de tweede nacht niet killt, is de nachtwaker de enige.
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 15:43
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:41 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Nog 5 deelnemers voor het minimum. Als maximum 30 ofzo? Of gewoon na 25 nog een dag openhouden?
Ik had gehoopt nr 24 te zijn. Ik voel dat dat een toffe rol gaat worden.
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 15:45
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:41 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Nog 5 deelnemers voor het minimum. Als maximum 30 ofzo? Of gewoon na 25 nog een dag openhouden?
Waarom moet alles zo vast staan? Het liefst minimaal 25, als je daarna ineens 6 inschrijvingen vrijwel tegelijk krijgt doen die gewoon mee.
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 15:45
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:45 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Waarom moet alles zo vast staan? Het liefst minimaal 25, als je daarna ineens 6 inschrijvingen vrijwel tegelijk krijgt doen die gewoon mee.
Precies, maar het moet ook niet al te veel worden.
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 15:47
Het lijkt me wel leuk als we eens keiveel mensen krijgen om dan de 'originele' manier te spelen. Geen hints, wel de detectives en good cop en bad cop en oracles, masons alles.
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 15:47
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:45 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Precies, maar het moet ook niet al te veel worden.
Met twee maffiafamilies ruimt het goed op dan hoor ;)

Vorig jaar waren er de tweede ronde bijna 40 deelnemers als ik het goed herinner?
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 15:48
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:47 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

Met twee maffiafamilies ruimt het goed op dan hoor ;)

Vorig jaar waren er de tweede ronde bijna 40 deelnemers als ik het goed herinner?
Ja, wat een schrik was dat! Maar dat is met hints wel een beetje kut :')
IJsdraakjemaandag 15 augustus 2011 @ 15:48
Toen bleef je zoeken. :+
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 15:49
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:42 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

Als de maffia de tweede nacht niet killt, is de nachtwaker de enige.
:o! Dat is handig :D.
IJsdraakjemaandag 15 augustus 2011 @ 15:50
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:49 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

:o! Dat is handig :D.
Heul niet!

Aangezien ik blijkbaar redelijk vaak NW ben. :')
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 15:50
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:50 schreef IJsdraakje het volgende:

[..]

Heul niet!

Aangezien ik blijkbaar redelijk vaak NW ben. :')
Oh jij arme schat!
IJsdraakjemaandag 15 augustus 2011 @ 15:51
quote:
9s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:50 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Oh jij arme schat!
;(
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 16:11
Sorry NW voor het lynchen van je. Het kwam de maffia wel goed uit :@. En dat mensen er in meegingen _O-. Mensen die mij vertrouwen _O-. Alle twee _O-.
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 16:12
Mbt de busdriver he? Zou het ook kunnen dat iemand zichzelf dan vermoord :D? Dat een maffialid dat killt verwisselt wordt met zijn eigen slachtoffer?
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 16:14
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:12 schreef Tha_Erik het volgende:
Mbt de busdriver he? Zou het ook kunnen dat iemand zichzelf dan vermoord :D? Dat een maffialid dat killt verwisselt wordt met zijn eigen slachtoffer?
Ja, je neemt de krachten en activiteiten van de ander over, dat zou leuk zijn hè O+.

Het was ook leuk toen ik verliefd was op een mafialid, wat leefde ik toen lang O+
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 16:18
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:14 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ja, je neemt de krachten en activiteiten van de ander over, dat zou leuk zijn hè O+.

Het was ook leuk toen ik verliefd was op een mafialid, wat leefde ik toen lang O+
Deze ronde leefde je anders ook best lang. En irritant dat ik je vond _O- (alleen omdat je de maffia zo dwars zat en iedereen ophitste om op de juiste mensen te stemmen _O-).
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 16:19
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:18 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Deze ronde leefde je anders ook best lang. En irritant dat ik je vond _O- (alleen omdat je de maffia zo dwars zat en iedereen ophitste om op de juiste mensen te stemmen _O-).
Daar heb ik je ook al voor bedankt! Ik vond het daardoor ook wat minder erg om dood te gaan nu.
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 16:20
O+.
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 16:21
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:11 schreef Tha_Erik het volgende:
Sorry NW voor het lynchen van je. Het kwam de maffia wel goed uit :@. En dat mensen er in meegingen _O-. Mensen die mij vertrouwen _O-. Alle twee _O-.
Ik heb je notabene in het zadel geholpen :'(
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 16:21
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:50 schreef IJsdraakje het volgende:

[..]

Heul niet!

Aangezien ik blijkbaar redelijk vaak NW ben. :')
Da's de tofste rol joh :D
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 16:22
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:21 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ik heb je notabene in het zadel geholpen :'(
Jullie zijn matties, je moest wel dood anders zouden we Erik alleen maar meer verdenken.
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 16:23
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:21 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ik heb je notabene in het zadel geholpen :'(
Ja, dat was natuurlijk niet slim he :'). Het was op dat punt wel duidelijk dat ik een spelletje speelde :').
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 16:23
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:22 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Jullie zijn matties, je moest wel dood anders zouden we Erik alleen maar meer verdenken.
Ik heb eigenlijk tot donderdag geloofd dat Erik geen maffia was :')
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 16:24
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:23 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Ja, dat was natuurlijk niet slim he :'). Het was op dat punt wel duidelijk dat ik een spelletje speelde :').
Ja maar je ging zo snel mee met Faye... dat vond ik eigenlijk een bevestiging dat je het niet was
IJsdraakjemaandag 15 augustus 2011 @ 16:26
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:21 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

Da's de tofste rol joh :D
Dat wel, alleen moet de maffia zich niet de tweede nacht stil gaan houden! :P
Puntenslijpselmaandag 15 augustus 2011 @ 16:30
*O*
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 16:31
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:24 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ja maar je ging zo snel mee met Faye... dat vond ik eigenlijk een bevestiging dat je het niet was
Achter de schermen was ik in paniek hoor :D. Want ik moest meteen reageren, anders was het ook verdacht :'). En er was niet echt iemand online volgens mij van mijn familie :').
Puntenslijpselmaandag 15 augustus 2011 @ 16:32
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 10:42 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Puntenslijpsel heeft inmiddels confirmed :)
goeie actie, vond ik dat ^O^

Cupido is een van mijn favoriete rollen O+ Die Granny vind ik ook leuk :Y
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 16:41
Het gaat lekker, hopelijk kunnen we woensdag al wel beginnen, anders donderdag!
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 16:43
Iedereen nog even reclame maken! :)
PatriQue89maandag 15 augustus 2011 @ 16:44
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:43 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Iedereen nog even reclame maken! :)
Ik kom nergens , behalve in de Tal slowchat, en hier.. :)
PatriQue89maandag 15 augustus 2011 @ 16:44
Oh, en ik lurk ik kpd :9~
CaLeXmaandag 15 augustus 2011 @ 16:51
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:44 schreef PatriQue89 het volgende:
Oh, en ik lurk ik kpd :9~
Wie doet dat nou niet :?
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 16:52
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:51 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Wie doet dat nou niet :?
Minderjarigen of mensen zonder interesse ;)
PatriQue89maandag 15 augustus 2011 @ 16:53
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:51 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Wie doet dat nou niet :?
Maarten-Pieter
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 16:54
Kan ik nog meedoen? :D
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 16:54
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:53 schreef PatriQue89 het volgende:

[..]

Maarten-Pieter
Ben nog minderjarig, dus ik niet ;)
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 16:55
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:54 schreef honkeytonk het volgende:
Kan ik nog meedoen? :D
Graag! Voeg je naam, profiel, history en fobo even toe in het lijstje!
PatriQue89maandag 15 augustus 2011 @ 16:55
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:54 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Ben nog minderjarig, dus ik niet ;)
écht? A CUZZI CUZZI CUZZI!!
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 16:56
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:55 schreef PatriQue89 het volgende:

[..]

écht? A CUZZI CUZZI CUZZI!!
Ik had het tegen CaLeX :')
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 16:56
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:55 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Graag! Voeg je naam, profiel, history en fobo even toe in het lijstje!
Waar vind ik het lijstje? :@

_Ik heb hem al :D
PatriQue89maandag 15 augustus 2011 @ 16:57
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:56 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Ik had het tegen CaLeX :')
en toch quote je mij :P
CaLeXmaandag 15 augustus 2011 @ 16:58
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:54 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Ben nog minderjarig, dus ik niet ;)
Later als je groot bent jonguh!!!


Eelt in je handen van kpd O+
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 16:58
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:39 schreef 08gnoT. het volgende:
1. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
4. Lutte Profiel | History | Fotoboek
5. Knetterkrankjorum Profiel | History | Fotoboek
6. gomi Profiel | History | Fotoboek
7. iBenny Profiel | History | Fotoboek
8. Wendytje Profiel | History | Fotoboek
9. DuTank Profiel | History | Fotoboek
10. liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
11. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
12. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
15. CaLeX Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
18. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
19. Crazy-M Profiel | Geschiedenis | Fotoboek
20. 08gnoT Profiel | History | Fotoboek
21. honkeytonk Profiel | History | Fotoboek

Ik doe mee 8-)
CaLeXmaandag 15 augustus 2011 @ 17:00
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:58 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

even uit quotes halen, anders kunnen mensen niet quoten
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 17:00
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:58 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Later als je groot bent jonguh!!!


Eelt in je handen van kpd O+
Van KPD zelf of van ...? :')
tdronemaandag 15 augustus 2011 @ 17:02
als je dood bent mag je dan wel nog meepraten?
DuTankmaandag 15 augustus 2011 @ 17:02
Het schiet al op :)
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 17:03
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:02 schreef tdrone het volgende:
als je dood bent mag je dan wel nog meepraten?
Niet spelinhoudelijk. Dus niks meer over verdenkingen, hints, stemmen... Eigenlijk mag je alleen nog maar een beetje verzuurd offtopic meekletsen :D.
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 17:03
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:00 schreef CaLeX het volgende:

[..]

even uit quotes halen, anders kunnen mensen niet quoten
^O^
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 17:03
Hoeveel mensen doen er mee en hoeveel maffia is er?
DuTankmaandag 15 augustus 2011 @ 17:03
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:02 schreef tdrone het volgende:
als je dood bent mag je dan wel nog meepraten?
maar volgens mij niet over hints e.d.
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 17:04
Hoe moet Maffia stemmen? Moeten ze via PM/DM gewoon met elkaar overleggen of allemaal voor zich ofzo?
DuTankmaandag 15 augustus 2011 @ 17:06
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:04 schreef honkeytonk het volgende:
Hoe moet Maffia stemmen? Moeten ze via PM/DM gewoon met elkaar overleggen of allemaal voor zich ofzo?
overleggen via PM en uiteindelijk doorgeven. Staat dit niet allemaal in de OP?
CaLeXmaandag 15 augustus 2011 @ 17:07
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:04 schreef honkeytonk het volgende:
Hoe moet Maffia stemmen? Moeten ze via PM/DM gewoon met elkaar overleggen of allemaal voor zich ofzo?
Aantal Maffia is een gokje voor het dorp, (maar het aantal kills *2 kom je meestal wel heel erg in de buurt ;) )

En de maffia mag onderling overleggen op wie ze stemmen, maar hoeven niet allemaal op dezelfde te stemmen.
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 17:08
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:07 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Aantal Maffia is een gokje voor het dorp, (maar het aantal kills *2 kom je meestal wel heel erg in de buurt ;) )

En de maffia mag onderling overleggen op wie ze stemmen, maar hoeven niet allemaal op dezelfde te stemmen.
Oke! Bedankt!
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 17:17
Als je maffia bent, dan is het niet gek om op een dag 80 pm's te krijgen :').
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 17:18
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:17 schreef Tha_Erik het volgende:
Als je maffia bent, dan is het niet gek om op een dag 80 pm's te krijgen :').
Dan is't toch veel handiger om een msn groep aan te maken ofzo :')
Maar ik krijg sowieso al 40 PM's per dag dus dat valt wel mee :P
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 17:18
Ik houd het liever op FOK! allemaal :7.
PatriQue89maandag 15 augustus 2011 @ 17:20
Msn is zo 2001!
CaLeXmaandag 15 augustus 2011 @ 17:21
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:18 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Dan is't toch veel handiger om een msn groep aan te maken ofzo :')
Maar ik krijg sowieso al 40 PM's per dag dus dat valt wel mee :P
Dat kan je afspreken als je eenmaal maffia bent :p
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 17:22
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:03 schreef DuTank het volgende:

[..]

maar volgens mij niet over hints e.d.
Precies, posten mag, maar niet inhoudelijk over het spel als je er uit ligt
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 17:22
Hoelang duurt één spel meestal ongeveer? :@
En mag ik mijn profiel etc nu nog veranderen?
Roger_Epialesmaandag 15 augustus 2011 @ 17:23
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:20 schreef PatriQue89 het volgende:
Msn is zo 2001!
En ik ben er nog steeds niet aan begonnen. :')
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 17:24
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:22 schreef honkeytonk het volgende:
Hoelang duurt één spel meestal ongeveer? :@
En mag ik mijn profiel etc nu nog veranderen?
Ongeveer een week, en je mag alles nog veranderen zolang we nog niet gestart zijn en je nog geen rol heb :Y
AlbinoBambimaandag 15 augustus 2011 @ 18:32
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:20 schreef PatriQue89 het volgende:
Msn is zo 2001!
:Y
Breezerslet17maandag 15 augustus 2011 @ 18:37
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 18:32 schreef AlbinoBambi het volgende:

[..]

:Y
En toch gebruiken zo veel mensen het nog :+
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 18:57
Het grote FOK! Mafia spel kennen jullie het allereerste deel?
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 19:02
We hebben wat leuke rollen voor jullie in petto... dus wat ons betreft kunnen we snel beginnen :9
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 19:18
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:02 schreef TheVulture het volgende:
We hebben wat leuke rollen voor jullie in petto... dus wat ons betreft kunnen we snel beginnen :9
Ik heb er zin in :D
IJsdraakjemaandag 15 augustus 2011 @ 19:19
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 18:57 schreef Harajuku. het volgende:
Het grote FOK! Mafia spel kennen jullie het allereerste deel?
Wat een heerlijke bende. O+
Knetterkrankjorummaandag 15 augustus 2011 @ 19:20
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 18:57 schreef Harajuku. het volgende:
Het grote FOK! Mafia spel kennen jullie het allereerste deel?
wat begon het chaotisch :D
jij zit er dus al vanaf het begin bij :D
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 19:30
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:19 schreef IJsdraakje het volgende:

[..]

Wat een heerlijke bende. O+
Niemand wist wat te doen, echt heerlijk :Y
Puntenslijpselmaandag 15 augustus 2011 @ 19:31
ik ben erbij vanaf deel 2, vind mezelf toch ook wel een maffia oldbie
tdronemaandag 15 augustus 2011 @ 19:31
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:30 schreef lynda het volgende:

[..]

Niemand wist wat te doen, echt heerlijk :Y
wat moet je dan doen? :@ of is het leuker om er gaandeweg achter te komen?
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 19:31
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:31 schreef Puntenslijpsel het volgende:
ik ben erbij vanaf deel 2, vind mezelf toch ook wel een maffia oldbie
En hoevaak ben je níet de eerste nacht vermoordt?
Puntenslijpselmaandag 15 augustus 2011 @ 19:33
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:31 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

En hoevaak ben je níet de eerste nacht vermoordt?
sst breng ze niet op ideeën :')
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 19:33
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:31 schreef tdrone het volgende:

[..]

wat moet je dan doen? :@ of is het leuker om er gaandeweg achter te komen?
Wachten tot het spel begint, dan wordt het echt allemaal vanzelf duidelijk!
Veel speelt er af in het topic zelf behalve als je een speciale rol krijgt, maar dat zie je in de PM staan die je van de spelleiders (TheVulture en/of ik) zal krijgen

quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:31 schreef Puntenslijpsel het volgende:
ik ben erbij vanaf deel 2, vind mezelf toch ook wel een maffia oldbie
Zeker! :Y
Ik ook.. zag het gister ik dacht echt van whut 2008 alweer :o
CaLeXmaandag 15 augustus 2011 @ 19:36
Zo lang doe ik niet eens mee :o

okt 2008, ben je dan ook al een olbie?
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 19:36
Paranoïde Granny: Iedereen die Granny 's nachts bezoekt overleeft dit niet. Indien er 2 maffialeden langs gaan zal 1 van beide dit niet overleven.

Wat denkt men van deze rol? Ipv de zombie
CaLeXmaandag 15 augustus 2011 @ 19:37
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:36 schreef lynda het volgende:
Paranoïde Granny: Iedereen die Granny 's nachts bezoekt overleeft dit niet. Indien er 2 maffialeden langs gaan zal 1 van beide dit niet overleven.

Wat denkt men van deze rol? Ipv de zombie
Dan vind ik de bom leuker

Hoe krijg je dit kreng dan wel dood? :o
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 19:37
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:36 schreef CaLeX het volgende:
Zo lang doe ik niet eens mee :o

okt 2008, ben je dan ook al een olbie?
Jij wel
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 19:38
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:36 schreef lynda het volgende:
Paranoïde Granny: Iedereen die Granny 's nachts bezoekt overleeft dit niet. Indien er 2 maffialeden langs gaan zal 1 van beide dit niet overleven.

Wat denkt men van deze rol? Ipv de zombie
Wat bedoel je met bezoeken? Als je erop stemt als maffia zijnde?
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 19:38
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:37 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Dan vind ik de bom leuker

Hoe krijg je dit kreng dan wel dood? :o
Lynchen?
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 19:38
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:38 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Wat bedoel je met bezoeken? Als je erop stemt als maffia zijnde?
Jup! Of de nachtwaker _O-
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 19:39
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:37 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Dan vind ik de bom leuker

Hoe krijg je dit kreng dan wel dood? :o
Hoe pakte Erik het vorige keer aan met IJsdraakje? ;)
Komt weer wat tactiek bij spelen
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 19:39
Ik vind de Granny nu al leuk... is ook een behoorlijk sterke dorpsrol als tegenwicht tegen de maffia
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 19:39
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:38 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Wat bedoel je met bezoeken? Als je erop stemt als maffia zijnde?
Mafia overlegt met elkaar in PM eh, over de kills die ze gaan maken enzo. Met het stemmen voor de lynch doen ze gewoon mee alsof ze dorp zijn.

In die PMs besluiten jullie bijv. dat Pietje Klaasje gaat vermoorden. Als Klaasje dan granny blijkt gaat Pietje haskekeideaud.

Als een nachtrol van het dorp naar Granny gaat, sterft die net zo goed.
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 19:40
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:39 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Mafia overlegt met elkaar in PM eh, over de kills die ze gaan maken enzo. Met het stemmen voor de lynch doen ze gewoon mee alsof ze dorp zijn.

In die PMs besluiten jullie bijv. dat Pietje Klaasje gaat bezoeken. Als Klaasje dan granny blijkt gaat Pietje haskekeideaud.

Als een nachtrol van het dorp naar Granny gaat, sterft die net zo goed.
Je bent mij weer voor
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 19:40
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:40 schreef lynda het volgende:

[..]

Je bent mij weer oor
Ik oor jou ook.
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 19:41
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:39 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Mafia overlegt met elkaar in PM eh, over de kills die ze gaan maken enzo. Met het stemmen voor de lynch doen ze gewoon mee alsof ze dorp zijn.

In die PMs besluiten jullie bijv. dat Pietje Klaasje gaat vermoorden. Als Klaasje dan granny blijkt gaat Pietje haskekeideaud.

Als een nachtrol van het dorp naar Granny gaat, sterft die net zo goed.
Ik snap hem. Ik vind het een toffe rol ^O^
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 19:41
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:40 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik oor jou ook.
sssssst
CaLeXmaandag 15 augustus 2011 @ 19:41
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:38 schreef lynda het volgende:

[..]

Jup! Of de nachtwaker _O-
ik zou dan als er 2 gestuurd worden dat ze wel doodgaat (en geen maffia)

Maffia is lastig genoeg :Y

quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:38 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Wat bedoel je met bezoeken? Als je erop stemt als maffia zijnde?
Je hebt een dag ronde (stemmen voor de lynch) en een nacht ronde. In de nachtronde kunnen speciale rollen op bezoek gaan bij mensen (Nachtwaker/maffia bij hun targets, dokter bij degene die hij red, etc)
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 19:41
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:39 schreef lynda het volgende:

[..]

Hoe pakte Erik het vorige keer aan met IJsdraakje? ;)
Komt weer wat tactiek bij spelen
Mij als voorbeeld O+ :D!
Puntenslijpselmaandag 15 augustus 2011 @ 19:41
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:36 schreef CaLeX het volgende:
Zo lang doe ik niet eens mee :o

okt 2008, ben je dan ook al een olbie?
ja jij kwam vrij snel :Y

Ik wil Granny zijn :') kan ik ook es overleven :')
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 19:41
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:39 schreef TheVulture het volgende:
Ik vind de Granny nu al leuk... is ook een behoorlijk sterke dorpsrol als tegenwicht tegen de maffia
Het kost alleen wel 2 maffia, en aangezien die al bijna nooit wint... met 2 families gaat het wel prima denk ik. De rol is iig leuk :D
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 19:42
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:41 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Mij als voorbeeld O+ :D!
Goed voorbeeld toch *O*
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 19:42
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:41 schreef CaLeX het volgende:

[..]

ik zou dan als er 2 gestuurd worden dat ze wel doodgaat (en geen maffia)

Maffia is lastig genoeg :Y

[..]

Je hebt een dag ronde (stemmen voor de lynch) en een nacht ronde. In de nachtronde kunnen speciale rollen op bezoek gaan bij mensen (Nachtwaker/maffia bij hun targets, dokter bij degene die hij red, etc)
Duidelijk!
En overleeft Paranoïde Granny het dan wel als er iemand op bezoek komt? Of sterven ze allebei?
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 19:42
Granny is gewoon mooi omdat je dingen in de war schopt, net zoals de Bus Driver. Ik houd van zulke rollen, dat je er meer over na moet denken en tactiek nodig hebt.
CaLeXmaandag 15 augustus 2011 @ 19:43
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:41 schreef Puntenslijpsel het volgende:

[..]

ja jij kwam vrij snel :Y

Ik wil Granny zijn :') kan ik ook es overleven :')
Deel 22 :Y
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 19:43
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:41 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

Het kost alleen wel 2 maffia, en aangezien die al bijna nooit wint... met 2 families gaat het wel prima denk ik. De rol is iig leuk :D
Nou ja, je zou dan ook nog een extra mafialid kunnen doen. Maarja, als de mafia Pietje op Klaasje afstuurt maar Pietje sterft die nacht en niet Klaasje, dan stuurt de mafia niet nog meer mensen op Klaasje af.
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 19:43
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:41 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

Het kost alleen wel 2 maffia, en aangezien die al bijna nooit wint... met 2 families gaat het wel prima denk ik. De rol is iig leuk :D
Daarom ook als ze 2 maffia er op af sturen gaat maar 1 van beide dood.. Tis anders wel heel gierig vonden wij ook :')

Wat betreft NW + Maffia er op af.. Wie eerst komt wie eerst dood is :+
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 19:44
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:43 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Deel 22 :Y
Serieus, je zegt niets over 'jij kwam vrij snel'? :o
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 19:44
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:43 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Nou ja, je zou dan ook nog een extra mafialid kunnen doen. Maarja, als de mafia Pietje op Klaasje afstuurt maar Pietje sterft die nacht en niet Klaasje, dan stuurt de mafia niet nog meer mensen op Klaasje af.
Uiteindelijk zal Klaasje toch dood moeten, en als lynchen er niet in zit bij het dorp...
CaLeXmaandag 15 augustus 2011 @ 19:45
quote:
11s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:44 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Serieus, je zegt niets over 'jij kwam vrij snel'? :o
serieus zag je niet hoe snel ik daaroverheen ging praten :(
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 19:45
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:43 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Nou ja, je zou dan ook nog een extra mafialid kunnen doen. Maarja, als de mafia Pietje op Klaasje afstuurt maar Pietje sterft die nacht en niet Klaasje, dan stuurt de mafia niet nog meer mensen op Klaasje af.
Sterker nog, je hebt juist een goede kans dat je de NW afmaakt. Daarbij gaat er ook echt niet elke nacht iemand naar Granny. Hell, zoveel rollen hebben we niet eens :')
08gnoT.maandag 15 augustus 2011 @ 19:47
De dorpsrat - Nadat er minstens 3x op deze persoon gestemd is als lynchkandidaat, sluit hij zich aan bij de maffia
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 19:47
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:47 schreef 08gnoT. het volgende:
De dorpsrat - Nadat er minstens 3x op deze persoon gestemd is als lynchkandidaat, sluit hij zich aan bij de maffia
Maar ze hebben de spion ook al
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 19:47
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:47 schreef 08gnoT. het volgende:
De dorpsrat - Nadat er minstens 3x op deze persoon gestemd is als lynchkandidaat, sluit hij zich aan bij de maffia
Op drie losse dagen of in één keer? En heeft die dan weet van de maffialeden?
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 19:48
Zombie mag er wat mij betreft trouwens echt wel uit.
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 19:48
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:47 schreef 08gnoT. het volgende:
De dorpsrat - Nadat er minstens 3x op deze persoon gestemd is als lynchkandidaat, sluit hij zich aan bij de maffia
Overbodig bij aanwezigheid van de spion vind ik :)
Maar ik ben nieuw hier dus ik heb er helemaal niks over te zeggen :s)
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 19:49
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:48 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Overbodig bij aanwezigheid van de spion vind ik :)
Maar ik ben nieuw hier dus ik heb er helemaal niks over te zeggen :s)
Tuurlijk wel. Nieuwe imput is toch altijd leuk.
Puntenslijpselmaandag 15 augustus 2011 @ 19:50
quote:
11s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:44 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Serieus, je zegt niets over 'jij kwam vrij snel'? :o
O+ Ik vroeg me al af wie het als eerste zou zien.
CaLeXmaandag 15 augustus 2011 @ 19:52
Echt hara, je klinkt als mijn beste vriendin. misschien moet ik mijn open deuren ondertitel eens aanpassen
wendytjemaandag 15 augustus 2011 @ 19:55
ik begin me ineens af te vragen wanneer mijn eerste keer maffia was?

ik speel het trouwens ook op school. In het boek "energizers" staan rollenkaartjes. Erg leuk.

daar zijn ook wat andere rollen:
rechter: neemt iemand mee naar keuze... (bijna als zombie)
superman: beschermt iedere nacht iemand
soldaat: mag zichzelf twee keer per spel beschermen
agent: mag iedere dag iemand naar zijn rol vragen, maar niet bekend maken dat hij agent is
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 19:58
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:52 schreef CaLeX het volgende:
Echt hara, je klinkt als mijn beste vriendin. misschien moet ik mijn open deuren ondertitel eens aanpassen
Maar ik houd van schoppen.

En van head shots
BoomHeadShot.gif
Bartjebartmaandag 15 augustus 2011 @ 19:59
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:43 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Nou ja, je zou dan ook nog een extra mafialid kunnen doen. Maarja, als de mafia Pietje op Klaasje afstuurt maar Pietje sterft die nacht en niet Klaasje, dan stuurt de mafia niet nog meer mensen op Klaasje af.
Ja dat zat ik me ook al te bedenken. De maffia is vaak nog niet zo gek om dan constant iemand naar Klaasje te sturen... Dus is de rol van Klaasje praktisch gezien bijna klaar. Hoewel de NW er nog wel een keer naar toe kan gaan...
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 19:59
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:55 schreef wendytje het volgende:
ik begin me ineens af te vragen wanneer mijn eerste keer maffia was?

ik speel het trouwens ook op school. In het boek "energizers" staan rollenkaartjes. Erg leuk.

daar zijn ook wat andere rollen:
rechter: neemt iemand mee naar keuze... (bijna als zombie)
superman: beschermt iedere nacht iemand
soldaat: mag zichzelf twee keer per spel beschermen
agent: mag iedere dag iemand naar zijn rol vragen, maar niet bekend maken dat hij agent is
superman is onze dokter, good en bad cop hebben we ook gehad.
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 20:04
De busdriver en granny tegelijkertijd kan ook voor leuke dingen zorgen... dat de maffia de granny denkt te weten en de volgende dag op de echte granny afgaat en weer een lid kwijt is :D
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 20:04
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:04 schreef TheVulture het volgende:
De busdriver en granny tegelijkertijd kan ook voor leuke dingen zorgen... dat de maffia de granny denkt te weten en de volgende dag op de echte granny afgaat en weer een lid kwijt is :D
Met al deze sterke burgerrollen moet er wel een grotere maffia zijn dunkt mij :)
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 20:06
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:04 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Met al deze sterke burgerrollen moet er wel een grotere maffia zijn dunkt mij :)
Nee waarom... alles is in verhouding hoor... de maffia moet ook wel een risico hebben om niet klakkeloos te kunnen moorden
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 20:08
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:04 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Met al deze sterke burgerrollen moet er wel een grotere maffia zijn dunkt mij :)
Elke SL past sowieso alles aan aan de hoeveelheid spelers e.d. Het blijft nooit exact hetzelfde, en ik denk dat TV en Lynda prima in staat zijn om redelijk in te kunnen schatten hoe het eraan toe moet gaan. En als blijkt dat het op deze manier dan toch niet goed werkte verander je de volgende ronde iets. You live, you learn!
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 20:08
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:06 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Nee waarom... alles is in verhouding hoor... de maffia moet ook wel een risico hebben om niet klakkeloos te kunnen moorden
Maar de maffia wint toch al moeilijk; en voor het spel is het misschien leuker om de kansen gelijk te houden. Dus misschien dan veel vagere hints?
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 20:09
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:08 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Maar de maffia wint toch al moeilijk; en voor het spel is het misschien leuker om de kansen gelijk te houden. Dus misschien dan veel vagere hints?
Met Lynda als SL krijg je de hints echt niet in je schoot geworpen.
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 20:10
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:08 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Maar de maffia wint toch al moeilijk; en voor het spel is het misschien leuker om de kansen gelijk te houden. Dus misschien dan veel vagere hints?
Dat is een optie....
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 20:11
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:10 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Dat is een optie....
Ik mag toch wel lijen dat we ze nu niet letterlijk krijgen
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 20:11
Wanneer beginnen we :9.
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 20:12
quote:
11s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:11 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik mag toch wel lijen dat we ze nu niet letterlijk krijgen
Lynda en ik hebben al zoveel leuke dingen bedacht :9
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 20:12
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:11 schreef Tha_Erik het volgende:
Wanneer beginnen we :9.
Als we genoeg deelnemers hebben ;)
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 20:12
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:11 schreef Tha_Erik het volgende:
Wanneer beginnen we :9.
Als jullie nog minimaal 5 mensen ergens vandaan toveren kunnen we wel los :Y
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 20:15
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:12 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Als jullie nog minimaal 5 mensen ergens vandaan toveren kunnen we wel los :Y
Tombo komt erbij!
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 20:15
quote:
11s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:15 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Tombo komt erbij!
*O*
tombolafanmaandag 15 augustus 2011 @ 20:15
quote:
11s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:15 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Tombo komt erbij!
Oh hai :P
Annemaandag 15 augustus 2011 @ 20:18
Hai. Ik moet ook mee doen.
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 20:19
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:18 schreef Anne het volgende:
Hai. Ik moet ook mee doen.
Doe ook mee *O*
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 20:19
Meer mensen heb ik op t moment ook niet :')
tombolafanmaandag 15 augustus 2011 @ 20:19
1. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
4. Lutte Profiel | History | Fotoboek
5. Knetterkrankjorum Profiel | History | Fotoboek
6. gomi Profiel | History | Fotoboek
7. iBenny Profiel | History | Fotoboek
8. Wendytje Profiel | History | Fotoboek
9. DuTank Profiel | History | Fotoboek
10. liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
11. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
12. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
15. CaLeX Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
18. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
19. Crazy-M Profiel | Geschiedenis | Fotoboek
20. 08gnoT Profiel | History | Fotoboek
21. honkeytonk Profiel | History | Fotoboek
22. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
23. Anne Profiel | History | Fotoboek

[ Bericht 1% gewijzigd door Harajuku. op 15-08-2011 20:23:20 ]
Crazy-Mmaandag 15 augustus 2011 @ 20:22
quote:
11s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:11 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik mag toch wel lijen dat we ze nu niet letterlijk krijgen
de vorige ronde zaten wel hele makkelijke hints tussen :)
Patrique en 08gnot: Nog bedankt voor de vorige ronde ^O^
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 20:41
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:22 schreef Crazy-M het volgende:

[..]

de vorige ronde zaten wel hele makkelijke hints tussen :)
Patrique en 08gnot: Nog bedankt voor de vorige ronde ^O^
Ja maar andere makkelijke werden net zo hard niet gevonden dus tja.. :P
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 20:42
Hoeveel mensen moeten er nog komen?
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 20:43
Minimaal 2, liefst nog paar meer :7
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 20:43
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:42 schreef honkeytonk het volgende:
Hoeveel mensen moeten er nog komen?
Minimaal 2 maar het liefst nog wat meer :P

Hoe meer spelers, hoe meer leuke rollen voor het dorp :P
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 20:43
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:43 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Minimaal 2 maar het liefst nog wat meer :P

Hoe meer spelers, hoe meer leuke rollen voor het dorp :P
_O-
Roger_Epialesmaandag 15 augustus 2011 @ 20:53
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:48 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Zombie mag er wat mij betreft trouwens echt wel uit.
Maar die was juist cool. 8-)
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 20:54
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:53 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Maar die was juist cool. 8-)
:(. Zombie was het begin van de downfall van mijn Familie :(. Van 5 naar 2 maffialeden in een tijdsbestek van een dag :'(!
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 20:55
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:53 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Maar die was juist cool. 8-)
Maar de rol is op zich best saai.
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 20:55
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:53 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Maar die was juist cool. 8-)
Was inderdaad, hij is vervangen inmiddels O-)
Granny speelt mee deze ronde *O*
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 20:56
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:55 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Maar de rol is op zich best saai.
Want..? Je kan hints zoeken, als je dood gaat kan je nog een laatste zet doen alvorens je echt je mond moet houden enz.. Het heeft wel wat hoor :) Kostte jullie ook een maffialid vorige ronde
Roger_Epialesmaandag 15 augustus 2011 @ 20:56
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:54 schreef Tha_Erik het volgende:
:(. Zombie was het begin van de downfall van mijn Familie :(. Van 5 naar 2 maffialeden in een tijdsbestek van een dag :'(!
:P :Y

quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:55 schreef lynda het volgende:
Was inderdaad, hij is vervangen inmiddels O-)
Granny speelt mee deze ronde *O*
Ok, we leggen de Zombie ten ruste en graven de Granny op. :P
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 20:59
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:55 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Maar de rol is op zich best saai.
Juist niet :D. Ik vind het een vrij spannende rol eigenlijk. Vooral als je maffia bent :').
Roger_Epialesmaandag 15 augustus 2011 @ 21:03
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:59 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Juist niet :D. Ik vind het een vrij spannende rol eigenlijk. Vooral als je maffia bent :').
Ook als je de zombie zelf bent is het een erg prettige rol.
Niks niet stemmen en hopen dat genoeg anderen met je mee stemmen. Gewoon aanwijzen wie er dood moet en BAM :P . ook het idee om persoonlijk wraak te kunnen nemen voor je eigen dood is erg prettig, al lukt dat niet altijd helemaal :')
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 21:04
Het zijn bij uitstek rollen waarmee je je actief kunt opstellen als hintzoeker en waarbij de maffia moet bedenken of ze als ze jou killen niet zelf in het mes lopen
Bartjebartmaandag 15 augustus 2011 @ 21:11
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:54 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

:(. Zombie was het begin van de downfall van mijn Familie :(. Van 5 naar 2 maffialeden in een tijdsbestek van een dag :'(!
Arme familie :(
Roger_Epialesmaandag 15 augustus 2011 @ 21:14
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:11 schreef Bartjebart het volgende:

[..]

Arme familie :(
En dan te bedenken, als de hints tegen Erik bij mijn moord niet zo goed bij jou hadden gepast, dikke kans dat ik dan voor iemand anders had gekozen en misschien wel per ongeluk een dorpeling had gedood. :')
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 21:29
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:14 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

En dan te bedenken, als de hints tegen Erik bij mijn moord niet zo goed bij jou hadden gepast, dikke kans dat ik dan voor iemand anders had gekozen en misschien wel per ongeluk een dorpeling had gedood. :')
Er was een lijstje verdachten met uitstekende hints tegen, waarom zou je die niet gebruiken?
Roger_Epialesmaandag 15 augustus 2011 @ 21:32
quote:
5s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:29 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Er was een lijstje verdachten met uitstekende hints tegen, waarom zou je die niet gebruiken?
Omdat ik het niet met al die hints eens was. :+
SPOILER
Ik kan nogal eigenwijs zijn zo nu en dan :')
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 21:35
Leuk voor het dorp. :').
boriszmaandag 15 augustus 2011 @ 21:36
Nou vooruit, we doen weer eens mee :+.
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 21:37
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:36 schreef borisz het volgende:
Nou vooruit, we doen weer eens mee :+.
Jeej :)
Roger_Epialesmaandag 15 augustus 2011 @ 21:38
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:35 schreef Harajuku. het volgende:
Leuk voor het dorp. :').
Och, elk dorp heeft een dorpsgek nodig. :{w
En meestal pakken mijn gevoels-keuzes goed uit. Niet noodzakelijkerwijs zoals ik het bedoeld had, maar wel goed. :')
boriszmaandag 15 augustus 2011 @ 21:38
1. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
4. Lutte Profiel | History | Fotoboek
5. Knetterkrankjorum Profiel | History | Fotoboek
6. gomi Profiel | History | Fotoboek
7. iBenny Profiel | History | Fotoboek
8. Wendytje Profiel | History | Fotoboek
9. DuTank Profiel | History | Fotoboek
10. liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
11. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
12. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
15. CaLeX Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
18. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
19. Crazy-M Profiel | Geschiedenis | Fotoboek
20. 08gnoT Profiel | History | Fotoboek
21. honkeytonk Profiel | History | Fotoboek
22. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
23. Anne Profiel | History | Fotoboek
24. Borisz Profiel | History | Fotoboek
tombolafanmaandag 15 augustus 2011 @ 21:39
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:35 schreef Harajuku. het volgende:
Leuk voor het dorp. :').
Het pakte goed uit anders *O*
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 21:40
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:38 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Och, elk dorp heeft een dorpsgek nodig. :{w
En meestal pakken mijn gevoels-keuzes goed uit. Niet noodzakelijkerwijs zoals ik het bedoeld had, maar wel goed. :')
Jaaahaaa, dat je goede hints liet liggen omdat je eigenwijs bent kwam wat stom over, maar vast niet zo bedoeld!
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 21:44
Nog één iemand en dan kunnen we denken aan beginnen *O*
Roger_Epialesmaandag 15 augustus 2011 @ 21:44
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:40 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Jaaahaaa, dat je goede hints liet liggen omdat je eigenwijs bent kwam wat stom over, maar vast niet zo bedoeld!
Precies, ongeveer, zo iets. :P
PatriQue89maandag 15 augustus 2011 @ 21:44
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:44 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Nog één iemand en dan kunnen we denken aan beginnen *O*
Even mijn kloon inschrijven, momentje!
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 21:46
Roep allemaal je vriendjes of vriendinnetjes op mensen.. we zijn er bijna
dakraammaandag 15 augustus 2011 @ 21:48
Kan ik nog meedoen? :)
Luttemaandag 15 augustus 2011 @ 21:49
Jaaaaaaaaa!! *O*
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 21:49
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:48 schreef dakraam het volgende:
Kan ik nog meedoen? :)
Graag zelfs
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 21:49
Jazeker *O*
dakraammaandag 15 augustus 2011 @ 21:49
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:49 schreef Lutte het volgende:
Jaaaaaaaaa!! *O*
Jottem :)
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 21:49
Het minimum bereikt *O*
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 21:50
Trouwens, als er nu nog mensen mee willen doen mogen die toch nog meedoen? :P
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 21:52
*O* Minimum bereikt *O*

Men kan nog tot 22.30 inschrijven, dan gaan wij de rollen verdelen!

BMverkiezing kan dan gelijk beginnen zodat we hopelijk morgen om 19:00 uur een BM hebben *O*
dakraammaandag 15 augustus 2011 @ 21:53
Moet ik mezelf nu eigenlijk ook op dat lijstje zetten?
PatriQue89maandag 15 augustus 2011 @ 21:54
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:53 schreef dakraam het volgende:
Moet ik mezelf nu eigenlijk ook op dat lijstje zetten?
Ja!
IJsdraakjemaandag 15 augustus 2011 @ 21:54
*O*
PatriQue89maandag 15 augustus 2011 @ 21:55
Ik wou gaan slapen (of naja.. dvdtje kijken in bed enzo)

maar nu kan dat niet ;(
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 21:55
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:55 schreef PatriQue89 het volgende:
Ik wou gaan slapen (of naja.. dvdtje kijken in bed enzo)

maar nu kan dat niet ;(
Morgenochtend is niet vroeg genoeg? :P
Luttemaandag 15 augustus 2011 @ 21:56
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:55 schreef PatriQue89 het volgende:
Ik wou gaan slapen (of naja.. dvdtje kijken in bed enzo)

maar nu kan dat niet ;(
Precies _O-

Wel leuk dat we alweer beginnen :Y O+
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 21:57
Nu allemaal nog snel fotoboek/avatar/sig ed aanpassen.. Om half 11 mag het niet meer o|O
Harajuku.maandag 15 augustus 2011 @ 21:57
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:55 schreef PatriQue89 het volgende:
Ik wou gaan slapen (of naja.. dvdtje kijken in bed enzo)

maar nu kan dat niet ;(
Je kan toch vanuit je nest even je pm lezen via telefoon.
PatriQue89maandag 15 augustus 2011 @ 21:58
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:55 schreef lynda het volgende:

[..]

Morgenochtend is niet vroeg genoeg? :P
Nee :P
Roger_Epialesmaandag 15 augustus 2011 @ 22:00
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:55 schreef PatriQue89 het volgende:
Ik wou gaan slapen (of naja.. dvdtje kijken in bed enzo)

maar nu kan dat niet ;(
Ik was ook al van plan te gaan slapen, (heel) vroege wekker ;( , nu toch maar ff de rollen afwachten, dan meteen slapen. :P

quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:57 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Je kan toch vanuit je nest even je pm lezen via telefoon.
Nee, dan kan ik niet.
Ik heb er nog zo een. :P
SPOILER
Nokia%203310.jpg
dakraammaandag 15 augustus 2011 @ 22:01
1. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
4. Lutte Profiel | History | Fotoboek
5. Knetterkrankjorum Profiel | History | Fotoboek
6. gomi Profiel | History | Fotoboek
7. iBenny Profiel | History | Fotoboek
8. Wendytje Profiel | History | Fotoboek
9. DuTank Profiel | History | Fotoboek
10. liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
11. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
12. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
15. CaLeX Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
18. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
19. Crazy-M Profiel | Geschiedenis | Fotoboek
20. 08gnoT Profiel | History | Fotoboek
21. honkeytonk Profiel | History | Fotoboek
22. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
23. Anne Profiel | History | Fotoboek
24. Borisz Profiel | History | Fotoboek
25. dakraam Profiel | History | Fotoboek
PatriQue89maandag 15 augustus 2011 @ 22:02
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:57 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Je kan toch vanuit je nest even je pm lezen via telefoon.
Nee :P
liesje1979maandag 15 augustus 2011 @ 22:02
Kom maar op met die rollen! *O*
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 22:03
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:02 schreef liesje1979 het volgende:
Kom maar op met die rollen! *O*
Wacht even, er kunnen nog mensen overkomen.
PatriQue89maandag 15 augustus 2011 @ 22:03
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:00 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Ik was ook al van plan te gaan slapen, (heel) vroege wekker ;( , nu toch maar ff de rollen afwachten, dan meteen slapen. :P

[..]

Nee, dan kan ik niet.
Ik heb er nog zo een. :P
SPOILER
Poor boy, dat kan echt niet meer :')
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 22:04
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:00 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Ik was ook al van plan te gaan slapen, (heel) vroege wekker ;( , nu toch maar ff de rollen afwachten, dan meteen slapen. :P

[..]

Nee, dan kan ik niet.
Ik heb er nog zo een. :P
SPOILER
Dat heb ik zelfs niet meer :')
Roger_Epialesmaandag 15 augustus 2011 @ 22:11
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:03 schreef PatriQue89 het volgende:

[..]

Poor boy, dat kan echt niet meer :')
Hij is juist geweldig, niet kapot te krijgen.
Al meerdere keren volledig op straat in stukken gevallen. Bier, thee, wijn, whisky eroverheen gegaan (en niet een drupje). Maakt allemaal niet uit, onverwoestbaar. :P
SPOILER
Lijkt een beetje op mij :+
:')
PatriQue89maandag 15 augustus 2011 @ 22:12
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:11 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Hij is juist geweldig, niet kapot te krijgen.
Al meerdere keren volledig op straat in stukken gevallen. Bier, thee, wijn, whisky eroverheen gegaan (en niet een drupje). Maakt allemaal niet uit, onverwoestbaar. :P
SPOILER
Lijkt een beetje op mij :+
:')
whahaha
Maarten-Pietermaandag 15 augustus 2011 @ 22:12
Het is net mislukt om de laatste uit ESF over te krijgen.

SPOILER
He Roger :')
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 22:16
Spannend! Ik wilde net de PC afsluiten maar ik wacht toch nog even!
TheVulturemaandag 15 augustus 2011 @ 22:16
Jullie hebben nog 14 minuten
lyndamaandag 15 augustus 2011 @ 22:17
Open jij? open ik? :P
PatriQue89maandag 15 augustus 2011 @ 22:17
quote:
4s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:16 schreef TheVulture het volgende:
Jullie hebben nog 14 minuten
echt?
Tha_Erikmaandag 15 augustus 2011 @ 22:17
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:11 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Hij is juist geweldig, niet kapot te krijgen.
Al meerdere keren volledig op straat in stukken gevallen. Bier, thee, wijn, whisky eroverheen gegaan (en niet een drupje). Maakt allemaal niet uit, onverwoestbaar. :P
SPOILER
Lijkt een beetje op mij :+
:')
Over jou is ook al heel veel heengegaan wil je zeggen?
honkeytonkmaandag 15 augustus 2011 @ 22:17
Dus morgenavond begint het pas echt? Of heb ik dat fout? :D