kirsten. | woensdag 1 juni 2011 @ 22:58 |
Aangezien ik over een aantal dagen de sleutel van mijn appartementje krijg, houdt dat ook in dat mijn prakkie niet meer op tafel staat als ik thuiskom... Ach, volwassen worden, zelf wassen, zelf schoonmaken... en zelf koken ![]() ![]() Ik ben absoluut geen held in zelf een snel gerecht in elkaar flansen en in mijn koelkast waren ook altijd dingen aan het wegkwijnen. Hebben de culinair onderlegde FOK!kers hier nog wat tips, trucs en recepten voor makkelijke, snelle maar toch lekkere gerechten voor 2 personen? Misschien nog even belangrijk om het bah-lijstje erbij te zetten: ik vind gehakt niet zo heel lekker, vriendlief vindt krootjes niet zo lekker (boehoe mijn lievelingseten...) en we vinden allebei tomaat niet zo lekker. De dingen zoals spaghetti en macaroni vallen dus al een beetje af, alhoewel variaties natuurlijk welkom zijn ![]() | |
Gangsterboi | woensdag 1 juni 2011 @ 23:00 |
Quyxz_ | woensdag 1 juni 2011 @ 23:00 |
Al die wereldgerechtenpakjes van Knorr zijn voor 2 personen en dat is zeer makkelijk. ![]() Deze dus: http://www.knorr.nl/site/producten/543226/groep | |
Socios | woensdag 1 juni 2011 @ 23:06 |
Aardappelen en groenten koken in één pan is echt niet zo moeilijk. | |
-AnneX- | woensdag 1 juni 2011 @ 23:08 |
wtf zijn 'krootjes' ![]() | |
2dope | woensdag 1 juni 2011 @ 23:08 |
Prakkie ![]() | |
kirsten. | woensdag 1 juni 2011 @ 23:08 |
nee maar om dat nou elke dag te eten, nee bedankt. Ik zou zo graag wat receptjes enzo of tips van simpele maar wel leuke gerechten willen! ![]() Kijk dat bedoel ik, daar dénk ik geeneens aan als ik in de supermarkt loop ![]() | |
kirsten. | woensdag 1 juni 2011 @ 23:09 |
rode bieten. heel lekker als je er een beetje kaasblokjes doorheen doet en dat een beetje laat smelten ![]() | |
-AnneX- | woensdag 1 juni 2011 @ 23:10 |
zeg dan gewoon rode bieten ![]() oh en de conimex boemboe's zijn ook zeer goed te doen ![]() | |
uw_koninklijke_sneuheid | woensdag 1 juni 2011 @ 23:10 |
Zo simpel, kipfilet, wokgroente, noodles, woksaus, klaar. | |
Mishu | woensdag 1 juni 2011 @ 23:10 |
Van die texmex pakjes zijn ook handig. | |
sheonlydreams86 | woensdag 1 juni 2011 @ 23:14 |
Pasta met ham (of spekjes), champignons, spinazie (gewoon of a la creme) en blikje mais, evt roomkaas. Goedkoop, goed te doen voor 2 personen of voor grote groepen. | |
golfer | woensdag 1 juni 2011 @ 23:18 |
Het FOK!-kookboek! | |
Seam | woensdag 1 juni 2011 @ 23:28 |
Gast, dank voor deze post ![]() | |
MASD | woensdag 1 juni 2011 @ 23:31 |
Sauerkraut->kraut->kroot. | |
golfer | woensdag 1 juni 2011 @ 23:43 |
![]() Rode bieten. | |
#ANONIEM | woensdag 1 juni 2011 @ 23:46 |
Dit. Tevens: Magnetron. De jeugd van tegenwoordig ![]() | |
MASD | donderdag 2 juni 2011 @ 00:18 |
Dat werkt toch niet. | |
honeyblack | donderdag 2 juni 2011 @ 00:39 |
je hebt op diverse sites receptenzoekers bij sommige kan je allemaal spullen die bijv opmoeten zelf invullen. Kan je overigens ook op google doen. Makkelijker kan niet. En er komt altijd wel een recept uit voort. 1 tip grote pan soep maken en in kleine porties invriezen. Zo heb je altijd wat achter de hand. | |
Specularium | donderdag 2 juni 2011 @ 01:44 |
Het Fokke en Sukke kookboek halen. ![]() Op low budget gericht, de ongeveer prijzen erbij. Het ligt allemaal voor de hand wat er in staat maar het is handig. Ook gericht op voor 1 persoon koken
| |
Seven. | donderdag 2 juni 2011 @ 03:35 |
Goeie soep en zeer cheap: 2 liter water aan de kook brengen 2 blokjes runderbouillon toevoegen 2 pakjes spekblokjes goed gaar bakken, echt donkerbruin laten worden, beetje krokant 2 courgettes in redelijk kleine blokjes erin, flink laten koken, fijnstampen met zo'n ding waar je ook aardappelpuree mee maakt laag vuurtje een bosje lente-uitjes fijnsnijden (of eigenlijk zoveel je wil, ik snij meestal 2 bosjes ![]() spekjes erbij (ik gooi meestal het vet erbij voor de smaak), lente-ui erbij, minuutje laten koken. Opscheppen maar. Kun je dagen van eten, ook lekker voor de lunch, wel beetje wintersoepje. Spaghetti Bolognese (lekker en cheap) Halve kilo gehakt, op laag vuurtje garen Breng water aan de kook en doe daar je pasta in, laat op laag vuurtje garen In een andere pan doe je olijfolie, fruit een fijngehakt teentje knoflook en 2 gesnipperde uien aan, zodat ze lichtbruin worden (verse knoflook kun je ook vervangen door knoflookpoeder..) . Verder invullen zoals jij het lekker vindt en wat het budget toelaat (paprika, champignon etc etc.). Doe er 2 blikjes tomatenblokjes of gepelde tomaten bij. Doe er uiteindelijk nog de gehakt bij. Nu ga je steeds toevoegen en proeven. Weer zelf in te vullen. Oregano, basilicum, peper, zout (met verse kruiden is het trouwens veel lekkerder. Giet de pasta af en doe er wat olijfolie bij, goed doorhusselen. Op je bord, flinke lepel saus er middenin en ![]() Stamppotten (cheap en lekker) Basis zijn je aardappelen, 1 kilo. Schillen en heel goed gaar koken. Stampen met melk tot je een fijne textuur krijgt. Dan op smaak brengen met peper, zout, nootmuskaat en gebakken spekjes. Groenten is altijd simpel. Onderin de pan kook je je aardappelen, bovenin je groenten. Alles gaat tegelijk de pan in. De helft aardappelen, de helft groenten en gewoon meestampen. 1000 gram boerenkool 500 gram ui, 500 gram wortel (in grote blokjes gesneden) 1000 gram zuurkool etc etc Stuk vlees naar wens, klaar. Invriezen: check. | |
kirsten. | donderdag 2 juni 2011 @ 08:17 |
Bedankt allemaal voor de tips ![]() dat FOK-kookboek is trouwens echt ideaal, wist helemaal niet dat dat bestond joh! ja maar ik wil nou juist eens geen magnetronvoer eten, maar zelf koken. Het moet alleen niet teveel tijd en geld in beslag gaan nemen. | |
kirsten. | donderdag 2 juni 2011 @ 08:19 |
ooh die soep klinkt erg lekker! De rest ook hoor maar vooral die soep ![]() | |
Reflectionne | donderdag 2 juni 2011 @ 08:30 |
Pasta, pesto, spinazie, spekjes, champignons Pasta, rode saus, paprika, courgette, champignons, gehakt Ook simpel en ideaal aan te passen aan hoeveel mensen er mee eten.. Verder, op www.appie.nl staan veel recepten | |
Pietverdriet | donderdag 2 juni 2011 @ 09:07 |
Krootjes! | |
Pietverdriet | donderdag 2 juni 2011 @ 09:08 |
Studentenrecept: Neem een fris jong studentje (of studente naar smaak) en was deze grondig, ze kunnen erg vies zijn. Neem een pak vla en giet deze over het leergierig jong mens. Smullen | |
FkTwkGs2012 | donderdag 2 juni 2011 @ 10:21 |
![]() + ![]() nomnomnom ![]() | |
Pietverdriet | donderdag 2 juni 2011 @ 10:28 |
Ze lijkt me een voorbeeld voor de goed wassen opmerking. | |
Erasmo | donderdag 2 juni 2011 @ 10:28 |
Dat is toch een vlaflip mallerd ![]() | |
Pietverdriet | donderdag 2 juni 2011 @ 10:31 |
Deze Flip met vla ![]() | |
Weltschmerz | donderdag 2 juni 2011 @ 12:22 |
Ik vind de 'studentenkeuken' altijd een beetje onderschat, ik at toen best goed en ik maak nog steeds wel eens dingen die ik toen ook maakte. Simpel eten kan best heel lekker zijn. Wat studenten paradoxaal genoeg vaak fout deden is dat ze het niet simpel houden en niet weten wat ze met welk doel doen. Vaak voegen ze veel op zich lekkere maar dure ingredienten toe in de veronderstelling dat het eten daar lekkerder van wordt. Maar 4 ingredienten of hoofsmaken zijn voor de Italiaanse keuken vaak genoeg, dan zeker ook voor een student. Als je het simpel houdt heb je vaak als voordeel dat je niet met een koelkast vol met overgebleven ingredienten zit. Neem bijvoorbeeld de spaghetti met spinazie en spekjes, een beroemd studentengerecht. Dat heb ik zo vaak verkloot gezien door spinazie al la creme te nemen, er blauwaderige kaas of kruidenkaas, champignos en zelfs gehakt doorheen te doen, 'koksroom'. en dan de spekjes te hard gebakken (op te laag vuur) in margarine en de knoflook aangebrand of in poedervorm en bestrooid met peper uit een potje. Terwijl als je het simpel houdt, het veel lekkerder wordt, maar dan moet je wel weten wat je koopt en wat je doet. De saus kan makkelijk binnen de tijd dat de spaghetti nodig heeft, 15 minuten inclusief water koken: Zet een pan met olijfolie op, sla een paar tenen knoflook plat, en doe ze in de olie en laat ze niet te bruin worden. Zet koud water op, zet de rest van de spullen klaar (het moest toch snel? Begin met hetgene wat het meeste tijd nodig heeft, die knoflook heeft even tijd nodig om de smaak af te geven aan de olie). Vis de knoflook uit de pan, zo krijg je een volle maar zachte knoflooksmaak, doe de gerookte spekblokjes erin (de spekjesparadox: zacht bakken geeft harde spekjes, hard bakken zachte), niet teveel, wordt het niet lekkerder van, van echt goed spek wel. Doe de spaghetti in het kokende water (gewoon goede spaghetti van hard graan, grand italia of zo) Men Schudde een pak (of iets minder) deelblokjes diepvriesspinazie in de pan, sans la creme, die creme smaakt niet, en een beetje roeren om wat sneller te ontdooien. Eventueel wat plakjes zwarte olijven erdoor. Voeg op het laatst, dus als de spaghetti bijna beetgaar is, een bakje slagroom toe, desnoods creme fraiche, en eventueel een losgeslagen ei tegen stroeve tanden van de spinazie. Room wordt niet lekkerder van lang opstaan of hoge temperaturen. Spaghetti afgieten, Peper malen en klaar. Ik geef je nu een recept, maar als voorbeeld van hoe je naar mijn bescheiden mening effectief leert koken. Je kunt er best nog iets aan toevoegen, maar het gaat erom dat je weet waarom je iets toevoegt, net zoals je moet weten waarom je wat koopt en waarom je welk ingredient welke warmte geeft (denk erom, het gaat om de hitte van de ingredienten, en dus de pan, dat loopt niet helemaal gelijk met de vlamhoogte). Als je dat weet heb je ook de volgorde van aanpak al, en kun je snel en simpel koken. | |
Karina | donderdag 2 juni 2011 @ 12:27 |
Ik heb een hekel aan koken en maak meestal iets makkelijks, meestal niet al te gezond ![]() Ik doe alleen de uitjes erdoorheen in plaats van apart erbij. | |
Seven. | donderdag 2 juni 2011 @ 12:43 |
Kan binnen 20 minuutjes op tafel staan. En ja, die is ook echt heel lekker. | |
Muck | donderdag 2 juni 2011 @ 12:47 |
graag gedaan ![]() | |
MaximusTG | donderdag 2 juni 2011 @ 13:28 |
Ik wil je graag ook nog even op het pizzatopic wijzen: [Pizza] Zelf pizza maken, beginners en gevorderden #9 Dat is natuurlijk wel (vaak) met tomaat, maar ik gok zo dat je het op pizza wel lust...? | |
kirsten. | donderdag 2 juni 2011 @ 13:54 |
![]() dat klinkt erg goed. Klopt wel wat je zegt, vaak hou ik maar een recept aan en denk ik 'ach, dat kan er vaaast ook nog wel bij' met als gevolg dat het niet bepaald lekker is (ik noem een pastaschotel met tonijn... recept zei 1,5 blikje tonijn maar ik had geen zin om met z'n half blikje te zitten, gooi alles erbij en vervolgens is het echt droge meuk... ja, wel maf eigelijk maar pizza vind ik prima, terwijl ik gewone tomaatblokjes of haptomaatjes echt niet lekker vind. Bedankt iig voor de topiclink! | |
trovey | donderdag 2 juni 2011 @ 13:54 |
Laat je vriend koken...opgelost en slotje. ![]() | |
Weltschmerz | donderdag 2 juni 2011 @ 16:03 |
Of kwam dat omdat je het te vroeg erbij deed? Tonijn uit blik hoeft alleen maar even warm te worden. Maar ik zou dus al niet aan iets beginnen waar 1,5 blik tonijn in moet, ik gooi in principe geen dier weg, en dan moetje weer een blikje gaan afdekken terwijl het eten klaar is? Als het klaar is moet het op tafel. Het snelle begint al bij het kopen in de juiste porties, en ik reken de afwas trouwens ook altijd mee, snel koken en lang pannen, bakjes en keukenmachines afwassen is niet echt winst, vooral omdat koken leuker is dan afwassen. Wat ik ook wel eens doe is een aardappelschotel met geraspte kaas en spek en groente uit de oven. Of paprika, tomaat en ui, of courgette. Maar die oven moet voorverwarmen, en dat bakje krieltjes moet gaar. Dan doe ik het voorverwarmen met magnetron erbij en de aardappels met olijfolie alvast in de ovenschaal. En dan als die voorverward is de inmiddels gesneden groente, spek, kaas en knoflook er doorheen (ook weer hele platgeslagen tenen die ik er later uitvis, uiteraard leg ik ze op een plek die ik onthou zodat ik niet aan zoeken kom), en 20 minuten op 200 of zo, zodat alles goed gaar is maar niks te gaar. Netto bereidingstijd 5 minuten, culinair niet zo heel verantwoord, de aardappeltjes kunnen vast lekkerder, maar het smaakt toch prima. Ik heb er ook wel lol in met zo min mogelijk tijd en moeite iets op tafel te krijgen wat niet heel bijzonder is, maar wel gewoon lekker goed eten. Ik geniet ervan dat het allemaal zo efficient en snel kan. | |
Bleie | donderdag 2 juni 2011 @ 18:22 |
Pasta met spinazie en roomkaas is wel dé studentenhap denk ik. Maar wat ik ook wel had (het is lekkerder dan het klinkt) is dit: uitje snipperen en fruiten, reepjes kipfilet erbij, dan creme fraiche. Rustig warm laten worden, ondertussen perziken uit blik in stukjes snijden, die met het sap het uit het blik bij de kip doen. Hoeveelheid sap hangt een beetje van je smaak af. Op smaak brengen met zout, peper en wat cayennepeper. Serveren met pasta (penne oid). Staat binnen 20 minuten op tafel. En koop (of vraag) een paar leuke basiskookboeken, daar leer je veel uit. | |
Pietverdriet | donderdag 2 juni 2011 @ 18:26 |
Denk niet dat de meeste studenten zich dat vaak voor 1 maaltijd kunnen veroorloven. | |
#ANONIEM | donderdag 2 juni 2011 @ 18:31 |
Pasta, spinazie en spekjes. Bazenmaaltijd! En dan van die Grozetta parmezaanse strooikaas erbij. | |
Bleie | donderdag 2 juni 2011 @ 18:31 |
Dat zal toch wel meevallen? Goed kipfilet is niet heel goedkoop (maar als je bio-industriekip neemt, valt dat ook wel weer mee), maar creme fraiche (voor 2 personen is een klein bakje genoeg) en een blik perziken zijn echt niet duur. Huisgenootje en ik aten het regelmatig, totdat huisgenootje vegetarisch werd. Daarna nog een keer geprobeerd tofu, maar dat was echt niet te eten. | |
Erasmo | donderdag 2 juni 2011 @ 18:49 |
Even de webwinkel van de AH als maatstaf genomen: AH puur&eerlijk scharrelvlees kipfilet 2 stuks - ¤3,22 AH Perziken half op lichte siroop, blik 410 gr - ¤0,89 AH Crème fraîche, beker 200 ml - ¤0,74 + ------------------------------------------------------------------ ¤4,85 | |
loecje | donderdag 2 juni 2011 @ 18:56 |
dat kan wel goedkoper. het gaat maar om 1 portie. en voor goedkoop ga je neit naar de AH maar aldi ofzo. uitje (1 net a 20st voor 65 cent) 3 cent creme fraiche(bakje 200ml voor 40cent), genoeg voor 2x dus ongeveer 20cent kiloverpakking supermarkt kipfilet (4.50 voor 6stuks). 1 stukje gebruiken, rest de vriezer in. +- 75cent perzik uit blik(blik 465g voor 70cent): de helft is wel genoeg +-35cent penne koop ik persoonlijk niet, macaroni is goed genoeg. (1kl voor 65cent) 1portie100gr dus +- 7cent kruiden kosten omgerekend bijna niets maaltijd voor onder de 1.50 je bent student of je bent het niet... ![]() edit: met prijzen erbij [ Bericht 19% gewijzigd door loecje op 02-06-2011 19:11:04 ] | |
FkTwkGs2012 | donderdag 2 juni 2011 @ 19:17 |
Goedkoop & gezond. Lekker prutje wat (met wat doorlooptijd) zonder veel werk op tafel is te krijgen: - gepureerde sojabonen met masalakerrie (kost: weinig) - als saus over de rijst te gebruiken - zilvervliesrijst (omdat je gezond belangrijk vindt - voor de extra pitamientjes) - boontjes Sojabonen gedroogd kopen (kost geen drol; voor 1 euro ofzo heb je 500 grams pak). Koffiekopje vol, 24 uur laten weken, 3 uur (!) koken. Je kunt extra maken en invriezen. Na het koken blenderen met masalakerrie tot het op smaak is (kookvocht bijvoegen tot je een mooie sausstructuur hebt). 1 kopje rijst pp. De rijst met 2 kopjes water per kopje rijst in een pannetje. Pannetje laten koken. Na 5 minuten de boontjes erbij. Nog 15 mins laten koken (uitgaande van rijst die 20 mins nodig heeft; sperzieboontjes zijn in 15 klaar). Als het goed is is de pan praktisch aan het droogkoken aan het eind van de 20 minuten. Opscheppen, sojabonenprut erover en smullen ![]() Totale kosten (excl gas); als het een euro is is het veel. Duurste onderdeel zijn de verse boontjes, en dat kun je natuurlijk prima vervangen door een andere groente die op dat moment cheap is. | |
kirsten. | donderdag 2 juni 2011 @ 19:28 |
Ook weer bedankt voor deze tips! oh en pasta met perzik lijkt me best lekker ![]() ![]() ![]() | |
Seven. | donderdag 2 juni 2011 @ 19:56 |
Als je een keer iets anders wil (mensen op bezoek of zo, makkelijk van tevoren te bereiden): gevulde paprika (halveren maar steel ter versiering laten zitten, schoonmaken, in de ovenschaal met snijvlak naar beneden in aluminiumfolie garen zo'n 30 minuutjes op 180 graden, zodat 'ie lekker zacht is). Ik vul 'm altijd met wat fetablokjes. Dan de volgende saus: yoghurt pesto gesnipperd uitje peper knoflook zout plakjes olijven paprikapoeder basilicum en oregano naar wens geraspte kaas Moet een beetje stevig groenachtig sausgeheel zijn, op de fetablokjes doen, plak oude kaas erop en in de oven maar. Maar je kunt natuurlijk geheel freestylen met de saus. Saus invriezen en de week erop weer ![]() | |
FkTwkGs2012 | donderdag 2 juni 2011 @ 19:57 |
Ga er nog eens heen en kijk bij de gedroogde peulvruchtachtigen. Kost haast niets, is gezond, kan gebruikt worden om een aantal maaltijden per week aan te vullen ipv vlees, en er zijn genoeg recepten te vinden om het lekker te maken. In nederland eten we die dingen te weinig, echt zonduh. | |
#ANONIEM | donderdag 2 juni 2011 @ 21:59 |
![]() De eerste student die drie uur lang een paar bonen gaat koken moet ik nog tegenkomen. Klinkt lekker hoor, daar niet van ![]() | |
foodlover | vrijdag 3 juni 2011 @ 00:34 |
Gewoon lekker simpel houden qua bereidingswijze! En een goede basisvoorraad houden, zodat je"in geval van nood" iets lekkers kunt klaarmaken zonder gelijk de Shoarmaboer te moeten bellen! Bedenk van te voren wat je die week wilt eten, zoek daar recepten bij en haal daarvoor boodschappen, houd je aan die planning, wisselen van dag is prima, maar zorg ervoor dat de verse producten aan het einde van de week op zijn. | |
foodlover | vrijdag 3 juni 2011 @ 00:37 |
Een zak penne kost bij de Aldi minder dan 50ct! Is in veel pastagerechten toch een stuk lekkerder dan die elleboogjes, heb je na 1 uur weer honger... Budget verantwoord voor 4 pers. Penne Carbonara! Men neme: - Zak penne van 50ct - 2 eieren 25ct - 1 ui 5ct. - pakje ontbijtspek van 59ct - pakje uht slagroom 50ct - handje peterselie van t balkon - peper zout Kun je voor zon 2 euro 4 monden voeden, lekkere tomatensalade erbij, vooraf wat stokbrood met smeersels en een toetje, flesje wijn en je kunt je schoonouders uitnododigen voor een etentje! [ Bericht 15% gewijzigd door foodlover op 03-06-2011 00:47:07 ] | |
PLAE@ | vrijdag 3 juni 2011 @ 02:01 |
Ik kook gewoon voor 5 personen en vries 4 porties in. Hartstikke makkelijk. (Macaroni of Chicken Tonight bijvoorbeeld). En ik ben niet eens student....kun je nagaan ![]() | |
FkTwkGs2012 | vrijdag 3 juni 2011 @ 09:32 |
Koken is doorlooptijd, geen tijd die je zelf kwijt bent. En het is mnomnom, goeie reden om het te (blijven) doen. | |
Weltschmerz | vrijdag 3 juni 2011 @ 09:36 |
Dat is allemaal wel waar, maar bij studenten werkt dat doorgaans niet zo. Het zal de leeftijd zijn, maar lekker georganiseerd plannen en vooruitdenken is niet heel erg kenmerkend voor het studentenleven in mijn herinnering. | |
-AnneX- | vrijdag 3 juni 2011 @ 09:39 |
'- pakje uht slagroom 50ct' waarom een pakje 'uiterlijk houdbaar tot' slagroom? ![]() | |
loecje | vrijdag 3 juni 2011 @ 10:21 |
bij macaroni na 1 uur alweer honger? dan heb je gewoon te weinig. macaroni vult net zo goed als de penne. dan moet je natuurlijk niet volkoren met normaal vergelijken. maar voor de liefhebber: penne is 35cent voor 500gram. (ook maar 8 cent per 100gr) | |
MaximusTG | vrijdag 3 juni 2011 @ 13:02 |
uht = ultra hoge temperatuur = gesteriliseerd = niet in koelkast bewaren ![]() | |
loecje | vrijdag 3 juni 2011 @ 13:15 |
voor die tijd moet je wel thuis zijn... als ik overdag al 3 uur thuis ben is het veel. | |
#ANONIEM | vrijdag 3 juni 2011 @ 13:36 |
Maar dat betekent dus dat je minimaal drie uur vantevoren al moet bedenken wat je gaat eten ![]() | |
3Dino | vrijdag 3 juni 2011 @ 14:03 |
Dan mis je de lekkerste gerechten in je leven. | |
Erasmo | vrijdag 3 juni 2011 @ 14:07 |
= smaakloos | |
anydaynow | vrijdag 3 juni 2011 @ 16:13 |
Ik vind het volgende altijd wel lekker, en het is nog snel klaar ook.. Pannetje water opzetten en als het kookt een half pakje (125 gram) noedels erin. Ondertussen een wok warm laten worden en 200 gram magere varkensreepjes bakken. Dan gooi ik er een zakje roerbakgroenten van 400 gram bij. Daaroverheen gaat een sausje van 2 eetlepels citroensap, 3 eetlepels mosterd en 4 eetlepels honing. Paar keer omscheppen, de noedels afgieten en je bent al klaar. | |
_Loki | vrijdag 3 juni 2011 @ 17:31 |
Albert heijn Budget/snel recepten Die zijn allemaal eigenlijk heel makkelijk te maken, en je kan zoeken op speciale budget recepten. | |
FkTwkGs2012 | vrijdag 3 juni 2011 @ 19:14 |
Refereren ze je dan naar de lidl O:) | |
Xennia | zaterdag 4 juni 2011 @ 00:41 |
Ik koester warme herinneringen aan deze eenvoudige topics Help een culinaire ramp de zomer door te komen! Help *hier* culinaire rampen de zomer door -deel 2- | |
FkTwkGs2012 | zaterdag 4 juni 2011 @ 00:44 |
Hehe leuk leesvoer! | |
s0k | zaterdag 4 juni 2011 @ 01:00 |
pasta met spinazie en kruidenkaas ![]() Met een beetje creativiteit en letten op aanbiedingen kan je prima eten, zonder jezelf te moeten verlagen tot de bikbus. | |
Che_ | zaterdag 4 juni 2011 @ 09:16 |
Wokken Makkelijk, gezond en lekker. |