Op donderdag 3 maart 2011 15:58 schreef Reksie1981 het volgende:[..]
szeretem a titkokat
The Art of Social Media Monitoring
Tesztelendeset: Secret Story Eng elrejelzés eltörlése # 3
Március 3, 2011. Leave a comment.
The Secret Story ház készülj fel rá a harmadik selejtezkörének ma este. Maik, Servio és Alexander-t jelölték, és a jóslat, hogy Servio elhagyja a házat. Én alap saját elrejelzése szociális média monitoring ahogy én is tettem az elmúlt két hétben. Az els és a második elrejelzés, ahol helyszínen. Én minden tlem 100 százalékos pontszám, vagy ez lesz az els héten a jóslat ki van kapcsolva?
Ezen a héten szeretnék egykicsit több a hangulat, és a szerepet játszik ez a szavazási viselkedését a nyilvánosság számára. Ezért fogom vágni, hogy nagyon rövid, és egyenesen a saját elrejelzést ma este:
1.Servio (megsznt)
2.Maik
3.Alexander
Szegény hangulat
Ezért hagyja, hogy a Secret Story Servio NL haza? Úgy tnik, hogy ez az érzés nagy szerepet játszik ezen a héten. Szerint a közvéleménykutatás a FOK.nl Sándor a legnépszerbb a három férfi kinevezett otthonaik elhagyására. Servio a legkevésbé népszer. nem az a személy, aki megkapja a legkevesebb szavazatot, ez Maik, de a legtöbb ember szeretné látni hagyja.
Az okok, amiért az emberek szeretnék látni Servio hagynia, mert nem volt túl barátságos a kedvence, Alexander. Az emberek azt hiszik, hogy egy pletyka királyné, tönkreteszi a játékot, viszont az embereket egymás ellen, és gondoltam, maguk is legyzhetetlen, mert az álláspontja a nk körében. Twitter st nevezte a hastag # exitservio. Ha a közvélemény szeretné, hogy valaki mondjuk Servio. De a szavazás, hogy ki kapja a legtöbb szavazatot. Szóval hogyan fogják haladni Maik Servio a számla?
Maik mentése
Maik van a legkevesebb követi és a szurkolók, és ez menne ez a megszüntetése fordulóban. De ez nem lesz olyan rajongói bázis, hogy megmenti t ebben az idben. Az kapcsolata Monica lesz rá támogatásával rajongóinak. A zümmögés körül Maik Servio, és úgy tnik, hogy még ma is, de a legtöbb nyüzsgést Servio Maik negatív, és a zümmögés van róla, és Monica. Az emberek nem akarnak megosztani a Secret Story Maik pár, és próbáljuk meg balra.
Emellett, sok rajongó szeretné látni Alexander Servio hagyja el a házat. Alexander gyjtött sok szavazatot és lásd még némi támogatást a rajongók, akik szavaztak Alexander.
Mit jelent ez
Tehát Maik kap szavazati jogát a rajongótábor, a rajongók Monique és az emberek, akik látni akarják Servio elhagyni. Servio csak kapja a szavazatokat saját rajongói bázis, amely kisebb, mint a másik három együttvéve. Alexander túl népszer a veszélyzónából. Ezért Servio majd, hogy hagyja otthon és Maik néked e bosszantó helyzet. Frissíteni fogom az eredményeket a végén ma.
(Saját eredmények alapján a változók, 14:30 óra, 6 óra eltt az él show)
Listen
Read phoneticallyDictionary - View detailed dictionary