quote:Op zaterdag 5 februari 2011 10:29 schreef MaximusTG het volgende:
Maxidingus!!?!
Wachttijd heeft meeste invloed op de smaak, niet op het bakresultaat.
Mag het ook langer? Ik ben de hele middag weg.quote:Op zaterdag 5 februari 2011 12:17 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Jooo, volgens mij kan je het rustig 2 a 3 uren bij kamertemp. houden?
Oh okequote:Op zaterdag 5 februari 2011 12:58 schreef uniekhoorn het volgende:
Zet je het wel in de koelkast, haal je het eruit als je thuis komt en laat het dan nog 2 uur afgedekt staan?
Weet ook niet hoor, knoei vandaag ook voor het eerst aan
De vorige keer had gruyère, Parmezaanse kaas en nagelkaas (niet authentiek, wel lekker!) en alles zelf geraspt.quote:Op zaterdag 5 februari 2011 13:54 schreef AkTje het volgende:
Ik heb gemerkt dat kaas ook al een heel verschil doet bij een pizza.. Zo zou ik nooit voorverpakte kaas kopen bij de supermarkt maar gewoon een blok kaas nemen en zelf raspen.
In het vorig topic had ik het ook nog eens gevraagd maar niet echt reactie op gehad, wat voor een kaas wordt er gebruikt door jullie? Jong belegen, Belegen, Oude, Emmenthaler etc etc?
Ja!quote:Op zaterdag 5 februari 2011 15:28 schreef Zoheetik het volgende:
Ik gebruik belegen of jong belegen goudse en mozzarella.
Wil ook nog wel eens wat anders proberen, maar wat?
Edammer staat nog op het lijstje.
Gorgonzola ook lekker?
Ken je dat niet? Kaas met kruidnagels er door.quote:Op zaterdag 5 februari 2011 15:32 schreef Zoheetik het volgende:
Ik doe niet aan worst. Maar wat is nagelkaas?
Als ik zo'n doosje gorgonzola koop dan houd ik zoveel over, zo jammer.
Danablu smaakt ook prima, doosje voor 1,29 euro ofzo!quote:Op zaterdag 5 februari 2011 15:32 schreef Zoheetik het volgende:
Ik doe niet aan worst. Maar wat is nagelkaas?
Als ik zo'n doosje gorgonzola koop dan houd ik zoveel over, zo jammer.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |