abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_98223385
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2011 21:20 schreef Gulo het volgende:

Wat voor blok moet de bijkeuken worden dan? En als je daar ook star galaxy op wilt, tikt het sowieso gelijk aan natuurlijk.
Nee, natuurlijk geen star galaxy. Het is een bijkeuken.

Verder 3x60cm, waarbij 1 spoelbak. Het is maar om wat kwijt te kunnen, waar de hulp haar schoonmaakspullen kwijt kan, water kan pakken, enz.
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
pi_98223615
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2011 21:42 schreef lezzer het volgende:

40K
Als dat echt zo is, dan snap ik werkelijk waar niet dat je gekozen hebt voor een Ikea keuken... Dat zou ik dan echt doodzonde vinden. Dan hebben we het over laminaat in een villa!
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
  woensdag 15 juni 2011 @ 21:49:19 #153
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_98223749
Hmm misschien moet ik toch nog maar eens verder kijken dan mijn neus lang is.
pi_98223985
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2011 21:47 schreef DS4 het volgende:
Als dat echt zo is, dan snap ik werkelijk waar niet dat je gekozen hebt voor een Ikea keuken... Dat zou ik dan echt doodzonde vinden. Dan hebben we het over laminaat in een villa!
1. Sommige mensen hechten misschien wel niet zo aan een keuken.
2. Sommige mensen hebben al tig keer een keuken van 40K in een huis geduwd en het huis na 4 jaar weer verkocht en gemerkt dat die investering geen zak waard was.
3. Er zijn echt gewoon echt waar, mensen die vinden dat de kastjes van Ikea prima zijn.

Nogmaals, ik heb kastjes en een blad ("goh wat een mooi blad is dat, is dat natuursteen?" "nee, gewoon van ikea" "goh, wauw") van Ikea, en verder de hele boel vol met a-merk apparatuur.
Mijn magnetron was duurder dan de hele rimram van keukenkastjes en blad blij elkaar.

Ik hou gewoon van flexibiliteit. Ik wil niet nu moeten kiezen voor een keuken die ik dan vervolgens 25 jaar mooi moet vinden. Ik zie dat overal om me heen en ik vind dat een drama.
En nogmaals, die kastjes zijn zo slecht niet.

En wat was er ook al weer mis met laminaat? Weet je überhaupt wat fatsoenlijk laminaat kost? Stijg ik in je achting met houten planken van 3cm dik?
pi_98224252
quote:
7s.gif Op woensdag 15 juni 2011 21:49 schreef kaasplankje het volgende:
Hmm misschien moet ik toch nog maar eens verder kijken dan mijn neus lang is.
Gewoon meerdere winkels bezoeken. Trek de korflade open, ga er in staan. Kijk wat er gebeurt. Er zitten best wel wat kwaliteitsverschillen in ladesystemen, ladegeleiders etc. Ikea gebruikt bijvoorbeeld wel Blum, maar wel het allergoedkoopste. Kijk naar de draagvermogens van bepaalde elementen (weet niet of je dat bij ikea op kan vragen).

Let ook goed op mbt maattolerenatie van ikea kastwerk. Kan afhankelijk van je opstelling ook een nadeel zijn natuurlijk. Het korpus heeft een dunnere afwerklaag, het spaanplaat is van een veel lichtere persing (veel lucht) dan van de meeste keukens uit het (lage) midden segment.
De traverses zijn van spaanplaat. Van de "gemiddelde" keuken is dat van massief hout of multiplex. Etc.

Er zijn zoveel verschillen. Als jij de ikea-keuken mooi vind, en de kwaliteit lijkt je voldoende zou ik hem gewoon kopen hoor. Als je gewoon redelijk voorzichtig met het spul omgaat hoef het ook geen topkwaliteit te zijn. Ik moet zeggen dat ik bij kasten met draaibodems e.d. Ikea erg krakkemikkig aan vind voelen. De gewone kasten met deuren voel daarentegen wel goed aan.

[ Bericht 8% gewijzigd door Gulo op 15-06-2011 22:01:05 ]
  woensdag 15 juni 2011 @ 22:05:09 #156
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_98224937
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2011 21:55 schreef Gulo het volgende:

[..]

Gewoon meerdere winkels bezoeken. Trek de korflade open, ga er in staan. Kijk wat er gebeurt. Er zitten best wel wat kwaliteitsverschillen in ladesystemen, ladegeleiders etc. Ikea gebruikt bijvoorbeeld wel Blum, maar wel het allergoedkoopste. Kijk naar de draagvermogens van bepaalde elementen (weet niet of je dat bij ikea op kan vragen).

Let ook goed op mbt maattolerenatie van ikea kastwerk. Kan afhankelijk van je opstelling ook een nadeel zijn natuurlijk. Het korpus heeft een dunnere afwerklaag, het spaanplaat is van een veel lichtere persing (veel lucht) dan van de meeste keukens uit het (lage) midden segment.
De traverses zijn van spaanplaat. Van de "gemiddelde" keuken is dat van massief hout of multiplex. Etc.

Er zijn zoveel verschillen. Als jij de ikea-keuken mooi vind, en de kwaliteit lijkt je voldoende zou ik hem gewoon kopen hoor.
Wat bedoel je met:

-maattolerantie
-korpus
-traverses

Sorry hoor :@

Verder; we hebben "slechts" 8000.- begroot voor de keuken, we zijn allebei graag in de keuken.

We willen graag een stoer fornuis met meerdere ovens en 5 pitten en een grote wokbrander. De Falcon Elan 90 heeft ons gecharmeerd. Die kost 3000.- dus blijft er nog 5000.- over voor de rest.

Een keuken om te hakken en te bakken en te kneden en te koken.

Een koelkast hebben we al en andere apparatuur behalve een afwasmachine hebben we niet nodig.

Mij leek 't handig om niet naar een keukenshop te gaan omdat we bijna geen apparatuur nodig hebben en zo waarschijnlijk weinig korting te bedingen is. Maar ik kan me vergissen.
pi_98225532
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2011 21:52 schreef lezzer het volgende:

1. Sommige mensen hechten misschien wel niet zo aan een keuken.
[/quote]

Dat staat ze vrij. Net zoals het mij vrij staat om het doodzonde te vinden.

quote:
2. Sommige mensen hebben al tig keer een keuken van 40K in een huis geduwd en het huis na 4 jaar weer verkocht en gemerkt dat die investering geen zak waard was.
Hoezo? Dan heb je er toch 4 jaar plezier van gehad? En een mooie keuken is weldegelijk waardevermeerderend voor een woning.

quote:
3. Er zijn echt gewoon echt waar, mensen die vinden dat de kastjes van Ikea prima zijn.
Die hebben dan geen verstand van zaken. Dat mag, maar het is gewoon niet waar dat Ikea hele goede keukens maakt. Ze maken hele goedkope keukens met een prima prijs-kwaliteit verhouding. De Daihatsu onder de keukens zeg maar.

quote:
Nogmaals, ik heb kastjes en een blad ("goh wat een mooi blad is dat, is dat natuursteen?" "nee, gewoon van ikea" "goh, wauw")
Mensen die Ikea verwarren met natuursteen hebben dus geen verstand van zaken... Geloof me, heel veel mensen zien het er wel aan af en je houdt dan gewoon je mond, tenzij mensen zonodig een mening uit je willen trekken... en dan ben je weer een lul.

quote:
van Ikea, en verder de hele boel vol met a-merk apparatuur.
Mijn magnetron was duurder dan de hele rimram van keukenkastjes en blad blij elkaar.
Ik moet onwillekeurig denken aan een jong gastje met een oude roestige Astra en daarin een stereoinstallatie die de waarde van de auto ver overtreft...

quote:
Ik hou gewoon van flexibiliteit. Ik wil niet nu moeten kiezen voor een keuken die ik dan vervolgens 25 jaar mooi moet vinden. Ik zie dat overal om me heen en ik vind dat een drama.
Wispelturigheid is m.i. geen excuus om een Ikeakeuken in een dure woning te mikken...

quote:
En nogmaals, die kastjes zijn zo slecht niet.
I beg to differ. Ik vind de uitstraling duidelijk budget. Ik ben er al geen voorstander van om het in de bijkeuken te mikken...

quote:
En wat was er ook al weer mis met laminaat? Weet je überhaupt wat fatsoenlijk laminaat kost?
Wat heeft geld er nou weer mee te maken? Laminaat is fantasieloos en het past kwa uitstraling niet bij een villa. Natuursteen of hout. Punt.

quote:
Stijg ik in je achting met houten planken van 3cm dik?
Dat kan nog steeds verkeerd worden toegepast. Zo makkelijk ben ik niet! ;)
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
  woensdag 15 juni 2011 @ 22:15:56 #158
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_98225747
DS4 heeft wat mij betreft wel gelijk; als ik in een huis van een half miljoen zou wonen zat er ook een stikdure keuken in. :P
pi_98225793
quote:
14s.gif Op woensdag 15 juni 2011 22:05 schreef kaasplankje het volgende:
-maattolerantie
-korpus
-traverses
Met korpus bedoel ik de romp, het kastje zelf zeg maar.

Traverses: onderkastjes zijn aan de bovenzijde open (daar komt het blad op). Hier zitten wel "latten" de zogenaamde traverses.

Maattolerantie: als ik bij een gemiddeld keukenmerk een kast van 60 cm bestel is deze doorgaans 60 cm. Bij ikea kan dit 59,7 cm zijn, maar ook 60,2 cm. Dit kan problemen geven met blad (als je dat vooraf besteld op bepaalde maten, of je moet een grote veiligheidsmarge inbouwen). Maar wat te denken als je een eiland heb, dan kan het zomaar zijn dat je voegen/kieren krijgt.

Wil je ook nog een stenen blad voor die 5000 euro, of niet? Wat voor kastwerk wil je hebben? Voor de korting maakt het trouwens niet uit of je daar nu je apparatuur haalt of niet hoor. Sowieso kan het nooit kwaad om de berekening van de ikea mee te nemen om te onderhandelen lijkt me.
  woensdag 15 juni 2011 @ 22:32:45 #160
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_98226840
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2011 22:16 schreef Gulo het volgende:

Met korpus bedoel ik de romp, het kastje zelf zeg maar.

Traverses: onderkastjes zijn aan de bovenzijde open (daar komt het blad op). Hier zitten wel "latten" de zogenaamde traverses.

Maattolerantie: als ik bij een gemiddeld keukenmerk een kast van 60 cm bestel is deze doorgaans 60 cm. Bij ikea kan dit 59,7 cm zijn, maar ook 60,2 cm. Dit kan problemen geven met blad (als je dat vooraf besteld op bepaalde maten, of je moet een grote veiligheidsmarge inbouwen). Maar wat te denken als je een eiland heb, dan kan het zomaar zijn dat je voegen/kieren krijgt.

Wil je ook nog een stenen blad voor die 5000 euro, of niet? Wat voor kastwerk wil je hebben? Voor de korting maakt het trouwens niet uit of je daar nu je apparatuur haalt of niet hoor. Sowieso kan het nooit kwaad om de berekening van de ikea mee te nemen om te onderhandelen lijkt me.
Oké thanks.
Maattolerantie is wel belangrijk idd, uiteindelijk met de installatie best weg te werken een paar cm maar toch wel belangrijk.

Traverses van spaanplaat zijn ronduit kut, want die breken als glas bij monteren van de keuken. Maar goed, geen ware problemen als je een beetje handig met hout bent. Dat heb ik al geleerd na installeren van een simpel Gamma keukentje in mijn volkstuinhuisje.
Een stevig kastje is wel ook wel prettig ja, dat zie je na een aantal jaar stevig gebruik wel terug.

Verder hoef ik geen stenen blad, ik ben wel een fan van natuurlijke materialen en niet echt van de plastics, hoe goed dat ook mag zijn. Ikea heeft een eiken blad van 5cm voor 169.- bij 254cm x 64 cm. Dat leek me een beste deal. De kastendeurtjes en ladenfronten willen we ook massief hout, maar niet té klassiek, een beetje neutraal.

Mijn pa is trouwens superhandig, met zijn hulp bouwen we wel een keuken.
pi_98227461
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2011 22:32 schreef kaasplankje het volgende:
Traverses van spaanplaat zijn ronduit kut, want die breken als glas bij monteren van de keuken. Maar goed, geen ware problemen als je een beetje handig met hout bent.
Exact, is wat mij betreft ook geen issue omdat je dat doodeenvoudig zelf vervangen kan (indien al nodig). Was meer om wat verschillen te illustreren.

quote:
Verder hoef ik geen stenen blad, ik ben wel een fan van natuurlijke materialen en niet echt van de plastics, hoe goed dat ook mag zijn. Ikea heeft een eiken blad van 5cm voor 169.- bij 254cm x 64 cm. Dat leek me een beste deal.
Dat is erg goedkoop inderdaad! Maar hoe doe je dat bijvoorbeeld met de spoelbakuitsparing. Normaliter krijg je een onderbouw-spoelbak bij hout. Inleg willen leveranciers niet leveren omdat hout "werkt". Opbouw zou misschien nog kunnen, maar dat ziet er wel zo verschrikkelijk goedkoop uit. Valt me trouwens op dat ikea keukens heel vaak een opbouwspoelbak hebben. Geen idee waarom eigenlijk. (nou ja, omdat het goedkoper is waarschijnlijk)

quote:
Mijn pa is trouwens superhandig, met zijn hulp bouwen we wel een keuken.
Je kan sowieso ook zelf een keuken maken scratch, af aan. Als je pa alle tijd heeft en het leuk vindt tenminste. Dan kan je alles zelf bepalen en hoef je ook niet te onderhandelen. Dikke kans dat je aan materialen echter wel alsnog veel kwijt bent.
  woensdag 15 juni 2011 @ 22:49:46 #162
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_98228061
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2011 22:41 schreef Gulo het volgende:

[..]

Exact, is wat mij betreft ook geen issue omdat je dat doodeenvoudig zelf vervangen kan (indien al nodig). Was meer om wat verschillen te illustreren.

Wel irritant dat er op zoiets ombenulligs nog bezuinigd wordt, ik heb dan het gevoel van: pff is nou een vuren lat al te duur?
quote:
Dat is erg goedkoop inderdaad! Maar hoe doe je dat bijvoorbeeld met de spoelbakuitsparing. Normaliter krijg je een onderbouw-spoelbak bij hout. Inleg willen leveranciers niet leveren omdat hout "werkt". Opbouw zou misschien nog kunnen, maar dat ziet er wel zo verschrikkelijk goedkoop uit. Valt me trouwens op dat ikea keukens heel vaak een opbouwspoelbak hebben. Geen idee waarom eigenlijk. (nou ja, omdat het goedkoper is waarschijnlijk)

Met "opbouwspoelbak" bedoel je dat de spoelbak op het blad ligt ofwa? dus een opstaand randje vanaf het werkblad? Dat is wel lastig als je een nat aanrecht hebt, dan moet je al het water "opdweilen" ipv dat je het zo in de gootsteen schuift.
quote:
Je kan sowieso ook zelf een keuken maken scratch, af aan. Als je pa alle tijd heeft en het leuk vindt tenminste. Dan kan je alles zelf bepalen en hoef je ook niet te onderhandelen. Dikke kans dat je aan materialen echter wel alsnog veel kwijt bent.
Tja, mijn ervaring is dat compleet kopen (en evt. zelf installeren/assembleren) toch meestal goedkoper is dan alles zelf los kopen. Dit niet zozeer met keukens maar meer algemeen beschouwd.
pi_98228791
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2011 22:49 schreef kaasplankje het volgende:
Met "opbouwspoelbak" bedoel je dat de spoelbak op het blad ligt ofwa? dus een opstaand randje vanaf het werkblad? Dat is wel lastig als je een nat aanrecht hebt, dan moet je al het water "opdweilen" ipv dat je het zo in de gootsteen schuift.
Exact! Een opbouwspoelbak is buitengewoon onpractisch (objectief) en ziet er echt niet uit (subjectief). Ik zou echt niet weten waarom mensen dat zouden willen!

Als je een spaanplaat werkblad hebt heb je overigens geen keuze, dan heb je noodgewongen opbouw. Inleg kan natuurlijk niet gefreesd worden bij spaanplaat, bij multiplex wel.

Wat betreft het houten blad, als je pa er handig is kan hij misschien wel een onderbouw-uitsparing maken. ( is een kwestie van zagen en de rand mooi afwerken.

(let op dat je bij een onderbouw-spoelbak, de spoelbak wel goed fixeert middels een gepast constructie. Bij opbouw of inleg steunt de bak op het blad, bij onderbouw dus niet. Nu is een spoelbak niet zo zwaar, maar als hij vol zit met wat weeg hij natuurlijk tientallen kilo's. ;)

quote:
Tja, mijn ervaring is dat compleet kopen (en evt. zelf installeren/assembleren) toch meestal goedkoper is dan alles zelf los kopen. Dit niet zozeer met keukens maar meer algemeen beschouwd.
Klopt. Jammer is dat. Vroeger naaide mijn moeder nog wel eens kleren voor ons. Omdat ze het leuk vond, en omdat het geld bespaarde. Tegenwoordig moet je het alleen nog doen als je het heel leuk vindt, want het is doorgaans goedkoper om een kant en klaar kledingstuk te kopen.
Offtopic, I know. :@
pi_98228836
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2011 22:41 schreef Gulo het volgende:

Valt me trouwens op dat ikea keukens heel vaak een opbouwspoelbak hebben. Geen idee waarom eigenlijk. (nou ja, omdat het goedkoper is waarschijnlijk)
Volgens mij omdat Ikea niets anders levert...
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
pi_98228891
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2011 23:01 schreef DS4 het volgende:

[..]

Volgens mij omdat Ikea niets anders levert...
Serieus? Waarom zou dan zijn? Leveren die alleen maar spaanplaat ofzo dan? Ik bedoel, als je toch de meerprijs voor multiplex betaalt, dan neem je toch ook inleg neem ik aan.
pi_98236705
Ik weet het niet, maar volgens mij zou er geen Ikea zijn zonder spaanplaat, dus wie weet...
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
  donderdag 16 juni 2011 @ 07:57:11 #167
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_98236903
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2011 23:01 schreef DS4 het volgende:

[..]

Volgens mij omdat Ikea niets anders levert...
Dat is een hele tijd zo geweest, maar bij Ikea staat de tijd ook niet stil ;)

In een gemiddelde Vinex-woning zou ik trouwens liever een goede Ikeakeuken laten plaatsen dan een DMG-keuken van dezelfde prijs.

Bij Ikea is niet alles kwalitatief even goed, maar de prijs-kwaliteit verhouding is over het algemeen wel heel goed, en het ontstijgt het niveau Leen Bagger zelfs bij de goedkoopste range.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 16 juni 2011 @ 08:01:43 #168
238326 Worteltjestaart
Lid van de Copycat-fanclub
pi_98236958
En waarom zou je geen Ikea mogen plaatsen in een dure woning?
Het is maar net wat je belangrijk vindt. Ik zou het persoonlijk onzin vinden om een nieuwe Ferrari voor een klein huis van 125.000 euro te hebben staan, maar wie ben ik (of iemand anders) om daar over te oordelen? Zolang het met je eigen, eerlijk verdiende, geld is betaald, nou en?

En wat betreft laminaat vs hout: klopt, je ziet het verschil altijd wel. Maar ook al hadden wij geld en voorkeur voor hout, we hebben toch gekozen voor high-end laminaat vanwege het gemak. Veel onderhoudsvriendelijker, en eenvoudiger te plaatsen omdat we dan geen deuren en drempels hoefden af te zagen/verhogen etc.

Overigens, als ik kijk naar de Siematic van mijn broer, zie ik kwalitatief niet zo veel verschil met DMG of Ikea hoor. Maar ik ben dan ook geen expert...
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2422880/2/50#p176814828" target="_blank" >maandag 29 januari 2018 10:31</a> schreef richolio het volgende:[/b]
Kijk even naar de post van worteltjestaart en neem het goed in je op.
  donderdag 16 juni 2011 @ 08:10:08 #169
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_98237046
Wat jij plaatst in je woning van een (half) miljoen moet je uiteraard zelf weten, maar over het algemeen is de waarde van de keuken een X-percentage van de waarde van het huis, en een enorme afwijking in die verhouding boeit niet zolang je er in woont, maar als je het huis wilt verkopen dan heeft zo'n afwijking wel effect.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_98237118
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2011 22:13 schreef DS4 het volgende:
En een mooie keuken is weldegelijk waardevermeerderend voor een woning.
smaken verschillen: hoe vaak zie je niet een spiksplinternieuwe keuken uit een woning gesloopt worden die net verkocht is? :')

een keuken is alleen waardevermeerderend als het de smaak van de (potentiele) koper is, anders is het zelfs waardeverminderend omdat ze nog budget over moeten houden voor een nieuwe keuken :)

ergo: reken er maar niet op dat je dure keuken ook maar iets voor de prijs van je woning doet :P
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ ლ(ಠ益ಠლ) ٩͡๏̯͡๏۶ ಠ_ಠ ᕕ( ᐛ )ᕗ
pi_98237256
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2011 08:10 schreef Leandra het volgende:
Wat jij plaatst in je woning van een (half) miljoen moet je uiteraard zelf weten, maar over het algemeen is de waarde van de keuken een X-percentage van de waarde van het huis, en een enorme afwijking in die verhouding boeit niet zolang je er in woont, maar als je het huis wilt verkopen dan heeft zo'n afwijking wel effect.
Weet je ongeveer wat X is? Ik ben benieuwd of we relatief te veel of te weinig hebben uitgegeven :P
Klussen deel 1 en 2
pi_98237303
Ik heb het over waardeverminderende factoren. Afknappers dus. En voor de goede orde, ik had het niet over een huis van 5 ton...
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
  donderdag 16 juni 2011 @ 08:33:43 #173
238326 Worteltjestaart
Lid van de Copycat-fanclub
pi_98237309
Wij hebben ongeveer 3% van de waarde van ons huis geinvesteerd in de keuken.
Voor een huis van een half miljoen zou dat een budget van 15000 euro geven voor een keuken.

Ik gok dat ergens tussen de 3 en 5% wel 'normaal' is.

Overigens ben ik het ermee eens dat een keuken slechts deels waardevermeerderend werkt. Natuurlijk kun je beter een goede keuken dan een vervallen plank met een emmer als spoelbak hebben, maar vooral de 'excentrieke' ontwerpen zijn zo smaakgevoelig dat hun aanwezigheid eerder prijsdrukkend dan opdrijvend kan zijn.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2422880/2/50#p176814828" target="_blank" >maandag 29 januari 2018 10:31</a> schreef richolio het volgende:[/b]
Kijk even naar de post van worteltjestaart en neem het goed in je op.
  donderdag 16 juni 2011 @ 08:34:18 #174
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_98237316
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2011 08:29 schreef sheonlydreams86 het volgende:

[..]

Weet je ongeveer wat X is? Ik ben benieuwd of we relatief te veel of te weinig hebben uitgegeven :P
Ik denk dat het ongeveer tussen de 5 en de 7,5 procent ligt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_98237599
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2011 23:02 schreef Gulo het volgende:Leveren die alleen maar spaanplaat ofzo dan? Ik bedoel, als je toch de meerprijs voor multiplex betaalt, dan neem je toch ook inleg neem ik aan.
Volgens mij heeft Ikea maar drie werkbladen: Lagan (massief beuken), Numerär en Prägel (beide spaanplaat). Ikea heeft dus geen multiplex werkbladen.

Ik heb niks tegen Ikea keukens, maar de werkbladen hebben echt nadelen. Dat massieve beuken moet je echt gedisciplineerd onderhouden met lazuur/olie. Die spaanplaten bladen hebben een keuharde melamine toplaag, maar als je twee bladen onder een 45 graden hoek tegen elkaar monteert, dan krijg je spaanplaat dat gaat bobbelen aan de randen. Ook al is de hoek keurig gezaagd en heb je goed de kit toegepast, zelf dan heb ik twee Ikea keukens gezien waar die hechting ging bobbelen.
Tout comprendre ce n'est pas tout pardonner.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')