Hoe groot moet de bakvorm voor die taart?quote:Op woensdag 21 september 2011 07:19 schreef LieLie het volgende:
[..]
De witte chocolade cheesecake aan het begin is heerlijk en hier nog nooit mislukt!
Maakt niet zoveel uit. Bij een brede krijg je een lage taart en bij een smalle een hoge taartquote:Op woensdag 21 september 2011 17:00 schreef dralion13 het volgende:
[..]
Hoe groot moet de bakvorm voor die taart?
Ik heb namelijk alleen een 24 cm bakvorm
Om nou te zeggen dat-ie er verrukkelijk uitziet, eerlijk gezegd niet, maar zou je misschien toch het recept even willen geven? Mijn man is gek op Guinness, ik zou het wel grappig vinden om deze taart een keer voor hem te maken.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 20:43 schreef macferret het volgende:
nou vooruit dan maar,
2 die ik pas gemaakt heb
Guinness chocolade cheesecake
[ afbeelding ]
Oké, thanks!quote:Op woensdag 21 september 2011 22:04 schreef macferret het volgende:
Recept van de Guinness cake staat op mijn blog
http://www.spiffsbbq.nl/search/label/mac%27s%20pie%20shack
Maar lees vooral het laatste stukje:
over de hoeveelheid sour creme en melkchocolade.
hij stijft nog verder op na het bakken in de koelkast he?quote:Op zaterdag 24 september 2011 14:53 schreef royjn het volgende:
Ik heb nu een cheesecake in de oven staan volgens het recept van marty. Maar na de baktijd is hij nog steeds wiebelig, als in lijkt nog niet goed. Ik heb hem nu maar door laten bakken en af en toe controlleer ik hoe het gaat.
Btw het is nu ingesteld op hete lucht. Iemand nog tips?
Ik gebruikt voor de cheesecake een dubbelrecept bij vorm van 24 cm. Bij vorm van 18 cm is het recept wel ok, maar zou ik bodem iets minder doen.quote:Op zaterdag 24 september 2011 16:18 schreef clumsy_clown het volgende:
Vraagje: ik heb die witte chocolade cheesecake die hier veelvuldig is langsgekomen nu een keer of twee gemaakt en hij is elke keer heerlijk, maar het cheese gedeelte is altijd wel erg dun zeg maar, terwijl ik een normaal formaat taartvorm gebruik. Is dat bij anderen ook zo, of doe ik iets fout?
Het is overigens niet heel erg aangezien hij zo machtig is, maar ziet er iets minder uit.
Dat hoort zo en ik vind het juist heel lekker. De balans tussen bodem en cheese is dan helemaal goed.quote:Op zaterdag 24 september 2011 16:18 schreef clumsy_clown het volgende:
Vraagje: ik heb die witte chocolade cheesecake die hier veelvuldig is langsgekomen nu een keer of twee gemaakt en hij is elke keer heerlijk, maar het cheese gedeelte is altijd wel erg dun zeg maar, terwijl ik een normaal formaat taartvorm gebruik. Is dat bij anderen ook zo, of doe ik iets fout?
Het is overigens niet heel erg aangezien hij zo machtig is, maar ziet er iets minder uit.
Was de eerst de keer dat ik een cheesecake maakte, hij is aardig gelukt.quote:Op zaterdag 24 september 2011 15:08 schreef Mirjam het volgende:
[..]
hij stijft nog verder op na het bakken in de koelkast he?
Die ziet er erg lekker uitquote:Op maandag 26 september 2011 18:53 schreef Bortecinem het volgende:
http://en.christinesrecip(...)e-fluffy-creamy.html
Ik ga zo dadelijk dit recept proberen (maar dan met minder eieren).
Ik heb 'm zonder bodem gemaakt.quote:Op maandag 26 september 2011 22:32 schreef FutureFairytale het volgende:
ziet er heel luchtig uit, kan daarvan wel 2 punten opwel een heel klein bodempje
haha het lijkt een heel dun laagjequote:Op maandag 26 september 2011 22:38 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Ik heb 'm zonder bodem gemaakt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |