abonnement Unibet Coolblue
pi_93479272
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 maart 2011 09:18 schreef appelsap het volgende:
Ooh zeker wel Phaidra. Mijn vriend en ik hebben dit uitgebreid besproken, omdat we het beide wel eng vinden.
Ik denk dat in mijn geval het risico op een terugval altijd bestaat, gezien mijn verleden en problematiek. Het is zo onvoorspelbaar, dat wij (en dat is onze mening/conclusie) daar niet op kunnen plannen.
We proberen wel het risico te beperken en onze datum is dus onder voorbehoud dat het met mij goed/beter blijft gaan. En die verwachting heb ik op het moment wel.
Dank je wel, ik vind je (jullie) redenatie heel duidelijk :Y . Je kan nu eenmaal niet je hele leven stilleggen voor 'wat als', zeker niet als het verloop zo onvoorspelbaar is. Echt super dat je er vertrouwen in hebt, ik wens je veel succes!!
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_93496874
Dat lijkt me wel heftig! Maar wat goed en fijn dat het nu weer zoveel beter gaat dat je deze toekomstplannen kunt maken appelsap! Ik hoop dat de positieve trend zich blijft voortzetten :*

[ Bericht 30% gewijzigd door bellelena op 02-03-2011 23:55:09 ]
pi_93572103
Ik wil zo graag een baby in mijn buik <3
pi_93581013
quote:
Op woensdag 2 maart 2011 23:55 schreef bellelena het volgende:
Ik wil zo graag een baby in mijn buik <3
Ik ook..
En ons derde wonder Lucas!!
Onze zoon Kevin!
Sarah is al zo oud!!!
pi_93632006
Het is voor mij wel goed om hier mee te lezen, dan weet ik dat ik iig nog niet zo erg ben :D ;)
  vrijdag 4 maart 2011 @ 12:32:39 #131
171422 LadyBlack
paint it black
pi_93635673
Pas maar op hoor, het is misschien wel besmettelijk oO<
pi_93641394
Besmettelijk en niet te genezen vrees ik. :P

Dinsdag wordt de implanon uit mijn arm gehaald! Zit er inmiddels al 3.5 jaar in dus had er een half jaar geleden al uitgemoeten, maar het kwam er niet van. Ik werd vanmorgen door de huisarts gebeld waarom ik geen nieuwe wilde en of ik dan toch niet aan een andere vorm van anticonceptie zou gaan denken. Hij staat erop dat ik wat ga gebruiken.. nou dat gaat toch niet gebeuren. Is trouwens al de tweede keer dat hij zo aandringt. :{
Het is niet de bedoeling om meteen zwanger te raken, dus voorlopig condooms, maar volgens hem was dat niet genoeg. Het is het laatste half jaar ook prima gegaan dus ik zie het probleem niet zo. Dat het iets onveiliger is, dat is een feit, maar dan nog vind ik dat mijn huisarts geen recht heeft om zich met zo'n beslissing te bemoeien.
Maargoed, dan kan ik tenminste de komende maanden mijn cyclus in de gaten te houden. Dat is al een begin toch? ;)
pi_93677639
Appelsap, ik vind het inderdaad raar dat je huisarts zich er zó mee bemoeid :{

Ik heb vandaag een verjaardag, zoontje van vriendin is 1 geworden. Zucht.. RAMMEL
Hooked ;)
pi_93684738
Appelsap: Hmm, raar inderdaad dat de huisarts zich er zo, op die manier, mee bemoeit! Misschien wel bezorgdheid van hem, maar daar kan hij zich ook anders over uitspreken denk ik dan. Kan me voorstellen dat het, ook met de rottige periode in je achterhoofd, überhaupt fijn is om eens geen hormonen zo je lichaam in te krijgen.

Ik ben een paar jaar geleden ook om die redenen gestopt met anticonceptie in de vorm van hormonen (pil), en wij gebruiken sindsdien ook gewoon condooms. En dat was dan puur omdat ik dat gewoon niet meer in m'n lichaam wilde. Sindsdien heb ik een veel lichtere menstruatie en in combi met gebruik van biologische tampons ook helemaal geen pijn meer ervan (eerst had ik best buikkrampen de eerste dag altijd). Ook mooi meegenomen dus!

femsss: Ja zo'n verjaardagsfeestje is een rammelbom. Maar wie weet heeft het ook nog wel ergens een beetje uitwerking op je vriendje. Veel plezier vandaag!
pi_93687716
Nou jaaa, appelsap, wat een bemoeial die dokter... Wij gebruiken ook al 2/3 jaar alleen condooms ter bescherming en geen zwangerschap gezien. Bij normaal gebruik echt wel veilig hoor :{w .

1-jarige neefjes zijn inderdaad goed rammelvoer, maar een feestje met (veel) kinderen is dan weer niet zo mijn ding :@ . Maar veel plezier!!
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_93695284
Phaidra het was geen feestje met veel kinderen, was meer de ouders die het leuk vonden als hun vrienden langskwamen :P
Er was overigens ook een vrouw met een baby van jawel, 8 weken oud.. Was echt superlief kindje (jochie) met al heel veel haar! Zelfs m'n vriend vond hem schattig :o
Maar goed ik heb me er al een beetje bij neergelegd dat het er voorlopig niet inzit, heb het nu een paar keer laten merken dus nu is het wachten tot hij ook gaat rammelen.
Bellelena wanneer ben je nou jarig? Heeft ie al hints gegeven wat betreft je cadeau? ;)
Hooked ;)
pi_93695697
aww femsss wat lief zo'n ieniemienie babietje O+
En ik zie toch al een klein beginnetje bij je vriend hoor, dat hij dat babietje toch wel schattig vond! Dat betekend toch dat het al iets met hem begint te doen ;) Mannen maken zich vaak eerst van binnen klaar voordat ze het gaan delen met je. Dus dit is toch echt wel al een klein stapje vind ik hoor!

Ik ben as donderdag jarig! Nog geen hints wb kado's, ook geen vragen over wat ik wil hebben (anders dan een baby haha). Ik wacht nog heel eventjes af!

Phaidra: Wij dus ook al een paar jaar enkel condooms en ook geen zwangerschap. Zelfs nooit een gescheurd exemplaar gehad! Dus volgens mij ook veilig genoeg!
  † In Memoriam † zaterdag 5 maart 2011 @ 20:27:39 #138
309370 Nanadu
pi_93699766
Ik kom mij hier ook maar melden.
Ik rammel op het moment heel erg en mijn man ook. Wij hebben al een dochter van 14 maanden en sinds een paar maanden is het rammelen weer begonnen. Eerst wilde mijn man nog niet, maar in Januari zei hij ineens: "wanneer stop je met de pil?"
De reden dat ik nog niet gestopt ben met de pil is omdat ik bloedarmoede had op dat moment en ik eerst wilde dat dit over was. Heb van de week gebeld voor de uitslag en de waardes zijn gestegen, mar moet nu nog 2 maanden doorgaan met de medicijnen om het helemaal goed te krijgen. Ook wil ik eerst nog een gesprek met de huisarts omdat mijn vorige zwangerschap gecompliceerd is verlopen en ik wil weten hoe of wat voor een volgende zwangerschap.
Maar ondertussen rammel ik wel heel heftig en zei mijn man van de week weer toen ik 1 dag de pil was vergeten: ' Waarom slik je de pil dan nog?"
  dinsdag 8 maart 2011 @ 08:53:06 #139
30252 Soempie
Procreating
pi_93804569
Nanadu, wel fijn dat jullie beide graag weer een kindje willen. Snel een gesprek met de huisarts regelen. ;)

Bellelena, wat spannend! Nog twee dagen voor je jarig bent. Ik hoop dat je een mooi cadeau krijgt. :*

Ik ben heel braaf m'n medicijnen aan het afbouwen en foliumzuur aan het slikken. Nog een paar weekjes voordat dat allemaal oke is. Zo dichtbij en nog duurt het me te lang. :')
In some cases, resentment can result simply from being on the receiving end of good arguments. Collini
How much more precious is a little humanity than all the rules in the world.Piaget
pi_93805095
Pfff ik heb dit weekend weer genoeg gerammeld. We zijn naar CP de Eemhof geweest, genoeg babietjes gezien. In het zwembad kon ik regelmatig mijn ogen er niet vanaf houden, en dan ook nog vele zwangeren. Dus mijn gerammel heeft het hoogtepunt bereikt..

Welkom Nanadu!

Goed zeg Soempie! Ik slik vitamine tabletten en daar zit ook foliumzuur in, 100% van de dagelijkse hoeveelheid.
Net maar even opgezocht of dat genoeg is, niet dus. Is 0,2mg en je hebt minimaal 0,4 of 0,5 nodig. Dan toch maar extra foliumzuur kopen.
Met mijn eerste zwangerschap begon ik al een maand ervoor met zwangerschapsvitaminen en bij de 2e pas toen ik al zwanger was.
En ons derde wonder Lucas!!
Onze zoon Kevin!
Sarah is al zo oud!!!
pi_93807674
Welkom Nanadu! Het klinkt alsof je niet meer zo lang hoeft te rammelen. Spannend!

Soempie, voor jou gaat het nu ook hard! Al begrijp ik wel dat het niet snel genoeg kan gaan ;) .

CrazyMoon, lekker even weg in CP! Wel veel zwangeren/babietjes altijd ja...
Wat goed dat je de hoeveelheden voor foliumzuur nog even hebt opgezocht! Ik begin denk ik met slikken als ik terug ben van vakantie en de malariapillen op zijn. Dan heb ik nog ca. 2 maanden voor we kunnen starten, afhankelijk van mijn cyclus.
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_93812291
Hopelijk vliegen die weken snel voorbij Soempie.

Welkom Nanadu, zo te lezen kan jij ook al redelijk snel beginnen met zwanger worden. Spannend!! :o
pi_93815092
Soempie: Die paar weekjes vliegen zo voorbij! Voor je het weet is het zover :)

Nanadu: Welkom! Klinkt allemaal spannend! Hopelijk gaat alles snel weer helemaal goed en zonder medicijnen en kunnen jullie voor een tweede gaan!

Hier een gesprekje gehad met vriendje. Hij vertelde dat hij wel heel graag een kindje wil, maar dat hij nog wat dingetjes heeft die hem nu nog onzeker maken en tegenhouden. En dat het misschien koudwatervrees is, maar dat het hem in z'n gevoel dus toch nog een klein beetje tegenhoudt. We hadden het ook nog wel over dat als we de condooms wegdoen, we dan vast nog niet meteen zwanger zijn en wanneer we zwanger zijn, dat we dan nog 9 maanden hebben om aan het idee te wennen. Voor dit specifieke moment 'nu' is hij er nog niet helemaal klaar voor, maar het zal ook niet echt heel erg lang meer duren, vertelde hij. Ik wacht dus nog maar weer eens even geduldig af :').
pi_93816884
Klinkt toch wel heel positief Belle! Jammer dat je nog even moet wachten maar zo te horen duurt het echt niet lang meer. Ik hoop dat jouw vriend er snel helemaal voor kan gaan.
pi_93819034
Pfff bellelena je hebt wel een portie geduld nodig. Maar jullie moeten er inderdaad ook gewoon allebei klaar voor zijn. En wat appelsap zegt, zo te horen gaat het niet heel lang meer duren :)

Ohja en welkom nanadu! Hopelijk mag jij ook snel door naar het wachten op 2e streeptje topic.
Hooked ;)
  dinsdag 8 maart 2011 @ 16:33:06 #146
171422 LadyBlack
paint it black
pi_93819108
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 14:50 schreef bellelena het volgende:
We hadden het ook nog wel over dat als we de condooms wegdoen, we dan vast nog niet meteen zwanger zijn en wanneer we zwanger zijn, dat we dan nog 9 maanden hebben om aan het idee te wennen.
Precies!
quote:
Voor dit specifieke moment 'nu' is hij er nog niet helemaal klaar voor, maar het zal ook niet echt heel erg lang meer duren, vertelde hij. Ik wacht dus nog maar weer eens even geduldig af :').
Maar mij klinkt het in de oren alsof het ook geen maanden meer gaat duren :) Jij bent vast deze zomer nog zwanger O+

Phaidra, het gaat ineens ook snel nu he!! :D

Oh en ik zie ook óveral zwangeren rondlopen en mensen met kinderwagen (vanmiddag nog een studiegenootje zelfs ;( ), echt zo opvallend!
pi_93819788
LB hopelijk gaat iedereen een topicje opschuiven, van hier naar wachten op 2e streepje en jij door naar Z&G samen met de rest! :Y
Hooked ;)
pi_93820717
O+

Jullie zijn lief!
En het is inderdaad zo dat het echt geen jaren meer gaat duren nu, dus dat is alvast weer een stapje voorwaarts. Ik heb hem ook uitgelegd dat ik het fijn zou vinden als er een beetje ergens een uitzicht is ipv dat het gerammel maar zo in 'het niets' is. Dat begreep hij ook zeker wel gelukkig. En ook dat ik er gewoon soms eens over wil praten, maar dat ik dan ook soms niet zo goed durf omdat ik hem niet op wil jagen :) Al met al was het wel een fijn gesprek in ieder geval. En wie weet wat er op m'n verjaardag nog zal gebeuren! Nog maar 2 nachtjes slapen ;)

En femsss: Mijn geduld is al lang genoeg geweest, ik schuif een portie geduld nu alvast door naar jou. Ik hoop ook echt dat jouw vriend er eentje is die ineens binnen een paar maanden helemaal omdraait! Mijne is denk ik wel een uitzondering met zijn jaren-plan ;) haha!
pi_93822092
Komt goed Belle, alleen wachten is inderdaad heel vervelend. Zeker als je weet dat je er zo dichtbij bent. Hoelang wacht je eigenlijk al?
pi_93823555
Ik rammel nu zelf zo'n 4 jaar (begin 2007). Toen durfde ik nog niets te zeggen ;) Dus nu 3 jaar geleden vertelde ik het voor het eerst aan m'n vriendje. En ergens rond mei/juni 2009 hoorden we dat vrienden van ons (de eerste binnen de vriendengroep) zwanger waren, sindsdien ook ongeveer hebben we er serieuzere gesprekken over gehad en heb ik hem ook wel steeds duidelijk(er) gemaakt hoe klaar ik ervoor ben, dat we wmb liever gisteren dan vandaag de condooms weg kunnen doen dus :)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')