abonnement Unibet Coolblue
pi_106214551
quote:
Het jaar 2011 zal worden afgesloten met de hypotheekrenteaftrek. Elsevier maakte deze week openbaar dat het kabinet serieus nadenkt over aantasting van de hypotheekrenteaftrek. Het weekblad schrijft: ‘Ondanks herhaalde bezweringen dat, nu er waarschijnlijk extra moet worden bezuinigd, niet zal worden gerommeld met de hypotheekrenteaftrek, denkt het kabinet wel degelijk na over versobering ervan.’

De ambtenaren hebben verschillende berekeningen gemaakt voor het kabinet. In het eerste model moeten alle huizenbezitters met een aftrekbare rente op hun hypotheek 3,33 procent van hun hypotheeklening aflossen.

2042
Dit zal wellicht tot financiële problemen leiden bij huishoudens waarvan een van de partners - bijvoorbeeld door de economische crisis - werkloos is geworden. Deze groep zou in grote financiële problemen kunnen komen. In ieder geval zou deze aanpassing leiden tot ernstig koopkrachtverlies.

En wat zou de maatregel opleveren? Het zou de overheid pas in 2015 1 miljard euro opleveren. En in 2042, als een aanzienlijk deel van de huidige Nederlanders al niet meer leeft, zal dit bedrag zijn opgelopen tot 5,2 miljard euro.

Veel huishoudens zouden nu in problemen komen om in 2042 5,2 miljard te kunnen besparen. En geen enkele knappe ambtenaar wilde berekenen welke waarde 5,2 miljard euro in 2042 heeft. Terwijl we daar het beleid toch op moeten baseren!
Ik heb niet het idee dat Afshin Ellian het besef heeft dat het gaat om bedragen per jaar. In 2015 wordt er 1 miljard extra opgehaald met de maatregel, in 2042 dus 5,2 miljard euro per jaar. Goed. Los daarvan vind ik zijn stelligheid dat veel huishoudens in de problemen komt nogal bizar. Het wordt nergens onderbouwd. 1 miljard euro in 2015 is ook geen enorm bedrag, laten we daar eerlijk over zijn. Gedeeld over vier miljoen hypotheken (grove schatting van mij) is dat 20 euro per maand.

quote:
Puinhoop
In het tweede model wordt gemorreld aan het maximale percentage voor de hypotheekrente: die wordt verlaagd naar 30 procent. Deze maatregel is nóg draconischer, omdat de middenklasse, de motor van de economie, er keihard door zal worden getroffen. En daar komt de economische crisis nog eens bovenop.

De huizenmarkt zal door deze maatregel totaal in elkaar klappen - het wordt een puinhoop. En wat zou het de schatkist opleveren? Niet meer dan 1 miljard euro in 2015, een bedrag dat in 2020 zal oplopen tot 4 miljard euro. Maar wat ze niet hebben berekend, is de mogelijke economische schade die deze maatregel tot gevolg zal hebben.

Er zijn nog enkele andere voorstellen gedaan, die op korte termijn 1 miljard en op lange termijn tussen 3 en 4 miljard miljard zullen opleveren. Nergens wordt de economische schade van deze mogelijke maatregelen berekend. En het levert uiteindelijk niet veel op - behalve een enorme chaos.
Hij blijft in herhaling vallen. Chaos! Ellende! Het levert de staat netto niet veel op maar iedereen krijgt honger! Honger!

quote:
Linkse hobby's
Links zou erg blij zijn met deze maatregelen. Ze bouwen dan gewoon sociale woningen voor iedereen. Dat is het linkse ideaal. Sovjet-appartementen voor iedereen, met huursubsidie. Dit zal leiden tot een situatie waarin een aanzienlijk deel van de bevolking electoraal afhankelijk is van de linkse partijen.
Hoe hij dit uit zijn pen tovert, is werkelijk beschamend, maar goed, laten we aannemen dat de huursubsidie zorgt dat de bevolking afhankelijk maakt van linkse partijen. De Sovjet-appartementen laat ik voor wat ze zijn.
quote:
De VVD zal kunnen zeggen: we gaan onmiddellijk belastingverlaging invoeren!

Wat een lachwekkend argument. Want links zal de belastingverlaging onmiddellijk ongedaan maken, om de linkse hobby’s - bijvoorbeeld die in in Hilversum - te financieren. Ja, wie zijn eigen heilige huisje openzet voor vijandige krachten, moet later niet verbaasd zijn als dat heilige huisje wordt vernield.

PVV-Kamerlid Geert Wilders heeft gelijk: als de hypotheekrenteaftrek wordt aangetast, moeten er nieuwe verkiezingen komen. Het volk moet zich kunnen uitspreken. Zeker als we in de ogenschouw nemen dat de hypotheekrenteaftrek bij de vorige verkiezingen een cruciaal onderwerp was.
Nieuwe verkiezingen? Alleen omdat de HRA een belangrijk thema was? Geldt dit dan niet voor de AOW-leeftijd, of de geldstromen naar Griekenland? Heeft Geert Wilders zich juist niet in een gedoogpositie gemanoeuvreerd zodat de minderheidscoalitie vrij is om buiten de PVV tot oplossingen te komen? Wat als de PVV echt de stekker eruit trekt en de PvdA wil wel meeregeren of gedogen? Dan ook nieuwe verkiezingen, Afshin?

Afshin roept meer vragen op dat hij ze beantwoordt, dat is duidelijk.

Het belangrijkste is: als de HRA zo belangrijk is, dat er nieuwe verkiezingen moeten komen als daar aan wordt gerommeld, betekent dit eigenlijk niet dat de VVD, PVV, en het CDA electoraal ontzettend afhankelijk is van die HRA? Blijkbaar moet er, buiten de verkiezingen om, een extra mandaat van de kiezer te komen om zelfs minieme wijzigingen binnen de HRA aan te brengen.

quote:
Creativiteit
Tegelijkertijd moet Wilders beseffen dat hij hiermee een hard breekpunt markeert. Dat brengt met zich mee dat hij creatief moet meewerken aan andere oplossingen. Politiek is een kwestie van geven en nemen. Geert Wilders moet bereid zijn om op andere gebieden te onderhandelen over de bezuinigingen.

Dit geldt in zekere zin ook voor Maxime Verhagen. Hij kan niet blijven roepen dat niet mag worden bezuinigd op ontwikkelingshulp. En de VVD moet bereid zijn te korten op miljonairs die geheel onnodig gebruikmaken van hypotheekrenteaftrek.
Holy holy blaf. Dus toch korten op de HRA? Ik bedoel, huh? En miljonairs, die maken dus wel misbruik van de regeling. En wat is onnodig misbruik? Deze draai vind ik bijna nog het opmerkelijkst aan deze column. Wie bepaalt precies wie misbruikt maakt van de HRA? Een alleenstaande die 70k verdient op een hypotheek van 150k, maakt die ook misbruik van de HRA? Om een voorbeeld te noemen?

quote:
De partijen moeten de onderhandelingen niet via de media voeren. Zij moeten eerst onderling in gesprek, om daarna met resultaten naar buiten komen. Minder dreigen en meer creatief zijn! Dat is wat het kabinet en de PVV moeten doen.
Zo, Afshin, ben ik het eindelijk met je eens. Maar waarom Afshin? Als de HRA voor het volk zo belangrijk is, dan moet het volk toch betrokken zijn bij de discussie? Waarom moet het volk dan aan de zijlijn staan?

Of wacht. Ik heb het. Heel misschien, heel misschien he, schaden al die speculaties over de HRA, de openlijke dreigementen van politici, en de vele proefballonnetjes het - toch al niet te beste- vertrouwen in de woningmarkt. Dat mag je best zeggen Afshin. Waarom doe je dat niet? Is het beschuldigen in het creëren van chaos alleen besteed aan jou, Afshin? En is alleen Links heer en meester in het maken van chaos?

Het is ongelooflijk hoeveel gaten er in deze column zitten.
pi_106242646
quote:
Het is ongelooflijk hoeveel gaten er in deze column zitten.
Wat dat betreft is Afshin uitzonderlijke consistent. Ik snap werkelijk niet hoe deze man gelieerd kan zijn aan een universiteit.
pi_106242702
Een gouden oude:
quote:
In Europa sneeuwt het, en niet een klein beetje, maar veel, al twee jaar achter elkaar. Toch vraagt niemand in de club van klimaatfanatici zich af waar die warme winters zijn gebleven!
  zaterdag 31 december 2011 @ 12:49:26 #54
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_106242742
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 december 2011 12:46 schreef Monidique het volgende:

Wat dat betreft is Afshin uitzonderlijke consistent. Ik snap werkelijk niet hoe deze man gelieerd kan zijn aan een universiteit.
Ik heb al eens eerder mijn vraagtekens gezet bij de kwaliteit van zijn columns. Ik kan het maar niet bevatten dat hij nota bene is verbonden aan de Universiteit van Leiden.
pi_106244338
Ik heb wel eens het idee dat er twee Afshin Ellians zijn, misschien een tweelingbroer ofzo, want je kunt je niet voorstellen dat meneer 'links wil een nieuwe Sovjet-Unie, links is niet goed, Cohen is links, Cohen is Brezjnev, Cohen liefkoost de ayatollahs' ook maar de intellectuele kwaliteit heeft om een deur daar open te maken.
  zaterdag 31 december 2011 @ 14:49:23 #56
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_106247963
Z'n gedichten schijnen ook slecht te zijn. Toegegeven, dat is het oordeel van Pfeijffer, die ook niet bepaald een groot dichter is.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_106273079
Hé Elian, warm hè buiten ?
Zal wel te maken hebben met her klimaat , net als iedere koude winterdag.
Op zondag 5 februari 2012 19:00 schreef Voorschrift het volgende:
Welk sprookjespompoen kom jij uitgestapt?
pi_106273085
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 december 2011 13:28 schreef Monidique het volgende:
Ik heb wel eens het idee dat er twee Afshin Ellians zijn, misschien een tweelingbroer ofzo, want je kunt je niet voorstellen dat meneer 'links wil een nieuwe Sovjet-Unie, links is niet goed, Cohen is links, Cohen is Brezjnev, Cohen liefkoost de ayatollahs' ook maar de intellectuele kwaliteit heeft om een deur daar open te maken.
Klopt, is ook zo. :)
Heb wel eens college van m gehad.
Op zondag 5 februari 2012 19:00 schreef Voorschrift het volgende:
Welk sprookjespompoen kom jij uitgestapt?
pi_106273136
quote:
0s.gif Op zondag 1 januari 2012 11:51 schreef De_Nuance het volgende:
Hé Elian, warm hè buiten ?
Zal wel te maken hebben met her klimaat , net als iedere koude winterdag.
Z,on 15 jaar geleden had ik met de kerstdagen dienst en toen was het 14 graden.
pi_106273143
quote:
0s.gif Op zondag 1 januari 2012 11:56 schreef Truffelvarken het volgende:

[..]

Z,on 15 jaar geleden had ik met de kerstdagen dienst en toen was het 14 graden.
Dat kan heel goed, zegt evengoed weinig over het klimaat.
Op zondag 5 februari 2012 19:00 schreef Voorschrift het volgende:
Welk sprookjespompoen kom jij uitgestapt?
pi_106273178
quote:
0s.gif Op zondag 1 januari 2012 11:56 schreef Truffelvarken het volgende:

[..]

Z,on 15 jaar geleden had ik met de kerstdagen dienst en toen was het 14 graden.
Hier kun je al wat meer mee, vooral met de laatste zin.


quote:
De warmste Kerst was die van 2002 met gemiddeld 9,5 graden over beide dagen. Daarna volgen 1988 (9,4gr), 1997 (9,1gr), 1983 (8,7gr), 1974 (8,3gr) en 1998 (8,2gr). Opvallend is dat in de reeks vanaf 1901 de zeven warmste kerstdagen (inclusief 2011) allemaal in de laatste 40 jaar vallen.
Op zondag 5 februari 2012 19:00 schreef Voorschrift het volgende:
Welk sprookjespompoen kom jij uitgestapt?
pi_106273658
quote:
1s.gif Op zondag 1 januari 2012 12:00 schreef De_Nuance het volgende:

[..]

Hier kun je al wat meer mee, vooral met de laatste zin.

[..]

Ik zeg niet dat het 24 uur lang 14 graden was. Ik had een week dienst en moest zorgen dat er niks kapot vroor. Dat was toen dus een makkie.
pi_106273711
quote:
0s.gif Op zondag 1 januari 2012 12:32 schreef Truffelvarken het volgende:

[..]

Ik zeg niet dat het 24 uur lang 14 graden was. Ik had een week dienst en moest zorgen dat er niks kapot vroor. Dat was toen dus een makkie.
Ik heb ook nergens beweerd dat jij dat hebt gezegd.

Maar dat de 7 warmste kerstdagen de laatste 20 jaar waren vind ik vrij opmerkelijk.
Op zondag 5 februari 2012 19:00 schreef Voorschrift het volgende:
Welk sprookjespompoen kom jij uitgestapt?
pi_106278409
Anders Breivik is een gestoord mens. Het lijkt mij duidelijk dat zijn storing zich verder heeft kunnen ontwikkelen als gevolg van het negeren van de Noorse overheid van het probleem van de Islamisering van dat land.

Ware er een ander maatschappelijk probleem geweest dan lijkt het mij waarschijnlijk dat hij dat probleem had aangegrepen om tot deze extreme daden te komen.

Anders Breivik was in potentie slecht en had alleen een voedingsbodem nodig om tot ontwikkeling te komen. De problemen met de Islam in de westerse wereld bleken die voedingsbodem.
pi_106414692
Ik weet het. Ik moet Afshin geen aandacht geven. Maar ik kijk wel uit naar zijn columns. Vandaag weer een pareltje, een gouden oude.

Wat bevat dit stukje dit keer? Nou, de media berichtten ons wel over een meisje in Israël, Naama, die door fundi's werd belaagd maar niet over een Afghaans meisje, Sahar (niet de onze), die gruwelijk mishandeld was. Dat is natuurlijk hypocriet en dat niet alleen: onze media durven ons niet te berichten over toestanden in Afghanistan om hier de lieve vrede te bewaren.

Nergens iets van bewijs natuurlijk. Nee, Afshin haalt zijn eigen voorbeeld erbij, Rond dezelfde tijd gebeurd, en heeft daarmee een bewijs dat Europese media en het NRC in het bijzonder hypocriet zijn en doelbewust bepaalde nieuwsitems wel of niet uitzenden. Geen weerwoord, geen nuancering, helemaal niets.

quote:
Handelsblad? De krant van rechtsstaat en mensenrechten? O nee, weer moslims! We moeten niet meedoen aan de hetze van Geert Wilders tegen de moslims, dachten ze in de linkse media.
Om vervolgens doodleuk te zeggen.
quote:
Wilders heeft niets met Sahar te maken. De Afghaanse cultuur, de islamitische cultuur, daar gaat het om.
Je moet het maar durven.
pi_106417550
quote:
9s.gif Op woensdag 4 januari 2012 21:37 schreef skrn het volgende:
Ik weet het. Ik moet Afshin geen aandacht geven. Maar ik kijk wel uit naar zijn columns. Vandaag weer een pareltje, een gouden oude.

Wat bevat dit stukje dit keer? Nou, de media berichtten ons wel over een meisje in Israël, Naama, die door fundi's werd belaagd maar niet over een Afghaans meisje, Sahar (niet de onze), die gruwelijk mishandeld was. Dat is natuurlijk hypocriet en dat niet alleen: onze media durven ons niet te berichten over toestanden in Afghanistan om hier de lieve vrede te bewaren.

Nergens iets van bewijs natuurlijk. Nee, Afshin haalt zijn eigen voorbeeld erbij, Rond dezelfde tijd gebeurd, en heeft daarmee een bewijs dat Europese media en het NRC in het bijzonder hypocriet zijn en doelbewust bepaalde nieuwsitems wel of niet uitzenden. Geen weerwoord, geen nuancering, helemaal niets.

[..]

Om vervolgens doodleuk te zeggen.

[..]

Je moet het maar durven.
Hij heeft het vrij ver geschopt met enkel zulke verhaaltjes zonder feiten/bewijzen en nuanceringen.
pi_106422153
quote:
0s.gif Op woensdag 4 januari 2012 22:32 schreef esperanza93 het volgende:

[..]

Hij heeft het vrij ver geschopt met enkel zulke verhaaltjes zonder feiten/bewijzen en nuanceringen.
Hij heeft bekendheid. Ja. Maar verder?
pi_106517250
quote:
10s.gif Op donderdag 5 januari 2012 00:10 schreef skrn het volgende:

[..]

Hij heeft bekendheid. Ja. Maar verder?
Dat is al heel wat als je zulke onzin verhaaltjes typt.
pi_106927253
Is Afshdfin Elias eigenlijk een zionist?
pi_106933534
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2012 21:01 schreef GoudIsEcht het volgende:
Is Afshdfin Elias eigenlijk een zionist?
Hij is voornamelijk niet helemaal fris in zijn pepernoot.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-01-2012 22:56:55 ]
pi_106934035
Sterk stuk van Afshin over de HRA hierboven. Je ziet echt dat die man er kaas van heeft gegeten.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  dinsdag 17 januari 2012 @ 23:11:39 #72
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_106934266
Wat kan onze Afshin nou niet behalve fatsoenlijk schrijven?
pi_106956565
Er was een anti-NRC (NRC is links!!! en ze ontkennen problemen met islam) lezing laast op de rechtenfaculteit in Leiden.

Zal verder niets te maken hebben met het feit dat Elian daar is ontslagen :')
Op zondag 5 februari 2012 19:00 schreef Voorschrift het volgende:
Welk sprookjespompoen kom jij uitgestapt?
  woensdag 18 januari 2012 @ 18:44:37 #74
362927 grrrbeer
... gromt wat terug
pi_106959354
Je moet het die man nageven: het is uiteindelijk toch echt een grote deugd als je vol overtuiging dergelijke quasi-intellectuele bagger schrijft waarin werkelijk geen zin een logisch vervolg op de vorige is, en zonder te overdrijven, de ene conclusie nog verrassender en ongelooflijker dan de andere (maar dan niet in positieve zin).

Die man moet naar Amerika, tweedehands auto's verkopen.
'Cos boys don't cry.
pi_107546286
quote:
Met de SP krijgen we de Sovjet-Unie in de polder
woensdag 1 februari 2012 11:21

Interne oppositie is binnen de SP niet mogelijk
Emile Roemer lacht als een premier. Hij kijkt ook als een premier. Elsevier koos vorige week voor een betekenisvolle omslagtitel: ‘De onheilspellende zegetocht van de SP. Wat er gebeurt als Roemer regeert.’

Inderdaad wat gaat er gebeuren als premier Roemer het roer in handen krijgt? Wat is eigenlijk de SP?

Klassiek links
De SP is de laatste socialistische partij van Nederland. Klassiek links. De partij berust op een klassiek ideaal: de massabeweging. Daarom is de SP een goed georganiseerde politieke partij.

Geen enkele partij kan met de SP concurreren wat organisatie betreft: een strakke organisatie met een nauwkeurig afgebakende ideologie. Er zijn politieke partijen die in een diepe crisis verkeren. Dat geldt niet voor de SP. Deze partij kent geen interne oppositie. Hoe komt dat?

Dissidenten
De partij staat simpelweg de oppositie niet toe. In de afgelopen jaren hebben we in de SP voorbeelden gezien van hoe de dissidenten uit de partij werden geweerd.

Is dit onbegrijpelijk? Nee, de ideologische eenheid van de partij kan geen enkele tegengeluid dulden. De ideologie van deze klassieke socialisten is absoluut en onfeilbaar.

De SP deelt de wereld op in uitbuiters en werkende mensen, in kapitalisten en arbeiders, in armen en rijken, in imperialistische landen en in onderdrukte landen. De wereld is het toneel van de strijd tussen het goede, het socialisme, en het kwade, het kapitalisme met zijn militaire en diplomatieke macht.
Tot zover kan ik er nog inkomen. Er zijn echter zeker wel mensen met afwijkende meningen binnen de partij. Er heerst wel enige partijdiscipline, het is echter niet zo dat daardoor de partij niet in een crisis zit. Juist doordat men een duidelijke visie voor ogen heeft (itt het CDA en de PvdA) gaat het momenteel de goede kant op. De ideeen van de SP zijn zeker niet 'absoluut' aangezien ze sinds de oprichting een totaal andere visie hebben op socialisme.
quote:
Ketterij
De SP is een pseudoreligieuze partij waar twijfel aan de scheiding tussen goed en kwaad een teken is van ketterij en verraad. Een SP’er gaat dood als SP’er.
Een holle uitspraak die nergens op getoetst kan worden. De vergelijking met een religieuze partij slaat kant noch wal.
quote:
De onverzoenbare strijd waarvoor de SP staat, manifesteert zich ook in hun buitenlandbeleid. De SP sympathiseert met de Palestijnse terreurbeweging Hamas. En tegelijkertijd brengt de SP begrip op voor het islamitische Iran en andere schurkenstaten.
Dit is simpelweg gelogen.

quote:
Ze wijzen systematisch elke (militair) humanitaire interventie af. De Verenigde Naties zijn goed zolang ze een barrière opwerpen tegen de macht van kapitalistische, westerse landen. Het is ironisch om te zien dat het buitenlandbeleid van de SP nagenoeg overeenkomt met dat van Rusland en China. China heeft net als de SP nog steeds een rode vlag. Rood is rood.
De SP heeft destijds het militair ingrijpen van de NAVO in Kosovo gesteund, wat hen veel kritiek heeft opgeleverd. De laatste 3 zinnen zijn al helemaal lachwekkend. Naar mijn weten heeft Taiwan ook een rode vlag en zitten er roden strepen in de vlag van de VS.
quote:
Grootste
Nu is de SP voor het eerst de grootste partij in de peiling van Maurice de Hond. De partij wint vooral kiezers van de PvdA en de PVV. De SP zou, als er nu verkiezingen worden gehouden, meer dan 32 zetels krijgen. De teller voor de PvdA staat op 17 zetels. De SP profiteert van de nasleep van het pensioenakkoord en de eurocrisis.
Inderdaad daar profiteren ze van, blijkbaar is de kapitalistische ideologie van Ellian en de zijnen toch niet zo onfeilbaar.
quote:
Terecht vroeg Elsevier zich af wat de SP in concreto met Nederland wil. Ze willen onder meer deze maatregelen invoeren:

> Ondernemingsraden beslissen over het salaris van de directeur. In plaats van de Sovjetraden krijgen we van de SP ondernemingsraden. Uw bedrijf gaat na een korte tijd failliet.
Naast het feit dat er allang or's bestaan, slaat dit natuurlijk nergens op. Waarom zou een bedrijf failliet gaan als de salaris van de directeur door de OR bepaalt wordt?

quote:
> Onder premier Roemer zullen de belastingen stijgen met 4 miljard euro en premier Roemer zou de uitkeringen laten oplopen met een bedrag van 962 miljoen euro. De kinderbijslag gaat wel met 300 miljoen omlaag ten nadele van de middenklasse. En dat zijn gewone Nederlanders, tweeverdieners.
Dat laatste is nu al het geval. Dit kabinet heeft kinderbijslag al inkomensafhankelijk gemaakt.
quote:
> Premier Roemer is een echte zuiderling: 900 miljoen euro extra naar cultuur, milieu en ontwikkelingshulp.
Kan iemand me uitleggen wat deze zaken met een zuiderling te maken hebben? De SP is overigens voor een totale herziening op de ontwikkelingshulp.
quote:
Tomatensoep
Premier Roemer zal van Nederland een smakeloze tomatensoep maken. Nederland zal naar Griekenland smaken.
Wederom een laffe uithaal, wat de neuk heeft Griekenland met de SP te maken? Is Griekenland opeens socialistisch omdat ze corrupt zijn? Ik wist niet dat dat een maatstaf was, maar de laatste keer dat ik checkte was het nog een kapitalistisch land waarbij de corruptie ongetwijfeld een overblijfsel is van de militiare junta.
quote:
Kijk ook naar deze SP-maatregel: justitiële boetes naar rato van inkomen. Dus, dieven en andere armzalige wetsovertreders zullen niet in hun portemonnee worden geraakt. Niet langer de aard van je overtreding maar je portemonnee is bepalend voor de ernst en de mate van de justitiële boete. Goed nieuws voor alle hooligans van Nederland. Armzalige criminelen aller landen verhuis naar Nederland!
Juist door boetes inkomensafhankelijk te maken zorg je ervoor dat alle criminelen het zullen voelen in tegenstelling tot wat nu het geval is. Rijke criminelen aller landen verhuis naar Nederland, is hetgene waar Ellian voor staat blijkbaar.
quote:
Gevaar
Dit is geen gewone populisme, dit is de Sovjet-Unie in de polder. U en ik weten dat de SP nooit de grootste partij van Nederland kan worden. Is de SP dan niet een gevaar voor de rechtsstaat?

De nuchtere Hollander kiest uiteindelijk eieren voor zijn geld. Dit volk zal nooit de voedzame Hollandse erwtensoep ruilen voor de smakeloze Griekse
Ja met Roemer aan de macht veranderd Nederland in een linkse goelag. De laatste zin is een lachwekkend stukje aangezien het huidige kabinet miljarden in Griekenland heeft gepompt die we nooit meer terugzien en waardoor er nog meer bezuinigd dient te worden.

Ik wou eigenlijk reageren op deze droefenis maar je moet eerst 10 vragenlijsten invullen bij elsevier.nl voordat je kan reageren dus laat maar.
"When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')