Je verward denk ik flensjes met pannenkoeken, dat doen veel mensenquote:Op dinsdag 23 augustus 2011 15:32 schreef RobinOok het volgende:
Maar dat is toch niet normaal, FkTwkGs2012?
Lijkt me vies ook. Maar goed, ik ben al een pannenkoekenhater, dus dat zegt niks.
Maar in normale, Hollandse pannenkoeken gaat geen gist hoor. Wiki rept er ook met geen woord over.
jaja, en noemden margarine boterquote:Op dinsdag 23 augustus 2011 15:38 schreef RobinOok het volgende:
Onzin. Wij bakten vroeger pannenkoeken, geen flensjes.
Kusjequote:Op dinsdag 23 augustus 2011 15:48 schreef RobinOok het volgende:
Ja, allemaal voor "pannenkoeken met gist" ja, wat al aangeeft dat het niet normaal is.
Net zoiets als carpaccio van bietjes. Of Kaviaar van aubergine.
[ afbeelding ]
Robin heeft een knuffel nodigquote:
Denk het ookquote:Op dinsdag 23 augustus 2011 15:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Robin heeft een knuffel nodig
Altijd gedacht dat er gist in moestquote:Op dinsdag 23 augustus 2011 15:48 schreef RobinOok het volgende:
Ja, allemaal voor "pannenkoeken met gist" ja, wat al aangeeft dat het niet normaal is.
Net zoiets als carpaccio van bietjes. Of kaviaar van aubergine.
[ afbeelding ]
Gist is een keuze, er moet helemaal niets. Laat roodborstje maarquote:Op dinsdag 23 augustus 2011 17:21 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Altijd gedacht dat er gist in moest
Eens! Alhoewel het me niet noodzakelijk vies lijkt, pannenkoeken met gist. Een soort drie in de pan...quote:Op dinsdag 23 augustus 2011 15:32 schreef RobinOok het volgende:
Maar dat is toch niet normaal, FkTwkGs2012?
Lijkt me vies ook. Maar goed, ik ben al een pannenkoekenhater, dus dat zegt niks.
Maar in normale, Hollandse pannenkoeken gaat geen gist hoor. Wiki rept er ook met geen woord over.
> Rauw eten, met olie en azijn bijvoorbeeldquote:Op dinsdag 23 augustus 2011 18:25 schreef piepkuiken21 het volgende:
hoi piet, wat kan ik met rettich?
Waarom? Gewoon roerbakken met wat soyasaus en gember en eten als warme groente. Invriezen wordt het niet beter van.quote:Op dinsdag 23 augustus 2011 18:51 schreef piepkuiken21 het volgende:
blijkbaar geen hoofdgroente gekocht ;-), dan rasp ik het en vries het in ;-). Dankjewel vor de tips
Je hebt helemaal gelijk! Excuus ^^quote:Op dinsdag 23 augustus 2011 17:00 schreef RobinOok het volgende:
Nee man, in American pancakes gaat bakpoeder, da's geen gist he?!
Andere mensen gebruiken pannenkoekenmix, anderen weer boekweit, sommige mensen olie, anderen boter, met spek, zonder spek, met appels en rozijnen, sommige mensen gebruiken bier, anderen gist. Er zijn honderden variaties en er is geen absoluut in steen gegrift door moses van de berg meegenomen recept voor pannenkoeken. Hell, tot voor kort waren het zelfs pannekoeken omdat er maar 1 pan werd gebruikt.quote:Op woensdag 24 augustus 2011 16:59 schreef Pandora73 het volgende:
RobinOok, ik ben het helemaal met je eens hoor, althans, ik had ook nog nooit gehoord van pannenkoeken met gist. Ei, bloem, melk, en bakken in een klein beetje roomboter voor de smaak. Maar gist? Nog nooit gedaan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |