abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  zaterdag 12 februari 2011 @ 21:20:17 #1
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_92693737
Welkom in het topic: Secret Story in de media.

.
  zaterdag 12 februari 2011 @ 21:20:59 #2
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_92693780
Televizier:
Het nieuwste Nederlandse realityprogramma, Secret Story van NET 5, beleeft zondag pas de kick-off, maar online leeft het nu al. Vrijdagavond werd de kick-off opgenomen en ondanks strikte geheimhoudingsplicht van de aanwezigen lekten zaterdag toch al wat details uit richting de forumleden van de website FOK.

In Secret Story delen maar liefst vijftien bewoners een huis in Portugal. Net als in het ooit populaire Big Brother, worden de bewoners 24 uur per gevolgd met camera's terwijl de bewoners het spel spelen.

Hun missie: elkaars geheim raden, terwijl 'de stem' de bewoners bezighoudt met allerlei opdrachten.

Geheimen raden
Wie het geheim van een ander raadt, krijgt een geldbedrag. De persoon wiens geheim is geraden, moet het huis verlaten. De winnaar krijgt een fikse hoofdprijs.

Op het forum van de website FOK wisten enkele leden de hand te leggen op onder meer de namen van de bewoners van het Secret Story-huis n een aantal van de geheimen (de secret stories) die door die bewoners geheimgehouden moeten worden.

Het grote geheimen-zoeken is daarmee ook voor de kijker al begonnen voordat het programma zelf op de buis is, want de forumleden proberen nu de volledige identiteit van alle bewoners te achterhalen, in een poging zo hun geheimen al te raden.

Namen van de kandidaten volgens de forumleden van FOK:

Mannen
Guido (20)
Philip (26)
Alex
Mike
Gerard
Servio (26)
Karim
Jurien

Vrouwen
Sofia Valentine
Johanna
Laura
Aafke (31)
Monique
Cynthia
Sharon

En hun geheimen zouden onder meer de volgende zijn:

Ik slik anabolen
Ik ben een miljonair
Ik ben een slaapwandelaar
Ik ben dakloos geweest
Ik heb in een Bollywoodfilm gespeeld
Ik ben een bingokoningin
Ik ben hoogbegaafd
Ik heb een borstverkleining ondergaan
Ik ben piercer van beroep
Ik ben ridder
Ik overleefde de tsunami

Dat zijn minder geheimen dan dat er kandidaten zijn, wat doet vermoeden dat er nog een aantal geheimen onbekend zijn.

Secret Story gaat op zondag 13 februari 2011 van start op NET 5. De kick-off van het programma is vanaf 21.15 uur te zien. Daarna zijn er dagelijks om 19.30 uur updates van de ontwikkelingen in het huis. Iedere donderdag is er bovendien een live show om 20.30 uur.

Uitzending
Secret story: Kick-off, zondag 13 februari om 21:15 op NET 5
  zaterdag 12 februari 2011 @ 23:41:50 #3
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_92700158
Telegraaf do 10 feb 2011, 06:00

Verhitte taferelen verwacht in Secret Story door Patricia Cortie

AMSTERDAM -
Het geheim van Secret Story is het Big Brother-gevoel. Een bezoek aan het huis in Portugal is pure nostalgie; de talloze spiegels met daarachter de cameragangen, de muur om het huis, de knalrode telefoon die ieder moment kan rinkelen, de dagboekkamer Terug naar het gevoel van de paginagrote portretten van BBers Bart en Ruud die we, in 1999 alweer, achter de ramen hingen.

Foto: ANP Kippa Over drie dagen betrekken de bewoners het huis. Maar anders dan destijds in Big Brother gaat er nu een spel worden gespeeld. En met een diepgaand kijkje in het privleven van de vijftien deelnemers. Presentatrice Renate Verbaan (31): "Er zit een soapgedeelte in; liefdes, vriendschappen, irritaties In deze snelkookpan ontstaat het allemaal."

Renate: "De bewoners gaan de aankomende dagen n voor n het huis in, het is bijna een militaire operatie. Ik ga ze voor die tijd niet ontmoeten, maar heb een heel boekwerk. Met ook de geheimen. Die lopen uiteen van grappig tot heftig. Dingen die je totaal niet verwacht."

In Frankrijk heeft het programma al een aantal prachtige voorbeelden opgeleverd. Zendermanager Alphons Martens: "De bewoners werden helemaal paranoia. Ze kregen een kratje bier, gewoon voor de ontspanning. Hebben ze er eerst een half uur naar zitten kijken. Hoeveel flesjes zitten erin, en of ergens een dop af was

Na de tv-uitzending zondag is, rond 23.00 uur, ook digitaal de kick-off. Dan raken Hyves, Facebook, Twitter op dreef. En gaat Prive.nl meedoen. Via digitale tv en op internet kan 24 uur per dag via vier streams live worden meegekeken in het huis. Dat leefde bij Big Brother ook enorm. Al in 1999 wisselden fans elkaar in onlineforums af om direct over alles te kunnen berichten van wat er in het huis gebeurde.
pi_92700272
*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
Jaaaaaaaaaaaaa TuinFluiter :*
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 12 februari 2011 @ 23:53:46 #5
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_92700638
xx

Telegraaf

za 12 feb 2011, 06:00

Secret-bewoners hopen op fijn sfeertje door Patricia Cortie

AMSTERDAM - Een werkloze blondine en een student met eurotekens in zijn ogen. De eerste bewoners van het Secret Story-huis zijn bekend. De 31-jarige Aafke uit Leeuwarden wordt, na een impulsieve bui, vanaf morgen in Portugal opgesloten. Het bedrijf waar ik werkte, hield ermee op. Ik zat in een dip op de bank met een aantal flesjes wijn achter de kiezen. Toen zei een maat vervolgens we gaan je aanmelden.

Aafke heeft een geheim Begin deze week heb ik het aan mijn vrienden verteld. Ze waren heel enthousiast, vinden het echt iets voor mij. Mijn ouders reageerden met we zien wel waar het ons brengt.

Straks kent heel Nederland haar geheim. Daar heb ik geen moeite mee. Ik heb niemand verteld met welk geheim ik meedoe. De mensen die ik ken kunnen voor een verrassing komen te staan, maar het kan ook zijn dat ze het al weten.

De vrijgezelle Aafke hoopt op een hoop lol in het huis. Met mensen die iets te vertellen hebben, enthousiast zijn... Liever geen depressievelingen met wie weinig te lachen valt. Ik moet ondervinden hoe de anderen het spel spelen en vervolgens zelf een beetje mijn weg daarin vinden. Als ik win ga ik een autootje kopen. En een spaarrekening openen, die heb ik nog nooit gehad.

Haar toekomstige huisgenoot Guido (20) is erg gecharmeerd van de minimaal een ton die gewonnen kan worden. Ja, ik doe natuurlijk ook mee om het geld, dat gaf de doorslag om ja te zeggen. Ik heb er niet echt een plan mee, lekker genieten en op de bank zetten.

De parttime student uit Utrecht werkt in de catering en doet opbouw bij evenementen. Ik zag een advertentie in jullie krant, en ben toen naar een screening geweest. Er werd heel weinig over verteld, het is vanaf het begin al een mysterie.

Zelf doet hij ook nogal geheimzinnig. Over mijn spelstrategie kan ik nog niets prijsgeven; ik anticipeer op hoe het in het huis verloopt. Ik vond het best moeilijk toen ik hoorde hoe lang we opgesloten zouden kunnen zitten: honderd dagen! Gelukkig is het niet lui op de bank hangen.

Ik hoop op spontane medebewoners en dat er de eerste dagen al een sfeer ontstaat. En dat ik straks word herkend op straat? Ik focus me nu op het spel, wil zakelijk blijven. En we zien wel wat eruit komt. Ik grijp deze kans met beide handen.
pi_92701038
Secret Story: Dag baan, hallo geheim

AMSTERDAM - Een infiltrant heeft geprobeerd zich bij Secret Story naar binnen te praten om een boek te schrijven over de op Big Brother gente realityserie. En ook een misdadiger hoopte de villa in Portugal binnen te dringen. Tevergeefs. Uit de ruim zesduizend aanmeldingen hebben de makers van de nieuwe show hun 15 deelnemers gevonden. Een aantal mensen heeft zijn baan ervoor opgezegd, zegt de producent.

Acht mannen en zeven vrouwen laten zich vrijwillig opsluiten. Voornamelijk dertigers, slim, evenwichtig, nieuwsgierig en sociaal vaardig. En ze zullen een dikke huid nodig hebben. Terwijl zij in Portugal zitten, zal hun hele hebben en houden op straat komen te liggen. De deelnemers hebben allemaal een geheim en de kijkers dienen te ontdekken welk verhaal bij wie hoort.

Wie had vroeger flaporen, was prostituee of miljonair? Wie heeft een strafblad of gelogen over zijn universitaire graad? Het is de bedoeling dat heel Nederland informatie over de bewoners gaat rondstrooien. Secret Story gaat groot inzetten op social media. Via Hyves, Twitter, Facebook en een speciale sectie van onze eigen internetsite Prive.nl, zal iedereen over de tong gaan.

Als het spel is begonnen, worden buiten het huis altijd dingen duidelijk, vertelt producent Rob van der Vleugel. Deze Big Brother-variant is al gespeeld in Portugal en Frankrijk. Daar was het een groot succes. Exen meldden zich, onbekende kinderen, oude werkgevers. De deelnemers weten waar ze aan beginnen. Alles is geheim, maar niks blijft dat.

Endemol heeft Hummie van der Tonnekreek, de vrouw achter Big Brother, gebeld voor de opstart. Hummie: Ik dacht, een makkie. We trekken de archieven open. Maar dat werd het niet.

Rob: We zijn op zoek naar geheimen, niet mensen die lethargisch op de bank hangen. Hummie: Ho ho, Big Brother is wel mijn grote kind, h. Rob: Nee, het is meer om aan te geven dat er op heel andere dingen wordt gelet bij de casting.

Bron de Telegraaf
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_92701256
Net5 hoopt op klapper met Secret Story

AMSTERDAM - Net5 ruimt vanaf medio februari iedere werkdag een uur zendtijd in voor het nieuwe realityprogramma Secret Story. Met dit risicovolle en kostbare project wil Net5 weer een onmisbare zender worden waarover zal worden gesproken, hoopt Alphons Martens. Vijf vragen aan de zendermanager.

Is Nederland na Big Brother en De Gouden Kooi weer toe aan een nieuw dagelijks realityprogramma?

'Ik merk dat er weer behoefte is aan reality. We hebben meer dan zesduizend aanmeldingen gekregen en er was ook veel om te doen op internet. Zo vragen mensen of het 24 uur per dag live te zien is en dat is het geval uiteraard. Ik denk wel dat Nederland een beetje klaar is met die extreme kandidaten in een huis, dat gaan wij anders doen.'

Waarin onderscheidt Secret Story zich van voorgaande realityprogrammas?

'Het spelelement. Kandidaten in een huis zonder privacy proberen geheim te houden wie ze echt zijn. Dat past heel erg in het tijdsbeeld waarin alles van iedereen bekend is door sociale media. De doelgroep van Net5, vrouwen van 20 tot 34 jaar, vindt het leuk om mee te puzzelen en geheimen te achterhalen. In het algemeen trekken alle varianten van Big Brother al veel jonge vrouwen. Dat komt denk ik door het soapelement, doordat verhaallijnen over ruzies en verliefdheden in het huis dagelijks terugkeren.

Vormt Secret Story niet een enorm risico? Net5 is in het verleden regelmatig uitgegleden en moest meermalen nieuwe programmas voortijdig van de buis halen wegens gebrek aan kijkers.

'Dit moet echt de klapper worden voor Net5. Het is nu een seriezender en met het nieuwe realityprogramma moet het echt weer een zender worden die erg aanwezig is en waar je dagelijks naar wilt kijken en over wilt spreken. Kijkers willen op maandag meepraten over Boer zoekt vrouw en op vrijdag over Wie is de mol?. Dat gevoel heeft dit programma ook heel erg in zich. Het is een heel groot risico, maar het gaat echt niet mislukken. We zitten nu op 150.000 tot 200.000 kijkers in de vooravond. Dat moeten er met Secret Story in ieder geval 300.000 tot 400.000 worden. De wekelijkse liveshow op donderdagavond moet zeker boven de 500.000 kijkers komen.

Is Secret Story de joker waarmee het SBS-concern de concurrentie wil aftroeven?

'Voor Net5 is dit inderdaad de belangrijkste troef. Voor SBS als geheel krijgen we bij SBS6 ook nog een aantal andere grote programmas. Vooral de grote shows moeten daar gaan knallen, zoals Sterren dansen op het ijs en The Sing-Off met Danny de Munk.

Waar haalt Net5 het budget vandaan voor dit grootste project uit de geschiedenis van de zender?

'Een kleine zender als Net5 kan dit programma eigenlijk niet betalen. Ik heb budget vrij moeten maken door het aantal dramaseries te halveren van vier naar twee per jaar. Dit voorjaar brengen we een nieuw seizoen van Verborgen Gebreken en in het najaar is er ruimte voor nog een nieuwe dramaserie.

Bron Almere vandaag
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 13 februari 2011 @ 00:25:11 #8
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_92701972

Guido (20) doet mee aan Secret Story.


Aafke (31) heeft een geheim.

Bron: Telegraaf

[ Bericht 10% gewijzigd door tuinfluiter op 13-02-2011 00:33:18 (Leeftijd Aafke erbij.) ]
  zondag 13 februari 2011 @ 10:12:36 #9
8898 Darklight
The Truth Will Set You Free
pi_92708486
AD - 13-02-2011
Realityprogramma Secret Story begint op NET5

Renate Verbaan en Bart Boonstra presenteren Secret Story.

AMSTERDAM - Acht mannen en zeven vrouwen, varirend in de leeftijd van 20 tot 38 jaar, zijn de komende drie maanden afgesloten van de buitenwereld. Ze zitten opgesloten in het met camera's behangen Huis der Geheimen in Portugal ten behoeve van het realityprogramma Secret Story van NET5.
De vijftien kandidaten worden zondagavond (21.15 uur) voorgesteld aan de tv-kijkers. De bewoners hebben ieder een bijzonder verhaal dat ze verborgen moeten zien te houden, terwijl ze andermans geheimen moeten raden, waarmee ze geld kunnen verdienen.

De uiteindelijke winnaar krijgt bovendien de hoofdprijs van 100.000 euro. Renate Verbaan en nieuwkomer Bart Boonstra zijn de presentatoren van Secret Story, dat eerder in Frankrijk en Portugal is uitgezonden.

24 uur per dag te zien
De Nederlandse versie wordt elke werkdag vanaf 19.30 een uur lang op NET5 uitgezonden, op donderdag is de wekelijkse eliminatieshow. Op digitale kanalen van onder meer Ziggo en UPC zijn de livestreams zelfs 24 uur per dag te zien.

Secret Story is veruit het grootste en kostbaarste tv-programma uit de geschiedenis van NET5. Om het realityprogramma te kunnen betalen heeft de vrouwenzender het aantal dramaseries dit jaar teruggebracht van vier naar twee.(ANP)
13/02/11 09u42
pi_92708776
Op 13 februari is de kick-off van Secret Story op de televisiezender Net5. SBS Nederland heeft voor de zender Net5 gekozen omdat men denkt dat het programmaformat het beste bij de doelgroep van de zender, de vrouwelijke kijker, past. Op zich is de keuze voor Net5 toch enigszins een verrassing. De afgelopen weken werd in de media en op internet veel gespeculeerd over wat tot vanmorgen in de wandelgangen Project X werd genoemd. Daarbij gingen velen ervan uit dat het dagelijkse realityprogramma een dagelijkse plek op SBS 6 zou gaan krijgen.

Secret Story start op 13 februari met 15 deelnemers. Deze nemen als bewoner de intrek in een luxe woonruimte. Deze is totaal van de buitenwereld afgesloten. Er mag ook geen gebruik worden gemaakt van internet of sociale media. Dat is dan weer anders voor de kijkers van Secret Story. SBS Nederland en Endemol willen namelijk dat het programma de volgende stap in realitytelevisie gaat zetten, door Endemol ook wel reality 2.0 genoemd. Daarbij spelen juist sociale media als Twitter, Facebook en Hyves een grote rol. De kijker kan zelfs, als men gebruik maakt van n van de drie genoemde sociale media mogelijkheden, direct invloed op het verloop van het leven in de Secret Story-woonruimte uitoefenen.

Elke bewoner die deelneemt, heeft een geheim. Aan hem of haar de opdracht om dit geheim niet aan de andere bewoners prijs te geven. Daarnaast is het natuurlijk wel de bedoeling dat elke bewoner actief probeert het geheim van de andere bewoners te ontrafelen. Denkt men een geheim van een andere bewoner te weten dat kan men dit via een buzz mogelijkheid zonder medeweten van andere bewoners aan de redactie van het programma kenbaar maken. Elke goede buzz levert geld op. Een verkeerde buzz kost echter geld.

Vanaf zondag 13 februari is Secret Story elke dag tussen 19.30 en 20.30 uur op Net5 te zien. Het dagelijkse programma wordt gepresenteerd door Bart Boonstra. Elke donderdagavond is er primetime vanaf 20.30 uur de wekelijkse eliminatieshow die wordt gepresenteerd door Renate Verbaan. De kick-off show worden door beiden gepresenteerd. Elke week is er een noodgedwongen vertrek van n van de deelnemers. Na 13 weken gaat de finale, in de maand mei, tussen de drie overgebleven deelnemers.

Wie niet genoeg heeft aan de dagelijkse uitzendingen van Secret Story op Net5 kan 24 uur per dag, tegen betaling, via internet naar de live streams uit het Secret Story kijken. Ook zouden er op dit moment met Nederlandse televisieaanbieders gesprekken lopen om Secret Story 24 uur per dag via de digitale televisiedecoder aan te bieden. Daarnaast lijkt het zo goed als zeker dat er ook voor smartphones een speciale applicatie beschikbaar komt om mobiel naar Secret Story te kijken.

Hoewel Net5 en Endemol met Secret Story een volgende stap in de belevenis van realitytelevisie willen zetten wordt er jammer genoeg geen kwalitatieve stap vooruit op het gebied van televisiebelevenis gemaakt. Secret Story wordt namelijk op Net5 HD niet in native HD maar in opgewaardeerd SD uitgezonden.

tv totaal
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  Admin zondag 13 februari 2011 @ 10:33:38 #11
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_92708801
http://zappen.blog.nl/big(...)l-uit-pure-tijdsnood

quote:
Net 5-baas Alphons Martens loopt er tevreden bij, als hij met wat pers het Secret Story-huis in Portugal bezoekt. Daags voor de kick-off is het interieur nagenoeg afgerond, staan de kandidaten op het punt van vertrek en heeft hij er alle vertrouwen in dat Secret Story gaat slagen. Dit programma kan niet mislukken, zei hij bij de launch vorige maand, doelende op de kijkcijfers in de vooravond van zijn zender. Die zijn nu niet om over naar huis te schrijven en Secret Story kan daar haast niet onder gaan scoren, verwacht hij.

Het is wel een avontuur, opnemen in Portugal n Amsterdam. Op een geheime plek in Portugal staat het huis waar de vijftien kandidaten inmiddels hun intrek hebben genomen, terwijl het programma in de vooravond en de wekelijkse liveshow vanuit Amsterdam komt. Voortgekomen uit pure tijdsnood. Het programma is eigenlijk vrij laat besteld, qua productie stond dit huis er al, nog van de Portugese versie die eind december is afgerond. Maar toen ik hier vorige week naar toereed, stuitte ik op nog veel meer redenen. Het lekkere weer, je krijgt zin in vakantie, de kandidaten zullen veel buiten zitten en kleden zich daarvoor wat aangenamer. Het ziet er allemaal wat florissanter uit, dat is een bijkomstig voordeel.

Door heel het land hangen bushokjesposters en op de eigen zenders draaien de nodige promos. Is Martens tevreden over de buzz die is gecreerd? Ja, het is wel redelijk gelukt. Ik heb nog niet helemaal door hoe je zon buzz voor elkaar kunt krijgen. Maar mensen hebben het er al wel over.

Het is ook lastig, om het zoveelste reality-programma onder de aandacht te brengen als er nog niets van de kandidaten noch hun geheimen mag uitlekken. In de Franse en Portugese versie zat er bijvoorbeeld een jongen in die stiekem van het vrouwelijke geslacht is. En ook was er een koppel dat de schijn moest hoog houden elkaar niet te kennen. Weer een ander zat in een sekte. Pas de laatste twee dagen brengt Net 5 mondjesmaat wat informatie naar buiten, al hebben de collegas van Fok al een groot deel van de geheimen en kandidaten compleet.

Martens zal dat niet heel erg vinden. Op Fok bevinden zich veel internetters die fan zijn van het tv-genre en Secret Story intensief gaan volgen. Zij lopen 1,5 tot 2 dagen voor op tv. Als je het echt in de gaten houdt, weet je veel dingen sneller dan de rest. Het zal enorm op internet gaan leven, dat is belangrijk voor het hele format.

Anno 2011 is bijna niemand meer anoniem op internet. De bewoners van het Secret Story huis moeten elkaars geheimen ontrafelen, zonder te weten wat deze zijn. De kijker krijgt wel te horen wat de vijftien geheimen zijn, maar niet welk geheim bij welk karakter hoort. Hoe lang duurt het voordat de puzzel compleet is? Ik denk niet zo heel lang. Mensen kunnen er voor kiezen iets op internet te zeggen als ze een kandidaat kennen. Al moet je maar afwachten of dat dan waar is. Van een aantal geheimen ga je echt niet matchen bij wie deze horen. Toch is het niet erg als de puzzel compleet is, met voorkennis kijken is ook leuk, weet Martens.

Bekijk het video-gesprek met Alphons Martens:
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
  zondag 13 februari 2011 @ 10:40:49 #12
8898 Darklight
The Truth Will Set You Free
pi_92708920
http://secretstory.komtop(...)n-huis-vol-geheimen/

Presentatrice Renate Verbaan is gezond gespannen.
Dat is even schrikken. Hang je net lekker op een van de sjieke Leolux-bankjes met uitzicht op het zwembad buiten, klinkt er opeens een oorverdovende sirene.

Daarna galmt een diepe donkere stem door de ruimte, die beveelt dat de toch al geheimzinnig handelende lotgenote zich afzondert in de Kamer van de Waarheid om een geheime opdracht in ontvangst te nemen. De rest van de aanwezigen blijft enigszins onrustig achter. Wat zal hen straks te wachten staan? De aanwezigheid van cameras, die elke grijns, elke oogopslag registreren, is opmerkelijk genoeg allang vergeten.

Toegegeven, al een uurtje proefdraaien als nepkandidaat in Secret Story (Geheim Verhaal), het prestigieuze nieuwe, dagelijkse realityproject van Net 5, valt tegen. En de vijftien kandidaten wonen vanaf dit weekeinde maar liefst dertien weken lang in het net buiten Lissabon gelegen Huis der Geheimen. De afgelopen dagen zijn ze in het grootste geheim, afzonderlijk, naar hun nieuwe verblijfplaats gebracht. Elke kandidaat koestert een bijzonder levensverhaal; de een is misschien van prinselijke bloede, een ander kan in een vorig leven kloosterling zijn geweest of heeft een gijzeling overleefd. De deelnemers moeten, beroofd van alle privacy, de eigen secret story zien te bewaken en dat van de anderen raden. Tussentijdse opdrachten leveren geld op. Af en toe krijgt een bewoner als beloning een aanwijzing. De persoon die zich het langst handhaaft, wint behalve dat kluisbedrag nog eens een ton. Wie een geheim denkt te kennen, drukt op de rode knop.

De behuizing oogt hip en vrolijk. Ontwerpers van het bedrijf dat eerder tekende voor de inrichting van zowel de Gouden Kooivilla als voorloper het Big Brotherhuis, ontwierpen in drie weken tijd een kleurrijk geheel: bloemen, strepen, blokken, banken en fauteuils in felle kleuren, veel glas, veel licht. Boven de eetbar hangt de Yellow Bird (gele vogel), een camera die 360 graden kan draaien en die de kijkers tegen betaling kunnen besturen. Van de cameragang die om het huis loopt, is niets te zien dan de ondoorzichtige ruiten in alle muren. Daarachter kan het camerateam elk hoekje, elke beweging gadeslaan.

De precieze locatie van het huis moet strikt geheim blijven. In Frankrijk, waar het programma al vier seizoenen met veel succes loopt, sloegen enthousiaste fans tennisballen met daarin briefjes met aanwijzingen over het hek van het Franse huis z? de tuin in. Toen heeft de redactie ook maar tennisballen met briefjes over het hek geslagen om de kandidaten in verwarring te brengen, vertelt Alphons Martens, zenderbaas van Net5.

In Portugal werken 86 mensen aan het programma, in Amsterdam nog eens een man of tachtig. Vanuit de donkere regieruimte in Portugal gaan de beelden uit het huis rechtstreeks naar Nederland, waar ze bij Endemol in Amsterdam tot verhaallijnen worden gemonteerd. De kijker loopt anderhalve dag achter op wat er in het huis gebeurt.

Toen ik hier voor het eerst liep, dacht ik: jeetje, je zal hier maar zitten, zegt presentatrice Renate Verbaan, die gezond gespannen is voor de eerste show. Verbaan zal de kick off, en daarna de liveshows op donderdag doen met Popstars- talent Bart Boonstra. Hij is bovendien in de dagelijkse uitzendingen te zien.

In de internationale tv-wereld zijn komende tijd veler ogen gericht op Nederland. In de business gelden de Nederlandse kijkers nog immer als belangrijke graadmeter voor de slagingskans van nieuwe formats, vertelt Laurens Drillich, creatief directeur van Endemol Nederland. Eerder stond hij onder andere aan de wieg van zes Mexicaanse Big Brother-edities. We zijn realistisch. Tegenover De Wereld Draait Door en de journaals van RTL en NOS, en geprogrammeerd op een relatief kleine zender, zal Secret Story het succes van de eerste Big Brother natuurlijk niet kunnen evenaren. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat werken.

Volgens Drillich is Secret Story de next step in reality tv. Niet een groep mensen blind volgen in hun dagelijks bestaan, maar verhaallijnen opbouwen terwijl zij een geheime missie vervullen en daartoe manipuleren, strategie?n uitstippelen en onderzoeken. Een zorgvuldige casting moet daarbij platte Gouden Kooi-taferelen voorkomen. In Secret Story zitten goed uitziende, leuke mensen. Geen Terror Japen dus, verzekert de baas van Net 5, die verwacht een jong en voornamelijk vrouwelijk publiek te trekken. Het is reality met een kwaliteitssausje, maar ook vol onvoorspelbare wendingen. Met dat spelelement heeft het wat weg van Wie is de Mol.

Wat Martens betreft klopt de veel gebezigde stelling dat het genre reality op zijn einde is, absoluut niet. Kijk naar het succes van Boer zoekt Vrouw, zegt hij. Onze dramaseries zijn succesvol omdat ze vervolgverhalen zijn, op vaste tijdstippen met leuke karakters die je wl volgen. De verhaallijnen en de problemen die de personages tegenkomen, zijn herkenbaar. Die elementen kun je ook naar reality overhevelen. Kijkers blijven nieuwsgierig naar wat andere mensen denken en zeggen.

Renate Verbaan zit zich intussen op een van de felgekleurde bankjes te bekwamen in twitteren. Een groot deel van Secret Story zal via social media als Twitter, Hyves en Facebook te volgen zijn. Via digitale kanalen op onder andere Ziggo en UPC zijn de activiteiten in het huis 24 uur per dag te volgen. Samenwerking met de nieuwe telefoonprijsvechter Hollandsnieuwe en HTC moet de online activiteiten versterken. Q Music gaat de luisteraar laten meebepalen aan wie welke aanwijzingen weggegeven worden.

Secret Story, kick off, zondag 21.15 uur op Net 5. Daarna dagelijks van 19.30 tot 20.30 uur.
pi_92709122
Realityprogramma Secret Story begint op NET5
AMSTERDAM - Acht mannen en zeven vrouwen, varirend in de leeftijd van 20 tot 38 jaar, zijn de komende drie maanden afgesloten van de buitenwereld. Ze zitten opgesloten in het met camera's behangen Huis der Geheimen in Portugal ten behoeve van het realityprogramma Secret Story van NET5.

De vijftien kandidaten worden zondagavond (21.15 uur) voorgesteld aan de tv-kijkers. De bewoners hebben ieder een bijzonder verhaal dat ze verborgen moeten zien te houden, terwijl ze andermans geheimen moeten raden, waarmee ze geld kunnen verdienen. De uiteindelijke winnaar krijgt bovendien de hoofdprijs van 100.000 euro. Renate Verbaan en nieuwkomer Bart Boonstra zijn de presentatoren van Secret Story, dat eerder in Frankrijk en Portugal is uitgezonden.

De Nederlandse versie wordt elke werkdag vanaf 19.30 een uur lang op NET5 uitgezonden, op donderdag is de wekelijkse eliminatieshow. Op digitale kanalen van onder meer Ziggo en UPC zijn de livestreams zelfs 24 uur per dag te zien. Secret Story is veruit het grootste en kostbaarste tv-programma uit de geschiedenis van NET5. Om het realityprogramma te kunnen betalen heeft de vrouwenzender het aantal dramaseries dit jaar teruggebracht van vier naar twee.

Bron de Telegraaf
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_92722119
Het is een belangrijk weekend voor Net 5. Vanavond beleeft Secret Story zijn premire, het duurste project voor de SBS-groep sinds jaren. Duurder dan een heel seizoen van Popstars, De Nieuwe Uri Geller of De Co-Assistent. De kick-off is heel bewust pal achter Boer Zoekt Vrouw geplaatst. Vanavond worden de kandidaten voorgesteld en de 15 geheimen gepresenteerd. Vanaf morgen is Secret Story dan elke vooravond te zien. Heeft Secret Story, volgens eigen zeggen de volgende stap in reality-tv, ook potentie?

Toen het programma vorige maand werd gepresenteerd aan de pers, was mijn eerste reactie: gedoemd te mislukken. Maar daarna spreek je wat mensen, wordt het spel je uitgelegd en realiseer je dat er voor dit genre tv altijd een vaste groep kijkers is te vinden. Die shows als Big Brother, de Gouden Kooi en zelfs Cant Buy Me Love zo leuk vinden, dat ze toch wel kijken. Een groep kijkers die al snel het aantal kijkers van Net 5 in de vooravond van nu overstijgt.

Afgelopen week mocht ik mee met een persreis naar het Secret Story-huis in Portugal. Daar ben ik weer iets enthousiaster geworden. Met een groep journalisten is het Secret Story-spel min of meer gespeeld, van elk van ons werd een geheim door de stem het huis door geschald en moesten we de puzzel compleet zien te maken. Het meisje van Spits kreeg bovendien de opdracht om mensen te overtuigen van een ander geheim op haar naam, een dubbele missie dus.

Tel daarbij op dat je in het huis rondloopt waarvan je weet dat er geheime kamers zijn. In de Portugese versie was er een ondergrondse kelder die zich gaandeweg het programma openbaarde. Hier en daar heb ik wat extra gestampt in de hoop een holle ruimte aan te treffen. En ik was heel erg geneigd om onder elk tapijtje of zeiltje te kijken. En om te vergelijken of elke kamer wel zo diep was als in de plattegrond staat aangegeven, of dat daar een geheime ruimte zit.

Ja, eenmaal in het huis begint het wel te kriebelen om het spel te spelen. Het spel van de geheimen verborgen houden, geheimen raden en de puzzel compleet maken. De extra laag in het genre reality-tv.

Maargoed, feitelijk heb ik deze week alleen het huis gezien, de presentatrice en de zenderbaas gesproken. Terwijl een programma als Secret Story staat of valt bij de kandidaten. Die hebben vrijdag hun intrek genomen in de Villa der Verrassing, de collegas van Fok hebben inmiddels vrijwel alle namen en geheimen. Net 5 wil het niet zo ordinair maken als De Gouden Kooi was, al begreep ik dat de groepsamenstelling wel wat doet denken aan Oh Oh Cherso; hier en daar lekker plat. Veel mooie, jonge mensen die staan te popelen om het spel te spelen.

Bij mij is de interesse inmiddels gewekt, ik kijk vanavond de kick-off. Of ik ook elke vooravond ga kijken, durf ik niet te beloven. In principe heb ik daar al afspraakjes met RTL 4, SBS 6 en Nederland 3. Maar wie weet Uiteindelijk heeft de eerste Big Brother me ook van mijn vooravondschema gekregen.

bron Zappen-blog
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 13 februari 2011 @ 16:36:34 #15
163650 crew  Greys
Nee.
pi_92722471
Pornoster Sofia Valentine in Secret Story huis?
Het lijkt er op dat al voor de start de eerste deelnemers aan de reality soap Secret Story, dat zondag op Net5 van start gaat, uit lijken te lekken. Een van de namen die genoemd wordt, is die van Sofia Valentijn.

De pornoster, die getrouwd is met DJ Quinten de Rozario, zou een van de deelnemers zijn die meedoet aan het Big Brother achtige programma, dat gepresenteerd wordt door Renate Verbaan en Bart Boonstra. Dit wisten lezers van FOK! Forum uit te vissen. Volgens Telegraaf zouden ook ene Guido en Aafke het huis betreden. Elders op het internet valt ook de naam Laura. Kortom, iedereen is al hard bezig de geheimen van Secret Story uit te vissen.

http://glamour.blog.nl/aw(...)in-secret-story-huis
Koutist in opleiding.
  Admin zondag 13 februari 2011 @ 16:37:28 #16
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_92722532
http://www.telegraaf.nl/p(...)Secret_Story___.html

quote:
zo 13 feb 2011, 16:27
'Travo en pornoster in Secret Story'

van onze redactie
AMSTERDAM - Op internet gonst het al van de geruchten over de deelnemers van Secret Story en hun geheimen. Zo zouden er een pornoster en een travestiet in het programma zittten.

Op forum Fok.nl beweert men de namen van de deelnemers te hebben ontdekt, evenals een groot deel van de geheimen die de deelnemers met zich meedragen.
De pornoster zou Sofia Valentine zijn. Deelnemer Servio Switzer zou in zijn vrije tijd als Miss Windy Mills door het leven gaan en bingoavonden organiseren. Ook Guido Mendes (20), professioneel gamer, parttime student en bodybuilder zou zich succesvol voor het programma hebben aangemeld.
Andere 'geheime verhalen' zouden ook al boven water zijn. Er zou iemand slaapwandelen, een ander zou dakloos geweest zijn, er is iemand die de tsunami heeft overleefd en er is een miljonair.
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
pi_92722608
quote:
Op forum Fok.nl beweert men de namen van de deelnemers te hebben ontdekt, evenals een groot deel van de geheimen die de deelnemers met zich meedragen.


_O_
  zondag 13 februari 2011 @ 16:45:23 #18
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_92722945
De pornoster zou Sofia Valentine zijn.

Dat geheim hoort volgens 'ons' toch niet bij haar?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_92723061
quote:
11s.gif Op zondag 13 februari 2011 16:45 schreef Copycat het volgende:
De pornoster zou Sofia Valentine zijn.

Dat geheim hoort volgens 'ons' toch niet bij haar?
Pornoster was geloof ik geen geheim nee :N
  zondag 13 februari 2011 @ 16:50:48 #20
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_92723239
Als wij die zogenaamde "geheimen" nu al dagen beweren te weten, dan weten die deelnemers die vanavond ook cht het huis gaan bewonen dat toch k al? Of zitten ze een week in quarantaine?
pi_92723284
quote:
1s.gif Op zondag 13 februari 2011 16:50 schreef 5thencounter het volgende:
Of zitten ze een week in quarantaine?
iig een paar dagen ja.
Op maandag 30 november 2009 19:30 schreef Ian_Nick het volgende:
Pietje's hobby is puzzelen en misschien ben jij wel het laatste stukje O+
  zondag 13 februari 2011 @ 16:51:29 #22
8898 Darklight
The Truth Will Set You Free
pi_92723286
De bewoners zitten al sinds vrijdag in het huis
De show is niet live ;)
  maandag 14 februari 2011 @ 08:59:12 #23
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_92756534


Parool
Secret Story trekt 541.000 kijkers14-02-11 08:49 uur AMSTERDAM -
De eerste aflevering van de groots aangekondigde realityserie Secret Story heeft
zondagavond 541.000 kijkers getrokken, zo blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.


Bart Boonstra en Renate Verbaan, de presentatoren van de realityshow Secret Story.
Het programma van NET5, waarbij vijftien mensen drie maanden zitten opgesloten
in een huis en daar ieder een geheim moeten zien te bewaren, wordt elke werkdag uitgezonden.

Secret Story haalde daarmee net niet de Dag Top 25 van de kijkcijfers.
De laatste plek in deze lijst is voor CSI Miami, met 560.000 kijkers. Secret Story is
veruit het grootste en kostbaarste tv-programma uit de geschiedenis van NET5. Om de
Nederlandse versie te kunnen maken, heeft de vrouwenzender het aantal dramaseries
dit jaar teruggebracht van vier naar twee. (ANP)

--------------------------------------------------------------------------------
  Admin maandag 14 februari 2011 @ 09:07:23 #24
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_92756627
quote:
1s.gif Op zondag 13 februari 2011 16:50 schreef 5thencounter het volgende:
Als wij die zogenaamde "geheimen" nu al dagen beweren te weten, dan weten die deelnemers die vanavond ook cht het huis gaan bewonen dat toch k al? Of zitten ze een week in quarantaine?
dat dus. je moet meer op FOK! komen, want wij hebben alle nieuwtjes. Vrijdag was de opname en vanaf ongeveer 23:00 vrijdag zijn de namen en geheimen uit gaan lekken vanuit het publiek :)
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 14 februari 2011 @ 19:39:43 #25
163650 crew  Greys
Nee.
pi_92783288
Deze linken netjes naar het SST forum.

http://www.omroepbrabant.(...)+Brabo%E2%80%99.aspx

Secret Story: Mijn geheim, ik ben een Brabo

AMSTERDAM - In het programma Secret Story trokken vijftien deelnemers zondag in een Big Brother-huis in Portugal. Ze hebben allemaal een geheim. Op internet wordt er al driftig gespeculeerd welke geheimen de bewoners hebben. Veel lijkt er al bekend van de kandidaten. Ook dat er geen enkele uit Brabant komt. Of toch?
De eerste uitzending van Secret Story op Net5 die zondag werd uitgezonden zag een voorstelrondje van alle deelnemers die het huis in Portugal binnendruppelden als ongemakkelijke marmotten die in een doolhof worden uitgezet. Ze zijn via internet 24 uur per dag te volgen en ook via de sociale media als Twitter, Facebook en Hyves zal het gissen en speculeren losbarsten. De internetfora hebben het nu al druk met alle speculaties.

Zo vertelt het uitgebreide forum van Fok welke kandidaten het huis in zijn getrokken. Er wordt gesproken over pornoster Sofia 'Noem me maar Sofie' Valentine uit Rotterdam en Sharon Hooijkaas uit Almere die in 2004 de tsunami overleefde. Ook het forum van studiovlemmix stroomt al vol. Over Servio Switser wordt vertelt dat hij dragqueen is en dat zijn geheim is dat hij een bingokoningin is en Karim Maris uit Nijmegen zou jarenlang op straat hebben geleefd als dakloze. In alle roddels komt nog geen enkele kandidaat uit Brabant voorbij.

Piercings
Zo is Aafke Feenstra, met als geheim dat ze piercings zet, uit Leeuwarden het huis in gegaan, maar ook Philip Gransjean uit Amsterdam die een relatie met Femke Heemskerk zou hebben gehad. Ook wordt er flink gespeculeerd over parttime student Guido Mendes uit Utrecht die professioneel gamer is. Maar of dat nou zijn geheim is? Misschien is hij hoogbegaafd.

Presentatrice Renate Verbaan houdt in een interview met Patricia Cortie in de Telegraaf zich op de vlakte. "Ik heb een heel boekwerk. Met ook de geheimen. Die lopen uiteen van grappig tot heftig. Dingen die je totaal niet verwacht," vertelt de blonde wederhelft van Winston Gerschtanowitz in het interview. Maar zitten er ook Brabanders in? "Er zit een soapgedeelte in; liefdes, vriendschappen, irritaties... In deze 'snelkookpan' ontstaat het allemaal." Maar niets over Brabanders.

Onduidelijk
Na de eerste uitzending kwam er weinig duidelijkheid over het gehalte aan Brabanders dat in het huis zit. Er klonk wel wat zuidelijks maar dat bleek een Limburgse te zijn. Misschien wil het programma de kandidaten zo in nevelen hullen dat het tot het laatst onduidelijk is waar de kandidaten vandaan komen. Dat blijkt dat er achter een harde 'g' toch ergens een zachte 'g' verscholen gaat.

Dus als de Brabantse kijker zondagavond een Brabander heeft herkend, gelieve dit aan Omroep Brabant te laten weten. Dan kan heel Brabant als een kandidaat onthult "Mijn geheim is, ik ben een Brabo", heel hard roepen, "Dat wisten we al!" Houdoe en bedankt.
Koutist in opleiding.
pi_92792053
Eerste missie Jurien geslaagd BRON DE TELEGRAAF
van onze redactie
AMSTERDAM - Secret Story-deelnemer Jurien heeft in de eerste 24 uur na zijn intrek in de villa duizend euro in zijn zak mogen steken.

De kandidaat is er namelijk in geslaagd om zijn medebewoners ervan te overtuigen dat hij het huis meteen al na de start van het programma wilde verlaten omdat hij ze niet leuk vond.

Na een nacht in de geheime kamer is het de bedoeling dat Jurien opnieuw zijn intrekt neemt in het huis. "Je vertelt je medebewoners dat je door mij bent gesoleerd en dat je 24 uur bedenktijd hebt gekregen", zo kreeg de kunstenaar te horen van De Stem. "Je hebt geen idee waar je bent geweest en je hebt besloten dat je toch wilde blijven."

Of de medebewoners de uitleg van Jurien zullen accepteren zal snel duidelijk worden...
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_92792157
Secret Story trekt 541.000 kijkers BRON DE TELEGRAAF
AMSTERDAM - De eerste aflevering van de groots aangekondigde realityserie Secret Story heeft zondagavond 541.000 kijkers getrokken, zo blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. Het programma van NET5, waarbij vijftien mensen drie maanden zitten opgesloten in een huis en daar ieder een geheim moeten zien te bewaren, wordt elke werkdag uitgezonden.

Secret Story haalde daarmee net niet de Dag Top 25 van de kijkcijfers. De laatste plek in deze lijst is voor CSI Miami, met 560.000 kijkers. Secret Story is veruit het grootste en kostbaarste tv-programma uit de geschiedenis van NET5. Om de Nederlandse versie te kunnen maken, heeft de vrouwenzender het aantal dramaseries dit jaar teruggebracht van vier naar twee.

Boer Zoekt Vrouw (KRO) haalde weer eens de eerste plek in de Dag Top 25. Maar met 4.997.000 kijkers verbrak het liefdesprogramma niet zijn eigen record. Dat lag eerder ruim boven de vijf miljoen. De laatste boeren - Annemarie, Frank en Marcel - maakten in de uitzending van zondagavond hun definitieve keuze.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_92793581
Kijkcijfers van vanavond al bekend?
pi_92826393
Liefdesdilemma voor Laura in Secret Story

AMSTERDAM - Secret Story-bewoonster Laura heeft het hartverscheurend moeilijk in de villa. Ze lijkt veel meer te voelen voor Alex dan voor haar opgedrongen liefje Guido.

Laura

Laura kreeg samen met Guido van De Stem de opdracht de andere bewoners om de tuin te leiden door de indruk te wekken dat ze verliefd zijn. Deze missie dreigt ernstig in de knel te komen, nu Laura gevoelens lijkt te hebben voor Alex...

Op bed liggend met Alex heeft Laura geprobeerd uit te leggen dat in het huis 'niets is wat het lijkt'. Alex, die heeft gemerkt dat Laura na hun eerste knuffelpartij van zondagavond afstand neemt, lijkt haar hint maar deels te ontvangen. 'Natuurlijk kan iemand een missie hebben, maar die is dan na een week afgelopen. Dan is het toch klaar?'

Maar hoe lang de opdracht van Laura en Guido duurt, heeft De Stem niet gezegd...

Bron de Telegraaf
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_92826430
Eerste Secret Story-man genomineerd

AMSTERDAM - De eerste nominatieronde in Secret Story is een feit. Nog deze week moet een van de mannen vertrekken.

Secret Story Leader
De vrouwen moeten van De Stem twee heren nomineren. Aanstaande donderdag wordt bekend wie de meeste stemmen heeft gekregen. Tijdens de liveshow, die wordt gepresenteerd door Renate Verbaan en Bart Boonstra, moet hij de villa verlaten.

Bron de Telegraaf
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  Admin woensdag 16 februari 2011 @ 11:13:05 #31
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_92859063
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
  Admin woensdag 16 februari 2011 @ 13:36:57 #32
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_92864213
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
  woensdag 16 februari 2011 @ 13:39:17 #33
82471 CrazyDutchPunk
Just watch me burn...
pi_92864285
You know when you close your eyes and wish for something?
Well, God's the person that is ignoring you.
  Moderator donderdag 17 februari 2011 @ 12:18:14 #34
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_92909837
Renate Verbaan vindt een liveshow doen heerlijk

AMSTERDAM - Renate Verbaan heeft enorm veel zin in de grote liveshow van Secret Story vanavond. Live televisie maken vindt de presentatrice dan ook 'heelijk'.


"Live televisie maken voelt als een sneltrein die pas stopt met rijden als de aftiteling loopt", zegt Renate in een interview met Spits. "Heerlijk vind ik dat!"

Maar hoe heerlijk ze het ook vindt om een liveshow te presenteren, de zenuwen zijn er ook. "Voor een liveshow gebruik ik altijd een beetje homeopathische bloesemspray. Ik ben daar ooit eens mee begonnen toen ik de TMF Awards moest presenteren in een bomvol Ahoy", zegt de aanstaande vrouw van Winston Gerschtanowitz. "Nog altijd zit het in mijn tas, al is het tegenwoordig vooral psychisch hoor. Tegen de zenuwen heb ik het niet meer nodig."

Vanavond is de grote liveshow van Secret Story waarin bekend wordt welke kandidaat als eerste het huis moet verlaten. Wordt het Gerard, Jurien of Philip?

telegraaf
Perspectivistische lenigheid sucks
  Moderator donderdag 17 februari 2011 @ 15:05:59 #35
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_92917553
'Secret Story wordt zeker een succes

Net 5-baas Alphons Martens neemt grote risicos met de dure realityserie Secret Story. Ik loop door de straten om te kijken wie er op de bank zitten te kijken.


Hij pakt zijn iPhone. Het zijn fantastische apparaten, die spullen van Apple, maar snel een adres terugvinden lukt me niet. Alphons Martens, programmadirecteur bij NET 5, de tv-vrouwenvleugel van SBS, is een gadgetfreak en was in een ander leven graag industrieel vormgever geworden. Kijk, hoe mooi het eruit ziet. Al die schuivende luiken. Maar die adressen... Net te klein voor mijn vingers.

De voormalige TU Delft-student viert zijn voorliefde voor esthetiek en techniek alweer meer dan 17 jaar bot in de televisie-industrie. Ik zou graag de Steve Jobs (Apple-topman) van de televisie worden, lacht hij.

De olijke krullenbol, ooit begonnen als productieonderdaan bij John de Mol producties (ik moest ooit 500 juryleden at random uit een telefoonboek bellen voor een Miss Holland verkiezing), is sinds deze zomer de baas van NET 5, en sinds vorige week de kapitein van Secret Story, het tv-slagschip van de zender.

Risicovolle keuze

Hij lacht er jongensachtig bij, want hij weet dat het een risicovolle do-or die- keuze is om deze Big Brother-variant om half acht te programmeren tegenover het RTL Nieuws en De Wereld Draait Door. Het wordt een succes, het moet groeien.

Hij start een historisch expos, waarbij zijn analytische geest zich verraadt, om uit te leggen waarom hij de zeer dure investering aan het programma werken 80 mensen aandurft. Bij Veronica, waar hij eerst baas was, programmeerde hij Temptation Island, het heftige relatieprogramma waarbij de monogamie van stellen werd getest. Dat had ik nodig om kijkers te trekken, maar het was geen programma waar je met je vrienden over sprak, omdat het guilty pleasure was.

Om Veronica toch tot een bovengronds gesprekstopic te maken lanceerde hij meer maatschappelijke reportageprogrammas, zoals Down With Johnny en Lauren Verslaat. Over een goede zender moet worden gesproken, zegt hij.

De zenderbaas heeft daarom nu Secret Story aangeschaft. Vijftien jonge mensen (tot 38 jaar) bevinden zich in een hermetisch van de buitenwereld afgesloten villa in Portugal en moeten elkaar naar huis proberen te sturen. Anders dan bij Big Brother is de crux van deze voyeuristische isolatieserie dat de bewoners allen een geheim met zich meedragen, varirend van een tragische afwijking (slaapwandelen) tot aan bizarre karaktereigenschappen (extreme jaloezie). Die moeten de tv-kluizenaars bij elkaar zien te achterhalen.

Vooralsnog lijkt Martens opzet nog niet geslaagd. Met een kijkeraantal dat gemiddeld cirkelt rond de 300.000 zielen (dinsdag 248.000), beginnen mediazuurtjes alweer te muiten. Sommige kijkcijfer-fetisjisten, waartoe Martens zelf ook behoort (het is een controle n een verslaving), menen dat een flop zelfs al aanstaande is, maar voor die kwalificatie vindt het Net 5-opperhoofd het te vroeg.

Hij baseert zijn optimisme op het gebruik van social media. De vijftien deelnemers hebben internetmaten die berichten sturen over hun vrienden in de villa. We hadden de eerste dagen meer dan 1 miljoen pageviews. Dat is meer dan een hele maand op Net 5. Op Twitter waren we wereldwijd trending topic nummer 1.

En hops, daar komen nog meer cijfers. We hadden binnen de doelgroep vrouw 20-45 een kijkdichtheid van 5,5%. De geprognosticeerde doelstelling van een kijkdichtheid van 3% hebben we ook gehaald.

De nieuwe wereld van het televisie maken bestaat niet langer alleen uit het zenden van een signaal naar een televisiekast, legt hij uit. Hij werkt met modeplatform Fashion-scene aan het opzetten van een multimediaal fashionkanaal, waarbij verslaggeefsters van de site met een camera hun verbazing tonen over producten of modetrends. Aangevuld met beelden van aangekochte fashionkanalen kun je vanuit internet een nieuw programma ontwikkelen. Kijk naar GeenStijl en Powned.

Toch is niet alles te vatten in rekenkundige reeksen. De kijker is ook een mens dat op de bank uitbuikt en chips eet. Martens knijpt zijn ogen dicht. De oude John de Mol proteg heeft een paar trucjes afgekeken van de Talpa-keizer. Net als De Mol gluurt hij in huiskamers om te checken of de serie aanslaat. Bij een wandelingetje naar de Albert Heijn kruist hij in Amsterdam-Zuid verschillende straten. Ogen toegeknepen: In de Van Breestraat kijken mensen. Ter hoogte van nummer 170 zag ik een stel.

Of hij ook zou aanbellen? Nee, dat doe ik niet. Waarom niet? Waarschijnlijk zegt hj dan: Ik moet kijken van hr. Met zelfspot: Je moet jezelf niet te serieus nemen.

De Pers
Perspectivistische lenigheid sucks
  vrijdag 18 februari 2011 @ 00:18:18 #36
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_92947557
do 17 feb 2011, 22:15 |

Jurien eerste afvaller Secret Story van onze redactie

AMSTERDAM - Moest hij net na binnenkomst in Het huis der Geheimen nog net doen alsof hij vertrok, dit keer is het serieus: Jurien is de eerste bewoner die afvalt in Secret Story.

De kunstenaar vindt het jammer dat zijn deelname aan het programma al zo snel ten einde is: "Het gaat goed met me, maar ik baal wel", liet hij aan presentatoren Renate en Bart weten.

"Het was een vreemde binnenkomst en het is jammer dat er zo snel een einde aan het avontuur komt."

Jurien zal donderdagavond meteen op het vliegtuig naar Nederland stappen, maar uiteraard niet voordat hij zijn geheim moest delen met de kijkers thuis. "Mijn geheim is dat ik een keer anabolen heb gebruikt", zo deelde hij mee.

Volgende week is de beurt aan de mannen in Het huis der Geheimen om de vrouwelijke medebewoners te nomineren.http://www.telegraaf.nl/p(...)_Secret_Story__.html
  Moderator vrijdag 18 februari 2011 @ 11:15:42 #37
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_92957376
Secret Story scoort niet

AMSTERDAM - De geheimen van de bewoners in Het Huis der Geheimen lijkt, vooralsnog, maar weinig mensen te boeien. De eerste grote liveshow van Secret Story haalde donderdagavond de top 25 van best bekeken programma's niet.


De eerste grote liveshow trok donderdag 274.000 kijkers. De reguliere uitzending om half 8 was goed voor gemiddeld 220.000 kijkers.

Het nieuwe reallife-programma Secret Story, waaraan mensen meedoen die een geheim met zich meedragen. Kandidaat Jurien, die in het geheim anabnolen slikte, moest Het Huis der Geheimen als eerste verlaten.

In tegenstelling tot Secret Story, hield Wie is de Mol? wel veel mensen aan de buis gekluisterd. Bijna 1,7 miljoen mensen zagen hoe Pepijn Gunneweg het spelprogramma van de Avro moest verlaten. Wie is de Mol? staat op de eerste plaats in de lijst van best gekeken programma's van donderdag. Dit blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

De Nederlandse soapserie Goede Tijden Slechte Tijden (1,4 miljoen) en Het Journaal van 20 uur (1,3 miljoen) staan respectievelijk op de tweede en derde plaats in de lijst.

De nieuwe NCRV-serie Levenslied is de hekkensluiter van de lijst met 673.000 kijkers.

Telegraaf
Perspectivistische lenigheid sucks
  zaterdag 19 februari 2011 @ 12:25:28 #38
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_93007888


Teleurstellende kijkcijfers voor Secret Story


19 februari 2011, Zaterdag

Wat de kijkcijferhit van 2011 moest worden, maakt het niet helemaal waar.
De kijkcijfers van het programma met de geheimen, Secret Story, vallen tegen.

Hoewel de eerste aflevering afgelopen zondag door iets meer dan een half miljoen mensen werd bekeken,
trok de eerste liveshow van donderdag er slechts 274.000. De dagelijkse update van de belevenissen van de bewoners trekken gemiddeld 300.000 kijkers, zo meldt Stichting Kijk Onderzoek.

De kandidaten hebben ieder een geheim. De kunst is om achter deze geheimen te komen en zo geld te verdienen. Jurien Rosevink moest donderdag als eerste het huis verlaten. De presentatie van Secret Story ligt in handen van Renate Verbaan en nieuwkomer Bart Boonstra.

http://www.showbiznewz.nl(...)or-secret-story.html
pi_93012583
Secret Story-huis onder de poep

van onze redactie
AMSTERDAM - De kandidaten van Secret Story werden zaterdagochtend gewekt door een onaangename geur.


Joanna vertrouwde het niet en stak haar neus onder de dekens. Niet veel later werd de oorzaak van de stank ontdekt: op de vloer in de woonkamer lag ontlasting!
Servio stak als eerste zijn handen uit de mouwen en ruimde de boel op. Gelukkig werd hij bijgestaan door Sharon.
"Heeft iemand het toilet niet gehaald of is het een clue en is iemand in het huis een schijter", valt te lezen op de website van het programma. Een ding is zeker: dit zaakje stinkt. Tot nu toe heeft niemand zijn of haar smerige actie opgebiecht..

bron
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  zaterdag 19 februari 2011 @ 14:52:35 #40
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_93012808
za 19 feb 2011, 14:16 | 1 reactie

'SST Sofia is pornoster' van onze redactie
AMSTERDAM - Over Secret Story-kandidaat Sofia doen op internet de wildste geruchten de ronde. Zo zou zij niemand minder zijn dan pornoster Sofia Valentina. Intussen barst de kersverse realityster van de heimwee en staat ze op het punt haar koffers te pakken.

Wie op Google de naam 'Sofia Valentina' intypt, zal ongetwijfeld rode oortjes krijgen. Pornowebsites vol filmpjes en pikante afbeeldingen komen tevoorschijn. Diverse bronnen beweren op internet dat het hier om Secret Story-kandidaat Sofia gaat.

De donkerharige diva voelt zich niet op haar gemak in de villa in Portugal. Na een paniekaanval vertelde ze haar medebewoners dat ze graag naar huis wil. "Ik wil mijn geld gewoon aan iemand geven en mijn koffers pakken." Sofia mist haar man en huisdieren. Of de kandidaat werkelijk zal opstappen, is nog maar de vraag.

Eerder deze week raakte Secret Story-kandidaat Guido in opspraak. Zo zou hij poedelnaakt te bewonderen zijn op pikante websites n zijn diensten hebben aangeboden als homo-escort.

http://www.telegraaf.nl/p(...)ter___.html?sn=prive
  zondag 20 februari 2011 @ 00:27:44 #41
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_93037278
Dit topic is niet voor twitterberichten, voor een keer mag dat toch wel?

  zondag 20 februari 2011 @ 09:33:45 #42
256363 ZoKanIkHetOok
Also twitterte Zarathustra.
pi_93045791
quote:
12s.gif Op zondag 20 februari 2011 00:27 schreef tuinfluiter het volgende:
Dit topic is niet voor twitterberichten, voor een keer mag dat toch wel?

[ afbeelding ]
Waarom slaapt hij niet? Loopt hij te piekeren over manieren om Secret Story beter te maken? Hij kan beter gewoon gaan slapen, want dit wordt toch niets meer.

He gambled, he lost.
  zondag 20 februari 2011 @ 09:34:53 #43
256363 ZoKanIkHetOok
Also twitterte Zarathustra.
pi_93045805
Oh wacht, hij heeft het over het programma.

Is dat zo? Zijn de deelnemers kapot van het wantrouwen? Ik kijk het niet. (maar goed, wie wel)
pi_93046042
quote:
Veronica Magazine:

"Kom er als eerste achter welk geheim bij wie hoort. Kijk donderdag 24 februari snel op www.veronicamagazine.nl".
pi_93058202
Ik vind eerlijkheidshalve die hele renate verbaan met die lege grijns die ze altijd opzet zelfs een sta-in de weg bij het programma.Ze praat ook irritant altijd door haar neus }:| :r
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF n op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
pi_93093965
Kijkcijfers Secret Story ingestortTv en Film | admin | February 21, 2011 at 10:34 am
--------------------------------------------------------------------------------
De kijkcijfers van de NET 5-realityshow Secret Story zijn zondag compleet ingestort. De speciale aflevering Secret Story so far, met alle hoogtepunten van de afgelopen week, trok de show naar een nieuw dieptepunt van slechts 169.000 kijkers. Dit blijkt uit maandag gepubliceerde data van Stichting KijkOnderzoek.

Hiermee verbrak het nieuwe programma van presentatoren Bart Boonstra en Renate Verbaan het vorige laagterecord van 220.000 kijkers op de reguliere uitzending van donderdag. Bijna alle NET 5-programmas om Secret Story heen wisten zondag meer kijkers te boeien, zoals Extreme Makeover Home Edition (231.000) en Fringe (243.000).

NET 5-baas Alphons Martens zei donderdag in een interview met De Pers nog niet te willen zeggen dat de dure realityshow een flop is. Het wordt een succes, het moet groeien, stelde de NET 5-programmadirecteur iedereen gerust.

Bron.
“Good friends, good books, and a sleepy conscience: this is the ideal life.”
― Mark Twain
'Stupidity has become as common as common sense was before.'
  maandag 21 februari 2011 @ 11:10:32 #47
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_93094245
Het was al een teken aan de wand dat er hier gisteren helemaal geen uitzendingstopic werd geopend. Ik geloof er niet zo in dat het nog gaat aantrekken, daar is de tijdsduur van drie maanden ook te kort voor. Bij DGK kon men zich die relaxte houding veroorloven, want dat duurde voort en voort.
Hier is dat toch echt een ander verhaal en moet men zich even flink achter de oren gaan krabben over hoe verder.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_93094380
Plastic Big Brother

Uitgegeven: 21 februari 2011 08:12
Laatst gewijzigd: 21 februari 2011 08:18

Nep is de nieuwe norm bij Net 5. Hoe de nieuwe realitysoap Secret Story faken tot kunst
verheft. Door Paul de Lange.

Moeilijk te zeggen na n week wie of wat nou het meest onecht is aan Secret Story.
Zelden zoveel fake en plastic in n tv-programma zien samenkomen als in deze
nieuwe Big Brother-opvolger.
Tot nu toe lijkt deelneemster Sofia de grootste kans te maken op de Fake Tv Award 2011
- een prijs die zo aan het winnen van deze realityshow gekoppeld kan worden.

Het idee achter Secret Story:
alle vijftien bewoners van een huis vol verborgen camera's hebben een geheim.
Dat geheim moeten ze van elkaar zien te achterhalen.

Bij Sofia lijkt dat niet bijster moeilijk.
Ze ziet eruit als een pornomodel, loopt als een pornomodel en praat als een pornomodel.
Sterker nog, Sofia s een pornomodel. Geweest althans.

Spuiten & Slikken

Daar is niet veel research voor nodig: ze heeft weleens in Spuiten & Slikken gezeten.
En van de deelnemers herkent Sofia dan ook en denkt daarmee haar geheim te raden.
Maar blijkbaar loopt ze met nog iets bizarders rond.
Want haar pornoverleden is niet haar geheim, zo meldt De Stem.

Alleen die is wellicht nog iets onwerkelijker dan Sofia.
De Stem opereert in het huis als een onzichtbaar opperwezen, wiens wil wet is.
Aan het eind van elke zin daalt zijn stemgeluid naar een geforceerd soort donkerbruin.
Hoewel er ook momenten zijn waarop De Stem vergeet zijn nepstem op te zetten.

Dan brengt presentator Bart het er vlekkelozer vanaf.
Deze berhippe vogel (met het warrigste kapsel sinds Jeroen Pauw) gooit er zonder
haperen zinnen uit als: Anyway, tweet vooral lekker mee op hashtag s-s-t-n-l en see you
tijdens de volgende live update- en weet daarbij in n vloeiende beweging drie camera's
te pakken en twee coole gebaartjes met zijn wijsvingers te maken.

Kijkcijfers

Helaas kan ook Bart de dramatische kijkcijfers niet keren.
Misschien komt het daarmee nog wel goed als lekker ding Laura
(ooit op n na Miss Nederland, maar dat is niet haar geheim) straks met iemand het
bed induikt.

Seks redde immers ook Big Brother.
En de vraag is niet zozeer f maar met wie Laura dat gaat doen.

Guido, waarmee ze volgens een geheime missie - opgelegd door De Stem - een relatie
moet faken? Of Alex, de gladjakker die ze 'echt' leuk vindt?

Het is nog lang niet zeker dat het die laatste wordt.
Secret Story verheft faken tot kunst.
Het gaat erom wie het beste zijn onechte ik naar boven kan halen.

Sofia blijft daarbij een van de topfavorieten.
Als ze tenminste niet voortijdig uitvalt.
Want tijdens een potje stoeien met Sergio voelt ze ineens pijn in haar borststreek.
De veelzeggende vraag van Sergio, voordat hij als een nepdokter haar nepborsten
inspecteert: is het je silicone of je hart?

http://www.nu.nl/column-maandag/2451619/plastic-big-brother.html
pi_93139546
Terror Jaap: 'Secret Story gaat de slag niet halen'

AMSTERDAM - Het Net 5-programma Secret Story kent niet de droomstart die de makers hadden gehoopt. De kijker heeft het nieuwe Big Brother nog niet gevonden. Ook al gebeurt er veel op Twitter en op andere sociale media, het is nog niet ht gesprek bij de koffieautomaat. De makers zijn er echter van overtuigd dat het uiteindelijk een groot succes zal worden. De aanloop mag dan stroef zijn, uiteindelijk zal volgens hen Nederland voor de bijl gaan. Maar is dat wel zo?

De Gouden Kooi-winnaar Terror Jaap denkt er het zijne over. Secret Story lijkt totaal niet op De Gouden Kooi. Kijk, de makers van Secret Story gaan terug naar de roots van reality, oftewel Big Brother. Een jaar of tien geleden waren de mensen bij wijze van spreken al helemaal flabbergasted als ze de deelnemers zagen kaarten. Gewone mensen, dus geen BNers. Daarvan had iedereen toen nog zoiets van wow! Op een gegeven moment was die euforie natuurlijk voorbij. Daarna werd reality extremer, vooral in Amerika.

Ik denk gewoon dat Net 5 de slag niet gaat halen. En dat baseer ik op het feit dat mensen door De Gouden Kooi al gewend zijn aan verhaallijnen met list, bedrog, seksualiteit en psychisch geweld. Vergeet niet, dat programma heeft twee jaar gelopen! En nu kun je drie maandjes kijken naar mensen in een huis met geheimpjes! Waarover hebben we het? Mensen willen dat niet meer!

Ik ben heel erg benieuwd hoe dit gaat aflopen, maar SBS zit de laatste tijd al in een beetje negatieve flow. Ik mag hopen voor Net 5 en SBS dat John de Mol het gaat overnemen en een ander management gaat implementeren. Want als dat niet gebeurt, gaat RTL gewoon een heel groot gedeelte van de markt pakken, daarvan ben ik overtuigd.

Net 5 ziet het het toch net even wat minder somber. Een woordvoerster: We moeten wel realistisch blijven. Big Brother liet bij de start vergelijkbare fluctuaties zien. Gemiddeld behaalt Net 5 zon 5,5 tot 6,5 procent marktaandeel. 6+- Cijfers zeggen wel wat, maar kijken naar doelgroepcijfers is logischer.

Net 5 richt zich op een relatief jonge kijker. Secret Story heeft gemiddeld 10,1 procent marktaandeel. Ten opzichte van een week geleden een mooie ontwikkeling! Woensdag scoorde Net 5 zelfs bijna 17 procent in de doelgroep vrouwen 20-34. En dan hebben we het nog niet eens over de online- activiteiten; 3 miljoen pageviews en 6.687 volgers via Facebook en een enorm aantal via Hyves, Twitter en het 24 -uurs kanaal via Ziggo en UPC. Eigenlijk zijn zender en producent dus niet heel pessimistisch gestemd. Maar eerlijk is eerlijk, hoe meer kijkers hoe beter.

http://home.nowlive.eu/nieuws/21877
pi_93139590
In de Sp!ts vandaag een groot artikel, kan 't nog niet online vinden.
Op maandag 30 november 2009 19:30 schreef Ian_Nick het volgende:
Pietje's hobby is puzzelen en misschien ben jij wel het laatste stukje O+
  dinsdag 22 februari 2011 @ 09:20:10 #51
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_93139612
Wat is de strekking?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_93139732
quote:
2s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 09:18 schreef PietjePuk007 het volgende:
In de Sp!ts vandaag een groot artikel, kan 't nog niet online vinden.
Heb het wel gevonden :)


of hier http://digi.spitsnet.nl/2011-02-22/download/magazine.pdf ;)
  dinsdag 22 februari 2011 @ 09:31:15 #53
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_93139830
Bedankt!
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_93140173
quote:
Net 5: Niet heel pessimistisch

Net 5 ziet het toch net even wat minder somber. Een woordvoerster: We moeten wel realistisch blijven. Big Brother liet bij de start vergelijkbare fluctuaties zien. Gemiddeld behaalt Net 5 zon 5,5 tot 6,5 procent marktaandeel.

6+-cijfers zeggen wel wat, maar kijken naar doelgroepcijfers is logischer. Net 5 richt zich op een relatief jonge kijker.

Secret stories heeft gemiddeld 10,1 procent marktaandeel.

Ten opzichte van een week geleden een mooie ontwikkeling!

Woensdag scoorde Net 5 zelfs bijna 17 procent in de doelgroep vrouwen 20-34. En dan hebben we het nog niet eens over de online-activiteiten; 3 miljoen pageviews en 6687 volgers via Facebook en een enorm aantal via Hyves, Twitter en het 24 uurskanaal via Ziggo en UPC. Eigenlijk zijn zender en producent dus niet heel pessimistisch gestemd. Maar eerlijk is eerlijk, hoe meer kijkers hoe beter.
bron

quote:
De visie van Terror Jaap
Succes Secret stories in zicht?

Het Net 5-programma Secret stories kent niet de droomstart die de makers hadden gehoopt. De kijker heeft het nieuwe Big Brother nog niet gevonden. Ook al gebeurt er veel op Twitter en op andere sociale media, het is nog niet ht gesprek bij de koffieautomaat. De makers zijn er echter van overtuigd dat Secret Stories uiteindelijk een groot succes zal worden. De aanloop mag dan stroef zijn, uiteindelijk zal volgens hen Nederland voor de bijl gaan. Maar is dat wel zo?

De Gouden Kooi -winnaar Terror Jaap denkt er het zijne over. Secret Stories lijkt totaal NIET op De Gouden Kooi . Kijk, de makers van Secret Stories gaan terug naar de roots van reality, oftewel Big Brother . Een jaar of tien geleden waren de mensen bij wijze van spreken al helemaal flabbergasted als ze de deelnemers zagen kaarten. Gewone mensen, dus geen BNers. Daarvan had iedereen toen nog zoiets van wow! Op een gegeven moment was die euforie natuurlijk voorbij. Daarna werd reality extremer, vooral in Amerika.

De Gouden Kooi was in eerste instantie opgezet als kruising tussen Big Brother en Dynasty . Maar het werd een soort studentenkeet. Een chaos waaraan mensen heel erg gewend raakten. Want wat is er na De Gouden Kooi eigenlijk nog gebeurd? Eigenlijk weinig tot niks!

Ik denk gewoon dat Net 5 de slag niet gaat halen. En dat baseer ik op het feit dat mensen door De Gouden Kooi al gewend zijn aan verhaallijnen met list, bedrog, seksualiteit en psychisch geweld. Vergeet niet, dat programma heeft twee jaar gelopen! En nu kun je drie maandjes kijken naar mensen in een huis met geheimpjes! Waarover hebben we het? Mensen willen dat niet meer!

Ik kan het wel begrijpen; Net 5 heeft vrouwen als doelgroep Die zullen wat gematigder zijn dan die voetbalhooligans die naar Johan VI Derksen zitten te kijken. Maar de vrouwen aan wie ik vraag wat ze van Secret Stories vinden, hebben niet eens gekeken! Ze hebben zoiets van wat moet ik daarmee?

Ik ben heel erg benieuwd hoe dit gaat aflopen, maar SBS zit de laatste tijd al in een beetje negatieve flow. Ik mag hopen voor Net 5 en SBS dat John de Mol het gaat overnemen en een ander management gaat implementeren. Want als dat niet gebeurt, gaat RTL gewoon een heel groot gedeelte van de markt pakken, daarvan ben ik overtuigd.

Hoe gaat het verder met jou?

Goed, ik werk aan mn scriptie, haha. Ik studeer deze zomer af. Dus op zich is dat wel humor; Terror Jaap straks doctorandus! En ik ben bezig met het opzetten van een dieetbedrijfje. En wat betreft mijn BNer-status; ach de ene keer ben je populair, dan weer uitgerangeerd. Tot je weer wat nieuws doet.
bron
pi_93141636
quote:
Secret Story zakt onder 200.000 kijkers

secret_storyHet NET 5-programma Secret Story heeft maandag slechts 196.000 kijkers getrokken. De 'opvolger van Big Brother', een productie van producent Endemol, ging op 14 februari van start met 380.000 kijkers. De liveshow op donderdag 17 februari werd nog gevolgd door 274.000 kijkers.

De samenvatting onder de titel Secret Story So Far bereikte zondag 169.000 kijkers. Daarmee voldoet het programma niet aan de doelstelling die NET 5 eerder uitsprak. Het kijkcijfer is nu vergelijkbaar met dat van buitenlandse series als Little People, Big World, die eerder op hetzelfde tijdstip werden uitgezonden door NET 5.

Paul Rmer, oud-directeur van Endemol en medebedenker van Big Brother, toont zich in De Perstribune niet erg enthousiast over de NET 5-show. "Ik heb me verbaasd over de eenzijdige karakters die in de serie zitten. Het team is duidelijk nog niet helemaal op elkaar ingespeeld", aldus Rmer.

NET 5-baas Alphons Martens vindt dat de realityshow te snel veroordeeld wordt. "Het wordt een succes, het moet groeien", zegt hij in De Pers. "We hadden de eerste dagen meer dan 1 miljoen pageviews op de website. Dat is meer dan een hele maand op NET 5. Op Twitter waren we wereldwijd trending topic nummer 1."

Martens maakt niet exact bekend wat de productiekosten zijn van de serie, die in Portugal wordt opgenomen. "Het is wel duurder is dan Popstars of De Nieuwe Uri Geller. Je hebt het over miljoenen. Secret Story is wat het is, je kunt niet snijden in de kosten. De bewoners worden 24 uur per dag gevolgd, iemand moet de camera's bemannen. Met de liveshows heb je de hele studio-entourage. En die mensen in het huis moeten toch iets eten", aldus Martens tegenover Zappen.blog.
Bron: Broadcast Magazine
  dinsdag 22 februari 2011 @ 10:54:04 #56
256363 ZoKanIkHetOok
Also twitterte Zarathustra.
pi_93142305
"We hadden de eerste dagen meer dan 1 miljoen pageviews op de website."

Geweldig dat je op zo'n manier naar succes moet zoeken. _O-

Dan weet je toch gewoon dat je in zware problemen zit? :')
pi_93264169
kan er iemand een game maken waarin je bart boonstra kan slaan ?
  Moderator vrijdag 4 maart 2011 @ 14:43:33 #58
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_93641492
Algemeen Dagblad:

Perspectivistische lenigheid sucks
  vrijdag 4 maart 2011 @ 21:56:22 #59
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_93663561
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 maart 2011 13:18 schreef danaqui het volgende:

Weet niet of dit al bekend is, dus bij deze......http://www.telegraaf.nl/p(...)sing__.html?sn=prive

Bron Telegraaf
  zaterdag 5 maart 2011 @ 10:56:29 #60
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_93678629
AD.nl:

HILVERSUM - Als de kijkcijfers van de dagelijkse Big Brother-variant Secret Story niet binnen drie weken aantrekken, grijpt NET5 hard in. Dat zegt zenderbaas Alphons Martens in het AD.

,,Dan moeten we het programma verplaatsen of misschien wel afkappen.''

Martens heeft de afgelopen dagen 'meerdere spoedoverleggen' gevoerd over de dramatisch lage kijkcijfers. Secret Story, dat op 13 februari van start ging, is een van duurste programma's uit de geschiedenis van de zender. De dagelijkse show duikt echter keer op keer onder de gevreesde grens van 200.000 kijkers.
  zaterdag 5 maart 2011 @ 11:00:32 #61
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_93680330


Dit is toch de slechtste publiciteit die je kan krijgen :')? Je eigen graf graven :{.
bron
Op maandag 30 november 2009 19:30 schreef Ian_Nick het volgende:
Pietje's hobby is puzzelen en misschien ben jij wel het laatste stukje O+
  Admin zaterdag 5 maart 2011 @ 12:10:17 #63
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_93680578
quote:
11s.gif Op zaterdag 5 maart 2011 12:02 schreef PietjePuk007 het volgende:
[ afbeelding ]

Dit is toch de slechtste publiciteit die je kan krijgen :')? Je eigen graf graven :{.
bron
waarom een screenshot van nu.nl als in de post boven je hetzelfde artikel op FOK! zelf gelinkt staat?
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
pi_93680603
Je eigen programma afvallen, inderdaad. Beroerder kan het niet.
pi_93680636
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 maart 2011 12:10 schreef Danny het volgende:
waarom een screenshot van nu.nl als in de post boven je hetzelfde artikel op FOK! zelf gelinkt staat?
Ik had 'm al gemaakt voordat ik de post van tuinfluiter zag :+.
Op maandag 30 november 2009 19:30 schreef Ian_Nick het volgende:
Pietje's hobby is puzzelen en misschien ben jij wel het laatste stukje O+
  Admin zaterdag 5 maart 2011 @ 12:13:51 #66
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_93680702
quote:
2s.gif Op zaterdag 5 maart 2011 12:11 schreef PietjePuk007 het volgende:

[..]

Ik had 'm al gemaakt voordat ik de post van tuinfluiter zag :+.
en het kostte je 62 minuten om 'm te posten? :o
digibeet alert!!
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
  Moderator zaterdag 5 maart 2011 @ 12:24:34 #67
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_93681034
quote:
2s.gif Op zaterdag 5 maart 2011 12:11 schreef PietjePuk007 het volgende:

[..]

Ik had 'm al gemaakt voordat ik de post van tuinfluiter zag :+.
Los daarvan: het is "Secret Story in de media". Het gaat m.i. niet puur en alleen om het nieuwsfeit op zich, maar ook om welke media er aandacht aan besteden.
Perspectivistische lenigheid sucks
  Admin zaterdag 5 maart 2011 @ 12:29:17 #68
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_93681160
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 maart 2011 12:24 schreef Gert het volgende:

Los daarvan: het is "Secret Story in de media". Het gaat m.i. niet puur en alleen om het nieuwsfeit op zich, maar ook om welke media er aandacht aan besteden.
heb je gelijk in :)
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
  maandag 7 maart 2011 @ 08:02:20 #69
236046 NotYou
tigerblood
pi_93757947
quote:
Net5-baas: ‘Secret Story gigantisch succes op internet’

Het Net5-programma Secret Story is op televisie een flop, maar op internet weet het Net5-programma wel te scoren. De tv-show is online zelfs een 'gigantisch succes'. Dat zegt Net5-baas Alphons Martens in Shownieuws.

Martens hoopt dat de internetters ook tv gaan kijken. "Op internet is het een gigantisch succes. We hebben 850.000 unieke bezoekers gehad de afgelopen weken. Dat is echt huge. Voor ons is dat echt heel bijzonder. Maar ze moeten natuurlijk ook wel televisie kijken."

Net5 zit er bovenop om van Secret Story een beter programma te maken. "Omdat het nu nog niet helemaal werkt naar onze zin, is iedereen bij Endemol ook druk bezig. De directie staat op de vloer, iedereen is er druk mee bezig om het goed te krijgen."

Martens komt terug op zijn uitspraken dat hij zijn realityprogramma over drie weken verschuift of staakt. "Ten eerste is het volledig uit de lucht gegrepen dat het zou stoppen. Dat heb ik ook helemaal niet zo gezegd. Maar natuurlijk zijn er altijd dingen als schuiven, bijvoorbeeld naar iets vroeger of iets later. Dit tijdslot is echter een heel weloverwogen keuze geweest, dus ik ga er nog wel even aan vasthouden."

Mediacourant.nl / Foto: SBS
Ondanks de copyrightvermelding kwam ik bovenstaande overigens niet tegen op mediacourant maar op: http://entertainment.nl.m(...)op-internet%E2%80%99 *O*
Je suis Charlie Sheen
pi_93788560
Vandaag in het ad  Admin maandag 7 maart 2011 @ 21:19:08 #71
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_93788821
Wow, Secret Story goes The Bunker Online.
Origineel :')
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
  maandag 7 maart 2011 @ 21:19:41 #72
130385 HiDiHo
utopiavideo.tv
pi_93788850
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2011 21:19 schreef Danny het volgende:
Wow, Secret Story goes The Bunker Online.
Origineel :')
Misschien mogen we dan ook boodschappen voor ze kopen :P
Aan mijn uitspraken kunnen geen rechten ontleend worden
Uitspraken uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst
Vraag hier een video aan
  Admin maandag 7 maart 2011 @ 21:19:58 #73
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_93788872
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2011 21:19 schreef HiDiHo het volgende:

Misschien mogen we dan ook boodschappen voor ze kopen :P
En zuipen de tent in sturen :Y
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
  maandag 7 maart 2011 @ 21:20:36 #74
130385 HiDiHo
utopiavideo.tv
pi_93788919
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2011 21:19 schreef Danny het volgende:

[..]

En zuipen de tent in sturen :Y
Too good to be true -O-
Aan mijn uitspraken kunnen geen rechten ontleend worden
Uitspraken uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst
Vraag hier een video aan
  Admin maandag 7 maart 2011 @ 21:20:40 #75
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_93788927
Zou Dieenebart al gevraagd zijn om in nazi-kostuum met een veel te lieve herdershond en een gasmasker de boel op stelten te zetten?
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
  maandag 7 maart 2011 @ 21:21:58 #76
130385 HiDiHo
utopiavideo.tv
pi_93789032
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2011 21:20 schreef Danny het volgende:
Zou Dieenebart al gevraagd zijn om in nazi-kostuum met een veel te lieve herdershond en een gasmasker de boel op stelten te zetten?
Als ze zo laag zakken kunnen ze het beter van de buis halen :D
Aan mijn uitspraken kunnen geen rechten ontleend worden
Uitspraken uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst
Vraag hier een video aan
  Admin maandag 7 maart 2011 @ 21:23:07 #77
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_93789102
Nou, weet ik niet. Traangas in dat huis kan best voor wat hilariteit zorgen ^O^
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
pi_93789415
Maar goed ik surf dus nu naar de site van secret story, en kan dus HELEMAAL NIKS hierover vinden :')
  Admin maandag 7 maart 2011 @ 21:32:29 #79
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_93789703
quote:
17s.gif Op maandag 7 maart 2011 21:28 schreef charmed_angel het volgende:
Maar goed ik surf dus nu naar de site van secret story, en kan dus HELEMAAL NIKS hierover vinden :')
'vandaag' is een ruim begrip. Net al 'het huis verlaten' en 'er zullen geen streamlocks komen'.
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
pi_93789753
ze hebben nog 2,5 uur de tijd :')
pi_93790014
:o

Hij antwoord op mijn tweet van vanmorgen!

pi_93790158
vanaf deze week dus... dat kan morgen zijn, of woensdag.... donderdag, vrijdag :o
pi_93790266
quote:
17s.gif Op maandag 7 maart 2011 21:37 schreef charmed_angel het volgende:
:o

Hij antwoord op mijn tweet van vanmorgen!

[ afbeelding ]
http://twitter.com/alphons22 ik zie 't niet :{?
Op maandag 30 november 2009 19:30 schreef Ian_Nick het volgende:
Pietje's hobby is puzzelen en misschien ben jij wel het laatste stukje O+
  maandag 7 maart 2011 @ 21:42:07 #84
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_93790328
Secret Story Maik wil hoofdprijs delen met Monique
van onze redactie
AMSTERDAM - Maandagavond keert de weggestemde Maik weer terug in het Huis der Geheimen. De Secret Story-deelnemer heeft in ieder geval alle tijd om zich in de geheime kamer te bezinnen op zijn tactiek.

Maik was, nadat hij het huis afgelopen donderdag moest verlaten, ontzettend verbaasd dat hij niet terug hoefde te keren naar Nederland. "Snappen doe ik het helemaal niet", vertelt hij vanuit de geheime kamer. "Ik val bij dit avontuur van de ene verbazing in de andere."

Wel is de fanatieke sporter ontzettend blij als hij weer naar zijn huisgenoten mag: "Dit voelt als een gevangenis en het vooruitzicht om alle verbaasde gezichten van alle Bewoners - en vooral Monique - te zien, maken het wachten de moeite meer dan waard."

"Het laatste dat ik zag voor ik de exit room binnen ging, was Monique in tranen. Ze zei tegen me dat ik echt NIET weg mocht gaan. Na wat er gebeurd is en na wat we al hebben meegemaakt weet ik zeker dat zij zich klote voelt."

Monique is dan ook de enige in het huis die Maik cht vertrouwt: "Zij is mijn maatje. Ik hoop, door mijn tweede kans, in ieder geval nog meer van de echte Maik aan Monique te kunnen laten zien, en Monique nog beter te leren kennen. Met haar deel ik, als ik zou winnen, hl graag de prijs."

Bron http://www.telegraaf.nl/p(...)ique__.html?sn=prive
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
  Admin maandag 7 maart 2011 @ 21:45:27 #85
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_93790554
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
pi_93808553
quote:
Ik heb nog terug geschreven... maar daar heeft hij nog niet op gereageerd.

Ik zag nog niks op de site staan.... Nu inmiddels wel? (zit op me werk en dan is die site brak)
  Admin dinsdag 8 maart 2011 @ 11:34:55 #87
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_93808631
quote:
17s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 11:32 schreef charmed_angel het volgende:

[..]

Ik heb nog terug geschreven... maar daar heeft hij nog niet op gereageerd.

Ik zag nog niks op de site staan.... Nu inmiddels wel? (zit op me werk en dan is die site brak)
nope, niks
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
pi_93808945
er staat ook 'deze week'

Dus het kan nog *G*
pi_93809019
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2011 21:19 schreef Danny het volgende:
Wow, Secret Story goes The Bunker Online.
Origineel :')
Moest er ook gelijk aan denken. Hopelijk hebben ze dat nu wel een beetje beter uitgewerkt, maar ik vrees het ergste.
  dinsdag 8 maart 2011 @ 12:05:42 #90
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_93809592
quote:
17s.gif Op maandag 7 maart 2011 21:37 schreef charmed_angel het volgende:
:o

Hij antwoord op mijn tweet van vanmorgen!

[ afbeelding ]
nounou dus nu kunnen we vragen stellen aan de studio gast. Alphons kennende zal ie dan ook wel aan Jurien en Cynthia verbieden om zich nog langer op FOK! te begeven en onze vragen hier te beantwoorden. Want als we de vragen hier al beantwoord gezien hebben dan kijken we natuurlijk niet meer naar de studio uitzending ;).
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
  dinsdag 8 maart 2011 @ 13:52:10 #91
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_93812984
ma 07 mrt 2011, 23:51

Kim Feenstra: 'Aafke is geen familie'
van onze redactie
AMSTERDAM - Op Twitter gaan er geruchten dat topmodel Kim Feenstra
en Secret Story-kandiate Aafke familie van elkaar zijn. Maar volgens Kim
is dat totale onzin. Kim reageert verbaasd op de berichten en tweet: "Ik hoor
van iedereen op Twitter dat ene Aafke uit Secret Story mijn nicht zou zijn?
Ik heb geen ene Aafke in m'n familie." "En mocht het wel ergens zou zijn,
dan vind ik het nep dat ik dat nooit eerder van haar heb gehoord en dat ze
dat nu op tv gaat roepen", voegt het model er later nog aan toe.http://www.telegraaf.nl/p(...)lie___.html?sn=prive
  Admin dinsdag 8 maart 2011 @ 15:18:18 #92
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_93816173
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 13:52 schreef tuinfluiter het volgende:
ma 07 mrt 2011, 23:51

Kim Feenstra: 'Aafke is geen familie'
van onze redactie
AMSTERDAM - Op Twitter gaan er geruchten dat topmodel Kim Feenstra
en Secret Story-kandiate Aafke familie van elkaar zijn. Maar volgens Kim
is dat totale onzin. Kim reageert verbaasd op de berichten en tweet: "Ik hoor
van iedereen op Twitter dat ene Aafke uit Secret Story mijn nicht zou zijn?
Ik heb geen ene Aafke in m'n familie." "En mocht het wel ergens zou zijn,
dan vind ik het nep dat ik dat nooit eerder van haar heb gehoord en dat ze
dat nu op tv gaat roepen", voegt het model er later nog aan toe.

[ afbeelding ]

http://www.telegraaf.nl/p(...)lie___.html?sn=prive
:')
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
  dinsdag 8 maart 2011 @ 17:48:44 #93
336811 DionysusKaterman
Verzuurde Menopauzemuts
pi_93822368
Mooi, dan kunnen ze dat netjes van Wikipedia af halen. :)
  Moderator vrijdag 11 maart 2011 @ 01:54:45 #94
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_93942678
En het gaat los, de hele avond en begin vd nacht al..screenshot _O_ markvanrinsum _O_
Perspectivistische lenigheid sucks
pi_93942782
Om de 2 uur, is alweer lekker betrouwbaar gebleken, wat was de bron?
  vrijdag 11 maart 2011 @ 02:01:30 #96
212838 markdeajaxfan
ajax ajax ajax
pi_93942798
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 maart 2011 02:00 schreef Papiergeld het volgende:
Om de 2 uur, is alweer lekker betrouwbaar gebleken, wat was de bron?
telegraaf.nl
Billy Turf Award - Grootste Utopia fan
› De winnaars zijn: markdeajaxfan!
pi_93943006
quote:
14s.gif Op vrijdag 11 maart 2011 02:01 schreef markvanrinsum het volgende:

[..]

telegraaf.nl
Waarom vraag ik t ook nog.. :')
  vrijdag 11 maart 2011 @ 11:58:15 #98
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_93950374
do 10 mrt 2011, 22:08

Sofia verlaat Secret Story van onze redactie
AMSTERDAM - Sofia heeft na vier weken het Huis Der Geheimen moeten verlaten. Zij kreeg van de kijkers thuis de minste stemmen.

Sofia was niet erg rouwig om haar vertrek. "Ik heb een hele fijne maand gehad en fijne mensen ontmoet. Ik ga ze heel erg missen maar ik ben hier ook heel erg blij mee. Ik gun het Sharon ook om door te gaan", was haar eerste reactie.

Ook maakte ze direct na de uitslag haar geheim bekend. "Ik ben opgegroeid in een internaat. Mijn ouders zijn schippers en omdat iedereen leerplicht heeft, zat ik vanaf mijn zesde doordeweeks op een internaat."

Sofia gaf eerder al aan dat ze enorme heimwee had naar haar familie in Nederland. Ze overwoog toen om het programma vroegtijdig te verlaten, maar bedacht zich toch.

Sofia was samen met Sharon en Laura door de mannen genomineerd.

http://www.telegraaf.nl/p(...)tory__.html?sn=prive
  zaterdag 12 maart 2011 @ 11:33:09 #99
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
  dinsdag 15 maart 2011 @ 23:30:11 #100
2018 PC eend
relativist
pi_94173681
Zometeen in je mist meer dan je ziet op ned3.
quote:
Paul Rmer. Paul Rmer, oud-directeur van Endemol en televisie-professor, komt praten over Secret Story en andere opvallende tv van het moment.
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  Moderator dinsdag 15 maart 2011 @ 23:59:04 #101
4036 crew  Cynix
The Original
pi_94175177
Ze praten n over SST! :Y
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Moderator woensdag 16 maart 2011 @ 00:01:50 #102
4036 crew  Cynix
The Original
pi_94175305
PR: SST is geen reality, maar een spel. Er worden geen relaties ontwikkeld. Het is een passief proces om geheimen te raden. Rare geheimen.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Moderator woensdag 16 maart 2011 @ 00:05:22 #103
4036 crew  Cynix
The Original
pi_94175480
PR: "Voorbereidingstijd was te kort, 6-7 weken in plaats van 3-6 maanden. De deelnemers komen allemaal uit hetzelfde malletje".

Maar ook: "Op internet schijnt het een enorme megahit te zijn en ik zou het zeker door laten gaan".
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  woensdag 16 maart 2011 @ 00:05:45 #104
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_94175502
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 23:30 schreef PC eend het volgende:

Zometeen in je mist meer dan je ziet op ned3.

PC-eend, bedankt voor de tip.

http://www.publiekeomroep.nl/artikelen/je-mist-meer-dan-je-ziet
pi_94175627
Paul Rmer slaat de spreekwoordelijke spijker op de kop. Hij snapt het. Ongeloofelijk jammer dat hij niet meer voor Endemol werkzaam is. Dan had dit niet gebeurd wat er nu gebeurd bij Secret Story.
Allemaal cabaretteketet!
pi_94241347
quote:
Het Net5-programma Secret Story is een kijkcijferflop geworden, omdat de tv-reeks te saai is. Dat zegt presentator Joep van Deudekom, die tot en met 2009 werkzaam was voor Net5. Liever kijkt Van Deudekom naar De Gouden Kooi. “Je gaat met terugwerkende kracht verlangen naar dikke Jaap en zijn vrienden in de Gouden Kooi. Liever kijken naar iemand die gepassioneerd over iemand heen staat te kotsen, dan kijken naar totaal zinloze lethargie“, zegt de komediant in Televizier.

Van Deudekom vindt de casting van Secret Story slecht. “Ik heb een paar keer uit professioneel oogpunt een tijdje zitten kijken, maar er beklijft geen enkel personage. Een aantal charismaloze mensen in zwembroeken, dat heen en weer loopt. Af en toe knuffelt er iemand een ander, maar er is geen trouw aan vast te knopen waarom ze dat doen.”

Net5 glijdt steeds verder af, is zijn constatering. “Jammer, want Net5 was een plek waar commercie, kwaliteit en goede smaak in harmonie konden gedijen. Het is nu een identiteitsloze rommelzolder geworden.“
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_94241396
In de NRC Next vandaag een groot artikel over de flop Secret Story.
Op maandag 30 november 2009 19:30 schreef Ian_Nick het volgende:
Pietje's hobby is puzzelen en misschien ben jij wel het laatste stukje O+
  Moderator donderdag 17 maart 2011 @ 15:55:15 #108
4036 crew  Cynix
The Original
pi_94241795
quote:
Jammer, want Net5 was een plek waar commercie, kwaliteit en goede smaak in harmonie konden gedijen.
Huh? :? Wanneer was dat? :?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_94241845
quote:
1s.gif Op woensdag 16 maart 2011 00:01 schreef Cynix het volgende:
PR: SST is geen reality, maar een spel. Er worden geen relaties ontwikkeld. Het is een passief proces om geheimen te raden. Rare geheimen.
Daar ben ik het niet mee eens, het is reality omdat het geen acteurs zijn maar echte mensen met echte emoties blijven en buiten dat vind ik het spel element juist wel een interessante twist en zeker niet passief.
Je ziet hoe info die ze over elkaar hebben mbt tot het spel met elkaar gedeeld wordt en een factor is in de groepsdynamiek.
Ik vind het wel mooi om te zien hoe daar mee omgegaan wordt.
Met wie ze wel en niet de juiste info delen en wie ze op het verkeerde been proberen te zetten daardoor vind ik het spel-element juist een extra dimensie kan zijn in de onderlinge relaties.
En een weinig gemeleerde cast werkt denk ik misschien ook juist wel beter in zo een setting.

Hij heeft wel een punt dat het voor pure tv kijkers moeilijk te volgen is, maar ik ben benieuwd hoe hij dan de buitenlandse successen verklaart, want het zou me verbazen als de castings daar wel heel divers zouden zijn.
Misschien dan toch de voorbereidingstijd? ;)
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_94242093
quote:
1s.gif Op woensdag 16 maart 2011 00:08 schreef freaky40 het volgende:
Paul Rmer slaat de spreekwoordelijke spijker op de kop. Hij snapt het. Ongeloofelijk jammer dat hij niet meer voor Endemol werkzaam is. Dan had dit niet gebeurd wat er nu gebeurd bij Secret Story.
Ik vind het een beetje makkelijk.
Zijn verklaring waarom het allemaal niet werkt komt er eigenlijk op neer dat het niet de eerste big brother was die hij (mede)bedacht heeft ;)

Onder zijn leiding waren er imo ook wel een paar BB's met een minder geslaagde cast en slaapverwekkende onderlinge relaties.
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_94242150
quote:
1s.gif Op donderdag 17 maart 2011 15:55 schreef Cynix het volgende:

[..]

Huh? :? Wanneer was dat? :?
Toen hij zijn programma daar nog had ;)
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  vrijdag 18 maart 2011 @ 21:56:55 #112
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_94313062
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 23:30 schreef PC eend het volgende:

Zometeen in je mist meer dan je ziet op ned3.


Youtube Flashbox.
  vrijdag 25 maart 2011 @ 11:25:22 #113
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_94592038
http://www.telegraaf.nl/p(...)umpt__.html?sn=prive

Dit is het artikel: Vriend dumpt Joanna.

[ Bericht 14% gewijzigd door tuinfluiter op 25-03-2011 11:33:49 ]
  woensdag 6 april 2011 @ 13:22:56 #114
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_95116713
http://www.telegraaf.nl/p(...)y_huis__.html?p=10,1

Prive/Telegraaf , kudde schapen in Secret Story huis .
  donderdag 7 april 2011 @ 17:06:03 #115
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_95174739
Bedrogen vriendin van SST Maik radeloos van onze redactie .

AMSTERDAM - VIDEO - Terwijl Maik in het Secret Story huis seksend met
zijn realityliefde Monique was te zien, brak in Nederland het hart van Maiks vriendin Johanna.

Maiks vriendinDiepbedroefd vertelt Johanna in een videoboodschap, die donderdagavond
tijdens de live-uitzending van Secret Story aan Maik wordt getoond: "Als ik die beelden van
jou en Monique zie, weet ik niet wat ik voel."

En dat is nog niet alles... Johanna gaat zelfs het huis in om verhaal te halen.
In de Kamer van de Waarheid confronteert zij Maik met zijn acties.

De knappe Johanna en Maik spraken voordat Secret Story begon af dat Maik in Portugal
mocht doen wat hij wilde. Het stel kende elkaar immers pas enkele weken.

Bij Johanna lijkt het in ieder geval dieper te zitten dan bij haar 'overspelige' vriendje...

http://www.telegraaf.nl/p(...)loos__.html?sn=prive
  Admin donderdag 7 april 2011 @ 19:44:02 #116
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_95181595

Stukje over SST, social media en FOK! :)
Oh hi Mark!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
FOK! kan je hulp goed gebruiken: Doneer of Neem een premium account. Je kunt je ook aanmelden als crewlid (allemaal mag ook!)
pi_95221724
Secret Story is nep voor de kijkers en nep en beschadigend voor de deelnemers.
De afgelopen weken heb ik zon 15 berichten gestuurd naar de redactie van dit programma. Het ging zo ongeveer over normen, waarden en principes enzo, ja dat is ook nodig bij het besturen van een spel. Ik heb enkele reacties terug ontvangen waarbij zij proberen van alles wat ik heb aangedragen te ontkrachten.
De nominaties en eliminaties verlopen oneerlijk en de wijze waarop de deelnemers worden neergezet en gemanipuleerd is schrikbarend. Men ziet de deelnemers veranderen maar zeker niet ten goede.
Oma Hummie kan inmiddels toch eens beter met de Vut gaan en heer Alphons is rijp voor een andere functie.
De presentatoren kunnen mijns insziens ook beter wat anders gaan doen, er is sprake van een constante miscommunicatie tussen beide waarbij je als kijker tenenkrommend afvraagt waar de professionaliteit is gebleven.
Inmiddels ben ik toch eens aan het bestuderen wat wij als kijkers kunnen ondernemen tegen zoveel onzinnigheid op de buis.
Is er ook niet een familielid van een deelnemer die wat sponsorgeld afdraagt. Ach natuurlijk, vandaar dat deelnemer P. het huis niet kon verlaten.
Het huidige Hilversumse dient hoognodig te worden ingewisseld. De programmamakers leven schijnbaar in een heel andere maatschappij en weten niet meer wat de verwachtingen zijn van de kijkers.
Ik ben het spuugzat en wie kaatst met platvloersigheid kan de bal verwachten.
De echtheid is zoveel beter dan manipulatie maar de redactie wilde niet luisteren, schijnbaar overtuigd van het eigen gelijk. Maar he, de kijkcijfers geven wat anders aan.
Ik ben klaar met het bestuderen van de inhoud van SST.
  vrijdag 8 april 2011 @ 16:16:15 #118
2018 PC eend
relativist
pi_95221917
Ga je hier nu ook al je teksten rondspammen :')
Als je nou eerst ff de media haalt ben je niet zo offtopic bezig hier ^O^
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_95222357
Beste PC Eend,

U bent toch niet bezig met censuur he.
De andere media komt eraan hoor, ik kom altijd alles na wat ik heb aangekondigd te gaan doen.
Een fijne dag verder.
  vrijdag 8 april 2011 @ 16:32:08 #120
2018 PC eend
relativist
pi_95222581
Ik ben zeker tegen censuur, maar jij loopt in 1 dag al en meerdere topics offtopic te blaten hoe oneerlijk het allemaal niet is en wat jij er allemaal wel niet aan gaat doen omdat jij zo goed bent :O

Open een topic of zoek er 1 waar het in past.... of rot op ^O^
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_95223222
Ik laat uw bericht voor wat het is...
  Moderator vrijdag 8 april 2011 @ 17:38:45 #122
4036 crew  Cynix
The Original
pi_95225257
We kijken reikhalzend uit naar je acties richting Net5.
Ze zijn al op de hoogte zeg je, dus nu moet je het ook waarmaken. :')
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_95228163
Dat klopt ja, via het Commissariaat voor de Media.
Nu u weer.
  Moderator vrijdag 8 april 2011 @ 19:26:12 #124
4036 crew  Cynix
The Original
pi_95229928
Ik niks. Ik wacht af. :7
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_95233695
Ik had toch wat meer actie van u verwacht.
pi_95233797
Ook hier klaar met het geneuzel.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_95260418
Waarom is er een deel van het topic met als onderwerp waarom het miljoenenproject SST niet kan floppen verwijderd?
Opmerkelijk toch al deze onrust, waarschijnlijk informeer ik anderen net iets teveel over de wantoestanden rondom dit programma. Waar is overigens de onafhankelijke notaris die in de live-show de gehele eliminatie-ronde dient te begeleiden met als doel om te kijken of dat alles wel eerlijk gaat?

Zelfs mijn berichten hier worden verwijderd.
Dat wordt een klacht aan je broek. In dit land hebben wij het recht op vrijheid van meningsuiting.
De afgelopen weken heb ik zon 15 berichten gestuurd naar de redactie van SST. Vervolgens wordt daar niet of nauwelijks op gereageerd, ook niet nadat ik heb aangekondigd verdere stappen te gaan ondernemen.
  vrijdag 6 mei 2011 @ 22:58:22 #128
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_96457464
Net5 noemt Secret Story ‘onverwacht fenomeen’
op Fri 06 May 2011 om 15:02

Secret Story is n van de slechtst bekeken Nederlandse realityprogramma’s ooit, maar toch is Net5 niet ontevreden. Het tv-station spreekt met superlatieven over haar show. “Op internet bleek het dankzij Hyves en Twitter een onverwacht fenomeen“, aldus een zegsvrouw in Televizier. Net5 noemt de tv-show een hit. “Vele duizenden mensen volgden en bespraken dagelijks de belevenissen in het huis. Het interactieve aspect sloeg aan. Dat maakt Secret Story tot de eerste social-media-tv-hit.“

Secret Story is volgens de persvoorlichtster zelfs aangepast op het online succes. “Het sloeg zo aan, dat we kandidaten zelfs opdrachten hebben laten doen die rechtstreeks bedacht werden door de kijkers thuis.”

De grote finale van Secret Story is donderdag te zien op Net5.

Bron: Mediacourant
  vrijdag 6 mei 2011 @ 23:03:48 #129
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_96457718
do 05 mei 2011, 22:38
Monique verlaat Secret Story van onze redactie
AMSTERDAM - Deelneemster Monique moet na drie maanden in het Huis der Geheimen het programma Secret Story verlaten...

Philip en Joanna waren niet genomineerd en stonden voor de keuze om twee medekandidaten weg te sturen. Deze schone schijn werd door presentatrice Renate Verbaan afgedaan als een sprookje, dit om de overige deelnemers op een dwaalspoor te brengen. Hierdoor werd slechts n kandidaat donderdagavond huiswaarts gestuurd.

Sharon was de eerste van de drie genomineerden die veilig gesteld werd. De doodnerveuze Sharon was dolblij met haar redding, maar liet Karim en Monique achter in de definitieve eliminatieronde. Daar bleek het Nederlandse volk meer sympathie voor Karim te hebben.

“Berustend”, zo omschreef Monique haar uitschakeling. “Het is prima zo, ik heb een mooi avontuur beleefd." Volgende week wordt de winnaar van Secret Story bekend in de finale. De winnaar van het Huis der Geheimen gaat ervandoor met 100.000 euro aan prijzengeld. Philip, Joanna en Karim zijn, na de uitschakeling van Monique donderdag, nog in de running...

http://www.telegraaf.nl/p(...).html?p=4,1?sn=prive

abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')