abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 17 maart 2011 @ 12:54:13 #1
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94234705
registreer om deze reclame te verbergen
30jpjip.jpg
Play
1217deg.png
Farmville is hét spel van Facebook waarbij je je eigen farm kan aanmaken om er vervolgens veel verschillende crops op te planten, het naar je eigen smaak in te richten én ook nog eens bomen en dieren kan oogsten.

50nz88.png
XP - Je krijgt voor het aankopen van bepaalde items een hoeveelheid XP.
Deze XP heb je nodig om te kunnen levelen. In totaal zijn er 90 levels.

Ribbons - Je kan verschillende ribbons halen, door bepaalde hoeveelheden te voltooien.
Hieronder valt bijvoorbeeld: 50 buren toevoegen aan je farm, of zoveel soorten bomen te oogsten.
Op het moment zijn er 40 ribbons, maar er zullen er vast nog wel een aantal bij komen.

Masterys - De mastery kan je zien in de Market, dat is het balkje onder de crops en bomen hun foto en die 3 sterren.
Als je met je muis op dat balkje gaat staan krijg je te zien hoeveel je van die soort moet oogsten om dan de eerste mastery ster te halen. Je kan ook zien hoe ver je bent, die balk wordt langzamerhand blauw.
Als je een ster hebt gehaald krijg je een hoeveelheid xp.

Bushels - Als je gewassen oogst kun je bushels van dat gewas krijgen. Voor 50.000 coins kun je een marktkraampje kopen waarin je je bushels voor een bepaalde tijd kunt aanbieden. Als anderen een bushel van je kopen kun als beloning kiezen uit coins, XP of fuel. Zelf kun je ook bushels van anderen pakken, dit kost jou en hen niets. Als je bij voorbeeld grapes oogst en net voor het oogsten een grape bushel activeert dan krijg je dubbele masterypunten. Ook zijn bushels nodig om producten te produceren in je crafting building, lees hier meer over bij "goods".

Goods - Goods zijn producten die je in kunt leveren voor fuel, hoe hoger het level van het product hoe meer fuel het oplevert. In een crafting building, dat kan een bakkerij, een wijnboerderij of een spa zijn, kun je goods maken om ze daarna te verkopen aan je buren. Goods maak je van verschillende bushels die je bij je buren kunt pakken, elk product heeft andere bushels nodig. Elke keer als je een product maakt of verkoopt kan het een level omhoog gaan, dat houdt in dat ze duurder voor je buren zijn om ze te kopen maar ook dat ze meer fuel opleveren. Als een bepaald aantal goods een level omhoog zijn gegaan kan je je crafting building upgraden met coins.

Co-op - Het samen boeren. Met een aantal mensen moet je zo snel mogelijk een opdracht voltooien voor een beloning in de vorm van xp en coins, en daarnaast een aparte beloning bij het behalen van een gouden medaille. Je kan Co-ops joinen via de wall of via de co-op knop in het spel zelf. Voor meer info: klik hier.

11lr2wj.png
De Dairy Farm - Deze stal is bedoeld voor koeien, en heeft ruimte voor 20 koeien. Als je er een stier bij plaatst heb je kans op kalfjes. De kalfjes kunnen overigens NIET in de Dairy Farm. De Dairy Farm is uit te breiden, zodat er plaats is voor 40 koeien.

De Chicken Coop - Deze stal heeft ruimte voor 20 kippen, van allerlei soorten. Sinds kort is deze opslag ook uit te breiden tot een opslag van 100 kippen. Het voordeel van deze stal is dat het eieren kan produceren. Als je een ei weet te produceren uit je Chicken Coop kan je deze posten op je startpagina. Iedereen die een ei open maakt, kan allerlei verschillende cadeautjes krijgen.

Horse Stable - Deze stal is bedoeld voor paarden, en heeft ruimte voor 20 paarden. Sinds kort is hij in stappen uit te breiden naar ruimte voor 40 paarden. Bij het oogsten van deze stal maak je kans op verschillende bonussen. Als je een stallion in je stal zet (via de feed) dan heb je kans op een veulentje. Het leuke aan deze stal is dat je hem zelf moet opbouwen. Je moet 50 items verzamelen om de stal compleet te krijgen en te kunnen gebruiken voor je paarden. Via hulp van vrienden kan je je stal zo snel mogelijk af maken.

Deze 50 items zijn opgedeeld in de volgende categoriën:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Harness
- Horseshoe

De Nursery - Een speciale stal voor kalfjes en veulens. De Nursery is net als de Horse Stable een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Blanket
- Bottle

Je kalfjes en veulens kunnen opgroeien in de Nursery tot volwassen beesten die je dan weer in je Dairy Farm of Horse Stable kunt zetten Als je in de Nursery kijkt en met je muis over de verschillende beesten gaat kun je zien waarin ze opgroeien. Want ze veranderen niet per definitie in een volwassen versie van hun soort. Je moet het volgroeide jong wel vervangen voor een nieuw exemplaar. In de Nursery passen 20 dieren, maar het gebouw is uit te breiden tot 40 dieren.

De Beehive - Je kunt nu ook bijen verzamelen in de daarvoor bestemde Beehive, deze wordt steeds groter naarmate er meer bijen in zitten. Ook de Beehive is een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de categoriën:
- Smoker
- Bees wax
- Wooden board
- Brick
- Nail

Om de bijen te kunnen verzamelen in je Beehive moet je eerst een "Queen Bee" vinden, deze kun je vinden tijdens het fertilizen van land van je buren óf bij het oogsten van gewassen op je eigen farm. De bijen zelf kun je krijgen door gifts van je buren of door ze te kopen van FC. Het nut van de bijen is dat je pollinated seeds (bestoven zaden) krijgt van crops die gefertilized zijn. Ze zorgen ervoor dat je Pollinated crops krijgt in je market waarmee je een grotere kans krijgt hebt op bushels bij het oogsten van die crops.

De Pigpen - Het is mogelijk om je varkens onderdak te geven in dit hok, in totaal is er ruimte voor 20 varkens, maar ook de Pigpen is uit te breiden tot 40 varkens. Ook de Pigpen is een verzamelgebouw waarvoor je ditmaal maar 30 items moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de volgende 3 categoriën:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Eenmaal per 2 dagen kun je je varkens op jacht sturen naar truffels. Dit doe je door op de pigpen te klikken en dan per varken te klikken. Om truffels te kunnen jagen moet je je varkens 'voeren' met bushels (die je weer krijgt door het oogsten van gewassen).

De Duck Pond - Om al je eenden en zwanen een onderdak te geven, is er de Duck Pond. Deze vijver moet je zelf graven en vullen. Je hebt dus 20 shovels en 20 watering cans nodig. Eenmaal af is er plek voor 20 eenden en/of zwanen. Binnenkort krijgen deze dieren ook jongen, die dan weer op kunnen groeien tot nieuwe watervogels. Ganzen kunnen overigens niet in de vijver.

De Garage- Je kunt hier niet alleen al je voertuigen kwijt maar je kunt ze hierin ook nog eens upgraden! Door vehicle parts (die je kan krijgen als gifts van buren) toe te voegen aan je voertuig kun je ervoor zorgen dat ze over een groter stuk land hun werk doen, stel je tractor kan 2x2 ploegen en je upgrade hem één keer dan kan hij 2x3 ploegen! De maximale grootte dat je je voertuig kan laten ploegen is 4x4. Vehicles zijn Tractor (ploegen), Harvester (oogsten), Seeder (zaaien) en Combine (ploegen, oogsten en zaaien in één klik).Vanaf level 20 kun je de garage in de farmers market kopen voor 50.000 coins, daarna moet je nog eens 30 items verzamelen om hem op te kunnen bouwen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Storage Cellar - Dit is een opslagplaats die weinig plaats in beslag neemt maar die ervoor zorgt dat je tot maarliefst 500 spullen kan opslaan. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Door shovels toe te voegen vergroot je het aantal spullen die je kwijt kan, elke shovel zorgt voor 1 plekje ruimte meer. Het leuke is dat je ook prijzen kan claimen met je shovels, zo kun je bijv. voor 60 shovels een miner sheep claimen en voor 200 shovels een antique tractor!

Orchards - Sinds kort zijn er de Orchards, de boomgaarden. Deze bouw je zelf. Je hebt hiervoor nodig:
- 10 bricks
- 10 wooden boards
- 10 nails
Eenmaal af kan je je orchard vullen met 20 bomen. Deze bomen kunnen na 2 dagen geoogst worden. Hierbij krijg je niet alleen masterypunten, maar af en toe ook mystery seedlings. Deze seedlings laat je groot worden door ze 8 keer water te geven. Ze groeien dan uit tot een level 2 boom.

NB: ook bomen die niet in de orchard staan, leveren masterypunten. Hierbij krijg je echter geen seedlings.

o5nmg1.png
FarmVille Calculator
FarmVille Wiki
FarmVille Freak
Hoeveel moet ik planten voor ik een mastery haal?

256651w.png
Wanneer je level 10 bereikt kan je collections verzamelen. Onderdelen hiervoor vind je bij vrienden of op je eigen farm. Zodra je een collection compleet hebt kan je deze op je prikbord of op het forum plaatsen zodat anderen hier weer een collectible door krijgen.
Complete Handleiding
Uitleg Firefox
Uitleg Chrome
Uitleg Internet Explorer

54yk5f.png
Als buren kan je elkaar gifts sturen. Wil je een gift versturen die niet in je lijstje staat?
Gebruik dan deze handleiding.

FOK!kers op farmville:

! Je wordt vriendelijk verzocht bij het toevoegen van een van deze personen erbij te vermelden dat je van FOK! bent en/of dat het voor FV is !

Buurvrouw_Rietman
DjFrodo
Gateway
koei
Lienzz
Lorteti
Misan
NelisZ
Outpost76
Pindanoot
Sjowhan
Solique
TJV
Tombolafan
Trainfreak
zoejes

Wel meespelen maar niet al je gegevens blootgeven?
Hier kun je tips over de privacy settings voor Facebook en Farmville vinden.

13zr2ah.png
Deze OP is hier te vinden.

[ Bericht 0% gewijzigd door Harajuku. op 17-03-2011 12:59:21 ]
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 17 maart 2011 @ 12:58:11 #2
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94234842
PlayFarmVille.net mag van mij ook wel in de OP. Kijk daar zelf dagelijks naar de nieuwe dingen. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  donderdag 17 maart 2011 @ 13:15:49 #3
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94240291
registreer om deze reclame te verbergen
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=43c9e5d53f8390a084431089ba706b39&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F732c6c1b2dc2870df24369fc00b35242.png
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_94240368
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=04a244974b1367db242feac6c39efd5c&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fe9cca50c336bfbbf0747187e3bdd80de.png
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_94240460
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=b36edeaa2e3d75de35baad917879c647&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fd5d5b7dc27e9cea11094a8c0881c5df7.png
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_94240785
registreer om deze reclame te verbergen
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=ea5e43f9ecd656a7fa4495d39362d4e9&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F3ca22cb3c19aece76f50a9a2d6a9e748.png
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  donderdag 17 maart 2011 @ 15:40:44 #8
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94241099
quote:
1s.gif Op donderdag 17 maart 2011 15:22 schreef Mirjam het volgende:
[ link | afbeelding ]
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_94241172
Ik heb de Giant Mardi Grass!
(En ik ga nu kijken wat ik kan delen)
pi_94243396
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  donderdag 17 maart 2011 @ 16:35:35 #11
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94243874
Stel, je hebt een Orchard met 5 bomen op 75% staan, en je koopt nieuwe bomen (in mijn geval 5 Lucky Cookies). Stop die 5 Lucky Cookies in die Orchard van 75%, haal die andere 5 d'r uit, en je hebt een Orchard met splinternieuwe bomen die op 75% staan. :P

(Hoef je geen 2 dagen te wachten op Seedlings van die nieuwe boom. Ze gaan pas écht op 0% staan als je geen enkele boom in een Orchard hebt)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  donderdag 17 maart 2011 @ 17:34:22 #12
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94246418
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  donderdag 17 maart 2011 @ 17:35:42 #13
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94246478
quote:
Ik heb een veertje. Thx! ^O^
quote:
Yee-haw! You collected a Dapple Plume!
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  donderdag 17 maart 2011 @ 17:39:50 #14
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_94246603
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_94246664
Ik heb de rainbow, dankjewel!
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  donderdag 17 maart 2011 @ 18:05:47 #16
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94249340
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=b683c9cf197d4fb52b7ccbfe88f20d13&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Ffab97331a70804d3ff0307ae14d1370c.png
You dream it, I live it.
pi_94249400
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=bbbe8461bd46a4408dffb41703b5ff25&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F45566350c1c7cd68707779d1c7ffc93f.png
You dream it, I live it.
pi_94249466
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=43c9e5d53f8390a084431089ba706b39&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F732c6c1b2dc2870df24369fc00b35242.png
You dream it, I live it.
pi_94249472
de lantern heb ik, dank!
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_94249931
En de cocoa deed het niet, toen ik klikte kreeg ik alleen het plaatje
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  donderdag 17 maart 2011 @ 20:16:34 #22
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94254210
Ik heb al uren geen boom meer gepakt en dan krijg je dit:

quote:
Slow down there Farmer, you're trying to claim rewards from your friends too quickly! You can try claiming another of this reward type in an hour or less.
:(
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_94267579
Hiya.

app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=bbbe8461bd46a4408dffb41703b5ff25&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F45566350c1c7cd68707779d1c7ffc93f.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=a2f7b97133b35b2c8eaab4009d55aa1e&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F08611f55810fb452479867ef90e9c044.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=6b99470bd46ff65afc5692ff11fed1f1&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F8bafb7b32e464f7f430c50126e1dd800.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=37729eb7af432d5966a8280df0fda9d5&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Ff5299bcd0279b69a71df2978dc9a3621.png

Denk alsjeblieft ook aan anderen, 1 boom is genoeg toch? :P
ben wel benieuwd wie welke heeft :D
pi_94267688
Regenboog had ik nog niet _O_
You dream it, I live it.
  donderdag 17 maart 2011 @ 23:08:37 #25
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94267799
quote:
1s.gif Op donderdag 17 maart 2011 23:06 schreef Meddo het volgende:
Regenboog had ik nog niet _O_
Dan heb ik er wel vrede mee dat jij hem hebt en ik niet.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_94267918
quote:
10s.gif Op donderdag 17 maart 2011 23:08 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Dan heb ik er wel vrede mee dat jij hem hebt en ik niet.
ik ook
pi_94270373
jullie al een pop up gehad voor een uitzwaaiparty? Ik nog niet, maar een vriendin van me wel..

stash coppers voor jullie trouwens
http://apps.facebook.com/(...)M6bGvSb%2ChvJ&ref=nf
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  donderdag 17 maart 2011 @ 23:59:28 #28
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94271264
Giant Bubble

Ik weet niet wtf dit is, Lucky cookie ofzo? :')
Degene die die neemt mag mij wel mijn eerste rainbow geven :6
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_94272136
quote:
10s.gif Op donderdag 17 maart 2011 23:59 schreef Harajuku. het volgende:
Giant Bubble

Ik weet niet wtf dit is, Lucky cookie ofzo? :')
Degene die die neemt mag mij wel mijn eerste rainbow geven :6
jeuh nieuwe boom is mine :P

ik zal aan je denken als ik zo'n rainbow krijg, of had je net ook al iets van mij? :D
  vrijdag 18 maart 2011 @ 00:15:14 #30
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94272204
Nee :{w Lantern was ook weg.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 18 maart 2011 @ 00:35:04 #31
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94273256
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 00:14 schreef Peekies het volgende:

[..]

jeuh nieuwe boom is mine :P

ik zal aan je denken als ik zo'n rainbow krijg, of had je net ook al iets van mij? :D
Je hebt zo een mazzel dat ik geen bomen pakken mag. Anders was ie al voor mij geweest nl... :P

Maar het is je gegund! :Y :Y

Ik zal morgen overdag weer even wat boompjes plaatsen hiero.
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  vrijdag 18 maart 2011 @ 00:54:05 #32
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94274136
Voor de late op blijvers toch nog een leuk boompje :

A Giant Bubblegum
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  was: Cat22 vrijdag 18 maart 2011 @ 01:33:03 #33
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94275531
quote:
6s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 00:54 schreef Outpost76 het volgende:
Voor de late op blijvers toch nog een leuk boompje :

A Giant Bubblegum
Dank!

Kan iemand me een stone arch geven? FV wilde de link niet publiceren. :(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  was: Cat22 vrijdag 18 maart 2011 @ 01:33:33 #34
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94275545
quote:
1s.gif Op donderdag 17 maart 2011 23:45 schreef sbientje het volgende:
jullie al een pop up gehad voor een uitzwaaiparty? Ik nog niet, maar een vriendin van me wel..

stash coppers voor jullie trouwens
http://apps.facebook.com/(...)M6bGvSb%2ChvJ&ref=nf
*O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 18 maart 2011 @ 07:46:22 #35
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_94277853
Ik had ook nog een copper, dank je *)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
  vrijdag 18 maart 2011 @ 09:50:52 #36
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94280148
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=37729eb7af432d5966a8280df0fda9d5&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Ff5299bcd0279b69a71df2978dc9a3621.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=70f1a8422f5bb2b25d61cb3b2dc0f0d7&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fd09fbb93342256dbef20989fa57efa02.png
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94280427
Dat was een moeilijke keuze, maar ik heb de Rainbow :)
  vrijdag 18 maart 2011 @ 10:42:02 #38
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94281777
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 01:33 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Dank!

Kan iemand me een stone arch geven? FV wilde de link niet publiceren. :(
Je link werkte nog dus bij deze :

quote:
Thanks for helping out Cat22 by giving them the Stone Archway.
;)
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  vrijdag 18 maart 2011 @ 11:56:05 #39
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_94284542
Wie pakt hem:

Giant lucky cookie

En nog een leuke:

Giant mac and cheese
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  vrijdag 18 maart 2011 @ 12:12:33 #40
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_94285148
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 11:56 schreef NelisZ het volgende:
Wie pakt hem:

Giant lucky cookie

ikkuh :Y
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
  vrijdag 18 maart 2011 @ 12:12:51 #41
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94285161
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 12:12 schreef just me het volgende:

[..]

ikkuh :Y
Je bent me net voor. :P Ik heb de andere. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  vrijdag 18 maart 2011 @ 12:21:35 #42
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94285530
Geen bijzondere boom maar toch.

Yellow Passion Fruit

Later vanmiddag meer. :7
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  vrijdag 18 maart 2011 @ 13:02:08 #43
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94287122
Ja fijn. Nou wil ik Daikon gaan kopen, is 't d'r niet meer. :{
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  vrijdag 18 maart 2011 @ 13:19:50 #44
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_94287872
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_94287949
Ik heb de Golden apple :)

En:
Country kitsch
Button 1
Button 2
  vrijdag 18 maart 2011 @ 13:45:50 #46
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94289000
Volgens mij is er double mastery, althans, ik krijg bij columbine nu 48 mastery bij gebruik van de combine (+ bushell).
Staat alleen nergens vermeldt :o
pi_94290082
quote:
6s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 13:45 schreef Sjowhan het volgende:
Volgens mij is er double mastery, althans, ik krijg bij columbine nu 48 mastery bij gebruik van de combine (+ bushell).
Staat alleen nergens vermeldt :o
Inderdaad :D

Ik heb nog een Ornament Tree II te geef, wie neemt hem?
  was: Cat22 vrijdag 18 maart 2011 @ 16:41:02 #48
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94296358
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 18 maart 2011 @ 16:51:28 #49
675 just me
oldbie DCLXXV
  vrijdag 18 maart 2011 @ 17:24:03 #50
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94298236
Zijn er hier nog wat mensen die een clickje willen geven voor mn kippenhok uitbreiding?
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  was: Cat22 vrijdag 18 maart 2011 @ 17:26:43 #51
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94298356
quote:
5s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 17:24 schreef Outpost76 het volgende:
Zijn er hier nog wat mensen die een clickje willen geven voor mn kippenhok uitbreiding?
:Y
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 18 maart 2011 @ 17:28:51 #52
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94298449
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 17:26 schreef Cat22 het volgende:

[..]

:Y
Top dan ben je de 1e van de 10. :D

Thx! ^O^
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  was: Cat22 vrijdag 18 maart 2011 @ 17:43:20 #53
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94299050
quote:
14s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 17:28 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Top dan ben je de 1e van de 10. :D

Thx! ^O^
Jeuj! Eerste! *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 18 maart 2011 @ 17:43:31 #54
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94299063
Ik ga 8 boompjes laten groeien Dit waren de 1e 4 de volgende 4 komen op de feed. Misschien dat ik er daarna nog een paar doe maar dat zien we dan wel..a Hazelnut Tree!

a Indian Laurel Tree!

a Granny Smith Apple Tree!

a Golden Plum Tree!
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_94299100
Sorry, you can only help with barn raising if you're friends with {senderFirstName}.
;(
was is je facebooknaam?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 18 maart 2011 @ 17:44:55 #56
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94299137
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 17:44 schreef Mirjam het volgende:
Sorry, you can only help with barn raising if you're friends with {senderFirstName}.
;(
was is je facebooknaam?
Zie de OP. ;)
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  vrijdag 18 maart 2011 @ 17:50:03 #57
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94299333
Goed deze nog maar hier dan. :P

a Giant Sour Apple Tree!
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_94299705
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 17:50 schreef Outpost76 het volgende:
Goed deze nog maar hier dan. :P

a Giant Sour Apple Tree!
:D :D mijn eerste, thx!
  vrijdag 18 maart 2011 @ 18:02:12 #59
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_94299812
Gedaan *)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
pi_94300028
jeej
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=cbacc856ec6b623f6c9ebafaa546aeeb&src=http%3A%2F%2Fstatic-3.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ffarmers_market%2F7414552e6015f3a61578c009effac093.png

en level 88! *O*
  was: Cat22 vrijdag 18 maart 2011 @ 18:11:33 #61
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94300146
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 18:08 schreef Peekies het volgende:
jeej
[ afbeelding ]

en level 88! *O*
Wasda? :D

En hazelnootboom
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94300317
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 18:11 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Wasda? :D

En hazelnootboom
zo'n nieuwe good van mn bakkerij gemasterd. Groene mocha cake :7
pi_94300433
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=efebb852674d5bc8526a190214bf45ae&src=http%3A%2F%2Fstatic-0.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Fdecorations%2Fcf68c90e25960915827655401954c609.png
You dream it, I live it.
  was: Cat22 vrijdag 18 maart 2011 @ 18:21:39 #64
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94300525
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 18:16 schreef Peekies het volgende:

[..]

zo'n nieuwe good van mn bakkerij gemasterd. Groene mocha cake :7
Ow, dat ding. Had ik net mijn green roses gemastered zonder bushels, toen er opeens bushels en een recept kwamen. Ik doe er niet aan mee. }:|
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  was: Cat22 vrijdag 18 maart 2011 @ 18:22:11 #65
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94300545
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 18:19 schreef Meddo het volgende:
[ link | afbeelding ]
*O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  was: Cat22 vrijdag 18 maart 2011 @ 18:39:20 #66
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94301280
We wisten het al maar nu ist officieel:
quote:
It's Double Mastery in FarmVille! Until March 20th at 9:00 PM PST, all FarmVille players will receive double mastery experience for all crops and trees they harvest!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 18 maart 2011 @ 18:46:27 #67
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94301611
En ik ben er niet van het weekend :%
  was: Cat22 vrijdag 18 maart 2011 @ 19:01:19 #68
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94302299
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 18:46 schreef 1UP het volgende:
En ik ben er niet van het weekend :%
Zul je altijd zien he? -O- Ik ben er morgen nauwelijks. Wel thuis maar het huis vol visite dus geen kans de PC aan te zetten. Dus morgenvroeg goed uitkienen wat ik ga planten.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 18 maart 2011 @ 19:02:22 #69
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94302362
quote:
5s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 17:24 schreef Outpost76 het volgende:
Zijn er hier nog wat mensen die een clickje willen geven voor mn kippenhok uitbreiding?
Bedankt voor het clicken mensen! *O* *O* Hij is al af! :D :D
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  vrijdag 18 maart 2011 @ 19:04:31 #70
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94302471
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 19:01 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Zul je altijd zien he? -O- Ik ben er morgen nauwelijks. Wel thuis maar het huis vol visite dus geen kans de PC aan te zetten. Dus morgenvroeg goed uitkienen wat ik ga planten.
Ja ik heb net corn geplant voor het weekend. Ik heb niks meer te willen.
  was: Cat22 vrijdag 18 maart 2011 @ 19:20:14 #71
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94303195
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 19:04 schreef 1UP het volgende:

[..]

Ja ik heb net corn geplant voor het weekend. Ik heb niks meer te willen.
Heerlijk toch, als de keuze al gemaakt is? *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 18 maart 2011 @ 19:21:59 #72
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  vrijdag 18 maart 2011 @ 19:22:47 #73
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94303318
quote:
12s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 19:20 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Heerlijk toch, als de keuze al gemaakt is? *O*
Yups, scheelt weer extra vroeg opstaan om na te denken wat ik ga planten 8-)
  was: Cat22 vrijdag 18 maart 2011 @ 19:23:15 #74
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94303350
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 19:22 schreef 1UP het volgende:

[..]

Yups, scheelt weer extra vroeg opstaan om na te denken wat ik ga planten 8-)
Geniet van het uitslapen. ^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 18 maart 2011 @ 19:24:52 #75
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94303434
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 19:23 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Geniet van het uitslapen. ^O^
ik moet morgen nog om 6 uur opstaan ;(
  was: Cat22 vrijdag 18 maart 2011 @ 19:25:47 #76
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94303483
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 19:24 schreef 1UP het volgende:

[..]

ik moet morgen nog om 6 uur opstaan ;(
Maar dus niet om half 6. *)

Poeh, da's wel erg vroeg voor een weekendochtend. Al maak ik het ook regelmatig mee. Moet je werken?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 18 maart 2011 @ 19:26:24 #77
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94303510
quote:
Snotver precies de 3 die ik nodig heb voor mn Orchards en nou mag ik nog een kwartier geen boompjes pakken..... :{ :{
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  vrijdag 18 maart 2011 @ 19:30:04 #78
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94303717
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 19:25 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Maar dus niet om half 6. *)

Poeh, da's wel erg vroeg voor een weekendochtend. Al maak ik het ook regelmatig mee. Moet je werken?

Nee gelukkig niet :P
Ja min of meer, extra bijklussen zeg maar. Best kans dat ik zondag ook nodig heb
  vrijdag 18 maart 2011 @ 19:35:19 #79
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  was: Cat22 vrijdag 18 maart 2011 @ 19:40:22 #80
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94304326
Hazelnoot. ^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 18 maart 2011 @ 19:52:24 #81
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94304962
quote:
Ik heb het oma smith appelboomje! ^O^

1 boom dus maar sinds mn vorige bericht van dat kwartier. Verder ook niks van de feed geplukt maar ik mag nu een uur geen boompjes meer pakken.... |:( |:( |:(
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_94305439
Ik mag ook een uur niks meer en ik heb al uren niets gepakt, was met mijn belastingaangifte bezig :? Zo gaat de lol er wel af.
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  vrijdag 18 maart 2011 @ 20:10:20 #83
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94305967
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 20:00 schreef Kimbell het volgende:
Ik mag ook een uur niks meer en ik heb al uren niets gepakt, was met mijn belastingaangifte bezig :? Zo gaat de lol er wel af.
Ja idd... Ik begrijp er niks van.
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  vrijdag 18 maart 2011 @ 20:14:17 #84
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94306208
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 19:01 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Zul je altijd zien he? -O- Ik ben er morgen nauwelijks. Wel thuis maar het huis vol visite dus geen kans de PC aan te zetten. Dus morgenvroeg goed uitkienen wat ik ga planten.
Ik heb morgen juist een vrije dag, maar ik heb niks meer te masteren. :') Hopen dat die 2 nieuwe gewassen morgenochtend te zaaien zijn, anders heb ik d'r ook niks aan. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  vrijdag 18 maart 2011 @ 20:16:53 #85
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94306355
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 20:00 schreef Kimbell het volgende:
Ik mag ook een uur niks meer en ik heb al uren niets gepakt, was met mijn belastingaangifte bezig :? Zo gaat de lol er wel af.
Jij ook al? :P

Was ook bij mijn belastingvrouwtje. :P En om 't resultaat te 'vieren' ( :') ) ben ik met mijn vriendin uit eten geweest, kom ik thuis, kan ik na 10 gieters al een uur weer niks.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94306716
Ik ben mijn eigen belastingvrouwtje ;)
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  vrijdag 18 maart 2011 @ 21:24:21 #87
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94310916
1 boompje van de feed en hop weer een uur wachten.....
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_94311631
Ik heb dat nog nooit gehad :{
You dream it, I live it.
  vrijdag 18 maart 2011 @ 21:40:12 #89
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94311943
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 21:35 schreef Meddo het volgende:
Ik heb dat nog nooit gehad :{
Ik snap er ook geen hol van. Ik heb net een uurtje FV en FB uit gezet en ben een boeken stelling gaan ophangen. Ik heb dus echt niks gepakt..... Toch mag ik nu maar 1 boompje per uur pakken....

Wodan straks maar ff voeren en dan FV uitknallen tot morgen ochtend.. :r
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  vrijdag 18 maart 2011 @ 22:50:58 #90
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94316133
quote:
FarmVille English Countryside will be launching NEXT WEEK, so make sure youre ready for travel! If you are not level 20, start leveling up today (Hint: Strawberries and Aloe Vera are especially great for gaining XP!) Make sure to send your friends special delivery gifts so their gift boxes are full when they land in the English Countryside. Cheers!
Ik ben benieuwd of dat wat beter werkt. :Y
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_94325194
OPSTAAN !

app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=971d72bce463cfc2b7adff4a67649272&src=http%3A%2F%2Fstatic-0.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Fcollect%2Fc66a69a3667929db3c11288fcda1c1d5.png
  zaterdag 19 maart 2011 @ 08:47:23 #92
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_94325380
*) dank je voor het wakker maken!!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
  zaterdag 19 maart 2011 @ 09:07:42 #93
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94325560
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 08:14 schreef trainfreak het volgende:
OPSTAAN !

[ link | afbeelding ]
Heuy maak eens niet zo een herrie!

Thx voor de bel though. :D ^O^
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  zaterdag 19 maart 2011 @ 10:49:44 #94
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94327043
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=ec839ff9d62ad9383b4a245c00d002e8&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F050f8d9441d9a6373292b26d965a66eb.png
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94327084
quote:
7s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 10:49 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]
*O*
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  Redactie Sport zaterdag 19 maart 2011 @ 12:37:18 #96
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94329821
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=a2f7b97133b35b2c8eaab4009d55aa1e&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F08611f55810fb452479867ef90e9c044.png
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport zaterdag 19 maart 2011 @ 18:16:07 #97
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94340857
Sinds wanneer is katoen 12 uur? :')

En er is een nieuwe sorteer manier in de market, je kan nu ook sorteren op World Location. :P
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zaterdag 19 maart 2011 @ 18:40:04 #98
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94341747
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 18:16 schreef DeLuna het volgende:
Sinds wanneer is katoen 12 uur? :')

En er is een nieuwe sorteer manier in de market, je kan nu ook sorteren op World Location. :P
Sinds een dag of 2. Die sortering op World Location heeft waarschijnlijk met de English Countryside te maken die tussen nu en een week gereleased zal worden. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  zaterdag 19 maart 2011 @ 19:33:19 #99
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94343827
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zaterdag 19 maart 2011 @ 19:39:54 #100
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94344109
quote:
7s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 19:33 schreef Harajuku. het volgende:
Giant Mac
quote:
Sorry, Harajuku's event has expired. Try again next time!
En niemand die t even meld....
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_94344223
ja ja, ik heb hem. maar was verder even aan het boeren :)
You dream it, I live it.
  Redactie Sport zaterdag 19 maart 2011 @ 19:44:17 #102
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94344280
Wie heeft mijn boom eigenlijk? :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94344460
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 19:44 schreef DeLuna het volgende:
Wie heeft mijn boom eigenlijk? :D
die ornament, ik geloof ik :+
  zaterdag 19 maart 2011 @ 19:49:10 #104
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94344463
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 19:43 schreef Meddo het volgende:
ja ja, ik heb hem. maar was verder even aan het boeren :)
Ah vandaar! :D

quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 19:44 schreef DeLuna het volgende:
Wie heeft mijn boom eigenlijk? :D
Ik niet ik ben net pas thuis. :P

Rhode Island Red Mystery Eggs!
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  Redactie Sport zaterdag 19 maart 2011 @ 19:52:21 #105
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94344587
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 19:49 schreef Peekies het volgende:

[..]

die ornament, ik geloof ik :+
Haha, oke :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94344735
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 19:39 schreef Outpost76 het volgende:

[..][..]

En niemand die t even meld....
Daarvoor hebben we de snatchers wel... :(
  zaterdag 19 maart 2011 @ 20:43:42 #107
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_94346924
de mac en cheese tree is momenteel te koop voor coins, is vast een foutje denk ik :o
1,500 coins
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zaterdag 19 maart 2011 @ 20:52:28 #108
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94347351
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 20:43 schreef Mirjam het volgende:
de mac en cheese tree is momenteel te koop voor coins, is vast een foutje denk ik :o
1,500 coins
Dat is ie al sinds vorige week. ;) Dus geen foutje. :P
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  zaterdag 19 maart 2011 @ 20:53:30 #109
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94347400
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 19:56 schreef trainfreak het volgende:

[..]

Daarvoor hebben we de snatchers wel... :(
Klopt, daarom riep ik t ook. All1 deze keer was ie niet gesnatched. Meddo was t all1 even vergeten te melden. :P
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  Redactie Sport zaterdag 19 maart 2011 @ 20:56:42 #110
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94347534
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 20:43 schreef Mirjam het volgende:
de mac en cheese tree is momenteel te koop voor coins, is vast een foutje denk ik :o
1,500 coins
Ik heb er al 20. :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zaterdag 19 maart 2011 @ 20:57:52 #111
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_94347582
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 20:56 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Ik heb er al 20. :D
:D
quote:
3s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 20:52 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Dat is ie al sinds vorige week. ;) Dus geen foutje. :P
oh :+
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zaterdag 19 maart 2011 @ 21:16:10 #112
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94348464
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 20:57 schreef Mirjam het volgende:

[..]

:D

[..]

oh :+
Ik heb er toen dus ook meteen 20 gekocht! :P
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_94348529
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=43c9e5d53f8390a084431089ba706b39&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F732c6c1b2dc2870df24369fc00b35242.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=a2f7b97133b35b2c8eaab4009d55aa1e&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F08611f55810fb452479867ef90e9c044.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=1745157f3f359320906e218871211809&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F01f8ea9305a550edcfd4c69925b20de3.png
  zaterdag 19 maart 2011 @ 21:18:12 #114
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94348555
Giant Chocolate :)
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_94348616
Ik heb de disco!
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_94348665
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=1b73e3dfd5d2a9b1b44ecb9f558d3cc2&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F624497e658e78d7c2af21512389e1cdc.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=1339635d92884495a0b35f94fda26d93&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F4533516b190e40f2315e53209237cccd.png
  zaterdag 19 maart 2011 @ 21:21:57 #117
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94348720
Ik laat deze 2 rondes voorbij gaan. :P
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_94348837
Op de giant chocolatena had ik ze ook niet gehoeven :)
You dream it, I live it.
pi_94348904
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 20:53 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Klopt, daarom riep ik t ook. All1 deze keer was ie niet gesnatched. Meddo was t all1 even vergeten te melden. :P
En ik had niet gezien dat er reeds een derde pagina was...
pi_94348906
Ach er is altijd wel iemand die ze wel wil toch :P

Had jammergenoeg geen geluk met écht bijzondere bomen maarja over 2 dagen weer.
  zaterdag 19 maart 2011 @ 21:26:33 #121
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94348948
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 21:25 schreef trainfreak het volgende:

[..]

En ik had niet gezien dat er reeds een derde pagina was...
Dat dacht ik al. Daarom zei ik t ook nog even. ;)
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  zaterdag 19 maart 2011 @ 21:28:30 #122
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94349055
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 21:25 schreef Peekies het volgende:
Ach er is altijd wel iemand die ze wel wil toch :P

Had jammergenoeg geen geluk met écht bijzondere bomen maarja over 2 dagen weer.
Meestal wel maar aan deze had ik ook niet veel. In het begin pakte ik alles wat ik pakken kon maar daar ben ik goed van terug gekomen. :D

Ik spaar nu een aantal bomen tot de orchard vol is en dan ga ik weer wat anders sparen. Ok ik heb er nog wel wat los staan maar goed om alles te verkopen wat ik had vond ik ook weer wat ver gaan. :P
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  Redactie Sport zaterdag 19 maart 2011 @ 21:32:25 #123
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94349217
quote:
12s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 21:17 schreef Peekies het volgende:
[ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ]
Ik heb de ornament. O+
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94349227
Ik heb nu 20 orchards waarvan 12 met speciale bomen :P
  Redactie Sport zaterdag 19 maart 2011 @ 21:34:49 #125
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94349315
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 21:32 schreef Peekies het volgende:
Ik heb nu 20 orchards waarvan 12 met speciale bomen :P
Ik heb/had alles door elkaar staan maar ik ben nu een beetje aan het sorteren. :P
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94349400
Bugs

Country Kitsch

Ik zit echt ongelovelijk krap in collections en fuel :{
  zaterdag 19 maart 2011 @ 21:55:29 #127
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94350167
Ik zit ook al tijden op 0 of 1 met sommige collecties. Dramatisch hoor de laatste maanden.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_94350193
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 21:36 schreef Peekies het volgende:
Bugs

Country Kitsch

Ik zit echt ongelovelijk krap in collections en fuel :{
ik heb alle masteries en dan loopt de fuel wel op 8000 nu ofzo :')
You dream it, I live it.
  Redactie Sport zaterdag 19 maart 2011 @ 21:58:08 #129
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94350288
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94350409
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 21:56 schreef Meddo het volgende:

[..]

ik heb alle masteries en dan loopt de fuel wel op 8000 nu ofzo :')
Nice :P
Ik hoef nu alleen nog de crops van 2 tot 10 uur. En juist die laat ik altijd witheren :')
dus zo gaat alle fuel er wel doorheen
  zaterdag 19 maart 2011 @ 22:09:25 #131
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94350744
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  zaterdag 19 maart 2011 @ 22:10:00 #132
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94350772
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 21:36 schreef Peekies het volgende:
Bugs

Country Kitsch

Ik zit echt ongelovelijk krap in collections en fuel :{
Fuel snap ik niet want dat kan je toch kopen met producten?
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_94350902
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 22:09 schreef Outpost76 het volgende:
Regenboog eitje.
*O*
pi_94351418
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=d9f5546f893c85d7ef5778f4c1cf145c&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F382486022b25e579c8e549fdc1f6af7b.png
(Giant Black Cherry)
  Redactie Sport zaterdag 19 maart 2011 @ 22:26:38 #135
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94351461
Nog meer buttons.

Ik had de Giant Black Cherry trouwens. :)
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94351670
Nog een speciale :o
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=70f1a8422f5bb2b25d61cb3b2dc0f0d7&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fd09fbb93342256dbef20989fa57efa02.png
(Giant Mac&Cheese)
  zaterdag 19 maart 2011 @ 22:32:28 #137
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
  zaterdag 19 maart 2011 @ 22:32:36 #138
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94351749
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 22:30 schreef trainfreak het volgende:
Nog een speciale :o
[ link | afbeelding ]
(Giant Mac&Cheese)
Dankje.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_94352046
quote:
7s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 22:32 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Dankje.
Jij ook, voor de collecties!

Country
Buttons
  Redactie Sport zaterdag 19 maart 2011 @ 22:38:45 #140
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94352057
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zaterdag 19 maart 2011 @ 23:15:33 #141
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_94354004
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 19:39 schreef Outpost76 het volgende:

[..][..]

En niemand die t even meld....
Op den duur ga je daar wel aan wennen of niet.... :N
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
  zaterdag 19 maart 2011 @ 23:16:07 #142
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_94354029
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 22:38 schreef DeLuna het volgende:
Country Kitsch
dat zakhorloge heb ik ingepikt!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
pi_94361628
en willen jullie hierop klikken om deze bomen naar mij te sturen? dank :)

breadfruit tree

jackfruit

walnut
  zondag 20 maart 2011 @ 07:38:36 #145
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_94365574
Verstuurd :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
pi_94365785
Vroeg wakker zijn op zondag heeft zo zijn voordelen...
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=a7eee5a0fc592046721a7a39aff5fddf&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F00d8539437d521b05bbd312d856d904f.png
('Gewone' Heart Candy)
  zondag 20 maart 2011 @ 10:42:17 #147
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94367126
Lijkt weer een nieuwe boom gereleased te worden. Lees meldingen dat mensen een Pink Dogwood Tree hebben opgekweekt uit Mystery Seedlings. :)

facebook_farmville_freak_pink_dogwood_tree.png
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94367195
ik maar klikken, komt ie niet :(

een paar oude bomen staan ook weer nieuw op de gift pagina *O*
You dream it, I live it.
pi_94367412
Boom voor mij?

app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=d9c1eebffbfe66fc325f91d6eb5e7659&src=http%3A%2F%2Fstatic-0.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fb4a7599728ced87df35452748fa604eb.png
You dream it, I live it.
pi_94368425
verzonden :)
  zondag 20 maart 2011 @ 12:16:27 #151
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94369601
Zo, bijna dagje niet geweest. Eens kijken of ik nog wat boompjes kan laten groeien :7
pi_94369837
oeh :P
pi_94370323
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=7bda8a4a28ec5fd11f177867e758be38&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F167fbe04d25f9305639c17a0219b4da9.png
  zondag 20 maart 2011 @ 12:44:34 #154
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_94370538
quote:
7s.gif Op zondag 20 maart 2011 12:38 schreef Peekies het volgende:
[ link | afbeelding ]
Deze was voor mij :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  zondag 20 maart 2011 @ 12:58:39 #155
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94371031
Dwarf almond:
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=a9e94e69a1c563a563131a3965c9798b&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fa20897279db5d68e80c648757b9cd86e.png

edit: Grr. Uit alle orchards waar ik juist zaadjes wil, lukt het vandaag niet. Maar 5 vd 20 oid :') ;(

[ Bericht 14% gewijzigd door Sjowhan op 20-03-2011 13:09:29 ]
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 13:11:34 #156
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94371490
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94371574
cherry ^O^
had eigenlijk die mac&cheese willen pakken maar die zag ik pas later :')
pi_94371654
chinese boom *O*
You dream it, I live it.
pi_94371681
heb nog wat meer buren nodig
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000174656520

alvast bedankt
  zondag 20 maart 2011 @ 13:17:28 #160
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94371783
Sour!! *O*
  zondag 20 maart 2011 @ 13:20:02 #162
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_94371815
giant bubblegum :)
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  zondag 20 maart 2011 @ 13:21:30 #163
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94371879
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2011 13:19 schreef Peekies het volgende:
Sour!! *O*
Die moest ik. Moet d'r nog 1 voor mijn Orchard vol is. :(
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94371941
quote:
10s.gif Op zondag 20 maart 2011 13:21 schreef Xebber het volgende:

[..]

Die moest ik. Moet d'r nog 1 voor mijn Orchard vol is. :(
jij had er dus al 19 en ik nog maar 1 :6

maar ik dump hier in een minuut ook 2 bomen
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 13:23:24 #165
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94371958
Caramel was al weg dus disco!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 20 maart 2011 @ 13:23:54 #166
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94371980
quote:
2s.gif Op zondag 20 maart 2011 12:58 schreef Sjowhan het volgende:
Dwarf almond:
[ link | afbeelding ]

edit: Grr. Uit alle orchards waar ik juist zaadjes wil, lukt het vandaag niet. Maar 5 vd 20 oid :') ;(
Valt mij de laatste tijd ook op. Heb nu bijvoorbeeld 8 Orchards met Cookie- en Rainbow Trees, maar zaad ho maar. :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94372023
chanee durian

angel red pomogranate

wat een bomen, allebei al gemasterd :P
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 13:24:44 #168
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94372025
quote:
7s.gif Op zondag 20 maart 2011 13:23 schreef Xebber het volgende:

[..]

Valt mij de laatste tijd op. Heb nu bijvoorbeeld 5 Orchards met Cookie-trees, maar zaad ho maar. Zelfde geldt voor de Giant Rainbow. :')
Bij mij gaat het juist hartstikke goed: vanmorgen 4 seedlings uit mijn 6 speciale orchards.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Redactie Sport zondag 20 maart 2011 @ 13:25:45 #169
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94372069
quote:
7s.gif Op zondag 20 maart 2011 13:23 schreef Xebber het volgende:

[..]

Valt mij de laatste tijd ook op. Heb nu bijvoorbeeld 8 Orchards met Cookie- en Rainbow Trees, maar zaad ho maar. :')
Dat heb ik ook. Begin ze nu eindelijk te sorteren, heb 8 orchards met speciale bomen maar er komen geen zaadjes uit. :{w
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport zondag 20 maart 2011 @ 13:40:59 #170
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94372723
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zondag 20 maart 2011 @ 13:43:31 #171
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_94372817
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  Redactie Sport zondag 20 maart 2011 @ 13:47:00 #172
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94372971
quote:
Alles weg. :') Of heb ik jou niet als buurman?
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94373156
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2011 13:47 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Alles weg. :') Of heb ik jou niet als buurman?
Bij mij deed de Mardi Grass het nog, dus het zal wel aan dat laatste liggen..
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 13:54:35 #174
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94373345
En ik heb de golden apple. :Y
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Redactie Sport zondag 20 maart 2011 @ 13:57:59 #175
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94373549
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2011 13:51 schreef trainfreak het volgende:

[..]

Bij mij deed de Mardi Grass het nog, dus het zal wel aan dat laatste liggen..
Oh, jammer..
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94375283
sinds ik mijn varkenshok weggemikt heb regent het truffels op mijn farm :D

edit - en ik ben inmiddels ook level 100, maar toen ik het op mijn wall wilde zetten liep farmville in de soep :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 20 maart 2011 @ 14:51:22 #177
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94376036
Oh, volgende week komt trouwens The English Countryside live *).
Heb je nog SDB's, zou ik ze daarvoor bewaren :Y
pi_94376150
quote:
7s.gif Op zondag 20 maart 2011 14:51 schreef Sjowhan het volgende:
Oh, volgende week komt trouwens The English Countryside live *).
Heb je nog SDB's, zou ik ze daarvoor bewaren :Y
ik heb er nog 140 bewaard haha.. dus ik kan daar meteen flink gaan bouwen :P
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Redactie Sport zondag 20 maart 2011 @ 14:56:01 #179
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94376217
quote:
7s.gif Op zondag 20 maart 2011 14:51 schreef Sjowhan het volgende:
Oh, volgende week komt trouwens The English Countryside live *).
Heb je nog SDB's, zou ik ze daarvoor bewaren :Y
SDB's :P ?
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94376495
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2011 14:56 schreef DeLuna het volgende:

[..]

SDB's :P ?
special delivery boxes
pi_94376798
hadden we dit hier al gezien?

van http://www.playfarmville.(...)ide-aandachtspunten/
quote:
Hard werken aan twee boerderijen
Het lastige aan je tweede boerderij op de English Countryside is het feit dat slechts één boerderij actief kan zijn op hetzelfde moment.

Bijvoorbeeld: Als je aardbeien plant op je éne boerderij en dan overschakelt naar je tweede boerderij (om er bvb gedurende een paar uur iets anders te doen), dan zullen je aardbeien gedurende die tijd niet groeien. Wanneer je dus terugkeert naar je eerste boerderij zullen de aardbeien nog vers zijn, pas geplant en zullen ze nog niet gegroeid zijn. We kunnen dus besluiten dan er niets zal gebeuren op je éne boerderij (dieren, bomen enz. zullen stoppen met groeien, enz.) terwijl je werkt op de andere. Je zal dus niet gelijktijdig kunnen werken op beide boerderijen.

Op bezoek bij je buren
Wanneer je met Duke naar het Engelse platteland vliegt, activeer je de tweede boerderij in het Engelse Platteland. Buren zullen je alleen kunnen bezoeken op de boerderij waar je momenteel werkt, of waar je het laatst gewerkt hebt. Waar een buur zich op dat moment bevindt zie je op de neighbor bar. Onder elke buur staat hetzij een symbool van een huis (wat wil zeggen dat de originele boerderij actief is) of een Brits vlaggetje (wat wil zeggen dat de FarmVille English Countryside farm actief is).

(!!) Dus ten aller tijde zal één van je bedrijven op pauze staan.


Dit betekent dus ook dat je zal moeten kiezen op welke boerderij je gewassen en dieren wilt laten groeien tijdens je afwezigheid. De boerderij waar je het laatste gewerkt hebt, voor je het spel afsluit, is de boerderij die actief zal blijven tijdens je afwezigheid, terwijl de andere op pauze staat.

Bijvoorbeeld: Als je gaat slapen en je zou graag gedurende de nacht de gewassen op de FarmVille English Countryside laten groeien, ga dan niet terug naar je originele boerderij. Wanneer je de FarmVille English Countryside verlaat, zullen je buren een Britse vlag onder je avatar (in de neighbor bar) zien staan en zullen je enkel kunnen helpen op je FarmVille English Countryside farm boerderij.

Hier zijn de belangrijkste punten van FarmVille English Countryside
FarmVille English Countryside is een volledig nieuwe en onafhankelijke boerderij. Je zult dus niet in staat zijn om je huidige opslag (storage) te raadplegen.

Je hebt een heleboel bouwmaterialen nodig om aan de slag te gaan in FarmVille English Countryside. Spaar de Special Delivery dozen dus goed, want je hebt ze nodig!

FarmVille English Countryside heeft bovendien een verhaallijn met quests, die met een aantal geweldige beloningen komen! Je voortgang in het verhaal lijn kan gezien worden op een interactieve kaart waar je behalve jezelf, ook je buren kan zien en ze kan helpen met hun quests.

In FarmVille English Countryside farm zullen er nieuwe gewassen, bomen en dieren zijn die je ook kan Masteren.

Je kan in FarmVille English Countryside daarnaast ook schapen kweken op een manier die je nog nooit eerder hebt kunnen doen in Farmville. Je kan er namelijk je eigen genealogie creëren waardoor je letterlijk tienduizenden of zelfs miljoenen verschillende soorten schapen kan kweken!
dat vind ik wel jamer, had gehoopt dat het gewoon tegelijk kon. Nou ja, maar eens zien hoe het uiteindelijk allemaal wordt :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 15:17:05 #182
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94377029
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2011 15:10 schreef sbientje het volgende:
hadden we dit hier al gezien?

van http://www.playfarmville.(...)ide-aandachtspunten/

[..]

dat vind ik wel jamer, had gehoopt dat het gewoon tegelijk kon. Nou ja, maar eens zien hoe het uiteindelijk allemaal wordt :)
Sow, wat een haken en ogen! :o

Dan ga ik er maar eens goed over nadenken wat ik ga doen. Ik heb in FV bijna alles gemastered, misschien dat ik die farm dan leuk inricht met alles uit mijn storage, vervolgens pensioneer en dan volledig ga Country siden. Want ik ga het echt niet bijhouden welke boerderij actief is en wanneer dingen groeien. :{w

Eerst maar eens kijken hoe Countryside het doet en of ik het uvberhaupt leuk vind. Ik heb al 182 SD's, dadelijk nog eens wat meer accepteren. :+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 20 maart 2011 @ 15:19:48 #183
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94377123
Ik wilde sowieso al niet nog een farm, maar nu helemaal niet meer. Of wat Cat zegt, ipv FV die nieuwe.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_94377144
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2011 15:17 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Sow, wat een haken en ogen! :o

Dan ga ik er maar eens goed over nadenken wat ik ga doen. Ik heb in FV bijna alles gemastered, misschien dat ik die farm dan leuk inricht met alles uit mijn storage, vervolgens pensioneer en dan volledig ga Country siden. Want ik ga het echt niet bijhouden welke boerderij actief is en wanneer dingen groeien. :{w

Eerst maar eens kijken hoe Countryside het doet en of ik het uvberhaupt leuk vind. Ik heb al 182 SD's, dadelijk nog eens wat meer accepteren. :+
zo doe ik het denk ik ook ja. Het enige probleem is dat ik nog wel wat jobs wil doen voor de lintjes, ik weet niet of dat ook kan op de english countryside. Nou ja, dat zie ik dan wel :) Heb er toch wel zin in, eigentlich
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 15:31:18 #185
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94377496
Ik had FV extender voor het accepteren van gifts al langer geleden geïnstalleerd, maar hij leek het nooit goed te doen. Maar nu wel! *O* Hij is bezig 95 gifts te accepteren en returnen. Zou ik toch een sociale buurvrouw worden? _O-

[ Bericht 0% gewijzigd door Cat-astrophe op 20-03-2011 16:23:32 ]
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Redactie Sport zondag 20 maart 2011 @ 15:41:08 #186
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94377846
Pfff, wat moeilijk. :{
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zondag 20 maart 2011 @ 15:58:52 #187
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94378592
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2011 15:41 schreef DeLuna het volgende:
Pfff, wat moeilijk. :{
:?
Dat met die countryside? Ik probeer nu gewoon alles te masteren wat er te masteren valt, de >1 dag crops laat ik nog even staan, en probeer me zoveel mogelijk te focussen op de korte crops (<1 dag).
Die hebben sneller mijn aandacht nodig dan de lange.

Op de English Countryside ga ik eerst bouwen; mijn SDB's zijn daarvoor mooi geschikt, en gaat mijn giftbox eindelijk ook opgeruimd worden (minder dan 500 items, nu +/- 700 items zonder het accepteren van alle gifts :')).
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 16:01:35 #188
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94378691
Bwehehehehe, mijn Extender heeft nu 113 van de 93 gifts (da's 100% voor wie kan tellen) geaccepteerd. _O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2011 15:58 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

:?
Dat met die countryside? Ik probeer nu gewoon alles te masteren wat er te masteren valt, de >1 dag crops laat ik nog even staan, en probeer me zoveel mogelijk te focussen op de korte crops (<1 dag).
Die hebben sneller mijn aandacht nodig dan de lange.

Op de English Countryside ga ik eerst bouwen; mijn SDB's zijn daarvoor mooi geschikt, en gaat mijn giftbox eindelijk ook opgeruimd worden (minder dan 500 items, nu +/- 700 items zonder het accepteren van alle gifts :')).
Ik hoef nog maar 5 crops, met een beetje geluk straks nog maar vier en die zijn allemaal 1 dag of korter. Maar wie weet kun je die ook masteren via de Countryside bedenk ik me net. Maar die farm ga ik sowieso eerst bebouwen. :Y
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 16:02:35 #189
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94378725
:D En er staat nog een hele lijst te wachten zie ik net. Welkom 700+ gifts. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 20 maart 2011 @ 16:15:46 #190
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94379122
Ga 'm testen. Elke dag wachten er wel 50+ requests/gifts :').

Oh trouwens, je kan maximaal 826 gifts in je box hebben, dan gaat FV muiten :P
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 16:23:04 #191
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94379388
quote:
7s.gif Op zondag 20 maart 2011 16:15 schreef Sjowhan het volgende:
Ga 'm testen. Elke dag wachten er wel 50+ requests/gifts :').

Oh trouwens, je kan maximaal 826 gifts in je box hebben, dan gaat FV muiten :P
Volgens mij moet ik dan de zwarte vlag gaan hijsen want extender is nog lang niet klaar. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94379523
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=70f1a8422f5bb2b25d61cb3b2dc0f0d7&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fd09fbb93342256dbef20989fa57efa02.png

wie pakt deze? :D
pi_94379564
en wie deze? ;)

app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=70f1a8422f5bb2b25d61cb3b2dc0f0d7&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fd09fbb93342256dbef20989fa57efa02.png
pi_94379627
Ik heb de onderste!
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 16:29:50 #195
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94379669
En ik heb je van je bovenste boom afgeholpen. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Redactie Sport zondag 20 maart 2011 @ 16:38:54 #196
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94380049
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2011 15:58 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

:?
Dat met die countryside? Ik probeer nu gewoon alles te masteren wat er te masteren valt, de >1 dag crops laat ik nog even staan, en probeer me zoveel mogelijk te focussen op de korte crops (<1 dag).
Die hebben sneller mijn aandacht nodig dan de lange.

Op de English Countryside ga ik eerst bouwen; mijn SDB's zijn daarvoor mooi geschikt, en gaat mijn giftbox eindelijk ook opgeruimd worden (minder dan 500 items, nu +/- 700 items zonder het accepteren van alle gifts :')).
Ja, maar ik bedoel dat gedoe met welke boerderij op pauze staat en welke niet.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 16:46:23 #197
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94380367
182 196 230 gifts and counting..... _O-

Edit3: en toen zat mijn giftbox vol. :')

[ Bericht 15% gewijzigd door Cat-astrophe op 20-03-2011 17:26:34 ]
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 20 maart 2011 @ 17:53:37 #198
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94383209
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2011 16:46 schreef Cat22 het volgende:
182 196 230 gifts and counting..... _O-

Edit3: en toen zat mijn giftbox vol. :')
Dat extender werkt voor geen meter hier :'). Misschien omdat ik een nieuwere chrome versie oid heb?
  zondag 20 maart 2011 @ 18:03:39 #199
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94383648
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=ec839ff9d62ad9383b4a245c00d002e8&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F050f8d9441d9a6373292b26d965a66eb.png
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Redactie Sport zondag 20 maart 2011 @ 18:04:09 #200
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94383662
quote:
7s.gif Op zondag 20 maart 2011 18:03 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]
_O_ Eindelijk, mijn eerste.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 18:06:11 #201
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94383737
quote:
2s.gif Op zondag 20 maart 2011 17:53 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Dat extender werkt voor geen meter hier :'). Misschien omdat ik een nieuwere chrome versie oid heb?
Geen idee. Bij mij deed hij het eerst ook niet lekker.

Hoeveel zou je kunnen bouwen met 313 SDB's? :+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 20 maart 2011 @ 19:17:52 #202
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_94386627
ik ook
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
pi_94386900
Ik heb een pink dogwood tree in de aanbieding voor de eerste die hieronder reageert.
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 19:24:55 #204
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94386962
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2011 19:23 schreef Kimbell het volgende:
Ik heb een pink dogwood tree in de aanbieding voor de eerste die hieronder reageert.
*O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 19:28:05 #205
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94387086
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2011 19:24 schreef Cat22 het volgende:

[..]

*O*
Mooi boompje is dat. Dank je! O+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 19:34:51 #206
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94387336
Kan iemand wat rijst mijn kant uit gooien? :@
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94388613
En nog een pink dogwood! Wie wil?
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  Redactie Sport zondag 20 maart 2011 @ 20:03:44 #208
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94388714
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2011 20:01 schreef Kimbell het volgende:
En nog een pink dogwood! Wie wil?
Ik! :@ O+
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport zondag 20 maart 2011 @ 20:06:34 #209
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94388873
Dankjewel Kimbell O+
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zondag 20 maart 2011 @ 20:44:48 #210
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94391086
Hmm FV extender werkt nu hier ook. Kan ik mooi even wat anders doen, had er (gelukkig) maar 89 requests nog open staan :P
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 20:51:12 #211
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94391480
quote:
7s.gif Op zondag 20 maart 2011 20:44 schreef Sjowhan het volgende:
Hmm FV extender werkt nu hier ook. Kan ik mooi even wat anders doen, had er (gelukkig) maar 89 requests nog open staan :P
Volgens mij heb ik zo'n 350 gifts binnen gehaald. _O- Ik had er dan ook al een weekje niet echt naar gekeken. :') En nu balanceert mijn giftbox op de rand van overvol dus ik heb maar een extra orchard gebouwd om geen speciale bomen mis te lopen. Bring on English countryside!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 20 maart 2011 @ 20:58:22 #212
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94391939
Denk ook dat ik het alleen gebruik als ik bv weer meer dan 10 requests heb staan. Dat zal dan waarschijnlijk altijd zijn, want je hebt nu enorm veel verschillende verzoeken, en dan zijn het nog geen eens de kadootjes/verzonden gifts;
- nurture my duck
- speedup my greenhouse
- upgrade my vehicle
- upgrade my orchard
enzovoorts :P
  was: Cat22 zondag 20 maart 2011 @ 21:03:27 #213
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94392274
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2011 20:58 schreef Sjowhan het volgende:
Denk ook dat ik het alleen gebruik als ik bv weer meer dan 10 requests heb staan. Dat zal dan waarschijnlijk altijd zijn, want je hebt nu enorm veel verschillende verzoeken, en dan zijn het nog geen eens de kadootjes/verzonden gifts;
- nurture my duck
- speedup my greenhouse
- upgrade my vehicle
- upgrade my orchard
enzovoorts :P
Ja pesies. En ik kon het echt niet bijhouden dus die requests negeerde ik. :@ Met deze app kan ik ze wel doen.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 20 maart 2011 @ 22:24:56 #214
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94397311
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2011 21:03 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ja pesies. En ik kon het echt niet bijhouden dus die requests negeerde ik. :@ Met deze app kan ik ze wel doen.
Wat is dat voor app dan?
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  maandag 21 maart 2011 @ 07:35:04 #215
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94408254
quote:
Op zondag 20 maart 2011 22:24 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Wat is dat voor app dan?
Fv extender. Kan je in Chrome installeren, en verwerkt al je FV requests
  maandag 21 maart 2011 @ 10:02:29 #216
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94410513
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=37729eb7af432d5966a8280df0fda9d5&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Ff5299bcd0279b69a71df2978dc9a3621.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=37729eb7af432d5966a8280df0fda9d5&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Ff5299bcd0279b69a71df2978dc9a3621.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=37729eb7af432d5966a8280df0fda9d5&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Ff5299bcd0279b69a71df2978dc9a3621.png
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  maandag 21 maart 2011 @ 10:04:04 #217
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94410553
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=ec839ff9d62ad9383b4a245c00d002e8&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F050f8d9441d9a6373292b26d965a66eb.png

Eindelijk eens wat geluk met 't zaad. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  maandag 21 maart 2011 @ 10:04:14 #218
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94410558
:o.
Heb de rainbow en koek gepakt. Andere laat ik wel gaan voor iemand anders :)
pi_94410818
k heb ook een rainbow :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_94411079
Ik heb de derde rainbow *O*
Die had ik nog niet, dankjewel!
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  maandag 21 maart 2011 @ 10:30:46 #221
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94411189
Alles goed besteed dus. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94411331
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=c6e34cc273be406afb777ded38015f9b&src=http%3A%2F%2Fstatic-0.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Fdecorations%2F4d64954699fe7f1f8a19a4827dee2134.png
Het is er maar eentje trouwens.
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_94411745
Wit varkentje
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=28d7eadfd43271e6201c37ec727bfc5e&src=http%3A%2F%2Fstatic-1.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Fnewsfeed%2F3aa307394729b662537b100a5492b13e.png
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_94412123
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=d01abacf176a3d61cddddbd58c6a5121&src=http%3A%2F%2Fstatic-0.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Fanimals%2Fb2ed7dc72bf2fecc6a4c5377e30e8724.png
(Dit is een andere dan op de FB feed.)
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  maandag 21 maart 2011 @ 11:51:49 #225
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94413718
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 11:01 schreef beefcake het volgende:
[ link | afbeelding ]
(Dit is een andere dan op de FB feed.)
Wil jij vrientjes en buurtjes worden? Volgens mij zijn we dat nog niet. :P
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  maandag 21 maart 2011 @ 12:04:14 #226
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94414112
Ik heb nog steeds geen rainbow, :'(.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 21 maart 2011 @ 12:40:58 #227
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_94415288
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=ea5e43f9ecd656a7fa4495d39362d4e9&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F3ca22cb3c19aece76f50a9a2d6a9e748.png
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  Redactie Sport maandag 21 maart 2011 @ 12:43:39 #228
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94415386
Hebbes! :)
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  maandag 21 maart 2011 @ 12:53:16 #229
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_94415698
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=fa7d6b5580f2cf2b56a51d1272bfdfae&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fd5b32521d94b9e088dd3bbf8617aded1.png
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 21 maart 2011 @ 13:04:35 #230
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_94416041
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=bbbe8461bd46a4408dffb41703b5ff25&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F45566350c1c7cd68707779d1c7ffc93f.png
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  Redactie Sport maandag 21 maart 2011 @ 13:05:23 #231
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94416065
Chinese Lantern heb ik ook.. Had ik er nog maar 1 van.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  maandag 21 maart 2011 @ 13:14:09 #232
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94416367
Ben nu bij ruim 50 buren langs geweest, en maar 1 fucking ei. Ik mag hopen dat dat tegen Pasen even naar boven bijgesteld gaat worden. :{
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94417327
quote:
5s.gif Op maandag 21 maart 2011 11:51 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Wil jij vrientjes en buurtjes worden? Volgens mij zijn we dat nog niet. :P
Wil ik wel hoor :Y
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_94417405
Bij deze geldt ook weer; het is een andere dan op de FB feed :)
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=ae6be711bd9a59a20d92ac5e5ad4decd&src=http%3A%2F%2Fstatic-0.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Fanimals%2Faf308662694243c8398991df3126e5b0.png
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  maandag 21 maart 2011 @ 14:29:24 #235
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_94419332
Chinese lantarn

Ik kan trouwens nog genoeg gieters gebruiken, ik heb het idee dat die de laatste tijd minder langs komen op de feed...
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_94420558
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 14:29 schreef NelisZ het volgende:
Chinese lantarn

Ik kan trouwens nog genoeg gieters gebruiken, ik heb het idee dat die de laatste tijd minder langs komen op de feed...
dankje ^O^

misschien is die gift sorteerder handig? FV Extender heet die geloof ik.
Ik heb hierdoor een overvloed aan gieters :D
pi_94420875
Hehe, 777777 XP *O*
  maandag 21 maart 2011 @ 16:20:05 #238
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_94424104
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 13:43 schreef beefcake het volgende:
Bij deze geldt ook weer; het is een andere dan op de FB feed :)
[ link | afbeelding ]
dank je wel *)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
pi_94424113
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 14:58 schreef Peekies het volgende:

[..]

dankje ^O^

misschien is die gift sorteerder handig? FV Extender heet die geloof ik.
Ik heb hierdoor een overvloed aan gieters :D
Bonus checker toch? Het lijkt mij ook wel handig, maar is het niet zoals de snagbar, dat het als cheaten gezien wordt?
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_94424283
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 16:20 schreef beefcake het volgende:

[..]

Bonus checker toch? Het lijkt mij ook wel handig, maar is het niet zoals de snagbar, dat het als cheaten gezien wordt?
ja bonus checker.
volgens mij gebruiken meerdere 'regulars' uit dit topic hem, dus het wordt geaccepteerd :P
  maandag 21 maart 2011 @ 17:07:52 #241
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_94426698
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_94426845
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 17:07 schreef NelisZ het volgende:
Giant mardi grass
*O*
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_94429282
Farmville extender ^O^
Net voor de eerste maal gebruikt, super!
  maandag 21 maart 2011 @ 17:59:43 #244
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94429392
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 13:41 schreef beefcake het volgende:

[..]

Wil ik wel hoor :Y
Top! Heb je me al uit de op gehaald?
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_94429809
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=03ca17ef6f7aad61d9af8956f8dcfaf0&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Fbuildings%2F60f5fd1dfb2787d816f37cc3ebee745e.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=d9f5546f893c85d7ef5778f4c1cf145c&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F382486022b25e579c8e549fdc1f6af7b.png

app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=03ca17ef6f7aad61d9af8956f8dcfaf0&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Fbuildings%2F60f5fd1dfb2787d816f37cc3ebee745e.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=a7eee5a0fc592046721a7a39aff5fddf&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F00d8539437d521b05bbd312d856d904f.png

app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=03ca17ef6f7aad61d9af8956f8dcfaf0&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Fbuildings%2F60f5fd1dfb2787d816f37cc3ebee745e.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=7bda8a4a28ec5fd11f177867e758be38&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F167fbe04d25f9305639c17a0219b4da9.png
You dream it, I live it.
pi_94430031
En ook één terug graag :P

app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=6ce6f7a35db72843a770e75f8468915e&src=http%3A%2F%2Fstatic-0.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F33f6326dc2e85b6133bbbf9574b28ba6.png
You dream it, I live it.
  maandag 21 maart 2011 @ 18:19:46 #247
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94430301
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 16:23 schreef Peekies het volgende:

[..]

ja bonus checker.
volgens mij gebruiken meerdere 'regulars' uit dit topic hem, dus het wordt geaccepteerd :P
Mwah :P
  maandag 21 maart 2011 @ 18:24:19 #248
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94430492
Het maximum aantal dingen die je in de giftbox mag hebben is trouwens 811. FV Extender ging erover mekkeren :')
  was: Cat22 maandag 21 maart 2011 @ 18:29:33 #249
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94430703
quote:
10s.gif Op maandag 21 maart 2011 18:24 schreef Sjowhan het volgende:
Het maximum aantal dingen die je in de giftbox mag hebben is trouwens 811. FV Extender ging erover mekkeren :')
Bij mij stortte hij al in bij 603. ;(

Extender is trouwens GEEN bonus checker! Alles wat extender doet is automagisch je reeds ontvangen gifts van FB naar je giftbox verplaatsen. Niks geen cheat dus.

Kan iemand me een hobbelpaard geven? FV wil de link weer eens niet posten.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  was: Cat22 maandag 21 maart 2011 @ 18:30:44 #250
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94430762
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 18:08 schreef Meddo het volgende:
[ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ]
Red alder was er nog! :D
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 21 maart 2011 @ 18:31:16 #251
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94430781
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  was: Cat22 maandag 21 maart 2011 @ 18:31:31 #252
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94430793
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 13:43 schreef beefcake het volgende:
Bij deze geldt ook weer; het is een andere dan op de FB feed :)
[ link | afbeelding ]
Was er ook nog eentje van. O+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  was: Cat22 maandag 21 maart 2011 @ 18:31:50 #253
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94430812
quote:
Cocoa. ^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94430891
ik heb dat gouden ding *O*
You dream it, I live it.
  maandag 21 maart 2011 @ 18:59:41 #255
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94432009
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 18:29 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Bij mij stortte hij al in bij 603. ;(

Extender is trouwens GEEN bonus checker! Alles wat extender doet is automagisch je reeds ontvangen gifts van FB naar je giftbox verplaatsen. Niks geen cheat dus.

Kan iemand me een hobbelpaard geven? FV wil de link weer eens niet posten.
quote:
Thanks for helping out Cat22 by giving them the Bouncing Horse.
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_94432191
Dat gezeur over die bonus checkers ook altijd, who gives a fuck. Met alleen SDB's kom je al een heel eind, speciale dingen doe je toch gewoon op verzoek? :P
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  was: Cat22 maandag 21 maart 2011 @ 19:05:56 #257
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94432317
quote:
14s.gif Op maandag 21 maart 2011 18:59 schreef Outpost76 het volgende:

[..][..]

^O^ *O* Meer dan eentje heb ik er niet nodig, ik verkoop ze toch weer gelijk. Maar ik wil graag weten wat de special prize is die morgen bekend wordt. :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 21 maart 2011 @ 19:08:14 #258
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94432441
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 19:05 schreef Cat22 het volgende:

[..]

^O^ *O* Meer dan eentje heb ik er niet nodig, ik verkoop ze toch weer gelijk. Maar ik wil graag weten wat de special prize is die morgen bekend wordt. :P
Daar heb ik ze ook voor gehaald. Al heb ik er van sommige best veel stuks. Iedere keer als je iemand helpt krijg je er zelf ook weer 1. :') Ik wacht all1 met verkopen want misschien heb ik aan sommige nog wat als deze week de Engelse farm begint.
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  was: Cat22 maandag 21 maart 2011 @ 19:12:50 #259
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94432677
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 19:08 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Daar heb ik ze ook voor gehaald. Al heb ik er van sommige best veel stuks. Iedere keer als je iemand helpt krijg je er zelf ook weer 1. :') Ik wacht all1 met verkopen want misschien heb ik aan sommige nog wat als deze week de Engelse farm begint.
Zal hooguit decoratie zijn denk ik. En die spaar ik daar wel weer bijeen. :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 21 maart 2011 @ 19:16:38 #260
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94432849
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 19:05 schreef Cat22 het volgende:

[..]

^O^ *O* Meer dan eentje heb ik er niet nodig, ik verkoop ze toch weer gelijk. Maar ik wil graag weten wat de special prize is die morgen bekend wordt. :P
Instant Grow.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  maandag 21 maart 2011 @ 19:17:26 #261
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94432894
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 19:12 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Zal hooguit decoratie zijn denk ik. En die spaar ik daar wel weer bijeen. :P
Mja ik vind sommige dingen wel leuk als deco dus daar gebruik is ze dan ook. ;)
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  maandag 21 maart 2011 @ 19:32:57 #262
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  maandag 21 maart 2011 @ 19:39:46 #263
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94434230
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  was: Cat22 maandag 21 maart 2011 @ 19:40:39 #264
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_94434274
quote:
5s.gif Op maandag 21 maart 2011 19:39 schreef Harajuku. het volgende:
Werkt dit zo? Zal wel niet.
Beuh! Vies plaatje! :o :X :r

Oftewel: als het goed is heb ik je nu een flowerpot gegeven denk ik. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 21 maart 2011 @ 19:41:54 #265
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94434354
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 19:40 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Beuh! Vies plaatje! :o :X :r

Oftewel: als het goed is heb ik je nu een flowerpot gegeven denk ik. :')
Ah nice, ik moet alles nog :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_94434489
quote:
5s.gif Op maandag 21 maart 2011 19:39 schreef Harajuku. het volgende:
Werkt dit zo? Zal wel niet.
nee
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  maandag 21 maart 2011 @ 19:51:24 #268
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94434928
Sour Apple :9
  maandag 21 maart 2011 @ 19:51:27 #269
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94434933
quote:
5s.gif Op maandag 21 maart 2011 19:39 schreef Harajuku. het volgende:
Werkt dit zo? Zal wel niet.
Lijkt er niet op. Die je op de feed aan mij had gevraagd werkt ook niet...
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  maandag 21 maart 2011 @ 19:51:40 #270
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94434947
Lantern.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 21 maart 2011 @ 19:52:07 #271
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94434979
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 19:51 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Lijkt er niet op. Die je op de feed aan mij had gevraagd werkt ook niet...
Ik heb wel iets van je gekregen.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 21 maart 2011 @ 19:54:11 #272
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94435106
quote:
11s.gif Op maandag 21 maart 2011 19:52 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik heb wel iets van je gekregen.
Oh wacht. :P Ik kan je natuurlijk all1 die geven die je aan mij vraagt. :')
.
Slimpie in de bocht! :@
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  maandag 21 maart 2011 @ 19:58:40 #273
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94435380
Oh, ik zit de feed wel te spammen zie ik _O-
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 21 maart 2011 @ 19:59:18 #274
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94435435
Heb je nou een hobbel paart en 2 bogen van me gekregen? Bij die 2 bogen zegt fv namelijk alleen ok.
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  maandag 21 maart 2011 @ 19:59:52 #275
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94435477
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 19:59 schreef Outpost76 het volgende:
Heb je nou een hobbel paart en 2 bogen van me gekregen? Bij die 2 bogen zegt fv namelijk alleen ok.
Ik heb een paard en een stone arch :Y
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 21 maart 2011 @ 20:00:54 #276
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94435558
Ik heb net de Fruit Crate gekregen, alleen pakt die hem niet in die menu ervan :{
  maandag 21 maart 2011 @ 20:00:57 #277
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94435560
Nu ook Spring Balloon.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 21 maart 2011 @ 20:01:48 #278
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94435608
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 20:00 schreef 1UP het volgende:
Ik heb net de Fruit Crate gekregen, alleen pakt die hem niet in die menu ervan :{
Hij pakt bij mij alles so far, moet er nog 4.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 21 maart 2011 @ 20:01:53 #279
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94435613
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 20:00 schreef 1UP het volgende:
Ik heb net de Fruit Crate gekregen, alleen pakt die hem niet in die menu ervan :{
Komt wel. :Y

quote:
10s.gif Op maandag 21 maart 2011 20:00 schreef Harajuku. het volgende:
Nu ook Spring Balloon.
Top! Wat heb je nog meer nodig?
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  maandag 21 maart 2011 @ 20:06:01 #280
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94435855
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 20:01 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Komt wel. :Y

[..]

Top! Wat heb je nog meer nodig?
Dingen waarbij ik jouw naam niet kan aanklikken :+
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 21 maart 2011 @ 20:07:12 #281
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94435938
Dan wacht ik nog wel even af.
Heb wel eindelijk de strasperry mastery af *O*
  maandag 21 maart 2011 @ 20:11:00 #282
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94436197
quote:
10s.gif Op maandag 21 maart 2011 20:06 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Dingen waarbij ik jouw naam niet kan aanklikken :+
:{ Moet je een tijdje op wachten zeker?

Zodra dat wel kan roep dan ff in de chat. ;)
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  maandag 21 maart 2011 @ 20:19:28 #283
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94436705
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 20:11 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

:{ Moet je een tijdje op wachten zeker?

Zodra dat wel kan roep dan ff in de chat. ;)
Je bent geen optie, denk dat je nooit een optie zal gaan worden.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 21 maart 2011 @ 20:25:02 #284
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94437076
quote:
10s.gif Op maandag 21 maart 2011 20:19 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Je bent geen optie, denk dat je nooit een optie zal gaan worden.
Die snap ik niet. :? Was puur bedoelt om je te helpen....
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  maandag 21 maart 2011 @ 20:28:18 #285
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_94437292
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=a7eee5a0fc592046721a7a39aff5fddf&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F00d8539437d521b05bbd312d856d904f.png
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 21 maart 2011 @ 20:31:02 #286
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_94437495
wetf is die shit met rewardville, ik krijg steeds irritante dingesen :{
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 21 maart 2011 @ 20:34:10 #287
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94437678
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 20:31 schreef Mirjam het volgende:
wetf is die shit met rewardville, ik krijg steeds irritante dingesen :{
Als je je daar aanmeld kan je gratis punten sparen voor leuke hebbe dingetjes voor op fv en andere spellen van Zynga.
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  maandag 21 maart 2011 @ 20:48:15 #288
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94438682
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_94438925
quote:
11s.gif Op maandag 21 maart 2011 20:25 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Die snap ik niet. :? Was puur bedoelt om je te helpen....
_O-
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  maandag 21 maart 2011 @ 20:53:05 #290
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94439076
quote:
11s.gif Op maandag 21 maart 2011 20:25 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Die snap ik niet. :? Was puur bedoelt om je te helpen....
Lol, je kan maar kiezen uit x aantal mensen bij al die dingen, en niet elk item heeft dezelfde mensen.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 21 maart 2011 @ 21:01:44 #291
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94439865
quote:
10s.gif Op maandag 21 maart 2011 20:53 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Lol, je kan maar kiezen uit x aantal mensen bij al die dingen, en niet elk item heeft dezelfde mensen.
Ah zo. Ja weet ik veel. :P Ben nog steeds een newbee hier he! ;)
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_94441987
Boompjes tijd binnen vijf munten
pi_94442336
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=bbbe8461bd46a4408dffb41703b5ff25&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F45566350c1c7cd68707779d1c7ffc93f.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=1b73e3dfd5d2a9b1b44ecb9f558d3cc2&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F624497e658e78d7c2af21512389e1cdc.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=7bda8a4a28ec5fd11f177867e758be38&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F167fbe04d25f9305639c17a0219b4da9.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=f76ed5d2665e0c16895e68b35d3d1b3e&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F248f4b2796b093a1927a4aa1cf34aeb4.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=43c9e5d53f8390a084431089ba706b39&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F732c6c1b2dc2870df24369fc00b35242.png
pi_94442427
Ik heb de lampionboom! Mijn eerste O+
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  maandag 21 maart 2011 @ 21:33:18 #295
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94442463
Peach Palm tree :)
  maandag 21 maart 2011 @ 21:45:12 #297
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94443375
Caramel.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_94443445
quote:
14s.gif Op maandag 21 maart 2011 21:45 schreef Harajuku. het volgende:
Caramel.
:{

pp dan maar :P
  maandag 21 maart 2011 @ 22:21:40 #299
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_94446597
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  maandag 21 maart 2011 @ 22:35:20 #301
182666 Harajuku.
C'est magnifique.