quote:Op dinsdag 10 mei 2011 23:08 schreef L-ascorbinezuur het volgende:
Weet je zeker dat het een kroket was?
Wat moest ik dan?quote:
Ben je ooit ondergekotst door een hoer?quote:Op dinsdag 10 mei 2011 23:11 schreef Geelman het volgende:
Kroketten uit de oven zijn ook lekker, het ziet er alleen uit als gebakken hoerenkots.
Een punker met piekhaar ziet er ook ontploft uit, maar om nou te beweren dat zoiets "goed" is...quote:Op dinsdag 10 mei 2011 23:12 schreef RacerDKB het volgende:
Ik pleur altijd frikandellen bevroren en al in de oven.
Als ze er ontploft uitzien zijn ze goed.
Ik ga het binnenkort eens proberen.quote:Op dinsdag 10 mei 2011 23:12 schreef RacerDKB het volgende:
Ik pleur altijd frikandellen bevroren en al in de oven.
Als ze er ontploft uitzien zijn ze goed.
Is hij inmiddels niet koud?quote:Op dinsdag 10 mei 2011 23:27 schreef Geelman het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Voor de beeldvorming!
De smaak was goddelijk, de presentatie alleen wat minder.quote:
ah neequote:Op dinsdag 10 mei 2011 23:27 schreef Geelman het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Voor de beeldvorming!
oh sorry, het was een typoquote:
quote:Op dinsdag 10 mei 2011 23:35 schreef IBAZ het volgende:
Olie in een klein pannetje, verhitten en de kroketjes er in mikken.
Als je een debiel bent, dan wel inderdaad.quote:
Teringquote:Op dinsdag 10 mei 2011 23:27 schreef Geelman het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Voor de beeldvorming!
quote:Op dinsdag 10 mei 2011 23:27 schreef Geelman het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Voor de beeldvorming!
JaH hE eCchjt SchattiIg DiEe KrOkEtT!!!!!!quote:Op woensdag 11 mei 2011 00:04 schreef Respecttothemanwiththeice het volgende:
Een albino-kroket, ScH4ttuGg
quote:Op woensdag 11 mei 2011 00:22 schreef Wumb0 het volgende:
[..]
Als dat zo is dan blijf ik kipcorns in de oven smijten!
Heel wat minder.quote:Op dinsdag 10 mei 2011 23:30 schreef Geelman het volgende:
[..]
De smaak was goddelijk, de presentatie alleen wat minder.
quote:
het kan op 250 graden en om de 7 minuten 2x draaienquote:Op woensdag 11 mei 2011 20:53 schreef steenpuist2 het volgende:
Verdomme nu heb ik zit in kipcorns. Iemand al getest of het in de oven kan?
Sasdagquote:Op woensdag 11 mei 2011 21:56 schreef Geelman het volgende:
Ik ben niet ziek geworden of doodgegaan. Kroketten uit de oven bevatten weinig vet en zijn erg voedzaam. Prima gerecht voor je wekelijkse sasdag!
2x draaien dan ligt hij nog steeds hetzelfde ?quote:Op woensdag 11 mei 2011 20:57 schreef Pharkus het volgende:
[..]
het kan op 250 graden en om de 7 minuten 2x draaien
Ik heb geen magnetron.quote:Op woensdag 11 mei 2011 22:11 schreef Guitar93 het volgende:
ik stop ze altijd in de magnetron, frikadellen ook trouwens.
quote:Op woensdag 11 mei 2011 21:56 schreef Geelman het volgende:
Ik ben niet ziek geworden of doodgegaan. Kroketten uit de oven bevatten weinig vet en zijn erg voedzaam. Prima gerecht voor je wekelijkse sasdag!
Je moet toch wat als je in de bijstand zit he.quote:Op woensdag 11 mei 2011 23:21 schreef HSG-BOMBER het volgende:
Nou nou TS, jij maakt wat mee zeg.. Jezus prutsvent, stel je eens niet zo aan. Met je witte rommel.
Broodje kroket = gezonder dan broodje kaas.quote:Op woensdag 11 mei 2011 23:20 schreef Patrickovik het volgende:
[..]![]()
![]()
![]()
![]()
Denken dat een kroket niet slecht voor je is.
Ja trut, flikker die kroket dan ook niet in de oven, maar in frietvet van 190 graden.quote:Op dinsdag 10 mei 2011 23:07 schreef Geelman het volgende:
Had ik net even trek in een kroket, was er geen frituur in de buurt. Balen!
Maar geen paniek, ik smeet die kroketjes gewoon even in de oven op 250 graden.
Op een gegeven moment begon het toch wat te stinken en wat bleek, de kroket was opengebarsten en de ragout was eruit gelopen. En het korstje was wit gebleven.![]()
Het hoopje toch maar op m'n brood geschept en opgegeten, was nog best lekker eigenlijk!![]()
Klacht: AH-kroketten barsten open en blijven wit in de oven.
7 minuten, dan draaien, 7 minuten, dan draaien en dan dat 2x of totdat het gaat ruiken (maar dan ben je dus te laat)quote:Op woensdag 11 mei 2011 22:05 schreef Ten_minste_houdbaar_tot het volgende:
[..]
2x draaien dan ligt hij nog steeds hetzelfde ?
En hoe vaak 7 minuten ?
Dat zijn dus voorgefrituurde kroketten opgewarmd in de oven.quote:Op donderdag 12 mei 2011 15:26 schreef zoekeenleven het volgende:
bij mij op school verkopen ze krokketten uit de oven zijn wel mooi gekleurd en smaken goddelijk!
nee waarom.quote:Op donderdag 12 mei 2011 09:44 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Broodje kroket = gezonder dan broodje kaas.
Geloof je dat nu echt of zit je te trollen? In een kroket zit vlees van de meeste laagste rang.quote:Op donderdag 12 mei 2011 09:44 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Broodje kroket = gezonder dan broodje kaas.
En daarom is het ook zo lekker: er zit alleen maar afval in.quote:Op donderdag 12 mei 2011 18:23 schreef Patrickovik het volgende:
[..]
Geloof je dat nu echt of zit je te trollen? In een kroket zit vlees van de meeste laagste rang.
Ja en als je dat dus niet hebt?quote:Op donderdag 12 mei 2011 10:24 schreef Walter81 het volgende:
[..]
Ja trut, flikker die kroket dan ook niet in de oven, maar in frietvet van 190 graden.
Tik het nu maar gewoon in Google 'broodje kroket broodje kaas', dan zie je het zelf wel.quote:
En vlees van de laagste rang is per definitie slecht voor je. Uhhuh.quote:Op donderdag 12 mei 2011 18:23 schreef Patrickovik het volgende:
Geloof je dat nu echt of zit je te trollen? In een kroket zit vlees van de meeste laagste rang.
"Een broodje kroket is gezonder dan een broodje kaas. In vergelijking met een broodje kaas bevat een broodje kroket namelijk minder vet en calorieën."quote:Op vrijdag 13 mei 2011 10:48 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Tik het nu maar gewoon in Google 'broodje kroket broodje kaas', dan zie je het zelf wel.
[..]
En vlees van de laagste rang is per definitie slecht voor je. Uhhuh.
Mooi staaltje selectief googlen. Ik plemp hier maar even de rest voor je neer:quote:Op vrijdag 13 mei 2011 15:08 schreef fespo het volgende:
[..]
"Een broodje kroket is gezonder dan een broodje kaas. In vergelijking met een broodje kaas bevat een broodje kroket namelijk minder vet en calorieën."
met die redenatie is een broodje poep nog gezonder.
Frituren in olijfolie is het smerigste ooit men, gewoon frituren in boter, zoals het hoort.quote:Op donderdag 12 mei 2011 22:40 schreef koekjestrommel1 het volgende:
Je kan ook 1 liter olijfolie in een pan mikken en daar in frituren
Klopt, is ook wetenschappelijk bewezenquote:Op vrijdag 13 mei 2011 18:58 schreef Geelman het volgende:
Zelf denk ik dat een kroket gezonder is dan sla.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |