Vind het persoonlijk niet zo lekker maar het is wellicht afhankelijk van het broodsoort.quote:Op maandag 11 april 2011 18:50 schreef deepart het volgende:
Kan ik dat brood gewoon voor de helft in de diepvries gooien, of verliest het dan zijn smaak?
ik doe dat zo vaak.quote:Op maandag 11 april 2011 18:50 schreef deepart het volgende:
Kan ik dat brood gewoon voor de helft in de diepvries gooien, of verliest het dan zijn smaak?
Dat ziet er erg lekker uitquote:Op zondag 17 april 2011 16:28 schreef Bluezz het volgende:
Italiaans landbrood waar ik voor de laatste rijs zongedroogde tomaatjes heb gedaan en dat ziet er zo uit :
[ afbeelding ]
Het grappige is dat elk sneetje er anders uit ziet
O, jawel hoor, hele leuke kipjes met een bol lijf waarin een gekookt ei (gerold in een plakje ham) verstopt zat. Ik had er twee de man gemaakt, dat bleek dus een complete maaltijd, zo vreselijk machtig.quote:Op zaterdag 23 april 2011 22:06 schreef evo87 het volgende:
hmm, niemand voor pasen brood aan het bakken?
Gun je gist wat meer tijd.quote:Op donderdag 5 mei 2011 21:36 schreef Gwywen het volgende:
Ik heb vorige week twee broden gemaakt met maar één zakje gist, (op 1 kg meel), en hoewel het iets minder hoog werd dan anders vond ik het aardig gelukt.
Heb er vier uur over gedaan. Ruim drie uur laten rijzen. Af en toe kneden of vormen tussendoor. Of is dat (veel) te weinig?quote:
quote:Op vrijdag 6 mei 2011 05:26 schreef AcidFay het volgende:
[..]
Heb er vier uur over gedaan. Ruim drie uur laten rijzen. Af en toe kneden of vormen tussendoor. Of is dat (veel) te weinig?
Vormpjes kun je wel bij de bakwinkel/xenos halen, kosten niet zoveel.quote:Op vrijdag 6 mei 2011 12:51 schreef AcidFay het volgende:
Handig filmpje. Ik zat zo te zien wel op de goede weg, maar volgende keer het deeg gewoon een dag van de voren. En het kneden wat beter.
Ik heb geen vormpjes, ik neem gewoon bakpapier zoals hier.
http://uitdekeukenvanarde(...)ecept-stokbrood.html
Yum, die zien er lekker uit....!quote:Op donderdag 12 mei 2011 16:47 schreef MaximusTG het volgende:
Net pizzabroodjes gebakken:
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
En het deeg? Gewoon een standaarddeeg met 1 x rijzen?quote:Op donderdag 12 mei 2011 17:43 schreef MaximusTG het volgende:
Dank! Zit een mengsel van cherrytomaatjes, mozzarella en pesto op.
heerlijk! ik denk dat ik die morgen of zondag ga makenquote:Op donderdag 12 mei 2011 17:58 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, simpel deegje. Met de toevoeging van wat olijfolie en wat maismeel. Tis van deze:
http://uitdekeukenvanarde(...)8/pizzabroodjes.html
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |