Dat is juíst veredeld witbroodquote:Op maandag 13 juni 2011 19:25 schreef dribbel79 het volgende:
De pain de bologne niet...en da's ook bruin brood...
Same here, wat een smerige toetjesquote:Op zondag 12 juni 2011 17:01 schreef Marloes het volgende:
Meest recente miskoop waren de lemon cheesecake toetjes..
Second that!! Zelf maken, is echt beter!quote:Op zondag 19 juni 2011 12:55 schreef NiTiN het volgende:
[ afbeelding ]
ik had de hot variant, maar wat een kunstmatig spul. Te glad en te weinig structuur en zeker te weinig tomatenstukjes erin.
Als je een mooi recept hebt let me knowquote:Op zondag 19 juni 2011 13:00 schreef Guppyfriend het volgende:
[..]
Second that!! Zelf maken, is echt beter!
Deze heb ik wel eens gemaakt, komt uit het Kinderkookboek, dus let niet om de namenquote:Op zondag 19 juni 2011 13:02 schreef NiTiN het volgende:
[..]
Als je een mooi recept hebt let me know. Tomaat, ui, knoflook en wat chili's en/of jalapenos, veel verder kom ik niet.
Hahaha heeeeel herkenbaar!!quote:Op zondag 19 juni 2011 12:56 schreef Bolkesteijn het volgende:
AH Cayennepeper en AH Chilipoeder. Ik verwacht een potje gemalen cayennepeper te kopen, bij thuiskomst blijkt dat het hoofdingrediënt paprikapoeder is vermengd met chilipoeder (dat bestaat helemaal niet als zuiver ingrediënt).Cayennepeper moet zuiver gemalen gemalen cayennepeper zijn terwijl chilipoeder juist een mengsel is van komijn, cayennepeper, oregano en paprikapoeder is. AH etiketteert dus verkeerd.
Ik had laatst AH hamburgers voor mijn vriend gekocht. het leek net klei. Echt heel vreemd spul.quote:Op zaterdag 18 juni 2011 11:08 schreef _Loki het volgende:
Ik ben de extra magere hamburgers vergeten, met 20% plantaardig spul erin.
Was ooit in de aanbieding, meegenomen voor broodje hamburger... gadverdámme. Dat was een van de weinige dingen die ik echt vies vond.
Echt te goor iddquote:Op maandag 13 juni 2011 18:03 schreef cinnamongirl het volgende:
[..]
Hey dit wilde ik net posten![ afbeelding ]
Ik heb er net eentje op en gadver! Het smaakte alsof het niet goed meer is. En dan die vieze slijmerige zure gele saus.....brr...
Ja, precies NU dus:quote:Op maandag 20 juni 2011 19:01 schreef Guppyfriend het volgende:
Je moet ook wachten tot het het seizoen is. Dan zijn ze goedkoper en zoeter
http://www.bredavandaag.n(...)uurt-maar-drie-wekenquote:“We zijn natuurlijk afgedwaald van de natuur”, aldus Rene. Hij vertelt dat het aardbeienseizoen eigenlijk maar 3 weken duurt, van half juni tot begin juli.
mn zwager is aardbeienteler en die heeft zeer zoete aardbeien van mei tot en met minimaal oktober en 'gewone' aardbeien ook nog in april en november/decemberquote:Op maandag 20 juni 2011 19:06 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ja, precies NU dus:
[..]
http://www.bredavandaag.n(...)uurt-maar-drie-weken
Oh, my badquote:Op maandag 20 juni 2011 19:06 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ja, precies NU dus:
[..]
http://www.bredavandaag.n(...)uurt-maar-drie-weken
Bij de groenteboer zijn ze goedkoper en lekkerderquote:Op maandag 20 juni 2011 18:28 schreef juxtaposition het volgende:
Vandaag voor 4(!) euro een bak aardbeien gekocht. Ze waren zuur
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |