quote:
wij hebben een rvs pizzaschep daarvoor..quote:Op maandag 10 januari 2011 14:41 schreef minilot het volgende:
Ik heb een elektrische pizza-oventje:
[ afbeelding ]
Er horen twee flinterdunne houten spatels bij, waarmee je je pizza op de steen kunt scheppen. Die spatels blijken het niet leuk te vinden om onder het deksel te blijven liggen als het ding opwarmt: na een kwartier op 400 graden (dat is héét!) vergaan ze blijkbaar tot zwart houtskoolgruis.Ik vond het oventje al zo flink walmen!
![]()
Enfin, nieuwe spateltjes besteld bij de fabrikant..
Vergeet ik ze er bij de eerstvolgende keer pizzabakken gewoon wéér uit te halen!
Tegenwoordig gebruik ik gewoon maar stukjes karton, die ik weggooi na gebruik.
Oftewel gewoon pizzatje in de magnetron?quote:Op dinsdag 11 januari 2011 22:02 schreef Ewelina het volgende:
Pizza in de combimagnetron gedaan en vergeten de ovenstand aan te zetten. Was geen succes.
En een keer gehad dat het dekseltje van de pepermolen schoot net op het moment dat ik een beetje peper wilde toevoegen aan de pastasaus. Explosief sausje
Juist.quote:Op woensdag 12 januari 2011 20:20 schreef MultiBanaan het volgende:
[..]
Oftewel gewoon pizzatje in de magnetron?
Mijn ouders eten standaard zo hun pizza. Serieus, ik verzin het niet.quote:Op woensdag 12 januari 2011 20:20 schreef MultiBanaan het volgende:
[..]
Oftewel gewoon pizzatje in de magnetron?
ooooh, bahquote:Op woensdag 12 januari 2011 21:37 schreef Staal het volgende:
[..]
Mijn ouders eten standaard zo hun pizza. Serieus, ik verzin het niet.
Ze kunnen niet koken en weten niet hoe die combimagnetron werkt dus de bevroren pizza gaat erin en komt er ontdooid uit.
Eet smakelijk.
Ik weet ook niet hoe zo'n ding werkt omdat ik het zelf een oven in huis heb.
Maar ik eet zoiets van ellende dan maar zonder morren op, geen discussie. Mijn partner trok het echt niet toen hij het voorgeschoteld kreeg. Ze vonden hem maar lastig..
quote:Op woensdag 12 januari 2011 21:37 schreef Staal het volgende:
[..]
Mijn ouders eten standaard zo hun pizza. Serieus, ik verzin het niet.
Ze kunnen niet koken en weten niet hoe die combimagnetron werkt dus de bevroren pizza gaat erin en komt er ontdooid uit.
Eet smakelijk.
Ik weet ook niet hoe zo'n ding werkt omdat ik het zelf een oven in huis heb.
Maar ik eet zoiets van ellende dan maar zonder morren op, geen discussie. Mijn partner trok het echt niet toen hij het voorgeschoteld kreeg. Ze vonden hem maar lastig..
Doen!quote:Op woensdag 12 januari 2011 21:55 schreef Staal het volgende:
Wrs. is het een eigen topic waard, ouders die niet kunnen koken en wat at je dan.
Dat ken ik doen mijn schoonouders ook altijd, ook al een keer gehad dat ik de koekjes heb afgefiktquote:Op maandag 10 januari 2011 00:35 schreef FeestBoek het volgende:
-Midden in de nacht na een avondje drinken gigantische honger krijgen. Oven aanzetten, pizza erin. Op gegeven moment begon er iets te stinken, dus ik trek de oven open: ligt er een vol pak koekjes in, helemaal weggesmolten met plastic en al
Auw...quote:Op zaterdag 8 januari 2011 19:46 schreef Stokstaart het volgende:
In slaap vallen met kaassoufflés in de frituurpan is ook geen goed idee
boeiend.. gewoon langer laten doorkokenquote:Op vrijdag 21 januari 2011 19:43 schreef Stefan het volgende:
Oke, in de kip tandoori moet 300 ml water en geen 800 ml
Is de 2e keer dat ik t fout doe geloof ik
pure de tomate.quote:Op vrijdag 21 januari 2011 19:42 schreef tisikke het volgende:
Op vakantie in zuid frankrijk, jaren geleden huisje gehuurd en zin in spaghetti.
Dus vol goede moed naar de supermarche op zoek naar tomatenpuree,
wel eens op zoek geweest in zo een grote winkel naar een klein blikje en geen woord frans spreken.
Afijn halve winkel door en hoera gevonden, dus naar huis en aan de kook, rook heerlijk, maar na de eerste hap vlogen de vlammen uit je neus. was het een soort van rode peperpuree of zo
Iets met ezels en stenen...quote:Op maandag 10 januari 2011 14:41 schreef minilot het volgende:
Ik heb een elektrische pizza-oventje:
[ afbeelding ]
Er horen twee flinterdunne houten spatels bij, waarmee je je pizza op de steen kunt scheppen. Die spatels blijken het niet leuk te vinden om onder het deksel te blijven liggen als het ding opwarmt: na een kwartier op 400 graden (dat is héét!) vergaan ze blijkbaar tot zwart houtskoolgruis.Ik vond het oventje al zo flink walmen!
![]()
Enfin, nieuwe spateltjes besteld bij de fabrikant..
Vergeet ik ze er bij de eerstvolgende keer pizzabakken gewoon wéér uit te halen!
Tegenwoordig gebruik ik gewoon maar stukjes karton, die ik weggooi na gebruik.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |