abonnement Unibet Coolblue
pi_100305264


Het centrale FOK! topic over de Noord-Amerikaanse National Hockey League, de grootste en bekendste IJshockey League ter wereld. Bespreek hier je favoriete team(s), wedstrijden, en alles omtrent de sport IJshockey in de Verenigde Staten van Amerika en Canada.

:? Wat is de NHL?

De NHL staat voor National Hockey League, en is de voornaamste hockeycompetitie in Noord Amerika, en bevat teams uit zowel de Verenigde Staten van Amerika als Canada.

:? Hoe steekt de competitie in elkaar?

Bron: Wikipedia.

De National Hockey League bestaat uit 30 teams, verdeeld over twee conferences (Western Conference en Eastern Conference). Deze twee conferences zijn weer verdeeld over drie divisies. Elke conference bestaat dus uit 15 teams en elke divisie bestaat uit vijf teams. In het eerste gedeelte speelt een team in de competitie, zestien teams gaan dan verder in de play-offs.

Competitie opzet:

Elk team speelt in de competitie 82 wedstrijden, waarvan 41 thuis en 41 uit. Deze wedstrijden zijn niet gelijk verdeeld, een team speelt niet even vaak tegen elk team. Je speelt namelijk 24 wedstrijden in je divisie, zes wedstrijden per divisieteam. Dan speel je 40 wedstrijden tegen conferencegenoten die niet in je divisie zitten, vier wedstrijden per conferenceteam. De 18 wedstrijden die overblijven speel je tegen teams van de andere conference. Er wordt een keer tegen ieder team uit de andere conference gespeeld. De drie overblijvende wedstrijden worden gespeeld tegen random gekozen teams uit de andere conference. Voor de wedstrijden tegen de teams uit de andere conference wordt elk jaar afwisselend thuis en uit gespeeld. Dus de ploeg die het vorige seizoen op bezoek moest bij een team uit de andere conference, speelt het seizoen erop een thuiswedstrijd tegen datzelfde team. Deze opzet is van toepassing sinds het seizoen 2008 - 2009.

Play-offs opzet:

Na de competitie volgen de play-offs. Hieraan doen de beste acht teams van elke conference mee. Deze acht teams worden als volgt berekend: plaats 1-3 zijn gereserveerd voor de drie divisiewinnaars en plaats 4-8 voor de niet-divisiewinnaars met de meeste punten. Het kan dus voorkomen dat er een team negende is geworden, dus niet geplaatst voor de play-offs, terwijl het team meer punten heeft dan een divisiewinnaar.

De play-offs zijn eigenlijk het beste te zien als twee conferenceplay-offs, waarvan de beide winnaars tegen elkaar strijden om de Stanley Cup. Elke ronde bestaat uit een best of seven serie. In de eerste ronde van de conferenceplay-offs, de kwartfinale, speelt de nummer één van de conference tegen de nummer acht, twee tegen 7, drie tegen zes en vier tegen vijf. In de halve finale wordt er opnieuw geplaatst: het hoogst overgebleven team wordt al eerste geplaatst enzovoort. Nummer één speelt dan tegen nummer vier en twee tegen drie. De winnaars van deze serie spelen tegen elkaar in de conferencefinale. Het team dat deze serie wint krijgt alvast een prijs, maar die prijs is niet veel waard vergeleken met de prijs waarom de twee conferencewinnaars spelen. De winnaar van deze tweestrijd wint namelijk de Stanley Cup.

Het hoogst geplaatste team speelt eerst twee keer thuis en dan twee keer uit. Als de serie dan nog niet beslist is, zullen het hoogst geplaatste team eerst thuis spelen, indien noodzakelijk nog een wedstrijd uit en als de serie dan nóg niet beslist is, vindt de beslissing plaats in het stadion van het hoogstgeplaatste team.

Puntentelling:

Het team dat een wedstrijd wint, verdient twee punten. Het maakt voor de punten niet uit, of je de wedstrijd wint in de reguliere speeltijd, in de verlenging of tijdens een shootout. Als je de wedstrijd verliest in de reguliere speeltijd, krijg je nul punten. Als je de wedstrijd verliest in de verlenging of tijdens een shootout, krijg je één punt. In de play-offs zijn er geen punten zoals in de competitie, de winnaar krijgt een punt in de best of seven serie. In de play-offs maakt het niet uit of je de wedstrijd wint in de reguliere speeltijd of in de verlenging.

:? Wat zijn de spelregels van IJshockey?

Voor een goede doch beknopte uitleg van de spelregels, zie deze Wikipedia pagina.

Team overzicht:

met alle teams.



Atlantic Division:

New Jersey Devils
New York Islanders
New York Rangers
Philadelphia Flyers
Pittsburgh Penguins

Northeast Division:

Boston Bruins
Buffalo Sabres
Montreal Canadiens
Ottawa Senators
Toronto Maple Leafs

Southeast Division:

Winnipeg Jets
Carolina Hurricanes
Florida Panthers
Tampa Bay Lightning
Washington Capitals



Central Division

Chicago Blackhawks
Columbus Blue Jackets
Detroit Red Wings
Nashville Predators
St. Louis Blues

Northwest Division

Calgary Flames
Colorado Avalanche
Edmonton Oilers
Minnesota Wild
Vancouver Canucks

Pacific Division

Anaheim Ducks
Dallas Stars
Los Angeles Kings
Phoenix Coyotes
San Jose Sharks

Links:

Officiële NHL Site.
NHL Wikipedia Nederlands
NHL Wikipedia Engels
Eastern Conference Wiki (Engels)
Western Conference Wiki (Engels)

OUDE NHL Topics:

NHL - Season 2005/2006
[NHL] - Season 2005/2006 - Deel 2
[NHL] - Season 2005/2006 - Deel 3
[NHL] - Season 2005/2006 - Deel 4
[NHL] - Season 2005/06 - Deel 5
[NHL] Season 2005/2006, Deel 6
[NHL] Season 2005/2006 Deel 7
[NHL] Season 2006/2007 - Deel 8
[NHL] Season 2006/2007 - Deel 2: Playoffs!
[NHL] Season 2006/2007 - Deel 3: Playoffs!

HUIDIGE Reeks:

[NHL] Season 2007 - 2008
[NHL] Season 2007-2008 Part II
NHL Part 3: Battle for the Cup
[NHL] Part 4 - Working Overtime!
[NHL] Part 5 - Winter Special!
[NHL] Part 6 - Let the playoffs begin!
[NHL] Part 7 - Waar de playoffs in volle gang zijn..
[NHL] Part 8 - Seven Game series and Conference finals
[NHL] Part 9 - Met octopussen op het ijs
[NHL] Part 10 - Game 7, Stanley Cup Final!
[NHL] Part 11 - Het lange wachten is weer begonnen
[NHL] Part 12 - En we zijn weer los
[NHL] Part 13 - Waar de Canes eindelijk weer eens winnen
[NHL] Part 14 - Met de NHL Winter Classic achter de rug...
[NHL] Part 15 - Met de Olympic Break in het vooruitzicht....
[NHL] Part 16 - Eindsprint richting playoffs
[NHL] Part 17 - Playoffs!
[NHL] Part 18 - Met razendspannende playoffs
[NHL] Part 19 - Live vanuit Montréal
[NHL] Part 20
[NHL] Part 21 - Met alweer een Game 7
[NHL] Part 22 - Met de Stanley cup 2010 en een baby!
[NHL] Part 23 - Waar het seizoen weer gaat beginnen
[NHL] Part 24 - Met Stamkos op weg naar records
[NHL] Part 25 - Met career lows voor Kovalchuck
[NHL] 29th period - Playoffs!
[NHL] 30th period - Playoffs!


En hier gaat het uiteindelijk allemaal om:


*O* Game On! *O*

[ Bericht 0% gewijzigd door nyny83 op 05-08-2011 22:49:42 ]
Vicariously I live while the whole world dies
pi_100305424
Laatste post:

quote:
0s.gif Op donderdag 4 augustus 2011 09:53 schreef nyny83 het volgende:
Na Pro komt allstar, dat speel ik ook. Het niveau daarboven heb ik ook wel eens gedaan, maar da's niet leuk. Je kan nog wel gewoon winnen, maar de AI cheat dan gewoon. Heb toen een keer met Chara, de grootste en zwaarste speler uit de NHL met een hele goede bodycheck, geprobeerd om lichtgewicht Patrick Kane te boarden en vervolgens lag ik op de grond terwijl hij gewoon verder schaatste. Bovendien kun je de AI gewoon niet meer pokechecken en speelt hun goalie standaard veel beter dan de jouwe. Gewoon niet leuk meer dan.

Maargoed, nu op allstar kan ik dus gewoon niet meer scoren :D Nog tips?

Vicariously I live while the whole world dies
pi_100305466
quote:
0s.gif Op donderdag 4 augustus 2011 09:53 schreef nyny83 het volgende:
Na Pro komt allstar, dat speel ik ook. Het niveau daarboven heb ik ook wel eens gedaan, maar da's niet leuk. Je kan nog wel gewoon winnen, maar de AI cheat dan gewoon. Heb toen een keer met Chara, de grootste en zwaarste speler uit de NHL met een hele goede bodycheck, geprobeerd om lichtgewicht Patrick Kane te boarden en vervolgens lag ik op de grond terwijl hij gewoon verder schaatste. Bovendien kun je de AI gewoon niet meer pokechecken en speelt hun goalie standaard veel beter dan de jouwe. Gewoon niet leuk meer dan.

Maargoed, nu op allstar kan ik dus gewoon niet meer scoren :D Nog tips?
Ik heb nooit echt een 'manier'.. maar als ik echt moet scoren ga ik vaak met een speler achter de goal wachten en dan naar een winger passen voor one-timers. Die lucky deflections moet ik het van hebben dan..

Ook ros ik weleens gewoon de puck naar voren, met een speler als Iginla kun je er gewoon op af stormen en met een body check de puck terugwinnen. Sta je dan met z'n tweetjes voor de goalie..

Ik moet overigens nog steeds een paar essentiële dingen weten. Hoe duik je bijv naar een aanvaller om te poke checken? Ik weet wel hoe ik normaal moet duiken om shots te blokkeren..

en hoe maak je de schijnbeweging door met je speler naar de 'binnenkant' te deken? Dus wanneer je langs de rechterkant zit te skaten en je wilt een verdediger die op je afkomt ontwijken, kun je een jump maken naar links..

[ Bericht 5% gewijzigd door emokid op 04-08-2011 10:27:47 ]
pi_100306447
Dat poken doet ie vanzelf. Duiken doe je op de PS3 met R1 en R2 tegelijk. Als je dat richting de puck doet, doet hij ook een pokecheck.

Deken kan op 2 manier. Je kan deken met de puck, dat is gewoon je rechterstick naar links of rechts halen. Tevens kun je deken zonder puck, maar dat gaat bijna altijd mis. Volgens mij moet dat met L1 + je rechterstick naar links/rechts. Dan tikt hij de puck voorbij de verdediger en pikt hij hem als het goed is weer op. In al die tijd dat ik NHL speel is het mij 2x gelukt ofzo :')
Vicariously I live while the whole world dies
pi_100306893
Dekes heb ik redelijk onder de knie, kom vaak meerdere spelers achter elkaar voorbij en ook goalies zijn redelijk simpel te passeren.. maar zoals jij zegt dus. Die advanced dekes zijn lastig.
  donderdag 4 augustus 2011 @ 11:15:23 #6
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_100307299
Ik probeer ook steeds Datsyuk na te doen, maar lukt me voor geen meter :P
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_100328259
Wat verwachten jullie van Selänne komend seizoen? Als ik zijn statistieken bekijk van afgelopen jaar dan is dat zeker niet slecht voor zijn leeftijd.. Als Jagr dat haalt zullen ze zeker blij zijn in Philadelphia.
  donderdag 4 augustus 2011 @ 23:23:39 #8
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_100335165
Hij moet eerst nog bijtekenen toch? Hij had een erg goed seizoen vorig jaar samen met Corey Perry. Ik vraag me af of de Ducks dit jaar weer dat niveau gaan halen. Eerlijk gezegd denk ik van niet.

Hiller is ook nog steeds geblesseerd en het is ook maar de vraag of hij begin van het seizoen haalt. Met Ellis gaan ze geen potten breken in goal..
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_100344620
Hij moet idd nog tekenen maar las dat als die fit is, hij dat sowieso gaat doen.
pi_100346098
Zeg nyny, als je dan toch een nieuw topic aanmaakt, zorg dan tenminste dat de OP up-to-date is :P (cf. Atlanta => Winnipeg)
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
pi_100346796
quote:
12s.gif Op vrijdag 5 augustus 2011 10:42 schreef Saviola het volgende:
Zeg nyny, als je dan toch een nieuw topic aanmaakt, zorg dan tenminste dat de OP up-to-date is :P (cf. Atlanta => Winnipeg)
ohja kut :') Maar ik wilde eigenlijk niet eens een nieuw topic maken. Tis dat het moet :P
Vicariously I live while the whole world dies
pi_100348414
Billsportsmaps heeft nog geen nieuwe versie online staan, al valt zoiets zelf wel te photoshoppen. Ik kan het fixen als ik thuis ben.. misschien heeft iemand ook een actuele lijst van attendance?
  vrijdag 5 augustus 2011 @ 19:45:33 #13
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_100365514
De kaart zal vanzelf een keer geupdate worden inderdaad. nyny83 hoeft alleen maar even de links/naam van Atlanta Trashers aan te passen.
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  vrijdag 5 augustus 2011 @ 19:50:58 #14
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_100365737
Hier is een kleiner, al aangepast kaartje trouwens:

Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_100365874
Jets hebben nieuw Logo. Zo'n ronde, blauwe, met een straaljager erop.
pi_100373952
Ik kan de OP niet meer aanpassen, een fijne 'feature' van dit forum :(

edit: toch wel, aangepast!
Vicariously I live while the whole world dies
pi_100374019
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2011 19:54 schreef emokid het volgende:
Jets hebben nieuw Logo. Zo'n ronde, blauwe, met een straaljager erop.
Waarschijnlijk nog niet toen dat kaartje gemaakt werd :D
Vicariously I live while the whole world dies
pi_100377514
A/X knop wordt echt abused online. Je hoeft dat alleen maar ingedrukt te houden en de puck is buiten bereik.

Oh ja, en: Report: Selanne won't decide until September

[ Bericht 12% gewijzigd door emokid op 06-08-2011 00:22:00 ]
pi_100522564
Vreemd dat het hier nog niet gemeld is maarre; ESPN America heeft de uitzendrechten op de NHL verloren. Komend seizoen/komende jaren dus geen hockey meer op TV.

Dit gaan iig héél veel mensen echt dramatisch nieuws vinden, waaronder ikzelf..
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
pi_100524739
what the fuck? Dus alleen achter de decoder zeg maar? Da's wel heel sneu ja, dat gaat de NHL veel inkomsten kosten.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_100526777
Gaat er iemand naar de pre-season games in Duitsland? Iemand ooit geweest?

TUESDAY, OCT. 4
Los Angeles vs. Hamburg, at Hamburg, Germany (02 World Hamburg Arena), 1 p.m.
Buffalo vs. Adler Mannheim, at Mannheim, Germany (SAP Arena), 1:30 p.m.
  dinsdag 9 augustus 2011 @ 21:41:04 #22
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_100526894
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 20:04 schreef Saviola het volgende:
Vreemd dat het hier nog niet gemeld is maarre; ESPN America heeft de uitzendrechten op de NHL verloren. Komend seizoen/komende jaren dus geen hockey meer op TV.

Dit gaan iig héél veel mensen echt dramatisch nieuws vinden, waaronder ikzelf..
Betekent dit nu ook dat er geen internet streams meer zullen zijn van ESPN?
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_100527612
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 20:56 schreef nyny83 het volgende:
what the fuck? Dus alleen achter de decoder zeg maar? Da's wel heel sneu ja, dat gaat de NHL veel inkomsten kosten.
Dat valt te bezien, de NHL heeft voor de rechten in ieder geval al een nieuwe koper. Een Brits/Zweeds media agentschap heeft de rechten verworven om tot 2016 de NHL uit te zenden in Europa. Maar hoe dat aangepast zal worden is nog niet duidelijk..

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 21:41 schreef Katth het volgende:

[..]

Betekent dit nu ook dat er geen internet streams meer zullen zijn van ESPN?
Die zullen er wel nog zijn. Voor de kijkers in USA heeft dit geen gevolgen, dus als ze daar blijven streamen kun je die hier ook gewoon nog bekijken. Het gaat nu puur om de kijkers in Europa die niet meer via TV kunnen genieten van HD hockey en heruitzendingen voor wie s'nachts niet live kan kijken.
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
pi_100798265
Rick Rypien (27), ex-Vancouver en komend seizoen normaal gezien bij Winnipeg, is vannacht thuis dood gevonden :{

Bij de meesten onder ons wel bekend na zn incident van vorig jaar waar hij een fan uit de tribune greep.
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
  dinsdag 16 augustus 2011 @ 12:01:58 #25
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_100800408
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 20:04 schreef Saviola het volgende:
Vreemd dat het hier nog niet gemeld is maarre; ESPN America heeft de uitzendrechten op de NHL verloren. Komend seizoen/komende jaren dus geen hockey meer op TV.

Dit gaan iig héél veel mensen echt dramatisch nieuws vinden, waaronder ikzelf..
:( :'(
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
pi_100804472
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 10:48 schreef Saviola het volgende:
Rick Rypien (27), ex-Vancouver en komend seizoen normaal gezien bij Winnipeg, is vannacht thuis dood gevonden :{

Bij de meesten onder ons wel bekend na zn incident van vorig jaar waar hij een fan uit de tribune greep.
what the fuck? :{ RIP dan maar ende zo.

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=586119

Voor de volledigheid maar even het nieuwsbericht. Overigens wel frappant dat ze hem extreem getalenteerd noemen terwijl hij 16 punten heeft in 6 seizoenen :+
Vicariously I live while the whole world dies
pi_100807702
Las het vanochtend in een slaperige bui op Twitter. Toen net vanmiddag dacht ik opeens bij mezelf.. he.. er stond 'Passing of Rick Rypien'.
  dinsdag 16 augustus 2011 @ 15:01:52 #28
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_100807793
Konapka is ook getalenteerd en scoort ook geen punten :')
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  dinsdag 16 augustus 2011 @ 16:46:32 #29
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_100811743
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 13:43 schreef nyny83 het volgende:

[..]

what the fuck? :{ RIP dan maar ende zo.

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=586119

Voor de volledigheid maar even het nieuwsbericht. Overigens wel frappant dat ze hem extreem getalenteerd noemen terwijl hij 16 punten heeft in 6 seizoenen :+
Het was wel een getalenteerde enforcer.. Die scoren zelden veel punten..

Dat over die uitzendrechten zal wel mee gaan vallen overigens. Ik acht de kans nog aanwezig dat ESPN de rechten voor de wedstrijden die ze uit wil zenden bij de nieuwe partij inkoopt, of dat een andere sportzender (Eurosport/Eurosport 2 wellicht?) de rechten koopt. Het is namelijk niet zo dat die nieuwe partij zelf de uitzendingen wil verzorgen, ze hebben het recht gekocht om de uitzendinglicenties in Europa door te mogen verkopen. ESPN deed voorheen hetzelfde, die verkochten de rechten onder andere aan Canal+ en aan zichzelf door.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  woensdag 17 augustus 2011 @ 12:28:21 #30
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_100847657
Researd & Development Camp gaat weer van start en dit gaan ze allemaal bespreken en/of testen:

10:00 a.m – Noon
• No-touch icing
• No line change for team committing an offside
• Faceoff variations (penalty line for center committing an infraction; all faceoffs in circles; same linesman drops puck for all faceoffs)
• No icing permitted while shorthanded
• Verification line (additional line behind the goal line)
• Overtime variation (four minutes of 4-on-4 followed by three minutes of 3-on-3)
• Shootout variation (5-man shootout precedes sudden-death format)
• Shallow-back nets

2:30 p.m to 4:30 p.m.
• After offside, faceoff goes back to offending team's end
• Faceoff variations (both centers must come set on whistle; all faceoffs in circles; same linesman drops puck for all face-offs)
• Delayed penalty variation (offending team must exit zone in possession of puck to stop play)
• Changes only permitted on-the-fly (except after goals and upon manpower changes)
• Strict enforcement of goaltenders covering puck outside crease (Rule 63.2)
• Remove trapezoid
• Verification line
• Allow hand passes in all zones
• Overtime variation (switch ends)
• Shootout variation (5-man shootout with repeat players if tied after 5 shooters)
• Thin-netting nets

Thursday, Aug. 18

9:30 a.m. to 11:30 a.m.
• 'Hybrid' icing
• Offside variation (offending team can't change and faceoff in its end zone)
• Faceoff variations (player encroaching can't replace thrown-out center, all faceoffs in circles; same linesman drops puck for all faceoffs)
• All penalties to be served in their entirety
• Strict enforcement of goaltenders covering puck outside crease (rule 63.2)
• Bear-hug rule
• Verification line
• Overtime variation (switch ends for four minutes of 4-on-4, followed by three minutes of 3-on-3)
• Shootout variation (3-man shoot out with repeat shooters if tied after 3 shooters)
• Shallow-back nets

1:30pm to 3:30pm
• All-Star Skills competition (fastest skater, breakaway challenge, accuracy shooting, skills relay challenge, hardest shot, elimination shootout)

Other technology/modifications to be tested during various sessions:

• On-ice officials communication -- ref-to-ref wireless
• Overhead camera -- to assist Hockey Operations reviews of various initiatives (verification line/goal netting/in-net camera)
• In-net camera -- mounted camera at one end with one net with camera view focused on the goal line to help verify goals
• Robotic camera -- to test camera angles for coverage closer to ice
• Video replay application review
• Curved glass -- protection options at players bench areas
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  woensdag 17 augustus 2011 @ 13:33:09 #31
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_100849975
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 20:04 schreef Saviola het volgende:
Vreemd dat het hier nog niet gemeld is maarre; ESPN America heeft de uitzendrechten op de NHL verloren. Komend seizoen/komende jaren dus geen hockey meer op TV.

Dit gaan iig héél veel mensen echt dramatisch nieuws vinden, waaronder ikzelf..
Tja, in de VS zelf zendt ESPN al jaren geen hockey meer uit, mede het gevolg van de lockout. 't Is nu op Versus en Fox Sports o.a.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  woensdag 17 augustus 2011 @ 14:06:56 #32
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_100851457
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 13:33 schreef popolon het volgende:

[..]

Tja, in de VS zelf zendt ESPN al jaren geen hockey meer uit, mede het gevolg van de lockout. 't Is nu op Versus en Fox Sports o.a.
Ja, is ook zo. Veel van de Honkbal- en American Footballwedstrijden die op ESPN te zien zijn, worden ook gekocht van Fox, NBC. Let maar eens op de logo's etc. tijdens wedstrijden.
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
  donderdag 18 augustus 2011 @ 09:11:02 #33
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_100885569
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
Research & Development Camp gaat weer van start en dit gaan ze allemaal bespreken en/of testen:

10:00 a.m – Noon

• No-touch icing
Goede zaak, touch icing is levensgevaarlijk. Ik ben blij dat de IIHF dat nooit ingevoerd heeft.

Ze willen overigens naar 'hybrid icings'. Het gaat er dan niet meer om wie als eerste bij de puck is, maar wie als eerste bij de top van de face off circle is. Is dat de aanvaller, dan is 't geen icing. Is 't de verdediger, dan is 't dat wel.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• No line change for team committing an offside
Zinloos imho. Ik zie vrijwel nooit een team opzettelijk offside rijden om te kunnen wisselen, zoals dat vroeger met icing wel gebeurde. Je haalt er de snelheid mee uit een aanval, want niemand durft nog offside te rijden.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Faceoff variations (penalty line for center committing an infraction; all faceoffs in circles; same linesman drops puck for all faceoffs)
Wat gaat die andere linesman doen? De hele wedstrijd pucks rapen?

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• No icing permitted while shorthanded
Ik voorzie veel, heel veel,meer powerplay goals.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Verification line (additional line behind the goal line)
Om te beoordelen of een puck geheel over de lijn is. Goed plan, maakt videoreviews makkelijker.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Overtime variation (four minutes of 4-on-4 followed by three minutes of 3-on-3)
Meer wedstrijden zonder shootout (de BCHL heeft dit al, daar wordt vrijwel elke wedstrijd zonder shootout beslist). Goede zaak.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Shootout variation (5-man shootout precedes sudden-death format)
Nee. Shootouts zijn een loterij.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Shallow-back nets
Lijkt geen invloed te hebben, maar geeft het aanvallende team een gigantisch voordeel. Meer plaats achter het doel, en minder net en ijzer om de pass vanachter het doel naar een emdespeler te blokkeren.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
2:30 p.m to 4:30 p.m.
• After offside, faceoff goes back to offending team's end
Slecht idee. Aanvallers gaan veel voorzichtiger worden omdat ze anderes wel eens offside zouden kunnne rijden en een tegen doelpunt riskeren als de daaropvolgende faceoff verloren wordt.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Faceoff variations (both centers must come set on whistle; all faceoffs in circles; same linesman drops puck for all face-offs)
Zie boven.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Delayed penalty variation (offending team must exit zone in possession of puck to stop play)
Goed idee, mits alleen de puck de endzone hoeft te verlaten. De zone verlaten met puckbezit is teveel gevraagd van een team dat al met 5 tegen 6 speelt. Puckbezit krijgen & de puck over de
blauwe lijn schieten lijkt me een goed plan.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Changes only permitted on-the-fly (except after goals and upon manpower changes)[/quotes]

Met de snelheid van het spel van tegenwoordig krijg je heel veel vermoeide spelers. Dat komt de kwaliteit van het spel niet ten goede. Het enige wat je krijgt is heel veel wissels direct na een faceoff.

[quote]0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Strict enforcement of goaltenders covering puck outside crease (Rule 63.2)
Jajaja. Goalies horen in hun crease te blijven. Of daarbuiten in elk geval enkel hun stick te gebruiken.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Remove trapezoid
Goed idee, mits de goalie de puck dan helemaal niet meer achter het doel mag spleen. Daar heeft ie toch niks te zoeken.
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Verification line
Zie boven.
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Allow hand passes in all zones
Het is ijshockey, geen handbal.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Overtime variation (switch ends)
Leuk voor als je buiten spelt, in de Winter Classic ofzo. In de ijshallen van tegenwoordig maakt ’t weinig uit welke kant je op speelt.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Shootout variation (5-man shootout with repeat players if tied after 5 shooters)
Langere shootouts, daar zit niemand op te wachten. Het wordt wel minder makkelijk om te verliezen door 1 klein foutje.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Thin-netting nets
Geen mening.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
Thursday, Aug. 18

9:30 a.m. to 11:30 a.m.
[quote]0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• 'Hybrid' icing
• Offside variation (offending team can't change and faceoff in its end zone)
Zie boven

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Faceoff variations (player encroaching can't replace thrown-out center, all faceoffs in circles; same linesman drops puck for all faceoffs)
De eerste is een goeie. De tweede niet, ik zou gaan voor alle circles en de 4 spots in de neutrale zone. De derde is achterlijk, zoals hierboven al ergens vermeld.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• All penalties to be served in their entirety
Goed idee. Stricter straffen zal wellicht leiden tot iets schoner en technischer spel, terwijl de langere powerplays zullen leiden tot meer doelpunten.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Strict enforcement of goaltenders covering puck outside crease (rule 63.2)
Zie boven.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Bear-hug rule
Volgens ex-Ducks executive Brian Burke kunnen veel gevaarlijke hits aan de boarding geëlimineerd worden door de spelers toe te staan hun armen om hun tegenstander te slaan en hem al knuffelend de boarding in the drukken.. Ik vind ’t niks.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Verification line
Zie boven.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Overtime variation (switch ends for four minutes of 4-on-4, followed by three minutes of 3-on-3)
Zie boven.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Shootout variation (3-man shoot out with repeat shooters if tied after 3 shooters)
Zie dezelfde hierboven, maar dan met 5 man.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Shallow-back nets
Zie boven.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
1:30pm to 3:30pm
• All-Star Skills competition (fastest skater, breakaway challenge, accuracy shooting, skills relay challenge, hardest shot, elimination shootout)

Other technology/modifications to be tested during various sessions:

• On-ice officials communication -- ref-to-ref wireless
Doen. Communicatie tussen refs op het ijs, zonder dat ze fysiek bij elkaar hoeven te staan zal het overzicht over de spelers verbeteren. Zowel tijdens het spel als in dode spelmomenten.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Overhead camera -- to assist Hockey Operations reviews of various initiatives (verification line/goal netting/in-net camera)
• In-net camera -- mounted camera at one end with one net with camera view focused on the goal line to help verify goals
• Robotic camera -- to test camera angles for coverage closer to ice
• Video replay application review
Alle video-hulpmiddelen die beschikbaar zijn kunnen iets toevoegen. Zowel voor scheidsrechters als publiek.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 12:28 schreef Katth het volgende:
• Curved glass -- protection options at players bench areas
Om te beschermen tegen supporters neem ik aan? “Sad, but necessary” denk ik.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_100887000
Vergeet niet dat veel van bovenstaande ideetjes slechts proefballonnetjes zijn he. Niet elk idee is dus even goed, het wordt nu gewoon getest om EVENTUEEL in de toekomst door te voeren. Icing moeten ze wel wat mee doen in ieder geval, en dat heeft volgens mij ook prioriteit. De overtime/shootout vind ik ook een belangrijk issue en de rest is eigenlijk een beetje details.
Vicariously I live while the whole world dies
  donderdag 18 augustus 2011 @ 10:38:56 #35
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_100887543
Ik vind overtime/shootout nu prima, wellicht dat ze OT van 5 naar 10 min. moeten brengen. Ondanks dat een shootout een loterij is, is het mega spannend.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  donderdag 18 augustus 2011 @ 14:25:05 #36
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_100894609
Overtime/Shootout hoeven ze voor mij niks mee te doen. Hooguit de shootout helemaal afschaffen en gewoon weer terug naar continuous overtime.. Touch icings mogen ze van mij wel zo snel mogelijk afschaffen, hybrid icings lijken me daar een mooie oplossing voor.

Maar er zitten wat dingen tussen waarvan ik niet eens begrijp dat er überhaupt over gepraat wordt.. Het schrappen van de handpass of toestaan van 'bearhugs' bijvoorbeeld.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_101094644
NHL 12 demo bevalt goed. Wel even wennen.. maar veel irritaties zijn eruit gewerkt. Fade away slap shots vooral.
  vrijdag 26 augustus 2011 @ 15:18:54 #38
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101219148
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  vrijdag 26 augustus 2011 @ 15:25:45 #39
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_101219401
quote:
Geregistreerd.. En wat is daarna de bedoeling? :P
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  vrijdag 26 augustus 2011 @ 15:26:31 #40
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101219432
Volgens mij gaat Maartena een league aanmaken en die kunnen we dan joinen.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_101228795
Logan Couture heeft bijgetekend bij San Jose tot en met 2013/2014.

Blij nyny83?
pi_101246625
berry berry happy! Jonge, goede speler voor niet al teveel geld, wat wil je nog meer?
Vicariously I live while the whole world dies
pi_101246695
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2011 15:26 schreef Katth het volgende:
Volgens mij gaat Maartena een league aanmaken en die kunnen we dan joinen.
Yup ik geloof het ook.

Tipje voor iedereen: je kan oefenen met draften door middel van Mock Drafts. Je komt dan bij een zooi random spelers in een pool en mag 1 voor 1 picken om te oefenen voor de echte draft van je fantasy league. Zo kun je een beetje inschatten wat voor spelers je als eerste moet picken en met welke spelers je ook wel even kunt wachten. Hier de link:

http://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/mock_lobby
Vicariously I live while the whole world dies
  zaterdag 27 augustus 2011 @ 09:55:07 #44
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101246804
Mock drafts was bugged gisteren en is nu gesloten zie ik.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  zaterdag 27 augustus 2011 @ 11:44:48 #45
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_101248586
Kan ik me aanmelden voor de Fok! leaugue, of zit deze al vol?
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
  zaterdag 27 augustus 2011 @ 11:51:38 #46
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101248723
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2011 11:44 schreef BusterPosey het volgende:
Kan ik me aanmelden voor de Fok! leaugue, of zit deze al vol?
Zodra de league is aangemaakt zal Maarten een league ID + wachtwoord posten en dan je gewoon joinen.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  zaterdag 27 augustus 2011 @ 12:13:11 #47
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_101249198
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2011 11:51 schreef Katth het volgende:

[..]

Zodra de league is aangemaakt zal Maarten een league ID + wachtwoord posten en dan je gewoon joinen.
^O^
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
pi_101249753
Hoop dat we dit jaar een mooie volle league krijgen, maakt de draft ook veel leuker!
Vicariously I live while the whole world dies
  zaterdag 27 augustus 2011 @ 15:16:15 #49
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101254376
Mock draft doet het nog steeds niet.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_101276199
Zit nu in de mock draft. Zit ook in een ESPN league, schijnt niet slecht te zijn maar zal me vooral focussen op de fok league. Eens kijken of ik er wat van gesnapt heb dit jaar.

Is de bug dat het groene laadbalkje 100% nadert maar verder niets doet? Dat heb ik nu namelijk.

[ Bericht 26% gewijzigd door emokid op 28-08-2011 01:46:10 ]
pi_101280215
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2011 01:35 schreef emokid het volgende:
Zit nu in de mock draft. Zit ook in een ESPN league, schijnt niet slecht te zijn maar zal me vooral focussen op de fok league. Eens kijken of ik er wat van gesnapt heb dit jaar.

Is de bug dat het groene laadbalkje 100% nadert maar verder niets doet? Dat heb ik nu namelijk.
Dat heb ik ook. Hij blijft aan het einde hangen.
Vicariously I live while the whole world dies
  zondag 28 augustus 2011 @ 20:22:39 #52
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101302109
Mock draft werkt nu! :D
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  zondag 28 augustus 2011 @ 22:27:26 #53
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101311056
Mijne eerste mock draft:

1. Corey Perry (Anh - RW)
2. Mike Green (Was - D)
3. Tim Thomas (Bos - G)
4. Patrick Sharp (Chi - C)
5. Thomas Vanek (Buf - LW)
6. Alex Pietrangelo (StL - D)
7. Niklas Backstrom (Min - G)
8. David Krejci (Bos - C)
9. Andrew Ladd (Wpg - LW)
10. Alexander Edler (Van - D)
11. Shane Doan (Pho - RW)
12. Victor Hedman (TB - D)
13. Milan Hejduk (Col - RW)
14. Jarret Stoll (LA - C)
15. Brian Campbell (Fla - D)
16. Clarke MacArthur (Tor - LW)
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  maandag 29 augustus 2011 @ 05:45:30 #54
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_101321227
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_101322555
Ik staat erbij! Mensen die vorig jaar nog niet meededen hebben denk ik een password nodig. Je kunt maartena of mij hiervoor een DM sturen.

@Katth: ziet eruit als een goed team. Verrassend dat je Campbell nog zo laat hebt kunnen oppikken. In NHL 11 selecteer ik hem nooit in drafts, maar dat is puur omdat hij zo'n belachelijk salaris heeft. Dat speelt hier niet mee en hij is nog steeds gewoon een goede verdediger die regelmatig puntjes pakt. Enige die ik echt niet zou selecteren is Hejduk. Hij speelt in een matig team en wordt ook weer een jaartje ouder. Maar ik weet natuurlijk niet wat de alternatieven waren.
Vicariously I live while the whole world dies
  maandag 29 augustus 2011 @ 09:43:00 #56
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_101322961
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2011 09:16 schreef nyny83 het volgende:
Mensen die vorig jaar nog niet meededen hebben denk ik een password nodig. Je kunt maartena of mij hiervoor een DM sturen.

DM gestuurd :)
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
  maandag 29 augustus 2011 @ 09:46:37 #57
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101323018
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2011 09:16 schreef nyny83 het volgende:
Ik staat erbij! Mensen die vorig jaar nog niet meededen hebben denk ik een password nodig. Je kunt maartena of mij hiervoor een DM sturen.

@Katth: ziet eruit als een goed team. Verrassend dat je Campbell nog zo laat hebt kunnen oppikken. In NHL 11 selecteer ik hem nooit in drafts, maar dat is puur omdat hij zo'n belachelijk salaris heeft. Dat speelt hier niet mee en hij is nog steeds gewoon een goede verdediger die regelmatig puntjes pakt. Enige die ik echt niet zou selecteren is Hejduk. Hij speelt in een matig team en wordt ook weer een jaartje ouder. Maar ik weet natuurlijk niet wat de alternatieven waren.
Er was weinig over om uit te kiezen eerlijk gezegd, Campbell staat laag in de rankings verrassend genoeg. Ook dat Tim Thomas nog beschikbaar was in de 3e ronde stond ik van te kijken.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_101323332
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2011 09:46 schreef Katth het volgende:

[..]

Er was weinig over om uit te kiezen eerlijk gezegd, Campbell staat laag in de rankings verrassend genoeg. Ook dat Tim Thomas nog beschikbaar was in de 3e ronde stond ik van te kijken.
De meesten zijn bang dat Thomas te oud wordt en Rask zijn plek overneemt ben ik bang.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_101324508
Hoe verander ik mijn Yahoo nickname? Als ik via My Account een wijziging wil doorgeven, het venstertje 'Change Nickname' open, dan werkt de OK knop niet. Ik heet nu a74cf5f99+nog wat.
pi_101324761
Geen idee, ik snap geen kut van die hele yahoo bende. Het is voor mij voor bijna alles dat ik wil doen zoeken, behalve als de league eenmaal van start is.
Vicariously I live while the whole world dies
  maandag 29 augustus 2011 @ 11:34:28 #61
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101325176
Yahoo is ook ruk voor alles behalve fantasy leagues ;-)
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  maandag 29 augustus 2011 @ 16:17:01 #62
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_101333982
Heb net ook een Mock Draft gedaan, niet echt serieus, maar meer om een gevoel te krijgen bij de Yahoo drafts (tot nu heb ik slechts bij ESPN meegespeeld).

Resultaat: (12 team league)

1. Steven Stamkos (TB - C)
2. Tomas Vokoun (Was - G)
3. Patrick Kane (Chi - RW)
4. Dustin Byfuglien (Wpg - D)
5. Jimmy Howard (Det - G)
6. David Backes (StL - RW)
7. Vincent Lecavalier (TB - C)
8. Tyler Ennis (Buf - LW)
9. Taylor Hall (Edm - LW)
10. Alex Pietrangelo (StL - D)
11. Logan Couture (SJ - C)
12. Evander Kane (Wpg - LW)
13. Jaromir Jagr (Phi - RW)
14. Roman Hamrlik (Was - D)
15. Joni Pitkanen (Car - D)
16. Jordan Staal (Pit - C)
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
pi_101336648
Ziet er ook wel sterk uit. Met name Jagr en Hamrlik zullen vanwege blessures waarschijnlijk niet het hele seizoen spelen, hou daar wel rekening mee voor de 'echte' draft.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_101358985
Mooie draft. Is er geen salary cap? Taylor Hall gaat een topseizoen beleven, gok ik zomaar even.

Zit er trouwens in nu, als 'a74cf5f99c8556d4707d558cd8a5ac31'. Naam van team is 'DJ Drogba'.

Wat gebeurt er trouwens als ik niet aanwezig kan zijn tijdens de draft?

[ Bericht 22% gewijzigd door emokid op 30-08-2011 01:21:31 ]
  dinsdag 30 augustus 2011 @ 08:19:58 #65
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101361041
Je kan van te voren een priority lijst invullen, dan wordt daar de eerst beschikbare van gedraft, doe je dit niet dan pakt het systeem automatisch de hoogst gerankte speler.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  dinsdag 30 augustus 2011 @ 08:49:11 #66
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_101361357
Ik zit er ook in.

Zal zo eens wat gaan oefenen met een mock draft.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  dinsdag 30 augustus 2011 @ 08:54:28 #67
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_101361440
Over een uurtje of zes dus, er zijn nu geen drafts..
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_101370371
Your Team

1. Alex Ovechkin (Was - LW)
2. Joe Thornton (SJ - C)
3. Ryan Getzlaf (Anh - C)
4. Alexander Semin (Was - RW)
5. Martin Havlat (SJ - RW)
6. Dion Phaneuf (Tor - D)
7. Dustin Brown (LA - RW)
8. Alex Tanguay (Cgy - LW)
9. Brent Seabrook (Chi - D)
10. Rick DiPietro (NYI - G)
11. Dwayne Roloson (TB - G)
12. Joni Pitkanen (Car - D)
13. Roman Hamrlik (Was - D)
14. Devan Dubnyk (Edm - G)
15. Alex Steen (StL - C)
16. Linus Omark (Edm - LW)

Niet slecht, vind ik zelf. Spelers als Zetterberg en Chara werden echter pas in ronde 2 gedraft dus ik weet niet wat dat zegt over mijn lobby.
pi_101372854
Met hoeveel man draftte je? Seabrook in ronde 9 is wel erg opvallend. Brown in ronde 7 ook.
Vicariously I live while the whole world dies
  dinsdag 30 augustus 2011 @ 16:18:11 #70
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_101373832
1. Alex Ovechkin (Was - LW)
2. Jonathan Toews (Chi - C)
3. Jonathan Quick (LA - G)
4. Kris Letang (Pit - D)
5. Christian Ehrhoff (Buf - D)
6. Jordan Staal (Pit - C)
7. Marian Hossa (Chi - RW)
8. Chris Pronger (Phi - D)
9. Shane Doan (Pho - RW)
10. Chris Kunitz (Pit - LW)
11. Jean-Sebastien Giguere (Col - G)
12. Marc Staal (NYR - D)
13. Max Talbot (Phi - C)
14. Lee Stempniak (Cgy - RW)
15. Kevin Bieksa (Van - D)
16. Wojtek Wolski (NYR - LW)
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_101374540
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2011 15:51 schreef nyny83 het volgende:
Met hoeveel man draftte je? Seabrook in ronde 9 is wel erg opvallend. Brown in ronde 7 ook.
Volle lobby.. dus 12 geloof ik. :P
pi_101376971
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2011 16:18 schreef MutedFaith het volgende:
1. Alex Ovechkin (Was - LW)
2. Jonathan Toews (Chi - C)
3. Jonathan Quick (LA - G)
4. Kris Letang (Pit - D)
5. Christian Ehrhoff (Buf - D)
6. Jordan Staal (Pit - C)
7. Marian Hossa (Chi - RW)
8. Chris Pronger (Phi - D)
9. Shane Doan (Pho - RW)
10. Chris Kunitz (Pit - LW)
11. Jean-Sebastien Giguere (Col - G)
12. Marc Staal (NYR - D)
13. Max Talbot (Phi - C)
14. Lee Stempniak (Cgy - RW)
15. Kevin Bieksa (Van - D)
16. Wojtek Wolski (NYR - LW)
Op het eerste gezicht lijkt het heel goed. Hitters (Doan, Kunitz, Pronger, Bieksa), scorers (Toews, Ovi, Hossa, Wolski als ie het op zijn heupen krijgt), aardige defenseman. Probleem is alleen je goaltending. En die telt relatief zwaar mee (5 van de 12 categorieen die we tellen). Let dus op dat je goede goalies draft!
Vicariously I live while the whole world dies
  woensdag 31 augustus 2011 @ 08:49:18 #73
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_101400546
Jonathan Quick is een topgoalie hoor. :P


(Ok, Giguere drafte ik alleen omdat ik nog geen Avs had.. En dat was alleen omdat iemand Stastny voor m'n neus wegkaapte in ronde 6..)

Dien puntentelling, kan ik die ergens vinden? Dan kan ik daar rekening mee houden..
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  woensdag 31 augustus 2011 @ 09:49:33 #74
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101401563
Staan in de league rules denk ik. We moeten het daar nog maar eens over hebben, want er moeten bijvoorbeeld ook takeaways mee worden gerekend.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_101448682
Wade Belak is overleden. 35-jaar en men denkt aan zelfmoord. De derde na Derek Boogard en Rick Rypien.

Daags voor zijn dood praat Belak nog over de dood van de andere twee enforcers:

http://www.fan590.com/media.jsp?content=20110831_193529_10544
Movistar oh Movistar!
Team Movistar Topic
pi_101475932
Aanstaande dinsdag worden de nieuwe Jets shirts bekend gemaakt. Er zijn al wel wat namaak jerseys in de omloop, de Mounties hebben afgelopen week zelfs een lading onderschept.
Alle eendjes zwemmen in het water. :)
Anatidaephobia is altijd terecht! Wij zijn de beste stalkers...
  vrijdag 2 september 2011 @ 01:18:11 #77
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_101476012
Voor de fantasy league, waren de stats etc van vorig jaar prima? Of moet er meer bij, moet er wat af, moet het wat anders? Nu kan het nog veranderd worden namelijk. ;)

Tevens, check de draft tijd. Ik heb wederom een tijd gekozen die voor de meeste mensen vrij makkelijk moet zijn.... niet te vroeg, niet te laat, en ook voor mij nog realistisch, om 8 uur 's ochtends mijn tijd.

We doen zoals vorig jaar een "live" draft.
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_101478644
Lijkt mij prima tijd, voor ons dan zondagmiddag.

Marc Savard nu al eruit voor de rest van het seizoen..
'You will never eliminate all head injuries but you can eliminate repeat offenders like Cooke.'
pi_101480333
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 september 2011 01:18 schreef maartena het volgende:
Voor de fantasy league, waren de stats etc van vorig jaar prima? Of moet er meer bij, moet er wat af, moet het wat anders? Nu kan het nog veranderd worden namelijk. ;)

Tevens, check de draft tijd. Ik heb wederom een tijd gekozen die voor de meeste mensen vrij makkelijk moet zijn.... niet te vroeg, niet te laat, en ook voor mij nog realistisch, om 8 uur 's ochtends mijn tijd.

We doen zoals vorig jaar een "live" draft.
Je zou takeaways nog bij de stats kunnen zetten, voor de rest lijkt het me wel prima eigenlijk. Draftdatum komt me niet heel goed uit omdat ik de 17de terug ben van vakantie maar ik denk dat het wel moet lukken. Je zou het eventueel nog een weekje later ofzo kunnen doen, dichter bij de seizoensopening op 6 oktober.
Vicariously I live while the whole world dies
  vrijdag 2 september 2011 @ 10:09:30 #80
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101480390
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 september 2011 08:21 schreef emokid het volgende:
Lijkt mij prima tijd, voor ons dan zondagmiddag.

Marc Savard nu al eruit voor de rest van het seizoen..
'You will never eliminate all head injuries but you can eliminate repeat offenders like Cooke.'
Ben ook benieuwd of Crosby de seizoensstart gaat halen.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_101480815
Belak heeft zich naar verluidt opgehangen. :{

Wat Marc Savard betreft. Er wordt gespeculeerd over zijn afscheid als ijshockeyer. Het komende seizoen mist ie waarschijnlijk sowieso.
  vrijdag 2 september 2011 @ 10:31:09 #82
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101480892
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 september 2011 10:27 schreef Leatherface het volgende:
Belak heeft zich naar verluidt opgehangen. :{

Wat Marc Savard betreft. Er wordt gespeculeerd over zijn afscheid als ijshockeyer. Het komende seizoen mist ie waarschijnlijk sowieso.
Zelfde geldt voor Tom Poti. Zijn blessure is sinds maart van dit jaar er niet op vooruit gegaan.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  vrijdag 2 september 2011 @ 12:52:01 #83
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_101484951
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 september 2011 01:18 schreef maartena het volgende:
Voor de fantasy league, waren de stats etc van vorig jaar prima? Of moet er meer bij, moet er wat af, moet het wat anders? Nu kan het nog veranderd worden namelijk. ;)

Tevens, check de draft tijd. Ik heb wederom een tijd gekozen die voor de meeste mensen vrij makkelijk moet zijn.... niet te vroeg, niet te laat, en ook voor mij nog realistisch, om 8 uur 's ochtends mijn tijd.

We doen zoals vorig jaar een "live" draft.
Ik deed vorig jaar niet mee, dus heb geen oordeel over de stats die jullie gebruikt hebben. Ik vaar mee op jullie ervaring :)

Qua draft tijd zou het mij heel goed uitkomen als het minimaal 2 uur later zou kunnen. Ik heb een dochtertje van een jaar en rond 17.00u is het meestal etenstijd voor haar. Daarna verdient ze ook nog wat aandacht van me en ergens tussen 18.30 - 19.00u gaat zij naar bed. Daarna heb ik de handen vrij.
Mocht het dus mogelijk zijn voor iedereen, dan zou ik een latere draft tijd appreciëren.
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
  vrijdag 2 september 2011 @ 13:42:21 #84
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101486790
Mij maakt het niet uit dat het 2 uur later is. Op een zondag komt mij wel het beste uit.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_101493980
Een paar vragen:

- Stel ik draft 2 topgoalies.. krijg ik dan punten voor beide wanneer zij spelen?
- Zelfde vraag voor bench/subs players.
- Kunnen we spelers ruilen na de draft?
  vrijdag 2 september 2011 @ 22:33:29 #86
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101508761
Roster Positions: C, C, LW, LW, RW, RW, W, F, D, D, D, D, Util, G, G, BN, BN, BN, BN
Max Moves: 50
Max Trades: 30

- 2 goalie slots, dus ja, mits ze in een G slot staan
- Benched spelers (BN) scoren geen punten ook al spelen ze
- Ja, je kan 50 moves doen met niet gedrafte spelers en 30 trades met andere deelnemers

Vorig jaar waren er veel moves, denk gemiddeld zo'n 15 a 20 moves per deelnemer over het hele seizoen en er zijn echt maar een handvol trades geweest.

Je kan er dus voor kiezen om spelers op BN te zetten ook al spelen ze. In elke slot mag 82 keer een speler spelen. Bij veel slots zul je ruim voor het einde van het seizoen al door je wedstrijden heen zijn, dus je kan er voor kiezen om spelers die tijdelijk uit vorm zijn of tegen een tegenstander spelen die juist in vorm zijn te benchen om zo een wedstrijd te sparen voor een andere speler.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_101520909
Ter verduidelijking: met moves bedoelt hij dus trades / free agent signings, geen moves van bench naar basisopstelling etc.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_101527790
- Bij veel slots zul je ruim voor het einde van het seizoen al door je wedstrijden heen zijn

Zijn er niet 82 Gameweeks? Hoe kan ik voor het seizoen afgelopen is door mijn slots heen zijn? (play-offs?)

en wat betreft free agents, heb ik na de draft niet de maximaal aantal toegestane spelers in mijn roster?

Ik ben alleen bekend met Football Fantasy league, waar je na elke Gameweek de punten geteld krijgt. Dus dan maak ik elke gameweek 1 line-up. Is het hier ook zo?
  zaterdag 3 september 2011 @ 16:45:12 #89
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101527886
Veel spelers zullen in meerdere posities kunnen spelen en je kan bijvoorbeeld 4 RW hebben gedraft terwijl je maar 2 slots hebt voor RW. Niet iedereen speelt op dezelfde avond. Dus je kan in 2 dagen tijd 4 wedstrijden spelen op RW, bijvoorbeeld.

Je kan tot 50x een speler in je roster ruilen voor een free agent.

Nee, hier maak je elke dag je line-up. Football kent niet zoveel wedstrijden als ijshockey (ruim 1.200).
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  zaterdag 3 september 2011 @ 18:35:34 #90
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_101530742
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2011 16:45 schreef Katth het volgende:

Nee, hier maak je elke dag je line-up. Football kent niet zoveel wedstrijden als ijshockey (ruim 1.200).
Regels zijn wat mij betreft duidelijk en oké.

Maar ik neem wel aan dat het yahoo-format ook de mogelijkheid biedt om eventueel vooruit te plannen, toch? Dat je dus bijvoorbeeld wel een week vooruit kunt plannen als je evt. met vakantie bent, of als je gewoon een te drukke dag op het werk hebt.
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
  zaterdag 3 september 2011 @ 18:58:02 #91
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101531352
Uiteraard.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_101546336
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2011 18:35 schreef BusterPosey het volgende:

[..]

Regels zijn wat mij betreft duidelijk en oké.

Maar ik neem wel aan dat het yahoo-format ook de mogelijkheid biedt om eventueel vooruit te plannen, toch? Dat je dus bijvoorbeeld wel een week vooruit kunt plannen als je evt. met vakantie bent, of als je gewoon een te drukke dag op het werk hebt.
Jahoor, volgens mij kun je zelfs het hele seizoen al invullen :+
Vicariously I live while the whole world dies
  zondag 4 september 2011 @ 12:43:29 #93
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_101549749
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2011 09:37 schreef nyny83 het volgende:

[..]

Jahoor, volgens mij kun je zelfs het hele seizoen al invullen :+
Laten we dat nou maar niet doen... :)

Is het verder voor iedereen akkoord als we de draft een paar uurtjes naar achteren verplaatsen, dus rond 19.00 / 20.00u zondagavond?
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
pi_101551101
Graag.. ik heb ook een kleine :P
Vicariously I live while the whole world dies
pi_101551456
Prima. Regels zijn mij nu ook wat duidelijker.

Tellen play-offs mee trouwens? Kan ik punten blijven scoren in de playoffs t.o.v. iemand met geen enkele speler in de finales? Of heb ik dan überhaupt geen slots meer over..
  zondag 4 september 2011 @ 13:37:34 #96
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101551584
Alleen reguliere seizoen.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_101576626
Zit al wat lijsten te maken voor Draft day. Op NHL.com staan handige tips en per positie een toplijst. Rinne op #1 voor Goalies.. ik zat zelf aan Ryan Miller te denken.

Gaan er overigens nog mensen NHL 12 kopen deze week? Ik koop hem voor de Xbox.. Hij komt donderdag en laat ik dan net vrij zijn. :P

[ Bericht 21% gewijzigd door emokid op 04-09-2011 23:38:05 ]
  zondag 4 september 2011 @ 23:56:51 #98
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101578054
Ik ben vanaf donderdag t/m dinsdag bier aan het drinken :-)
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_101580372
Is het alweer carnaval?
pi_101580786
kut, komt ie donderdag uit? Dan ben ik net op vakantie :D
Vicariously I live while the whole world dies
  maandag 5 september 2011 @ 09:17:08 #101
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101583097
quote:
0s.gif Op maandag 5 september 2011 01:05 schreef emokid het volgende:
Is het alweer carnaval?
Zit eerst van donderdag t/m zondag in Malaga en daarna heb ik kermis ;-)
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_101601585
Mock draft (8th pick van de 14)

1. Pekka Rinne (Nsh - G)
2. Henrik Zetterberg (Det - LW)
3. Ilya Kovalchuk (NJ - LW,RW)
4. Kris Letang (Pit - D)
5. Vincent Lecavalier (TB - C)
6. Jaroslav Halak (StL - G)
7. Marian Hossa (Chi - RW)
8. Jack Johnson (LA - D)
9. David Krejci (Bos - C)
10. Nathan Horton (Bos - RW)
11. Dan Girardi (NYR - D)
12. Brian Campbell (Fla - D)
13. Jordan Staal (Pit - C)
14. Tuukka Rask (Bos - G)
15. Ville Leino (Buf - LW)
16. Matt Carle (Phi - D)
Vicariously I live while the whole world dies
  woensdag 7 september 2011 @ 11:45:24 #103
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101667511
Lekker teampje! Campbell dus ook nog zo laat kunnen draften :)

Moeten we nog kijken of we de fantasy league wat meer kunnen promoten? We hebben minder teams dan vorig jaar ondanks dat we nieuwe deelnemers hebben.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_101671304
Ik ken helaas echt niemand die ook maar een beetje geïnteresseerd is in NHL. Voor mijn eigen Fantasy Premier League kon ik in één dag 13 mensen werven.
pi_101675579
http://sports.yahoo.com/n(...)217-?urn=nhl-wp11993

Niet echt voor in het NHL topic maar ik wist even niets anders.
Winnaar FOK! Rounders MLB Fantasy Baseball League 2013
pi_101676035
Damn oa Pavol Demitra in dat team.. ongelofelijk zeg, wat een rampzalig offseason voor hockey is dit.
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
  woensdag 7 september 2011 @ 16:26:19 #107
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_101676366
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 september 2011 12:52 schreef BusterPosey het volgende:
Qua draft tijd zou het mij heel goed uitkomen als het minimaal 2 uur later zou kunnen. Ik heb een dochtertje van een jaar en rond 17.00u is het meestal etenstijd voor haar. Daarna verdient ze ook nog wat aandacht van me en ergens tussen 18.30 - 19.00u gaat zij naar bed. Daarna heb ik de handen vrij.
Mocht het dus mogelijk zijn voor iedereen, dan zou ik een latere draft tijd appreciëren.
Dat kan :)

Hoef ik er ook niet zo vroeg uit! ;)
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_101676970
quote:
9s.gif Op woensdag 7 september 2011 16:19 schreef Saviola het volgende:
Damn oa Pavol Demitra in dat team.. ongelofelijk zeg, wat een rampzalig offseason voor hockey is dit.
Demitra en Ruslan Salei zijn toch wel de bekendste namen die er bij zitten..
  woensdag 7 september 2011 @ 17:05:53 #109
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_101678099
Demitra, Salei, Skrastins..

Wat een drama voor het (Russische) ijshockey..
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_101681139
Kon het bijna niet geloven. Wat een drama inderdaad..
pi_101683575
Wat een enorm drama. Ik heb het even een apart topic gegeven.
pi_101771550
Ik raak sinds ik NHL 12 speel alleen maar gefrustreerd. Die perfecte A.I. op All-Star niveau is totaal niet verholpen. Ze weten precies tot hoever ze de puck moeten afschermen en als je dan toch in de buurt komt voor een poke check dan draaien ze onmogelijk snel 180 graden om hun as. Ook scoort de A.I. wanneer ze dat willen.

Ik heb in de laatste 5 games nu in Be A GM node met de Sharks, in élke game op zijn minst 3 goals tegen gekregen in de 3rd period(!).. om het allemaal wat spannender te maken. Zo stond ik 6-1 voor tegen de Predators maar werd het doodleuk 6-5 in 4 minuten tijd.

Verder zijn one-timers bijna onmogelijk geworden dus móet ik zelf op zoek naar iets anders. Vond het toch altijd fijn om met Marleau de goalie onder het vuur te nemen. Ik sta na 8 wedstrijden op slechts 7 punten.. Thornton is echter wel de leider in punten in de NHL maar dat is altijd een topper.

Verder een leuke game hoor maar weer vol met kleine frustraties.

[ Bericht 1% gewijzigd door emokid op 10-09-2011 01:26:47 ]
  donderdag 15 september 2011 @ 11:41:01 #113
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_101971070
Kreeg nieuwsbrief van ESPN dat ze nog steeds aan het onderhandelen zijn over de rechten om NHL in Europa en Azie te mogen streamen.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  donderdag 15 september 2011 @ 22:16:02 #114
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_101996886
Teemu "One More" Selanne is BACK!!

Hij speelt wederom een jaar bij de Ducks :) Hij wil maar niet met pensioen. :D
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_102008333
Selanne _O_
  zaterdag 17 september 2011 @ 18:20:36 #116
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102061860
Oh, vanwege eerder request heb ik de draft even aangepast naar:

19:00 Nederlandse tijd.
En 10:00 's ochtends voor mij. :)

Voor hen die het nog nooit gedaan hebben, het duurt meestal hooguit een uurtje, en als je eerder weg moet.... het eerste half uur is het meest belangrijk, aan het eind is het niet zo erg dat de computer de overgbleven bench spots etc voor je pikt ;)
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  zaterdag 17 september 2011 @ 18:21:14 #117
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102061879
Tevens: Morgen dus de laatste dag dat je de NHL fantasy league kunt joinen!!
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  zaterdag 17 september 2011 @ 20:00:25 #118
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_102065309
quote:
2s.gif Op zaterdag 17 september 2011 18:20 schreef maartena het volgende:
Oh, vanwege eerder request heb ik de draft even aangepast naar:

19:00 Nederlandse tijd.

Bedankt! ^O^
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
pi_102066591
quote:
2s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:16 schreef maartena het volgende:
Teemu "One More" Selanne is BACK!!

Hij speelt wederom een jaar bij de Ducks :) Hij wil maar niet met pensioen. :D
Helaas komt hij niet terug naar Winnipeg...
Maar het wordt wel een beetje Bergkamp-achtig. :P
Alle eendjes zwemmen in het water. :)
Anatidaephobia is altijd terecht! Wij zijn de beste stalkers...
pi_102082658
Verdomme.. maar 8 teams in de fantasy league :( Ik wil er 14!
Vicariously I live while the whole world dies
  zondag 18 september 2011 @ 05:17:35 #121
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_102085577
Met H2H maakt 't niet zoveel uit. en met 14 blijft er wel erg weinig over op de waiver. ;)
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  zondag 18 september 2011 @ 18:41:15 #122
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102106020
Draft wil niet laden :-/
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  zondag 18 september 2011 @ 18:46:56 #123
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_102106271
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2011 18:41 schreef Katth het volgende:
Draft wil niet laden :-/
Had ik ook last van, maar kwam er bij 2e poging wel in ^O^
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
  zondag 18 september 2011 @ 18:50:53 #124
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_102106441
Zelfde probleem had ik ook..
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  zondag 18 september 2011 @ 19:44:12 #125
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_102108576
Iedereen tevreden over zijn zojuist gedrafte team?

Ik heb met Crosby en Jagr twee risicogevallen in mijn team, maar ze waren vrij laat in de draft beschikbaar, dus ik vond het toch wel een gokje waard. Zeker omdat we maar met 8 teams zijn, en er dus altijd wel iets beschikbaar is op de waiver wire.

Zelf ben ik wel redelijk tevreden over mijn team, ziet er redelijk gebalanceerd uit.
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
pi_102108705
Ik ben tevreden met de drafts, had alleen wat betere RW's kunnen draften in de vroege rondes. Ik ging voor Gaborik en D. Brown werd automatisch gedraft..
  zondag 18 september 2011 @ 19:51:35 #127
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102108934
Ben tevreden over mijn team :)

Redelijk gebalanceerd, niet one-team-heavy, slechts 2 Ducks waarvan 1 op de bench. ;)
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_102109093
Ik kreeg telkens een Connection Lost message, daarna werd er dan voor mij gedraft. Ik stond op het punt Tavares te draften en had dat ook al in mijn hoofd gedaan.. Daar baal ik het meest van.

Heb echter goede Center's nu, Toews is sowieso een topper en als Skinner zo doorgaat wordt dat een fantastische speler.

[ Bericht 25% gewijzigd door emokid op 18-09-2011 20:01:50 ]
  zondag 18 september 2011 @ 19:59:20 #129
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102109345
Ben ook tevreden ondanks dat ik geen Stamkos/Ovechkin heb :)
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102113975
GODVERDOMME ik vergeet gewoon in te loggen :') Sorry guys, zo maar even mn team bekijken.


AAAARRGGGHHH GODVERDOMME IK HAD GEWOON FIRST PICK! EN DAN KIES IK DUS FUCKING DANIEL SEDIN! FUCK FUCK FUCK!!!
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102114746
:P
pi_102115094
echt zo lomp dit... ik had juist de avond vrijgehouden hiervoor... en dan vergeet ik in te loggen :')

Trouwens nog best aardige namen over in de free agency list zie ik:
Eberle
Staal
Gonchar
Hedman
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102116865
Idd, er is nog veel keuze. Je hebt een prima team overigens.. D. Sedin, Lecavalier, Datsyuk, Kopitar.. ook nog eens Doughty (maar speelt hij wel?).
pi_102117898
Het ziet er inderdaad aardig uit... al zou ik zelf toch wel anders gedraft hebben. Spelers die bij mij weg mogen zijn:
Ryan Whitney (Edm - D)
Tomas Plekanec (Mon - C)
R.J. Umberger (Cls - LW)

Andere spelers ook wel, maar deze 3 zou ik gewoon sowieso niet gedraft hebben.
Vicariously I live while the whole world dies
  maandag 19 september 2011 @ 18:15:22 #135
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102146566
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2011 21:03 schreef nyny83 het volgende:
GODVERDOMME ik vergeet gewoon in te loggen :') Sorry guys, zo maar even mn team bekijken.


AAAARRGGGHHH GODVERDOMME IK HAD GEWOON FIRST PICK! EN DAN KIES IK DUS FUCKING DANIEL SEDIN! FUCK FUCK FUCK!!!
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  maandag 19 september 2011 @ 18:36:36 #136
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102147342
Je had ook altijd pre-draft ranking aan kunnen zetten :D
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102148840
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2011 18:36 schreef Katth het volgende:
Je had ook altijd pre-draft ranking aan kunnen zetten :D
Ik zou er gewoon bij zijn, dan heb je die onzin niet nodig.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102167282
En de eerste oefenwedstrijden zijn net begonnen. Niet dat ik kijk, maar je kan het zien als het officieze begin van het seizoen! :D
Alle eendjes zwemmen in het water. :)
Anatidaephobia is altijd terecht! Wij zijn de beste stalkers...
  dinsdag 20 september 2011 @ 04:27:53 #139
154052 RobertVH
I am your father
pi_102168588
Keiharde TVP, zit tijden de eerste 10 thuiswedstrijden van de Lightning nog in de buurt van Tampa, dus een aantal wedstrijden mee pakken (ergens tussen de 3 en 10 :P) hopelijk ook de eerste thuiswedstrijd. *O*
  dinsdag 20 september 2011 @ 09:28:36 #140
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_102170835
Ik ben redelijk tevreden met mijn team.. Voor zover daar op voorhand al iets over te zeggen is..
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_102171635
Wanneer moet ik uiterlijk mijn fantasy league team opgeven?
pi_102173042
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 september 2011 09:59 schreef Leatherface het volgende:
Wanneer moet ik uiterlijk mijn fantasy league team opgeven?
Je bent al veel te laat, draft is allang voorbij...
Vicariously I live while the whole world dies
  dinsdag 20 september 2011 @ 11:15:48 #143
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102173676
Fail :D
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102187030
Zou hij niet alsnog kunnen meedoen en een team van Free Agents opstellen?
pi_102189394
Oeps. :@

Helemaal over het hoofd gezien. Als ik nog met free agents mee mag doen, dan graag. Roeien met die riemen die heb ik, dan maar. :D
  dinsdag 20 september 2011 @ 21:00:04 #146
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102195827
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 september 2011 18:46 schreef Leatherface het volgende:
Oeps. :@

Helemaal over het hoofd gezien. Als ik nog met free agents mee mag doen, dan graag. Roeien met die riemen die heb ik, dan maar. :D
Helaas.... de draft is al geweest, en dan kunnen er geen spelers meer bij.

Iemand zou een "Fok 2" league kunnen opzetten, en als er meer zijn die wel 2 leagues willen spelen, dan kun je daar bij.... maar dat schept ook weer verwarring. :P
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_102197353
Heeft iemand al NHL12? Ik zit nu met Detroid op All-Star niveau rond de 30 wedstrijden in Be A GM mode. RFA's Marchand en Selanne gesigned en ik kreeg nog zo'n gekke deal aangesmeerd waar ik Cleary en draft picks kon ruilen voor Backes.. gedaan uiteraard.

Sta nu 2e in Central Division met Chicago boven mij en 3e in de Western Conference.. Redelijk realistische Sim Engine tot nu toe. Gameplay is ook stukken beter geworden maar ik blijf het idee hebben dat de A.I. kan beslissen wanneer je verliest of wint.
pi_102207329
Wie is hier Modo Avalanche? Toews(of iets anders) voor Malkin traden?
pi_102208270
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 september 2011 21:30 schreef emokid het volgende:
Heeft iemand al NHL12? Ik zit nu met Detroid op All-Star niveau rond de 30 wedstrijden in Be A GM mode. RFA's Marchand en Selanne gesigned en ik kreeg nog zo'n gekke deal aangesmeerd waar ik Cleary en draft picks kon ruilen voor Backes.. gedaan uiteraard.

Sta nu 2e in Central Division met Chicago boven mij en 3e in de Western Conference.. Redelijk realistische Sim Engine tot nu toe. Gameplay is ook stukken beter geworden maar ik blijf het idee hebben dat de A.I. kan beslissen wanneer je verliest of wint.
Nog niet, maar als het goed is komt ie vandaag binnen. Dat met die AI was in de vorige game ook al. Vooral in playoffseries was dat goed te merken. Als een team 2-0 achter stond in een serie kon ik er vrijwel onmogelijk 3-0 van maken. Ineens vliegt dan alles bij mij erin en kan ik wel 30 uitgespeelde kansen hebben ,maar die puck gaat er dan niet in.
Vicariously I live while the whole world dies
  woensdag 21 september 2011 @ 09:30:40 #150
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102209437
Modo Avalanche is een maat van mij die niet op forum actief is, want hij is Engels :)

Dus doe gewoon het voorstel en kijk maar wat hij ervan vind.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102232100
RT to honor a great career! Modano announces retirement: bit.ly/pZT4Mb #DallasStars #Wings #NHL

Selanne nu als enige over van de 1988 Draft.
pi_102241993
Topijshockeyer Modano stopt

De meest productieve Amerikaan ooit zowel qua goals als points.

Jammer dat zijn laatste jaar bij Detroit door die blessure een beetje de mist inging. Maar hulde hoor.
pi_102243299
Mjah en jammer dat ie nu net niet de 1500 haalt, alhoewel een team hem altijd voor 1 game kan signen.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102261752
Trade Proposal is de deur uit. Toews is briljant maar Malkin in vorm nog net iets meer denk ik.

Het is pre-season maar hij was dé uitblinker tegen Detroit gisteren.. Hopelijk wil Modo traden. :P
pi_102265998
Malkin is als hij fit en in vorm is misschien wel de beste speler in de NHL. Jammer is alleen dat hij vaak erg wisselvallig is. Hij kan gewoon zo 10 wedstrijden vrijwel onzichtbaar zijn. Tuurlijk pikt hij dan wel zijn puntjes mee maar dan is het vooral vanwege zijn teammates (aka Crosby).
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102268258
Hij heeft de trade geweigerd. Ik kan hem wel begrijpen..

RT @DallasStars: The Stars will sign Mike Modano to a one-day contract so he can retire a Dallas Star.

_O_
pi_102268370
Ik zei het nog! Wist gewoon dat er een team was die hem wel voor 1 wedstrijd zou sigen. Wel erg leuk dat het de Stars zijn :) Zo ga je met sporthelden om. _O_
Vicariously I live while the whole world dies
  donderdag 22 september 2011 @ 19:38:37 #158
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102270752
Ik vond het geen slechte trade, maar snap zijn decline ook wel. Het is gewoon gokken :)
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102289812
Da's een mooi gebaar van de Dallas Stars. Zo haalt Modano toch nog de mijlpaal van 1500 regular season games. :)
pi_102298843
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=589450

(Met video!)

Smerige hit van Shelley weer. Tis een ex-Shark, maar wat een smerige speler is dat toch.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102301888
Da's een gemene blindside check in de rug inderdaad.
pi_102302505
Iemand die zich al durft te wagen aan een voorspelling voor het nieuwe seizoen?

Ik gok nog niet direct op een kampioen. Wel verwacht ik het nodige van Tampa. Benieuwd hoever Stamkos zich nog kan doorontwikkelen dit jaar.

Nashville was vorig seizoen een verrassing. Ik zou het leuk vinden als die eens echt ver kwamen. Een Stanley Cup-finale Lightning vs Predators teken ik voor. :)

Verder ben ik benieuwd naar San Jose en Philadelphia, teams die toch aardig actief waren in het off season.

Maar vrijwel niets is zo onvoorspelbaar als de uitkomst van de NHL. :D
pi_102303606
Phoeh... hier komt ie dan.

West playoff teams (in willekeurige volgorde):
Sharks
Wings
Hawks
Canucks
Blues
Ducks
Preds
Kings

East playoff teams (in willekeurige volgorde)
Pens
Flyers
Caps
Bruins
Lightning
Devils
Hurricanes
Rangers

West winner: Sharks (ja dat denk ik echt!)
East winner: Pens

Cup winners: Pens ( :( )
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102304357
Geen Sabres op een playoff spot?
  vrijdag 23 september 2011 @ 20:37:51 #165
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102310887
In volgorde:

West
Canucks
Sharks
Kings
Red Wings
Blackhawks
Ducks
Predators
Stars

East
Penguins
Bruins
Capitals
Lightning
Canadiens
Rangers
Sabres
Jets

West winner: Kings
East winner: Rangers

Stanley Cup: Kings
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  vrijdag 23 september 2011 @ 20:45:04 #166
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102311241
Iemand ruilen voor Kesler? :-/
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102320301
Ach, vooruit. Dan gok ik bij deze op een finale Tampa Bay - Nashville. Cupwinst voor Tampa.

De playoff spots vul ik morgen in.

Altijd leuk, voorspellen. :)
pi_102320520
Er is trouwens een bananenschil op het ijs gegooid toen Wayne Simmonds van de Flyers (een donkere speler) tijdens de shootout in actie kwam.

Treurig en smakeloos. Dit hoort niet bij ijshockey.
pi_102320976
Is Kesler geblesseerd? Prima speler toch. :P

Ik hoop heel graag dat de Caps eens in de finale staan, maar denk niet dat ze zo'n ruime selectie hebben vooral wanneer je ze vergelijkt met de Pens. Western conf. wordt ook spannend. Kings hebben een briljant team met Richards erbij. Chicago idem en voor franchises als Anaheim en Vancouver spreekt het eigenlijk voor zich. Ik denk echter dat een Detroit in vorm gewoon in de finale staat (tenzij ze de Sharks treffen).

Eastern conf. finale: Caps- Pens
Western conf. finale: Kings - Detroit/Sharks

De dikgedrukte teams gun ik het meest. De spannendste divisies worden denk ik Atlantic en Pacific.
pi_102321199
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2011 23:45 schreef Leatherface het volgende:
Ach, vooruit. Dan gok ik bij deze op een finale Tampa Bay - Nashville. Cupwinst voor Tampa.

De playoff spots vul ik morgen in.

Altijd leuk, voorspellen. :)
Mooie voorspelling en zou zomaar eens kunnen.. maar waarom bijv. de Pens of Sharks niet?

quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2011 23:50 schreef Leatherface het volgende:
Er is trouwens een bananenschil op het ijs gegooid toen Wayne Simmonds van de Flyers (een donkere speler) tijdens de shootout in actie kwam.

Treurig en smakeloos. Dit hoort niet bij ijshockey.
Ik kreeg een erg naar gevoel toen ik dit las.. zélfs in ijshockey. Jammer gewoon..
pi_102322373
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 september 2011 00:06 schreef emokid het volgende:

[..]

Mooie voorspelling en zou zomaar eens kunnen.. maar waarom bijv. de Pens of Sharks niet?
Ach, er zijn wel meerdere mogelijke finales denkbaar. Dus zeker ook San Jose - Pittsburgh. Het was maar een gok. Af en toe een gewaagde voorspelling houdt het levendig. ;)

Er zijn auteurs op bleacherreport die schrijven dat alles minder dan Cupwinst voor de Sharks een mislukking is. Dus voor een finaleplaats van SJ valt best veel te zeggen. ;) Maar Tampa - Nashville lijkt me een leuke. Het is niet eens zo ondenkbaar. Maar ik geef toe een beetje wishful thinking van mijn kant. :)


quote:
Ik kreeg een erg naar gevoel toen ik dit las.. zélfs in ijshockey. Jammer gewoon..
Tsja, het is misschien een losstaand incident, maar het is wel erg stijlloos. In mijn sportbeleving hoort zoiets nergens thuis.

[ Bericht 9% gewijzigd door Leatherface op 24-09-2011 00:42:24 ]
pi_102322680
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2011 14:45 schreef nyny83 het volgende:
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=589450

(Met video!)

Smerige hit van Shelley weer. Tis een ex-Shark, maar wat een smerige speler is dat toch.
Shelley is een enforcer en die gasten worden er natuurlijk vorstelijk voor betaald om een bastard op het ijs te zijn.

Maar ik ben geen fan van blindside hits. Het is af en toe best vermakelijk om te zien als spelers elkaar op hun kanis rossen of elkaar ondersteboven beuken, maar ze moeten wel de kans krijgen om zich te verdedigen in mijn optiek.
pi_102322935
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2011 17:35 schreef Leatherface het volgende:
Geen Sabres op een playoff spot?
Ik onderschat die gasten altijd. Ik vind het altijd een vrij beroerd team met een goede goalie, maar ze halen het 9 van de 10x toch.

edit: waarom vraag je aan katth niet waarom de Flyers er niet bijstaan? MAg je me niet ofzo? :(

[ Bericht 15% gewijzigd door nyny83 op 24-09-2011 01:02:28 ]
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102322950
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2011 23:50 schreef Leatherface het volgende:
Er is trouwens een bananenschil op het ijs gegooid toen Wayne Simmonds van de Flyers (een donkere speler) tijdens de shootout in actie kwam.

Treurig en smakeloos. Dit hoort niet bij ijshockey.
Gebeurt ook in voetbal etc. Hoort sowieso niet meer in de maatschappij. Racisme is echt ZO 1960.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102323012
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 september 2011 00:46 schreef Leatherface het volgende:

[..]

Shelley is een enforcer en die gasten worden er natuurlijk vorstelijk voor betaald om een bastard op het ijs te zijn.

Maar ik ben geen fan van blindside hits. Het is af en toe best vermakelijk om te zien als spelers elkaar op hun kanis rossen of elkaar ondersteboven beuken, maar ze moeten wel de kans krijgen om zich te verdedigen in mijn optiek.
Hard en op het randje spelen is geen probleem voor mij. Retaliations uitlokken met wat trashtalk ook niet, daar worden ze voor betaald. Maar iemand in zn rug beuken zodat hij met zn porum tegen de boardings aankomt is gewoon bewust iemand WILLEN blesseren (niet pijn doen, gewoon blesseren en wellicht langdurig uitschakelen). Dat is in mijn ogen gewoon laf.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102323236
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=589553

Mooi stukje over Datsyuk. Voor mij dé reden dat ik ijshockey ben gaan volgen.. Vind het echt een prachtige speler die (gek genoeg) defensief ook erg goed is.

Datsyuk gaat trouwens met Salei's nummer spelen dit seizoen. #13 wordt #24.. ook weer typisch Pavel (wat veelzeggend is).
  zaterdag 24 september 2011 @ 11:05:35 #177
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102326947
quote:
12s.gif Op zaterdag 24 september 2011 00:57 schreef nyny83 het volgende:
edit: waarom vraag je aan katth niet waarom de Flyers er niet bijstaan? MAg je me niet ofzo? :(
Ik denk dat de Flyers het net niet gaan halen, nu dat ze 2 van hun betere spelers weggetrade hebben. Het is nog steeds een goed team, maar ik verwacht dat ze net onder de streep zullen eindigen.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  zaterdag 24 september 2011 @ 11:07:30 #178
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102326979
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 september 2011 00:01 schreef emokid het volgende:
Is Kesler geblesseerd? Prima speler toch. :P
Ja, hij heeft een operatie ondergaan in het off-season. De verwachting was dat hij gewoon op tijd fit zou zijn, maar dat hebben ze gisteren bij gesteld naar mid-november.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102327335
Mijn voorspelling qua playoff plaatsen:

Westen (onwillekeurige volgorde):

Anaheim
Los Angeles
San Jose
Vancouver
Detroit
Nashville
Columbus
Chicago

Oosten (onwillekeurige volgorde):

Pittsburgh
Tampa Bay
Boston
Washington
Montreal
New Jersey
NY Rangers
Philadelphia

Columbus is mijn verrassende gokje. Ik twijfelde even tussen Minnesota en Columbus, maar ga toch maar voor Columbus.

O.a. Dallas, Colorado, Calgary, Carolina, Minnesota en Phoenix redden het (net) niet. Van de Canadese teams verwacht ik met uitzondering van Vancouver en Montreal dat het geen cup contenders worden.

Voorspelling Stanley Cup Finals

Tampa Bay Lightning - Nashville Predators.

Voorspelling Cup winnaar:

Tampa Bay Lightning.
pi_102328175
Tampa Bay zou mooi zijn. Vooral voor Stamkos.
pi_102336089
Jagr had trouwens mooie acties tegen Detroit.. het zal toch niet. :P
pi_102341706
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 september 2011 17:55 schreef emokid het volgende:
Jagr had trouwens mooie acties tegen Detroit.. het zal toch niet. :P
Bij vlagen zal hij best briljant zijn. Maar ik denk ook vaak geblesseerd en niet consistent van waarde. Mijn voorspelling voor zijn stats:

50 games played, 10 goals 20 assists.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102348331
Dat vind ik wat aan de lage kant, maar je kunt best gelijk krijgen voor wat betreft Jagr.
pi_102350460
Ik weet niet hoe hoog zijn salaris is maar Selanne bewijst dat 60+ pts best haalbaar is op leeftijd. Ik ben in ieder geval erg benieuwd omdat ik hem hiervoor niet heb zien spelen.
pi_102409508
NHL twitterde op maandag 26-09-2011 om 19:41:34 IT'SOFFICIAL! 2012 Bridgestone #NHL #WinterClassic will be played on Jan. 2 inPhilly. #NYR vs. #Flyers! Details: http://t.co/tGRYTK5y reageer retweet
Malkin is nu ook op Twitter trouwens en het is legendarisch. Userpic is een foto van een foto en hij schrijft heerlijk fout Engels. De Russische smileys zijn ook present die we van Ovi kennen))))))))))))))))))

malkin71_ twitterde op woensdag 21-09-2011 om 02:44:44 Knee feel good,thanks reageer retweet
malkin71_ twitterde op donderdag 22-09-2011 om 04:45:48 Good game thanks to coming game)))) reageer retweet


_O-

[ Bericht 11% gewijzigd door emokid op 26-09-2011 19:48:47 ]
  dinsdag 27 september 2011 @ 09:29:59 #186
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102428136
Caps hebben ook eindelijk een pre-season game gewonnen :P
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  dinsdag 27 september 2011 @ 09:31:25 #187
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102428170
Columbus Blue Jackets defenseman James Wisniewski has been suspended for the remainder of the preseason and for eight regular-season games and will forfeit $536,585.36 for an illegal check to the head of Minnesota Wild forward Cal Clutterbuck during a preseason game on September 23, NHL Senior Vice President of Player Safety Brendan Shanahan announced today.

:O
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102429290
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 september 2011 09:29 schreef Katth het volgende:
Caps hebben ook eindelijk een pre-season game gewonnen :P
De Sharks winnen ze allemaal, maar dat zegt niks. Vorig preseason verloren ze meer preseason games dan ze wonnen en haalden ze de conference finals.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102436096
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 september 2011 09:31 schreef Katth het volgende:
Columbus Blue Jackets defenseman James Wisniewski has been suspended for the remainder of the preseason and for eight regular-season games and will forfeit $536,585.36 for an illegal check to the head of Minnesota Wild forward Cal Clutterbuck during a preseason game on September 23, NHL Senior Vice President of Player Safety Brendan Shanahan announced today.

:O
Het sloeg dan ook nergens op wat Wisniewski deed. Ik vind het wel goed dat ze nu resoluut optreden tegen dit soort acties.
pi_102436395
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 september 2011 13:59 schreef emokid het volgende:

[..]

Het sloeg dan ook nergens op wat Wisniewski deed. Ik vind het wel goed dat ze nu resoluut optreden tegen dit soort acties.
Mee eens. Dit soort acties hoort gewoon niet thuis in het ijshockey. Als je iemand op zn muil wil slaan drop je gewoon de gloves en hoop je dat hij ook wil.
Vicariously I live while the whole world dies
  dinsdag 27 september 2011 @ 15:58:16 #191
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102440691
Heb het net gezien, gaat idd nergens over. Het is ook de enige manier om blessures tegen te gaan, gewoon keihard optreden.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102448435
Calder Trophy voorspellingen? Hebben Nugent-Hopkins, Landeskog, Larsson (de top drafts dus) eigenlijk al zo'n entry level contract ontvangen? Heb alleen Larsson nog zien spelen in preseason.
pi_102464581
Wat bezielt deze vent..

Jean-Francois Jacques suspension
pi_102465179
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2011 00:12 schreef emokid het volgende:
Wat bezielt deze vent..

Jean-Francois Jacques suspension
Tjaaaa... de typische enforcer tijdens de preseason. Die kerel kan natuurlijk totaal niet ijshockeyen, dus moet hij in de preseason opvallen als genadeloze enforcer om speeltijd te krijgen. En hoe doe je dat beter door geschorst te worden?
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102466158
Enforcers zijn een geval apart. Far stretch misschien maar dat er drie zelfmoorden hebben plaatsgevonden onder enforcers in één maand tijd zegt ook iets.
  woensdag 28 september 2011 @ 03:20:13 #196
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102466479
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2011 01:48 schreef emokid het volgende:
Enforcers zijn een geval apart.
Don't mess with the 'stache!
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_102473609
De top drafts hebben al een tijd een contract zie ik nu. Missed a memo.
  woensdag 28 september 2011 @ 13:41:19 #198
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_102475727
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2011 00:12 schreef emokid het volgende:
Wat bezielt deze vent..

Jean-Francois Jacques suspension
Trieste actie inderdaad...
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
  woensdag 28 september 2011 @ 20:13:01 #199
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102488414
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2011 00:12 schreef emokid het volgende:
Wat bezielt deze vent..

Jean-Francois Jacques suspension
:N

Terechte suspension iig. :{w
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  vrijdag 30 september 2011 @ 09:12:40 #200
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102540274
The Kings announced Thursday night that they have reached verbal agreement with the 21-year-old restricted free-agent defenseman on an eight-year deal and that he'll fly to L.A. on Friday to sign the contract, which TSN says is worth an average of $7 million per season.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102540888
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 september 2011 09:12 schreef Katth het volgende:
The Kings announced Thursday night that they have reached verbal agreement with the 21-year-old restricted free-agent defenseman on an eight-year deal and that he'll fly to L.A. on Friday to sign the contract, which TSN says is worth an average of $7 million per season.
Mooi, goed voor mijn fantasy team
Vicariously I live while the whole world dies
  vrijdag 30 september 2011 @ 09:53:57 #202
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102541067
Wel veel geld.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102541315
Mjah ik vraag me sowieso af hoe die binnen capspace blijven met Richards, Gagne, Kopitar, Johnson, Penner, Doughty, Brown, Stoll en Williams
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102541560
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 september 2011 19:15 schreef emokid het volgende:
Calder Trophy voorspellingen? Hebben Nugent-Hopkins, Landeskog, Larsson (de top drafts dus) eigenlijk al zo'n entry level contract ontvangen? Heb alleen Larsson nog zien spelen in preseason.
Brett Connolly van Tampa! Onthou die naam _O_
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
pi_102542594
<Doughty quote>

Meer dan Kopitar.. en de best verdienende defence man in de NHL?
  vrijdag 30 september 2011 @ 11:48:01 #206
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102544462
Weber krijgt 7,5M (maar is maar 1 year deal), Campbell krijgt 7,14M, Chara 8,5M (caphit is 6,9M)
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  vrijdag 30 september 2011 @ 13:27:51 #207
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102547643
Dat Gamecenter Live is behoorlijk duurder geworden! Vorig jaar heb ik daar 70 Euro voor betaald en nu is het omgerekend 118 Euro!
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102574267
Weer een schorsing (filmpje): http://video.nhl.com/videocenter/console?catid=60&id=125539

en deze:

http://video.nhl.com/videocenter/console?catid=60&id=125539

Vind dat ze goed bezig zijn. Het zijn vrijwel allemaal terechte beslissingen.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102575502
Ze zijn zeker goed bezig. De filmpjes zijn ook verhelderend. Ik vind zelf echter dat de schorsingen laag zijn.
pi_102576059
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2011 03:01 schreef emokid het volgende:
Ze zijn zeker goed bezig. De filmpjes zijn ook verhelderend. Ik vind zelf echter dat de schorsingen laag zijn.
Ze houden rekening met het feit of die gasten al een keer eerder geschorst zijn. En 5 wedstrijden schorsing bijv. is best veel hoor.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102686449
Bijna. *O*
pi_102686705
Donderdagnacht op vrijdag vanaf 01.00 uur begint het :P
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102687253
Hoe gaan jullie de wedstrijden volgen? NHL Gamecenter Live is mij te duur..
  dinsdag 4 oktober 2011 @ 16:00:55 #214
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_102691251
Ik hoop nog steeds op ESPN..
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  dinsdag 4 oktober 2011 @ 16:01:38 #215
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102691283
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2011 14:26 schreef emokid het volgende:
Hoe gaan jullie de wedstrijden volgen? NHL Gamecenter Live is mij te duur..
Ja, daar poste ik een tijdje terug al over. Ik weet het nog niet, denk dat het sopcastjes wordt.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102691579
Voor mij gewoon zoals gewoonlijk via streampjes die op myp2p.eu te vinden zijn. De sopcast streams zijn vaak van goede kwaliteit.
Vicariously I live while the whole world dies
  dinsdag 4 oktober 2011 @ 16:44:02 #217
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102693294
Op Twitter gaat het rond dat Avery op waivers is gedumpt.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102697988
Mooi. Hoop dat niemand hem oppikt.

Ik zal alleen vrijdag en zaterdagnacht een wedstrijd kunnen volgen denk ik, dan maar hopen dat er iets moois op is.
pi_102700516
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2011 18:22 schreef emokid het volgende:
Mooi. Hoop dat niemand hem oppikt.

Ik zal alleen vrijdag en zaterdagnacht een wedstrijd kunnen volgen denk ik, dan maar hopen dat er iets moois op is.
Zaterdagen en zondagen zijn ook vaak middagwedstrijden (Die bij ons dan om 19.00 uur of 21.00 oid beginnen). Die zijn ook prima te volgen, hoef je niet eens lang op te blijven ;)
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102701085
Ah, mooi. :)
  dinsdag 4 oktober 2011 @ 19:33:06 #221
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102701554
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2011 16:09 schreef nyny83 het volgende:
De sopcast streams zijn vaak van goede kwaliteit.
_O-

Grapjas. Het is acceptabel als je geen HDTV hebt misschien, en je midden in de nacht op een laptopje moet kijken, maar op een groot scherm (ik heb er wel eens mee gespeeld op mijn media-center PC die aan mijn 40" HDTV hangt) is het echt niet te doen.... althans, niet als je 1080i gewend bent met hockey. :P
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_102702638
Sopcast is niet slecht, soms. Ik kijk er weleens voetbal op als het niet op Sport1 draait. De bal is nog goed te volgen via een Russische HD stream. Met een puck wordt dat lastiger..
  dinsdag 4 oktober 2011 @ 19:51:55 #223
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102702741
Doet ESPN America niets met NHL dit jaar trouwens? Lijkt me toch een stuk makkelijker kijken dan een sopcast stream?
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  dinsdag 4 oktober 2011 @ 19:55:34 #224
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102702979
quote:
2s.gif Op dinsdag 4 oktober 2011 19:51 schreef maartena het volgende:
Doet ESPN America niets met NHL dit jaar trouwens? Lijkt me toch een stuk makkelijker kijken dan een sopcast stream?
Ze hebben geen rechten.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  dinsdag 4 oktober 2011 @ 20:14:28 #225
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102704184
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2011 19:55 schreef Katth het volgende:
Ze hebben geen rechten.
:{w

Vervelend. :(
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_102704350
quote:
2s.gif Op dinsdag 4 oktober 2011 19:33 schreef maartena het volgende:

[..]

_O-

Grapjas. Het is acceptabel als je geen HDTV hebt misschien, en je midden in de nacht op een laptopje moet kijken, maar op een groot scherm (ik heb er wel eens mee gespeeld op mijn media-center PC die aan mijn 40" HDTV hangt) is het echt niet te doen.... althans, niet als je 1080i gewend bent met hockey. :P
Je moet even weten welke streams je moet hebben, want er zit heel veel poep tussen. Maar ik sluit mijn laptop regelmatig op mijn tv aan en met een knappe stream is het prima te volgen. Tuurlijk is het geen HD, maar wat moet ik dan? Ik woon nou eenmaal niet in de States he ;)
Vicariously I live while the whole world dies
  dinsdag 4 oktober 2011 @ 20:20:26 #227
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102704591
http://www.cisionwire.com(...)ights-for-t,c9142209

:{w

Tot 2016 moet men het in Europa dus doen met het betaalde NHL Center Ice of gratis via SopCast-achtige oplossingen.
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_102704938
Mjah en als NHL Gamecenter niet zo ongelofelijk tyfusdebiel duur was zou ik het nog kunnen overwegen. Maar 160 euro per jaar gaat me gewoon echt te fur.
Vicariously I live while the whole world dies
  dinsdag 4 oktober 2011 @ 20:26:48 #229
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102705017
Het is 160 Dollar / 120 Euro. Nog steeds wel duur, daar niet van.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  woensdag 5 oktober 2011 @ 14:15:33 #230
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_102733458
Het seizoen gaat beginnen, dus ook ons fantasy-seizoen.

Succes allemaal!
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
  woensdag 5 oktober 2011 @ 16:26:01 #231
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102738328
Thanks, kan het wel gebruiken. Heb al 2 geblesseerde centers.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  woensdag 5 oktober 2011 @ 16:45:09 #232
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102739077
Mijn enige DTD (Chris Pronger) is weer gezond, dus gaan met die banaan. Vanaf morgen telt het :)
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_102739225
Bij mij was alleen Whitney geblesseerd. Aangezien die me toch niet zo boeit heb ik die maar gelijk op waivers gepleurd.
Vicariously I live while the whole world dies
  woensdag 5 oktober 2011 @ 19:08:16 #234
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102743769
Ze zeggen dat Sharp wel speelt vrijdag, maar snap niet waarom Kesler nog niet op IR staat :-/
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102752347
Staat er iets op mijn Roster wanneer een speler geblesseerd is? Ik zie namelijk niets opvallends in de lijst.. geen rode uitroeptekens oid. (als het daarmee aangegeven wordt)
  woensdag 5 oktober 2011 @ 22:09:14 #236
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102752779
Dat staat idd op je roster met rode letters.

DTD = Day-to-Day (Onder evaluatie van artsen, meestal betekend dit dat iemand voor een wedstrijd of twee niet mee doet, en dan weer terug komt)

DL = Disabled List (15 dagen standaard, maar kan varieren)

NA = Not Available (Niet beschikbaar om andere redenen, dit gebeurd als de speler bijv. op zo'n manier geblesseerd raakt dat de rest van het seizoen niet meer gespeeld kan worden, maar ook als een speler bijv. naar de "minor league" gestuurd worden. - Dit laatste gebeurd doorgaans met rookies en laag geclassificeerde spelers, niet mer de spelers die wij in onze teams hebben..... maar het zou wel kunnen dat een speler na 15-day DL voor een week of wat naar de minors gestuurd wordt om op sterkte te komen of zoiets)
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_102754005
Duidelijk. Moet ik nu overigens nog iets doen met het opstellen van spelers?

Volgens mij begrijp ik het allemaal wel maar ik zoek nog een bevestiging. In mijn roster zie ik vier grijze slots, mijn bankzitters. Stel dat al mijn spelers in alle andere slots een wedstrijd hebben op dezelfde dag, betekent dit dan dat de volgende dag mijn maximum games van Centers naar 164 zakt? Omdat twee opgestelde Centers een wedstrijd hadden? Is het bijv. tactisch verstandig om niet altijd twee Centers op te stellen om later wanneer de franchises meer strijden om de play-offs slots over te houden?

Drie bankzitters van mij hebben overigens een wedstrijd op de 6e.. kan ik ervoor kiezen om deze op te stellen en alvast punten te vergaren?
pi_102754235
Er kan ook IR staan, injured reserve. Dat betekent dat je hem mag vervangen van iemand van de Free Agents. Dan moet je hem wel IR als positie geven (1 plek).

Verder stond bij mij Whitney niet op IR, maar in de notes (gele kladblokje achter de naam) stond dat ie geblesseerd was.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102754415
quote:
0s.gif Op woensdag 5 oktober 2011 22:30 schreef emokid het volgende:
Duidelijk. Moet ik nu overigens nog iets doen met het opstellen van spelers?

Volgens mij begrijp ik het allemaal wel maar ik zoek nog een bevestiging. In mijn roster zie ik vier grijze slots, mijn bankzitters. Stel dat al mijn spelers in alle andere slots een wedstrijd hebben op dezelfde dag, betekent dit dan dat de volgende dag mijn maximum games van Centers naar 164 zakt? Omdat twee opgestelde Centers een wedstrijd hadden? Is het bijv. tactisch verstandig om niet altijd twee Centers op te stellen om later wanneer de franchises meer strijden om de play-offs slots over te houden?

Drie bankzitters van mij hebben overigens een wedstrijd op de 6e.. kan ik ervoor kiezen om deze op te stellen en alvast punten te vergaren?
Playoffs hoef je geen rekening mee te houden. Je kan elke dag alles wisselen, maar je moet oppassen met hoeveel games je beschikbaar hebt. Je hebt er 164, dat is in principe genoeg om je beste 2 centers allebei 82 games te laten spelen ,maar er raakt altijd wel iemand geblesseerd of uit vorm oid waardoor je je bench nodig hebt.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102755774
Duidelijk.. Ik heb eigenlijk niet zo'n briljante draft gehad als ik terugkijk. Veel gingen ook vanzelf door lag in mijn verbinding. :')

Had vooral voor in plaats van Skinner liever een meer gevestigde naam..
  woensdag 5 oktober 2011 @ 23:35:28 #241
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102756807
quote:
0s.gif Op woensdag 5 oktober 2011 22:30 schreef emokid het volgende:
Duidelijk. Moet ik nu overigens nog iets doen met het opstellen van spelers?

Volgens mij begrijp ik het allemaal wel maar ik zoek nog een bevestiging. In mijn roster zie ik vier grijze slots, mijn bankzitters. Stel dat al mijn spelers in alle andere slots een wedstrijd hebben op dezelfde dag, betekent dit dan dat de volgende dag mijn maximum games van Centers naar 164 zakt? Omdat twee opgestelde Centers een wedstrijd hadden? Is het bijv. tactisch verstandig om niet altijd twee Centers op te stellen om later wanneer de franchises meer strijden om de play-offs slots over te houden?

Drie bankzitters van mij hebben overigens een wedstrijd op de 6e.. kan ik ervoor kiezen om deze op te stellen en alvast punten te vergaren?
Je kunt tot 5 minuten voor aanvang van de wedstrijden je mannen nog opstellen/aanpassen, en elke dag kun je de opstelling wijzen. (Sterker nog, is aan te raden. ;) ) - Je kunt voor weken vooruit de opstellingen bepalen, ik doe meestal een week vooruit, en als ik dan een paar dagen niet kijk omdat ik het druk heb, dan heb ik in ieder geval (uitgezonderd recente blessures/uitvallingen) een redelijk team.

Het is het handigst om zo vaak mogelijk je spelers op te stellen, maar er zitten wel limieten aan het aantal keren per seizoen dat een bepaalde positie punten kan vergaren. Dat kun je zien onder de "Maximum Games".
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  donderdag 6 oktober 2011 @ 09:10:58 #242
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102762584
Kesler staat nu dus op IR, maar daar heb ik geen plek voor om hem naar toe te slepen. Dus ik kan op dit moment geen free agent oppakken om hem te vervangen.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102764277
quote:
0s.gif Op donderdag 6 oktober 2011 09:10 schreef Katth het volgende:
Kesler staat nu dus op IR, maar daar heb ik geen plek voor om hem naar toe te slepen. Dus ik kan op dit moment geen free agent oppakken om hem te vervangen.
Mjah dat gaat een beetje raar. Je kan hem proberen op classic mode te zetten, dan komt IR in het dropdown menuutje te staan en gaat het makkelijker.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102764303
Oh fuck, de IR-settings van vorig jaar zijn niet meegenomen. Maartena, kun je dat alsnog aanzetten?
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102765335
Vanavond gaat het weer los _O_
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
  donderdag 6 oktober 2011 @ 13:38:06 #246
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_102769369
quote:
0s.gif Op donderdag 6 oktober 2011 10:26 schreef nyny83 het volgende:
Oh fuck, de IR-settings van vorig jaar zijn niet meegenomen. Maartena, kun je dat alsnog aanzetten?
quote:
gekopieerd van de League pagina in Yahoosports

League Notes

Your renewed league may not have properly imported any IR slots you may have had last year. You can review your league settings and inform your commissioner if changes need to be made.
Hebben we dan één spot voor de IR? Ik speelde vorig jaar nog niet mee.

Indien de settings nog worden gewijzigd, zou ik wel voor willen stellen om Vicarious en Modo Avalanche in staat te stellen om hun gedropte spelers (resp. Whitney en Markov) terug te krijgen, tenzij ze zelf aangeven daar geen gebruik van te maken.

[ Bericht 35% gewijzigd door BusterPosey op 06-10-2011 13:52:54 ]
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
  donderdag 6 oktober 2011 @ 14:03:19 #247
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_102770165
Misschien is het wel handig om te weten wie wie eigenlijk is... niet bij iedereen is dat namelijk af te leiden uit de combinatie van FOK!-username en naam van het team op Yahoo.

Enig speurwerk leidt tot een volgend overzicht: (correct me if I'm wrong en vul aub aan)

Posey's Pack = BusterPosey
Vicarious = Nyny83
Quacks = maartena
DJ Drogba = emokid
Rock the Red = Katth
Modo Avalanche = geen FOK!-user (Engelse vriend Katth)
Faithoria = MutedFaith

Rangers Fryslan = ??

[ Bericht 4% gewijzigd door BusterPosey op 06-10-2011 14:10:12 ]
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
  donderdag 6 oktober 2011 @ 14:09:35 #248
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_102770363
Faithoria is van mij.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  donderdag 6 oktober 2011 @ 14:10:40 #249
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_102770391
quote:
0s.gif Op donderdag 6 oktober 2011 14:09 schreef MutedFaith het volgende:
Faithoria is van mij.
Aangepast :)
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
  donderdag 6 oktober 2011 @ 14:17:10 #250
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102770669
Abe_Lenstra is het volgens mij, maar weet ik niet zeker.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102770938
Posey, Toews is mijn een na beste speler. Skinner + nog iemand misschien?
  donderdag 6 oktober 2011 @ 14:30:03 #252
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_102771123
quote:
0s.gif Op donderdag 6 oktober 2011 14:24 schreef emokid het volgende:
Posey, Toews is mijn een na beste speler. Skinner + nog iemand misschien?
Ik las een paar pagina's terug dat je Toews wellicht wilde traden en dacht een gokje te wagen. ;)

Ik moet zo weg, maar als je een leuk tegenvoorstel hebt sta ik daar voor open. Doe in dat geval maar een voorstel, dan kijk ik er vanavond thuis naar.
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
pi_102771585
quote:
0s.gif Op donderdag 6 oktober 2011 13:38 schreef BusterPosey het volgende:

[..]

[..]

Hebben we dan één spot voor de IR? Ik speelde vorig jaar nog niet mee.

Indien de settings nog worden gewijzigd, zou ik wel voor willen stellen om Vicarious en Modo Avalanche in staat te stellen om hun gedropte spelers (resp. Whitney en Markov) terug te krijgen, tenzij ze zelf aangeven daar geen gebruik van te maken.
Mwah ik hoef hem niet heel nodig terug hoor. Whitney of Pitkanen is me om het even.
Vicariously I live while the whole world dies
  donderdag 6 oktober 2011 @ 16:53:23 #254
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102776018
Ik heb "protesteren tegen een trade" van 2 dagen terug gebracht naar 1 dag. Aangezien we allemaal ook op dit forum actief zijn, en als we een ongelijke/oneerlijke trade spotten, dan kan dat hier ook wel geregeld worden. Ook staan spelers nog maar 1 dag op waivers als je ze dropped. (Sorry, de enige trade die al gedaan was moet gewoon de volle 2 dagen wachten volgens mij)

Ik kan trouwens foutjes herstellen (zoals per ongeluk gedropte spelers of zo), ik kan blijkbaar alle teams editen.

}) >:) Oh dat wordt makkelijk winkelen voor mij! >:) })
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  donderdag 6 oktober 2011 @ 16:59:31 #255
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102776263
Kan je ook nog even IR slot aanvinken? :)
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102776852
quote:
0s.gif Op donderdag 6 oktober 2011 14:30 schreef BusterPosey het volgende:

[..]

Ik las een paar pagina's terug dat je Toews wellicht wilde traden en dacht een gokje te wagen. ;)

Ik moet zo weg, maar als je een leuk tegenvoorstel hebt sta ik daar voor open. Doe in dat geval maar een voorstel, dan kijk ik er vanavond thuis naar.
Heb even gekeken maar ik durf het nog niet aan. Dit is mijn eerste seizoen Fantasy League en dat ik intensief regular season NHL ga volgen (ipv alleen play-offs). Semin is denk ik hit or miss..

Toews is zekerheid.
  donderdag 6 oktober 2011 @ 18:25:22 #257
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102779127
quote:
0s.gif Op donderdag 6 oktober 2011 16:59 schreef Katth het volgende:
Kan je ook nog even IR slot aanvinken? :)
Kan nog even niet. :P Ik heb Yahoo! al een mailtje gestuurd, het schijnt dat het overgrote deel van de leagues die gewoon de league van vorig jaar hebben vernieuwd, zoals de FOK! league, de optie niet heeft, en dat men Yahoo support moet mailen om dat te fixen. Gedaan intussen, even afwachten. :) Het commish forum staat er vol mee :P
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  donderdag 6 oktober 2011 @ 19:03:35 #258
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102780352
Ah oke, thanks :)
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102780508
Dit weekend is er geen voetbal gelukkig dus dat wordt volop hockey streamen. *O*
  donderdag 6 oktober 2011 @ 19:24:13 #260
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_102781218
quote:
0s.gif Op donderdag 6 oktober 2011 17:17 schreef emokid het volgende:

[..]

Heb even gekeken maar ik durf het nog niet aan. Dit is mijn eerste seizoen Fantasy League en dat ik intensief regular season NHL ga volgen (ipv alleen play-offs). Semin is denk ik hit or miss..

Toews is zekerheid.
Prima, geen probleem hoor... :)
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
  donderdag 6 oktober 2011 @ 20:49:45 #261
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102785764
Morgen beginnen de eerste wedstrijden in Finland. ^O^
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  donderdag 6 oktober 2011 @ 22:20:55 #262
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102790518
IR werkt nu.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102799394
De kop is eraf! Flyers hebben het openingsfeestje van de Bruins verpest, Leafs wonnen van de Canadiens en de Pens verslaan de Nucks in de SO.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102800597
Mooie goal van Giroux overigens.
  vrijdag 7 oktober 2011 @ 13:24:19 #266
348522 BusterPosey
Catch me if you can...
pi_102805613
quote:
2s.gif Op donderdag 6 oktober 2011 20:49 schreef maartena het volgende:
Morgen beginnen de eerste wedstrijden in Finland. ^O^
Met Teemu Selanne en Saku Koivu die allebei voor de Ducks spelen, voor thuispubliek in Helsinki. Mooi voor de mensen daar!
Fok! Fantasy NHL Champion 2011 | Fok! Fantasy NBA Champion 2011 (Hoops West League)
  vrijdag 7 oktober 2011 @ 16:17:01 #267
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102811279
quote:
0s.gif Op donderdag 6 oktober 2011 22:20 schreef Katth het volgende:
IR werkt nu.
Yep, yahoo heeft het gefixed. Ik kon kiezen tussen 1 tot 5 IR slots, en die keuze was definitief. Ik heb em op 2 gezet, dat moet voldoende zijn.
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  vrijdag 7 oktober 2011 @ 16:18:23 #268
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102811332
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 oktober 2011 13:24 schreef BusterPosey het volgende:
Met Teemu Selanne en Saku Koivu die allebei voor de Ducks spelen, voor thuispubliek in Helsinki. Mooi voor de mensen daar!
En nu ben ik het die de wedstrijd moet missen, ik zit namelijk op mijn werk..... :D

10:00 AM voor mij.

heb 3 monitoren echter, hoe werkt dat sopcast nou eigenlijk :D
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  vrijdag 7 oktober 2011 @ 16:36:04 #269
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102812015
MyP2P is currently off air. As you might have seen the myp2p.eu domain is offline. The domain has been put On Hold, which means we can't do anything with it. Our DNS settings have also been deleted. As soon as we know more we will update you. Stay tuned.

:|
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  vrijdag 7 oktober 2011 @ 16:52:42 #270
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102812605
Die is dus ge-hijacked door een overheid ergens.
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_102812728
http://www.ghacks.net/2011/08/24/myp2p-eu-alternatives/ Misschien helpt dit? Zit om een of andere reden in mijn bookmarks..

http://chanfeed.com/ice-hockey
pi_102813199
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 oktober 2011 16:36 schreef Katth het volgende:
MyP2P is currently off air. As you might have seen the myp2p.eu domain is offline. The domain has been put On Hold, which means we can't do anything with it. Our DNS settings have also been deleted. As soon as we know more we will update you. Stay tuned.

:|
Lekkere timing :{
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
  vrijdag 7 oktober 2011 @ 17:34:47 #274
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102814044
Held :D
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  vrijdag 7 oktober 2011 @ 18:02:25 #275
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102815179
Ik heb een DirecTV tuner aan mijn PC hangen (voor satelliet TV), voor als ik af en toe in mijn "kantoor" kijk naar TV.... zit ook een streaming optie bij de hauppauge app die ik gebruik, en werkt redelijk. Het is SD, geen HD sowieso, maar voor op kantoor moet het maar. :P

Ik heb slechts een 3 Mbps upload, en de stream is 480 Kbps, maar ik DENK dat ik er nog wel twee bij kan zetten..... mocht je even willen testen of het over een enorme afstand van 10000 km ook werkt, laat even weten middels PM, eerste 2 mogen ook even testen. Hij staat nu aan op een of andere infomercial. :') Over een half uurtje begint de pre-game show "Ducks Live".

Oh, mijn TV kaart is van Hauppauge, en het webservertje dat zij in hun software gebakken hebben werkt niet met Firefox. Alleen met Internet Explorer, zo lijkt het.


EDIT: nu begint ie zelf bij mij op 15 km afstand een beetje te stotteren. Eerst nog even klooien met de settings ;)

EDIT2: lijkt nu redelijk te werken. ^O^ - I'm ready for hockey.

[ Bericht 8% gewijzigd door maartena op 07-10-2011 18:11:59 ]
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_102817061
Lekker bezig. Nu hier nog.

Streams voor vandaag:
http://forum.wiziwig.eu/t(...)y-Oct.-7th-Streaming (best wel een geniale forum, bookmarken!)

Heb er vertrouwen in dat Veetle gaat werken deze nacht. Carolina v Tampa wordt ermee gestreamd en dat werkt altijd voor voetbal.
pi_102817301
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 oktober 2011 18:56 schreef emokid het volgende:
Lekker bezig. Nu hier nog.

Streams voor vandaag:
http://forum.wiziwig.eu/t(...)y-Oct.-7th-Streaming (best wel een geniale forum, bookmarken!)

Heb er vertrouwen in dat Veetle gaat werken deze nacht. Carolina v Tampa wordt ermee gestreamd en dat werkt altijd voor voetbal.
Dit forum is een 1 op 1 kopie van myp2pforum die offline gehaald is ;)

Maartena, later op de avond (na een uur of 12 NL. tijd, over 5 uur vanaf deze post dus, kan ik wel testen. Weet niet of het dan nog beschikbaar is?
Vicariously I live while the whole world dies
  vrijdag 7 oktober 2011 @ 19:33:02 #278
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102818603
2-0 achter in de eerste 10 minuten. :{w

nyny83 nah, dan is de wedstrijd al tijden over ;)
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  vrijdag 7 oktober 2011 @ 19:33:58 #279
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102818636
Ik heb mijn 1e punt *O*
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  vrijdag 7 oktober 2011 @ 19:38:30 #280
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102818816
Lekkere goal Callahan en mijn 2e punt ;-)
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102819139
LA Kings kon er meer van maken heb ik het idee.. Lundqvist is geniaal.
pi_102819503
quote:
2s.gif Op vrijdag 7 oktober 2011 19:33 schreef maartena het volgende:
2-0 achter in de eerste 10 minuten. :{w

nyny83 nah, dan is de wedstrijd al tijden over ;)
Kut-Hiller :{w
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102820276
Heerlijke Versus stream hier full screen in 16:9.. onafgebroken. Who needs Game Center Live..
  vrijdag 7 oktober 2011 @ 20:13:13 #284
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102820318
Ducks score :) 2-1
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_102820388
quote:
2s.gif Op vrijdag 7 oktober 2011 20:13 schreef maartena het volgende:
Ducks score :) 2-1
3-1 :( Ik heb Hiller ;( Dit was echt een goalie-fout.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102820435
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 oktober 2011 20:12 schreef emokid het volgende:
Heerlijke Versus stream hier full screen in 16:9.. onafgebroken. Who needs Game Center Live..
welke is dat? Ik kan geen superkwaliteit streams vinden dit keer.
Vicariously I live while the whole world dies
  vrijdag 7 oktober 2011 @ 20:15:57 #287
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102820440
:(

Hiller is een goed goalie, een van de beste van de league. Maar hij had gezondheidsproblemen vorig jaar, dus hij moet er gewoon nog even inkomen. ;)
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_102820563
quote:
2s.gif Op vrijdag 7 oktober 2011 20:15 schreef maartena het volgende:
:(

Hiller is een goed goalie, een van de beste van de league. Maar hij had gezondheidsproblemen vorig jaar, dus hij moet er gewoon nog even inkomen. ;)
Mjah klopt. Ik vind hem ook geen slechte goalie, alleen hij doet het nu gewoon even (nog) niet goed. Maar ik kan wel zeker een stuk of 10 goalies noemen die ik beter vind dan Hiller.
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102820828
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 oktober 2011 20:15 schreef nyny83 het volgende:

[..]

welke is dat? Ik kan geen superkwaliteit streams vinden dit keer.
http://www.freedocast.com/tfr4tr6u34t23

Turkije-Duitsland nu ook begonnen (ben zelf Turks) dus wordt naar twee schermen kijken vanaf nu.

Wel érg leeg (en rustig) trouwens daar in Stockholm. Kaartjes waren ook vrij duur toen ik keek.
  vrijdag 7 oktober 2011 @ 20:29:09 #290
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102820941
Bah, 4-1 :(

Eigen goal ook nog.
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  vrijdag 7 oktober 2011 @ 20:30:52 #291
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102821011
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 oktober 2011 20:25 schreef emokid het volgende:
Wel érg leeg (en rustig) trouwens daar in Stockholm. Kaartjes waren ook vrij duur toen ik keek.
Opvallend. De 13.500 plaatsen in Helsinki zijn allemaal verkocht, de tent zit tjokvol.

Maar ja, die komen allemaal voor Teemu natuurlijk. ;)
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  vrijdag 7 oktober 2011 @ 20:37:06 #292
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102821260
Nah, in ieder geval heb ik Pominville in mijn lineup, 1 goal, 2 assists in de wedstrijd tegen de Ducks.... is in ieder geval goed voor mijn fantasy team :')
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_102821633
Kan ik ergens zien hoe mijn goalie Miller het doet vergeleken met jullie Goalies?
pi_102822911
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 oktober 2011 20:45 schreef emokid het volgende:
Kan ik ergens zien hoe mijn goalie Miller het doet vergeleken met jullie Goalies?
Je kan als je naar Players gaat een filter eroverheen gooien die goalies laat zien: http://hockey.fantasyspor(...)eam=1&sort=26&sdir=1
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102823993
Haha Reimer FA, geweldige wedstrijd voor hem maar of die het volhoudt?

Kings v Rangers eindigde 2-2 in 3rd period maar het werd alsnog 2-3 in OT voor Kings door een goed benutte PP. Gaborik met een goal. :s)

Heb overigens een goede Tampa - Carolina stream fyi.

[ Bericht 30% gewijzigd door emokid op 08-10-2011 00:42:15 ]
  zaterdag 8 oktober 2011 @ 04:37:06 #296
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_102835985
Detroit sports. ^O^

Met de hakken over de sloot vanavond maar goed.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  zaterdag 8 oktober 2011 @ 07:04:56 #297
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_102836117
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 oktober 2011 04:37 schreef popolon het volgende:
Detroit sports. ^O^
Het zou ook eens TIJD worden dat teams anders dan de Red Wings eens wat fatsoenlijks doen. :P
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  zaterdag 8 oktober 2011 @ 09:23:26 #298
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_102836653
Haha Dubinsky heeft na de OT goal van de Kings nog een misconduct gekregen, 10 PIMS for me :-)
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
pi_102836929
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 oktober 2011 09:23 schreef Katth het volgende:
Haha Dubinsky heeft na de OT goal van de Kings nog een misconduct gekregen, 10 PIMS for me :-)
En een automagische schorsing voor de volgende wedstrijd toch?
Vicariously I live while the whole world dies
pi_102843007
Leuk voor Skinner (en voor mij) dat hij direct een goal heeft in de openingswedstrijd. 5-1 is terecht maar Carolina had er veel meer van kunnen maken als ze werken aan hun penalty kill..

Dallas vond ik bij vlagen erg goed spelen. Nog een paar van zulke resultaten en ze hebben behoorlijk wat aan zelfvertrouwen getankt nu de sterkhouder weg is uit het team. Ik denk dat veel mensen (en teams) Dallas onderschatten.
pi_102843053
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 oktober 2011 14:20 schreef emokid het volgende:

Dallas vond ik bij vlagen erg goed spelen. Nog een paar van zulke resultaten en ze hebben behoorlijk wat aan zelfvertrouwen getankt nu de sterkhouder weg is uit het team. Ik denk dat veel mensen (en teams) Dallas onderschatten.
Ik denk dat jij ze gewoon overschat :P Ik denk dat ze de playoffs mislopen.
Vicariously I live while the whole world dies
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')