ok thnx ik ga t gewoon vragen aan een medewerker, dan komt het vast goed die vissaus en shaoxing rijstwijn kan ik hopelijk ook daar kopen en anders in de superquote:Op vrijdag 11 maart 2011 11:36 schreef RobinOok het volgende:
Ja, pangsitvellen hebben de meeste toko's wel.
Maar let op, er zijn dus 2 soorten. De gewone wonton is bedoeld om te stomen of koken en deze om te frituren. Dat staat er altijd duidelijk op: pangsit vellen of bijvoorbeeld "wonton pastry for deep fry".
Ik ben vorige keer vergeten 2 verschillende velletjes tegelijk in de frituur te gooien om het verschil te zien. Stom. Maar ik zou evengoed toch aanraden de juiste vellen te gebruiken. ;-)
Oh my god, die ziet er echt hemels uit!quote:Op zaterdag 12 maart 2011 15:24 schreef DarkElf het volgende:
De mr heeft een ongelooflijk lekker mokka cake gemaakt:
[ afbeelding ]
Hij is super lekker!
Jou man is volgens mij echt de mannelijke versie van 'De Goddelijke huisvrouw'quote:Op zaterdag 12 maart 2011 15:24 schreef DarkElf het volgende:
De mr heeft een ongelooflijk lekker mokka cake gemaakt:
[ afbeelding ]
Hij is super lekker!
doe mij ook zo'n MRquote:Op zaterdag 12 maart 2011 15:24 schreef DarkElf het volgende:
De mr heeft een ongelooflijk lekker mokka cake gemaakt:
[ afbeelding ]
Hij is super lekker!
haha, precies de twee die ik heb overgeslagen. Ik was moe, en ben toen naar huis gegaan. De vegetarische daar kom ik echt vaak, dus dat komt wel goed! thnx!quote:Op vrijdag 4 maart 2011 20:16 schreef RobinOok het volgende:
Oh, da's irritant als je iets niet kunt vinden. Die semi-zachte vellen zijn misschien iets moeilijker te vinden. Ik kocht ze bij Cheung Kong, die heeft ook de verse in de diepvries. Ik verwacht dat vegetarische toko Sie San ze ook wel heeft, of bedoelde je niet Chinatown in Den Haag?
Als je een smartphone hebt kun je ze de foto van 't product laten zien wat je zoekt. :-)
Ja mooi he?quote:Op zaterdag 12 maart 2011 21:49 schreef Purdey het volgende:
[..]
Jou man is volgens mij echt de mannelijke versie van 'De Goddelijke huisvrouw'
Geweldig!quote:Op dinsdag 15 maart 2011 12:54 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ]
Had een zoete, witte aardappel geschild om te fotograferen en vond 't zonde om die weg te gooien, dus ik denk "ik bak er een paar frietjes van, in een klein laagje olie". Daarna dacht ik "ha, ik bouw er zo'n toren van!". (kan normaal nooit, want ik eet nooit zo weinig frietjes)
En toen dacht ik: "beetje saaie kleuren, wacht, ik maak er een Japanse "Bataatje Speciaal" van!" *grin*
[ link | afbeelding ]
Bataatje speciaal met kewpie mayonaise, okonomiyaki saus, fijngehakt rood uitje, bonitovlokken en aonori.
Vond het nog lekker ook.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |