abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 10 januari 2012 @ 14:25:48 #298
337708 __Isis__
Met een knipoog ;)
pi_106641360
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 12:19 schreef SacreCoeur het volgende:
Je hebt ook de Mima, lijkt mij het makkelijkst, mooist en stabiel.
Ook bij het winkelen.

Ik vind het een kruising tussen de icandy en joolz.
Lekker stevig.
Helaas, ik heb de Mima, maar heb er eerlijk gezegd wel een beetje spijt van. Na een paar weken gebruiken hing de kap al scheef en wij zijn er echt heul voorzichtig mee geweest. Ook loopt regelmatig een van de voorwielen vast en op gladde vloeren (winkels) rijdt hij ook niet fijn. Wel is hij supermooi en makkelijk in te klappen. Ik vind zelf de iCandy ook errug mooi trouwens, misschien bij de volgende :P .
Twee harten, een liefde
Uit liefde, een hart
pi_106641429
Update: ik ben blij dat wij niet voor een heel dure duowagen zijn gegaan. We pakken de duowagen niet veel omdat Ivan bijna altijd alles zelf loopt. Incidenteel gaat de wagen mee en dan is 'ie handig. De Bugaboo Bee gebruikten we dan ook helemaal niet meer en die heb ik net verkocht.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_107856329
quote:
5s.gif Op zaterdag 11 februari 2012 12:05 schreef Handheld het volgende:
We zijn op zoek naar een kinderwagen. We hebben ons door het grote aanbod kunnen beperken tot drie kinderwagens. We zijn op deze kinderwagens gekomen door het lezen van ervaringen. Nu is het zo dat ook deze kinderwagens hun voor- en tegens hebben. Vandaar jullie advies.

Het gaat om de volgende kinderwagens:

Easywalker Sky

Maxi-Cosi Mura 3

Quinny Buzz 3 2012

Heeft iemand ervaring met 1 van deze kinderwagens of hebben jullie een andere suggestie?

Ps Ik wist niet dat kinderwagens zo duur waren. :{
Wij hebben nu een jaar de Easywalker Qtro in gebruik. We zijn er heel erg tevreden over en hebben hem inmiddels in de stad, bos, strand en de bergen gebruikt.
Wij verkozen de Qtro boven de Sky omdat wij hem veel wendbaarder vonden en hij klapte kleiner op en aangezien we klein wonen was dat een pré.
Wij vonden hem met buggy inzet ook een stuk kleiner opklappen dan bijvoorbeeld de Mura als je niet steeds het stoeltje er ook uit wilt halen. Plus ik vond de Mura gewoon lelijk :+
Ook is gebleken dat de Easywalker één van de grootste kinderwagenbakken heeft en daardoor kon ons kind echt de gehele zes maanden in de bak liggen en hoefden we niet al vroeg over te stappen op de buggy inzet. De buggy inzet kan wel helemaal plat maar ideaal is het niet vind ik voor zo'n kleintje omdat het dan toch meer klappen te verwerken heeft van hobbelweggetjes en stoepranden.

Het enige wat sommige mensen als nadeel ervaren is dat de zitting niet naar je toe gericht kan worden maar alleen van je af. Wij hadden daar geen problemen mee.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_107856781
En dicht!!
Good mums have sticky floors, dirty ovens and happy kids!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')