Ik doe altijd eerst de sla. Nee, da's niet waar, eerst een smeerseltje knoflooksaus. Dus nee, sla mag nietquote:Op donderdag 26 mei 2011 12:47 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Wat was er eerder, het broodje shoarma of de sla, tja tja, lastige discussie
quote:Op donderdag 26 mei 2011 12:23 schreef Darkestrah het volgende:
[..]
Ja hee, de grill verandert de zaak. Dan is het goed te doen zonder boter.
Nog eentje: pure tomatenpuree op je zelfgemaakte pizza.
http://www.lmgtfy.com/?q=broodsapquote:Op donderdag 26 mei 2011 12:16 schreef Hans_van_Baalen het volgende:
Sowieso frikadellen, van die zelfmaak-/synthetische klopslagroom en broodsap
Blijkbaar wel... gezien het feit dat de tweede hit dit topic is en in de andere slechts 'brood, sap' te vinden is...quote:
Voor veel pakjes geldt ook wel dat er best een aardige kruidencombinatie is samengesteld. Als je dan alles wat erin zit vers koopt wordt het best lekker.quote:Op donderdag 26 mei 2011 13:00 schreef Bosbeetle het volgende:
Als ik pasta maak koop ik altijd een pakje van honig dan alle ingrediënten die ik nodig denk te zijn voor pasta, dan maak ik de pasta en bedenk ik me dat ik dat pakje nog heb staan, en die gaat dan in de kast voor nood
Als ik bepaalde mensen te eten heb, dan zet ik het niet eens op tafel. Het is een slechte gewoonte, net als ketchup.quote:Op donderdag 26 mei 2011 11:57 schreef technofreak86 het volgende:
Aan tafel zonder te proeven een lading zout en maggi over je eten gooien.
Überhaupt maggi in huis hebben snap ik al niet.quote:Op donderdag 26 mei 2011 14:30 schreef Beelzebufo het volgende:
[..]
Als ik bepaalde mensen te eten heb, dan zet ik het niet eens op tafel. Het is een slechte gewoonte, net als ketchup.
Bruine boterham met boter en een plakje kaas. Met maggi erop.quote:Op donderdag 26 mei 2011 14:32 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Überhaupt maggi in huis hebben snap ik al niet.
beetje maggiplant in de soepquote:Op donderdag 26 mei 2011 14:32 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Überhaupt maggi in huis hebben snap ik al niet.
Dat vind ik ook een goede culinaire doodzonde!quote:Op donderdag 26 mei 2011 14:33 schreef Lord Katundro het volgende:
[..]
Bruine boterham met boter en een plakje kaas. Met maggi erop.![]()
Daarom maggi.
nee man, weet je hoe lekker dat is?quote:Op donderdag 26 mei 2011 14:36 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Dat vind ik ook een goede culinaire doodzonde!
quote:Op donderdag 26 mei 2011 14:37 schreef Lord Katundro het volgende:
[..]
nee man, weet je hoe lekker dat is?
quote:Op donderdag 26 mei 2011 14:39 schreef Lord Katundro het volgende:
[..]
Bruine boterham met kaas en een laagje marmite dan?![]()
Of lust je ook geen marmite?
Eens!quote:Op donderdag 26 mei 2011 12:16 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Dat jaHeb je netjes alles op smaak gebracht tijdens het koken, is het eerste wat ze doen er een lading zout/peper overheen gooien.
Het schijnt te betekenen dat je dan slecht in bed bent.quote:Op donderdag 26 mei 2011 12:16 schreef Karina het volgende:
Ergens zout op kwakken zonder dat je het eerst geproefd hebt.
Ik gebruik het alleen voor de sladressing; olie, azijn en een beetje maggi.quote:Op donderdag 26 mei 2011 14:32 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Überhaupt maggi in huis hebben snap ik al niet.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |