Zeker teveel bewogen in de pan?quote:Op maandag 14 maart 2011 15:02 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Zoveel zat er ook niet op hoor, ik heb wel ghee gebruikt ipv geklaarde boter maar dat zou toch niet moet uitmaken?
Nee, Heilbot heeft niet veel graatquote:...
Is het trouwens normaal dat er nog vrij veel graten in de file zaten?
Schuldigquote:Op maandag 14 maart 2011 15:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zeker teveel bewogen in de pan?
[..]
Nee, Heilbot heeft niet veel graat
Voor bepaalde groentes, zoals aubergine, is het in bepaalde landen (Japan) gebruikelijk deze even in zout water te weken, dat schijnt een bepaalde stof te laten onttrekken, en daarbij de aubergine lekkerder maken.quote:Op zaterdag 12 maart 2011 18:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, lijkt me ook zonde, maak je de structuur kapot
Volgens mij is dat standaard hoor, dat ze die erin laten.quote:Op dinsdag 15 maart 2011 13:23 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Schuldig
Ok, vond in een stukje van 2 ons toch zeker 14 flinke jongens terug, wellicht had de fileerder een slechte dag
Je zou het met de zuurkool of andere kool mee kunnen koken. Geeft er een lekkere smaak aanquote:Op dinsdag 22 maart 2011 18:37 schreef sigme het volgende:
Van een van mijn geslachte varkens heb ik de hammen (gepekeld gedroogd en gerookt) mét zwoerd van de slager gekregen. De ham is in stukken van ongeveer een kilo gesneden. Van zo'n stuk snij ik het zwoerd van het vlees om daarna de ham in plakjes te snijden. Het zwoerd schraap ik zoveel mogelijk af.
Kan ik van het afgeschraapte stuk zwoerd nog iets lekker smaken?
Zou je dat wel doen, knoflook en ui tijdens de lunch?quote:Op woensdag 23 maart 2011 11:09 schreef Lyriella het volgende:
Oe, die ga ik uittesten =P heb nog flink wat tofu, uien en knoflook.. moet lukken ^^
Cake weken in sherry, daarover vers fruit, daarover dikke custardvla en daarover slagroom.quote:
Cream Sherryquote:Op vrijdag 25 maart 2011 21:44 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Cake weken in sherry, daarover vers fruit, daarover dikke custardvla en daarover slagroom.
Dat is het basisrecept, maar dit is typisch zo'n ding wat per huishouden verschilt.
Zoals Signe zegt, het kan ook prima met olijfolie, of half-half olie en boter. Maar waarom zou je het zonder boter willen? Het is wel het lekkerst met (room)boter.quote:Op vrijdag 25 maart 2011 21:12 schreef Lyriella het volgende:
dan een vraag.. ik ga voor t eerst couscous bereiden ^^ kan dit ook zonder de boter die op de verpakking beschreven staat?
Wat staat er op de verpakking dan?quote:Op vrijdag 25 maart 2011 21:12 schreef Lyriella het volgende:
dan een vraag.. ik ga voor t eerst couscous bereiden ^^ kan dit ook zonder de boter die op de verpakking beschreven staat?
Ze is veganistquote:Op zaterdag 26 maart 2011 14:34 schreef Pietverdriet het volgende:
Je kan alles zonder boter maken, aardappelpuree kan je ook met alleen wat water en zout bij de aardappels maken, maar het is veel lekkerder met melk en boter, een snuf zout.
Ik snap nog steeds niet wat mensen tegen vet hebben, je hebt vet nodig, vet is gezond, je haalt essentiele vitamines alleen uit vetten.
Het denken dat je dik wordt van vet is absolute onzin, je wordt dik van teveel eten.
Eet echte producten, gebruik boter, maar eet gewoon wat minder.
Je leeft dan lekkerder en gezonder.
Dan begrijpt ze sowieso niets van gezond en lekker eten.quote:
Bedankt piet, mijn scherm hangt nu vol koffie.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 14:51 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dan begrijpt ze sowieso niets van gezond en lekker eten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |