abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 21 maart 2011 @ 13:50:43 #301
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_94417714
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 12:36 schreef Maanvis het volgende:
Volgens de mensa test ben ik hoogbegaafd, maar zo zal ik mezelf nooit noemen. Als ik hier in dit topique mensen zie komen die geen alinea kunnen tikken zonder een spelfout te maken en dan toch claimen dat ze hoogbegaafd zijn, dan vraag ik me af in welk opzicht ze dan hoogbegaafd zijn.
Dat is 't zelfde als zeggen dat als je minder dan 8 talen vloeiend kan spreken, je dus niet hoogbegaafd kan zijn :P
Hoogbegaafdheid is maar op 1 manier te bevestigen of uit te sluiten, en dat is door je door een professional te laten testen.
En al 't andere is leuke koffieklets, maar zet geen zoden aan de dijk.

Zelf schaam ik me echt niet voor m'n hoogbegaafdheid.
Als anderen er problemen mee hebben, jammer dan voor hun, ik zal er geen seconde me slechter door voelen :P

iedereen heeft goeie en slechtere eigenschappen, waarom zou ik me moeten schamen voor 1 van m'n beste eigenschappen? Omdat iemand (die trouwens niet HB is) dat zegt? Over zo iemand denk ik alleen maar "Blijf jij maar lekker zo door denken, ik weet donders goed hoe slim ik ben"

Anderen moeten gewoon normaal tegen me doen, dan doe ik ook normaal terug. Kun je dat niet (als 't over HB gaat, gaat 't vaak toch maar om jaloerzie), jammer dan voor jou, dan zie ik jou niet meer staan en ga ik gewoon om met iemand die wel normaal kan doen :P

Van iedereen in m'n sociale kring is niemand hoogbegaafd (familieleden uitgesloten) en m'n hoogbegaafdheid wordt alleen maar gewaardeerd, omdat ik zo makkelijk met oplossingen kan komen. Wat dat betreft ben ik lekker handig voor hun en voor andere dingen zijn zij lekker handig voor mij :)
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')