abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_91368908
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2011 15:02 schreef Pietverdriet het volgende:

Waarom dan Piet van Friet?
Dat blijft hangen omdat het niet klopt.
Er is een keten van bouwmarkten in Duitsland die reclame maakt met de leus
40% KORTING OP ALLES en dan een voice over " behalve hondevoer"
Een normale spot gaat aan je voorbij, blijft slacht hangen, hier vraagt iedereen zich af, waarom niet op hondevoer?
Dr Oetker/Utker is ook zo'n goeie. Ze wisselen nogal eens in NL met de uitspraak, en iedereen praat er wel eens over de uitspraak. Allemaal gratis exposure.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  zaterdag 15 januari 2011 @ 15:49:01 #102
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_91369482
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2011 15:35 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Dr Oetker/Utker is ook zo'n goeie. Ze wisselen nogal eens in NL met de uitspraak, en iedereen praat er wel eens over de uitspraak. Allemaal gratis exposure.
Maar je spreekt het Utker uit
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_91369762
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2011 15:49 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Maar je spreekt het Utker uit
Ik weet het, ik refereer er meestal aan als Herr dr. Ötker. Maar de reclamejongens van de Nederlandse vestiging gaan die verwarring echt niet proberen definitief te voorkomen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_91373453
Nu ik er over nadenk is het hier ook zo. We gaan naar 'die op de hoek' of 'die met die vieze vent'. De naam van de tweede snackbar weet ik niet eens.
pi_91373897
wij gaan hier ook naar den chinees, maar een jaar geleden wou ik van te voren telefonisch bestellen geen idee hoe die heette dus lastig opzoeken
en hier is de friettent truus plek of molengesticht
Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan
pi_91471231
- het karretje
- 't pleintje
- de snoeperd
- belgique
- de vier sterren
- croquant

:)
  maandag 17 januari 2011 @ 17:20:57 #107
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_91471370
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 18:07 schreef clumsy_clown het volgende:
Alsie staat kom ik friet halen.
Me too ben inmiddels zo mega benieuwd ;)
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_91471403
een FOK!meet met patatters van staal O+ O+
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91473461
Chique de friet
dag
pi_91524206
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 17:24 schreef pwned het volgende:
Frietkot "Keivet" :)

Brabants en toepasselijk!
Grinnik :D
  dinsdag 18 januari 2011 @ 19:00:16 #111
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_91527488
Keivet. Ga mijn klanten even bewust maken zeg. ;).

Ik heb nog geen nieuws te melden. Het is wachten of mijn vergunning er definitief doorheen komt. Ben er vandaag wel weer langsgereden en gelukkig geen spandoeken vol protest.

Heb wel een vraag. Meer CULgericht maar ik wil FOK! niet vervuilen.
Vanavond stond ik zelf hamburgers te maken en vroeg me af of dit eigenlijk ook niet iets voor de kraam is. Of word ik dan toch een rijdende snackbar? De gedachte is wel hetzelfde, hamburgers van een snackbar of McDonalds vind ik niet te eten. Kan ze erg goed maken.
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
  dinsdag 18 januari 2011 @ 19:05:10 #112
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_91527764
quote:
5s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 19:00 schreef Staal het volgende:
Keivet. Ga mijn klanten even bewust maken zeg. ;).

Ik heb nog geen nieuws te melden. Het is wachten of mijn vergunning er definitief doorheen komt. Ben er vandaag wel weer langsgereden en gelukkig geen spandoeken vol protest.

Heb wel een vraag. Meer CULgericht maar ik wil FOK! niet vervuilen.
Vanavond stond ik zelf hamburgers te maken en vroeg me af of dit eigenlijk ook niet iets voor de kraam is. Of word ik dan toch een rijdende snackbar? De gedachte is wel hetzelfde, hamburgers van een snackbar of McDonalds vind ik niet te eten. Kan ze erg goed maken.
Niets mis met een goede huisgemaakte hamburger, maar kijk eens naar de hoeveelheid handelingen die je moet maken en de tijd die je kwijt bent om ze te maken. De marge die je er op maakt moet in verhouding staan hiertoe.
Verder is rauw gehakt een zeer bederfelijk product omdat bacterien aan de oppervlakte leven en de oppervlakte van gehakt zeer groot is.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_91527902
Goed brood, verse groenten, goed vlees, bakplaat, sauzen, koelruimte, werkplanken/banken
Hoe groot wordt je kraam? :+
dag
  dinsdag 18 januari 2011 @ 19:19:42 #114
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_91528700
Dat is een goed punt, De gehaktballen wil ik in de avond of vroege ochtend maken.
Brood ga ik sowieso gewoon iedere morgen halen bij de bakker. Koelruimte is ook geen probleem.
Werkbank moet je gewoon netjes houden. Maar het wordt al sukkelen met water ookal is het dichtbij huis.

Verse hamburgers ligt toch wel anders inderdaad. Grmbl. Zonde dat het kraam is.

Bedankt voor jullie meedenken.
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
pi_91530110
Hamburgers vind ik minder snackbar achtig dan frikadellen/kroketten. Maar veel werk en relatief weinig afzet

http://aht.seriouseats.com/ hamburgerblog uit de VS, maar daar wordt de burger wat serieuzer genomen natuurlijk ;)
  dinsdag 18 januari 2011 @ 19:46:57 #116
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_91530312
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 19:43 schreef tjoptjop het volgende:
Hamburgers vind ik minder snackbar achtig dan frikadellen/kroketten. Maar veel werk en relatief weinig afzet

http://aht.seriouseats.com/ hamburgerblog uit de VS, maar daar wordt de burger wat serieuzer genomen natuurlijk ;)
Een Amerikaanse Diner, dat lijkt me ook wel leuk, met goede koffie, cherry pie, steak&eggs, burgers, maar goed, dat gaat in Nederland niet werken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_91530572
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 19:46 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Een Amerikaanse Diner, dat lijkt me ook wel leuk, met goede koffie, cherry pie, steak&eggs, burgers, maar goed, dat gaat in Nederland niet werken.
Een goede burger in de buurt vind ik al voldoende :P

Dichstbijzijnde hier is Burgermeester en Hard Rock Cafe in Amsterdam. Voor de rest alleen maar die diepvries burgers op zachte bolletjes ;(
  dinsdag 18 januari 2011 @ 20:49:00 #118
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_91533718
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 19:43 schreef tjoptjop het volgende:
Hamburgers vind ik minder snackbar achtig dan frikadellen/kroketten. Maar veel werk en relatief weinig afzet

http://aht.seriouseats.com/ hamburgerblog uit de VS, maar daar wordt de burger wat serieuzer genomen natuurlijk ;)
Leuk blog is dit. Zit er flink in te lurken.

Alleen dit ga ik gewoon nooit begrijpen:

En dat is dan nog de lokker he en dan krijg je het volgende:



Die friet van de lokfoto zou ik werkelijk nooit iemand durven voorzetten. Die moet in de vuilnisbak. En waar is de gesmolten kaas op die burger gebleven? Die ligt op de tweede foto als een stuk spaanplaat tussen dat broodje.

Een roze burger ga je in Nederland sowieso nooit verkopen in een snackbar of kraam. Begrijpelijk.
De eerste keer dat ik het in Frankrijk at wilde ik het aanvankelijk teruggeven, want ik dacht dat het niet gaar was. :').
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
pi_91534278
quote:
6s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 20:49 schreef Staal het volgende:

[..]

Leuk blog is dit. Zit er flink in te lurken.

Alleen dit ga ik gewoon nooit begrijpen: [ afbeelding ]

En dat is dan nog de lokker he en dan krijg je het volgende:

[ afbeelding ]

Die friet van de lokfoto zou ik werkelijk nooit iemand durven voorzetten. Die moet in de vuilnisbak. En waar is de gesmolten kaas op die burger gebleven? Die ligt op de tweede foto als een stuk spaanplaat tussen dat broodje.

Een roze burger ga je in Nederland sowieso nooit verkopen in een snackbar of kraam. Begrijpelijk.
De eerste keer dat ik het in Frankrijk at wilde ik het aanvankelijk teruggeven, want ik dacht dat het niet gaar was. :').
Roze ga je hier idd niet kwijtkrijgen. Maar een hamburger is (als het een goede is) gewoon kwaliteits rundvlees en wordt derhalve net als steaks gewoon zo gegeten ipv compleet doorbakken :P Voor de rest zijn het veel reviews van hamburgerzaken, daar zitten ook slechte tussen dus :P

Wat ik wel leuk vind is die "Burger Lab" waarbij ze zelf dingen gaan maken/experimenteren. Zoals het gebruik van zout

Verschil tussen het achteraf zouten, en het zouten van het gehakt.


[ Bericht 3% gewijzigd door tjoptjop op 18-01-2011 21:04:07 ]
  dinsdag 18 januari 2011 @ 22:17:34 #120
99295 perezoso
blankjoekel
pi_91539511
Patat op Wielen
Patatmatser of master
Eau de patat
KwaliFriet
Patatzaak met smaak
Kijk! Dikke frieten!
pi_91541149
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 20:58 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Roze ga je hier idd niet kwijtkrijgen. Maar een hamburger is (als het een goede is) gewoon kwaliteits rundvlees en wordt derhalve net als steaks gewoon zo gegeten ipv compleet doorbakken :P Voor de rest zijn het veel reviews van hamburgerzaken, daar zitten ook slechte tussen dus :P

Wat ik wel leuk vind is die "Burger Lab" waarbij ze zelf dingen gaan maken/experimenteren. Zoals het gebruik van zout

Verschil tussen het achteraf zouten, en het zouten van het gehakt.
[ afbeelding ]
Nu snap ik waarom die ''hamburgers'' van de supermarkt zo verschrikkelijk zijn, die zijn al enorm voorgezout..
Beneath the gold, bitter steel
  dinsdag 18 januari 2011 @ 22:50:49 #122
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_91541673
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 22:42 schreef Fingon het volgende:

[..]

Nu snap ik waarom die ''hamburgers'' van de supermarkt zo verschrikkelijk zijn, die zijn al enorm voorgezout..
Een enkele keer haal ik wel eens die steak du boeuf burgertjes bij de Appie. Die zien er van binnen inderdaad ook zo vreemd uit na het bakken. Grijs, compact en goor. Precies het tweede plaatje. Zijn dan ook verzouten. Maar ja, je wilt ook wel eens makkelijk en snel. Het is in ieder geval een leuk blog. Bookmarked.
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
pi_91541729
lang houdbare hamburgers van unox of lupack zijn ook best lekker :@
dag
  dinsdag 18 januari 2011 @ 22:54:00 #124
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_91541882
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 22:51 schreef Peter het volgende:
lang houdbare hamburgers van unox of lupack zijn ook best lekker :@
Meen je dit?

Hou jij trouwens van zoiets als biefstuk?
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
pi_91543171
quote:
5s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 22:54 schreef Staal het volgende:

[..]

Meen je dit?

Hou jij trouwens van zoiets als biefstuk?
Jah hoor, en beenhammetjes, goede tartaartjes, fijne worst, ribbetjes, kip, shoarma, frikandel, lihamboutje, lamsrack, varkenshaasje. Ik ben een vleesmens.

Lupac hamburgers vind ik lekkerder dan de McD en BK meuk.. Tis niks culinair hoogstaands, maar smaakt me wel :+
dag
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')