quote:Was dus zo aan het koken vandaag, gooi ik al het vlees gelijk in de pan en laat het lekker bakken. Kijk ik 5 minuten later op het pakje () Staat er: vlees eerst 5 minuten in de marinade leggen
Ik dus zo van: kut. Heb ik gewoon het half gebakken vlees nog maar even gemarineerd
Wat zijn jouw blunders achter het fornuis?
Met als resultaat?quote:Op vrijdag 11 maart 2011 14:51 schreef n8n het volgende:
Had meer boter nodig voor mij pantosti, gooi ik er olijfolie bij
Niks eigenlijk, had het in de gootsteen afgegoten (met heet water lopend)quote:
Dat gebeurd mij heeel vaak. Op zondagmiddag eten we vaak soep die we op zaterdag gemaakt hebben. Als ik dan het eten maak wil ik de soep snel laten koken om het vervolgens uit te zetten (anders is het zo gloeiend heet). Maar dat brand dan vaak aan...quote:Op vrijdag 11 maart 2011 15:44 schreef tomaat52 het volgende:
Soep aanbranden!
Schuld van m'n moeder.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zit de overgare pasta tussen m'n tanden nog weg te purken...![]()
quote:Op dinsdag 15 maart 2011 18:31 schreef Iemand91 het volgende:
Ik heb er weer een, wilde zoiets/dit maken:
[ afbeelding ]
en dat werd:Hoe speel je dat klaar?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zit de overgare pasta tussen m'n tanden nog weg te purken...![]()
Trouwens, als ze bv.op de verpakking van een pizza zetten "10 minuten in een voorverwarmde oven van 220 graden",dan kan je hem er beter al vanaf het begin inzetten. Wel de juiste grilloptie kiezen. En dan vijf of zes minuten of zo.Dan is hij meestal al perfect.
Geen idee, de ene keer is het gewoon goed/perfect, andere keer heb je...nou dit dus...quote:Op dinsdag 15 maart 2011 18:50 schreef Krantenman het volgende:
[..]
Hoe speel je dat klaar?![]()
Trouwens, als ze bv.op de verpakking van een pizza zetten "10 minuten in een voorverwarmde oven van 220 graden",dan kan je hem er beter al vanaf het begin inzetten. Wel de juiste grilloptie kiezen. En dan vijf of zes minuten of zo.Dan is hij meestal al perfect.
quote:Op dinsdag 15 maart 2011 18:31 schreef Iemand91 het volgende:
Ik heb er weer een, wilde zoiets/dit maken:
[ afbeelding ]
en dat werd:Hoe kan je dat nou verkloten?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zit de overgare pasta tussen m'n tanden nog weg te purken...
_@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/'? '@_
quote:Op dinsdag 15 maart 2011 18:31 schreef Iemand91 het volgende:
Ik heb er weer een, wilde zoiets/dit maken:
[ afbeelding ]
en dat werd:Inderdaad best knap als je dat kan verklotenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zit de overgare pasta tussen m'n tanden nog weg te purken...![]()
Het lijkt trouwens alsof het al een keer voor gekauwd is en vervolgens terug in de bak is gegooid
...::: Feyenoord < > Rotterdam:::...
quote:Op dinsdag 15 maart 2011 18:31 schreef Iemand91 het volgende:
Ik heb er weer een, wilde zoiets/dit maken:
[ afbeelding ]
en dat werd:Gadverdamme dat ziet er vies uit.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zit de overgare pasta tussen m'n tanden nog weg te purken...Thou shalt not worship pop idols or follow lost prophets.
quote:Op dinsdag 15 maart 2011 18:31 schreef Iemand91 het volgende:
Ik heb er weer een, wilde zoiets/dit maken:
[ afbeelding ]
en dat werd:Haha ik heb kots gezien dat er ongeveer zo uit zag (no offense)SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zit de overgare pasta tussen m'n tanden nog weg te purken...
Het is duidelijk dat het is mislukt.quote:Op zaterdag 19 maart 2011 17:08 schreef Alopex het volgende:
Als het allemaal niet zo ernstig was, waarom plaats je het dan bij de blunders?
Wtfquote:Op maandag 28 maart 2011 04:40 schreef Seven. het volgende:
Ik dacht witlofsoep te maken. Het eindresultaat:
[ afbeelding ]
Goeie tip.quote:Op maandag 28 maart 2011 14:41 schreef RobinOok het volgende:
Daarvoor zit er altijd nog een kleiner dopje in de deksel. Bij warme dingen haal je die eruit, legt er een theedoek op en blenderen maar.
tok!quote:
quote:Op dinsdag 12 april 2011 19:59 schreef Klaploper het volgende:
Gisteren voor wat vrienden lekkere spaghetti gemaakt. Bij het snijden van de ui ging het echter mis en sneed ik in mijn duim.
Bloedde flink over de ui, maar het was de laatste die ik had..
Daarom maar even afgespoeld en gewoon in de pan geflikkerd.
quote:Op dinsdag 12 april 2011 19:59 schreef Klaploper het volgende:
Gisteren voor wat vrienden lekkere spaghetti gemaakt. Bij het snijden van de ui ging het echter mis en sneed ik in mijn duim.
Bloedde flink over de ui, maar het was de laatste die ik had..
Daarom maar even afgespoeld en gewoon in de pan geflikkerd.
quote:Op dinsdag 12 april 2011 19:59 schreef Klaploper het volgende:
Gisteren voor wat vrienden lekkere spaghetti gemaakt. Bij het snijden van de ui ging het echter mis en sneed ik in mijn duim.
Bloedde flink over de ui, maar het was de laatste die ik had..
Daarom maar even afgespoeld en gewoon in de pan geflikkerd.
quote:Op dinsdag 12 april 2011 19:59 schreef Klaploper het volgende:
Gisteren voor wat vrienden lekkere spaghetti gemaakt. Bij het snijden van de ui ging het echter mis en sneed ik in mijn duim.
Bloedde flink over de ui, maar het was de laatste die ik had..
Daarom maar even afgespoeld en gewoon in de pan geflikkerd.
5 minuten marineren? wat gaat dat nu uitmaken? marineren doe je een paar uur op zn minst.quote:
Kook dan ook zelf.. Of is hij zo ranzig omdat jij m verkeerd hebt opgewarmd?quote:Op woensdag 13 april 2011 19:37 schreef Yankee het volgende:
Vandaag dacht ik laat ik eens zo'n AH Italiaanse pasta met zalm en roomsaus proberen. Gadverdamme wat ranzig. Pasta is gortdroog, zalm is niet te eten en over de broccoli etc begin ik maar niet. Te vies voor woorden deze rotzooi
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |