abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 12 juni 2011 @ 14:10:54 #1
177885 JoaC
Het is patat
pi_98062872
registreer om deze reclame te verbergen
Richtlijnen voor Forum Politiek (POL)
060315_58549_hr.jpg

• Ook hier gelden de Algemene voorwaarden van FOK! en de FOK!forum Policy.

• Voor slowchatten / minder serieuze discussies kan je in het POL-Café terecht, het is de bedoeling dat degene die als laatste reageerde het volgende topic opent, dit kan door op het knopje "open nieuw deel" te klikken, deze staat rechts van de Topictitel. Vergeet niet de nummering aan te passen.

• Val mensen niet persoonlijk aan tijdens discussies, richt je op het onderwerp en de argumenten.

• Zorg dat topics een duidelijk politiek onderwerp hebben, en er ruimte tot discussie is.

• Als je een topic start, doe dan actief mee in de discussie. Huiswerktopics waarvoor een account aangemaakt is, en topics waar alleen de Openingspost van de Topicstarter zijn, horen hier niet thuis.

• Onderwerpen die vaak ter sprake komen hebben een Centraal Topic, gelieve hierin te posten in plaats van een los topic te openen. (Ze staan onder de reguliere topics, en in de lijst hieronder)

• Niet elk nieuwsfeit is een eigen topic in Politiek waard, vaak staan hierover topics in het subforum Nieuws & Achtergronden

• De moderators en admins die in dit Forum posten doen dit ook als user. Naast het feit dat zij zich voor en achter de schermen inzetten om het Forum plezierig te houden, mogen ze ook meediscussiëren. Dit neemt niet weg dat zij in hun rol als mod / admin kunnen optreden om dit Subforum gemoedelijk en/of overzichtelijk te houden.

• Mocht het Feedbacktopic dicht zijn, wacht dan bij voorkeur tot een moderator of admin een nieuw deel opent, deze kunnen de topics Sticky maken, en zijn soms al aan een nieuw deel bezig. Mocht je wel een nieuw deel openen, wacht eerst even om te kijken of een van de Moderators hier mee bezig is, en doe dit dan alleen om een nieuw aandachtspunt te posten, niet om een eerder punt te herhalen of een discussie voort te zetten.

• Plaats geen pornografisch materiaal of andere aanstootgevende plaatjes. Spotprenten zijn uiteraard iets anders dan een wansmakelijk beeld wat geen duidelijk doel dient.
060315_58549_hr.jpg


Met uitzondering van de Algemene voorwaarden / policy zijn de bovenstaande punten vooral richtlijnen, waarop zowel de users als de moderators op kunnen letten om het forum leuk en netjes te houden.
De richtlijnen kunnen streng overkomen, maar zijn vooral breed geformuleerd. De uitvoering / naleving hiervan wordt gezocht in de redelijkheid van de users en moderators, en is dus aan interpretatie onderhevig


Centrale topics / reeksen:
060315_58549_hr.jpg

- Topicreeks: De PVV
- Topicreeks: De PvdA
- Topicreeks: D66
- POL / [CENTRAAL] Het Grote AOW en Pensioenentopic
- POL / [CENTRAAL] [CDA] - Christen Democratisch Appèl #1

De Moderators
060315_58549_hr.jpg

Voor vragen, tips, op- of aanmerkingen met betrekking tot het Forum Politiek kun je terecht in het Feedbacktopic, via een topic report (mod.gif) of door direct contact op te nemen met één van de mods:


trein2000 (Via PM [ swtb_no_pm.png ]: Klik)
timmmmm (Via PM [ swtb_no_pm.png ]: Klik)


Schuw niet de mods te PM/DM'en! Op deze manier krijg je sneller een reactie.

[ Bericht 1% gewijzigd door trein2000 op 09-01-2019 10:55:33 ]
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op maandag 23 april 2012 17:00 schreef Voorschrift het volgende:
[..]
  dinsdag 27 juni 2017 @ 16:08:33 #2
295722 Euribob
Plus 150 Basispunten
pi_171991543
Naar aanleiding van de toenemende hoeveelheid nepnieuws op FOK! en op POL is door de moderatie besloten om ter verduidelijking van ons beleid enkele aanvullende richtlijnen op te stellen omtrent de inhoud van discussies.

Deze posts zijn niet welkom:

1. Posts met als doel de legitimiteit van en/of het vertrouwen in de democratie en rechtsstaat in Westerse landen te ondermijnen zonder enig bijgaand bewijs hiervan.

2. Geplaatste memes/afbeeldingen welke door hun foutieve en/of extreme inhoud het topic ontregelen en daardoor de discussie verstoren.

3. Topics en (openings)posts waar gebruik gemaakt wordt van alternatieve feiten afkomstig uit bronnen die verder niets met de werkelijkheid van doen hebben.

4. (Vermoedelijke) propaganda door nepaccounts afkomstig van organisaties met andere achterliggende doeleinden.

5. Posts in zijn algemeenheid waar gesproken wordt van samenzweringen, complotten, het bestaan van een "deep state" etc.

6. Filmpjes van videosites als YouTube afkomstig van kanalen met een onbetrouwbare reputatie.

Ook voor deze bovenstaande punten geldt dat het vooral richtlijnen waarop zowel de users als de moderators op kunnen letten om het forum leuk en netjes te houden. De uitvoering / naleving hiervan wordt gezocht in de redelijkheid van de users en moderators, en is dus aan interpretatie onderhevig
Choking on those tossed salads and scrambled eggs
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')