Koken zonder broek aan?quote:Op zaterdag 8 januari 2011 19:44 schreef Redskillz het volgende:
ik heb laatst mijn ballen gebrand aan het fornuis...
Ik heb ook een keer een gekookt ei laten aanbrandenquote:Op zaterdag 8 januari 2011 19:45 schreef 0546timm het volgende:
3x Proberen een ei te koken en het 3x laten mislukken omdat ik 3x niet goed op de tijd heb opgelet!
En nu heb ik dus drie keer 3 gezegd.![]()
Ik moest lachenquote:Op zaterdag 8 januari 2011 19:56 schreef Duvel het volgende:
Spinazietaart met filodeeg in een vorm gemaakt, pokkewerk. Wil ik de taart in de oven zetten, flikkert de bodem uit de taartvorm.
Opgeruimd en pizza besteld.
Haha die ken ikquote:Op zaterdag 8 januari 2011 19:58 schreef Karina het volgende:
Pizza in de oven, zat helaas nog zo een rond stuk plastic onder, stinken dat het deed...
Roomboter was keihard, ik dacht, ik zet het heel even in de magnetron, vergeten dat het papiertje om de roomboter een soort aluminiumfolie is, vonken dat het deed...
Lol, die wil ik wel zienquote:Op zaterdag 8 januari 2011 20:02 schreef Stokstaart het volgende:
Er was laatst toch ook een topic van iemand die 'alleen even de oven moest aanzetten' voor zn pa die 3 uur bezig was gemaakt met lasagne.
Bleek er ook een laag vershoudfolie overheen te zitten
Die ken ik ook! Broodjes afbakken op 220, ging prima. Daarna nog trek in 2 broodjes, dus nog een keer de combi aan, deze keer vergeten combi stand te doen en dus 12 minuten op 1000 watt. 2 Klompjes kool en een rook! Daarna combi magnetron weg kunnen gooien.quote:Op zondag 9 januari 2011 14:50 schreef Treinhomo het volgende:
Kip in de combimagnetron bereiden:
Tijd ingesteld op 1 uur, echter vergeten de 'grill' stand te selecteren.
Gevolg: kip is een uur lang op vol vermogen bestookt met magnetronstraling. Kip kwam eruit als karton.
Ok.quote:Op zondag 9 januari 2011 15:54 schreef vogeltjesdans het volgende:
Ik wilde stukjes tomaat samen bakken met een ei. Dus ik zo eerst die stukjes tomaat erin, beetja aanbakken, en daarna zo dat ei eroverheen. Maar dat ei duwde dus alle stukjes tomaat naar de zijkant!
Licht aangebakken vlees kun je gewoon marineren hoor. Gaat zelfs nog sneller als het enigszins opgewarmd is...dus juist een goede tip als je weinig tijd hebt.quote:Op zaterdag 8 januari 2011 19:43 schreef MultiBanaan het volgende:
Was dus zo aan het koken vandaag, gooi ik al het vlees gelijk in de pan en laat het lekker bakken. Kijk ik 5 minuten later op het pakje () Staat er: vlees eerst 5 minuten in de marinade leggen
Ik dus zo van: kut. Heb ik gewoon het half gebakken vlees nog maar even gemarineerd
Wat zijn jouw blunders achter het fornuis?
Grappig, want kaneel kan best leuk smaken. Ik heb een keer moussaka gemaakt, en daar zat ook kaneel doorheen. Ik vond het erg apart toen ik het recept las, maar het smaakte prima!quote:Op zondag 9 januari 2011 17:14 schreef DuranK het volgende:
Ik was lekkere spaghetti saus aan het makenDus ik ga zo'n halve kilo gehakt lekker kruiden. Italiaanse kruiden, peper en zout en als laatste een flinke dosis paprika poeder. Waarbij ik er dus halverwege achterkwam dat het kaneel was
![]()
Ik probeerde het nog goed te maken door het met andere smaken te neutraliseren maar ik heb dus de hele pan saus weg kunnen gooien
Ik ook, 8 uur later.quote:Op zondag 9 januari 2011 19:40 schreef VBlom het volgende:
Ik dus een diepvries pizza in de oven doen, haal ik hem er te laat uit.
De rook en hitte zorgde ervoor dat de buitenkant (wit) helemaal zwart was van de roet en verbranding, kreeg je niet schoongemaakt. En binnen stonk die nogal, ook na lange tijd.quote:Op zondag 9 januari 2011 23:24 schreef caffeinjunk het volgende:
Wat gebeurt er dan voor mytisch iets dat je de oven kan weggooien als het te lang erin heeft gezeten behalve dat de pizza een beetje zwartgeblakerd zal zijn?
Gordon Ramsey, jij hier?quote:Op zaterdag 8 januari 2011 19:44 schreef Redskillz het volgende:
ik heb laatst mijn ballen gebrand aan het fornuis...
quote:Op maandag 10 januari 2011 00:35 schreef FeestBoek het volgende:
-Midden in de nacht na een avondje drinken gigantische honger krijgen. Oven aanzetten, pizza erin. Op gegeven moment begon er iets te stinken, dus ik trek de oven open: ligt er een vol pak koekjes in, helemaal weggesmolten met plastic en al
-Midden in de nacht na een avondje drinken gigantische honger krijgen. In de vriezer gekeken, kilo shoarma eruit. Geen idee hoe ik dat ooit snel ontdooid krijg, dus dan maar in aluminiumfolie wikkelen en in de koekenpan. Even buiten een sigaret roken, kom ik terug, staat de gehele keuken onder de dikke rook en gaat het brandalarm af![]()
Ik ben niet zo'n kookheld s'nachts
Jammer dat je huis niet in de fik is gevlogen.quote:Op zondag 9 januari 2011 14:56 schreef Dartanion het volgende:
Kroket in de frituur gooien, nog even snel de hond uit willen laten en jezelf buitensluiten....
Gevolg;
Ik moet inbreken in mijn eigen huis. Waar ik niet erg goed in was..
Via de brievenbus moest ik met een tak/stok de klink naar beneden duwen maar dat was lastiger dan het klinkt..
Gevolg;
frituurvet kon weggegooid worden, kroket was helemaal leeg gelopen, een enorme rookontwikkeling in het huis.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |