abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_91368908
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2011 15:02 schreef Pietverdriet het volgende:

Waarom dan Piet van Friet?
Dat blijft hangen omdat het niet klopt.
Er is een keten van bouwmarkten in Duitsland die reclame maakt met de leus
40% KORTING OP ALLES en dan een voice over " behalve hondevoer"
Een normale spot gaat aan je voorbij, blijft slacht hangen, hier vraagt iedereen zich af, waarom niet op hondevoer?
Dr Oetker/Utker is ook zo'n goeie. Ze wisselen nogal eens in NL met de uitspraak, en iedereen praat er wel eens over de uitspraak. Allemaal gratis exposure.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  zaterdag 15 januari 2011 @ 15:49:01 #102
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_91369482
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2011 15:35 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Dr Oetker/Utker is ook zo'n goeie. Ze wisselen nogal eens in NL met de uitspraak, en iedereen praat er wel eens over de uitspraak. Allemaal gratis exposure.
Maar je spreekt het Utker uit
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_91369762
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2011 15:49 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Maar je spreekt het Utker uit
Ik weet het, ik refereer er meestal aan als Herr dr. Ötker. Maar de reclamejongens van de Nederlandse vestiging gaan die verwarring echt niet proberen definitief te voorkomen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_91373453
Nu ik er over nadenk is het hier ook zo. We gaan naar 'die op de hoek' of 'die met die vieze vent'. De naam van de tweede snackbar weet ik niet eens.
pi_91373897
wij gaan hier ook naar den chinees, maar een jaar geleden wou ik van te voren telefonisch bestellen geen idee hoe die heette dus lastig opzoeken
en hier is de friettent truus plek of molengesticht
Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan
pi_91471231
- het karretje
- 't pleintje
- de snoeperd
- belgique
- de vier sterren
- croquant

:)
  maandag 17 januari 2011 @ 17:20:57 #107
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_91471370
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 18:07 schreef clumsy_clown het volgende:
Alsie staat kom ik friet halen.
Me too ben inmiddels zo mega benieuwd ;)
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_91471403
een FOK!meet met patatters van staal O+ O+
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91473461
Chique de friet
dag
pi_91524206
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 17:24 schreef pwned het volgende:
Frietkot "Keivet" :)

Brabants en toepasselijk!
Grinnik :D
  dinsdag 18 januari 2011 @ 19:00:16 #111
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_91527488
Keivet. Ga mijn klanten even bewust maken zeg. ;).

Ik heb nog geen nieuws te melden. Het is wachten of mijn vergunning er definitief doorheen komt. Ben er vandaag wel weer langsgereden en gelukkig geen spandoeken vol protest.

Heb wel een vraag. Meer CULgericht maar ik wil FOK! niet vervuilen.
Vanavond stond ik zelf hamburgers te maken en vroeg me af of dit eigenlijk ook niet iets voor de kraam is. Of word ik dan toch een rijdende snackbar? De gedachte is wel hetzelfde, hamburgers van een snackbar of McDonalds vind ik niet te eten. Kan ze erg goed maken.
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
  dinsdag 18 januari 2011 @ 19:05:10 #112
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_91527764
quote:
5s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 19:00 schreef Staal het volgende:
Keivet. Ga mijn klanten even bewust maken zeg. ;).

Ik heb nog geen nieuws te melden. Het is wachten of mijn vergunning er definitief doorheen komt. Ben er vandaag wel weer langsgereden en gelukkig geen spandoeken vol protest.

Heb wel een vraag. Meer CULgericht maar ik wil FOK! niet vervuilen.
Vanavond stond ik zelf hamburgers te maken en vroeg me af of dit eigenlijk ook niet iets voor de kraam is. Of word ik dan toch een rijdende snackbar? De gedachte is wel hetzelfde, hamburgers van een snackbar of McDonalds vind ik niet te eten. Kan ze erg goed maken.
Niets mis met een goede huisgemaakte hamburger, maar kijk eens naar de hoeveelheid handelingen die je moet maken en de tijd die je kwijt bent om ze te maken. De marge die je er op maakt moet in verhouding staan hiertoe.
Verder is rauw gehakt een zeer bederfelijk product omdat bacterien aan de oppervlakte leven en de oppervlakte van gehakt zeer groot is.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_91527902
Goed brood, verse groenten, goed vlees, bakplaat, sauzen, koelruimte, werkplanken/banken
Hoe groot wordt je kraam? :+
dag
  dinsdag 18 januari 2011 @ 19:19:42 #114
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_91528700
Dat is een goed punt, De gehaktballen wil ik in de avond of vroege ochtend maken.
Brood ga ik sowieso gewoon iedere morgen halen bij de bakker. Koelruimte is ook geen probleem.
Werkbank moet je gewoon netjes houden. Maar het wordt al sukkelen met water ookal is het dichtbij huis.

Verse hamburgers ligt toch wel anders inderdaad. Grmbl. Zonde dat het kraam is.

Bedankt voor jullie meedenken.
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
pi_91530110
Hamburgers vind ik minder snackbar achtig dan frikadellen/kroketten. Maar veel werk en relatief weinig afzet

http://aht.seriouseats.com/ hamburgerblog uit de VS, maar daar wordt de burger wat serieuzer genomen natuurlijk ;)
  dinsdag 18 januari 2011 @ 19:46:57 #116
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_91530312
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 19:43 schreef tjoptjop het volgende:
Hamburgers vind ik minder snackbar achtig dan frikadellen/kroketten. Maar veel werk en relatief weinig afzet

http://aht.seriouseats.com/ hamburgerblog uit de VS, maar daar wordt de burger wat serieuzer genomen natuurlijk ;)
Een Amerikaanse Diner, dat lijkt me ook wel leuk, met goede koffie, cherry pie, steak&eggs, burgers, maar goed, dat gaat in Nederland niet werken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_91530572
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 19:46 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Een Amerikaanse Diner, dat lijkt me ook wel leuk, met goede koffie, cherry pie, steak&eggs, burgers, maar goed, dat gaat in Nederland niet werken.
Een goede burger in de buurt vind ik al voldoende :P

Dichstbijzijnde hier is Burgermeester en Hard Rock Cafe in Amsterdam. Voor de rest alleen maar die diepvries burgers op zachte bolletjes ;(
  dinsdag 18 januari 2011 @ 20:49:00 #118
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_91533718
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 19:43 schreef tjoptjop het volgende:
Hamburgers vind ik minder snackbar achtig dan frikadellen/kroketten. Maar veel werk en relatief weinig afzet

http://aht.seriouseats.com/ hamburgerblog uit de VS, maar daar wordt de burger wat serieuzer genomen natuurlijk ;)
Leuk blog is dit. Zit er flink in te lurken.

Alleen dit ga ik gewoon nooit begrijpen:

En dat is dan nog de lokker he en dan krijg je het volgende:



Die friet van de lokfoto zou ik werkelijk nooit iemand durven voorzetten. Die moet in de vuilnisbak. En waar is de gesmolten kaas op die burger gebleven? Die ligt op de tweede foto als een stuk spaanplaat tussen dat broodje.

Een roze burger ga je in Nederland sowieso nooit verkopen in een snackbar of kraam. Begrijpelijk.
De eerste keer dat ik het in Frankrijk at wilde ik het aanvankelijk teruggeven, want ik dacht dat het niet gaar was. :').
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
pi_91534278
quote:
6s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 20:49 schreef Staal het volgende:

[..]

Leuk blog is dit. Zit er flink in te lurken.

Alleen dit ga ik gewoon nooit begrijpen: [ afbeelding ]

En dat is dan nog de lokker he en dan krijg je het volgende:

[ afbeelding ]

Die friet van de lokfoto zou ik werkelijk nooit iemand durven voorzetten. Die moet in de vuilnisbak. En waar is de gesmolten kaas op die burger gebleven? Die ligt op de tweede foto als een stuk spaanplaat tussen dat broodje.

Een roze burger ga je in Nederland sowieso nooit verkopen in een snackbar of kraam. Begrijpelijk.
De eerste keer dat ik het in Frankrijk at wilde ik het aanvankelijk teruggeven, want ik dacht dat het niet gaar was. :').
Roze ga je hier idd niet kwijtkrijgen. Maar een hamburger is (als het een goede is) gewoon kwaliteits rundvlees en wordt derhalve net als steaks gewoon zo gegeten ipv compleet doorbakken :P Voor de rest zijn het veel reviews van hamburgerzaken, daar zitten ook slechte tussen dus :P

Wat ik wel leuk vind is die "Burger Lab" waarbij ze zelf dingen gaan maken/experimenteren. Zoals het gebruik van zout

Verschil tussen het achteraf zouten, en het zouten van het gehakt.


[ Bericht 3% gewijzigd door tjoptjop op 18-01-2011 21:04:07 ]
  dinsdag 18 januari 2011 @ 22:17:34 #120
99295 perezoso
blankjoekel
pi_91539511
Patat op Wielen
Patatmatser of master
Eau de patat
KwaliFriet
Patatzaak met smaak
Kijk! Dikke frieten!
pi_91541149
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 20:58 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Roze ga je hier idd niet kwijtkrijgen. Maar een hamburger is (als het een goede is) gewoon kwaliteits rundvlees en wordt derhalve net als steaks gewoon zo gegeten ipv compleet doorbakken :P Voor de rest zijn het veel reviews van hamburgerzaken, daar zitten ook slechte tussen dus :P

Wat ik wel leuk vind is die "Burger Lab" waarbij ze zelf dingen gaan maken/experimenteren. Zoals het gebruik van zout

Verschil tussen het achteraf zouten, en het zouten van het gehakt.
[ afbeelding ]
Nu snap ik waarom die ''hamburgers'' van de supermarkt zo verschrikkelijk zijn, die zijn al enorm voorgezout..
Beneath the gold, bitter steel
  dinsdag 18 januari 2011 @ 22:50:49 #122
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_91541673
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 22:42 schreef Fingon het volgende:

[..]

Nu snap ik waarom die ''hamburgers'' van de supermarkt zo verschrikkelijk zijn, die zijn al enorm voorgezout..
Een enkele keer haal ik wel eens die steak du boeuf burgertjes bij de Appie. Die zien er van binnen inderdaad ook zo vreemd uit na het bakken. Grijs, compact en goor. Precies het tweede plaatje. Zijn dan ook verzouten. Maar ja, je wilt ook wel eens makkelijk en snel. Het is in ieder geval een leuk blog. Bookmarked.
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
pi_91541729
lang houdbare hamburgers van unox of lupack zijn ook best lekker :@
dag
  dinsdag 18 januari 2011 @ 22:54:00 #124
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_91541882
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 22:51 schreef Peter het volgende:
lang houdbare hamburgers van unox of lupack zijn ook best lekker :@
Meen je dit?

Hou jij trouwens van zoiets als biefstuk?
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
pi_91543171
quote:
5s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 22:54 schreef Staal het volgende:

[..]

Meen je dit?

Hou jij trouwens van zoiets als biefstuk?
Jah hoor, en beenhammetjes, goede tartaartjes, fijne worst, ribbetjes, kip, shoarma, frikandel, lihamboutje, lamsrack, varkenshaasje. Ik ben een vleesmens.

Lupac hamburgers vind ik lekkerder dan de McD en BK meuk.. Tis niks culinair hoogstaands, maar smaakt me wel :+
dag
  dinsdag 18 januari 2011 @ 23:36:34 #126
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_91544051
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 23:18 schreef Peter het volgende:

[..]

Jah hoor, en beenhammetjes, goede tartaartjes, fijne worst, ribbetjes, kip, shoarma, frikandel, lihamboutje, lamsrack, varkenshaasje. Ik ben een vleesmens.

Lupac hamburgers vind ik lekkerder dan de McD en BK meuk.. Tis niks culinair hoogstaands, maar smaakt me wel :+
Daar gaat het uiteindelijk om. :). Ik at in mijn jeugd die vieze (sorry) hamburgers uit folie. Besloot op een gegeven moment vegetarier te worden omdat ik nog nooit een goed gebakken stuk vlees gegeten had. Als je bijvoorbeeld een paar keer op een biefstuk zit te kauwen alsof het kauwgom is dan denk je dat je het niet lust. Ik was zo en mijn partner is nog steeds zo. Maar als ik hem nu af en toe laat proeven, vindt hij het toch wel lekker. Mij mag je tegenwoordig wakker maken voor biefstuk en trouwens ook voor gebakken uien. Maar vandaar dat ik het aan je vroeg. ;).
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
pi_91544196
Uien, champignons en tomaat houd ik dan weer niet van :+
dag
  dinsdag 18 januari 2011 @ 23:49:40 #128
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_91544701
Biefstuk :9~. Maar vlees sowieso :9. Zelfs op z'n tijd een McDonaldsje :@ :9.
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
  woensdag 19 januari 2011 @ 00:05:32 #129
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_91545412
*grijns* Ik zal maar niet over eten doorgaan want dan help ik mijn eigen topic omzeep.

Trusten en ik meld me wel weer als ik nieuws heb. Voorlopig mag ik het nog even afwachten.
Morgenochtend sowieso langs het gemeentehuis. Voor het afhalen van een nieuwe identiteitskaart en ga toch proberen mijn contactpersoon te treffen en te vragen naar het bestemmingsplan in de winkelstraat. En hoe ze dat beoordelen. En de protesten peilen uiteraard en of daar nog een vergadering over komt.
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
pi_91546476
Das vlakbij!! *meeleest!
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  woensdag 19 januari 2011 @ 00:31:02 #131
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_91546551
quote:
1s.gif Op woensdag 19 januari 2011 00:29 schreef DarkElf het volgende:
Das vlakbij!! *meeleest!
Ja! Dat is waar ook! Dan kom je wel langs he?
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
pi_91546608
quote:
Op woensdag 19 januari 2011 00:31 schreef Staal het volgende:

[..]

Ja! Dat is waar ook! Dan kom je wel langs he?
Ben niet dol op friet maar ja hoor , als je lekkere kaassoufles hebt :9
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_91546697
Ja, fuck. Ik weet nu wel wat ik morgenochtend ga doen. :')

Je wordt bedankt, Staal! ;(
  woensdag 19 januari 2011 @ 00:41:59 #134
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_91546958
quote:
1s.gif Op woensdag 19 januari 2011 00:32 schreef DarkElf het volgende:

[..]

Ben niet dol op friet maar ja hoor , als je lekkere kaassoufles hebt :9
Kaaskroketten. :).

quote:
1s.gif Op woensdag 19 januari 2011 00:35 schreef blessed19 het volgende:
Ja, fuck. Ik weet nu wel wat ik morgenochtend ga doen. :')

Je wordt bedankt, Staal! ;(
Jij moet ook naar het gemeentehuis?
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
pi_91547145
Benbenieuwd of alles gaat lukken zoals je wilt staal. :)
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_91547650
quote:
6s.gif Op woensdag 19 januari 2011 00:41 schreef Staal het volgende:

Jij moet ook naar het gemeentehuis?
ik heb trek gekregen in een super hamburger, maar de slager is morgenochtend pas open. ;(
pi_91547920
Ik las ook ergens dat je misschien garnalenkroket wilde serveren maar dat je een beetje huiverig was voor de afzet/houdbaarheid e.d.

Je kunt die evt ook 1 dag in de week aanbieden. Dan wordt het nl. echt iets speciaals. Wel die van Holtkamp dan nemen uiteraard :P
pi_91547962
quote:
1s.gif Op woensdag 19 januari 2011 01:16 schreef tjoptjop het volgende:
Ik las ook ergens dat je misschien garnalenkroket wilde serveren maar dat je een beetje huiverig was voor de afzet/houdbaarheid e.d.

Je kunt die evt ook 1 dag in de week aanbieden. Dan wordt het nl. echt iets speciaals. Wel die van Holtkamp dan nemen uiteraard :P
Anders doe je elke weekdag een vaste speciale snack. :)
pi_91887605
Staal,

Wat is de stand van zaken nu?

En vraagje: heb je ook je sociale hygiene papieren gehaald??

Vrouwen weten dondersgoed wanneer mannen buitenspel staan...
A kiss is a lovely trick, designed by nature, to stop words when speech becomes superfluous
pi_91887845
quote:
5s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 19:00 schreef Staal het volgende:
Keivet. Ga mijn klanten even bewust maken zeg. ;).

Ik heb nog geen nieuws te melden. Het is wachten of mijn vergunning er definitief doorheen komt. Ben er vandaag wel weer langsgereden en gelukkig geen spandoeken vol protest.

Heb wel een vraag. Meer CULgericht maar ik wil FOK! niet vervuilen.
Vanavond stond ik zelf hamburgers te maken en vroeg me af of dit eigenlijk ook niet iets voor de kraam is. Of word ik dan toch een rijdende snackbar? De gedachte is wel hetzelfde, hamburgers van een snackbar of McDonalds vind ik niet te eten. Kan ze erg goed maken.
Als ik zie dat er hier voor een goede verse hamburger op een broodje 5 tot 10 euro wordt neergeteld, zou ik het zeker eens proberen als ik jou was.

Wbt. het later genoemde 'roze' argument: Als je weet dat je klanten schrikken van 'rood', dan doe je ipv zout een scheutje sojasaus er door :@ dan proeft het wel rood, maar ziet het er bruin uit :@
pi_91887854
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 19:43 schreef tjoptjop het volgende:
Hamburgers vind ik minder snackbar achtig dan frikadellen/kroketten. Maar veel werk en relatief weinig afzet

http://aht.seriouseats.com/ hamburgerblog uit de VS, maar daar wordt de burger wat serieuzer genomen natuurlijk ;)
_O_

Een hamburgerblog :D
pi_91887874
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2011 15:49 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Maar je spreekt het Utker uit
Tot vorig jaar zei zelfs de reclame oetker.
pi_91888006
Wat Lee zegt, een goed broodje hamburger is zijn geld zeker waard. En mensen zijn bereid er voor te betalen.

Zie dit voorbeeld:
http://www.burgermeester.eu/
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
pi_91888194
Beat Burger, Rotterdam. Tijdelijk helaas. Daar betaal je 6 a 8 euro voor een burger (ook (lekkere! :o) vegetarische burgers), en ca. 12 voor een menu.

Tia Piri Piri, een kleine portugese taberne hier in Rotterdam, de kok daar staat ook zelf met zn gehaktmolen de juiste vetverhouding te zoeken voor zn burgers. Nog geen 7 euro voor een menu, met patat zoals het bedoeld is, lekkere mayo, en de burger op een ciabatta of ander goed (!) brood. Voor mij als consument erg goedkoop (te, misschien wel), maar het genereert meer omzet dan een frikandel met een patat en een frisdrank.

Dat ik in heel Rotterdam slechts twee adressen met goede burgers weet te noemen, geeft wel aan hoe zeldzaam ze zijn.
  woensdag 26 januari 2011 @ 18:53:28 #145
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_91906243
TS goed bezig! Frituren die nog met ossewit werken zijn schaars tegenwoordig...
pi_91906453
quote:
1s.gif Op woensdag 26 januari 2011 11:59 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Beat Burger, Rotterdam. Tijdelijk helaas. Daar betaal je 6 a 8 euro voor een burger (ook (lekkere! :o) vegetarische burgers), en ca. 12 voor een menu.

Tia Piri Piri, een kleine portugese taberne hier in Rotterdam, de kok daar staat ook zelf met zn gehaktmolen de juiste vetverhouding te zoeken voor zn burgers. Nog geen 7 euro voor een menu, met patat zoals het bedoeld is, lekkere mayo, en de burger op een ciabatta of ander goed (!) brood. Voor mij als consument erg goedkoop (te, misschien wel), maar het genereert meer omzet dan een frikandel met een patat en een frisdrank.

Dat ik in heel Rotterdam slechts twee adressen met goede burgers weet te noemen, geeft wel aan hoe zeldzaam ze zijn.
Andere steden zijn niet veel anders hoor. Nederland is gewoon geen Hamburger land :P Qua snacks legt het het af tegen de frikadellen en kaassouffle's. En als 'lunch' gerecht tegen de uitsmijter en kroket op brood :P
  woensdag 26 januari 2011 @ 19:24:49 #147
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_91907596
quote:
1s.gif Op woensdag 26 januari 2011 11:51 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Als ik zie dat er hier voor een goede verse hamburger op een broodje 5 tot 10 euro wordt neergeteld, zou ik het zeker eens proberen als ik jou was.

Wbt. het later genoemde 'roze' argument: Als je weet dat je klanten schrikken van 'rood', dan doe je ipv zout een scheutje sojasaus er door :@ dan proeft het wel rood, maar ziet het er bruin uit :@
Dat is slim!

Maar ik durf in een kraam geen verse hamburgers te maken. Toch een beetje vanwege het gevaar net zoals zelfgemaakte sauzen. In een zaakje zou het anders zijn. Eerst maar gewoon goed inkopen.

Nog steeds geen nieuws uiteraard. Het is simpelweg wachten op de bezwaren. Intussen vermaken andere users zich wel door mij elders belachelijk te maken. Ik zie het nog steeds zitten in ieder geval. :).
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
pi_91907700
quote:
6s.gif Op woensdag 26 januari 2011 19:24 schreef Staal het volgende:

[..]

Dat is slim!

Maar ik durf in een kraam geen verse hamburgers te maken. Toch een beetje vanwege het gevaar net zoals zelfgemaakte sauzen. In een zaakje zou het anders zijn. Eerst maar gewoon goed inkopen.

Nog steeds geen nieuws uiteraard. Het is simpelweg wachten op de bezwaren. Intussen vermaken andere users zich wel door mij elders belachelijk te maken. Ik zie het nog steeds zitten in ieder geval. :).
Gewoon redelijk basic beginnen, zorgen dat je daarin echt goed bent. Uitbreiden kan altijd nog. Als je al gelijk te hard van stapel loopt heb je kans dat het allemaal net-niks is en je dus niet eens de kans krijgt een trouwe klantenbasis op te bouwen.
  woensdag 26 januari 2011 @ 19:30:16 #149
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_91907756
quote:
1s.gif Op woensdag 26 januari 2011 19:27 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Gewoon redelijk basic beginnen, zorgen dat je daarin echt goed bent. Uitbreiden kan altijd nog. Als je al gelijk te hard van stapel loopt heb je kans dat het allemaal net-niks is en je dus niet eens de kans krijgt een trouwe klantenbasis op te bouwen.
Exact. Liever een paar dingen heel goed dan een heleboel half.

Enfin, wordt vervolgd. Maar het duurt waarschijnlijk nog wel even.
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
pi_91917800
quote:
6s.gif Op woensdag 26 januari 2011 19:24 schreef Staal het volgende:

[..]

Dat is slim!

Maar ik durf in een kraam geen verse hamburgers te maken. Toch een beetje vanwege het gevaar net zoals zelfgemaakte sauzen. In een zaakje zou het anders zijn. Eerst maar gewoon goed inkopen.

Nog steeds geen nieuws uiteraard. Het is simpelweg wachten op de bezwaren. Intussen vermaken andere users zich wel door mij elders belachelijk te maken. Ik zie het nog steeds zitten in ieder geval. :).
Heeft Krijgt je kraam een vriezer? Thuis maken en invriezen zou dan een optie zijn. Dat is voor burgers opzich vers genoeg... :)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')