abonnement Unibet Coolblue
pi_91109477

Play

Farmville is hét spel van Facebook waarbij je je eigen farm kan aanmaken om er vervolgens veel verschillende crops op te planten, het naar je eigen smaak in te richten én ook nog eens bomen en dieren kan oogsten.


XP - Je krijgt voor het aankopen van bepaalde items een hoeveelheid XP.
Deze XP heb je nodig om te kunnen levelen. In totaal zijn er 90 levels.

Ribbons - Je kan verschillende ribbons halen, door bepaalde hoeveelheden te voltooien.
Hieronder valt bijvoorbeeld: 50 buren toevoegen aan je farm, of zoveel soorten bomen te oogsten.
Op het moment zijn er 37 ribbons, maar er zullen er vast nog wel een aantal bij komen.

Masterys - De mastery kan je zien in de Market, dat is het balkje onder de crops hun foto en die 3 sterren.
Als je met je muis op dat balkje gaat staan krijg je te zien hoeveel je van die soort moet oogsten om dan de eerste mastery ster te halen. Je kan ook zien hoe ver je bent, die balk wordt langzamerhand blauw.
Als je een ster hebt gehaald krijg je een hoeveelheid xp.

Bushels - Als je gewassen oogst kun je bushels van dat gewas krijgen. Voor 30.000 coins kun je een marktkraampje kopen waarin je je bushels voor een bepaalde tijd kunt aanbieden. Als anderen een bushel van je kopen kun als beloning kiezen uit coins, XP of fuel. Zelf kun je ook bushels van anderen pakken, dit kost je (vooralsnog) niets. Als je bij voorbeeld grapes oogst en net voor het oogsten een grape bushel activeert dan krijg je dubbele masterypunten. Ook zijn bushels nodig om producten te produceren in je crafting building, lees hier meer over bij "goods".

Goods - Goods zijn producten die je in kunt leveren voor fuel, hoe hoger het level van het product hoe meer fuel het oplevert. In een crafting building, dat kan een bakkerij een wijnboerderij of een spa zijn, kun je goods maken om ze daarna te verkopen aan je buren. Goods maak je van verschillende bushels die je bij je buren kunt pakken, elk product heeft andere bushels nodig. Elke keer als je een product maakt of verkoopt kan het een level omhoog gaan, dat houdt in dat ze duurder voor je buren zijn om ze te kopen maar ook dat ze meer fuel opleveren. Als een bepaalds aantal goods een level omhoog zijn gegaan kan je je crafting building upgraden met coins.

Co-op - Het samen boeren. Met een aantal mensen moet je zo snel mogelijk een opdracht voltooien voor een beloning in de vorm van xp en coins, en daarnaast een aparte beloning bij het behalen van een gouden medaille. Je kan Co-ops joinen via de wall of via de co-op knop in het spel zelf. Voor meer info: klik hier.


De Dairy Farm - Deze stal is bedoeld voor koeien, en heeft ruimte voor 20 koeien. Als je er een stier bij plaatst heb je kans op kalfjes. De kalfjes kunnen overigens NIET in de Dairy Farm.

De Chicken Coop - Deze opslag is bedoeld voor kippen, en heeft ruimte voor 20 kippen.
Sinds kort is deze opslag ook uit te breiden tot een opslag van 60 kippen. Deze stal heeft ruimte voor 20 kippen, van allerlei soorten. Het voordeel van deze stal is dat het eieren kan produceren. Als je een ei weet te produceren uit je Chicken Coop kan je deze posten op je startpagina. Iedereen die een ei open maakt, kan allerlei verschillende cadeautjes krijgen.

Horse Stable - Deze stal is bedoeld voor paarden, en heeft ruimte voor 20 paarden. Sinds kort is hij in stappen uit te breiden naar ruimte voor 40 paarden. Bij het oogsten van deze stal maak je kans op verschillende bonussen. Als je een stallion in je stal zet (via de feed) dan heb je kans op een veulentje. Het leuke aan deze stal is dat je hem zelf moet opbouwen. Je moet 50 items verzamelen om de stal compleet te krijgen en te kunnen gebruiken voor je paarden. Via hulp van vrienden kan je je stal zo snel mogelijk af maken.

Deze 50 items zijn opgedeeld in de volgende categoriën:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Harness
- Horseshoe

De Nursery - Een speciale stal voor kalfjes en veulens. De Nursery is net als de Horse Stable een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Blanket
- Bottle

Je kalfjes en veulens kunnen opgroeien in de Nursery tot volwassen beesten die je dan weer in je Dairy Farm of Horse Stable kunt zetten Als je in de Nursery kijkt en met je muis over de verschillende beesten gaat kun je zien waarin ze opgroeien. Want ze veranderen niet per definitie in een volwassen versie van hun soort. Je moet het volgroeide jong wel vervangen voor een nieuw exemplaar.

De Beehive - Je kunt nu ook bijen verzamelen in de daarvoor bestemde Beehive, deze wordt steeds groter naarmate er meer bijen in zitten. Ook de Beehive is een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de categoriën:
- Smoker
- Bees wax
- Wooden board
- Brick
- Nail

Om de bijen te kunnen verzamelen in je Beehive moet je eerst een "Queen Bee" vinden, deze kun je vinden tijdens het fertilizen van land van je buren óf bij het oogsten van bloemen op je eigen farm. De bijen zelf kun je krijgen door gifts van je buren of door ze te kopen van FC. Het nut van de bijen is dat je pollinated seeds (bestuivde zaden) krijgt van crops die gefertilized zijn. Ze zorgen ervoor dat je Pollinated crops krijgt in je market waarmee je een grotere kans krijgt dat je meer bushels bij het oogsten van die crops vind.

De Pigpen - Sinds kort is het mogelijk om je varkens onderdak te geven in dit hok, in totaal is er ruimte voor 20 varkens. Ook de Pigpen is een verzamelgebouw waarvoor je ditmaal maar 30 items moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de volgende 3 categoriën:
- Brick
- Nail
- Wooden board

De Garage- Je kunt hier niet alleen al je voertuigen kwijt maar je kunt ze hierin ook nog eens upgraden! Door vehicle parts (die je kan krijgen als gifts van buren) toe te voegen aan je voertuig kun je ervoor zorgen dat ze over een groter stuk land hun werk doen, stel je tractor kan 2x2 ploegen en je upgrade hem één keer dan kan hij 2x3 ploegen! De maximale grote dat je je voertuig kan laten ploegen is 9x9. Vanaf level 20 kun je de garage in de farmers market kopen voor 50.000 coins, daarna moet je nog eens 30 items verzamelen om hem op te kunnen bouwen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Storage Cellar - Dit is een opslagplaats die weinig plaats in beslag neemt maar die ervoor zorgt dat je tot maarliefst 500 spullen kan opslaan. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Door shovels toe te voegen vergroot je het aantal spullen die je kwijt kan, elke shovel zorgt voor 1 plekje ruimte meer. Het leuke is dat je ook prijzen kan claimen met je shovels, zo kun je bijv. voor 60 shovels een miner sheep claimen en voor 200 shovels een antique tractor!


FarmVille Calculator
FarmVille Wiki
FarmVille Freak
Hoeveel moet ik planten voor ik een mastery haal?


Wanneer je level 10 bereikt kan je collections verzamelen. Onderdelen hiervoor vind je bij vrienden of op je eigen farm. Zodra je een collection compleet hebt kan je deze op je prikbord of op het forum plaatsen zodat anderen hier weer een collectible door krijgen.
Complete Handleiding
Uitleg Firefox
Uitleg Chrome
Uitleg Internet Explorer


Als buren kan je elkaar gifts sturen. Wil je een gift versturen die niet in je lijstje staat?
Gebruik dan deze handleiding.

FOK!kers op farmville:

! Je wordt vriendelijk verzocht bij het toevoegen van een van deze personen erbij te vermelden dat je van FOK! bent en/of dat het voor FV is !

Buurvrouw_Rietman
Cat22
DjFrodo
Gateway
Hara
just me
koei
Krioro
liesje1979
Morrisz
NelisZ
Lienzz
Lorteti
Peekies
Pindanoot
Pisces29
Misan
sbientje
Sjowhan
Solique
TJV
Tombolafan
Trainfreak

Wel meespelen maar niet al je gegevens blootgeven?
Hier kun je tips over de privacy settings voor Facebook en Farmville vinden.


Deze OP is hier te vinden.
pi_91109519
quote:
pi_91113794
Bijna topique #150!
  maandag 10 januari 2011 @ 14:50:14 #4
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91115129
Uit pure verveling maar weer eens een rondje buren gedaan:

Rhode island ei

Hmm, tegenvallende oogst :(
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91115614
quote:
1s.gif Op maandag 10 januari 2011 14:50 schreef NelisZ het volgende:
Rhode island ei
Dankje!
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_91117394
@Just me
quote:
Thank you for the information and specially for your patience and cooperation. I have reviewed your concern and the good news is I can credit your friend with the Snow Stallion. I will be sending the item and your friend can find it in the Gift Box. I hope I have helped you with your concern and rest assured that this gifting problem is already in the attention of our game developers so that this would be taken care of.
Yeah :)
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 10 januari 2011 @ 16:09:38 #7
163650 Greys
pi_91118628
Oh da's netjes! Mailen helpt soms toch dus :Y
Ik had helemáál mazzel dan, dat ik hem zelf ook nog een keer kreeg :@
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † maandag 10 januari 2011 @ 17:11:58 #9
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91121737
quote:
6s.gif Op maandag 10 januari 2011 15:41 schreef Peekies het volgende:
@Just me

[..]

Yeah :)
*O* YEAH, bedankt voor de moeite *O*
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91122465
ik heb ruzie met farmville... hij wil niet oogsten voor de coop.. tenminste, het gaat wel van mijn landje af, maar het telt niet bij de job, en dan gaat mijn farm out of sync en wehhh.. zo ben ik al allerlei koffie kwijtgeraakt :(*
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91122946
Yeehaw ik heb eindelijk een speciaal paard!

Een asian wild horse dankzij de mysterygame *)
pi_91124615
Ik heb weer een account aangemaakt. *O*
All good things are wild and free.
pi_91128249
quote:
1s.gif Op maandag 10 januari 2011 18:19 schreef tliciouz het volgende:
Ik heb weer een account aangemaakt. *O*
Waarom had je de vorige gedelete dan? Beetje verslaafd? ;)
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  maandag 10 januari 2011 @ 19:33:55 #14
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91128455
Ik heb een bubblegum boom van Xebber *O*
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 10 januari 2011 @ 20:19:54 #16
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_91130960
quote:
17s.gif Op maandag 10 januari 2011 19:33 schreef Harajuku. het volgende:
Ik heb een bubblegum boom van Xebber *O*
^O^
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_91131593
quote:
1s.gif Op maandag 10 januari 2011 19:30 schreef Kimbell het volgende:

[..]

Waarom had je de vorige gedelete dan? Beetje verslaafd? ;)
Ook dat. :') maar mijn account was geblokkeerd ofzo. :o
All good things are wild and free.
pi_91131749
quote:
1s.gif Op maandag 10 januari 2011 20:31 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Ook dat. :') maar mijn account was geblokkeerd ofzo. :o
terecht of onterecht? :o
pi_91132192
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_91132282
quote:
1s.gif Op maandag 10 januari 2011 20:42 schreef Kimbell het volgende:
Kadoooootje
wiehiej *O*
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91132458
:W
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 10 januari 2011 @ 20:49:39 #22
163650 Greys
pi_91132620
quote:
1s.gif Op maandag 10 januari 2011 20:42 schreef Kimbell het volgende:
Kadoooootje
Oh! O+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91132915
quote:
1s.gif Op maandag 10 januari 2011 20:34 schreef Misan het volgende:

[..]

terecht of onterecht? :o
Nou ik wist mijn wachtwoord niet meer, en toen stuurde ik een mail en ging er iets fout en werd hij geblokkeerd. :')
All good things are wild and free.
pi_91133018
quote:
1s.gif Op maandag 10 januari 2011 20:54 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Nou ik wist mijn wachtwoord niet meer, en toen stuurde ik een mail en ging er iets fout en werd hij geblokkeerd. :')
dus nu weer opnieuw beginnen? ;(
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 10 januari 2011 @ 21:15:02 #25
163650 Greys
pi_91134100
Mir, bedankt voor je leuke veulens op de feed! ^O^
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91134357
quote:
1s.gif Op maandag 10 januari 2011 20:55 schreef Misan het volgende:

[..]

dus nu weer opnieuw beginnen? ;(
Jup, en ik was behoorlijk ver. ;(
All good things are wild and free.
  † In Memoriam † maandag 10 januari 2011 @ 21:53:21 #27
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91136563
combi bubble gum en confetti zaadje
http://apps.facebook.com/(...)Lb4mMTrvmCUqV&ref=nf
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  maandag 10 januari 2011 @ 21:55:57 #28
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_91136756
quote:
1s.gif Op maandag 10 januari 2011 21:53 schreef just me het volgende:
combi bubble gum en confetti zaadje
http://apps.facebook.com/(...)Lb4mMTrvmCUqV&ref=nf
Turbokweek:



:?
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 10 januari 2011 @ 21:58:13 #29
163650 Greys
pi_91136901
quote:
10s.gif Op maandag 10 januari 2011 21:55 schreef Xebber het volgende:

[..]

Turbokweek:

[ link | afbeelding ]

:?
We worden écht genept met die seedlings hoor :D
Heb ook al twee keer gehad dat het een bubblegum- of discoboom moest worden, maar dan werd het heel iets anders.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  maandag 10 januari 2011 @ 22:01:34 #30
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_91137119
Ik krijg eigenlijk altijd wat ik verwacht hoor.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  † In Memoriam † maandag 10 januari 2011 @ 22:39:04 #31
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91139665
quote:
14s.gif Op maandag 10 januari 2011 22:01 schreef Xebber het volgende:
Ik krijg eigenlijk altijd wat ik verwacht hoor.
Het is toch zeker Sinterklaas niet :D
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91140740
Ik heb ook altijd hele andere dingen die het volgens mij moeten zijn. Heb je zaadje gepakt Just me, ben benieuwd wat er bij mij uit komt

Edit; een prachtige Lemon Tree! ...
  † In Memoriam † dinsdag 11 januari 2011 @ 07:43:27 #33
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91149433
Ik had je iets mooiers gegund!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91152119
ik ben een nieuwe job begonnen :) de fresh breeze candle job, dus wie mee wil doen :) graag!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 11 januari 2011 @ 10:17:44 #35
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91152256
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 10:12 schreef sbientje het volgende:
ik ben een nieuwe job begonnen :) de fresh breeze candle job, dus wie mee wil doen :) graag!
Ik doe mee ^O^

Ik heb de eerste green tea alweer ingezaaid :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  dinsdag 11 januari 2011 @ 10:19:36 #36
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91152305
Trouwens, sinds wanneer mag je niet meer kiezen welke bushels je als beloning krijgt, maar krijg je gewoon die welke bij de job horen?

Ik vond het altijd wel handig dat ik zelf kon kiezen :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91152434
quote:
Op dinsdag 11 januari 2011 10:19 schreef NelisZ het volgende:
Trouwens, sinds wanneer mag je niet meer kiezen welke bushels je als beloning krijgt, maar krijg je gewoon die welke bij de job horen?

Ik vond het altijd wel handig dat ik zelf kon kiezen :P
Ik mocht wel kiezen :D misschien mvp privilege ;)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 11 januari 2011 @ 10:29:40 #38
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91152576
Heeft iemand nog een vehicle part nodig? Had er 4 geregift, en heb er al 3 weggegeven namelijk.
  dinsdag 11 januari 2011 @ 10:30:03 #39
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91152590
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 10:24 schreef sbientje het volgende:

[..]

Ik mocht wel kiezen :D misschien mvp privilege ;)
:o Apart...

Vorige keer mocht ik ook niet kiezen, en toen was ik MVP...
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91152631
quote:
Op dinsdag 11 januari 2011 10:30 schreef NelisZ het volgende:

[..]

:o Apart...

Vorige keer mocht ik ook niet kiezen, en toen was ik MVP...
Ik heb geen idee.. Weet wel dat ik nog erg veel jobs moet voor alle blauwe lintjes..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 11 januari 2011 @ 10:37:23 #41
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91152805
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 10:31 schreef sbientje het volgende:

[..]

Ik heb geen idee.. Weet wel dat ik nog erg veel jobs moet voor alle blauwe lintjes..
Ik ook :{

Daar ben je echt nog een eeuwigheid mee bezig...
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91152850
quote:
Op dinsdag 11 januari 2011 10:37 schreef NelisZ het volgende:

[..]

Ik ook :{

Daar ben je echt nog een eeuwigheid mee bezig...
Ja idd... Nou ja, het is weer een doel he :D het schept een band.. Misschien doen er nog meer mensen mee van hier, kunnen we met zijn allen zwoegen :p
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 11 januari 2011 @ 10:47:53 #43
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91153123
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 10:39 schreef sbientje het volgende:

[..]

Ja idd... Nou ja, het is weer een doel he :D het schept een band.. Misschien doen er nog meer mensen mee van hier, kunnen we met zijn allen zwoegen :p
Het zou inderdaad wel handig zijn als er meer mensen mee gaan doen, dan zijn ze toch wat sneller klaar :P

Ik ben in ieder geval de komende twee week bezig met het aanpassen van mijn master thesis, dus zal wel veel thuis zijn :)
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91153605
donderdag en vrijdag ga ik twee dagen weg, dus na deze job doe ik even een paar dagen niet meer mee :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 11 januari 2011 @ 11:13:22 #45
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91154096
Wat voor jobs doen jullie dan?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91154177
quote:
7s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 11:13 schreef Harajuku. het volgende:
Wat voor jobs doen jullie dan?
spa jobs :P
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 11 januari 2011 @ 11:17:32 #47
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91154238
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 11:15 schreef sbientje het volgende:

[..]

spa jobs :P
Laat maar dan.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91154267
quote:
9s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 11:17 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Laat maar dan.
:'(

ik zie dat tombo ook meedoet *O* gezelliggg :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 11 januari 2011 @ 11:23:09 #49
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_91154454
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 11:15 schreef sbientje het volgende:

[..]

spa jobs :P
Straks maar even kijken dan. 14.gif
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  dinsdag 11 januari 2011 @ 11:35:15 #50
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91154927


Iemand heeft me hierin gezet, hoe haal ik mezelf er ook alweer uit?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91155075
ontvrienden LOL
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 11 januari 2011 @ 11:41:47 #52
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91155190
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 11:39 schreef sbientje het volgende:
ontvrienden LOL
Didn't work.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 11 januari 2011 @ 11:43:04 #53
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91155251
Okay, gevonden. :').
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91155558
ik sta steeds op van die kalenders..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 11 januari 2011 @ 11:52:29 #55
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91155640
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 11:50 schreef sbientje het volgende:
ik sta steeds op van die kalenders..
Ik haat mensen die dit doen zo hard.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91156051
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 11:52 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik haat mensen die dit doen zo hard.
ik ook, net als mensen die maar in die scams blijven trappen

edit - en mensen die hugs sturen :r
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91158973
quote:
1s.gif Op maandag 10 januari 2011 21:53 schreef just me het volgende:
combi bubble gum en confetti zaadje
http://apps.facebook.com/(...)Lb4mMTrvmCUqV&ref=nf
Hier kwam een silver maple uit :(
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_91159838
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 10:12 schreef sbientje het volgende:
ik ben een nieuwe job begonnen :) de fresh breeze candle job, dus wie mee wil doen :) graag!
Ik doe ook mee!!! Ik heb lemon balm geplant
pi_91160090
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 13:45 schreef zoejes het volgende:

[..]

Ik doe ook mee!!! Ik heb lemon balm geplant
Eigenlijk niet zo slim, want ik heb een bakkerij staan.
pi_91160419
quote:
Op dinsdag 11 januari 2011 13:52 schreef zoejes het volgende:

[..]

Eigenlijk niet zo slim, want ik heb een bakkerij staan.
Ach dan voer je ze aan je varkens :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91160688
ja kan ook
  dinsdag 11 januari 2011 @ 14:13:34 #62
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91160881
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  dinsdag 11 januari 2011 @ 15:03:21 #64
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91162773
Staat nog open :+
quote:
6s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 10:29 schreef Sjowhan het volgende:
Heeft iemand nog een vehicle part nodig? Had er 4 geregift, en heb er al 3 weggegeven namelijk.
pi_91164599
ik iig niet :+
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † dinsdag 11 januari 2011 @ 16:06:03 #66
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91165407
stomme zaadjes!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91165480
quote:
Ik heb één van de gypsies, die had ik nog niet
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  † In Memoriam † dinsdag 11 januari 2011 @ 16:10:02 #68
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91165596
Ik heb de bruine gypsie, dank *)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91165863
quote:
7s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 11:43 schreef Harajuku. het volgende:
Okay, gevonden. :').
Hoe heb je 't gedaan en van wie was het?
Ik wil er ook graag uit. :')
  † In Memoriam † dinsdag 11 januari 2011 @ 16:25:58 #70
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91166329
Ja ik het ook zo'n boom gemaakt maar nu verwijderd :@
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91166878
Wil er verder nog iemand een bepaald paard? Dan ga ik zo proberen te fokken :s)
Ik heb best veel soorten :)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91169911
aah wat een tof topic :D

zal ik maar een FB account aanmaken? :P
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_91170012
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 16:37 schreef tombolafan het volgende:
Wil er verder nog iemand een bepaald paard? Dan ga ik zo proberen te fokken :s)
Ik heb best veel soorten :)
KUn je een roze pony maken? Of een halflingertje? Wat heb je eigenlijk allemaal?
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_91170299
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 17:40 schreef Kimbell het volgende:

[..]

KUn je een roze pony maken? Of een halflingertje? Wat heb je eigenlijk allemaal?
roze pony niet, haflinger wel ^O^
Ik heb zoveel _O-

Pony's:
Blue
Silver
Reit

Paarden:
Clydesdale
Breton
Gipsy
Pecheron
Appaloosa
Forest
Pinto
Camarque
Morgan
Haflinger
Buckskin
Fjord
Palouse

Mini's:
Nightmare
Miniature
Cream Mini

[ Bericht 1% gewijzigd door tombolafan op 11-01-2011 17:56:49 ]
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91170317
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 17:48 schreef tombolafan het volgende:

[..]

roze pony niet, haflinger wel ^O^
Ik heb zoveel _O-
Pony's:
Blue
Silver
Reit

Paarden:
Gipsy
Pecheron
Appaloosa
Forest
Pinto
Camarque
Morgan
Haflinger
Buckskin
Fjord
Palouse

Mini's:
Nightmare
Miniature
Cream Mini
:o hoe kom je aan zoveel paarden?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_91170350
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 17:48 schreef roos85 het volgende:

[..]

:o hoe kom je aan zoveel paarden?
Kopen/winnen *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91170362
een fjord is eigenlijk ook een pony :6
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91170433
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 17:49 schreef sbientje het volgende:
een fjord is eigenlijk ook een pony :6
Das waar, een Haflinger ook toch?
Maar bij FV valt ie onder de paarden ;)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  dinsdag 11 januari 2011 @ 17:53:08 #79
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91170492
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 16:15 schreef Peekies het volgende:

[..]

Hoe heb je 't gedaan en van wie was het?
Ik wil er ook graag uit. :')
Onder die foto staan alle namen, en achter je eigen naam staat remove of zo.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 11 januari 2011 @ 17:54:08 #80
163650 Greys
pi_91170537
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 17:37 schreef roos85 het volgende:
aah wat een tof topic :D

zal ik maar een FB account aanmaken? :P
Succes met je nieuwe verslaving! :+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91170562
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 17:54 schreef Greys het volgende:

[..]

Succes met je nieuwe verslaving! :+
Ik wilde typen:

REN NU HET NOG KAN! :o

_O- _O- _O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 11 januari 2011 @ 18:05:55 #82
163650 Greys
pi_91170969
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 17:54 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ik wilde typen:

REN NU HET NOG KAN! :o

_O- _O- _O-
Ja maar zo te horen is ze al aan het Farmvillen?
Alleen niet via Facebook? Dus ze is al niet meer te redden denk ik :'(
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91171032
quote:
12s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:05 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja maar zo te horen is ze al aan het Farmvillen?
Alleen niet via Facebook? Dus ze is al niet meer te redden denk ik :'(
Ik dacht dat Farmville alleen via Facebook kon :P
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91171081
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 17:54 schreef Greys het volgende:

[..]

Succes met je nieuwe verslaving! :+
ben eig al verslaafd, via mijn prive FB :+
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 11 januari 2011 @ 18:09:41 #85
163650 Greys
pi_91171128
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:07 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ik dacht dat Farmville alleen via Facebook kon :P
Echt? :o
Oh ik dacht ook alleen via Zynga gewoon.

EDIT: ja toch? :@ http://blog.games.com/200(...)-meet-farmville-com/
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91171251
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:09 schreef Greys het volgende:

[..]

Echt? :o
Oh ik dacht ook alleen via Zynga gewoon.

EDIT: ja toch? :@ http://blog.games.com/200(...)-meet-farmville-com/
ja speel via mijn eigen FB al farmville :)

maar wil dit liever niet openbaar zegmaar ;)

dus ik zat te denken om evt een tweede account aan te maken, eig best erg :@
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_91171278
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:09 schreef Greys het volgende:

[..]

Echt? :o
Oh ik dacht ook alleen via Zynga gewoon.

EDIT: ja toch? :@ http://blog.games.com/200(...)-meet-farmville-com/
Oh, nooit gezien! :o
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:12 schreef roos85 het volgende:

[..]

ja speel via mijn eigen FB al farmville :)

maar wil dit liever niet openbaar zegmaar ;)

dus ik zat te denken om evt een tweede account aan te maken, eig best erg :@
Heb ik ook hoor ;)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91171308
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:13 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Oh, nooit gezien! :o

[..]

Heb ik ook hoor ;)
oke :)

vond het eigenlijk wel een rare gedachte haha
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  dinsdag 11 januari 2011 @ 18:14:10 #89
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91171310
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:12 schreef roos85 het volgende:

[..]

ja speel via mijn eigen FB al farmville :)

maar wil dit liever niet openbaar zegmaar ;)

dus ik zat te denken om evt een tweede account aan te maken, eig best erg :@
Dan moet je wel opnieuw beginnen :o Ik heb gewoon mijn naam veranderd naar Hara Fok :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 11 januari 2011 @ 18:15:02 #90
163650 Greys
pi_91171344
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:14 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Dan moet je wel opnieuw beginnen :o Ik heb gewoon mijn naam veranderd naar Hara Fok :')
Maar als je al je familie weer op die account als vrienden hebt, dan weten ze weer hoe je op FOK! heet, da's ook weer ruk _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 11 januari 2011 @ 18:15:29 #91
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91171358
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:15 schreef Greys het volgende:

[..]

Maar als je al je familie weer op die account als vrienden hebt, dan weten ze weer hoe je op FOK! heet, da's ook weer ruk _O-
Nou ja, dan bedenk je alleen een andere achternaam of zo :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91171366
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:15 schreef Greys het volgende:

[..]

Maar als je al je familie weer op die account als vrienden hebt, dan weten ze weer hoe je op FOK! heet, da's ook weer ruk _O-
Ja, dat wil ik ook echt niet :o
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  dinsdag 11 januari 2011 @ 18:16:10 #93
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91171384
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:15 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ja, dat wil ik ook echt niet :o
Nee, met die ranzige posts van jou kan ik me dat voorstellen :{w
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 11 januari 2011 @ 18:19:13 #94
163650 Greys
pi_91171482
Iedere keer denk ik 'NU kap ik met die kerstboom', en dan hoef je er ineens nog maar weer twee (kadootjes) voor zo'n blauw weggeef kadootje en dan is het toch wel weer leuk :')
Arghhhhhhhh!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91171562
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:19 schreef Greys het volgende:
Iedere keer denk ik 'NU kap ik met die kerstboom', en dan hoef je er ineens nog maar weer twee (kadootjes) voor zo'n blauw weggeef kadootje en dan is het toch wel weer leuk :')
Arghhhhhhhh!
Gewoon blijven doen zolang het nog kan. :D
pi_91171755
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:19 schreef Greys het volgende:
Iedere keer denk ik 'NU kap ik met die kerstboom', en dan hoef je er ineens nog maar weer twee (kadootjes) voor zo'n blauw weggeef kadootje en dan is het toch wel weer leuk :')
Arghhhhhhhh!
dat vosje is wel erg leuk, helaas kom ik qua aantal cadeautjes er niet bij in de buurt
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_91172132
Ik wil eigenlijk wel eens mijn Kodiak cup redeemen, alleen weet ik niet met wie ik 'm kan sharen? :P
pi_91172240
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 17:48 schreef tombolafan het volgende:

[..]

roze pony niet, haflinger wel ^O^
Ik heb zoveel _O-

Pony's:
Blue
Silver
Reit

Paarden:
Clydesdale
Breton
Gipsy
Pecheron
Appaloosa
Forest
Pinto
Camarque
Morgan
Haflinger
Buckskin
Fjord
Palouse

Mini's:
Nightmare
Miniature
Cream Mini
Ik heb wel interesse in:
Pecheron
Appaloosa
Forest
Camarque
Morgan
Haflinger
Buckskin
Fjord

Ik heb zelf de volgende paarden dus als iemand hier interesse in heeft:
Snow Stallion
Disco Pony
Cream mini
Yakut Pony
New year horse
Pinto
Cream draft
Clydesdale
Brown gypsy
Forest horse
Percheron
Fjord
Autumn
Light Blue
pi_91172433
@Boven

Ik heb wel interesse in een Fjord van tombola,
en een Autumn en New year horse foal van zoejes

Mijn speciale paarden:
Asian wild horse,
Red horse,
Snow stallion

Niet veel :P
  † In Memoriam † dinsdag 11 januari 2011 @ 18:43:06 #100
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91172460
Ik wil wel fokker worden maar snap het niet zo :@

ik profiteer wel van jullie fokkunsten :D
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91172505
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:42 schreef Peekies het volgende:
@Boven

Ik heb wel interesse in een Fjord van tombola,
en een Autumn en New year horse foal van zoejes

Mijn speciale paarden:
Asian wild horse,
Red horse,
Snow stallion

Niet veel :P
Ik heb wel interesse in de Assian Wild horse en Red horse

Zo krijg je toch een hele leuke verzameling
pi_91172525
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:38 schreef zoejes het volgende:

[..]

Ik heb wel interesse in:
Pecheron
Appaloosa
Forest
Camarque
Morgan
Haflinger
Buckskin
Fjord

Ik heb zelf de volgende paarden dus als iemand hier interesse in heeft:
Snow Stallion
Disco Pony
Cream mini
Yakut Pony
New year horse
Pinto
Cream draft
Clydesdale
Brown gypsy
Forest horse
Percheron
Fjord
Autumn
Light Blue
Okee, ik ga morgen denk ik fokken, ik hou je lijstje er dan wel bij ;)
Ben nu mn farm aan het verbouwen, dus ik zal even kijken welke veulens ik nog wil :P

De volgende upgrade is 28x28, wat hebben we nu dan? 26x26?
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91172555
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:42 schreef Peekies het volgende:
@Boven

Ik heb wel interesse in een Fjord van tombola,
en een Autumn en New year horse foal van zoejes

Mijn speciale paarden:
Asian wild horse,
Red horse,
Snow stallion

Niet veel :P
Oeh, ik wil wel een asian wild :9

Ik ga nu alvast een fjord proberen te fokken :Y
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91173053
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:45 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Oeh, ik wil wel een asian wild :9

Ik ga nu alvast een fjord proberen te fokken :Y
:D

Ik begin nu alvast met fokken :)

Edit: Is het normaal om 6x achterelkaar 'The stallion is grateful ...' te krijgen :?
pi_91173308
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:55 schreef Peekies het volgende:

[..]

:D

Ik begin nu alvast met fokken :)

Edit: Is het normaal om 6x achterelkaar 'The stallion is grateful ...' te krijgen :?
Ja, helaas wel :')
En mijn nightmare wil niet meer uit mn stal :o
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91173373
Een cream mini foal is toch nu toe de enige opbrengst.

Even eten en zo nog een paar keer proberen!
pi_91173414
Ik heb peekies en zoejes een fjord gestuurd, wil er nog iemand? :s)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  † In Memoriam † dinsdag 11 januari 2011 @ 19:16:44 #108
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91174118
ikke ikke ikke *)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 11 januari 2011 @ 19:19:08 #109
163650 Greys
pi_91174240
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 18:55 schreef Peekies het volgende:

[..]

:D

Ik begin nu alvast met fokken :)

Edit: Is het normaal om 6x achterelkaar 'The stallion is grateful ...' te krijgen :?
Ja! Dat heb ik elke keer als ik met de paardjes fok namelijk _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91174437
Ik heb nu een camarque in de aanbieding :)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Redactie Sport dinsdag 11 januari 2011 @ 19:23:35 #111
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_91174477
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 19:02 schreef tombolafan het volgende:
Ik heb peekies en zoejes een fjord gestuurd, wil er nog iemand? :s)
Jaa O+
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_91174518
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 19:23 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Jaa O+
:o Net op! :@
Volgende keer :*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91175399
Honderd gratis XP.

Verder geen speciale veulentjes omdat ik geen +33% paardjes heb. Morgen wel weer 40!

Ik heb trouwens:
- Silver pony
- Light blue pony
- Black pony

- Snow stallion
- Red horse
- Asian wild horse
- Cream draft
- Cream mini
- en black/brown/gray horse.

[ Bericht 0% gewijzigd door Peekies op 11-01-2011 19:47:01 ]
pi_91175545
ik wil ook wel een fjordenbeebie mocht iemand er een overhebben :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † dinsdag 11 januari 2011 @ 19:54:10 #115
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91176108
geen paard maar een Indian Laurel Tree
http://apps.facebook.com/(...)iMVsvgT.FVoUi&ref=nf

ruby guava tree
http://apps.facebook.com/(...)iMVsvhLZHVoUi&ref=nf

moet mijn giftbox leger krijgen anders kan ik mijn kadootjes niet openen :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91176569
Ik heb nu trouwens een forest foal in de aanbieding

En nog een camarque
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91176802
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 20:02 schreef tombolafan het volgende:
Ik heb nu trouwens een forest foal in de aanbieding

En nog een camarque
:D
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_91177101
Ik heb enkele dagen Farmville niet kunnen spelen. Nu mis ik natuurlijk enkele dingen voor die Winter Countdown.
Klikken op de vraag knop heeft geen zin want er gebeurd niets, en kopen tsja...
Is er zo geen link waarmee je die dingen gratis kan vragen?
pi_91177238
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 20:12 schreef trainfreak het volgende:
Ik heb enkele dagen Farmville niet kunnen spelen. Nu mis ik natuurlijk enkele dingen voor die Winter Countdown.
Klikken op de vraag knop heeft geen zin want er gebeurd niets, en kopen tsja...
Is er zo geen link waarmee je die dingen gratis kan vragen?
Het duurde bij mij ook vrij lang voordat ie de vraag ging laden, en achteraf kon je het volgens mij alleen aan bepaalde mensen vragen... Misschien iets langer wachten? En ik heb geen idee of er een link is
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  dinsdag 11 januari 2011 @ 20:30:58 #120
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91178585
Als je over hebt, graag
  dinsdag 11 januari 2011 @ 20:42:39 #122
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 11 januari 2011 @ 21:02:09 #123
163650 Greys
pi_91179802
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91179891
bwhaha, kijk wat ik heb :D
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91179924
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 11 januari 2011 @ 21:04:49 #126
163650 Greys
pi_91179993
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91180050
ik wil ook en disco calf ;( :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 11 januari 2011 @ 21:06:08 #128
163650 Greys
pi_91180099
Als je op het linkje klikt kan je hem niet adopteren Mir, dan kom je gewoon in je farm.
Maar het is wel een koddig gezicht zo de pruik en bril in dat lakentje _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91180149
kut, balen :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 11 januari 2011 @ 21:07:39 #130
163650 Greys
pi_91180211
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 21:06 schreef Mirjam het volgende:
kut, balen :')
Jaaaaaaaaaaa neeeeeeeeee jij dacht natuurlijk 'Ik niet, dan zij ook niet!' :+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91180721
Ik kan hem wel pakken maar 'Somebody already adopted'.
pi_91180827
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 21:07 schreef Greys het volgende:

[..]

Jaaaaaaaaaaa neeeeeeeeee jij dacht natuurlijk 'Ik niet, dan zij ook niet!' :+
noujaaaaaaaaaaaa :D
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91180842
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91180908
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 21:17 schreef tombolafan het volgende:
Zo doet ie het wel :+
Dat is die van Mirjam dus he ;)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91180955
Er komt wel in beeld dat iemand hem al geadopteerd heeft, maar hij zit toch in mn giftbox :D
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91180969
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 21:17 schreef tombolafan het volgende:
Zo doet ie het wel :+
Jammer, hij is al weg. Ze zijn echt schattig O+
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 11 januari 2011 @ 21:19:15 #137
163650 Greys
pi_91180980
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 21:16 schreef Mirjam het volgende:

[..]

noujaaaaaaaaaaaa :D
;) Grapje heur.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91181002
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 21:18 schreef Sientje_ het volgende:

[..]

Jammer, hij is al weg. Ze zijn echt schattig O+
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 21:18 schreef tombolafan het volgende:
Er komt wel in beeld dat iemand hem al geadopteerd heeft, maar hij zit toch in mn giftbox :D
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 11 januari 2011 @ 21:19:39 #139
163650 Greys
pi_91181008
quote:
9s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 21:15 schreef Peekies het volgende:
Ik kan hem wel pakken maar 'Somebody already adopted'.
Check je gift box, bij Tombo zat ie er toch in! :Y
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91181037
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 21:19 schreef Greys het volgende:

[..]

Check je gift box, bij Tombo zat ie er toch in! :Y
Bij jou niet? :o
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91181097
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 21:18 schreef tombolafan het volgende:
Er komt wel in beeld dat iemand hem al geadopteerd heeft, maar hij zit toch in mn giftbox :D
Je hebt helemaal gelijk, ik heb hem ook. Dankje Mirjam!
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 11 januari 2011 @ 21:23:14 #142
163650 Greys
pi_91181277
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 21:19 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Bij jou niet? :o
Ik kreeg helemaal geen pop-up, jullie wel toch, dat ie al geadopteerd was?
Ik kwam gewoon in mijn eigen farm, maar ik ga even in de gift box loeren dan :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 11 januari 2011 @ 21:24:10 #143
163650 Greys
pi_91181341
Jaaaaaaaaaaaa :o
Nu snel zo'n zelfde proberen te regelen voor Mir! *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 11 januari 2011 @ 21:27:06 #144
163650 Greys
pi_91181525
Zou dat een beetje net als de stables werken, alleen 3 disco koeien er in laten zitten met een stier?
En de rest even buiten zetten?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91181752
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 21:18 schreef Sientje_ het volgende:

[..]

Jammer, hij is al weg. Ze zijn echt schattig O+
ze zijn leuk he O+

beetje jammer dat ze in de nursery geen grote dico cows worden :(
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 11 januari 2011 @ 22:13:16 #146
163650 Greys
pi_91184863
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † dinsdag 11 januari 2011 @ 22:50:48 #147
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91187440
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  dinsdag 11 januari 2011 @ 22:51:29 #148
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91187485
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 22:50 schreef just me het volgende:
dank je zeer !!

rose pot
http://apps.facebook.com/(...)ObfMuL70nvSdg&ref=nf
Oh, ik wist niet wat rose pot was dus ik klikte :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  † In Memoriam † dinsdag 11 januari 2011 @ 22:55:44 #149
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91187795
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 22:51 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Oh, ik wist niet wat rose pot was dus ik klikte :')
_O- _O-

Cubaanse Banenen Boom
http://apps.facebook.com/(...)VswhS%2CHVoUi&ref=nf
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Redactie Sport dinsdag 11 januari 2011 @ 23:06:21 #150
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_91188612
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 22:13 schreef Greys het volgende:
[ link | afbeelding ]
JAA THANKS :D :D

Hij was er nog O+ O+
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_91189006
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 23:06 schreef DeLuna het volgende:

[..]

JAA THANKS :D :D

Hij was er nog O+ O+
Er was er zelfs nog eentje O+ Dankje Greys *O*
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_91189078
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_91189908
ik heb ook een fjordenveulentje van greys! ubercute!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91190144
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91190430
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 23:29 schreef tombolafan het volgende:
Camarque veulen
en
Forest veulen
Ik heb het Camargue veulen gepakt, want die had ik nog niet *O*
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_91190715
Iemand interesse in een sneeuwballengevecht? *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91191316
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 23:29 schreef tombolafan het volgende:
Camarque veulen
en
Forest veulen
Forest. O+

En stom leugenachtig FV geeft niet de bomen die de seedlings in de betreffende orchard moeten voortbrengen. :(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Redactie Sport dinsdag 11 januari 2011 @ 23:48:35 #158
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_91191358
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 23:29 schreef tombolafan het volgende:
Camarque veulen
en
Forest veulen
Forest Foal O+ Thanks
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  dinsdag 11 januari 2011 @ 23:48:46 #159
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91191374
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 23:47 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Forest. O+

En stom leugenachtig FV geeft niet de bomen die de seedlings in de betreffende orchard moeten voortbrengen. :(
Die dooie mussen van jou ook altijd :'(
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91191624
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 23:48 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Die dooie mussen van jou ook altijd :'(
Je bent een Cat of je bent het niet he? O-)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91191671
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRGGGGGGGHHHHHH
Mn nightmare kan niet uit mn stal :'(
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91194878
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 23:29 schreef tombolafan het volgende:
Camarque veulen
en
Forest veulen
Ze waren er allebei nog *O* Thanks!

Voor de liefhebber een Ornament Tree II of een shinko pear
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  † In Memoriam † woensdag 12 januari 2011 @ 07:53:48 #163
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91198679
Aan het graven dus om de eendenvijver te kunnen bouwen!

Grinz... vanmiddag eerst zoeken naar een plekje :D
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  woensdag 12 januari 2011 @ 08:03:31 #164
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_91198789
Die eendenvijver is leuk. :D

Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  woensdag 12 januari 2011 @ 08:20:41 #165
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
  woensdag 12 januari 2011 @ 08:26:39 #166
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91199023


edit: en heuj! Special deliveries zijn re-giftable geworden :o. Of ligt dat aan mij?
pi_91199133
Pffffff 20 cans en 20 shovels :X
En wedden dat ganzen en zwanen er niet in kunnen ? :P
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91199182
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  woensdag 12 januari 2011 @ 08:44:58 #169
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91199289
En lol. Heb de foal van Mir ook nog :').
  woensdag 12 januari 2011 @ 09:29:38 #170
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_91200294
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 08:33 schreef tombolafan het volgende:
Pffffff 20 cans en 20 shovels :X
En wedden dat ganzen en zwanen er niet in kunnen ? :P
Dat is toch niks? :P

De feed staat er vol mee. Pak alles van een uurtje terug, en je bent zowat klaar. :D
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_91200537
quote:
14s.gif Op woensdag 12 januari 2011 09:29 schreef Xebber het volgende:

[..]

Dat is toch niks? :P

De feed staat er vol mee. Pak alles van een uurtje terug, en je bent zowat klaar. :D
Ja ik merk het _O-
Ik zag op tegen die shovels ;)

En wie kan me uitleggen waarom er wel zwanen in de vijver kunnen maar geen ganzen? :|W
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  woensdag 12 januari 2011 @ 09:50:54 #172
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_91200937
Ik lees bij Farm Aides in de Market altijd Farmaids. ;(
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_91201166
Komt er een uitbreiding voor de vijver ofzo? :') Omdat ik m al af heb en evengoed shovels uit mn special delivery krijg terwijl ik een seedling heb staan :')
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  woensdag 12 januari 2011 @ 10:20:04 #174
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91201854
Wat kan je met de glue button?
  woensdag 12 januari 2011 @ 10:25:00 #176
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91201912
quote:
5s.gif Op woensdag 12 januari 2011 10:23 schreef Sientje_ het volgende:
Wat kan je met de glue button?
nieuwe limited collectie; net zoals de snowball met koei, varkentje die uit bladeren springt en het schaap dat met speelgoed speelt ;)
  woensdag 12 januari 2011 @ 10:29:27 #177
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91202049
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 21:27 schreef Greys het volgende:
Zou dat een beetje net als de stables werken, alleen 3 disco koeien er in laten zitten met een stier?
En de rest even buiten zetten?
Ik dacht ook zoiets, maar dat werkt volgens mij niet :{. Althans, wat ik gehoord heb, is dat je maar 1 kleintje per 24u kan krijgen uit de koeienstallen ;(.

quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 23:54 schreef tombolafan het volgende:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRGGGGGGGHHHHHH
Mn nightmare kan niet uit mn stal :'(
Dit is bekend bij de ontwikkelaars;
quote:
Watering Seedlings Not Functioning Properly
Under Investigation
Out of Sync When Removing Candy Apple Trees from Orchards, Nightmare/Skeleton/Candy Cane Horse from Stables
Addressed (Click link for details.)
Balloon Crop Not Accessible
Under Investigation
Progress Bar Steps Not Always Counted
Under Investigation
Unable to Participate in Winter Countdown
Under Investigation
Bushels Not Being Added to Market Stalls
Under Investigation
Opening all Special Delivery Boxes at the same time results in multiple collection items/items not desired
Addressed (click link for details)
Some Trees Appear Oversized in Orchards After Harvesting
Under Investigation
  woensdag 12 januari 2011 @ 10:47:51 #178
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_91202581


Waar zijn mijn kleren!? Ik lijk wel een kankerpatient zo. ;(
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_91202628
omg wat zie jij eruit idd :D 28 days later haha
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † woensdag 12 januari 2011 @ 10:53:37 #180
43556 miss_dynastie
pi_91202738
quote:
2s.gif Op woensdag 12 januari 2011 10:20 schreef Sjowhan het volgende:
[ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ]
Dank u *O*
  † In Memoriam † woensdag 12 januari 2011 @ 10:54:02 #181
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91202751
:X ik mag niet hard lachen, zit op mijn werk :X

_O- _O- _O-
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91203054
pagina 10 van de seeds ook gemasterd *O* (totdat de kerststerren weggaan, that is :D)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91203819
quote:
6s.gif Op woensdag 12 januari 2011 09:38 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ja ik merk het _O-
Ik zag op tegen die shovels ;)

En wie kan me uitleggen waarom er wel zwanen in de vijver kunnen maar geen ganzen? :|W
Dan ga ik hem niet sparen. Nog meer zut op mijn farm en zoveel zwanen heb ik niet.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91204060
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 11:28 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Dan ga ik hem niet sparen. Nog meer zut op mijn farm en zoveel zwanen heb ik niet.
Ganzen en eenden heb ik wel genoeg! *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91204238
quote:
13s.gif Op woensdag 12 januari 2011 09:50 schreef Xebber het volgende:
Ik lees bij Farm Aides in de Market altijd Farmaids. ;(
quote:
11s.gif Op woensdag 12 januari 2011 10:47 schreef Xebber het volgende:
[ afbeelding ]

Waar zijn mijn kleren!? Ik lijk wel een kankerpatient zo. ;(
ik zie een patroon :P
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  woensdag 12 januari 2011 @ 12:46:12 #186
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91206712
Ik was even wtf toen ik al die shovels in mn requests zag :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 12 januari 2011 @ 13:25:05 #187
163650 Greys
pi_91208327
Echt idioot dat de ganzen niet in de vijver willen :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91208434
quote:
Op woensdag 12 januari 2011 13:25 schreef Greys het volgende:
Echt idioot dat de ganzen niet in de vijver willen :D
Ganzen houden van grazen :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91209129
Ik ga fokken met het lijstje van zoejes :
Pecheron
Appaloosa
Forest
Camarque
Morgan
Haflinger
Buckskin
Fjord
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91209143
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  woensdag 12 januari 2011 @ 13:45:04 #191
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91209221
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91209362
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 13:45 schreef NelisZ het volgende:
Rainbow egg
wij zijn geen buren ;(
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 12 januari 2011 @ 13:56:03 #193
163650 Greys
pi_91209736
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 13:48 schreef Mirjam het volgende:

[..]

wij zijn geen buren ;(
Diverse anderen die niets zeggen hier wel klaarblijkelijk :+

quote:
Sorry, Niels's eggs have already been claimed. Try again next time!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 12 januari 2011 @ 13:56:20 #194
163650 Greys
pi_91209749
quote:
Ik ben er blij mee, dank je *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91209782
quote:
10s.gif Op woensdag 12 januari 2011 13:56 schreef Greys het volgende:

[..]

Diverse anderen die niets zeggen hier wel klaarblijkelijk :+

[..]

:')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 12 januari 2011 @ 13:59:31 #196
163650 Greys
pi_91209949
quote:
13s.gif Op woensdag 12 januari 2011 13:56 schreef Mirjam het volgende:

[..]

:')
Misschien had ie hem ook op de feed gezet.
Of de sneaky snatchers zijn weer actief.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91209995
quote:
14s.gif Op woensdag 12 januari 2011 13:59 schreef Greys het volgende:

[..]

Misschien had ie hem ook op de feed gezet.
Of de sneaky snatchers zijn weer actief.
suske en wiske en de sneaky snatchers :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  woensdag 12 januari 2011 @ 14:00:34 #198
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91210004
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 13:48 schreef Mirjam het volgende:

[..]

wij zijn geen buren ;(
Voeg mij maar toe dan :P

Ik sta wel in de OP...
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  woensdag 12 januari 2011 @ 14:01:00 #199
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91210024
quote:
14s.gif Op woensdag 12 januari 2011 13:59 schreef Greys het volgende:

[..]

Misschien had ie hem ook op de feed gezet.
Of de sneaky snatchers zijn weer actief.
Ik zet niks op de feed wat ik hier neer zet ;)
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  woensdag 12 januari 2011 @ 14:01:32 #200
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91210054
En de coop was weer gelukt, dus nu een snelle:

Blackberries en Morning Glory

Edit: 3 op een rij :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91210672
Bedankt voor het nightmare veulen! Ik ga zelf ook maar eens kijken hoe dat fokken in elkaar steekt..
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
pi_91210840
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 14:01 schreef NelisZ het volgende:
En de coop was weer gelukt, dus nu een snelle:

Blackberries en Morning Glory

Edit: 3 op een rij :P
ik had wel evne mee kunnen doen met deze, maar goed, ik ga twee daagjes weg morgen...
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91211383
quote:
10s.gif Op woensdag 12 januari 2011 13:56 schreef Greys het volgende:

[..]

Diverse anderen die niets zeggen hier wel klaarblijkelijk :+

[..]

Ik niet helaas -O-
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  † In Memoriam † woensdag 12 januari 2011 @ 14:52:09 #204
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91212496
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 14:01 schreef NelisZ het volgende:
En de coop was weer gelukt, dus nu een snelle:

Ja dat ging hartstikke snel, ik heb maar een kleine bijdrage kunnen leveren :@

Rainbow egg heb ik laten staan overigens ;)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  woensdag 12 januari 2011 @ 14:52:59 #205
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91212541
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 14:52 schreef just me het volgende:

[..]

Ja dat ging hartstikke snel, ik heb maar een kleine bijdrage kunnen leveren :@

Rainbow egg heb ik laten staan overigens ;)
Maakt niet uit hoor, ik let niet zo op de bijdrages, en hij ging ook sneller dan ik had verwacht :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91213117
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 14:01 schreef NelisZ het volgende:
En de coop was weer gelukt, dus nu een snelle:

Edit: 3 op een rij :P
ik doe weer mee
pi_91218356
toch wel leuk die eendenvijver *O*

nu nog een hok voor de geitjes en schaapjes :D
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_91219013
Om te fokken, moeten je paarden 33% of 34% zijn?
pi_91219028
quote:
11s.gif Op woensdag 12 januari 2011 17:09 schreef Peekies het volgende:
Om te fokken, moeten je paarden 33% of 34% zijn?
33
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91219912
quote:
14s.gif Op woensdag 12 januari 2011 17:09 schreef Mirjam het volgende:

[..]

33
Oke nice, ze zijn nu 32%.
Weet alleen niet of het nog lukt om voor 6 uur te fokken, anders wordt het rond 10 uur :)
pi_91220484
quote:
Op woensdag 12 januari 2011 16:56 schreef roos85 het volgende:
toch wel leuk die eendenvijver *O*

nu nog een hok voor de geitjes en schaapjes :D
En een konijnenhok
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91222698
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91222918
Ok, wie heeft em? :D
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  woensdag 12 januari 2011 @ 18:30:49 #214
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91223051
Ik niet :(

Ik heb wel dit: Disco ball tree
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91223135
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 18:30 schreef NelisZ het volgende:
Ik niet :(

Ik heb wel dit: Disco ball tree
en die heeft ook iemand anders :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91223144
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 18:30 schreef NelisZ het volgende:
Ik niet :(

Ik heb wel dit: Disco ball tree
Die is ook alweer ingepikt :(
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_91223174
wil de mysterieuze klikker zich even bekend maken?
dank u
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  woensdag 12 januari 2011 @ 18:33:43 #218
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91223185
Nou vooruit, snel zijn deze keer dan!

Een mint candy tree
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  woensdag 12 januari 2011 @ 18:33:47 #219
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91223189
Ik zou willen dat ik het was.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  woensdag 12 januari 2011 @ 18:34:01 #220
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91223204
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 18:33 schreef NelisZ het volgende:
Nou vooruit, snel zijn deze keer dan!

Een mint candy tree
Hell yeah _O_
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  woensdag 12 januari 2011 @ 18:34:36 #221
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91223241
quote:
14s.gif Op woensdag 12 januari 2011 18:34 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Hell yeah _O_
Eindelijk eentje die reageert :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91223802
Ik heb de discoball tree. :D

Breeden is me ook gelukt trouwens, Appaloosa veulentje voor de liefhebber. Als je niet reageert, stuur ik de FOK!-knokploeg op je af.

Appaloosa
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  woensdag 12 januari 2011 @ 19:10:04 #223
44200 Sjeekie_Beekie
Beter te laat, dan over tijd!
pi_91225134
Thanx voor de Appaloosa!
Weltrusten... Tot morgen zonder zorgen.
Oudste, Jongste en Lara
Mijn mietjesschema in de strijd naar een betere conditie.
  † In Memoriam † woensdag 12 januari 2011 @ 19:34:37 #224
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91226708
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91227304
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 17:38 schreef sbientje het volgende:

[..]

En een konijnenhok
dat zou ook leuk zijn :D
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_91228503
ik doe toch nog maar even mee met de job, kan een veld vol morning glory opbrengen voordat ik wegga morgenochtend :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91228727
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † woensdag 12 januari 2011 @ 20:16:30 #228
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91228923
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91230394
hebben jullie wel eens farmcash gekocht?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_91231218
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 20:41 schreef roos85 het volgende:
hebben jullie wel eens farmcash gekocht?
ik pas geleden ja :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91231258
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 20:41 schreef roos85 het volgende:
hebben jullie wel eens farmcash gekocht?
ja weleens :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91231645
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 20:41 schreef roos85 het volgende:
hebben jullie wel eens farmcash gekocht?
Echt nog nooit :)
  woensdag 12 januari 2011 @ 21:10:30 #233
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_91232453
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 20:41 schreef roos85 het volgende:
hebben jullie wel eens farmcash gekocht?
Ja, regelmatig.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_91232569
  woensdag 12 januari 2011 @ 21:12:44 #235
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91232613
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 20:41 schreef roos85 het volgende:
hebben jullie wel eens farmcash gekocht?
:N. Ga ik ook niet doen.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91233271


Heb er 5 van deze in de aanbieding, wie wilt? :D
pi_91233842
Ja, hoi.

Ik wil gaan farmvillen, lijkt me keitof. Maar wordt dan niet heel m'n facebook volgespamd ermee? Ik doe dat nl. liever allemaal in cognito.
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
pi_91233954
quote:
10s.gif Op woensdag 12 januari 2011 21:27 schreef LostFormat het volgende:
Ja, hoi.

Ik wil gaan farmvillen, lijkt me keitof. Maar wordt dan niet heel m'n facebook volgespamd ermee? Ik doe dat nl. liever allemaal in cognito.
maak dan een ander account aan, enkel voor farmville.
heb ik ook gedaan.
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91234136
Dus je facebook wordt volgespamd? Niet dat er ergens opties zijn om dat uit te zetten ofzo...
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
pi_91234904
en wie wilt deze? :9

pi_91235466
pi_91235669
Tweede accountje aangemaakt maar. Paar friendrequestjes gedaan.

Nu maar 's uitdokteren hoe en wat. *O*
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
pi_91238433
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 21:39 schreef Peekies het volgende:
en wie wilt deze? :9

[ afbeelding ]
Ik kan m niet aanklikken
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_91238769
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 22:20 schreef Kimbell het volgende:

[..]

Ik kan m niet aanklikken
klopt, ik wil hem persoonlijk verzenden, anders pakt iedereen 'm zomaar weg :)
pi_91238871
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 21:39 schreef Peekies het volgende:
en wie wilt deze? :9

[ afbeelding ]
Ik graag :Y
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91239061
Tombolafan, ik wil je een PM sturen ivm yakult pony maar je inbox zit vol
pi_91239597
Na 10x eindelijk een veulen, iemand interesse in:

Cream mini veulen http://apps.facebook.com/(...)&key=%7B%2Akey%2A%7D

Ik heb PM naar Tombolafan gedaan voor Yakult pony, volgens mij kan ik hem dan aan nog 2 andere geven maar weet niet zeker aan hoeveel mensen, maar zijn er nog meer geintereseerd?

Percheron veulen http://apps.facebook.com/(...)&key=%7B%2Akey%2A%7D
pi_91239869
Ik heb Peekies net PM gestuurd voor New Year veulen, maar volgens mij kan ik er ook van deze nog een aantal weggeven wie heeft er nog meer interesse?
pi_91240039
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 22:28 schreef zoejes het volgende:
Tombolafan, ik wil je een PM sturen ivm yakult pony maar je inbox zit vol
:o Ik ga hem legen! :Y
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91240096
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 22:41 schreef tombolafan het volgende:

[..]

:o Ik ga hem legen! :Y
Maak maar plaats, ik wil ook PMen :D
pi_91240173
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 22:39 schreef zoejes het volgende:
Ik heb Peekies net PM gestuurd voor New Year veulen, maar volgens mij kan ik er ook van deze nog een aantal weggeven wie heeft er nog meer interesse?
Ja, thanks ^O^
Ik heb je een red foal en asian wild teruggestuurd als 't goed is :P
pi_91240231
Done! :P
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91240680
Thanks Peekies!!!

Hier nog 100 xp http://apps.facebook.com/(...)&key=%7B%2Akey%2A%7D
  woensdag 12 januari 2011 @ 23:49:42 #256
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91244179
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  woensdag 12 januari 2011 @ 23:51:01 #257
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91244231
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91244821
zoejes ik heb je Percheron veulen gepakt (had ik nog niet) en 2x 100 xp, dankje *O*
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_91244901
quote:
14s.gif Op woensdag 12 januari 2011 21:45 schreef Peekies het volgende:
[ link | afbeelding ]
Deze had ik ook nog niet, thanks *O*
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  donderdag 13 januari 2011 @ 00:08:41 #260
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91245021
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 23:49 schreef NelisZ het volgende:
Kauwgomboom
Hij was er nog, :@.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 13 januari 2011 @ 00:09:08 #261
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91245043
Ik doe morgen maar weer even collecties, maar heb echt bijna geen copper, shears, blue feather en cowbell :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91245072
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 21:30 schreef LostFormat het volgende:
Dus je facebook wordt volgespamd? Niet dat er ergens opties zijn om dat uit te zetten ofzo...
Je kan er wel voor zorgen dat een bepaalde groep (die je zelf aanmaakt) die FV berichten niet (of juist wel) te zien krijgt. En je kan ervoor kiezen om de FV berichten op je wall weer te verwijderen na een tijdje, maar dat is wel een tijdrovend klusje als je veel speelt ;)
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  donderdag 13 januari 2011 @ 00:12:50 #264
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91245193
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 00:09 schreef beefcake het volgende:

[..]

Je kan er wel voor zorgen dat een bepaalde groep (die je zelf aanmaakt) die FV berichten niet (of juist wel) te zien krijgt. En je kan ervoor kiezen om de FV berichten op je wall weer te verwijderen na een tijdje, maar dat is wel een tijdrovend klusje als je veel speelt ;)
Dat laatste doe ik altijd *O*
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91245263
quote:
10s.gif Op donderdag 13 januari 2011 00:12 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Dat laatste doe ik altijd *O*
Ik ook, berichten die ouder zijn dan 24 uur.
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  donderdag 13 januari 2011 @ 00:15:11 #266
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91245306
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 00:14 schreef beefcake het volgende:

[..]

Ik ook, berichten die ouder zijn dan 24 uur.
Ik vergeet het wel eens, dan heb je weer mooi een week om weg te werken :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91248555
Hebben er meer mensen problemen met hun sneeuwpoppen? Ik krijg elke keer een out of sync als ik (de laatste) sneeuwbal aan mijn sneeuwpop toe wil voegen...
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  † In Memoriam † donderdag 13 januari 2011 @ 07:55:31 #268
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91250873
quote:
die staat nu bij mij :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91252376
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 01:52 schreef koei het volgende:
Hebben er meer mensen problemen met hun sneeuwpoppen? Ik krijg elke keer een out of sync als ik (de laatste) sneeuwbal aan mijn sneeuwpop toe wil voegen...
Ja, hier ook :Y
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  donderdag 13 januari 2011 @ 09:29:09 #270
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91252531
Probleem heeft volgens mij iedereen. Dit is echt weer zoiets, en had niet anders verwacht; Zynga gooit de poel erbij voor de eendjes, en de sneeuwmannetjes zijn opeens stuk.
Maakt het er niet leuker op helaas :{
pi_91252878
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 09:29 schreef Sjowhan het volgende:
Probleem heeft volgens mij iedereen. Dit is echt weer zoiets, en had niet anders verwacht; Zynga gooit de poel erbij voor de eendjes, en de sneeuwmannetjes zijn opeens stuk.
Maakt het er niet leuker op helaas :{
Ik kan ook niet meer in de sneeuwpop kijken hoeveel ik nog nodig heb/vragen om knopen enzo...
Echt balen, want pas als de ene sneeuwpop de eerste fase heeft gehad kun je de volgende neerzetten...
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  donderdag 13 januari 2011 @ 10:08:54 #272
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91253552
Ik ook niet. Dan gaat de farm ook na een tijd out-of-sync :{.
pi_91253644
zo, ik ben even 1,5 dag farmloos. Ben vrijdagavond weer terug. Mijn meloenen houden het vast vol tot die tijd :D

ajuu :W :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  donderdag 13 januari 2011 @ 10:55:45 #274
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91255170
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 10:11 schreef sbientje het volgende:
zo, ik ben even 1,5 dag farmloos. Ben vrijdagavond weer terug. Mijn meloenen houden het vast vol tot die tijd :D

ajuu :W :D
Veel plezier :W

Intussen ga ik maar weer een nieuwe coop organiseren, deze keer een herbal lotion!
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  donderdag 13 januari 2011 @ 12:00:09 #275
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91257643
Waarom valt het mij nu pas op dat die sneeuwpop de macarena danst? :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  donderdag 13 januari 2011 @ 12:38:44 #276
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91259139
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 12:00 schreef NelisZ het volgende:
Waarom valt het mij nu pas op dat die sneeuwpop de macarena danst? :P
_O-.
Ik zie het nu net ook. Geweldig :D..

Oh trouwens, je kan wél zwanen in je pond kwijt :Y
pi_91262845
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 10:55 schreef NelisZ het volgende:

[..]

Veel plezier :W

Intussen ga ik maar weer een nieuwe coop organiseren, deze keer een herbal lotion!
Ik doe weer mee, de aloe vera zit in de grond.
pi_91263014
quote:
Ik heb wat van je collections meegenomen.

Ik heb hiervoor neergezet welke paarden ik heb, dus als je zegt in welke je interesse je hebt en het komt uit mijn stable kan ik het je PM.
pi_91264106
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 14:12 schreef zoejes het volgende:

[..]

Ik heb wat van je collections meegenomen.

Ik heb hiervoor neergezet welke paarden ik heb, dus als je zegt in welke je interesse je hebt en het komt uit mijn stable kan ik het je PM.
In dit topic? Ik kan het zo niet vinden. Maar ik zoek zowiezo nog Asian wild horse, Haflinger, New Year, pink pony, green horse en Reitpony, dus als je daar wat van hebt ben ik je eeuwig dankbaar.
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_91265175
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 14:36 schreef Kimbell het volgende:

[..]

In dit topic? Ik kan het zo niet vinden. Maar ik zoek zowiezo nog Asian wild horse, Haflinger, New Year, pink pony, green horse en Reitpony, dus als je daar wat van hebt ben ik je eeuwig dankbaar.
ik heb nog een linkje voor asian wild veulens, even zoeken

Edit: Zie PM :)
pi_91266394
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 14:36 schreef Kimbell het volgende:

[..]

In dit topic? Ik kan het zo niet vinden. Maar ik zoek zowiezo nog Asian wild horse, Haflinger, New Year, pink pony, green horse en Reitpony, dus als je daar wat van hebt ben ik je eeuwig dankbaar.
Ik heb de volgende paarden:
Snow Stallion
Disco Pony
Cream mini
Yakut Pony
New year horse
Pinto
Cream draft
Clydesdale
Brown gypsy
Forest horse
Percheron
Fjord
Autumn
Light Blue
pi_91266539
quote:
14s.gif Op donderdag 13 januari 2011 15:00 schreef Peekies het volgende:

[..]

ik heb nog een linkje voor asian wild veulens, even zoeken

Edit: Zie PM :)
Ik heb hem, superbedankt, hij is zo mooooooi
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_91266564
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 15:26 schreef zoejes het volgende:

[..]

Ik heb de volgende paarden:
Snow Stallion
Disco Pony
Cream mini
Yakut Pony
New year horse
Pinto
Cream draft
Clydesdale
Brown gypsy
Forest horse
Percheron
Fjord
Autumn
Light Blue
Een new year veulentje zou super zijn
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_91266774
Ik doe nu steeds mee met de coop voor de spa, maar aangezien ik een bakkerij heb vroeg ik me af of er mensen zijn die interesse hebben in een coop voor de bakkerij? Dan start ik na het afronden van deze coop een andere?

Weten jullie trouwens of je de bakkerij ook kan omwisselen? Of kopen voor de Spa??
pi_91266839
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 15:26 schreef zoejes het volgende:

[..]

Ik heb de volgende paarden:
Snow Stallion
Disco Pony
Cream mini
Yakut Pony
New year horse
Pinto
Cream draft
Clydesdale
Brown gypsy
Forest horse
Percheron
Fjord
Autumn
Light Blue
De autumn foal is de enige die ik nog niet heb.
pi_91267961
Wie heeft er trouwens een roze pony? Ik heb één keer zo'n veulen op de feed zien staan en toen was ik te laat, maar daarna nooit meer
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_91268515
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  donderdag 13 januari 2011 @ 16:13:05 #289
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91268618
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 15:34 schreef zoejes het volgende:
Ik doe nu steeds mee met de coop voor de spa, maar aangezien ik een bakkerij heb vroeg ik me af of er mensen zijn die interesse hebben in een coop voor de bakkerij? Dan start ik na het afronden van deze coop een andere?

Weten jullie trouwens of je de bakkerij ook kan omwisselen? Of kopen voor de Spa??
Je kan 'm niet omwisselen, wel eentje extra kopen zodat je een spa, winery en bakkerij hebt. Maar dat zou je dan 80FC per ding kosten :+
pi_91268912
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 15:34 schreef zoejes het volgende:
Ik doe nu steeds mee met de coop voor de spa, maar aangezien ik een bakkerij heb vroeg ik me af of er mensen zijn die interesse hebben in een coop voor de bakkerij? Dan start ik na het afronden van deze coop een andere?

Weten jullie trouwens of je de bakkerij ook kan omwisselen? Of kopen voor de Spa??
Ik heb ook meegedaan aan een coop voor de spa, maar kreeg gewoon ingredienten voor de bakkerij? :?
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  donderdag 13 januari 2011 @ 16:18:35 #291
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91268915
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 15:34 schreef zoejes het volgende:
Ik doe nu steeds mee met de coop voor de spa, maar aangezien ik een bakkerij heb vroeg ik me af of er mensen zijn die interesse hebben in een coop voor de bakkerij? Dan start ik na het afronden van deze coop een andere?

Weten jullie trouwens of je de bakkerij ook kan omwisselen? Of kopen voor de Spa??
Ik kan vanavond volgens mij wel een coop, en ik wil dan ook bakery. Maar ik heb geen idee of we vrienden zijn :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  † In Memoriam † donderdag 13 januari 2011 @ 16:20:32 #292
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91269009
Alle veulentjes waren al weg }:|
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  donderdag 13 januari 2011 @ 16:21:05 #293
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91269038
Ik heb ze niet.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 13 januari 2011 @ 16:21:08 #294
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91269044
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 16:18 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ik heb ook meegedaan aan een coop voor de spa, maar kreeg gewoon ingredienten voor de bakkerij? :?
Denk dat je krijgt wat je nodig hebt :+

quote:
6s.gif Op donderdag 13 januari 2011 16:21 schreef Harajuku. het volgende:
Ik heb ze niet.
Ik ook niet. Misschien dat DJ Frodo loopt te lurken? Of Edwin Saanbits? (als je die nog als buurtje hebt)
pi_91269121
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 16:21 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Denk dat je krijgt wat je nodig hebt :+

[..]

Ik ook niet. Misschien dat DJ Frodo loopt te lurken? Of Edwin Saanbits? (als je die nog als buurtje hebt)
Ja ok, maar omdat ze zeggen dat ze "omdat ze een bakkerij hebben liever een bakkerij-coop doen" ? :P Dat gaat dan toch nergens over?
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91269168
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 16:22 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ja ok, maar omdat ze zeggen dat ze "omdat ze een bakkerij hebben liever een bakkerij-coop doen" ? :P Dat gaat dan toch nergens over?
Nee, maakt niet uit. Het is eigenlijk zelfs handiger om met een bakkerij een spa coop te doen, aangezien je dan kunt kiezen welke bushels je wilt hebben als prijs.
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  donderdag 13 januari 2011 @ 16:24:10 #297
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91269210
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 16:22 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ja ok, maar omdat ze zeggen dat ze "omdat ze een bakkerij hebben liever een bakkerij-coop doen" ? :P Dat gaat dan toch nergens over?
Ja, omdat ik dan ook nog iets aan de bushels heb van de dingen die ik plant
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91269472
quote:
9s.gif Op donderdag 13 januari 2011 16:24 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ja, omdat ik dan ook nog iets aan de bushels heb van de dingen die ik plant
idd, ik krijg nu bushels waar ik niets aan heb
pi_91269523
quote:
7s.gif Op donderdag 13 januari 2011 16:18 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik kan vanavond volgens mij wel een coop, en ik wil dan ook bakery. Maar ik heb geen idee of we vrienden zijn :')
Ik heb ook eigenlijk geen idee, ik zal je PM met mijn naam
pi_91269610
Zit je een kwartier op die kutpaarden te klikken, is alles al weg voor de vaste bezoekers en is er niet één bedankje gepost. Stuur mij maar een berichtje als je voortaan één van die veulens wilt hebben, mooi niet dat ik ze hier nog op zet. Kutlurkers. :')
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
pi_91269921
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 16:32 schreef TJV het volgende:
Zit je een kwartier op die kutpaarden te klikken, is alles al weg voor de vaste bezoekers en is er niet één bedankje gepost. Stuur mij maar een berichtje als je voortaan één van die veulens wilt hebben, mooi niet dat ik ze hier nog op zet. Kutlurkers. :')
Ik heb de indruk dat er steeds veulens en boompjes verdwijnen, idd balen.
Volgens mij kan je beter aangeven wat je wilt of in de aanbieding hebt en dan pm dan weet je zeker dat het goedkomt.

Nieuw topic: Farmville #150 Waar de veulens weglopen

[ Bericht 6% gewijzigd door Sjowhan op 13-01-2011 19:53:30 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')