quote:Op zondag 19 juni 2011 20:03 schreef Erasmo het volgende:
Terwijl ik aan het zoeken was kwam ik trouwens onderstaand filmpje tegen, wou het jullie niet onthouden:
[..]
Even googelen levert me dit op:
http://thepauperedchef.com/2008/06/my-most-ambitio.html
Ziet er zeer smakelijk uit
Als ik er op Google kom ik voornamelijk buttplugs tegenquote:Op zondag 31 juli 2011 19:03 schreef sigme het volgende:
Staartjes hebben m'n slagers me niet aangeboden.
Als je een succesrecept hebt vraag ik de slager er bij de volgende twee varkens om.
Je kunt ze marineren en dan bbq'en of roosteren, net zoals varkenspoten en -oren.quote:Op zondag 31 juli 2011 19:03 schreef sigme het volgende:
Staartjes hebben m'n slagers me niet aangeboden.
Als je een succesrecept hebt vraag ik de slager er bij de volgende twee varkens om.
Mijn oma deed die in de snertquote:Op zondag 31 juli 2011 19:02 schreef Erasmo het volgende:
Meer foto's komen als ie opgehangen is. Vraagje wat heb jij met de staartjes van je varkens gedaan? Die heb ik namelijk ook nog in de vriezer liggen
Mijn vader zei ook dat ze vroeger bij hem thuis gekookte kinnebak op brood smeerden.quote:Op maandag 1 augustus 2011 00:44 schreef Papabear het volgende:
Keuterboer Lowieke (88 jaar) met z'n dagelijkse portie kinnebak![]()
http://tvblik.nl/joris-showroom/2-december-2008
2 Keer per dag brood met kinnebaks en pudding met 10 kersen![]()
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ouwe baas.quote:Op maandag 1 augustus 2011 00:44 schreef Papabear het volgende:
Keuterboer Lowieke (88 jaar) met z'n dagelijkse portie kinnebak![]()
http://tvblik.nl/joris-showroom/2-december-2008
2 Keer per dag brood met kinnebaks en pudding met 10 kersen![]()
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
gisteren kwam ik hem nog tegen, hij zat op de bank voor zijn boerderij en sjanneke stond in de weiquote:
Ik vroeg me al af of die kerel nog steeds leeft. Ja dusquote:Op maandag 1 augustus 2011 12:32 schreef densmee het volgende:
[..]
gisteren kwam ik hem nog tegen, hij zat op de bank voor zijn boerderij en sjanneke stond in de wei
ja en hij staat nog iedere dag bij het kapelleke in vessem, overigens niet altijd meer met sjannekequote:Op maandag 1 augustus 2011 20:27 schreef Papabear het volgende:
[..]
Ik vroeg me al af of die kerel nog steeds leeft. Ja dus
En, hoe is het inmiddels afgelopen met de kinnebak?? Wij hebben er ook één en ik zou wel willen proberen er guanciale van te maken dus ik vroeg me af hoe dat het jou is vergaanquote:
Kan je 'm niet eens vragen hoe hij z'n kinnebak bereidt?quote:Op maandag 1 augustus 2011 21:30 schreef densmee het volgende:
[..]
ja en hij staat nog iedere dag bij het kapelleke in vessem, overigens niet altijd meer met sjanneke
Braadworst mee maken?quote:Op donderdag 10 mei 2012 18:47 schreef sigme het volgende:
[..]
Kan je 'm niet eens vragen hoe hij z'n kinnebak bereidt?
Ik heb hier een stuk kinnebak gepekeld en gerookt. Is best prima, maar niet zo lekker als buikspek waarmee ik datzelfde doe. En ik heb nog wat in de vriezer liggen, dus goede recepten zijn welkom!
Kan, maar is dat niet sund? Ik heb meer dan genoeg grofgemalen vet gehakt waarvan ik braadworst (en droge worst) maak. Is het van kinnebak een speciale traktatie?quote:
bij gemalen kinnebak blijft het vet het best in de vulling zitten zonder uit te lopen, daardoor smaakt de worst vetter (en dus beter)quote:Op donderdag 10 mei 2012 19:53 schreef sigme het volgende:
[..]
Kan, maar is dat niet sund? Ik heb meer dan genoeg grofgemalen vet gehakt waarvan ik braadworst (en droge worst) maak. Is het van kinnebak een speciale traktatie?
Maar hoe heb je het precies aangepakt? Hoe lang gehangen? Beschimmelde het niet? Iets wat je de volgende keer anders aan zou pakken? Ik heb dringend tips nodigquote:
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |